Divoke. Januari-Februari

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Divoke. Januari-Februari"

Transcriptie

1 Divoke Januari-Februari

2

3 Beste leden, ouders en sympathisanten Op een chirotastisch & gezond 2016! Voor we aan de twee eerste maanden van het nieuwe jaar starten, blikken we samen met u terug op enkele activiteiten die plaatsvonden in november en december. Zondag 20 november was het een hoogdag voor Chirojeugd Vlaanderen. Christus Koning werd zoals voorgaande jaren gevierd met de jongenschiro Sloratokels. Na een misviering kregen onze leden nieuwe leiding toegewezen. Wanneer iedereen moegespeeld was, konden de leden en leiding genieten van lekkere hotdogs. Hierna wonnen de jongste leden van de oudsten tijdens een groot groepsspel. De dag sloten we af met enkele modderige massaspelen. J Op 4 december kwamen Sinterklaas en zijn Zwarte Piet op bezoek in onze Chiro. De Goedheiligman uit Spanje wist ons te vertellen dat alle Divoreesjes braaf geweest zijn dit jaar. Alle kinderen kregen daarom wat lekkers. De maanden januari & februari hebben enkele speciale activiteiten in petto voor jullie. Omdat jullie leidsters in januari goed moeten studeren voor de examens zullen de Aspiranten ons uit de nood helpen. Gedurende de maand januari zullen de Pinkels, Speelclub, Kwiks en Tippers stage krijgen van onze 4-koppige Aspirantenploeg. Op zondag 5 februari kunnen jullie genieten van onze jaarlijkse brunch. Meer informatie volgt in een brief. Het weekend van 17, 18 en 19 februari vindt het jaarlijkse groepsweekend plaats. Samen met alle leden & leiding van Divora trekken we er een weekend op uit. Een brief met verdere belangrijke informatie volgt tijdig!! Ook willen we er nogmaals op hameren dat iedereen op zondag perfect in uniform aanwezig dient te zijn. M.a.w., je draagt een chirorok- of broek, een T-shirt en een trui/vest van de Chiro! Zo, dan kunnen de maanden januari & februari nu officieel van start gaan! Dikke chirokussen, Lara, Lauranne, Lien, Lise, Margot, Nina, Phaedra, Silke en Tinne

4 50 jaar Chiro Divora FEESTWEEKEND 3 & 4 MAART & 4 MAART 2017 VRIJ. 3/3 VANAF 20U: BODEGA & FOTOTENTOONSTELLING in de Chirolokalen ZAT. 4/3 VANAF 14U: SPEELSTRAAT pastoor campensstraat VANAF 17U: SPAGHETTIAVOND ZAAL DE CLUYSE VANAF 21U: fakkeltocht VANAF 21U: fuif AAN de Chirolokalen ZAAL BART

5 Groot feest! Onze Chiro viert dit jaar zijn 50 ste verjaardag! Exact 50 jaar geleden, in 1966, werd Chiro Divora namelijk opgericht. Uiteraard laten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Doorheen het jaar zullen wij deze speciale verjaardag vieren. Dit doen we uiteraard samen met onze leden, ouders, oud-leiding, vrienden en sympathisanten. Achter de schermen zijn huidige leiding en oud-leiding de laatste maanden voorbereidingen aan het treffen voor dit feest. Naast tal van activiteiten zullen wij ook een nieuw Chiro Divora-logo introduceren. Dit gaat gepaard met een nieuwe Divora T-shirt. Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle festiviteiten en nieuwigheden omtrent ons 50-jarig bestaan? Volg dan zeker onze Facebookpagina op de voet. Hier vind u alvast de activiteiten die wij gepland hebben tijdens het werkjaar Uiteraard worden deze allemaal in een 50 jaar Divora -jasje gestopt. september oktober november december 24+25/09 Cluysekermis Parking Cluyse Gedurende het hele weekend. 15/10 Bonfire Night Laaglandlaan 428 te Merksem Vanaf 20u00 20/11 Viering Christus Koning Kerk Helig Sacrament Omstreeks 10u00. januari februari maart april 05/02 Brunch Gedurende de voormiddag. 3+4/03 Feestweekend In en rondom onze lokalen in Merksem. Vrijdagavond en zaterdag vanaf 11u00. mei juni juli augustus 13 mei Volksdansdag Rondom onze lokalen in Merksem. Omstreeks 19u30.

6 De 50 van Divora Chiro Divora bestaat 50 jaar! Om dat te vieren, vinden er verschillende activiteiten plaats tijdens dit werkjaar. Eén hiervan is De 50 van Divora. Dit is een interactief spel voor zowel leden, leiding, ouders, oud-leiding, sympathisanten Kortom, iedereen met een hart voor Chiro (Divora)! Zorgen jullie er mee voor dat deze 50 opdrachten tot een goed einde worden gebracht vóór 31 juli 2017? Ga naar voor meer informatie!

7 De 50 van Divora Nr Opdracht Namen uitvoerders 1 Zorg voor een groot zelfgemaakt reclamebord (aan een sjorring) in Merksem. 2 Kom met onze verjaardag op Karrewiet, TV, de radio of in de krant. 3 Geef iedereen aanwezig op het feestweekend een aandenken aan deze verjaardag. 4 Doe een stoelendans met minstens 100 personen op het Kerkplein. 5 Hang een kleurprent van Divora 50 jaar aan jouw raam thuis (minstens 50). 6 Hermaak een oude groepsfoto (minstens 10 jaar oud). Stand van zaken Bewijsmateriaal 7 Maak een flashmob van de kampdansen van de afgelopen 15 jaar en dans deze tijdens het feestweekend met zoveel mogelijk personen. 8 Laat minstens 5 Chiro s aanwezig zijn op ons feestweekend of op één van onze activiteiten. 9 Maak een originele/ grappige documentaire over Chiro Divora (door kinderen).

8 10 Maak een lied over 50 jaar Chiro Divora & zorg ervoor dat iedereen dit kan meezingen. 11 Maak een gigantische 50 met zoveel mogelijk mensen & trek hier een luchtfoto van. 12 Maak enkele verjaardagspanelen met een taart en 50 erop geschilderd en hang ze op in Merksem. 13 Zorg ervoor dat de Chiro Divora-facebookpagina minstens 700 likes heeft. 14 Zorg ervoor dat 10 personen gedurende een chirozondag 50 kledingstukken dragen. 15 Zorg ervoor dat Chiro Divora 250 verjaardagskaarten krijgt. 16 Maak een post-it schilderij op de ramen van onze lokalen. 17 Breek een wereldrecord. 18 Maak 20 foto s van bekende personen in chiro-uniform. 19 Verzamel 50 videoboodschappen van personen die een gelukkige verjaardag wensen aan Chiro Divora en een kaarsje uitblazen. 20 Bak voor het feestweekend een taart die bestaat uit 5 verdiepen. 21 Maak een gigantische krijttekening op het Kerkplein in thema. 22 Maak een grappige photowall van zoveel mogelijk mensen die in Chiro Divora hebben gezeten.

9 23 Maak 5 posters die reclame maken voor 50 jaar Divora. Verspreid deze vervolgens in Merksem. 24 Zing het bivaklied vlot van achter naar voor. 25 Organiseer een eetwedstrijd. 26 Steek plussers in een chiro-uniform & trek er een foto van. 27 Maak een selfie met 50 personen die een toetertje in hun mond en een hoedje op hun hoofd hebben. 28 Dans een polonaise met minstens 100 personen op de 50 jaar Divora-fuif. 29 Creëer een etiket voor een wijnfles waarop volgende staat: 50 jaar Divora. Gefeliciteerd! 30 Bak voor elk lid een cupcake. 31 Zorg ervoor dat één leidster een hele chirozondag vlogt. 32 Maak #divora50 met chiro-uniformen. 33 Vertegenwoordig Chiro Divora op de Warmarathon in Antwerpen om Music for Live te steunen. 34 Laat alle Chiro s van het gewest samen Gelukkige 50ste verjaardag Chiro Divora! roepen. 35 Zorg ervoor dat er op een zondag een paard aanwezig is tijdens de formatie. 36 Maak uit lego een grote 50 in 3D.

10 37 Maak een stoffen vlaggenlijn die helemaal rond de Chiro kan. 38 Maak een ketting van 50 meter aan fluitkoorden die ooit in Divora werden gebruikt. 39 Maak een foto van zoveel mogelijk groepsfoto s van Chiro Divora op kamp die op chronologische volgorde liggen. 40 Maak met 50 personen een piramide. 41 Bedenk een Divora-cocktail die geserveerd wordt tijdens de bodega op 3 maart. 42 Schrijf in 5000 woorden neer hoe leuk Chiro Divora is. 43 Hou een grote appel-en eitocht onder leden, ouders, leiding & oud-leiding. 44 Breng tijdens het kamp de inwoners van Opglabbeek op een leuke manier op de hoogte van onze verjaardag. 45 Doe met heel de Chiro de mannequin challenge. 46 Maak een petitie en verzamel 1000 handtekeningen om duidelijk te maken dat de kelder van Divora is. 47 Verkoop 50 rode neuzen. 48 Ga met alle leden op een leuke verjaardagsuitstap. 49 Zorg dat alle leden tijdens de speelstraat een feesthoedje dragen. 50 Zorg voor een gekke groepsfoto met de nieuwe T-shirts.

11

12 Een chirojaar voor uw dochter brengt heel wat kosten met zich mee. Er is het jaarlijkse lidgeld dat betaald dient te worden, de kostprijs van weekends en het zomerkamp, een chiro-uniform en zo kan u nog even blijven doorgaan. Deze bedragen kunnen al snel oplopen. Moest u hier problemen mee ondervinden, kan u altijd de groepsleidster contacteren op volgend adres. groepsleiding@chirodivora.be Op deze manier kunnen we samen zoeken naar een interessante manier om de chirokosten iets dragelijker te maken voor u. Wij kunnen u verzekeren dat dit op een discrete manier gebeurt.

13 In De Banier kun je terecht voor: de winkel v a n de Chiro KEURIGE KLEREN De Banier voorziet een ruim assortiment aan Chirokleren. Elk Chirolid kan hieruit een keuze maken naar eigen smaak en interesse. SPETTEREND SPEL- EN JONGLEERMATERIAAL Een uitgebreid assortiment circusmateriaal, uitdagend spelmateriaal en originele gezelschapsspelen: daarvoor moet je bij De Banier zijn! CREATIEF KNUTSELEN Door de jaren heen is De Banier een speciaalzaak voor creatieve knutselaars geworden. Met een Chirolidkaart krijg je 10 % korting op alle knutselmateriaal. GEZELLIGE GESCHENKEN Kleine en grote Chirogeschenken voor familie en goede vrienden! MEER LEUKE PRODUCTEN EN WEBSHOP OP ONZE WINKELS AALST, Molenstraat 65, ANTWERPEN, Kipdorp 30, BRUGGE, Katelijnestraat 67, BRUSSEL, Kolenmarkt 85, GENT, Huis aan de waterkant, Hoefslagstraatje 1, HASSELT, Vaartstraat 14, LEUVEN, J.P. Minckelersstraat 29, MECHELEN, O.L. Vrouwestraat 34, ROESELARE, Merelzang, Delaerestraat 16, SINT-NIKLAAS, Stationsstraat 77, TURNHOUT, Sint-Antoniusstraat 37, Commerciële dienst & magazijn: Langstraat 24, 2140 Borgerhout, Tel , debanier@debanier.be

14 Contactgegevens Leiding Pinkels Lara Daemen Klein Beemdeke Dorien Segerink Meeuwenplein Iris Maes Wuytslei Sarah Van Bulck De Wilgen 69, Speelclub speelclub@chirodivora.be Tineke Haverhals Remershoek 47, Strengen 12, Kwiks kwiks@chirodivora.be Britt Braeckmans Boonhoek 19, Lise Staes August Scheyvaertslaan 16, 2180 Ekeren

15 Tippers Nele Detloff Kruisbaanvelden 73, Anouk Meynendonckx Kardinaal Jozef Cardijnlaan 3, 1880 Kapelle-op-den-Bos Bordink 7, Tiptiens Lien De Dobbeleer Laaglandlaan Phaedra Ceelen Gagelveldenstraat Aspiranten Tinne Detloff Kruisbaanvelden Margot Claes Tobesmate VT (volwassen team) Marc Van Grimberge Rietschoorvelden pandora.be Peter Boeij Campinaweg 15, 2960 St-Job-in't-Goor

16 Zoekertjes Kan u ons helpen met één of meer van volgende items?? Dat zou geweldig zijn!! Een oude, nog werkende, friteuse o Oude radio s o Een kruiwagen o Pannenlappen o Een ijskast met diepvriesvak Als u nog andere dingen in de aanbieding heeft, mag u altijd bij een leidster navragen of we het kunnen gebruiken!! ALVAST BEDANKT!!

17 Dag lieve Pinkels! Het is weer zover, er komen 2 fantastische maanden aan. Maanden vol plezier, feest, gelach, ZEKER KOMEN is de boodschap! Zondag 8 januari van 11uur tot 13u30 Vandaag is het ochtendchiro. Je mag dus lekker in je pyjama naar de chiro komen. Zie dat je al een beetje ontbeten hebt, maar niet te veel want van ons krijg je ook iets lekkers om te smullen!!! (Ps: je mag altijd een leuke film meenemen) Zondag 15 januari van 14u tot 17u30 Do, re, mi, fa, sol, la, si, dooooooooooooooooooooooooo! Vandaag is het muziekdag. Welk muziekinstrument bespeel je? Waar luister je naar? Dat gaan wij vandaag allemaal ontdekken! Zondag 22 januari van 14u tot 17u30 Lieve Pinkels, Wij, de aspi s nemen jullie vandaag mee in het leven van de echte chiromeiden! Neem je goed humeur mee, doe je mooie chiro-uniform aan en hou je klaar voor de beste chirozondag van je leven! Xxx Aspi s: Lotte en Maaike Vrijdag 27 januari tem zondag 29 januari Het is zover ONS MEGACOOL PINKELWEEKEND KOMT ERAAN!!!! Bereid je voor op 2 dagen vol fun! Info volgt nog via een brief.

18 Zondag 5 februari Vandaag is het onze chirobrunch. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een lekkere pistolet een sappig fruitsapje. Hoe meer we verkopen, hoe meer plezier we kunnen beleven op kamp! Info voor de inschrijvingen volgt nog. Zondag 12 februari 14u-17u30 Een kusje hier, een kusje daar. Op je wang, op je oor, in je nek, wacht ik ben nog niet klaar! Ik vind je zo lief, op je neus ook een paar Het is bijna Valentijn! Vandaag willen wij wel eens weten, hoeveel jullie van elkaar houden!? Vrijdag 17 februari tem zondag 19 februari Ook deze maand gaan wij op weekend. Na het vorige weekend zijn jullie allemaal voorbereid op het groepsweekend. Met dit weekend gaan wij met alle groepen (Pinkels tem Aspi s) op weekend. De brief met de nodige informatie volgt nog! Zondag 26 februari 14u-17u30 Kan jij goed ruiken? Kan jij goed horen? Kan jij goed proeven? Vandaag gaan we het zintuigenspel spelen. Zie dus dat je oren zijn uitgespoten en je tanden zijn gepoetst, je zal het nodig hebben! HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL KUSJES!!! Lara 0472/ Iris 0479/ Dorien 0475/

19 Kleur mij in en hang me op! Dikke kusjes!

20 In deze twee maanden valt valentijn! Jullie willen natuurlijk allemaal heel veel liefdesliedjes zingen op de chiro! Je kan alvast oefenen met het liedje: met liefs! Vergeet de afdelingsmedley zeker ook niet eens te zingen Stotteren en giechelen zo rood als een tomaat. Een vreemd, plezant gevoel tintelt door m'n ruggegraat. 'k Wil dolgraag iets vertellen maar hoe pak je dat nu aan? Je woont al op m'n pennenzak maar dat zal niet volstaan. Refrein: Omdat ik van je hou tel ik blaadjes, schrijf ik jou. 'MET LIEFS' erbij voel ik vlinders, ben ik blij. 'k Heb je foto op zak spring met gemak tot op het dak. Als ik uren naar de spiegel kijk denk ik aan jou omdat ik ziel-enorm-fantastisch-heel erg van je hou. We sprinten rond het blokje en we blinken in ons vel. Wapperende oren zijn bij ons niet echt van tel. Met mensenvlees gaan knutselen: waar halen ze 't idee? Die plastieken chirurgie: doen we daar zo snel aan mee? De zon is aan het schijnen en 't is ook nog volle maan. De schaapjes op het droge, de problemen van de baan. Nu weet ik het wel zeker: 't is voor eeuwig en altijd. Maar ' t kan ook nog verkeren en dat vraagt dan weer wat tijd. Soms zijn er van die boekjes of programma's op TV. Dan word ik stiekem wijzer maar vaak zit ik er ook mee. Dat turnen en dat stoeien lijkt hen zelden te vermoeien. En dan blijft er nog de vraag: is dit echt of is het knoeien?

21 We ravotten erop los, hier in het paddestoelenbos. En we trekken erop uit met de kartonnen brandweerspuit. Help je zoeken naar het briefje, dag mevrouw en dag meneer, of kent u misschien het liefje van de knuffelteddybeer? Zeg, ben jij er al geweest, op het superspeelclubfeest? Zondagmiddag zijn wij daar, raaaaaaaaaaar maar waar! sluipt door de geheime gang, wint met voetbal in de modder en is nooit bang? Wie loopt op de hoogste stelten bij het estafettespel, zingt elk lied van voor naar achter, langzaam of snel? R roepen, rommelen, rakwi. A actie, allemaal, aap. K koken, kietelen, klimmen. W wafel, wappelmoes, worst. I ik, jij, wij zijn de rakwi, rakwi. Wij zijn heel boeiend en vermoeiend, valle mee maar zelden stil, al wie met ons mee wil trekken kan best weten wat hij wil We zoeken actie en reactie, vallen op, maar zelden uit, gaan ons eigen nieuwe wegje, ook al klinkt het fluitgeluid. Framboos, da's eerder roos vermiljoen, da's niet te doen, magenta en bordeaux scharlaken sowieso, superfluomegasjiek knal-fel-rood! Zittend bij een sterk verhaal, om beurten overdrijven coole sfeer maar nooit banaal, wie komt wil bij ons blijven springend op een wankel vlot maar net niet in het water met zijn allen stikkapot maar samen dus geen kater bie bo ketiblauw en we zoeken nieuwe wegen houden Wie niet durft van in lauw, de rakwi 't is ofwel boomhut, zon, ofwel regen bie bo ketigo, nie no niemand houdt ons tegen, do you keti know, hoe we - wie we echt zijn. Ploeg door de week, zondag met freek, aspi zijn zeven op zeven. Doorploeg de week, zondag een break, aspi zijn dat is pas leven. We lachen, we brullen, we zingen en gieren, Feesta dat is feest en dat dient om te vieren. We zijn aspiranten, geen triestige planten, maar prettig gestoord en wel maf maf. Ploeg door de week, zondag met freek, aspi zijn zeven op zeven. Doorploeg de week, zondag een break, aspi zijn dat is pas leven.

22

23

24

Divoke. Januari-Februari

Divoke. Januari-Februari Divoke Januari-Februari Beste leden, ouders en sympathisanten Op een chirotastisch & gezond 2016! Voor we aan de twee eerste maanden van het nieuwe jaar starten, blikken we samen met u terug op enkele

Nadere informatie

Divoke. Januari-Februari

Divoke. Januari-Februari Divoke Januari-Februari Beste leden, ouders en sympathisanten Op een chirotastisch & gezond 2016! Voor we aan de twee eerste maanden van het nieuwe jaar starten, blikken we samen met u terug op enkele

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen,

Nadere informatie

Divoke. Januari-Februari

Divoke. Januari-Februari Divoke Januari-Februari Beste leden, ouders en sympathisanten Op een chirotastisch & gezond 2016! Voor we aan de twee eerste maanden van het nieuwe jaar starten, blikken we samen met u terug op enkele

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke Mei-Juni 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je best

Nadere informatie

Divoke. november-december

Divoke. november-december Divoke november-december Zondag 9 december (14u00-17u30) Hoe bedoel je koud? De pinkels voelen daar niets van want zij brengen de dag door op een exotisch strand. Zondag 16 december Vandaag gaan we kerstmis

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen,

Nadere informatie

Divoke. November-December

Divoke. November-December Divoke November-December Beste leden, ouders en sympathisanten, De eerste twee maanden van het nieuwe chirojaar zijn weer voorbij gevlogen. Met veel plezier kijken wij samen met u even terug op enkele

Nadere informatie

Divoke. november-december

Divoke. november-december Divoke november-december Zondag 9 december (14u00-17u30) Hoe bedoel je koud? De pinkels voelen daar niets van want zij brengen de dag door op een exotisch strand. Zondag 16 december Vandaag gaan we kerstmis

Nadere informatie

Divoke. januari-februari

Divoke. januari-februari Divoke januari-februari 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben

Nadere informatie

Divoke. januari-februari

Divoke. januari-februari Divoke januari-februari 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke maart-april 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen we jullie een spetterend & gezond 2016! Daarnaast hopen wij jullie ook dit jaar weer elke zondag talrijk te mogen ontvangen!

Eerst en vooral wensen we jullie een spetterend & gezond 2016! Daarnaast hopen wij jullie ook dit jaar weer elke zondag talrijk te mogen ontvangen! Beste leden, ouders en sympathisanten Eerst en vooral wensen we jullie een spetterend & gezond 2016 Daarnaast hopen wij jullie ook dit jaar weer elke zondag talrijk te mogen ontvangen Voor we aan de twee

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke maart-april 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Mei-Juni Beste leden, ouders en sympathisanten De twee laatste maanden van het chirojaar zijn aangebroken. Ook in deze maanden zijn er enkele speciale activiteiten gepland. Voordat we deze gaan overlopen,

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

Divoke. maart - april

Divoke. maart - april Divoke maart - april Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens.

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

Divoke. maart - april

Divoke. maart - april Divoke maart - april Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens.

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

DIVOKE September Oktober 2014

DIVOKE September Oktober 2014 DIVOKE September Oktober 2014 Beste leden, ouders en sympathisanten, Na een lange, eenzame maand vakantie zijn wij helemaal klaar om er weer een spetterend chirojaar van te maken. In juli hebben we jammer

Nadere informatie

Divoke. maart - april

Divoke. maart - april Divoke maart - april Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens.

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: MAART-APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde

Nadere informatie

Programmaboekje December Januari

Programmaboekje December Januari Programmaboekje December Januari Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand te zien.

Nadere informatie

Genoeg over het voorbije jaar, wij hebben voor het volgende chirojaar alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren:

Genoeg over het voorbije jaar, wij hebben voor het volgende chirojaar alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren: Beste ouders en liefste leden, We zijn ondertussen weer aan een nieuw Chirojaar begonnen en dat zijn we knallend gestart met een groot groepsspel. We vonden het enorm fijn om te zien dat we reeds vanaf

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden,

1. Voorwoord. Hey beste ouders en leden, Algemeen informatieboekje 2016-2017 1. Voorwoord Hey beste ouders en leden, Welkom in het nieuwe werkingsjaar dat, zoals elk jaar, vol zit met geweldige Chirozondagen, maar er zijn ook nog anderen dingen

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be

Infoboekje 2013-2014. Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke. info@chirotelaviv.be - 1 - Infoboekje 2013-2014 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, 9860 Scheldewindeke info@chirotelaviv.be - 2 - www.chirotelaviv.be - 3 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar.

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje 2015-2016 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, info@chirowindeke.be www.chirowindeke.be - 1 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar (geboortejaar 2009). We werken

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s,

ALGEMEEN NIEUWS Lieve leden, mama s en papa s, ALGEMEEN NIEUWS Lieveleden,mama senpapa s, Hetiszover,hetnieuwechirojaariseindelijkofficieelbegonnen!Wehebbenditjaaral goedingezetoponsovergangsweekend.maareennieuwjaarbetekentookdatwe afscheidmoetennemenvanenkeleleiding.natalie,loreenlunawegaanjulliemissen!

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

Pannenhoefdreef mei - 10u tot 15u

Pannenhoefdreef mei - 10u tot 15u Pannenhoefdreef 160 21 mei - 10u tot 15u Pinkels TOETS: MEI 2018 NAAM: leidster Amber & leidster Erin Vorige maand ging de laddercompetitie van de pinkels niet door. Wanneer zullen zij dit wel spelen?

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers Start van het nieuwe chirojaar 2016-2017 September 2016 Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Nadere informatie

Meisjeschiro Okapi Kortessem

Meisjeschiro Okapi Kortessem Meisjeschiro Okapi Kortessem Infobrochure 2015-2016 Wat? Elke zondag, van 14u00 tot 17u00, staat er een enthousiaste leidingsploeg klaar die met de leden allerlei leuke activiteiten doet: bosspelen, knutselen,

Nadere informatie

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S

ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS VAN DE LEIDING & VB S Leiding Speelclub Désirée Wagenaar Pastoor Campensstraat 12 0494/72.77.15 Tika s Vicky Bollens Moeshofstraat 23 2960 Sint-Job 0491/03.20.80 Tippers Nele

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren NEDERLANDS CHIRO #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren WAT is dat, 'de Chiro'? In de Chiro spelen we samen en beleven we een leuke

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leden

Informatieblad voor ouders en leden Informatieblad voor ouders en leden Chiro De Schakel Nummer 1 2007-2008 Hoi chiro-fanaten, Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is hij dan: het 1 e Schakeltje van dit chirowerkjaar!!! Hiep

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur.

Evenementenblaadje. Voor onze brave tito s, keti s en aspi s staan de zwarte pieten klaar van 6 tot 8 uur. Evenementenblaadje December, het vriest zo hard dat uw oren erbij van zouden afvallen en u billen zien blauw van het vallen op de gladde stoep. Maar geen nood, de Chiro is daar om u van binnenuit te verwarmen

Nadere informatie

-Www.chirozuienkerke.be20

-Www.chirozuienkerke.be20 -Www.chirozuienkerke.be20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Alweer een nieuw Chirojaar voor de deur. En wat voor een jaar! We starten met de opening van onze gloednieuwe Chalet.

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje 2014-2015 Chiro Tel Aviv Scheldewindeke Sportstraat 2, info@chirowindeke.be www.chirowindeke.be - 1 - Wie kan aansluiten? Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar (geboortejaar 2008). We werken

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Hey hey lieve leden en ouders,

Algemeen nieuws. Hey hey lieve leden en ouders, Hey hey lieve leden en ouders, Algemeen nieuws Eerst en vooral willen wij iedereen bedanken die aanwezig was op Christus Koning. We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de film! We willen ook onze

Nadere informatie

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius Programma December Chiro Sint-Dionysius 2 Sinterklaas komt naar de jongenschiro! Komen jullie ook?? 14-17u We gaan in het lokaal allerlei spelletjes spelen, om ter meeste spelletjes op 1 zondag!!!! 9 16

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Programmaboekje September Oktober November

Programmaboekje September Oktober November Programmaboekje September Oktober November Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT!

ALGEMEEN NIEUWS. Deze maand worden er weeral een groot aantal meisjes een jaartje ouder en (hopelijk) wijzer PROFICIAT! ALGEMEEN NIEUWS Gegroet iedereen, De maand juni is officieel ingegaan, en dit betekent jammer genoeg bijna het einde van het fantastische chirojaar. Helaas staat deze maand ook in teken van examens voor

Nadere informatie

INFO. Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D VAARWEL! PEKKIE! --BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT--

INFO. Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D VAARWEL! PEKKIE! --BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT-- 1 INFO 2 3 Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D Inderdaad, je lees het goed! Het nieuwe Chirojaar is weer van start gegaan! Dit jaar kunnen we spijtig genoeg geen nieuwe leiding verwelkomen, maar

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie alvast prettige feestdagen toewensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

-

- -Www.chirozuienkerke.be- 20 2 19 Met dank aan onze sponsors Lieve Chirowietjes en ouders Alweer een nieuw Chirojaar voor de deur. En wat voor een jaar! We kunnen ook dit jaar gebruik maken van onze prachtige

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

t Kletserke December 2014

t Kletserke December 2014 t Kletserke December 2014 Voorwoord December, de maand van zowel de sint als de kerstman! De sint is in het land en dat is altijd feest! Iedereen kent het fenomeen wel: uren wakker liggen om te luisteren

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Chirokriebel D E C E M B E R

Chirokriebel D E C E M B E R Chirokriebel N R. 2 D E C E M B E R 2 0 1 2 I N D I T N U M M E R : P A G I N A 2 Hallo Chiro Don Bosco! 2 Man Bijt Chiro 2 De Banier: Goedkoper voor leden 3 Oudersfeestje (zaterdag 16 februari) 3 Lidgeld

Nadere informatie

Chiro Hekeko 2013-2014

Chiro Hekeko 2013-2014 Chiro Hekeko 2013-2014 Praktische informatie www.chirohekeko.be info@chirohekeko.be www.facebook.com/chirohekeko Chiro Hekeko Overwinningstraat 96 3010 Kessel-Lo Welkom! Beste Chirovrienden en ouders,

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s,

ALGEMEEN NIEUWS. Heyhey lieve leden, mama s en papa s, ALGEMEEN NIEUWS Heyhey lieve leden, mama s en papa s, We kunnen stilletjes beginnen uitkijken naar een geweldig kamp! Om jullie er nog eens aan te doen herinneren: de meisjes worden 01/08 door jullie naar

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

Jokske Januari Februari 2017

Jokske Januari Februari 2017 Jokske Januari Februari 2017 Aandacht! Aandacht! Praktische informatie Chirodagen Een chirodag gaat normaal door van 14u00 17u30 tenzij anders vermeld in het programma. Onze lokalen zijn gelegen in de

Nadere informatie

CHIRO SLORATOKELS

CHIRO SLORATOKELS CHIRO SLORATOKELS 2017-2018 www.sloratokels.be AFDELINGEN Omdat meer volk altijd beter is, besloten we enkele jaren terug de jongste groepen samen te gooien. Op deze manier krijgen we grotere groepen,

Nadere informatie

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring!

STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE Kom in de kring! STARTBOEKJE CHIROMEISJES VEERLE 1 2016-2017 Kom in de kring! AGENDA INFOAVONDEN: 9 oktober 16 oktober Om 16u45 PASDAGEN: 2 oktober 9 oktober vanaf 13u Andere belangrijke data: 23 april: kwarekkendag ACTIVITEITEN:

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie