Divoke. maart - april

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Divoke. maart - april"

Transcriptie

1 Divoke maart - april

2 Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens. Gelukkig schoten de Aspi s ter hulp en namen zij het gedurende deze periode even van ons over. Op zondag 31 januari stond de hele leidings- en kookploeg paraat om jullie heerlijk te verwennen op onze jaarlijkse brunch. Het was een erg succesvolle editie. Door deze activiteit hebben we weer wat geld in het laatje van de chirokas gebracht. Twee weken later vierden we samen met Chiro Sloratokels Valentijn. Een vernieuwd concept bracht vandaag zowel de leden als de leiding van beide Chiro s bij elkaar. We eindigden deze dag met enkele stevige massaspelen. Dat deze stevig waren, kon u waarschijnlijk wel merken aan de staat van uw dochters uniform. J De maand februari werd afgesloten met een knaller van een groepsweekend. Samen trokken we naar Wolvertem waar we ons drie dagen lang keihard amuseerden. Eén van de hoogtepunten was ongetwijfeld de Colorshake. We maakten beeldmateriaal van leuke spelletjes en opdrachten, waar we later een mooi filmpje van zullen maken. Het kleurpoeder dat in het rond werd gegooid, zorgde voor vele blije gezichten. Hou zeker onze Facebook in de gaten voor het uiteindelijke filmpje. Ook de maanden maart en april hebben een heleboel voor ons in petto. Benieuwd? Lees dan zeker verder. v zondag 6 maart: De leidsters zijn op leidingsweekend dus daarom is het vandaag geen Chiro. Volgende week staan we weer op post. v zaterdag 26 maart: Vandaag mogen de Speelclub en de Kwiks paaseieren komen rapen op de grasveldjes rondom de Chiro. Wij verwachten jullie om 10u. v zondag 27 maart: Omdat het vandaag Pasen is, zal er op deze dag geen Chiro gegeven worden. v zondag 3 april: Het is paasvakantie dus ook vandaag geen Chiro. v zondag 24 april: Vandaag houden we een grote dans-en zangstondedag voor alle afdelingen. v zondag 1 mei: Om 17u30 verwachten wij alle ouders aan de Chiro voor onze kampavond. Jullie worden tijdens deze avond ingelicht over het kampthema, er wordt informatie gegeven over het verloop van het kamp en er kunnen ook vragen gesteld worden aan de leidsters. Schrijf deze datum alvast in je agenda. Tot zondag! Dikke chirokussen, Lara, Lauranne, Lien, Lise, Margot, Nina, Phaedra, Silke en Tinne

3 In De Banier kun je terecht voor: de winkel v a n de Chiro KEURIGE KLEREN De Banier voorziet een ruim assortiment aan Chirokleren. Elk Chirolid kan hieruit een keuze maken naar eigen smaak en interesse. SPETTEREND SPEL- EN JONGLEERMATERIAAL Een uitgebreid assortiment circusmateriaal, uitdagend spelmateriaal en originele gezelschapsspelen: daarvoor moet je bij De Banier zijn! CREATIEF KNUTSELEN Door de jaren heen is De Banier een speciaalzaak voor creatieve knutselaars geworden. Met een Chirolidkaart krijg je 10 % korting op alle knutselmateriaal. GEZELLIGE GESCHENKEN Kleine en grote Chirogeschenken voor familie en goede vrienden! MEER LEUKE PRODUCTEN EN WEBSHOP OP ONZE WINKELS AALST, Molenstraat 65, ANTWERPEN, Kipdorp 30, BRUGGE, Katelijnestraat 67, BRUSSEL, Kolenmarkt 85, GENT, Huis aan de waterkant, Hoefslagstraatje 1, HASSELT, Vaartstraat 14, LEUVEN, J.P. Minckelersstraat 29, MECHELEN, O.L. Vrouwestraat 34, ROESELARE, Merelzang, Delaerestraat 16, SINT-NIKLAAS, Stationsstraat 77, TURNHOUT, Sint-Antoniusstraat 37, Commerciële dienst & magazijn: Langstraat 24, 2140 Borgerhout, Tel , debanier@debanier.be

4 zoekertjes Kan u misschien ons helpen met één of meerdere van deze dingen? Laat het ons weten! BIJLEN ZAGEN BALLEN WIT PAPIER (GROOT) KARTON OUDE RADIO S

5 Een chirojaar voor uw dochter brengt heel wat kosten met zich mee. Er is het jaarlijkse lidgeld dat betaald dient te worden, de kostprijs van weekends en het zomerkamp, een chiro- uniform en zo kan u nog even blijven doorgaan. Deze bedragen kunnen al snel oplopen. Moest u hier problemen mee ondervinden, kan u altijd de groepsleidster contacteren op volgend e- mailadres. groepsleiding@chirodivora.be Op deze manier kunnen we samen zoeken naar een interessante manier om de chirokosten iets dragelijker te maken voor u. Wij kunnen u verzekeren dat dit op een discrete manier gebeurd.

6 Lieve lieve lieve Tippertjes van ons! We hebben een heel bewogen maand achter de rug, jammer genoeg moeten we dit nu terug recht trekken met twee rustigere maanden, MAAR niet getreurd: ze zijn zeker even leuk als alle vorige! 6 maart Vandaag is het jammer genoeg geen Chiro. 13 maart Vandaag zal het Fee zijn die een andere leidster meeneemt om jullie een goede zondag te geven! Tinne wenst jullie al heel heel veel plezier! Wil je weten wat Fee en deze andere leidster in petto hebben, dan moet je zeker en vast komen!! 20 maart Vandaag is het De Mol in de chiro! Iemand onder ons saboteert, liegt en manipuleert de anderen van de groep! Door hele spannende spelen komen jullie op het einde van de dag hopelijk te weten wie deze mol is onder de Tippers. April moeten we al slecht beginnen omdat het jammer genoeg paasvakantie is Daar kunnen we niets aan doen en moeten we dus gewoon aanvaarden dat het zowel 27 maart als 3 april geen chiro is! Geniet van al de chocolade die de paashaas zal komen brengen 10 april Deze zondag gaan we jullie hormonen nog eens aanwakkeren: we gaan namelijk samen spelen met de jongens. Kom dus zeker eens een kijkje nemen als je wilt weten wat er gebeurt wanneer je een kleine groep tippers samenzet met een nog kleinere groep toppers!! Het weekend van de Tippers!! Het moment waar we allemaal op hebben gewacht, is het weekend van april. Het weekend waar de tippers zich volledig in zullen uitleven!! Er is alleen iets speciaals aan dit weekend. Alleen jullie ouders weten waar we naartoe gaan dus voor jullie een heel grote verrassing Tot dan! (brief volgt nog) 24 april Vandaag is het dans en zangstonden met heel de chiro! Dans je graag? Zing je graag? Als het antwoord op deze vorige vragen nee is geen probleem: we maken er iets leuks van! zeker komen!!

7 aspelletjesp Het is bijna Pasen, joepieeee! Hier enkele leuke spelletjes zodat je je tijdens de paasvakantie zeker niet hoeft te vervelen. Veel plezier! Los deze leuke rebus op. Welke weg moet het konijntje volgen naar de paaseitjes?

8 Volgend invulverhaal is erg leuk om te maken met een chirovriendin. 27 maart (Bijvoeglijk naamwoord) dagboek, Wat een drukke dag vandaag! Om.. (cijfer) uur liep mijn wekker af. Ik kroop snel uit bed, trok mij (ouderwets kledingstuk) aan en liep naar mama en papa s kamer. Het is Pasen!, riep ik uit. Vlug ging ik naar beneden. Mijn... (een voorwerp waarin je iets kan opbergen) stond al klaar op tafel. Hierin zou ik al mijn paaseieren leggen. Snel opende ik de deur naar onze tuin. Jammer genoeg was het erg hard aan het.... (soort van neerslag), maar dat hield me niet tegen. Mijn zoektocht naar heerlijke paaseieren kon beginnen. Ik vond erg veel (soort chocolade dat je niet lust) eieren. Ook vond ik een erg speciaal ei. Het had (kleur) stippen. Ik raapte het ei op maar het viel uit mijn handen en brak. Uit het ei kwam een.... (dier). Het diertje.. (werkwoord (hij-vorm)). Ik nam het voorzichtig uit het ei en zette het in mijn.. (hetzelfde voorwerp waarin je iets kan opbergergen). Toen ik geen eitjes meer kon vinden, ging ik weer naar binnen. Ik telde mijn eitjes. Ik had er wel.. (cijfer) gevonden. Op wel.. (cijfer) seconden had ik ze allemaal opgegeten. Ik ging weer naar boven en nam mijn chiro-uniform uit de kast. Wanneer ik helemaal was aangekleed, liep ik naar mama en vroeg haar hoelang het nog duurde totdat de Chiro weer zou beginnen. Mama zei dat het geen Chiro was vandaag. Geen Chiro? Hoe kon ik nu een zondag doorkomen zonder. (naam leidster) en. (beste chiro-vriendinnetje) te zien? O, en.. (knappe Sloratokel). Hem kan ik echt niet nog een week missen. Ik was ten einde raad en huilde totdat de (kamer in je huis) helemaal onder water stond. Ik was ontroostbaar. Het enige wat mij kon troosten, was chocolade maar deze had ik helaas allemaal opgegeten. Hopelijk is het snel weer Chiro! Slaapzacht,.. (je bijnaam)

9 Kleur de teening mooi in!

10 CHIROLIEDJES Zondag 24 april houden we onze jaarlijkse dans-en zangstondedag! Oefen alvast volgende chirohits zodat je goed voorbereid bent. Ben je bijna uitgekeken? Denk je : wat heeft het voor zin? Tijd om frisse moed te kweken, maak een flinke tuimeling. Voel je vrij tussen je vrienden, blijf niet langer vreemdeling, tracht de vlam snel weer te vinden, maak een flinke tuimeling! Refrein Tuimel, tuimeling, schud jezelf doorheen. Gooi alles ondersteboven, laat het vuur in jou niet doven. Tuimel, tuimeling, smijt jezelf erin. Gooi alles ondersteboven, blijf er rotsvast in gelo-o-ven. t Chirowerk is vaak geen pretje, soms wordt het een marteling. Geef dan vlug jezelf een zetje, maak een flinke tuimeling. Voel je hartslag stevig bonken, zonder spoor van hapering. doe die gloed weer hevig vonken, maak een flinke tuimeling! Refrein Neem jezelf eens onder handen, je bent toch geen zwakkeling? Bijt maar stevig op je tanden, maak een flinke tuimeling. Zo kan je de vreugde voelen, in je eigen vriendenkring. Door jezelf te hersenspoelen, maak een flinke tuimeling!

11 Ik blijf in Chiro geloven Ik blijf in Chiro geloven en ik stuur een ballon naar boven, want 't is het teken, 't is het verhaal van kind'ren dat ik je zing De Chiro, een uitdaging.

Divoke. maart - april

Divoke. maart - april Divoke maart - april Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens.

Nadere informatie

Divoke. maart - april

Divoke. maart - april Divoke maart - april Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens.

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke maart-april 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen,

Nadere informatie

Divoke. november-december

Divoke. november-december Divoke november-december Zondag 9 december (14u00-17u30) Hoe bedoel je koud? De pinkels voelen daar niets van want zij brengen de dag door op een exotisch strand. Zondag 16 december Vandaag gaan we kerstmis

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Mei-Juni Beste leden, ouders en sympathisanten De twee laatste maanden van het chirojaar zijn aangebroken. Ook in deze maanden zijn er enkele speciale activiteiten gepland. Voordat we deze gaan overlopen,

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke maart-april 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen,

Nadere informatie

Divoke. november-december

Divoke. november-december Divoke november-december Zondag 9 december (14u00-17u30) Hoe bedoel je koud? De pinkels voelen daar niets van want zij brengen de dag door op een exotisch strand. Zondag 16 december Vandaag gaan we kerstmis

Nadere informatie

Divoke. januari-februari

Divoke. januari-februari Divoke januari-februari 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben

Nadere informatie

Divoke. januari-februari

Divoke. januari-februari Divoke januari-februari 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

Het kleurenlied (In kanon: De kiekeboes en speelclub starten samen. Elke afdeling valt in bij zijn eigen stukje en blijft dit stukjes herhalen.

Het kleurenlied (In kanon: De kiekeboes en speelclub starten samen. Elke afdeling valt in bij zijn eigen stukje en blijft dit stukjes herhalen. Het kleurenlied (In kanon: De kiekeboes en speelclub starten samen. Elke afdeling valt in bij zijn eigen stukje en blijft dit stukjes herhalen.) De gele club is een open club, een speelse club zegt popje

Nadere informatie

Divoke. November-December

Divoke. November-December Divoke November-December Beste leden, ouders en sympathisanten, De eerste twee maanden van het nieuwe chirojaar zijn weer voorbij gevlogen. Met veel plezier kijken wij samen met u even terug op enkele

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: MAART-APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde

Nadere informatie

Chiro Esperanto Alsemberg CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE

Chiro Esperanto Alsemberg CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE CHIRO ESPERANTO ALSEMBERG HET BLAADJE Voorwoord Onze chiro heeft een site, ga gerust een kijkje nemen op: www.chiroesperanto.com Bij nood of dringende vragen kan je zeker terecht bij alle leiders of deze

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen we jullie een spetterend & gezond 2016! Daarnaast hopen wij jullie ook dit jaar weer elke zondag talrijk te mogen ontvangen!

Eerst en vooral wensen we jullie een spetterend & gezond 2016! Daarnaast hopen wij jullie ook dit jaar weer elke zondag talrijk te mogen ontvangen! Beste leden, ouders en sympathisanten Eerst en vooral wensen we jullie een spetterend & gezond 2016 Daarnaast hopen wij jullie ook dit jaar weer elke zondag talrijk te mogen ontvangen Voor we aan de twee

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke Mei-Juni 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je best

Nadere informatie

Genoeg over het voorbije jaar, wij hebben voor het volgende chirojaar alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren:

Genoeg over het voorbije jaar, wij hebben voor het volgende chirojaar alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren: Beste ouders en liefste leden, We zijn ondertussen weer aan een nieuw Chirojaar begonnen en dat zijn we knallend gestart met een groot groepsspel. We vonden het enorm fijn om te zien dat we reeds vanaf

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

Divoke. Januari-Februari

Divoke. Januari-Februari Divoke Januari-Februari Beste leden, ouders en sympathisanten Op een chirotastisch & gezond 2016! Voor we aan de twee eerste maanden van het nieuwe jaar starten, blikken we samen met u terug op enkele

Nadere informatie

Divoke. Januari-Februari

Divoke. Januari-Februari Divoke Januari-Februari Beste leden, ouders en sympathisanten Op een chirotastisch & gezond 2016! Voor we aan de twee eerste maanden van het nieuwe jaar starten, blikken we samen met u terug op enkele

Nadere informatie

Divoke. Januari-Februari

Divoke. Januari-Februari Divoke Januari-Februari Beste leden, ouders en sympathisanten Op een chirotastisch & gezond 2016! Voor we aan de twee eerste maanden van het nieuwe jaar starten, blikken we samen met u terug op enkele

Nadere informatie

INFO. Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D VAARWEL! PEKKIE! --BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT--

INFO. Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D VAARWEL! PEKKIE! --BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT-- 1 INFO 2 3 Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D Inderdaad, je lees het goed! Het nieuwe Chirojaar is weer van start gegaan! Dit jaar kunnen we spijtig genoeg geen nieuwe leiding verwelkomen, maar

Nadere informatie

Divoke. Januari-Februari

Divoke. Januari-Februari Divoke Januari-Februari Beste leden, ouders en sympathisanten Op een chirotastisch & gezond 2016! Voor we aan de twee eerste maanden van het nieuwe jaar starten, blikken we samen met u terug op enkele

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ketten en ouders, Met de wintermaanden, en de koude lenteperiode achter de rug kunnen we nu uitkijken naar mooie zonnige zondagen vol geravot en warme beentjes. Het -12 weekend

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren NEDERLANDS CHIRO #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren WAT is dat, 'de Chiro'? In de Chiro spelen we samen en beleven we een leuke

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Belangrijke data: / April

Belangrijke data: / April Belangrijke data: / April April 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten De maand maart is weeral voorbij en ons groepsweekend jammer genoeg ook! De wouters en hun leiding willen iedereen bedanken

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

BOEKSKE JUNI. Bivak 2018! Coming soon...

BOEKSKE JUNI. Bivak 2018! Coming soon... BOEKSKE JUNI Bivak 2018! Coming soon... 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Chiewtjes 3 Programma Ribbels 5 Programma Speelclub 6 Programma Rakkers 7 Programma Toppers 9 Programma Kerels 10 Programma Aspiranten

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje 2015-2016 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, info@chirowindeke.be www.chirowindeke.be - 1 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar (geboortejaar 2009). We werken

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Chirokriebel D E C E M B E R

Chirokriebel D E C E M B E R Chirokriebel N R. 2 D E C E M B E R 2 0 1 2 I N D I T N U M M E R : P A G I N A 2 Hallo Chiro Don Bosco! 2 Man Bijt Chiro 2 De Banier: Goedkoper voor leden 3 Oudersfeestje (zaterdag 16 februari) 3 Lidgeld

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be - 1 - Infoboekje 2013-2014 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke info@chirotelaviv.be - 2 - www.chirotelaviv.be - 3 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar.

Nadere informatie

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE Programma Februari ZO 7 FEBRUARI : VANDAAG IS HET GEEN CHIRO WANT DE LEIDING RUIMT ALLES OP VAN PUTTEKE WINTER. ZO 14 FEBRUARI : JOEPIE! VANDAAG IS HET CARNAVAL. KOM ALLEMAAL VERKLEED NAAR DE JONGENS-CHIRO

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

Kabouters. 2 e takweekend: februari 2015 Kabouterkamp: juli 2015

Kabouters. 2 e takweekend: februari 2015 Kabouterkamp: juli 2015 Kabouters Jammer genoeg is het eerste semester al afgelopen, maar om dit goed te maken, organiseren wij er nog een tweede vol nieuwe verrassingen! Ook dit semester vullen wij met ongelooflijke passie jullie

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Ook maart wordt een zeer leuke maand, vol toffe chirodingen, Lees eerst onderstaande mededelingen alvorens

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Chieuwtjes (Chiro nieuwtjes)

Chieuwtjes (Chiro nieuwtjes) Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Chiewtjes 3 Programma Ribbels 5 Programma Speelclub 6 Programma Rakkers 7 Programma Toppers 8 Programma Kerels 9 Programma Aspiranten 10 Jaarthemalied 2017-2018: Iedereen

Nadere informatie

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden, Algemeen informatieboekje 2016-2017 1. Voorwoord Hey beste ouders en leden, Welkom in het nieuwe werkingsjaar dat, zoals elk jaar, vol zit met geweldige Chirozondagen, maar er zijn ook nog anderen dingen

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2017-2018 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JUNI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Dag mama s, papa s en leden, Het chirojaar zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Elke groep heeft nog minstens één vergadering, maar let goed

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf)

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf) Spaghettiavond Chiro Sint-Dionysius Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Tiptiranten van Chiro Sint-Dionysius op zaterdag 4 mei een spaghettiavond in het Gildenhuis te Putte. Tijdens dit eetfestijn

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Chiro Driehoek presenteert Pasta-Avond Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Deuren:18u30 Eten:19u00 Keuze uit: Batman Bolognese (Spaghetti Bolognese) Captain America s Sea Dish (Spaghetti met zeevruchten

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM!

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM! SJALOOMKRANT - Februari Maart April ALS JE T MIJ VRAAGT: CHIRO SNELLER! Straks missen we DE quiz van het jaar: DE SLIMSTE NACHT OP 27 APRIL I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM! Geen paniek, ik heb ons ingeschreven

Nadere informatie

Aan alle jarigen een dikke proficiat! Ook een dikke proficiat aan alle biekes en kwiks die hun communie doen/ hebben gedaan. Hiep hoi!

Aan alle jarigen een dikke proficiat! Ook een dikke proficiat aan alle biekes en kwiks die hun communie doen/ hebben gedaan. Hiep hoi! Beste vrienden van de Nieuwkerkse Chiro, Wat vliegt de tijd voorbij, Wat gaat de tijd zeer snel.. Hopelijk legt elke vogel z n ei, En zijn jullie aanwezig tijdens elke activiteit of leuk chirospel! Maar

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

We spelen een dinosaurus spel vandaag! Kom zeker jullie kennis over dino s met ons delen. Dit van 14u tot 17u aan ons KLJ-heem.

We spelen een dinosaurus spel vandaag! Kom zeker jullie kennis over dino s met ons delen. Dit van 14u tot 17u aan ons KLJ-heem. Hey Twinkels! Al bekomen van de sint? Hopelijk wel, want we zijn hier weer met een volle agenda voor de komende maanden. Check hieronder snel wat we allemaal samen gaan beleven. Zondag 18 november We spelen

Nadere informatie

Hé, jij daar! We nodigen ook jouw kinderen uit om bij de Chiro te komen!

Hé, jij daar! We nodigen ook jouw kinderen uit om bij de Chiro te komen! Hé, jij daar! In de Chiro komen we samen om te spelen en een leuke namiddag te hebben. Onze leiding zorgt voor speelse activiteiten: verstoppertje of tikkertje spelen in de wijk, samen met de leiding op

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Krabbel. Maart - April

Krabbel. Maart - April Krabbel Maart - April Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus

Nadere informatie

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding

Wij kunnen alvast niet meer wachten! Tot dan! De leiding , Hierbij willen we jullie overtuigen om mee te komen op bivak! Het paasweekend was zonder twijfel beregoed, ons 10-daags kamp (1-10 aug) zal nog vele malen beter worden. Zoals geweten, maken veel zielen

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Chieuwtjes (Chiro nieuwtjes)

Chieuwtjes (Chiro nieuwtjes) Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Chiewtjes 3 Quiz! 6 Antwoorden vorige quiz 7 Programma Ribbels 8 Programma Speelclub 10 Programma Rakkers 12 Programma Toppers 14 Programma Kerels 16 Programma Aspiranten

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

Aspiranten. 4 september Dia s. 10 september Chiro BBQ

Aspiranten. 4 september Dia s. 10 september Chiro BBQ Aspiranten 4 september Dia s 10 september Chiro BBQ 11 september Eerste Chiro zondag van 14u tot 17u Neem een t shirt mee die vol met verf mag hangen want we gaan het lokaal een schoon oranje kleureke

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie