SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL"

Transcriptie

1 N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juli 2017 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juli met daarin de nodige school activiteiten. SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL Eerst een plas, dan naar de klas. We lopen niet heen en weer van binnen naar buiten en omgekeerd. Als we eenmaal buiten zijn, mogen we alleen naar binnen na toestemming van de leerkracht die buiten loopt. We respecteren elkaar in gedrag, houding, taalgebruik en kleding. Dus: Zorg dat meester, juf en kind het een fijne schooldag vindt. BIBLIOTHEEK OP SCHOOL De bieb is alleen voor leerlingen van de Mariaschool. De bieb is open op: Maandag van uur Woensdag van uur Donderdag van uur AFSCHEID Aan het eind van het schooljaar nemen we afscheid van meester Johan Mensen. Dat doen we op school op donderdag 20 juli a.s. Voor hem komt meester Kelvin op school. Meester Kelvin gaat werken in groep 6/7. Wilt u uw kind voor het afscheid van meester Johan 1,00 meegeven naar school? Hiervan kopen we dan een gezamenlijk cadeau. Aan het eind van het schooljaar bedanken we ook juf Mirthe Bekhuis voor haar werkzaamheden in groep 2. Juf Mirthe was in groep 2 voor de vervanging van juf Ansje. We bedanken ook juf Sophie Egberink. Zij was in groep 0/1 vanaf de voorjaarsvakantie. En we bedanken juf Elke Busger op Vollenbroek. Juf Elke was in groep 4/5 voor de vervanging van juf Petra.

2 Nieuwsbrief en activiteitenoverzicht Zikke Vanaf komend schooljaar ontvangt u de nieuwsbrief, incl. de activiteitenkalender met daarin de buitenschoolse activiteiten, rechtstreeks via Zikke. Zikke maakt hierbij gebruik van de mailadressen van de ouders die in het portfolio van de kinderen zijn opgenomen. Als u hier bezwaar tegen heeft dan kunt u dit melden bij de leerkracht van uw kind. Als wij geen reactie ontvangen dan gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Is uw mailadres ondertussen gewijzigd of heeft u vragen over uw gegevens in het portfolio van uw kind? Neem dan contact op met Merel Arts of Bianca Weernink van Zikke. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer (0541) Mailen kan ook naar: stichting@zikke.nl. EINDVIERING GROEP 8 Op zondag 2 juli is voor groep 8 de eindviering in de kerk. In deze viering die om 9.00 uur begint, staat vooral centraal het terugkijken op de basisschooltijd en het vooruit blikken naar een nieuwe fase: het voortgezet onderwijs. De bruidjes die zich hebben opgegeven worden 2 juli om 8.45 uur in de hal van de Mariaschool verwacht en kunnen na de viering op het kerkplein weer worden opgehaald. Ieder bruidje mag een klein boeketje meenemen. 2E RAPPORT EN 10 MINUTEN GESPREKKEN Dinsdag 4 juli krijgen de kinderen hun 2 e rapport mee naar huis. Op woensdag 12 juli zijn er 10-minuten gesprekken. Leerkrachten nodigen ouders uit, indien nodig. Wenst u dit schooljaar nog een gesprek met de leerkracht, neemt u dan op tijd graag contact op. KIJKMORGEN NIEUWE GROEP 1 Dinsdag 4 juli is er een kijkmorgen voor alle kinderen die op 4 september in groep 1 starten. De kijkmorgen duurt van uur. GEMEENTELIJKE SCHOOLKAMPIOENSCHAPPEN KLOOTSCHIETEN Woensdag 5 juli s middags om uur (graag om uur aanwezig) zijn de gemeentelijke schoolkampioenschappen klootschieten voor groep 5 t/m 8 op de Haarleheidebaan en de Hakeweg. De prijsuitreiking is na afloop bij de Molenberg in de speeltuin. De winnaars van 30 mei mogen hieraan meedoen. Toen zijn de schoolkampioenschappen gehouden. HULP OUDERS BIJ SCHOOLSCHOONMAAK Twee keer per jaar vragen we de ouders te helpen bij de schoolschoonmaak. Niet voor de zaken die tot de dagelijkse schoonmaak behoren, maar voor hetgeen waarvoor bij de dagelijkse schoonmaak geen tijd is. Dit schooljaar zijn er twee data gepland: dinsdagavond 17 januari en maandagavond 10 juli. De indeling voor maandag 10 juli vindt u aan het eind van de nieuwsflits. Alvast bedankt voor uw medewerking. SCHOONMAAK KLEUTERMATERIALEN Uw kind krijgt maandag 10 juli om uur (groep 1) en uur (groep 2) kleutermateriaal mee naar huis. Misschien wilt u even naar binnen lopen om uw kind te helpen. We vragen u dit thuis schoon te maken en de materialen weer mee te geven naar school. Alvast bedankt voor uw medewerking.

3 GEVONDEN VOORWERPEN De gevonden voorwerpen liggen maandag 10 en dinsdag 11 juli in de hal van de school. Woensdag 12 juli ruimen we de spullen op. Komt u zeker even kijken, het is zonde alles zomaar weg te gooien. SCHOOLZWEMMEN Dinsdag 11 juli gaan de groepen 3, 4/5 en 6/7 zwemmen. WERKVERGADERING Dinsdag 11 juli is er om uur een werkvergadering. GMR Woensdag 12 juli om uur is er een GMR vergadering. AFSCHEID MEESTER GERARD Donderdag 13 juli neemt meester Gerard afscheid van onze school. De kinderen zijn die dag om uur vrij. U heeft de informatiebrief al ontvangen. Meester Gerard wordt om 9.00 uur op school verwacht. Ouders zijn bij de opening van deze dag op het plein van harte welkom! VERJAARDAGEN LEERKRACHTEN Dinsdag 18 juli vieren juf Ilse, juf Mirthe en juf Elke hun verjaardag met de kinderen van groep 0/1 en 2. De kinderen hoeven geen fruittas mee deze ochtend. Wilt u uw kind 0,50 voor juf Ilse en 0,50 voor juf Mirthe en 0,50 voor juf Sophie meegeven, hiervan wordt dan een cadeautje gekocht. Knutselwerkjes/tekeningen mogen de kinderen natuurlijk altijd maken. Woensdag 12 juli vieren juf Edith en juf Petra hun verjaardag met de kinderen van groep 4/5. Wilt u uw kind 0,50 per juf meegeven, hiervan wordt een cadeautje gekocht. Woensdag 12 juli vieren ook juf Maria en juf Marja hun verjaardag met de kinderen van groep 3. Wilt u uw kind 0,50 per juf meegeven, hiervan wordt een cadeautje gekocht. Vrijdag 14 juli viert meester Luuk zijn verjaardag met de kinderen van groep 7/8. Wilt u uw kind 0,50 meegeven, hiervan wordt een cadeautje gekocht. AFSCHEID GROEP 8 Op woensdag 19 juli nemen de jongens en de meisjes van groep 8 afscheid van de kinderen en leerkrachten op de Mariaschool. Dit gebeurt s morgens op ludieke wijze in de hal. De ouders van de groep achters zijn hierbij van harte welkom, vanaf 9.00 uur. Het programma duurt tot uur en aansluitend drinken de ouders met de leerkrachten een kopje koffie. De kinderen van groep 8 mogen hun schoolgenoten een kleine traktatie geven voor de pauze. Het uitgangspunt hierbij is dat iedereen evenveel krijgt, om teleurstelling te voorkomen. De leerkracht van groep 8 bespreekt dit met de kinderen in de groep. Donderdag en vrijdag zijn de kinderen van groep 8 vrij. MUSICAL GROEP 8 Woensdagavond 19 juli om uur zal afscheid genomen worden door groep 8 met een afscheidsmusical in de hal van de Mariaschool. Hiervoor nodigen we de ouders van de kinderen van groep 8 van harte uit. U ontvangt hiervoor nog een uitnodiging.

4 Op maandagmiddag 17 juli om uur vindt de generale plaats voor de kinderen van groep 2 t/m 7. Ook opa s en oma s zijn dan van harte welkom. Wilt u dit dan graag even doorgeven i.v.m. het klaarzetten van de stoelen? Dankuwel. DEKENS VOOR DE KLEUTERS OM BUITEN TE SPELEN Mochten ouders van de kleuters thuis nog oude dekens of gordijnen hebben die voor school gebruikt mogen worden, zou u deze dan mee willen geven naar school. Alvast onze dank hiervoor. THEEDOEK MEE VOOR LUNCH Mogen we u en de kinderen er nog even aan herinneren om voor de lunch tussen de middag een theedoek mee te nemen? Zo blijven de tafels netjes school. Dankuwel AFSLUITING SCHOOLJAAR Vrijdag 21 juli is alweer de laatste schooldag voor de zomervakantie. De kinderen krijgen om uur een leuke verrassing als afsluiting van het schooljaar en zijn dan vrij. De ouderraad. LAATSTE SCHOOLDAG Vrijdag 21 juli om uur krijgen alle kinderen vakantie. We wensen iedereen een fijne vakantie toe namens het schoolteam. Het nieuwe schooljaar begint op maandag 4 september We verwachten alle kinderen dan weer terug op school. JUBILEUM JUF MARIA Op vrijdag 6 oktober vieren we dat juf Maria 40 jaar in het onderwijs werkt. Voor deze feestelijke dag hebben we veel ouders nodig om te helpen. Zou u middels onderstaand opgavestrookje willen aangeven of u die dag kunt helpen. We hebben hulp nodig van 9.00 tot uur. Wilt u de strookjes voor vrijdag 7 juli weer meegeven naar school. Naam:...Groep... Kan wel / niet helpen tijdens het jubileumfeest van juf Maria HOUTDORP 2017 Aan het eind van de nieuwsflits vindt u de opgavebrief voor het Houtdorp. Het houtdorp wordt gehouden op woensdag 30 augustus, aanmelden graag voor 30 juni. NIEUWSFLITS De volgende nieuwsflits kunt u verwachten in het nieuwe schooljaar. LUIZENCONTROLE Maandag 4 september om 9.00 uur vindt er weer een luizencontrole plaats.

5 Schoolschoonmaak maandag 10 juli We zijn erg blij met de hulp van ouders deze avond te helpen! Alle ouders die zich hebben opgegeven om te helpen schoonmaken op deze avond zijn ingedeeld in onderstaande schema s. Iedereen die zich heeft aangemeld om te helpen kan hieronder zien in welke ruimte hij of zij is ingedeeld voor de schoonmaak. We willen graag om uur beginnen. We willen u vragen zelf wat schoonmaakspullen (emmer, doeken en plumeau) mee te nemen. Alvast hartelijk dank voor uw hulp! Maandag 10 juli 2017 Ruimte Speelzaal Lokaal groep 1 Lokaal groep 2 Lokaal groep 3 Lokaal groep 4/5 Ouders Petra Bijen Mirelle Bekhuis Danielle Huiskes Simone Deterink Anneloes Oude Voshaar Laura Deterik Hetty Postel Ellen Veldhuis Anouk Nieuwe Weme Manon Frieling Ineke Luijerink Kristel Mensink Ursula an de Stegge Marian Groothuis Sharon Kuipers Christel Morskieft Leerkracht Annette Juf Sophie Juf Ilse of juf Mirthe Juf Maria of juf Marja Juf Edith of juf Elke Lokaal groep 6/7 Marian Morskieft Anita Hemmer Sylvia Droste Meester Johan Lokaal groep 7/8 Hal Kleuters Grote hal Susanne Burghout Esther Vrerink Renate Kamphuis Marleen Jansen Dianne Wilmink Meester Luuk Annette Annette OP DE FIETS? EVEN NIETS

6 Bellen, whatsappen of muziek luisteren terwijl je fietst. Moet kunnen toch! Ik kan wel tegelijkertijd! Of. valt dat tege en zitten er toch ook risico s aan vast? Onze leerlingen van groep 6/7 hebben onlangs een gastles gehad van Veilig Verkeer Nederland over het gebruik van de smartphone op de fiets. Zien, leren en ervaren was het motto van de les. Het resultaat: leerlingen worden zich meer bewust van de risico s van bellen, gamen en Whatsappen in het verkeer. Wist je dat: - bij ongevallen onder jongeren tussen de jaar bij 18% afleiding in het verkeer een rol spelt? Dat is bijna 1 0p de 5: - Het gebruik van de smartphone op de fiets, met name het typen van berichten in bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook, leidt tot een grotere kans op een verkeersongeval? Uit ongevalsgegevens blijken fietsende scholieren één van de meest kwetsbare verkeersdeelnemers te zijn; - Harde en snelle muziek de kans vergroot op een ongeval? Je begat sneller een overtrading en reageert langzamer; - De klokfunctie de meest gebruikte functie is op de mobile? Ken je ook dat gevoel? Je wilt weten hoe laat het is, je pakt je mobile en wanneer je je mobile weer opbergt weet je nog niet hoe laat het is. Dat is wat afleiding met je doet. In het verkeer is dat erg gevaarlijk. Wat kun je zelf doen? * Laat de mobiel in de tas; * Zet het geluid van de mobiel uit; * Maak van tevoren een playlist en gebruik maar één oortje zodat je het overage verkeer goed kunt horen; * Maak afspraken over de route en het tijdstip waarop je thuiskomt. Als dit bekend is hoef je er niet over te bellen op de fiets; * Als je dan tocht je mobiel moet gebruiken op de fiets, stop dan op een veilige plek; * Geef als ouder/verzorger het goede voorbeeld, ook in de auto; * Maak gebruik van de APP Fietsmodus en win leuke prijzen: fietsmodus.nl Op de fiets? Even niets is een onderdeel van het programma Klap m dicht! Van Team Alert en Veilig Verkeer Nederland, uitgevoerd in opdracht van ROV Oost-Nederland. De App Fietsmodus is een initiatief van het Ministerie van I&M.

7 Vormsel najaar, Ieder jaar bieden de geloofsgemeenschappen van Albergen, Fleringen, Mariaparochie, Reutum en Vasse aan de ouder(s)/verzorgers van de kinderen van groep 8 van de basisschool in het najaar de mogelijkheid om hun kind te laten deelnemen aan het sacrament van het Heilig Vormsel. Inmiddels is de informatieavond voor ouders geweest en kunnen kinderen zich middels het aanmeldingsformulier opgeven. Het Vormsel is voor kinderen een meerwaarde, naast het geloof is er ruimte voor het sociale aspect van het leven. Hoe maak je keuzes, hoe onderhoud ik contacten, wat raakt mij in mijn jonge leven. Het geloof buiten de muren van de kerk komt ruim aan bod. Mocht u de informatie avond hebben gemist of vergeten dan kunt u uw kind alsnog aanmelden. U kunt u dit doen middels een mail naar het diaken.huitink@hpancratius.nl Svp duidelijk vermelden de naam van uw kind, het volledige adres, uw adres en telefoonnummer. Dit kan tot uiterlijk 15 juli. Diaken Bert Huitink

8 Beste jongens, meisjes en ouders, Ook dit jaar wordt er voor alle kinderen van groep 0 (kinderen die vóór 1 oktober 4 jaar worden) t/m groep 8 weer een houtdorp georganiseerd! Wanneer? woensdag 30 augustus 2017 Hoe laat? van 9:00 uur tot ± 15:30 uur. Wat kost het? De kosten bedragen 5,- per kind. De organisatie gaat ook dit jaar weer een leuk thema bedenken Om te kunnen deelnemen aan het houtdorp vragen we om jullie kind(eren) digitaal aan te melden via: houtdorp-reutum@hotmail.com. Om er voor te zorgen dat we er een mooi en geslaagd houtdorp van kunnen maken hebben we natuurlijk hulp nodig van vrijwilligers, dus meld jezelf ook aan om te helpen bij deze gezellige dag. We zijn op zoek naar vaders en moeders die de kinderen bij de hut willen begeleiden en naar klusvaders of klusopa s die voor alle kinderen kunnen klussen, bijvoorbeeld het maken van tafeltjes, stoelen en allerlei andere dingen. Bij voorbaat hartelijk dank voor jullie aanmelding. Belangrijke punten wat betreft het houtdorp: Graag jullie kind(eren) aanmelden voor 30 juni 2017, anders is deelname niet mogelijk. De deelname aan het houtdorp is op eigen risico; S.v.p. een telefoonnummer opgeven waar je bereikbaar bent op 30 augustus wanneer er iets is met jullie kind(eren); De kinderen moeten zelf een lunchpakket meenemen; Mocht jullie kind(eren) een speciaal dieet hebben, s.v.p. doorgeven aan de organisatie zodat wij hier rekening mee kunnen houden; De kinderen moeten zelf een hamer meenemen met daarop hun naam; Het geld dient s morgens bij aankomst op het houtdorp ingeleverd te worden. De (bij voorkeur digitale) aanmelding sluit op 30 juni Wanneer jullie, jezelf en/of jullie kind(eren) aanmelden op houtdorp-reutum@hotmail.com graag de volgende punten vermelden: Naam kind(eren) Groep kind(eren) : schooljaar 2016/2017 Telefoonnummer Evt. dieetwensen Of je mee helpt als vrijwilliger bij de opbouw en/of afbraak of overdag als begeleider/begeleidster tijdens het houtdorp. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk kinderen en ouders zich aanmelden voor het houtdorp. Daarnaast verwachten we wel dat, wanneer je twee of meer kinderen aanmeldt, jezelf ook aanmeldt als vrijwilliger om te helpen bij de opbouw, afbraak of tijdens het houtdorp. Let op: Wanneer je jezelf aanmeldt als begeleider/begeleidster van een hut of als klusvader/opa, kunt je er zeker van uitgaan dat je wordt ingedeeld om te helpen. Wij gaan er dan ook vanuit dat je op woensdag 30 augustus aanwezig bent. Je krijgt een aantal weken voor het houtdorp bericht over de indeling. Met vriendelijke groet, Houtdorpcommissie Reutum en Haarle

9 Hoi, ik ben Matilda. Ik ben een echte boekenwurm. Ik leen stapels boeken in de Bibliotheek. Hier vind je de boeken die ik deze keer de leukste vond! ZOMER 2017 Op vakantie met de familie Muis Marianne Dubuc, Uitgeverij Querido Ga jij in de zomer op vakantie? Nee? Dat komt dan mooi uit, want dan kun je dit boek lenen in de Bibliotheek! Het gaat over de familie Muis die de hele wereld over reist. Ze nemen meteen wat brieven en pakjes mee voor de dieren in die verre landen. Bij elke plaat is er ontzettend veel te zien. Zo zien we dat kleine Tommie muis graag marshmallows roostert boven de vulkaan. En dat de salamander een belangrijke brief krijgt in een tot huis omgebouwde cactus. De tekeningen laten de kleinste dingen zien en je raakt niet uitgekeken. Een fris en vrolijk boek dat zorgt voor veel kijkplezier. Vanaf 4 jaar. Ditjes en datjes voertuigen Ronne Randall, Uitgeverij Memphis Belle Er komt van alles langsgevaren, gereden en gegleden. Een kano in de rivier, een melkwagen die de melk komt halen en twee ijsberen door de sneeuw. Dit boek staat boordevol met allerlei soorten vervoer, op grote kijkplaten. De vervoersmiddelen worden steeds door dieren bediend en dat ziet er grappig uit. Leuk om aan te wijzen en te benoemen, en zo leren kinderen ook kleuren en tellen. Een erg vrolijk boek. Een aanrader voor nieuwsgierige kinderen die op ontdekkingstocht willen! Vanaf 4 t/m 6 jaar. Pony s zijn geweldig! (serie manege Appelbloesem) Pippa Young, Uitgeverij Kluitman Lena is met haar moeder naar het dorpje Wilgenbeek verhuisd. En Lena kan haar geluk niet op, want eindelijk kan ze paardrijden. In ruil voor klusjes doen op manege Appelbloesem, mag ze op paardrijles. Haar droom is uitgekomen! Ze heeft veel plezier bij het rijden en verzorgen van de pony s. Vooral met die lieve pony Samson. Jammer genoeg doet Julia, een van de andere meisjes, vervelend en moet Lina een manier vinden om met haar om te gaan maar dat lijkt te lukken. Gezellig boekje over Lena en de pony s, met leuke zwart-wittekeningen en versieringen. Ook fijn als je minder graag leest. Het is een deel van een serie. Dus er is meer, als je dit deel uit hebt! Vanaf 7 jaar.

10 Duitsland (Op wereldreis met Ben en Polo) Anita Ganeri, Uitgeverij NBD Biblion Wist jij dat? Dat kinderen die voor het eerst naar school gaan in Duitsland, een grote puntzak krijgen? Vol met boeken, speelgoed, snoep, pennen en potloden? En dat er in Duitsland een paar van de snelste en beste sportauto s ter wereld worden gemaakt? Dit en meer over Duitsland vind je in dit boek. In korte hoofdstukken met grote foto s zie je van alles over ons mooie buurland. Stripfiguurtjes Ben en zijn hondje Polo gaan met je mee op reis. Achterin worden woorden die je misschien nog niet kent uitgelegd. En staan er handige andere boeken en websites. Op naar Duitsland! Auf Wiedersehen! Vanaf 8 t/m 10 jaar. De avonturen van Max Kruimel, Superheld op sokken Rachel Renee Russell, Uitgeverij De Fontein Max Kruimel zit sinds kort op het voortgezet onderwijs waar hij eerst veel zin in had. Maar toen kende hij Bruut Bulder nog niet, een klasgenoot die hem genadeloos pest. Zo stopt Bruut Max het liefst in zijn kluisje met het deurtje dicht. Maar Max laat dit niet op zich zitten en vecht hard terug. Want zijn motto is: Ik ga proberen de geweldige held te worden die ik altijd al wilde zijn. En als ik het kan kan JIJ het OOK! Het boek is een dagboek. Het heeft héél veel tekeningen, dus dat leest als een trein. Ook als je lezen lastig vindt. Vanaf 10 jaar. Het renpaard dat Cyberboy niet wilde racen Clare Balding, Uitgeverij Kluitman Eindelijk komt Charlies droom uit. Ondanks dat haar ouders het niet breed hebben op de boerderij, kopen ze een paard voor haar. Het plan is om met dit paard aan renwedstrijden mee te doen en zo geld te verdienen. Maar het paard is een bang, schuw dier dat geen stap verzet als hij zijn vriendje Percy de pony niet ziet. Hoe krijgt Charlie het voor elkaar dat het paard aan die wedstrijden meedoet? Want hard lopen, dat kan ie wel! Maar Charlie is een slimme meid die precies weet wat ze wil en hoe ze dingen moet oplossen. Erg grappig boek dat je ook nog een leuk inkijkje geeft in de paardensport. Vanaf 9 jaar. Tanja de Jonge, Uitgeverij Holland Het is niet te geloven. Kevins vriend Bjorn, die door de artsen was opgegeven na een ernstig ongeluk, staat opeens weer voor zijn neus. Bjorn vertelt dat hij in Japan is geweest en dat hij daar door een specialist is geopereerd. In de volgende weken merkt Kevin dat Bjorn is veranderd. Bjorn was eerst wel in voor een geintje, maar nu is hij een braverik die soms wat houterig op anderen reageert. Wat is er eigenlijk precies in Japan gebeurd? En waarom eet hij van die rare koeken? Hebben ze meer met hem gedaan dan de 3D geprinte botten in zijn arm en been? Spannend verhaal met een verrassend slot. Vanaf 11 jaar ProBiblio. Deze uitgave is ontwikkeld door ProBiblio en verkrijgbaar via je lokale Bibliotheek. Het overnemen van artikelen of delen daarvan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ProBiblio levert schending van het auteursrecht op.

11 Kindermiddag Oerklei in het Dal van de Mosbeek. Banjeren door de beek en klei scheppen? Kom dan woensdag 26 juli naar Infocentrum IJs & Es. Van de gevonden klei gaan we bekers maken, net zoals de mensen uit de oertijd dat deden. Als je iets anders wilt maken, kan dat natuurlijk ook. De klei in de Mosbeek is miljoenen jaren oud. Vrijwilligers van Landschap Overijssel vertellen je hoe de klei in het Dal van de Mosbeek terecht is gekomen. De middag start om uur bij Infocentrum IJs & Es (geen vrije inloop), Bergweg 8 in Mander. De bijdrage is 2,50 per kind (contant betalen). Vooraf aanmelden is niet nodig. Tip: trek oude kleren aan!

12

Start nieuw schooljaar Na een fijne welverdiende vakantie, beginnen we weer op maandag 4 september 2017.

Start nieuw schooljaar Na een fijne welverdiende vakantie, beginnen we weer op maandag 4 september 2017. Nieuwsbrief Juli 2017 Agenda Dinsdag 4 juli Mediatheek Woensdag 5 juli Schoolreisjes groep 1 t/m 7 Vrijdag 7 juli Tweede rapport Dinsdag 11 juli 10-minuten gesprekken Woensdag 12 juli 12.00 uur Kinderen

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juli 2016 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juli met daarin de nodige

Nadere informatie

OP PAD MET JOIN! LHD & OG Beste jongens en meisjes, vaders en moeders,

OP PAD MET JOIN! LHD & OG Beste jongens en meisjes, vaders en moeders, IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 39] ::: 27 juni 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in juni 2017 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand juni met daarin de nodige

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL

SCHOOLREGEL PLEINREGEL OMGANGSREGEL N I E U W S F L I T S M A R I A S C H O O L In deze nieuwsflits speciale aandacht voor actualiteiten in maart 2018 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsflits van de maand maart met daarin de nodige

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19.

Maria-Bernadette school. 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19. Maria-Bernadette school 6 juli 2018 Nieuwsbrief 19 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 1/2A toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op onze

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

SCHOOLJAAR juni 2019

SCHOOLJAAR juni 2019 SCHOOLJAAR 2018-2019 juni 2019 BELANGRIJKE DATA 5 juli Musical groep 8 8 juli Musical groep 8 9 juli Musical groep 8 10 juli Uitvliegeren groep 8 12 juli Alle leerlingen vrij 12 juli Start zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer 1 JAARGANG 2014/2015 NUMMER 11 Nieuwsbrief 27 maart 2015 In dit nummer Peuteropvang Etten 1 Peuteropvang Etten 2 Kivada 3 Spamfilter 4 Sponsortocht AOC 5 Verkeersouder gezocht! 6 Verkiezing MR 7 Paasviering

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie