Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht Kinderdagverblijf Schanulleke Tel Tel Tel Adres Kindcentrum : Scheer KN Emmeloord Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2018 vrijdag 22 september 2017 Gebedsgroep Klankbordgroep (G)Medezeggenschapsraad Hoofdluiscontrole 18 oktober 9 oktober 7 en 8 november Vertelrooster Godsdienstonderwijs: Week 39: 25 t/m 29 september 2017 Jakob trouwt met Lea, Genesis 29:21-30 De zonen van Lea, Genesis 29:31-35 Rachel wordt moeder, Genesis 30:1-24 Week 40: 2 t/m 6 oktober 2017 Jakob wil weg, Genesis 30:25-36 Takken in het water, Genesis 30:37-43 Jakob gaat weg, Genesis 31:17-24 Nieuwsbrief steeds meer in het teken van de feestweek: De komende uitgaven zal de nieuwsbrief vooral in het teken staan van de feestelijke opening. Om er naar toe te groeien en voor u als ouders ook om te weten waar en wanneer u aan kunt sluiten om het feest mee te vieren. Als ik wist dat er morgen een einde zou komen aan deze wereld, zou ik vandaag nog een appelboom planten (Luther)

2 Feestvieren en herdenken doen we regelmatig: Dit jaar 500 jaar geleden dat de monnik Luther zijn stellingen sloeg. Tentoonstellingen her en der in de wereld. Gisteren bijvoorbeeld geopend in Utrecht. Op school hoorden we veel over hem en zijn collega s. Een man die veel betekend heeft en ook zijn fouten had. Zo had hij bijvoorbeeld denkbeelden over het Joodse volk die niet best waren (en in de Tweede wereldoorlog nog al eens misbruikt zijn). Die informatie kreeg ik pas te horen toen ik 25 jaar was. Geeft nog maar eens aan welke cruciale rol we als ouders en leerkrachten hebben. Hij heeft natuurlijk ook veel goede dingen teweeggebracht. Eén van z n mooie zinnen ziet u hierboven afgedrukt. Het geeft het werk van mensen een diepe betekenis: En al zou je het moment weten dat deze aarde stopt, dan toch je cruciale werk (ieder op zijn plaats) blijven doen! De overkoepelende organisatie van het Christelijk Onderwijs biedt in dit Lutherjaar elke christelijke school als symbool een appelboom aan. Hieronder leest u er meer over. Het is ook herdenken voor de Lichtboei 40 jaar (ruim) en tevens de opening van een complex waar je u tegen zegt. Team / ouders / leerlingen: We zijn trots op onze enorme mogelijkheden en daarom gaan we feest vieren. Vooraf aangegeven dat we het onderbouwgebouw niet af hebben voor die feestweek. Echter: de lijnen zijn uitgezet en houden de belofte in dat het net zo mooi gaat worden als het mbgebouw! Hoe ziet de feestweek er in grote lijnen uit (een gedetailleerd overzicht ontvangt u van ons): Hoofdstukken van onze feestweek zijn: - A. Centrale vieringen waaronder KSG-dienst, opening op plein, voorstelling World Vision enz. - B. Aanbrengen blad aan de boom (op het kunstwerk) voor elke leerling is een houten blaadje gemaakt de groepen 4 t/m 8 brengen deze aan op het kunstwerk in het mb-gebouw; voor de groepen 1 t/m 3 zal later een kleinere versie in het ob-gebouw hangen. (uitleg over het kunstwerk krijgt u!)

3 - C. Planten van de Lichtboeiboomgaard. We gaan 14 bomen planten: Elke groep één en de jubileumboom van de Besturenraad Christelijk Onderwijs in het kader van 500 jaar na de stellingen van Luther. Daarnaast komen er de eerste bessenstruiken en klimmers in de hoge hekken met bramen, frambozen enz. - D. Voorstelling World Vision: Op twee dagen wordt deze voorstelling gegeven; dinsdag en donderdag. s Middags is de generale repetitie en s avonds de opvoering in kerkcentrum De Ontmoeting (zie hieronder de uitwerking in het weekoverzicht). Het is geweldig om de kinderen te zien optreden, te horen zingen en het is natuurlijk ook een support voor het belangrijke werk van World Vision, waar juf Leonie ook één van de ambassadeurs is. In de grote vakantie bezocht ze nog één van de projecten in Oeganda (zie foto).

4 - Officiële opening en open huis: Woensdagmiddag komen de genodigden bij elkaar van uur en daarbij wordt de Lichtboeiboom onthuld. Dit officiële gedeelte loopt door in het Open Huis van uur; hiervoor ontvangt u nog een officiële uitnodiging (er wordt een advertentie gepubliceerd). En mocht u oudleerlingen kennen: Geef het door! - Sponsorloop: Cadeau voor de Lichtboei en ons Kindcentrum Espelervaart: Op maandagmorgen houden we met alle groepen de sponsorloop. We hopen dat u dit ook symbolisch wilt zien als een cadeautje voor de Lichtboei. Het bedrag maken we aan het eind van de feestweek bekend; het verkeersplein dat op ons verlanglijstje staat, zal z.s.m. in het voorjaar gerealiseerd worden (als de betonsluier van de nieuwe tegels is). De sponsorlijsten komen binnenkort mee. - Feestdag: Vooral op donderdag een feestelijke dag met spelletjes, enz. Groepjes met verschillende leeftijden die de gebouwen door gaan en de pleinen langs, enz. Er zal dan een heuse traktatiekraam op het plein staan. Daarnaast zijn er natuurlijk springkussens etc. - Film: In diverse groepen staat een film op het programma. - Archieffoto s: Tijdens het open huis zal er natuurlijk wat beschikbaar fotomateriaal worden getoond op diverse publicatieborden. De aanloop naar het feest: Dinsdag 3 en vrijdag 6 oktober: Oefening voorstelling World Vision o.l.v. juf Leonie Zondag 8 oktober: In het kader van Kerk-School-Gezin houden we een dienst in De Fontein. Thema: Bouw je mee?

5 Bouw je mee? Dienst in De Fontein We wijken dit keer af van het thema en zullen centraal stellen: de verbouwing / het bouwen / het gebruik van talenten / wat zijn levende stenen, enz. Ons Lichtboeitienerkoor is al weer druk aan het oefenen en voorganger Bert Boer bereidt zijn overdenking voor! Dankbaarheid zal in deze dienst ook centraal staan. De feestweek zelf: Maandag 16 oktober: 8.40 uur: - Feestelijke opening van de week op het plein; we zingen o.a. ons Lichtboeilied - Diverse groepen brengen hun blaadjes aan op het kunstwerk in de gang - Diverse groepen planten hun fruitboom - We houden onze sponsorloop ( s morgens) - We planten de Lutherboom ; hierbij zal een afvaardiging van de Besturenraad van het Chr. Onderwijs (Verus) aanwezig zijn met een cameraploeg(je). Dinsdag 17 oktober: s Middags generale repetitie World Vision van de groepen: uur 1-2 JR / 2-3 MA / 4 GL / 5 J / 6 GS / 7 AD Optreden s avonds: uur En verder door de dag heen: leerlingblaadjes / bomen planten Woensdag 18 oktober: Heel de Lichtboei bakt.. (Een uitvoerige uitleg volgt van juf Rianne) Hoofddoelen zijn dat op deze ochtend veel groepen bezig zijn met het maken van hapjes voor het open huis. En dat er diverse ouders (zo mogelijk met leerlingen) bezig zijn met het bakken van taarten en koeken. Het zal ook een onderdeel zijn van het in gebruik nemen van ons kookeiland. Zou fijn zijn als veel ouders mee helpen bij de diverse creatieve kookworkshopjes uur: Ontvangst genodigden in de speellokalen uur: Toespraken, enz. (15.45 uur onthulling kunstwerk door wethouder (en moeder op onze school van Olivier, Koen en Kris): Hennie Bogaards uur: Open Huis voor ouders, oud-leerlingen, opa s en oma s en belangstellenden Donderdag 19 oktober: s Morgens feestochtend met traktatie, enz. s Middags generale repetitie World Vision van de groepen 1-2 YS / 1-2 MA / 3 AB / 4-5 WA / 6-8 HB / 7 RT / 8 JD ( uur) s Avonds optreden in kerkcentrum De Ontmoeting Ergens rond de middag: Afsluiting van de feestweek

6 Vrijdag 20 oktober: Leerlingen vrij in verband met studiedag team. Ziet u dit rooster even als basis, onder voorbehoud van kleine wijzigingen. Er zitten natuurlijk wat stukjes organisatie in, ook voor u als ouders. Bijvoorbeeld: Mogelijk heeft het ene kind de uitvoering op dinsdag en de ander op donderdag; verdeelt u dat dan ook als ouders en grootouders als toeschouwers). Wat houdt u van ons te goed: - De uitnodiging voor het open huis - Het complete overzicht van de feestweek (als die helemaal definitief is) Welkom aan de nieuwe leerlingen: Daniëlle Vlot Daniel Konkol Van harte gefeliciteerd! En welkom op de Lichtboei groep 1-2 YS Terugblik info-avonden: Fijn dat u er allemaal was! Dank voor de open sfeer; van veel leerkrachten kreeg ik die samenvatting terug. Excuses aan de ouders van groep 4 GL over het verkeerd vermelden van de avond (verkeerde avond); dank aan juf Gré voor de goede manier waarop ze alternatieven bood! Groene briefjes: dank voor alle feedback op de groene briefjes! Een compleet overzicht ontvangt u! Waarom die vragen aan u:

7 Leeds en Broomfield Primary School is een goede school In Engeland zie je bij de meeste scholen een spandoek; de school geeft hier op aan dat ze een goede school zijn en ook de redenen staan er vermeld: De vooruitgang van de leerlingen is goed De leerlingen in de onderbouw krijgen heel goed les De leerlingen hebben een goede houding om tot leren te komen De ouders zijn erg positief over de school Als je dat ziet, ben je benieuwd hoe dat op de Lichtboei is. Niet om ook zo n spandoek op te gaan hangen, wel om het te weten en (mogelijk) bijvoorbeeld op de website te publiceren. Dezelfde vraag stelde ik aan de teamleden (en de volgende groep ligt dan voor de hand.) We stelden u ook de vraag: Wat zou de LB nu als eerste moeten oppakken. We maken de totaallijst! Toegangsdeuren onderbouwgebouw: De twee nood-toegangsdeuren maken we volgende week weer toegankelijk. Dat is eerst een tijdelijke situatie, er wordt volop gestudeerd op: Vernieuwen van de deuren

8 Het naar voren halen van de deuren Dit gaat de hoofdingang van de Boemerang worden Incasseren Ouderbijdrage 1 e termijn en betaling ouderbijdrage 1 e termijn Op vrijdag 6 oktober zal de 1 e termijn van de ouderbijdrage bij de ouders worden geïncasseerd (die een automatisch incasso hebben afgegeven). Ook zal er rond die tijd een factuur meegaan voor die ouders die geen automatisch incasso hebben afgegeven. Het is mogelijk om alsnog een automatisch incasso af te geven. U kunt een formulier hiervoor vragen bij Loes Abbes (administratie). Zij is op donderdag aanwezig op school. Verloren en gevonden: Verloren: Een plastic dinosaurus (hij is van één van de leerlingen, je mag hem brengen bij meester Gerrit); hij is grijs/ het betreft: de brachiosaurus). Gevonden: Een bakplaat / bakvorm waarschijnlijk afscheidsavond groep 8 Een fietssleuteltje Te halen bij meester Gerrit.

9 Ondergetekende twee dagen afwezig: Aanstaande maandag en dinsdag zitten alle directeuren twee dagen op de hei om weer te spreken over alles van de SCPO en ons onderwijs. De KOM-groep: Twee Lichtboeiers zitten op woensdag in de SCPO-komgroep; deze draait nog niet i.v.m. ziekte van de leerkracht. Pieperfestival: Jammer genoeg ging het voetbaltoernooi niet door, omdat het hele Pieperfestival op deze dag werd afgelast. GGD: De onderzoeken leerlingen groep 7 zijn weer geweest. Als school kregen we terug dat diverse ouders niet kwamen. Met het dringende verzoek voor de toekomst: Als u geen onderzoek wilt, dan even afbellen! Scholencross: Met dank aan Matthea ten Klooster: De leerlingen van de groepen 3 t/m 8 kregen op papier het aanmeldingsformulier mee. 14 oktober én (eventueel) ook 11 november. Hierbij ook nog even digitaal. We hopen dat er weer veel Lichtboeiers mee doen. De week van de Pauze Hap: Van september: De groepen 4 t/m 8 doen mee; zie in de bijlage de informatie! (Deze leerlingen hoeven dan niets mee te nemen voor de pauze) Bijeenkomst leerlingambassadeurs: Lunchbijeenkomst op vrijdag 6 oktober. We spreken dan o.a. over jullie rol bij de feestelijke opening. 5 oktober: Stakingsdag: Alle scholen van de SCPO dicht. Leerlingen die regelmatig naar de Boemerang gaan, kunnen op deze dag hier terecht. Neemt u contact op met de SKN. Journalisten van de Lichtboei:

10 Mark / Stan / Reilley / Dennis Fotograaf juf Tiny en Eljakim Meester Gerrit mogen wij de journalisten van de Lichtboei zijn? Mooi idee toch?! Af en toe publiceren ze een stukje. Gebedsgroep: De school is weer begonnen en ook in dit schooljaar zullen we iedere maand bij elkaar komen om met elkaar te bidden voor de Lichtboei. Met een groepje moeders komen we op de derde woensdagochtend van de maand bij elkaar en brengen we de kinderen, leraren en actuele situaties die er spelen op de Lichtboei in gebed voor aan onze God en Vader in de Hemel waarvan we alles verwachten. We geloven in de kracht van gebed en ervaren dat God daardoor werkt. Ook voor ons als bidders is het opbouwend en bemoedigend om samen te komen en mee te bidden in deze gebedsgroep. We zijn op zoek naar nieuwe mensen die mee willen bidden in de gebedsgroep. Ook als je bijvoorbeeld één keer kan komen, dan ben je van harte welkom. Als je nog jongere kinderen hebt, neem ze gerust mee. Iedereen is welkom! Hartelijke groet, Sandra de Olde, Ria Tjerkstra, Janneke Drenth, Bernadet van der Louw en Marlene v.d. Brink

11 Nieuws van de Ukkenburcht: Dag allemaal, We zijn blij dat we iedereen weer welkom konden heten na een vakantie van 6 weken. Vol frisse energie kunnen we er weer tegenaan! Deze week mochten we starten met ons eerste thema en u raadt het al: het thema zal gaan over baby s! Thema: HOERA een baby! Aan de hand van het boekje: Kas krijgt een zusje van Pauline Oud, hopen we samen met de kinderen meer te leren over baby s. Want waar groeit de baby? Waar gaat de baby uit drinken? Waar slaapt de baby? En hoe speel je met een baby? Allemaal vragen waar we hopelijk antwoord op zullen krijgen in de komende 9 weken. We hopen spelenderwijs te leren om: - Nieuwsgierig te zijn; - Actief te zijn: - En initiatieven te nemen. Heeft u nog spulletjes die bij het thema passen? We zouden het leuk vinden als we deze mogen lenen. We zijn o.a. nog op zoek naar kleine luiertjes, wat melkpoeder, een aankleedkussen, een aantal kleine kledinghangers en oude geboortekaartjes. Bijbelverhalen. Tot de herfstvakantie zullen we de Bijbelverhalen vertellen over Abraham. Dit zullen we doen aan de hand van een boekje en het viltbord. Daarnaast gaan we samen met de kinderen het liedje Abraham, Abraham zingen en leren (zie laatste pagina). Aanrader: Lees samen thuis ook eens het verhaal van Abraham uit de kinderbijbel! Herhaling is prettig en goed voor de kinderen.

12 Welkom en tot ziens. Na de vakantie is er weer een heel aantal nieuwe kinderen gestart. We heten Elise, Jaelyn, Ilse, Elin, Arne, Olivier, Yves, Anna en Lucas van harte welkom. We hopen dat ze een fijne tijd bij ons zullen hebben! Daarnaast is Daniel 4 jaar geworden. Hij verhuist een paar deurtjes, want vanaf volgende week start hij op de Lichtboei. Veel plezier Daniel! Aan aantal nieuwe peuters staan al te trappelen om te beginnen.. de volgende keer zullen wij ze aan u voorstellen. Goed weekend, lekker hangen! Nieuws van de SKN: De nieuwe Boemerang! Na de verhuizing van de Boemerang is het voor iedereen weer even wennen in de nieuwe omgeving. De leidsters zijn druk bezig met de inrichting waarbij de ruimtes nu zijn ingericht voor een groep van acht jaar en jonger en een groep van acht jaar en ouder. De chillhoek voor de acht-plus-groep heeft heerlijke zitzakken gekregen die natuurlijk ook bij de jongste kinderen erg in de smaak vallen. De kinderen moeten nog wel een beetje wennen aan de indeling naar leeftijd. Af en toe hoor je roepen: jij mag hier niet komen, jij bent nog geen acht jaar!. We leggen dan uit dat een hoek geen verboden gebied is. Met elkaar spelen, jong en oud, mag natuurlijk altijd.

13 Het thema van de afgelopen periode was: de tijd. De kinderen konden hun creativiteit kwijt in het maken van een klok. Daarnaast maakte ieder kind voor zichzelf een weekplanner. Ook het Pieperfestival ging niet onopgemerkt voorbij. Er werd heel wat afgeknutseld met de piepers! Stempelen met een zelfgemaakte stempel of een aardappel zo versieren zodat het ineens een stekelvarken is! Als het weer het toelaat gaan we natuurlijk buiten spelen. De kinderen laten zien hoe hard ze kunnen rennen en de leidsters nemen de tijd op. Misschien gaat het na een paar keer oefenen nóg wel sneller! Groet van team de Boemerang ; Hanneke, Anita, Sander en Ilona. Met vriendelijke groet, namens het team van Kindcentrum Espelervaart, Gerrit Knijnenberg

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Beste ouders/verzorger(s), Nog maar een goede week en dan hopen we samen met jullie het kerstfeest te vieren. Het thema is dit jaar Goed nieuws!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017

N I E U W S B R I E F vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017 N I E U W S B R I E F 3 8 8 vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017 Vrijdag 14 april: Goede vrijdag, alle kinderen vrij. Maandag 17 april: 2 e Paasdag, alle kinderen vrij. Vrijdag 21 april:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014:

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014: Nieuwsbrief Schooljaar 2013 2014 Vorige week is het nieuwe schooljaar begonnen. We zijn blij dat alle kinderen weer op school zijn en we horen heel veel leuke vakantieverhalen. Ook alle teamleden hebben

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7?

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7? WEETJE WEETJE Kath. basisschool de Kringloop Breezandpad 7, 6843 JM Arnhem Tel: 026 3830651 e-mail: info@dekringloop.nl Jaargang 2015-2016 nr.40 website: www.dekringloop.nl 12-7-2016 Ouderbijdrage De penningmeester

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s

Rondleiding door school met tekst en foto s Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de deur ontvangen. Linda is de directeur. Bijna iedere ochtend staat

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie