We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming."

Transcriptie

1

2 We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming van Jinba Ittai. U, het hart aan het stuur. Altijd al voorbestemd om verbonden te zijn, zoals paard en ruiter, auto en bestuurder als één. Samen zijn we sterker. We hebben een band die niet te beschrijven is met woorden alleen. We rijden nooit alleen. We rijden samen.

3 MAAK DE BESTUURDER IN U WAKKER Een uitstekend aanpassingsvermogen en gewoon fun om mee te rijden, de Mazda 2 is een schitterende uiting van onze Jinba Ittai harmonieuze band creëert met de bestuurder en instinctief op

4 D E S I G N

5 G R I J P H E T S T U U R V A S T De Mazda 2 is de perfecte uitdrukking van het KODO-Design. Zijn strakke uiterlijk, suggereren dynamiek en energie. Onder het aantrekkelijke exterieur van de Mazda 2 schuilt een innovatief, ergonomisch, ruim en comfortabel interieur dat zeer kwaliteitsvol afgewerkt is. Zowel op de snelweg als in de stad zorgt het lichtgewicht koetswerk voor een uitstekende wegligging. Elk detail van de Mazda 2 draagt bij aan de totaalervaring van uw rit.

6 E E N O N V E R V A L S T E HAAIENVINANTENNE R I J E R V A R I N G De Mazda 2 is niet gewoon een auto, maar een beleving. Bepaal zelf de Mazda 2. GRILLE VOORAAN MET ACCENT IN DONKERGRIJZE HOOGGLANS MAZDA 2 SKYCRUISE IN SOUL RED MET 16 LICHTMETALEN VELGEN 'SILVER/MACHINE' LED-MISTLAMPEN

7 MZD CONNECT MET 7 AANRAAKKLEURENSCHERM MAZDA 2 SKYCRUISE IN MACHINE GREY MET 16" LICHTMETALEN VELGEN 'SILVER/MACHINE' BUITENSPIEGEL MET GEÏNTEGREERDE RICHTINGAANWIJZER LEDEREN STUURWIEL MET AUDIOBEDIENING

8 T E C H N O L O G I E

9 N E E M D E L E I D I N G De band tussen u en uw Mazda 2 verbindt u met de weg en de wereld. Sluit uw compatibele mobiele apparaat aan en geniet van duizenden webradiozenders van over de hele wereld, inclusief digitale audiouitzendingen (DAB - digital audio broadcasts) van uitstekende kwaliteit. Open, lees en beantwoord tekstberichten in alle veiligheid, en deel met uw vrienden op Twitter met behulp van de HMI Commander en het 7 kleurenscherm. En dit allemaal zonder uw focus op de weg te verliezen dankzij de head-up display in kleur (ADD). HMI COMMANDER De HMI Commander geeft u controle over infotainment, navigatie en nog veel meer. Met een druk op de knop kan u moeiteloos het MZD Connect bedienen terwijl u zich ten volle kan concentreren op de weg tijdens de rit. HEAD-UP DISPLAY IN KLEUR (ADD) Blijf op de hoogte van alle essentiële realtime rij-informatie, zoals snelheid, routeaanwijzingen en veiligheidswaarschuwingen. Het head-up display bevindt zich bovenop het instrumentenpaneel zodat de informatie binnen uw gezichtslijn wordt geprojecteerd en u zich kunt blijven concentreren 7 KLEURENAANRAAKSCHERM Een groot 7 kleurenaanraakscherm en een intuïtieve HMI Commander geven u veilig en gemakkelijk via een compatibele mobiele telefoon toegang tot al uw muziek, sociale media en tekstberichten. MOTORSTARTKNOP Met een simpele druk op de knop start u de motor en bent u klaar om op weg te gaan.

10 S K Y A C T I V T E C H N O L O G I E De SKYACTIV Technologie zet de traditie van Mazda's baanbrekende technologieën verder. Door het rendement, vermogen SKYACTIV Technologie. NIEUWE MAATSTAVEN INZAKE PRESTATIES MEER VERMOGEN NAAR DE WIELEN SKYACTIV KOETSWERK EN CHASSIS PRECIES EN AANGENAAM RIJGEDRAG LICHT EN STEVIG KOETSWERK

11 H E T D R A A I T A L L E M A A L O M D E B E S T U U R D E R De Mazda 2 heeft een aantal intelligente technologieën die speciaal ontworpen zijn om u te verbinden met uw wagen en zo te laten genieten van de rit. Dankzij de i-activsense veiligheidsfuncties die gebruik maken van sensoren en camera s om uw omgeving in het oog te houden biedt de Mazda 2 u meer bescherming en een groter gebruiksgemak. Ook G-Vectoring Control (GVC) van Mazda is hier één van. Het is het eerste systeem ter wereld dat het motorkoppel varieert op basis van de stuurinput van de bestuurder. GVC zorgt ervoor dat de belasting op elk wiel wordt geoptimaliseerd zodat het gedrag van de wagen nauwer aansluit op de intenties van de bestuurder. Naast de verbetering in rijgedrag en stabiliteit biedt het systeem meer vertrouwen en rijplezier doordat er minder stuurcorrecties nodig zijn.

12 G E A V A N C E E R D E V E I L I G H E I D S - T E C H N O L O G I E De actieve en passieve veiligheidssystemen in de Mazda 2 werden ontworpen om u te waarschuwen voor naderende obstakels, en zijn geïnspireerd op de echolocatie uit de natuur. Het responsieve rijgedrag beschermt niet alleen u, maar ook de personen rondom u, zodat u in alle gemoedsrust kunt genieten van uw rijervaring. REMASSISTENT VOOR DE STAD (SCBS) De remassistent voor de stad (SCBS) van Mazda helpt de impact van aanrijdingen bij lage snelheid met voorliggers te voorkomen of verzachten. Dit systeem werkt bij snelheden van 4 tot 80 km/u en bereidt de remmen voor zodat u sneller kunt stoppen wanneer de lasersensoren een mogelijke aanrijding detecteren. Ook de remassistent voor de stad achteraan (SCBS-R) is voorzien waardoor schade beperkt of voorkomen wordt. Dankzij de geavanceerde veiligheidssystemen van i-activsense zoals het alertheidssysteem voor bestuurder (DAA), de geavanceerde dodehoekassistent (BSM) en de remassistent voor de stad (SCBS) kunt u met zelfvertrouwen in de Mazda 2 stappen en genieten. Vanbinnen is hij naast standaard frontairbags en zijairbags, ook uitgerust met dynamische stabiliteitscontrole en met tractiecontrole. Het is nog nooit zo veilig geweest om naar uw bestemming te rijden. DODEHOEKWAARSCHUWING BIJ ACHTERUITRIJDEN (RCTA) Wanneer u achteruit uit een parkeerplaats rijdt, waarschuwt de RCTA u wanneer er voertuigen op uw pad komen. Radarsystemen achteraan het voertuig detecteren alle voertuigen die binnen een onveilige afstand komen. De lichten op de buitenspiegels beginnen te knipperen en er klinkt een geluidssignaal. Het signaal stopt zodra het weer veilig is om verder achteruit te rijden. RIJSTROOKASSISTENT (LDWS) De rijstrookassistent (LDWS) is ontworpen om de bestuurder te waarschuwen wanneer hij/ zij onbedoeld afwijkt van zijn/haar rijstrook. Een naar voren gerichte camera monitort de weg en bepaalt de positie van de wagen ten opzichte van de rijstrookmarkeringen. Detecteert het systeem dat er ongewild van de rijstrook wordt afgeweken, dan zendt het een geluidssignaal uit om de bestuurder te waarschuwen. GEAVANCEERDE DODEHOEKASSISTENT (BSM) Het systeem waarschuwt u wanneer een voertuig de detectiezone tot 50 meter achter uw wagen inrijdt door een lampje in de zijspiegel aan de relevante zijde van het voertuig te activeren. Wanneer u dan de richtingaanwijzer aan dezelfde kant inschakelt om van rijstrook te veranderen, begint het waarschuwingslampje te knipperen en klinkt er een alarmsignaal.

13 K E U Z E S

14 M{ZD{ 2 S K Y M O V E VOORNAAMSTE STANDAARDUITRUSTING: VEILIGHEID EXTERIEUR INTERIEUR ABS + EBD (remkrachtverdeler) en EBA (noodremhulp) Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) DSC (dynamische stabiliteitscontrole) met TCS (tractiecontrole) Vertrekhulp bij hellingen (HLA) Twee frontairbags, zijairbags vooraan en gordijnairbags voor- en achteraan 15 stalen velgen met wieldeksels Bumpers voor en achter in koetswerkkleur Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Deurgrepen in koetswerkkleur Elektrisch bediende ruiten voor/achter Elektrisch verstelbare buitenspiegels in koetswerkkleur Halogeenkoplampen met dagrijlichten AM/FM-radio, USB- en AUX-aansluiting, 4 luidsprekers Bagagescherm Boordcomputer met buitenthermometer In de hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel In de hoogte verstelbare bestuurderszetel Stuurwielbedieningen voor audio ONTGRENDELING ZONDER SLEUTEL Het was nog nooit zo gemakkelijk om in uw Mazda 2 te stappen. U kunt gemakkelijk met één druk op de knop op uw afstandsbediening alle deuren openen of sluiten. U heeft geen sleutel nodig. SPORTIEF STUURWIEL Het sportieve stuurwiel met bediening voor audio, is in hoogte en diepte verstelbaar zodat het altijd op de ideale positie staat om comfortabel te kunnen rijden. AANTREKKELIJK METERDISPLAY door een paar vleugelvormige digitale displays. ELEKTRISCH VERSTELBARE BUITENSPIEGELS Makkelijk te verstellen dankzij de schakelaar op het deurpaneel.

15 M{ZD{ 2 S K Y D R I V E Meeruitrusting t.o.v. SKYMOVE: EXTERIEUR INTERIEUR Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Bluetooth Cruise control Lederen stuurwiel en versnellingspook Manuele airconditioning Neerklapbare achterbank 60/40 In de hoogte verstelbare passagierszetel SPORTIEVE 15 LICHTMETALEN VELGEN (OPTIE) De 15 lichtmetalen velgen van de Mazda 2 drukken van kop tot teen sportiviteit en beweging uit. MZD CONNECT MET 7" KLEURENAANRAAKSCHERM (OPTIE) Wissel vlot en gemakkelijk tussen oproepen, radio, navigatie en apps via het kleurenaanraakscherm met een volledig infotainment systeem. STUURWIELBEDIENINGEN VOOR AUDIO EN BLUETOOTH Handenvrij bellen en gebeld worden in de Mazda 2 dankzij het met Bluetooth geïntegreerde stuurwiel. DECORATIEF PANEEL DASHBOARD Het KODO Soul of Motion-design is ook aanwezig in de uitzonderlijke vormgeving van het interieur. vakmanschap.

16 M{ZD{ 2 S K Y C R U I S E Meeruitrusting t.o.v. SKYDRIVE: VEILIGHEID EXTERIEUR INTERIEUR Remassistent voor de stad (SCBS) Geavanceerde dodehoekassistent (BSM) Dodehoekwaarschuwing bij achteruitrijden (RCTA) Automatische dimfunctie grootlichten (HBC) Rijstrookassistent (LDWS) Remassistent voor de stad achteraan (SCBS-R) Alertheidsysteem voor bestuurder (DAA) 16 lichtmetalen velgen 'Gunmetal/Machine' Automatische inklapbare buitenspiegels Privacy glas achteraan Licht- en regensensor Parkeersensoren achteraan LED-koplampen LED-dagrijlichten LED-lichtblokken achteraan LED-mistlampen Inleg radiatorrooster in donkergrijs hoogglans Sierstuk uitlaat Haaienvinantenne AM/FM radio, DAB, CD-speler, USB- en AUX-aansluiting, 6 luidsprekers HMI Commander en MZD Connect met 7 aanraakscherm Zetelverwarming vooraan Navigatiesysteem (inclusief 3 jaar gratis kaartupdates) Inleg dashboard in zwart kunstleder en contrasterende stiknaad Schakelpeddels achter het stuurwiel voor automatische versnellingsbak Head-up display in kleur (ADD) Centrale deurvergrendeling met intelligente sleutel Automatische airconditioning 1 extra USB-aansluiting MET LEDER BEKLEED STUURWIEL Op het stuurwiel staan de bediening zoals Bluetooth of audio ergonomisch opgesteld. 16 GUNMETAL VELGEN De 16 lichtmetalen velgen 'Gunmetal/Machine' geven de Mazda2 een sportieve toets. AUTOMATISCHE AIRCONDITIONING Stel de temperatuur in zoals u ze graag heeft. HAAIENVINANTENNE De nieuwe haaienvinantenne vermindert weerstand en zorgt voor een verbeterd design.

17 A C C E S S O I R E S Maak uw Mazda 2 helemaal van u. Welk model u ook kiest, er bestaat een uitgebreide lijst met originele accessoires van Mazda die u kan helpen om uw perfecte Mazda samen te stellen. Van afzonderlijke items tot een volledig sports styling pack (Aero Pack), uw lokale Mazda verdeler zal u alle informatie geven die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. LUXE VLOERMATTEN ROESTVRIJ STALEN DREMPELBESCHERMER DAKDRAGER SCHITTERENDE ZWARTE DAKSPOILER ACHTERAAN ACHTERSKIRT IN SOUL RED EN SIERUITLAAT 16 LICHTMETALEN VELGEN (Design 154 Diamond Cut) (afbeelding toont bijkomende sticker in rood) 15 LICHTMETALEN VELGEN (Design 153A Dark Gunmetal) 15 LICHTMETALEN VELGEN (Design 65 Silver) 15 LICHTMETALEN VELGEN (Design 65A Mistral Anthracite)

18 S P E C I F I C A T I E S Modellen SKYACTIV-G 75 pk 5MT met i-stop SKYACTIV-G 90 pk 5MT met i-stop SKYACTIV-G 90 pk 6AT met i-stop SKYACTIV-G 115 pk 6MT met i-stop en i-eloop SKYMOVE SKYDRIVE Plug Edition Pulse Edition Play Edition SKYCRUISE SKYACTIV-D 105 pk 6MT met i-stop Motortype Transmissie Type Manueel Manueel 1 ste de 1,904 1,904 1,904 3 de 4 de 1,000 0,775 5 de 0,717 0,717 0,795 6 de 0,594 0,645 0,490 3,454 3,454 3,454 3,454 3,619 3,619 4,319 Maten en gewichten SKYACTIV-G 75 pk 5MT met i-stop SKYACTIV-G 90 pk 5MT met i-stop SKYACTIV-G 90 pk 6AT met i-stop SKYACTIV-G 115 pk 6MT met i-stop en i-eloop SKYACTIV-D 105 pk 6MT met i-stop Totaal Stuurinrichting 9,4 Prestaties en verbruik 9,4 10, Stad 6,1 5,9 6,1 6,4 3,9 3,7 4,1 4,1 Gemiddeld 4,7 4,5 4,9 3, EU-emissieklasse mm mm mm mm mm mm

19 U I T R U S T I N G Veiligheid en beveiliging SKYMOVE SKYDRIVE SKYCRUISE ABS + EBD (remkrachtverdeler) en EBA (noodremhulp) DSC (dynamische stabiliteitscontrole) met TCS (tractiecontrole) Twee frontairbags Zijairbags (vooraan) en gordijnairbags (voor- en achteraan) Uitschakelbare passagiersairbag Vertrekhulp bij hellingen (HLA) Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) Veiligheidsgordels: Voor, 3-punts (ELR) x 2 met gordelspanner Achter, 3-punts (ELR) x 3 Veiligheidsgordelherinnering met geluidssignaal ISOFIX-kinderzitverankering op buitenste zitplaatsen achteraan Remassistent voor de stad (SCBS) Remassistent voor de stad achteraan (SCBS-R) Geavanceerde dodehoekassistent (BSM) Dodehoekwaarschuwing bij achteruitrijden (RCTA) Automatische dimfunctie grootlichten (HBC) Rijstrookassistent (LDWS) Alertheidsysteem voor de bestuurder (DAA) Baby- en kinderzitjes: Kinderzitje, 1 ste Baby Safe Plus (0-13kg) Kinderzitje, 2 de ISOFIX Duo Plus (9-18kg) Kinderzitje, 3 de Kid Plus (15-36kg) Kinderslot op achterste deuren Startbeveiliging Opties SKYMOVE SKYDRIVE Plug Edition Metaalkleur Metaalkleur Soul Red / Machine Grey Navigatiesysteem 1 (vereist Dynamic Pack) Inclusief 3 jaar gratis kaartupdates Dynamic Pack 15 lichtmetalen velgen, Privacy glas achteraan, cd-speler, HMI Commander en MZD Connect met 7 aanraakscherm, rijstrookassistent (LDWS), 1 extra USB-aansluiting, 6 luidsprekers, DAB radio Trend Pack (vereist Dynamic Pack) Licht- & regensensor, zetelverwarming vooraan, parkeersensoren achteraan, LED koplampen met LED dagrijlichten, LED mistlampen vooraan, automatische airconditioning, geavanceerde dodehoekassisent (BSM), dodehoekwaarschuwing bij achteruitrijden (RCTA) Design Pack 2 (vereist Dynamic Pack) Licht- & regensensor, zetelverwarming vooraan, parkeersensoren achteraan, LED koplampen met LED dagrijlichten, LED mistlampen vooraan, 16 lichtmetalen velgen (vervangt 15 lichtmetalen velgen), premium zetelbekleding, inleg dashboard in zwart kunstleder en contrasterende stiknaad, inleg radiatorrooster in donkergrijs, remassistent voor de stad (SCBS), automatisch inklapbare buitenspiegels, sierstuk uitlaat, automatische airconditioning, schakelpeddels achter het stuurwiel (in combinatie met automatische versnellingsbak), haaienvinantenne, geavanceerde dodehoekassisent (BSM), dodehoekwaarschuwing bij achteruitrijden (RCTA) Leather Pack Wit lederen zetelbekleding en contrasterende stiknaad, inleg dashboard in wit kunstleder en contrasterende stiknaad, deurbekleding in wit kunstleder, 16 lichtmetalen velgen silver/ machine Zonder airconditioning, audio installatie en neerklapbare achterbank en met 15 lichtmetalen velgen 3 Pulse Edition Play Edition SKYCRUISE Exterieur SKYMOVE SKYDRIVE SKYCRUISE Banden en velgen: 15 stalen velgen met wieldeksels en met bandenmaat 185/65 R15 15 lichtmetalen velgen met bandenmaat 185/65 R15 (Design 65 Silver ) 15 lichtmetalen velgen met bandenmaat 185/65 R15 (Design 65A Mistral Anthracite ) 15 lichtmetalen velgen met bandenmaat 185/65 R15 (Design 153 Silver ) 15 lichtmetalen velgen met bandenmaat 185/65 R15 (Design 153A Dark Gunmetal ) 16 lichtmetalen velgen met bandenmaat 185/60 R16 (Design 154 Diamond cut Gunmetal ) 16 lichtmetalen velgen met bandenmaat 185/60 R16 (Design 154A Diamond cut Silver ) Rode velgstickers voor 16 Diamond cut velgen Bandenreparatieset Tijdelijk reservewiel (thuiskomer) Spatlappen: Voor, zwart (niet in combinatie met Aero Pack) Achter, zwart (niet in combinatie met Aero Pack) Bumpers, voor en achter: Koetswerkkleur Sierstuk uitlaat Radiatorrooster: Mat zwart Donkergrijs hoogglans Dakspoiler: Achteraan, koetswerkkleur Aero Pack: Dakspoiler sportief type Voorbumperspoiler Achterskirt (Soul Red) Zijskirts Sierstuk uitlaat Striping Privacy glas: Zijruiten achteraan en kofferkelp Deurhandgrepen: Koetswerkkleur Ruitenwissers: Voor, met regelbare snelheid, intervalstand en sproeier Voor, automatisch met regensensor en sproeier Achter, met intervlstand en sproeier Koplampen: Halogeen, met dagrijlichten en manuele hoogteregeling LED, met LED dagrijlichten en automatische hoogteregeling Lichtsensor Mistlampen vooraan: LED, met sierrand in chroom Mistlicht achteraan: Achter Lichtblokken achteraan: Halogeen LED Parkeersensoren: Achter Voor Dakantenne: Korte mast Haaienvinantenne Zijspiegels: Elektrisch verstelbare buitenspiegels in koetswerkkleur Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Elektrisch verstelbare, automatisch inklapbare en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Dakdragersysteem: Dakdrager Skihouder / snowboardhouder Fietsenhouder Dakkoffer, klein Trekhaak: Afneembaar Fietsendrager voor e-bikes

20 U I T R U S T I N G Comfort en gemak SKYMOVE SKYDRIVE SKYCRUISE Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Centrale deurvergrendeling met intelligente sleutel Motorstartknop Stuurbekrachtiging: Elektrisch Cruise control: Inclusief snelheidsbegrenzer Elektrisch bediende zijruiten: Voor en achter, met impulsfunctie op en neer en timerfunctie voor bestuurder Airconditioning: Manueel Automatisch Vloermatten voor en achter: Standaard Luxe Premium Rubber Zonnekleppen: Bestuurder, met make-upspiegeltje, met klep en tickethouder Passagier, met make-upspiegeltje, met klep Kofferbeschermer: Rubber Interieurkenmerken Zetels vooraan: In de hoogte verstelbare bestuurderszetel In de hoogte verstelbare passagierszetel Verwarmd Achterbank: Eéndelige neerklapbare achterbank 60/40 neerklapbare achterbank Centrale armsteun vooraan met opbergruimte Stuurwiel: Kunststof Met leder bekleed en sierstuk in gesatineerd chroom Verstelbaar in hoogte en diepte Schakelpeddels achter het stuurwiel (enkel in combinatie met automatische versnellingsbak) Pedalen: Aluminium Voetsteun: Aluminium Handremgreep: Kunststof Met leder bekleed Schakelpookknop: Kunststof Met leder bekleed Rijkeuzeschakelaar (enkel in combinatie met automatische versnellingsbak) Deurhandgrepen binnen: Voor en achter, zilverkleurig Voor en achter, gesatineerd chroom Bekleding deurpaneel: Stof Stof met contrasterende stiknaad Interieurkenmerken SKYMOVE SKYDRIVE SKYCRUISE Inleg dashbord: Zwart Donkergrijs, hoogglans Kunstleder met contrasterende stiknaad Ventilatiemonden: Zwart, hoogglans Zwart, hoogglans met zilverkleurige sierring Drempelbeschermers: Aluminium met Mazda 2 logo Verlicht (wit) met Mazda 2 logo Achteruitkijkspiegel: Manueel dag- / nachtmodus Automatische dimfunctie Boordinstrumenten: Analoge snelheidsmeter en Multi-infodisplay (TFT) met boordcomputer, brandstofmeter en toerenteller Analoge toerenteller en Multi-infodisplay (TFT) met boordcomputer, brandstofmeter en snelheidsmeter Head-up display (ADD): Met kleurenscherm Handgrepen: Eén vooraan en twee achteraan met kleerhaakjes Audiosystemen: AM/FM radio, USB- & AUX-aansluiting en 4 luidsprekers AM/FM radio, DAB, CD-speler, USB & Aux aansluiting en 6 luidsprekers HMI Commander en MZD Connect met 7 aanraakkleurenscherm Stuurwielbediening voor audio Bluetooth 12V-stopcontact (in de middenconsole) Alpine audio upgrade kit Instapverlichting: Voetenruimte aan bestuurders- en passagierszijde (LED) Asbak Dashboardverlichting met dimmer Waarschuwingssignaal lichten aan (auditief) Opbergruimtes: Handschoenenkastje Opbergvakken in de voordeuren Passagierszetel met opbergvak achteraan 2 bekerhouders (vooraan) Opbergruimte middenconsole achter (moduleerbaar) Dakhemelverlichting: Halogeen LED Individuele leesspots voorin: Halogeen LED Bagageruimte: Verlichting - halogeen Verlichting - LED Bagagescherm Babyspiegel Achterruitverwarming Het Bluetooth

21 B E K L E D I N G E N CLASSIC STOF (SKYMOVE) FASHION STOF (SKYDRIVE, PLUG EDITION, PULSE EDITION) ARCTIC WHITE (A4D) SNOWFLAKE WHITE (25D)* SONIC SILVER (45P)* TITANIUM FLASH (42S)* TRENDY STOF (SKYCRUISE, PLAY EDITION) WIT LEDER / TRENDY STOF (SKYCRUISE) DYNAMIC BLUE (44J)* DEEP CRYSTAL BLUE (42M)* MACHINE GREY (46G)* JET BLACK (41W)* Model Koetswerkkleuren Artic White (A4D) White* (25D) Soul Red* (41V) Blue* (44J) Deep Blue* (42M) (42S) (41W) Sonic Silver* (45P) SKYDRIVE, Plug Edition en stof Trendy SKYCRUISE - wit leder / stof Trendy* Grey* (46G) SOUL RED (41V)*

22 O N Z E I N Z E T V O O R U E N U W M A Z D A MY MAZDA-APP FINANCIERING ERVAAR MAZDA SKYACTIV TECHNOLOGIE Download de My Mazda-app. Exclusief ontworpen voor de Mazda eigenaars, geeft Start uw reis met Mazda door gebruik te maken van de op de Hoewel we opwindende auto s boordevol rijplezier ontwikkelen, hechten we evenveel deze app toegang tot belangrijke informatie over het voertuig, de dichtstbijzijnde ondersteuning. Mazda Finance Mazda-website. Zo kan u digitaal het voertuig van uw dromen samenstellen, waarbij aandacht aan het milieu en aan de bouw van een duurzame toekomst voor iedereen. Mazda verdeler en de onderhoudsgeschiedenis van het voertuig. Met een ruime keuze aan diensten en klantvoordelen is niemand meer begaan met u kan kiezen uit een reeks koetswerkkleuren, zetelbekledingen en motoren. Ontdek Wij blijven met onze duurzaamheidsprogramma s streven naar milieuvriendelijke SERVICE EN GARANTIES Net als onze auto s garanderen ook onze diensten u een eersteklas rijervaring. Elk het bieden van vertrouwen aan klanten dan Mazda. ONZE INZET VOOR U EN UW MAZDA de voordelen van deel uit te maken van de wereldwijde gemeenschap met My Mazda de online app voor alle Mazda-eigenaars. U kan uw persoonsgegevens via deze service raadplegen en updaten. De Mazda Digital Service Record (DSR) SKYACTIV-technologie zit verwerkt in de motoren, prestaties leveren. Onze motoren zorgen voor de perfecte combinatie van prestaties nieuw voertuig wordt gedekt door een garantie van 3 jaar tot km. Andere Mazda maakt auto's die opwinden en mooi ogen, een ontzettend rijgenot geven voorziet in de beveiliging tegen het namaken van servicedocumenten en garandeert beschikbare garanties voor nieuwe wagens zijn de Mazda lakgarantie van 3 jaar, en ervoor zorgen dat u er steeds opnieuw en opnieuw wilt mee rijden. We hechten een correcte, accurate en permanente onderhoudshistoriek tijdens de hele van onze concurrenten. en een garantie van 12 jaar tegen doorroesten. Onze optionele garantie-uitbreiding biedt u de mogelijkheid om de garantie op nieuwe wagens met een 4 e of 5 e jaar te veel belang aan veiligheid en vertrouwen van de klant naast een eersteklas gebruikerservaring. levensduur van het voertuig. Bezoek Facebook, Twitter of YouTube voor nog meer Mazda-materiaal. Welke reis u ook van plan bent met Mazda, we zorgen ervoor dat Op zoek naar meer informatie? verlengen. Mazda Europe Service biedt dekking voor wanneer u pechverhelping het een unieke en bevredigende ervaring wordt. Ontdek meer over ons engagement om een unieke online klantervaring te bieden op: nodig heeft, of wanneer uw voertuig gestolen werd of betrokken raakte bij een ongeval. En als deel van onze Mazda servicebelofte, leiden we alle technici op voor het monteren van hoogkwalitatieve onderdelen, die allemaal geleverd worden met een complete Mazda-garantie. facebook.com/mazdabelgium twitter.com/mazdabelgium youtube.com/mazdabelgium

23

MAZDA2 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED EN 16 LICHTMETALEN VELGEN SILVER/MACHINE

MAZDA2 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED EN 16 LICHTMETALEN VELGEN SILVER/MACHINE We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

MAZDA2 PRIJSLIJST - JULI 2019

MAZDA2 PRIJSLIJST - JULI 2019 MAZDA2 PRIJSLIJST - JULI 2019 MAZDA2 NEDC (1) WLTP (1) cc kw pk Fisc. pk Versn. Gem. verbr. Gem. verbr. Prijs BTWe Prijs BTWi SKYACTIV-G 75 pk SKYMOVE 1496 55 75 8 5MT 4,9 111 5,7 124 10.735,54 12.990

Nadere informatie

MAZDA CX-3 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED CRYSTAL

MAZDA CX-3 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED CRYSTAL We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

m{zd{ prijslijst BELGIË - DECEMBER 2015

m{zd{ prijslijst BELGIË - DECEMBER 2015 m{zd{ prijslijst BELGIË - DECEMBER 2015 2 Onze ambitie? Uw verwachtingen overtreffen. Hoe geraakt u aan de top en vooral: hoe blijft u daar? Voor Mazda is het eenvoudig. We doen het anders en beter: afwijken

Nadere informatie

De gloednieuwe Mazda CX-30 is de nieuwste telg in de Mazda-familie en. het tweede model van onze volgende generatie. Compact vanbuiten en ruim

De gloednieuwe Mazda CX-30 is de nieuwste telg in de Mazda-familie en. het tweede model van onze volgende generatie. Compact vanbuiten en ruim MAZDA CX-ḃḀ De gloednieuwe Mazda CX-30 is de nieuwste telg in de Mazda-familie en het tweede model van onze volgende generatie. Compact vanbuiten en ruim vanbinnen, de vloeiende lijnen van een fraaie coupé,

Nadere informatie

We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming.

We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

Dit is de All-New Mazda3. Het eerste model van onze nieuwe generatie. Deze Mazda

Dit is de All-New Mazda3. Het eerste model van onze nieuwe generatie. Deze Mazda ALL-NEW MAZDA3 Dit is de All-New Mazda3. Het eerste model van onze nieuwe generatie. Deze Mazda tilt het gevoel van eenheid tussen auto en rijder op een ongekend niveau. De looks. Het rijgedrag. Het rijgevoel.

Nadere informatie

De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design.

De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design. M{ZD{ 2 De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design. Opvallende LED-koplampen accentueren het gestroomlijnde en fraai gesculpteerde koetswerk. De strakke,

Nadere informatie

MAZDA CX-3 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED

MAZDA CX-3 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015

m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 2 Onze ambitie? jouw verwachtingen overtreffen Hoe geraak je aan de top en vooral: hoe blijf je daar? Voor Mazda is het eenvoudig. We doen het anders en beter: afwijken

Nadere informatie

Op zoek naar meer informatie? Ontdek meer over ons engagement om een unieke online klantervaring te bieden op:

Op zoek naar meer informatie? Ontdek meer over ons engagement om een unieke online klantervaring te bieden op: Facebook, Twitter, ipod, Stitcher TM, aha TM, Bose, Twiddler, Centerpoint, Nd, Surround-Stage en AudioPilot zijn geregistreerde handelsmerken in de VS en andere landen. Gebruikt met toestemming. Mazda

Nadere informatie

m{zd{ prijslijst Jouw Mazda-verdeler BELGIË - MAART 2015 MAZDA MOTOR BELUX BLAASVELDSTRAAT 162 B-2830 WILLEBROEK WWW.MAZDA.BE

m{zd{ prijslijst Jouw Mazda-verdeler BELGIË - MAART 2015 MAZDA MOTOR BELUX BLAASVELDSTRAAT 162 B-2830 WILLEBROEK WWW.MAZDA.BE accessoires Mazda2 Haaienvinantenne 180 Dakspoiler 290 Rood sierstuk achterbumper 190 Uitlaatsierstuk 60 Voorspoiler 330 Zijskirts 300 Set aluminium pedalen 250 Aluminium drempelbeschermers 160 vooraan

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Mazda CX-5 SKYCRUISE met optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal

Mazda CX-5 SKYCRUISE met optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

MAZDA3 HATCHBACK SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR MACHINE GREY

MAZDA3 HATCHBACK SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR MACHINE GREY We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

NEEM PLAATS ACHTER HET STUUR

NEEM PLAATS ACHTER HET STUUR all-new M{zd{ cx-5 NEEM PLAATS ACHTER HET STUUR U ziet het meteen: elk aspect van het KODO-design werd verder verfijnd. Zo maakten onze ontwerpers de nieuwe Mazda CX-5 nog mooier. Met een look die kracht

Nadere informatie

25 JAAR, 3 GENERATIES, 950.000 VERKOCHTE EXEMPLAREN

25 JAAR, 3 GENERATIES, 950.000 VERKOCHTE EXEMPLAREN M{zd{ MX-5 25 JAAR, 3 GENERATIES, 950.000 VERKOCHTE EXEMPLAREN In de voetsporen treden van een icoon: het is een grote eer, maar ook een al even grote uitdaging. Toen de eerste MX-5 in 1989 het levenslicht

Nadere informatie

ALL-NEW MAZDA 3 PRIJSLIJST - JANUARI 2019

ALL-NEW MAZDA 3 PRIJSLIJST - JANUARI 2019 ALL-NEW MAZDA 3 PRIJSLIJST - JANUARI 2019 HATCHBACK NEDC (1) Gem. verbr. cc kw pk Fisc. pk Versn. CO2 SKYMOVE 7 BUSINESS SPORT LUXURY SKYMOVE WLTP (1) Gem. verbr. CO2 Prijs BTWe Prijs BTWi 6,2 19.826,45

Nadere informatie

m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 MAZDHOC5T192_Prijslijsten_2015.indd 1

m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 MAZDHOC5T192_Prijslijsten_2015.indd 1 m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 MAZDHOC5T192_Prijslijsten_2015.indd 1 20/0/15 17:53 2 Onze ambitie? jouw verwachtingen overtreffen Hoe geraak je aan de top en vooral: hoe blijf je daar? Voor Mazda

Nadere informatie

Afgebeeld model: Mazda MX-5 RF in optionele koetswerkkleur Machine Grey

Afgebeeld model: Mazda MX-5 RF in optionele koetswerkkleur Machine Grey MAZDA MOTOR BELUX Afgebeeld model: Mazda MX-5 RF in optionele koetswerkkleur Machine Grey Afgebeelde modellen: Mazda MX-5 RF in optionele koetswerkkleur Machine Grey en Mazda MX-5 Roadster in optionele

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

ORIGINAL OPVALLEND VAN NATURE. De naam Hakoné verwijst naar de Hakoné Pas in de buurt van. de berg Fuji, een van de mooiste natuurgebieden in Japan én

ORIGINAL OPVALLEND VAN NATURE. De naam Hakoné verwijst naar de Hakoné Pas in de buurt van. de berg Fuji, een van de mooiste natuurgebieden in Japan én MAZDA2 HAKONÉ ORIGINAL OPVALLEND VAN NATURE De naam Hakoné verwijst naar de Hakoné Pas in de buurt van de berg Fuji, een van de mooiste natuurgebieden in Japan én Mazda s favoriete testomgeving voor nieuwe

Nadere informatie

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLAATS OP DE WEG Elke Mazda is uitgerust met diverse intelligente technologieën

Nadere informatie

MAZDA CX-5 M A Z D A M O T O R B E L U X

MAZDA CX-5 M A Z D A M O T O R B E L U X MAZDA MOTOR BELUX MAZDA CX-5 Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Machine Grey Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

MAZDA CX-30 PRIJSLIJST - JUNI 2019

MAZDA CX-30 PRIJSLIJST - JUNI 2019 MAZDA CX-30 PRIJSLIJST - JUNI 2019 MAZDA CX-30 NEDC (1) WLTP (1) cc kw pk Fisc. pk Versn. Gem. verbr. CO 2 Gem. verbr. CO 2 Prijs BTWe Prijs BTWi SKYMOVE 1.998 90 122 11 5,1 116 6,2 141 21.396,69 25.890

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Afgebeeld model: Mazda3 Hatchback Skyactiv-X Skycruise in optionele koetswerkkleur Machine Grey (binnenkort beschikbaar)

Afgebeeld model: Mazda3 Hatchback Skyactiv-X Skycruise in optionele koetswerkkleur Machine Grey (binnenkort beschikbaar) MAZDA MOTOR BELUX Afgebeeld model: Mazda3 Hatchback Skyactiv-X Skycruise in optionele koetswerkkleur Machine Grey (binnenkort beschikbaar) Afgebeeld model : Mazda3 Hatchback Skyactiv-X Skycruise in optionele

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

X-TRAIL GAMMA 2017 NISSAN UITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES N-CONNE BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA DIG-T 163 -

X-TRAIL GAMMA 2017 NISSAN UITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES N-CONNE BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA DIG-T 163 - NISSAN X-TRAIL GAMMA 2017 GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS EDITION N-CONNE DIG-T 163 - X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i dci 130 dci 130 Xtronic - dci 177 Xtronic - dci 130 - dci 177 - dci 177 Xtronic - - UITRUSTING

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

38.290,00 INTENSE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

38.290,00 INTENSE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INTENSE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE PREMIUM Actieve Stabiliteits en Tractiecontrole (ASTC) PRIJSOPBOUW Intense Premium 2.2 DI-D 4WD 6AT 7-zitter 18" lichtmetalen velgen met bandenmaat

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

MAZDA2 - MAZDA CX-3 PRIJZEN EN UITRUSTING

MAZDA2 - MAZDA CX-3 PRIJZEN EN UITRUSTING MAZDA2 - MAZDA CX-3 M A Z D A S K Y L E A S E PRIJZEN EN PER 1 JULI 2019 SPECIAAL VOOR DE ZAKELIJK RIJDER KIEZEN MET KARAKTER Mazda onderscheidt zichzelf. Met een stijlvol design, superieure prestaties

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 06/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

1 december ix20. Prijslijst

1 december ix20. Prijslijst 1 december 2017 ix20 Prijslijst The New ix20 Zoveel ruimte, zoveel stijl. INTERIEURKLEUREN De nieuwe ix20 al gezien? Hij valt op met de grootste binnenruimte in zijn klasse, zonder in te boeten aan stijl.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -EURS 3 SEPTEMBER 2012, MOELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 20.9,00 6.02,00 1.3,00 12.221,01 22.69,00 23.89,00 27.39,00 28.79,00

Nadere informatie

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010 30/04/07 21:33:47 3 De Nieuwe Saab Sedan Prijslijst Geldig vanaf 13 januari 2010 Standaarduitrusting op alle modellen Saab 9-5 Sedan Bestuurdersomgeving Night Panel functie Multifunctionele boordcomputer

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 21.09,00 6.09,00 1.000,00 12.60,0 AT 22.69,00 23.89,00 27.39,00

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

M{ZD{ 2. Dealeropties en prijzen. Per 1 mei 2015

M{ZD{ 2. Dealeropties en prijzen. Per 1 mei 2015 M{ZD{ 2 Dealeropties en prijzen Per 1 mei 2015 Een klasse hoger Het adembenemende uiterlijk van de nieuwe Mazda2 is het resultaat van het bekroonde KODO Soul of Motion design. De opvallende LED-koplampen

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag.

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag. INSTYLE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PREMIUM Forward Collision Mitigation (FCM) Adaptive Cruise Control (ACC) PRIJSOPBOUW Instyle Premium 2.0 liter 4WD 16 kleppen DOHC MIVEC Lane

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

ONTDEK HET VOLLEDIGE GRIJS KENTEKEN GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2019 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijders.

ONTDEK HET VOLLEDIGE GRIJS KENTEKEN GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2019 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijders. ONTDEK HET VOLLEDIGE GRIJS KENTEKEN GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2019 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijders. 1) MADE IN KOREA Geventileerde stoelen (Sapphire)

Nadere informatie

1 december Prijslijst

1 december Prijslijst 1 december 2015 Prijslijst De Hyundai H-1 GEEF UW PLANNEN ALLE RUIMTE Grote ambities? Met de H-1 realiseert u ze vlot en comfortabel. De bestelwagen biedt u alle laadruimte die u wenst en meer comfort

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12,5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12,5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12, PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL 13.69,00 1.66,00 12.129,00 10.023,97 A AT 1.09,00 16.9,00 19.19,00

Nadere informatie

MAZDA2 GT-M IN SOUL RED METALLIC

MAZDA2 GT-M IN SOUL RED METALLIC We verkennen de drukke stad en het platteland. Strak door de bocht, voet op het gas. Ramen open, de radio hard, bestemming onbekend. Altijd vooruit, met ons hoofd in de wind. Ik ben de belichaming van

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.6 VVT Benzine 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E

Nadere informatie

SPECIFICATIES & PRIJZEN CRUZE SW

SPECIFICATIES & PRIJZEN CRUZE SW SPECIFICATIES & PRIJZEN CRUZE SW BELGIE - MY13.5, 01 JANUARI 2013 PRIJZEN & EMISSIEGEGEVENS SNIVEAU START & STOP PK / KW CO2-UITSTOOT CATALOGUSPRIJS (EURO INCL. 21% BTW) 1.7D MT6 124 / 91 130 / 96 151

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

SPECIFICATIES & PRIJZEN CRUZE 4-DEURS

SPECIFICATIES & PRIJZEN CRUZE 4-DEURS SPECIFICATIES & PRIJZEN CRUZE 4-DEURS BELGIE - MY13.5, 01 JANUARI 2013 PRIJZEN & EMISSIEGEGEVENS START & STOP PK / KW CO2-UITSTOOT CATALOGUSPRIJS (EURO INCL. 21% BTW) S&S S&S 124 / 91 141 / 104 130 / 96

Nadere informatie

QASHQAI GAMMA 2016 NISSAN DECEMBER 2015 STANDAARDUITRUSTING & TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA. DIG-T 115 4x2 6 MT

QASHQAI GAMMA 2016 NISSAN DECEMBER 2015 STANDAARDUITRUSTING & TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA. DIG-T 115 4x2 6 MT NISSAN QASHQAI GAMMA 2016 DECEMBER 2015 GAMMA VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA DIG-T 115 4x2 6 MT DIG-T 115 4x2 Xtronic - DIG-T 163 4x2 6 MT - dci 110 4x2 6 MT dci 130 4x2 6 MT - dci 130 4x2 Xtronic - dci

Nadere informatie

MILIEU MOTOR PRESTATIES AANDRIJVING. Toyota AYGO Technische specificaties

MILIEU MOTOR PRESTATIES AANDRIJVING. Toyota AYGO Technische specificaties Toyota AYGO Technische specificaties MILIEU Verbruik EG-Richtlijn 715/2007 EC692/2008F Gecombineerde cyclus (liter/100 km) 4.1 4.2 Extra-stadscyclus (liter/100 km) 5 5 Stadscyclus (liter/100 km) 3.6 3.8

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

M{ZD{ 2. Prijzen en uitrusting. per 1 maart 2015

M{ZD{ 2. Prijzen en uitrusting. per 1 maart 2015 M{ZD{ 2 Prijzen en uitrusting per 1 maart 2015 Skyactiv technology de efficiency van rijplezier Bij SKYACTIV Technology draait alles om een laag brandstofverbruik in combinatie met rijplezier. Hierdoor

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

Sport 1.6i - 120 PK - 88 kw 5v Euro 4 17 000 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw 5v Euro 4 17 250 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw met DPF 5v Euro 4 17 800

Sport 1.6i - 120 PK - 88 kw 5v Euro 4 17 000 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw 5v Euro 4 17 250 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw met DPF 5v Euro 4 17 800 Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief BTW Versie Motor Transm. Emissie 3 Deuren 5 Deuren 1.25i - 60 PK - 44 kw 5v Euro 4 12 000 12 500 1.25i - 82 PK - 60 kw 5v Euro 4 12 800 13 300 1.4 TDCi - 68

Nadere informatie

M{ZD{ CX-3. Dealeropties en prijzen. Per 1 juni 2015

M{ZD{ CX-3. Dealeropties en prijzen. Per 1 juni 2015 M{ZD{ CX-3 Dealeropties en prijzen Per 1 juni 2015 ALLES BEHALVE BESCHEIDEN De geheel nieuwe Mazda CX-3 is sportief en dynamisch. Zowel in het drukke stadsverkeer als buiten de bebouwde kom biedt de Mazda

Nadere informatie