MAZDA CX-5 M A Z D A M O T O R B E L U X

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAZDA CX-5 M A Z D A M O T O R B E L U X"

Transcriptie

1 MAZDA MOTOR BELUX MAZDA CX-5

2 Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Machine Grey

3 Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal

4 Afgebeeld interieur: Mazda CX-5 Skycruise Takumi

5 Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal

6 We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming van Jinba Ittai. U, het hart aan het stuur. Altijd al voorbestemd om verbonden te zijn, zoals paard en ruiter, auto en bestuurder als één. Samen zijn we sterker. We hebben een band die niet te beschrijven is met woorden alleen. We rijden nooit alleen. We rijden samen. Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal

7 DE ZIEL VAN HIROSHIMA Mazda deelt een bijzondere geschiedenis met Hiroshima, Japan. Als bakermat van Mazda inspireert Hiroshima ons voortdurend om boven elke uitdaging uit te stijgen en motiveert het ons om meer te willen bereiken dan iemand ooit had kunnen denken. Vanuit het niets hebben we een internationaal bedrijf opgebouwd. We hebben innovaties ontwikkeld die anderen onmogelijk achtten, van de wankelmotor tot de Skyactiv Technologie en nog zoveel meer. Bovenal zijn we nooit afgedwaald van ons geloof in de kracht van het menselijk kunnen. We geven onszelf helemaal, gebruiken onze handen om dingen te ontwerpen die ertoe doen, die een ziel hebben en die hun energie overbrengen op u. De ziel en betrokkenheid van de ambachtslieden wordt weerspiegeld in de sublieme schoonheid van de Japanse Kodokikom. De esthetische aantrekkingskracht ervan schuilt in de duizenden facetten, elk een vingerafdruk van de energie van de ambachtslieden.

8 KODO: SOUL OF MOTION Onze designfilosofie is eenvoudig, maar de uitwerking is niet zonder uitdagingen: het vastleggen van energie in beweging, zelfs bij stilstand. Een vluchtige blik volstaat om uw aandacht naar de opvallende rondingen en hoeken te laten afdwalen. Spanning door de anticipatie op wat er nog komt. Het uitlokken van dit soort onmiddellijke emotionele reacties vereist een menselijke aanraking. Gemaakt voor mensen door mensen. Handen op klei, vormgeven met warmte en precisie. Al het overbodige elimineren zodat enkel schoonheid overblijft. De energie van de maker in elke nuance overbrengen. We noemen dit het Kodo: "Soul of Motion" design. Een dynamisch gevoel van beweging dat u uitnodigt om achter het stuur te kruipen en de unieke energie te ervaren die alleen een Mazda u kan geven. Kodo-design is onze filosofie waarmee we onze auto s leven en persoonlijkheid inblazen. Het begint bij kleimodelbouwers die hun vaardigheden en emoties gebruiken om ideeën vorm te geven en om te zetten in levensgrote modellen die een ziel en vorm hebben die mensen echt beroert.

9 Ervaar de Mazda CX-5. Een nieuwe dimensie in rijplezier. Ontworpen en vervaardigd met oog voor elk detail, maakt de Mazda CX-5 indruk, zowel visueel als rijtechnisch. MAZDA CX-5 Zijn krachtige exterieur creëert een gevoel van vitaliteit en maakt van beweging een kunst. Elke gebeeldhouwde vorm reflecteert het licht en fascineert. Het nodigt de bestuurder uit om in te stappen en het luxueuze, op het mens gerichte interieur te komen ontdekken. Elk detail is ontworpen door de precisie van de menselijke hand en met u in het achterhoofd. De puur emotionele benadering van de ontwerper zorgt ervoor dat u zich volledig één voelt met de Mazda CX-5. Dit gevoel maakt uiteindelijk plaats voor een moeiteloze en boeiende rijervaring. Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal

10 MAZDA TAKUMI: SUPERIEUR VAKMANSCHAP Dit zijn de vak- en ambachtslieden die hun vaardigheden gedurende jaren, zelfs decennialang, aanscherpen en zo meesterschap bereiken. Hun passie, geduld en toewijding aan hun ambacht wordt op iedere Mazda overgedragen via de menselijk aanraking. Er wordt een emotionele indruk nagelaten die geen enkele computer of systeem kan creëren. Elk detail in de Mazda CX-5 getuigt van de vakkundigheid van de Takumi. Deze overdracht van energie creëert een inspirerende omgeving en een gevoel dat blijft nazinderen, zelfs lang nadat de rit voorbij is. Van ontwerper tot bestuurder zorgt deze verbinding voor een verrijkende en emotionele band tussen u en uw Mazda.

11 AUTO EN BESTUURDER VERBINDEN Elke Mazda streeft naar hetzelfde doel eenheid tussen auto en bestuurder. Het ervaren van deze naadloze overgang doet uw zintuigen ontwaken. U leeft in het moment en laat alle afleidingen achter. U voelt zich vol energie. Herboren. Beter dan toen u in de auto stapte een gevoel dat lang na de rit nog aanhoudt. Van de minutieuze aandacht voor ons ontwerp tot hoe onze auto s moeiteloos reageren op zelfs de geringste aanwijzing, elk detail in elke Mazda zorgt voor puur rijplezier.

12 DOORDACHTE CONNECTIVITEIT Afleiding uitschakelen is een belangrijke overweging in onze designaanpak. U kunt zich op de weg blijven concentreren dankzij de talloze intuïtieve interactiviteitsfuncties van de Mazda CX-5. Elk element bevindt zich binnen handbereik om interferentie te minimaliseren. De doordachte bediening van het 7 scherm en de intuïtieve HMI Commander zorgt voor een volledig gesynchroniseerde omgeving. Voor nog meer comfort en veiligheid projecteert de Head-up display (ADD) de routebegeleiding (van het navigatiesysteem) en voertuigstatus op de voorruit. Dit geeft een sterk gevoel van controle.

13 VERBONDEN RIJDEN. VERBONDEN WERELD. Blijf verbonden met uw wereld zonder dat u uw blik van de weg laat afdwalen. Gebruik een mobiel toestel dat compatibel is met het MZD Connect om toegang te krijgen tot duizenden internetradiostations van over de hele wereld. Lees en verstuur veilig tekstberichten en blijf op de hoogte van uw sociale media of geniet van uw muziek dankzij Apple CarPlay.

14 DYNAMISCH EN TOCH VERANTWOORD. Alleen een bedrijf dat zo obsessief bezig is met het creëren van de ideale rijervaring kon Skyactiv Technologie ontwikkelen. Van het koetswerk tot de transmissie, de motor en daarbuiten, is elk aspect van onze auto s ontworpen om wendbaar en efficiënt te zijn, waar u er ook mee rijdt. Een combinatie van uitstekende milieu- en veiligheidsprestaties zonder aan rijplezier in te boeten.

15 VEILIG RIJDEN IN ALLE OMSTANDIGHEDEN Controle. Het is de basis van waarom we ons i-activ AWD systeem ontwikkelen. Het geeft u zelfzekerheid op de weg. In alle omstandigheden. De Mazda CX-5 is uitgerust met i-activ AWD dat actief alle weg- en omgevingsomstandigheden in de gaten houdt door middel van 27 sensoren. Zo kunt u van een werkelijk ontspannende rit genieten. Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal

16 VERTROUWEN IN ELKE ZIN De fun-to-drive filosofie van de Mazda CX-5 is het beleven waard. Daarom is hij uitgerust met onze geavanceerde i-activsense veiligheidstechnologieën. Dankzij de beschikbare veiligheidsvoorzieningen waarschuwen de geavanceerde veiligheidsinnovaties u voor gevaren en helpen ze om aanrijdingen te voorkomen of de impact ervan te verminderen. Ze werken samen om uw zichtbaarheid en bewustzijn van de weg te allen tijde te verhogen. In combinatie met het stevige koetswerk zorgen de i-activsense Technologieën voor een volledige bescherming van de bestuurder en passagiers zonder dat dit ten koste gaat van het comfort of de prestaties. Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi

17 GELUID ALS KUNST Muziek, zo wordt beweerd, is een universele kunst. Een fascinerende ervaring voor uw meesthemelse zintuig: het gehoor. De akoestische ingenieurs van Mazda willen geluid laten klinken dat zoveel mogelijk een live optreden benaderd. Alleen door grondig ruimtelijke effecten, trillingen, vertragingen en weerkaatsingen van geluid te bestuderen, konden we het gevoel van een concertzaal in het interieur van de Mazda CX-5 nabootsen. Samen met Bose zorgen we voor een krachtige luisterervaring die niet te vergelijken is met al wat u voordien al gehoord hebt. Hakuju Hall is een intieme concertruimte in Tokyo, Japan die gebouwd is om een specifieke gemoedstoestand te bereiken en waar het publiek vanuit alle hoeken kan genieten van de muziek. De zaal biedt dan ook de beste akoestiek vanuit om het even welke zitplaats.

18 DE KUNST VAN DE VERLEIDING Het is de kleur van de Mazda CX-5 die als één van de eerste de aandacht opeist. Zijn delicate schoonheid en sterke karakter worden onderstreept door het vakmanschap van Takumi-Nuri. Dit is Mazda s hoogwaardige laktechnologie die het Kodo-design tot leven brengt en de schoonheid van iedere lijn benadrukt. Takumi-Nuri balanceert diepte en glans om de indruk te wekken van een handgeschilderde conceptauto. Het maakt de auto buitengewoon levendig en geeft hem diepgang met de kenmerkende koetswerkkleuren Soul Red Crystal en Machine Grey. Bezoek onze website om alle beschikbare optionele koetswerkkleuren te bekijken. Machine Grey (46G) Soul Red Crystal (46V)

19 PRACHTIG TOT IN DE LAATSTE STIKNADEN Niets is zo verleidelijk voor de zintuigen als een aanraking. Het contact met zachte texturen, stevige stiksels en een vormgeving die u omarmt. Elke centimeter van onze zorgvuldig uitgevoerde bekleding is ontworpen om uw rijervaring te verbeteren. Gespecialiseerde ontwerpers creëerden onderdelen met een uitgesproken en krachtig design, zoals ons Takumi-Akai leder. Het elegante niveau van verfijning in de Mazda CX-5 voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende bestuurders en dit wordt nog verder aangevuld door comfort. De geventileerde voorzetels zijn ontworpen om het lichaam altijd op een comfortabele temperatuur te houden. Bezoek onze website om alle beschikbare keuzemogelijkheden te bekijken. Afgebeeld interieur: Mazda CX-5 Skycruise Takumi

20 DRUK UZELF UIT OP ELK NIVEAU Hoe beter u de Mazda CX-5 bekijkt, hoe intrigerender ons verhaal wordt. De filosofie van Mazda s Kodo-design is duidelijk terug te vinden in elk aspect van de Mazda CX-5, tot aan de lichtmetalen velgen toe. Onze volledige selectie velgen is ontworpen om nog beter uitdrukking te geven aan uw eigen persoonlijkheid en om een nog grotere verbinding tussen u en uw auto tot stand te brengen. Bezoek onze website om alle beschikbare keuzemogelijkheden te bekijken.

21 ONTWORPEN ALS AANVULLING OP UW MAZDA CX-5 EN U. Mazda heeft zorgvuldig ontworpen accessoires gemaakt die naadloos passen op uw Mazda CX-5. Bezoek onze website voor een lijst met Authentieke Mazda-accessories voor uw Mazda CX-5. Dakdrager voor dakrails Verlichte drempelbeschermers Under garnish vooraan en achterskirt sierlijst zilverkleurig

22 VEILIGHEID INTERIEUR EXTERIEUR SKYMOVE Standaarduitrusting : ABS + EBD (remkrachtverdeler) en EBA (noodremhulp) DSC (dynamsiche stabliteitscontrole) en TCS (tractiecontrole) Twee frontairbags, zijairbags vooraan en gordijnairbags voor- en achteraan Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) Vertrekhulp bij hellingen inclusief auto-hold functie (HLA) Remassistent voor de stad (SCBS) Geavanceerde dodehoekassistent (BSM) Dodehoekwaarschuwing bij achteruitrijden (RCTA) Automatische deurvergrendeling bij het wegrijden In de hoogte en diepte regelbaar stuurwiel In de hoogte verstelbare zetels vooraan AM/FM radio, USB & AUX aansluiting vooraan, 4 luidsprekers Boordcomputer met buitenthermometer Stuurwielbediening voor audio Elektrisch bediende ruiten voor/achter Manuele airconditioning Cruise control inclusief snelheidsbegrenzer Neerklapbare achterbank 40/20/40 met verstelbare rugleuning Karakuri bagagescherm Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening 17 stalen velgen LED koplampen met koplampensproeiers Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Bumpers voor- en achter in koetswerkkleur Deurgrepen in koetswerkkleur SKYDRIVE Extra uitrusting t.o.v. SKYMOVE : Actieve rijstrookassistent (LKA) Automatische dimfunctie grootlichten (HBC) Zelfdimmende binnenspiegel Bestuurderszetel met regelbare lendensteun AM/FM radio, CD-speler, 2x USB & AUX aansluiting vooraan, 2x USB aansluiting achteraan, 6 luidsprekers Boordcomputer met 4,6 TFT kleurenscherm en buitenthermometer Apple CarPlay Bluetooth HMI Commander en MZD Connect met 7 aanraakkleurenscherm Automatische airconditioning met twee zones en verluchtingsmonden achteraan Lederen stuurwiel en versnellingspookknop Centrale armsteun achteraan Karakuri zetelsysteem achteraan 17 lichtmetalen velgen Grey Elektrisch inklapbare buitenspiegels Privacy glas achteraan Licht- en regensensor

23 VEILIGHEID INTERIEUR EXTERIEUR SKYCRUISE Extra uitrusting t.o.v. Skydrive : Remassistent voor de stad achteraan (SCBS-R) Alertheidsysteem voor bestuurder (DAA) Adaptieve cruise control (MRCC) met automatische Stop & Go functie (enkel op AT) Remassistent bij hoge snelheden (SBS) Verkeersbordenherkenningssysteem (TSR) Elektrisch verstelbare bestuurders- en passagierszetel vooraan (geheugenfunctie aan bestuurderszijde) AM/FM radio, DAB, CD-speler, 2x USB & Aux aansluiting vooraan, 2x USB aansluiting achteraan, Bose audiosysteem met 10 luidsprekers Tellers met 7 TFT digitaal scherm en geïntegreerde boordcomputer Navigatiesysteem (inclusief 3 jaar gratis kaartupdates) Head-up display in kleur met projectie op voorruit (ADD) (geheugenfunctie gekoppeld aan bestuurderszetel) Zetelverwarming vooraan Geventileerde zetels vooraan Verwarmd stuurwiel Zetelverwarming achteraan (buitenste zitplaatsen) Zwart lederen zetelbekleding met contrasterende stiknaad Inleg vloerconsole in zwart kunstleder en contrasterende stiknaad Elektrische kofferklep Centrale deurvergrendeling met intelligente sleutel 19 lichtmetalen velgen Silver LED dagrijlichten LED-mistlampen vooraan LED-lichtblokken achtereaan Intelligente LED-koplampen (AHL) (vervangt bochtverlichting AFLS) Automatisch inklapbare buitenspiegels Verwarmingselement ruitenwisser vooraan Parkeersensoren voor- en achteraan 360 camera (AVM) Elektrisch bediend schuifdak (alleen op versies met i-activ AWD en ook op Skyactiv-G 194pk) Deurstijlen in Piano Black SKYCRUISE TAKUMI Extra uitrusting t.o.v. Skycruise : Zelfdimmende binnenspiegel frameless Takumi-Akai (bruin) Nappa lederen zetelbekleding met contrasterende stiknaad Deurbekleding in Takumi-Akai kunstleder Inleg dashboard en deurpanelen in Sen hout Verchroomde inleg stuurwiel / handschoenenkastje / bedieningsknoppen elektrisch verstelbare zetels vooraan Zwarte dakhemel Inleg dashboard en deurpanelen in Sen hout LED-Sfeerverlichting LED-interieurverlichting 19 lichtmetalen velgen Bright Dark

24 VERBRUIKSCIJFERS Skyactiv-G 163 pk 6MT met i-stop Skyactiv-G 163 pk 6AT met i-stop BENZINE Skyactiv-G Skyactiv-G 163 pk 163 pk 6MT 6AT i-activ AWD i-activ AWD met i-stop met i-stop Skyactiv-G 194 pk 6AT met i-stop en i-eloop Skyactiv-G 194 pk 6AT i-activ AWD met i-stop en i-eloop Skyactiv-D 150 pk 6MT met i-stop Skyactiv-D 150 pk 6AT met i-stop DIESEL Skyactiv-D 150 pk 6MT i-activ AWD met i-stop EU-emissieklasse Euro 6d temp Euro 6d temp Brandstofverbruik & Uitstoot (volgens NEDC): Brandstofverbruik (l/100 km) (17 velgen) Skyactiv-D 184 pk 6MT i-activ AWD met i-stop Skyactiv-D 184 pk 6AT i-activ AWD met i-stop Gemiddeld 6.4 6,6 7,2 7,0 7,1 7,2 5,0 5,5 5,2 5,2 5,5 Stad 7,7 7,8 8,8 8,4 9,2 8,8 5,6 6,1 5,8 5,8 6,2 Weg 5,6 5,9 6,2 6,1 5,8 6,3 4,6 5,1 4,8 4,8 5,1 CO 2-uitstoot (g/km) (17 velgen) Gemiddeld Brandstofverbruik (l/100 km) (19 velgen) Gemiddeld 6,4 6,6 7,2 7,0 7,1 7,2 4,9 5,5 5,2 5,2 5,5 Stad 7,7 7,8 8,8 8,4 9,2 8,8 5,5 6,1 5,8 5,8 6,2 Weg 5,6 5,9 6,2 6,1 5,8 6,3 4,5 5,1 4,8 4,8 5,1 CO 2-uitstoot (g/km) (19 velgen) Gemiddeld Brandstofverbruik & Uitstoot (voglens WLTP): Brandstofverbruik (l/100 km) (17 velgen) Gemiddeld 7,4 7,7 8,2 8,3 7,9 8,4 5,9 6,5 6,6 6,6 7,1 Extra hoog 7,9 8,2 8,5 8,7 8,1 8,5 6,4 7,0 6,8 6,8 7,4 Hoog 6,5 6,6 7,3 7,1 6,8 7,2 5,1 5,6 6,0 6,0 6,1 Medium 6,9 7,0 7,7 8,0 7,6 8,2 5,6 6,3 6,6 6,6 6,9 Laag 8,9 9,7 9, ,4 11,2 6,4 7,6 7,2 7,2 8,4 CO2-uitstoot (g/km) (17 velgen) Gemiddeld Brandstofverbruik (l/100 km) (19 velgen) Gemiddeld 7,4 7,7 8,2 8,3 7,9 8,4 5,7 6,5 6,6 6,6 7,1 Extra hoog 8,0 8,2 8,5 8,7 8,1 8,5 6,3 7,0 6,8 6,8 7,4 Hoog 6,5 6,6 7,3 7,1 6,8 7,2 5,0 5,6 6,0 6,0 6,1 Medium 6,9 7,0 7,7 8,0 7,6 8,2 5,5 6,3 6,6 6,6 6,9 Laag 8,9 9,7 9, ,4 11,2 6,1 7,6 7,2 7,2 8,4 CO2-uitstoot (g/km) (19 velgen) Gemiddeld Vanaf 1/9/2018 moeten alle nieuwe voertuigen een strengere emissie-, verbruiks- en CO 2 -test te ondergaan, nl. de WLTP-test (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). De WLTP-test vervangt de vroegere NEDC-test (New European Driving Cycle). Tijdens een overgangsperiode (die tot maximum eind 2021 loopt), moeten de constructeurs nog een theoretische NEDC-waarde ( NEDC 2.0 of gecorreleerde NEDC genoemd) melden, berekend uit de WLTP-waarde. Dit laat de vergelijking toe tussen voertuigen gehomologeerd vóór september 2018 en deze gehomologeerd na deze datum. Na 1/9/2018 wordt elk voertuig dus gehomologeerd volgens de nieuwe WLTP-test maar het krijgt twee waarden: de WLTP-waarde en de gecorreleerde NEDC-waarde. Afgebeeld model: Mazda CX-5 Skycruise Takumi in optionele koetswerkkleur Machine Grey Facebook, Twitter, ipod, Stitcher, aha, Bose, Twiddler, Centerpoint, Nd, Surround-Stage en AudioPilot zijn geregistreerde handelsmerken in de VS en andere landen. Gebruikt met toestemming. Adverteerder: Mazda Motor Belux, invoerder. Blaasveldstraat 162, B-2830 Willebroek. Ondernemingsnummer: Rekeningnummer: BE Contact: info-be@mazdaeur.com Mazda Klantendiens: Internet: Mei 2019 MCX5-BR-NL13 Mazda Motor Belux behoudt zich het recht voor specificaties en uitrusting te wijzigen in het kader van permanente productontwikkeling. De kleur- en bekledingsstalen in deze brochure kunnen verschillen van de eigenlijke kleuren wegens de beperkingen van het drukprocedé. Bekijk bij voorkeur de originele stalen bij uw Mazda-dealer. Het Bluetooth -handelsmerk en de bvetreffende logo s zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en Mazda Motor Company gebruikt deze onder licentie. Andere handelsmerken en merknamen zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.

25 MAZDA MOTOR BELUX Mei MCX5-BR-NL13

Dit is de All-New Mazda3. Het eerste model van onze nieuwe generatie. Deze Mazda

Dit is de All-New Mazda3. Het eerste model van onze nieuwe generatie. Deze Mazda ALL-NEW MAZDA3 Dit is de All-New Mazda3. Het eerste model van onze nieuwe generatie. Deze Mazda tilt het gevoel van eenheid tussen auto en rijder op een ongekend niveau. De looks. Het rijgedrag. Het rijgevoel.

Nadere informatie

Afgebeeld model: Mazda3 Hatchback Skyactiv-X Skycruise in optionele koetswerkkleur Machine Grey (binnenkort beschikbaar)

Afgebeeld model: Mazda3 Hatchback Skyactiv-X Skycruise in optionele koetswerkkleur Machine Grey (binnenkort beschikbaar) MAZDA MOTOR BELUX Afgebeeld model: Mazda3 Hatchback Skyactiv-X Skycruise in optionele koetswerkkleur Machine Grey (binnenkort beschikbaar) Afgebeeld model : Mazda3 Hatchback Skyactiv-X Skycruise in optionele

Nadere informatie

NEEM PLAATS ACHTER HET STUUR

NEEM PLAATS ACHTER HET STUUR all-new M{zd{ cx-5 NEEM PLAATS ACHTER HET STUUR U ziet het meteen: elk aspect van het KODO-design werd verder verfijnd. Zo maakten onze ontwerpers de nieuwe Mazda CX-5 nog mooier. Met een look die kracht

Nadere informatie

m{zd{ prijslijst BELGIË - DECEMBER 2015

m{zd{ prijslijst BELGIË - DECEMBER 2015 m{zd{ prijslijst BELGIË - DECEMBER 2015 2 Onze ambitie? Uw verwachtingen overtreffen. Hoe geraakt u aan de top en vooral: hoe blijft u daar? Voor Mazda is het eenvoudig. We doen het anders en beter: afwijken

Nadere informatie

Mazda CX-5 SKYCRUISE met optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal

Mazda CX-5 SKYCRUISE met optionele koetswerkkleur Soul Red Crystal We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015

m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 2 Onze ambitie? jouw verwachtingen overtreffen Hoe geraak je aan de top en vooral: hoe blijf je daar? Voor Mazda is het eenvoudig. We doen het anders en beter: afwijken

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

m{zd{ prijslijst Jouw Mazda-verdeler BELGIË - MAART 2015 MAZDA MOTOR BELUX BLAASVELDSTRAAT 162 B-2830 WILLEBROEK WWW.MAZDA.BE

m{zd{ prijslijst Jouw Mazda-verdeler BELGIË - MAART 2015 MAZDA MOTOR BELUX BLAASVELDSTRAAT 162 B-2830 WILLEBROEK WWW.MAZDA.BE accessoires Mazda2 Haaienvinantenne 180 Dakspoiler 290 Rood sierstuk achterbumper 190 Uitlaatsierstuk 60 Voorspoiler 330 Zijskirts 300 Set aluminium pedalen 250 Aluminium drempelbeschermers 160 vooraan

Nadere informatie

m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 MAZDHOC5T192_Prijslijsten_2015.indd 1

m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 MAZDHOC5T192_Prijslijsten_2015.indd 1 m{zd{ prijslijst BELGIË - JUNI 2015 MAZDHOC5T192_Prijslijsten_2015.indd 1 20/0/15 17:53 2 Onze ambitie? jouw verwachtingen overtreffen Hoe geraak je aan de top en vooral: hoe blijf je daar? Voor Mazda

Nadere informatie

25 JAAR, 3 GENERATIES, 950.000 VERKOCHTE EXEMPLAREN

25 JAAR, 3 GENERATIES, 950.000 VERKOCHTE EXEMPLAREN M{zd{ MX-5 25 JAAR, 3 GENERATIES, 950.000 VERKOCHTE EXEMPLAREN In de voetsporen treden van een icoon: het is een grote eer, maar ook een al even grote uitdaging. Toen de eerste MX-5 in 1989 het levenslicht

Nadere informatie

MAZDA CX-3 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED CRYSTAL

MAZDA CX-3 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED CRYSTAL We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design.

De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design. M{ZD{ 2 De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design. Opvallende LED-koplampen accentueren het gestroomlijnde en fraai gesculpteerde koetswerk. De strakke,

Nadere informatie

We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming.

We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

Op zoek naar meer informatie? Ontdek meer over ons engagement om een unieke online klantervaring te bieden op:

Op zoek naar meer informatie? Ontdek meer over ons engagement om een unieke online klantervaring te bieden op: Facebook, Twitter, ipod, Stitcher TM, aha TM, Bose, Twiddler, Centerpoint, Nd, Surround-Stage en AudioPilot zijn geregistreerde handelsmerken in de VS en andere landen. Gebruikt met toestemming. Mazda

Nadere informatie

MAZDA3 HATCHBACK SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR MACHINE GREY

MAZDA3 HATCHBACK SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR MACHINE GREY We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

MAZDA2 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED EN 16 LICHTMETALEN VELGEN SILVER/MACHINE

MAZDA2 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED EN 16 LICHTMETALEN VELGEN SILVER/MACHINE We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

MAZDA CX-3 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED

MAZDA CX-3 SKYCRUISE MET OPTIONELE KOETSWERKKLEUR SOUL RED We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

WE WORDEN ER STIL VAN. MAZDA. DRIVE TOGETHER. De Mazda CX-3 heeft onlangs een update gehad. Of liever, een

WE WORDEN ER STIL VAN. MAZDA. DRIVE TOGETHER. De Mazda CX-3 heeft onlangs een update gehad. Of liever, een m{zd{ CX-3 2018 WE WORDEN ER STIL VAN. De Mazda CX-3 heeft onlangs een update gehad. Of liever, een upgrade. Want ook al lijken de wijzigingen minimaal, ze maken een wereld van verschil. In lijn met het

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming.

We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. We verkennen steden en bochtige landwegen. Hoeken strelend en gaspedaal ingedrukt. Ruiten naar beneden, radio aan, geen specifieke bestemming. Steeds verder vooruit, de wind trotserend. Ik ben de belichaming

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

M A Z D A C X - 5 ZAKELIJK PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JULI 2019 SPECIAAL VOOR DE ZAKELIJK RIJDER

M A Z D A C X - 5 ZAKELIJK PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JULI 2019 SPECIAAL VOOR DE ZAKELIJK RIJDER M A Z D A C X - 5 ZAKELIJK PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JULI 2019 SPECIAAL VOOR DE ZAKELIJK RIJDER BUSINESS COMFORT Vanaf 37.440 De Business Comfort is standaard al enorm rijk uitgerust. Onder meer een

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Foto rechts: Mazda6 Sedan als Signature uitvoering in Soul Red Crystal

Foto rechts: Mazda6 Sedan als Signature uitvoering in Soul Red Crystal MAZDA MOTOR NEDERLAND Foto rechts: Mazda6 Sedan als Signature uitvoering in Soul Red Crystal Foto boven : Mazda6 interieur met Active Driving Display (standaarduitrusting) en 7-inch digitale meterset

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLAATS OP DE WEG Elke Mazda is uitgerust met diverse intelligente technologieën

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 06/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD R-DESIGN CAMERA - 7 ZETELS - BLIS - GEPERFOREERD NAPPA LEDER

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD R-DESIGN CAMERA - 7 ZETELS - BLIS - GEPERFOREERD NAPPA LEDER CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD R-DESIGN - 360 CAMERA - 7 ZETELS - BLIS - GEPERFOREERD NAPPA LEDER VERKOCHT Model: XC90 D5 AWD Bouwjaar: 01/2018 Brandstof:

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

UIT HET GOEDE HOUT GESNEDEN. MAZDA. DRIVE TOGETHER. De nieuwe Mazda6 is misschien wel de beste Mazda die we ooit

UIT HET GOEDE HOUT GESNEDEN. MAZDA. DRIVE TOGETHER. De nieuwe Mazda6 is misschien wel de beste Mazda die we ooit NIEUWE m{zd{ 6 UIT HET GOEDE HOUT GESNEDEN. De nieuwe Mazda6 is misschien wel de beste Mazda die we ooit hebben gemaakt. Bij het creëren van dit model hebben we ons laten inspireren door onze oorsprong.

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

MAZDA CX-5 M A Z D A M O T O R N E D E R L A N D

MAZDA CX-5 M A Z D A M O T O R N E D E R L A N D MAZDA MOTOR NEDERLAND MAZDA CX-5 Foto links: Mazda CX-5 als Signature uitvoering in Machine Gray Foto boven: Mazda CX-5 als Signature uitvoering Foto links: Mazda CX-5 als Signature uitvoering in Soul

Nadere informatie

Foto rechts: Mazda3 Hatchback als Luxury uitvoering

Foto rechts: Mazda3 Hatchback als Luxury uitvoering MAZDA MOTOR NEDERLAND Foto rechts: Mazda3 Hatchback als Luxury uitvoering Foto links: Mazda3 Hatchback als Luxury uitvoering in Soul Red Crystal (zwarte velg enkel op Skyactiv-X of beschikbaar als accessoire)

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

MAZDA CX-5 M A Z D A M O T O R N E D E R L A N D

MAZDA CX-5 M A Z D A M O T O R N E D E R L A N D MAZDA MOTOR NEDERLAND MAZDA CX-5 Foto links: Mazda CX-5 als Signature uitvoering in Machine Gray Foto boven: Mazda CX-5 als Signature uitvoering Foto links: Mazda CX-5 als Signature uitvoering in Soul

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL 2018 VERKOCHT Model: V90 D4 Modeljaar: 2018 Bouwjaar: 08/2017 Brandstof:

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag.

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag. INSTYLE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PREMIUM Forward Collision Mitigation (FCM) Adaptive Cruise Control (ACC) PRIJSOPBOUW Instyle Premium 2.0 liter 4WD 16 kleppen DOHC MIVEC Lane

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 51.994 42.970 + 21% BTW Model: XC90 D5 Modeljaar:

Nadere informatie

X-TRAIL GAMMA 2017 NISSAN UITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES N-CONNE BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA DIG-T 163 -

X-TRAIL GAMMA 2017 NISSAN UITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES N-CONNE BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA DIG-T 163 - NISSAN X-TRAIL GAMMA 2017 GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS EDITION N-CONNE DIG-T 163 - X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i dci 130 dci 130 Xtronic - dci 177 Xtronic - dci 130 - dci 177 - dci 177 Xtronic - - UITRUSTING

Nadere informatie

MAZDA2 - MAZDA CX-3 PRIJZEN EN UITRUSTING

MAZDA2 - MAZDA CX-3 PRIJZEN EN UITRUSTING MAZDA2 - MAZDA CX-3 M A Z D A S K Y L E A S E PRIJZEN EN PER 1 JULI 2019 SPECIAAL VOOR DE ZAKELIJK RIJDER KIEZEN MET KARAKTER Mazda onderscheidt zichzelf. Met een stijlvol design, superieure prestaties

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D3 Modeljaar: 2017 Bouwjaar:

Nadere informatie

PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 APRIL 2017

PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 APRIL 2017 M A Z D A C X - 3 PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 APRIL 2017 ALLES BEHALVE BESCHEIDEN ADEMBENEMEND Een veelzijdige crossover die zich laat zien: de Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en

Nadere informatie

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y PER 1 JANUARI 2018 O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 G T L U X U R Y EIGEN KIJK, EIGEN KRACHT De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 T8. T8 eawd R-DESIGN - HYBRIDE - DAB - CAMERA - NAVIGATIE - PANODAK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 T8. T8 eawd R-DESIGN - HYBRIDE - DAB - CAMERA - NAVIGATIE - PANODAK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 T8 T8 eawd R-DESIGN - HYBRIDE - DAB - CAMERA - NAVIGATIE - PANODAK VERKOCHT Model: XC90 T8 Modeljaar: 2018 Bouwjaar: 07/2017 Brandstof:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD - 7 ZETELS - HEAD-UP DISPLAY - PANODAK - FULL LED - KINDERZITJE - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD - 7 ZETELS - HEAD-UP DISPLAY - PANODAK - FULL LED - KINDERZITJE - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD - 7 ZETELS - HEAD-UP DISPLAY - PANODAK - FULL LED - KINDERZITJE - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC90 D5 Modeljaar: 2017 Bouwjaar:

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

M{ZD{ MX-5. prijzen en uitrusting. Per 1 april 2015

M{ZD{ MX-5. prijzen en uitrusting. Per 1 april 2015 M{ZD{ MX-5 prijzen en uitrusting Per 1 april 2015 Mazda MX-5 Roadster adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel* bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 131 6MT S 28.990 5.847 23.143

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

M{ZD{ 2. Prijzen en uitrusting. per 1 maart 2015

M{ZD{ 2. Prijzen en uitrusting. per 1 maart 2015 M{ZD{ 2 Prijzen en uitrusting per 1 maart 2015 Skyactiv technology de efficiency van rijplezier Bij SKYACTIV Technology draait alles om een laag brandstofverbruik in combinatie met rijplezier. Hierdoor

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Kia Business editions. april 2017

Kia Business editions. april 2017 april 2017 Carens 1.7 CRDi Business DynamicLine * 85 (115) D 109 16.483,17 3.461,47 7.050,36 26.995,00 27.860,00 201,92 Metallic lak 657,02 137,98 0,00 795,00 795,00 5,95 Rio 1.4 CRDi Business Navigator*

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JANUARI 2017

PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JANUARI 2017 M A Z D A 3 2 0 1 7 PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JANUARI 2017 OPTIMAAL RIJPLEZIER Afgebeeld is de Mazda3 2017 GT-M in Machine Gray, voorzien van originele Mazda Dealeropties, waaronder een spoilerpakket.

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - 20" VELGEN - FULL LED - MODEL 2018

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - 20 VELGEN - FULL LED - MODEL 2018 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - 20" VELGEN - FULL LED - MODEL 2018 VERKOCHT Model: XC90 D5 AWD Modeljaar: 2018 Bouwjaar:

Nadere informatie

PRIJZEN EN UITRUSTING

PRIJZEN EN UITRUSTING MAZDA2 2018 - MAZDA CX-3 2018 - MAZDA CX-5 M A Z D A S K Y L E A S E PRIJZEN EN PER 1 AUGUSTUS 2018 SPECIAAL VOOR DE ZAKELIJK RIJDER KIEZEN MET KARAKTER Mazda onderscheidt zichzelf. Met een stijlvol design,

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JANUARI 2017

PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JANUARI 2017 M A Z D A C X - 3 PRIJZEN EN UITRUSTING PER 1 JANUARI 2017 ALLES BEHALVE BESCHEIDEN ADEMBENEMEND Een veelzijdige crossover die zich laat zien: de Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING.

VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. ECOSPORT VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. EcoSport ST-Line met contrasterend dak in Shadow Black in combinatie met de optionele metaalkleur Tiger Eye, en 18" lichtmetalen

Nadere informatie

Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+

Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+ Toyota code SkzIqD2GW Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+ Model Avensis Touring Sports 2.0 D-4D Vanaf 36.190 (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Vanaf

Nadere informatie

M{ZD{ CX-3. prijzen en uitrusting. Per 1 april 2015

M{ZD{ CX-3. prijzen en uitrusting. Per 1 april 2015 M{ZD{ CX-3 prijzen en uitrusting Per 1 april 2015 Skyactiv technology de efficiency van rijplezier Bij SKYACTIV Technology draait alles om efficiëntie in combinatie met rijplezier. Hierdoor wordt autorijden

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC SUMMUM - ADAPTIVE CRUISE CONTROL - BLIS - XENON - PANODAK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC SUMMUM - ADAPTIVE CRUISE CONTROL - BLIS - XENON - PANODAK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC SUMMUM - ADAPTIVE CRUISE CONTROL - BLIS - XENON - PANODAK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

ONTDEK HET VOLLEDIGE GRIJS KENTEKEN GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2019 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijders.

ONTDEK HET VOLLEDIGE GRIJS KENTEKEN GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2019 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijders. ONTDEK HET VOLLEDIGE GRIJS KENTEKEN GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2019 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijders. 1) MADE IN KOREA Geventileerde stoelen (Sapphire)

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD. D5 AWD R-DESIGN - BLIS - DAB+ - CAMERA - HEAD up DISPLAY - PANODAK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD. D5 AWD R-DESIGN - BLIS - DAB+ - CAMERA - HEAD up DISPLAY - PANODAK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD R-DESIGN - BLIS - DAB+ - CAMERA - HEAD up DISPLAY - PANODAK 58.963 48.730 + 21% BTW Model: XC90 D5 AWD Bouwjaar: 01/2019

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

38.290,00 INTENSE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

38.290,00 INTENSE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INTENSE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE PREMIUM Actieve Stabiliteits en Tractiecontrole (ASTC) PRIJSOPBOUW Intense Premium 2.2 DI-D 4WD 6AT 7-zitter 18" lichtmetalen velgen met bandenmaat

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN UITRUSTING

PRIJZEN EN UITRUSTING MAZDA2 - MAZDA3 - MAZDA CX-3 - MAZDA CX-5 2018 M A Z D A S K Y L E A S E PRIJZEN EN PER 1 JANUARI 2019 SPECIAAL VOOR DE ZAKELIJK RIJDER KIEZEN MET KARAKTER Mazda onderscheidt zichzelf. Met een stijlvol

Nadere informatie