Info april/mei Agenda IN DEZE INFO. Beste ouders, verzorgers en leerlingen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Info april/mei Agenda IN DEZE INFO. Beste ouders, verzorgers en leerlingen,"

Transcriptie

1 Info april/mei 2017 PAGINA 2 Koningsspelen IN DEZE INFO Beste ouders, verzorgers en leerlingen, VANAF PAGINA 4 nieuws uit de groepen Agenda 13 april paasviering continurooster alle leerlingen uur uit. Deze info beslaat de maanden april en mei. Omdat er twee weken meivakantie eind april en begin mei vallen, komt er in mei geen nieuwsbrief uit. Voor de meivakantie hebben we het schoolvoetbaltoernooi, Pasen en de Koningsspelen voor de boeg. En voor groep 8 komt de Eindtoets er nog bij. Allemaal veel plezier met deze activiteiten, groep 8 succes met de toets en daarna een hele fijne vakantie. Hartelijke groeten Janet Hakkeling Directeur obs De Casembroot Peuterinloop De eerste dinsdag na de meivakantie, 9 mei, is er weer een peuterinloop. Van uur mogen de peuters met hun vader of moeder komen kijken en meespelen in groep april uur concert orkestklas en djembé groep april 2e paasdag vrij 21 april koningsspelen, s middags alle leerlingen vrij. 24 april t/m 7 mei meivakantie 9 mei peuterinloop groep 1 24 mei juffendag (verdere informatie volgt) 25 en 26 mei vrij Prijswinnaars van de puzzel tijdens de kijkavond. Dank voor de grote belangstelling tijdens onze kijkavond! De winnaars Sem Wessels (groep 2) Sia en Pax Jansen (groep 2) en Marte Moerland (groep 3) hebben ondertussen hun prijs, een zak stroopwafels, in ontvangst genomen.

2 OBS DE CASEMBROOT APRIL 2017 Beste leerlingen van de Casembrootschool, Aanstaande zondag 2 april is de opening van het tennisseizoen en organiseren wij een open dag. Graag nodigen we jullie uit om een balletje te komen slaan met je vriendje of vriendinnetje, je papa en mama of opa en oma. Iedereen is van harte welkom en gewoon even een kijkje komen nemen is natuurlijk ook gezellig. Vanaf 13.00u tot ongeveer 15.00u zijn er mensen op de club die jullie kunnen vertellen over de tennis, het spel, de vereniging en eventueel over lessen. Hopelijk mogen we jullie ontvangen deze zondag! Sportieve groetjes, Toernooicommissie TC Sint-Annaland Koningsspelen Op vrijdag 21 april doet ook onze school weer mee aan de Koningsspelen. Deze vijfde Koningsspelen zullen om 8:45 uur starten met het jaarlijkse lied van Kinderen voor Kinderen als warming-up op het plein, De Okido! Uiteraard bent u hierbij welkom als publiek! Daarna beginnen we deze sportieve dag met het Koningsontbijt. De rest van de ochtend volgen de kinderen workshops van verschillende sportverenigingen in het dorp. De workshop kan op school zijn of op locatie. De kinderen uit groep 7 en 8 worden verzocht op de fiets te komen. Laat uw kind dus naar school komen in sportieve (oranje!) kleding. Ook is het fijn als de kinderen drinken bij zich hebben voor tijdens of na de workshops. Alle kinderen eindigen de ochtend om 12:15 uur op school en kunnen hier weer opgehaald worden. s Middags zijn alle groepen vrij. Groep 1 is eigenlijk op vrijdag vrij, maar mag uiteraard ook meedoen met deze ochtend. Opgeven hiervoor kan bij de eigen juf. Wij hopen op een feestelijke en sportieve dag!

3 OBS DE CASEMBROOT APRIL 2017 Optreden muziekkorps Beleef het avontuur met onze spectaculaire roofvogelshow ZATERDAG 8 APRIL 2017 VOORJAARSMARKT SINT-MAARTENSDIJK Van uur. Gratis toegang! Iedereen welkom! Wij organiseren op zaterdag 8 april een leuke voorjaarsmarkt voor jong en oud. Plaats: Leger des Heils, Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk (Tholen). Met 20 kramen, kunst, een spectaculaire roofvogelshow, optreden van het muziekkorps van het Leger des Heils, attracties voor de kinderen, etc. Springkussen en andere spelactiviteiten i.s.m. Jeugd- en Jongerenwerk Tholen Kunst, antiek & curiosa markt Volop eten, drinken, verse Kibbeling, kaas, noten, etc. Voor alle jongeren t/m 18 jaar is er een uitdagende win and like actie op Facebook. Deel dit bericht op je eigen pagina en like de pagina van het Leger des Heils op Tholen. Uit alle deelnemers trekken wij een winnaar die op 8 april om uur een leuke prijs in ontvangst mag nemen. Je moet wel zelf aanwezig zijn. En je ID meenemen om te laten zien dat je niet ouder bent dan 18! DIENSTENCENTRUM LEGER DES HEILS LOODS3 Sportlaan BA Sint-Maartensdijk tel. (0166) dctholen@legerdesheils.nl

4 Nieuws uit de groepen 1 Het project Sint Annaland is weer voorbij. De kinderen hebben veel gezien in Sint Annaland en hierover geverfd, getekend en geknutseld. Ondertussen is de lente begonnen en staat er een pot met kikkerdril in de klas. De zandtafel is een groente en bloementuin. Ook buiten is te merken dat de temperatuur veranderd en dat levert vooral discussie op over het wel of niet aantrekken van een jas! Soms heeft een jongste kleuter een ongelukje. Plastic tasjes zijn dan heel handig. Heeft u er nog een paar voor ons? Voor de meisjes ben ik nog op zoek naar een paar leggings. De dames vinden de aanwezige spijkerbroeken echt iets voor de jongens! In groep 1 is Mik 4 jaar geworden. We wensen hem veel plezier bij ons op school. Hulp gevraagd!!!! Dit jaar zijn we bij de kleuters gestart met de nieuwe methode Kleuterplein. Nu hebben we voor deze methode erg veel extra materialen nodig, We zijn op zoek naar 2 of 3 personen die ons willen helpen met het vullen van de thema kisten. Als u interesse heeft graag aanmelden bij één van de kleuterjuffen. 2 Groep 2 heeft genoten van het afgelopen thema. Vol trots lieten de kinderen tijdens de kijkavond hun werkjes zien aan familie en vrienden die kwamen kijken. Bedankt voor jullie belangstelling! We starten weer gelijk met een nieuw thema: lente! Voor het thema verandert onze huishoek in een kledingwinkel waar de kinderen kleding kunnen uitkiezen, passen en afrekenen. Alle kinderen mogen 1 kledingstuk meenemen om in de winkel te hangen (graag met hanger). Dit mogen ook schoenen, hoeden, tassen of andere accessoires zijn. In de kleuternieuwsbrief leest u meer over de inhoud van het nieuwe thema. De samenleesboekjes worden gelukkig goed gelezen. Het is tijd om door te schuiven naar de volgende plank zodat uw kind weer kan kiezen uit nieuwe boekjes. In de mapjes kunt u zien van welke plank u nu mag kiezen. Uiteraard helpen wij u hier graag bij.

5 3 Dit jaar zijn er geen kuikentjes geboren in groep 3. Na 21 dagen was er nog niets te zien en hebben we nog 2 dagen gewacht. Daarna heeft de juf de machine uitgezet. Wat de oorzaak is??? Waarschijnlijk is de thermometer niet goed en heeft de temperatuur daardoor te hoog gestaan. We gaan het nogmaals na de meivakantie proberen. Het is de eerste keer sinds al die jaren dat het is mislukt. Erg spijtig, maar de kinderen leren hier wel van dat het allemaal niet van zelf sprekend is. 4/5 Nu de projectweek er weer op zit gaan we langzaam aan richting de Pasen. Op donderdag 13 april hebben we Paasviering met brunch op school. Voor onze combinatiegroep hebben we besloten dat de leerlingen van groep vijf gaan brunchen met de andere groep vijf. ( en met een juf natuurlijk ) Na de brunch zullen de groepen vijf en zes te voet naar het strandje gaan om eieren te zoeken. Tegen twee uur zijn ze weer terug op school. Groep vier houdt de brunch in het eigen lokaal samen met juf Gerdien. Aan het begin van de middag gaan de kinderen eieren zoeken in de speeltuin. Dit doen zij samen met groep drie. Beide groepen eindigen de middag met een activiteit in de eigen groep. En om twee uur mogen alle kinderen naar huis. Wij wensen iedereen alvast een vrolijk Pasen toe 5/6 Wij hebben het project weer achter de rug en ik kan wel zeggen dat het een succes was. De kinderen hebben er zelf voor gezorgd dat alle knutselwerken er prachtig bij stonden. Enkele ouders hebben er nu nog plezier van want het verdelen van de knutselwerken is zonder problemen verlopen. Het hebben van allerlei materialen heeft bijgedragen aan het succes dus heeft u thuis materialen waar wij mee kunnen knutselen gooi het niet weg maar denk aan ons ( kurken, kleine bekertjes, stokjes). Het bezoek van de dames in klederdracht heeft de kinderen weer wat geleerd over de Zeeuwse tradities en het bolussen bakken was een leuke afsluiting. Op de website staan onder het kopje fotoalbum van alle activiteiten foto's.

6 7 In april staan er verschillende activiteiten gepland voor groep 7. Allereerst vindt op woensdag 12 april het eilandelijke schoolvoetbaltoernooi plaats, welke wordt gehouden in Sint-Maartensdijk. Verschillende kinderen uit groep 7 en 8 doen hieraan mee. Iedereen is van harte welkom om onze kinderen te supporteren naar plezier (en succes). De kinderen worden verzocht op woensdag 12 april de instrumenten alvast mee te nemen naar school. Op donderdag 13 april worden alle kinderen uit groep 7 en 8 op de fiets verwacht. De paasviering wordt dan gehouden. Groep 7 en 8 zal deze dag paaseitjes gaan zoeken op locatie. Ook zullen zij hier gezamenlijk lunchen. Het lunchpakket maken zij zelf vooraf op school. Ook voor het drinken wordt gezorgd. Wij zullen gezamenlijk naar de locatie fietsen. Let op! op deze dag geldt een continurooster. De kinderen dus om 14:00 vrij. Maar niet getreurd, want de kinderen van groep 7 mogen op deze 13e april ook in de avond naar school komen voor het optreden met de orkestklas. De kinderen worden deze avond om 18:15 verwacht in het muzieklokaal. Om 19:00 zal het concert beginnen. Het concert zal ongeveer een uurtje duren. Op vrijdag 14 april zullen de groepen 7 en 8 naar Den Haag gaan voor het bezoek aan het Binnenhof en aan Madurodam. Het zal wel een vroege bedoeling zijn. De kinderen worden immers om 07:20 al verwacht bij de Wellevaete. Dit vanwege het feit dat de bus niet makkelijk bij school kan komen. We willen graag om 07:30 vertrekken. We verwachten rond 15:30 terug te zijn bij de Wellevaete. De kinderen mogen van hieruit gelijk naar huis. Voor groep 7 zal ook juffrouw Julie meegaan als begeleider. Let op dat u uw kind een lunchpakket en voldoende drinken meegeeft voor deze dag. Tot slot vieren we op vrijdagochtend 21 april het begin van 8 In groep 8 is tijdens het project 'Ik hou van Holland' heel enthousiast gewerkt aan het subthema "Texel" omdat tijdens onze afscheidsmusical groep 8 op schoolkamp gaat naar dit Waddeneiland. Een mooie combi dus; de spulletjes die u heeft kunnen bewonderen tijdens de kijkavond zullen we op donderdagavond 6 juli nog een keer gebruiken als aankleding van de musical. Na het project staat er een drukke april maand voor de deur! Het EHBO-examen vindt plaats op dinsdagochtend 11 april en de dag erna op woensdag 12 april hopen de kinderen hun diploma jeugdehbo in ontvangst te nemen. Op donderdag 13 april nemen de kinderen van de groepen 7 & 8 hun fiets 's morgens mee naar school. In de loop van die ochtend gaan we op locatie paaseitjes zoeken en zullen daar ook het lunchpakket (wat ze op school zelf gaan maken) nuttigen. Ook het drinken wordt verzorgd door school. Uiterlijk uur zijn we terug op school en zijn de kinderen vrij. De volgende ochtend vrijdag 14 april staat het uitstapje naar Den-Haag gepland. We vertrekken die ochtend om 7.30 uur bij de Wellevaete want de bus kan niet gemakkelijk bij school komen. De kinderen van de groepen 7 & 8 worden dus die ochtend om 7.20 uur bij de Wellevaete verwacht zodat we om 7.30 uur kunnen vertrekken. Deze dag graag een lunchpakket meegeven en voldoende drinken. Rond uur verwachten we terug te zijn bij de Wellevaete en mogen de kinderen vanaf daar naar huis. Na een lang Paasweekend staat op dinsdag- en woensdagochtend 18 en 19 april de IEP-toets op het programma (voorheen eind-cito). Houd u hiermee rekening bij het maken van afspraken bij een arts etc? Tot slot vieren we op vrijdagochtend 21 april het begin van de Meivakantie met de traditionele Koningsspelen en ontbijten de kinderen die ochtend op school. Om uur start dan de Meivakantie!!!

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen,

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Info maart 2017 IN DEZE INFO Agenda PAGINA 2 projectweek VANAF PAGINA 3 nieuws uit de groepen 12 en 13 maart contactavonden Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Ik hoop dat u een fijne vakantie heeft

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee

Troonnieuws. Het Koningslied van de Hoekstee Troonnieuws Van 8 t/m 23 april houden wij onze projectweek met als thema troonswisseling. In dit Troonnieuws willen wij u vertellen welke activiteiten wij ondernemen. Het Koningslied van de Hoekstee Vanmorgen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief (9) maart 2017

Nieuwsbrief (9) maart 2017 Nieuwsbrief (9) maart 2017 Facebook De Triangel is ook te vinden op Facebook. Er staat een link op de website. Mondriaanproject Vanaf maandag 27 februari zijn alle groepen bezig met de beeldende kunst

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Kalender. Schoolvoetbaltoernooi groot succes

Kalender. Schoolvoetbaltoernooi groot succes Jaargang 22, nummer 15, datum 14 april t/m 11 mei 2017 Kalender 14 april : de kinderen zijn vrij i.v.m. Goede Vrijdag 17 april : de kinderen zijn vrij i.v.m. Tweede Paasdag 18 t/m 20 apr. : centrale eindtoets

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

2 april 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 3 Vr 4 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 10-minutengesprekken Weekend Gruitdag. 8.30 uur, verkoop kaarsenzakken voor SamenLoop voor Hoop bij de tribune. De donatiepot

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-5-4-2019 KLIK HIER VOOR HET NIEUWSTE FOTOALBUM! Agenda voor de komende periode: 08 april: Excursie naar het Drents museum

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Woensdag 22 april 2015

Woensdag 22 april 2015 Woensdag 22 april 2015 speelgoeddag kleuters. De speelgoed dag is voor een keer verplaatst naar donderdagmiddag! Op donderdagmiddag 30 april mogen de kinderen iets van speelgoed mee naar school nemen.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Feestelijke Ouderavond groot Succes

Feestelijke Ouderavond groot Succes 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 250 ouderbulletin april 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Feestelijke Ouderavond groot succes Streetwise

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 03-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 14 donderdag 13 april 2017 Beste ouders, Vorige week traden de groepen 3, 5 en 7 op in het Ludens theater te Voorburg in het

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar Beste wensen Allereerst willen wij u een heel goed en gezond 2019 toewensen. We hopen dat u heeft genoten van de vakantiedagen. Ze zijn zomaar weer voorbij! Nu zijn we dan alweer in de tweede helft van

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april. CBS De Parel info@cbsdeparel.nl

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april. CBS De Parel info@cbsdeparel.nl NIEUWSBRIEF Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april Het is bijna zover, de Koningsspelen staan voor de deur! Donderdag 23 april zullen de kinderen het spectaculaire avontuur gaan beleven bij Avonturenpark

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

BERICHT VAN DE MR 2 PAASEIEREN ZOEKEN 2 DE GROTE REKENDAG 2 SCHRIFTELIJK EN PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN GROEP 7 3 SCHOOLVOETBALTOERNOOI 3

BERICHT VAN DE MR 2 PAASEIEREN ZOEKEN 2 DE GROTE REKENDAG 2 SCHRIFTELIJK EN PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN GROEP 7 3 SCHOOLVOETBALTOERNOOI 3 In dit blaadje BERICHT VAN DE MR 2 PAASEIEREN ZOEKEN 2 DE GROTE REKENDAG 2 SCHRIFTELIJK EN PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN GROEP 7 3 SCHOOLVOETBALTOERNOOI 3 DE KLEUTERS GAAN NAAR DE KINDERBOERDERIJ 3 OUDERAVOND

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Bijbelse verhalen Week 14; maandag 3 april t/m vrijdag 7 april Weekthema: Met eigen ogen.. Verhalen en lied: paasliturgie; van intocht in Jeruzalem t/m Emmasgangers Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie