Februari 2017 Opening nieuwe verenigingsruimte

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Februari 2017 Opening nieuwe verenigingsruimte"

Transcriptie

1 Februari 2017 ====================================== Opening nieuwe verenigingsruimte Vrijdag 27 januari werd de nieuwe Oudheidkamer aan de Croonstadtlaan 4a in Mijdrecht door burgemeester Maarten Divendal officieel opengesteld. De burgemeester onthulde samen met voorzitter Rob Blans het nieuwe naambord. Ook overhandigde de burgemeester een exemplaar van de zojuist beschikbaar gekomen gemeentevlag aan de voorzitter. Bij de officiële openingsceremonie van ons nieuwe onderkomen was het gezellig druk. Het toelichtende verhaal van Rob Blans werd ondersteund met beelden uit het verleden, een presentatie verzorgd door het Mijdrechtse Event Station van John den Hollander. Rob noemde ook diegenen, die het financieel mogelijk maakten om de verhuizing en nieuwe inrichting van de Oudheidkamer te bekostigen: SC Johnson Europlant BV, Stichting Ronde Venen Fonds, G. Brouwer & Zoon Fournituren, Rabo Dichtbij Fonds, P.A. van Rooyen Verhuizingen BV, ABN-AMRO, Event Station, Drukkerij Avanti, Dirkedaen en v.d. Wilt Gerbera s. Ook de presentatie van de schilderijen van Akke Feddema-Fokker en de maquettes van Alex van Ankeren oogsten veel lof. De twee open dagen op zaterdag en zondag brachten op beide dagen nog vele tientallen belangstellenden op de been, die eveneens met veel plezier en complimenten het nieuwe onderkomen kwamen bekijken. Op de volgende pagina (met dank aan Henk Butink) nog enkele foto s van deze dagen.

2

3 Start van uw eigen familiestamboom Maandagavond 6 maart starten wij een nieuwe cursus genealogie. Verdeeld over twee avonden vertellen wij hoe u eenvoudig thuis de stamboom van uw familie kunt uitzoeken. De eerste avond zullen we het theoriegedeelte behandelen. Op deze avond vertellen wij hoe u bijv. een kwartierstaat kunt lezen en invullen. En wij behandelen alle benamingen, die u tegen kunt komen bij het zoeken. De tweede avond gaan wij het digitaal zoeken en verwerken behandelen: Hoe kunt gemakkelijk op internet zoeken en welke websites zijn er? Hoe gaat u dit in een computerprogramma verwerken? 6 maart theorie avond 13 maart digitale avond De cursus is gratis te bezoeken, en u krijgt een lekker kopje koffie. De zaal is open om uur en de cursus begint om uur. Croonstadlaan 4-A 3641 AL Mijdrecht. Opgeven voor deze cursus bij Pleun van Golen: van.golen@versatel.nl

4 Reacties Van de heer Ad Hoefs ontvingen we de volgende reactie over bijgaande foto: Het idyllische plaatje met een speciaal bootje doet mij denken aan het schip van Luysterburg, handelaar in onder meer grond en zand. Volgens mij lag dit schip altijd aan de akker, achter de praktijk van dokter Bijleveld. Luysterburg verbleef ook wel s nachts op dit schip. Het vaartuig dat rechtsonder te zien is zou dan van Weerde zijn. Enige tijd geleden heeft in het nieuwsblad of de koerier een foto gestaan van een forse groene schuur. Een dergelijke schuur stond links van de weg, aan het einde van de huidige Bonkestekersweg. De wanden van deze schuur waren deels opengebroken, erin bevonden zich betonblokjes waar in turf was opgenomen. Een eerste vorm van isolatie? Misschien weet een ander hier meer over? En over de foto met de Kajotters schreef de heer Meester: Bij nummer 4 staat:. Meester. Dit is mijn vader. Zijn voorletters zijn J.P. en zijn roepnaam: Jan. Bij de Vinkeveners van mijn generatie (70 jaar) is hij beter bekend als Meester Meester (ook wel: Meester de meester). Mijn vader was namelijk onderwijzer op de R.K. Jongensschool. Vriendelijke groet, Ton Meester. Voorste rij (zittend) v.l.n.r.: 1. Jan van Scheppingen, 2. Frans Scholten, 3.?, 4... Meester, 5. kapelaan Malie, 6. voorzitter Martien Terstal, 7.?, 8. Wim Zaal, 9. Leo Aarsman, 10. (met accordeon) Piet de Koning. Middelste rij v.l.n.r.: 11.?, 12. Frans van Eijk, 13. Jan Kolenberg, 14.?, 15.?, 16.?, 17. Jan Bader, 18.?, 19. Herman van Senten, 20.?, 21. Andre Valentijn, 22. Cor Zaal, 23,?, 24. Henk Egberts, 25. Henk Bosman, 26. Theo Mastwijk, 27.?, 28.?, 29.?, 30.?, 31.?, 32. Gert van Rijn. Achterste rij: 33.?, 34.?, 35.?, 36.?, 37.?, 38.?, 39. Rinus van Es, 40.?, 41.?, 42.?, 43.?, 44. Joop Bader, 45. Wim Bosman, 46.?, 47.?, 48.? Als u meer namen kunt invullen en dit wilt delen met onze nieuwsbrieflezers, meld dan uw bevindingen via meuls63@planet.nl

5 Filmbeelden Al verschillende keren zijn we attent gemaakt op een uiterst interessante serie films op RTV Utrecht: Elke donderdag zien we beelden van onze dorpen in Gouden Tijden. Beelden van onze eerder uitgegeven dvd s of beelden van de vader van Paulien Berkelaar, de heer Henk Berkelaar. Nieuwsgierig: kijk dan op donderdag naar RTV Utrecht. Of klik op deze link: Verhalenkamer De Ronde Venen De Verhalenkamer De Ronde Venen is op zoek naar vertellers. De Verhalenkamers, die de komende tijd worden gehouden op/bij diverse historische locaties in De Ronde Venen, zijn een project van de Stichting Verhalen horen overal. We zijn op zoek naar vertellers die in de periode na de oorlog tot ca 1990 in Mariaoord in Vinkeveen hebben gewerkt of er zeer nauw bij betrokken zijn geweest als vrijwilliger, pastoraal verzorgende, arts etc. Wij hebben belangstelling voor hun verhalen: hoe het was, hoe het ging in Mariaoord, de verzorging, de verpleging, de keuken, de facilitaire dienst, de zondagse vieringen, al het wel en wee rondom en in dat markante gebouw aan de Herenweg in Vinkeveen tijdens bovengenoemde periode. Als u uw verhalen over Mariaoord met ons wilt delen of als u iemand kent die dat graag zou willen, kunt u contact opnemen met Elza Vis van Binnenste- Buitenverhalen: tel of elza@binnenste-buitenverhalen.nl Inmiddels gaan we al een stap verder naar de volgende historische locatie: we zoeken verhalenvertellers rond de St. Antonius van Paduakerk in De Hoef. Mensen die betrokken zijn geweest in bovengenoemde periode bij activiteiten rond/in de parochie. Vervolgens gaan we naar Wilnis: ons oog is gevallen op het voormalige hotel/uitspanning De Vergulde Wagen. Er zijn daar diverse trouwerijen geweest heb ik vernomen. We zoeken vertellers, misschien een bruidspaar, dat daar het feest heeft gehouden. Mensen die er in de bediening werkten of anderszins betrokken zijn geweest bij dit hotel in bovengenoemde periode. Dit project is mogelijk gemaakt door sponsoring van: Rabo Dichtbijfonds; Ronde Venen Fonds; Pr. Bernhard Cultuurfonds; K.F.Heijnfonds; Gem. De Ronde Venen; Johnson; Tweed, SVVgroep; Binnenste-Buitenverhalen. Gezocht: Hulp Voor het inrichten / klaarzetten van onze spulletjes bij de jaarmarkten zoeken wij iemand met een ruime auto, die de fotoborden en andere materialen wil aanvoeren en mee helpen klaarzetten. De jaarmarkten zijn een keer of vijf in het jaar (januari, juni, juli, september en december).

6 Belangrijke data 6 maart uur Cursus kennismaken met genealogie Croonstadtlaan 13 maart uur Cursus kennismaken met genealogie Croonstadtlaan 11 april uur Algemene voorjaars ledenvergadering Croonstadtlaan De Hoef, Hoge Dijk Meer foto s?? Kijk ook eens op onze facebookpagina: en bezoek ook regelmatig onze eigen website: Lid worden van onze vereniging kan door een bericht met vermelding van naam en adres te sturen naar administratie@proosdijlanden.nl. U kunt ook uw gegevens, voorzien van uw handtekening, opsturen naar: Historische Vereniging De Proosdijlanden, Croonstadtlaan 4a, 3641 AL Mijdrecht. U ontvangt dan onder andere viermaal per jaar ons tijdschrift De Proosdijkoerier. De kosten voor het lidmaatschap bedragen 17,50 per jaar. (N.B. Bij verzending van De Proosdijkoerier per post wordt een vrijwillige extra bijdrage van 5,00 gevraagd). Wilt u reageren dan kunt u deze beantwoorden. Wilt u zich afmelden dan kunt u dit eenvoudig doen via de hiertoe bedoelde button op de homepage van onze website: Uw adres zullen wij met privacy behandelen en uitsluitend gebruiken ten behoeve van de Historische Vereniging.

In deze nieuwsbrief veel foto s

In deze nieuwsbrief veel foto s Januari 2017 ====================================== Onthuling ambtsketen en gemeentewapen Op 9 januari jl. was de officiële onthulling van ons nieuwe gemeentewapen en de nieuwe ambtsketen voor onze burgemeester.

Nadere informatie

Rabo Fietstocht Rabobank Rijn en Veenstromen

Rabo Fietstocht Rabobank Rijn en Veenstromen Februari (2) 2017 ====================================== Rabo Fietstocht Rabobank Rijn en Veenstromen Zaterdag 10 juni 2017 is weer de Rabo Fietstocht. Fietst u ook gezellig mee? We roepen u van harte

Nadere informatie

Foto afkomstig van website Mastreechter Staar

Foto afkomstig van website Mastreechter Staar November 2017 ================================================================ Kerstconcert met Mastreechter Staar Vrienden van het Monument Johannes de Doper organiseert in het Rijksmonument Johannes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

De Ronde Venen, januari 2016 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Ronde Venen, januari 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier. Voor nadere informatie kunt u altijd terecht op onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

De Ronde Venen, december 2014 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Ronde Venen, december 2014 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

De Ronde Venen en de Beeldenstorm 12 september: lezing door Sander Wassing Oudheidkamer, Croonstadtlaan 4a te Mijdrecht Aanvang 20.

De Ronde Venen en de Beeldenstorm 12 september: lezing door Sander Wassing Oudheidkamer, Croonstadtlaan 4a te Mijdrecht Aanvang 20. September 2017 ================================================================ De Ronde Venen en de Beeldenstorm 12 september: lezing door Sander Wassing Oudheidkamer, Croonstadtlaan 4a te Mijdrecht Aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

OVERLEDEN PAROCHIANEN:

OVERLEDEN PAROCHIANEN: 5 mei t/m 30 juni 2018 OVERLEDEN PAROCHIANEN: 19 maart: 86 jaar: Petronella Adriana Verhaar; weduwe van Hendrikus Cornelis Johannes Verkleij; Futenlaan 50. 27 maart: 100 jaar: Maria Johanna Leonarda Rompa;

Nadere informatie

Oktober 2015 Herfstvakantie Zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november. November 2015 Maandag 2 november Weer naar school

Oktober 2015 Herfstvakantie Zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november. November 2015 Maandag 2 november Weer naar school Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 16 Oktober 2015 Oktober 2015 Herfstvakantie Zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november November 2015 Maandag 2 november Weer naar school Start van: Ik kom

Nadere informatie

De nieuwsbrief van de St. Theresiaschool, Bilthoven

De nieuwsbrief van de St. Theresiaschool, Bilthoven In deze weeksluiter : Van de directie: Thema avond Sociale media Burgemeester Schaken Gevonden voorwerpen Van de parochie Verbouw kleuterplein Jaarkalender Van de directie Thema avond sociale media. Sociale

Nadere informatie

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil.

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil. Agenda komende weken Ma 16-11 Infobrief 6 Vr 04-12 Sinterklaasviering Di 17-11 Uitnodiging oudergesprekken Ma 14-12 Infobrief 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 17-12 Les tot 12.30 uur, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Project warmtescans. Over het project. verslag, 17 januari 2019

Project warmtescans. Over het project. verslag, 17 januari 2019 Project warmtescans verslag, 17 januari 2019 Over het project Het platform Energieke Rondeveners heeft in het najaar van 2018 het project warmtescans geïnitieerd en tot een succesvolle uitvoering gebracht.

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00.

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00. Jaarverslag 2012 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Donderdag 14 juni werden we opgeschrikt door het fatale bericht dat Peter Timmerman, onze penningmeester,

Nadere informatie

Naar Binnen. wsbrief. NieuwsBr. ief nr.4, Beste lezer,

Naar Binnen. wsbrief. NieuwsBr. ief nr.4, Beste lezer, NieuwsBr wsbrief ief nr.4, 2011 Naar Binnen Beste lezer, Dit jaar heeft wel een heel bijzonder start van de herfst gekregen. Het was heerlijk warm weer. Ik heb volop genoten van de laatste warme dagen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16 december 2014 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Tuinonderhoud Heel veel dank aan alle vrijwilligers die onze schooltuin winterklaar hebben gemaakt. Wat ziet het er weer prachtig uit! Dank!!!

Tuinonderhoud Heel veel dank aan alle vrijwilligers die onze schooltuin winterklaar hebben gemaakt. Wat ziet het er weer prachtig uit! Dank!!! Info november 2017 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 11 november - juf Laura jarig 20 november voortgangsgesprekken 28 november voortgangsgesprekken Opbrengsten

Nadere informatie

Vereniging Oud-Scherpenzeel neemt nieuw documentatiecentrum in gebruik. Opening en Open Huis tijdens Monumentendag.

Vereniging Oud-Scherpenzeel neemt nieuw documentatiecentrum in gebruik. Opening en Open Huis tijdens Monumentendag. Vereniging Oud-Scherpenzeel neemt nieuw documentatiecentrum in gebruik. Opening en Open Huis tijdens Monumentendag. Het Koetshuis, het nieuwe onderkomen van Ver.Oud-Scherpenzeel. Regelmatig publiceert

Nadere informatie

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke Info december 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data: 5 december - Sinterklaasfeest 20 december - s middags vrij! 20 december -

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Mededeling bestuur. Nieuws van de boekredactie. Activiteiten. Beste lezer, Voor u ligt nieuwsbrief nummer zestien, de 6 e van 2014.

Mededeling bestuur. Nieuws van de boekredactie. Activiteiten. Beste lezer, Voor u ligt nieuwsbrief nummer zestien, de 6 e van 2014. NIEUWSBRIEF Nr. 16-3 e JAARGANG uitgave nr.6 van 2014 opmaak: september 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten en andere welzijnsdiensten locatie Ewoud

BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten en andere welzijnsdiensten locatie Ewoud Mevrouw Van Oort en mevrouw Gijssen houden van gezelligheid. Eerst zijn ze actief in de beweeg - club en daarna drinken ze samen een welverdiend kopje koffie. BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer: 08 september 205 Nieuwsbrief In dit nummer: Schoolreis Op dinsdag 5 september a.s. zullen de groepen 3 t/m 8 op schoolreis naar de Efteling gaan. De kinderen worden om 08.30 uur in de klas verwacht, waarna

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke /

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke / Info augustus / september 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 / klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar... 2 Gelukkig nieuwjaar...

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Utrecht De Ronde Venen 49.7 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 181296 1km 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Utrecht De Ronde Venen 49.7 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 181296 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

De Oude Molen. wenst u een

De Oude Molen. wenst u een De stichting/werkgroep De Oude Molen wenst u een Staand: Harry van Gerwen (voorzitter), Freek Raat (administratie donateurs) en Karen van Brakel. Zittend: Ad van der Meer (PR), Marja van der Veldt (PR),

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

WWB. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde

WWB. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde Aantal spelers Wedstrijduitslag /0 Seizoen: --0 t/m --0 Super 0 Rick Groot Op Maat 0 0 0,0 Dirk Spijker Onder Ons 0, Bertus Commandeur Onder Vrienden 0, Dick Beers Op Maat 0,0 Ids de Haan Gezellig Samenzijn

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

Agenda. Maandag 26 november Groep 1/2B naar Meermanno Groep 3 naar de Koninklijke Schouwburg. Vrijdag 30 november Groep 8 naar Stroom

Agenda. Maandag 26 november Groep 1/2B naar Meermanno Groep 3 naar de Koninklijke Schouwburg. Vrijdag 30 november Groep 8 naar Stroom Agenda Maandag 26 november Groep 1/2B naar Meermanno Groep 3 naar de Koninklijke Schouwburg Vrijdag 30 november Groep 8 naar Stroom Woensdag 5 december Sinterklaasfeest Vrijdag 7 december groep 4 naar

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Wedstrijdleider: C. van Steijn Tel. 0252-215266 of mobiel: 06-54391295 Aan het toernooi 2012 zullen in totaal 48 spelers (van 12 verschillende clubs) deelnemen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juni 2015 (jrg. 15 nr. 7)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juni 2015 (jrg. 15 nr. 7) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum juni 2015 (jrg. 15 nr. 7) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank: NL98 INGB

Nadere informatie

Nieuwsbrief RIBW Lindenholt-Dukenburg

Nieuwsbrief RIBW Lindenholt-Dukenburg Nieuwsbrief RIBW Lindenholt-Dukenburg Editie Mei 2018 [Uitgelicht] Entree: Inschrijven of woonjaren behouden? Entree is een samenwerkingsverband van bijna 20 woningcorporaties in de regio Arnhem-Nijmegen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Disco. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Disco. In dit nummer: februari 017 Nieuwsbrief In dit nummer: Disco Voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8 wordt er op vrijdag 17 februari a.s. een disco-avond georganiseerd met als thema DOE EENS RAAR MET JE HAAR. Het maakt

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

's-hertogenbosch en Tilburg

's-hertogenbosch en Tilburg Weergaveproblemen? Bekijk deze nieuwsbrief in een browser. 's-hertogenbosch en Tilburg nieuwsbrief nr 8 - november 2018 - Graag informeren we je over onze komende agenda Afdelingsledenvergadering Tijd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

Bestuursmededelingen;

Bestuursmededelingen; Website: www.fotomolenwaard.nl Email ons via: molenwaardnieuws@gmail.com Juni 2017 - Nummer 31 Bestuursmededelingen; Beste leden van fotoclub Molenwaard, Lustrum De mail die onlangs is verstuurd spreekt

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 10, 21 juni 2013 Bijbelverhalen: Week 26: 24 t/m 30 juni Ver van huis Psalm

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 november 2016.

Nieuwsbrief. 17 november 2016. Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e- mail: wumkesskoalle@ cbo-meilan.nl Nieuwsbrief. 17 november 2016. Geachte ouders, Kerk en schooldienst in

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Stichting OVERTUIN Bisdom van Vliet Jaarbericht 1 e helft 2015

Stichting OVERTUIN Bisdom van Vliet Jaarbericht 1 e helft 2015 Werkbezoek wethouder Blok Op 2 maart bracht wethouder Dilia Blok een bezoek aan de Overtuin. Na een wandeling in de tuin is door enkele bestuursleden een toelichting gegeven over de plannen voor de tuin.

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

30 jaar twinning. Inhoud. Verzoek: Heeft u plannen om naar Havlíčkův Brod te gaan?

30 jaar twinning. Inhoud. Verzoek: Heeft u plannen om naar Havlíčkův Brod te gaan? 30 jaar twinning In mei 2015 vieren Brielle en Havlíčkův Brod dat zij al 30 jaar een vriendschapsband hebben. Dat feit wordt in Havlíčkův Brod op 8 en 9 mei 2015 gevierd Wilt u bij dat feest aanwezig zijn,

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. maart 2018

Kempische Biljart Bond. maart 2018 Kempische Biljart Bond. maart 2018 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2017-2018 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Oudewater

Protestantse Gemeente Oudewater Protestantse Gemeente Oudewater Welkom in deze kerkdienst van de PROTESTANTSE GEMEENTE OUDEWATER. Een hartelijke groet gaat ook uit naar degenen die via de Kerk TV deze dienst meemaken. Zondag 20 maart:

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

zaterdag 13 april 2013 Tafel 1

zaterdag 13 april 2013 Tafel 1 zaterdag 13 april 2013 18:30 Jan van Schagen - Jan Scholten B2 19:00 Louise Stoop - Maja Bergen D1 19:25 Nic Snoek - Silver Snoek C1 19:55 Lydia Kemfers - Lia van Schagen D1 20:20 Annet Stam - Louise Stoop

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Maandbrief, jaargang 24 nr. 4 januari 2015

Maandbrief, jaargang 24 nr. 4 januari 2015 Maandbrief, jaargang 24 nr. 4 januari 2015 Agenda januari: 05 eerste schooldag na de kerstvakantie 15 creamiddag bovenbouw 19 schriftjesmiddag: van 15.30-16.00 uur 21 voorleesontbijt in de groepen 1/2a,

Nadere informatie

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht.

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht. Beste meneer, mevrouw, U wilt een abonnement voor de parkeergarage in Etten-Leur aanvragen. In dit aanvraagformulier staat informatie over de verschillende abonnementen van de parkeergarage in het centrum

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. DVD presentatie GGMD ism SUDO 22 januari 2013. LEVEN MET EEN PSCYHISCH PROBLEEM voor doven en slechthorenden

NIEUWSBRIEF. DVD presentatie GGMD ism SUDO 22 januari 2013. LEVEN MET EEN PSCYHISCH PROBLEEM voor doven en slechthorenden NIEUWSBRIEF Voorzitter: Op 22 januari 2013 was er lezing in het gebouw GGMD te Utrecht gehouden, helaas was de opkomst bedroevend te laag misschien wegens sneeuw. Toch heeft Anouska van GGMD presentatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 2 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Privacy

Nadere informatie

Beste Gemeenteleden, Adres: Telefoonnummer:

Beste Gemeenteleden, Adres: Telefoonnummer: Beste Gemeenteleden, Zaterdag 18 maart van 10.00-16.00 uur is het weer zover: Tijd voor de voorjaars rommelmarkt plus! In de samenloop kunt U lezen wat een gezellige dag het wordt! Hierbij willen wij ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen:

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen: BASISSCHOOL DE BLOKKENBERG KERKRADE Postbus 2001, 6460 CA Kerkrade, telefoon 045-5453704 Directeur: Dhr. R. Könings Hoofdlocatie: Akkerheide 19, 6463 DC Kerkrade Dislocatie: Vincent van Goghplein 1 6464

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Externe Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nummer 8 11 januari 2016 Deze nieuwsbrief is informatief van aard. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend Inhoud Mededelingen Koken met en voor de vluchtelingen

Nadere informatie

Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk

Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk 2014-2015 Begeleider Kindernevendienst B Leuk, boeiend, verrijkend, gezellig, zinvol, uitdagend. Zomaar wat kreten die wij, de vrijwilligers van de kindernevendienst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Procedure aanmelding leerling

Procedure aanmelding leerling Procedure aanmelding leerling Beste ouder(s)/ verzorger(s), Per 1 augustus 2014 treedt de Wet Passend Onderwijs in werking. Dit houdt o.a. in dat ouders hun kind aanmelden bij de basisschool van hun keuze

Nadere informatie

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april!

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april! - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 22-03-2016 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Luizenpluizers gezocht - Trakteren - Directiepraat - Open Avond - Schoolfotograaf - Schoolreisjes - Korfbal en schoolvoetbal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. April 2014. Agenda. Maandthema algemene clubavond maart: Thema: scherpte/onscherpte Onderwerp: vrij

NIEUWSBRIEF. April 2014. Agenda. Maandthema algemene clubavond maart: Thema: scherpte/onscherpte Onderwerp: vrij NIEUWSBRIEF April 2014 Agenda Zaterdag 5 april 2014 9.45 uur carpoolen vanaf de Rabobank in Geldermalsen 11.00 uur bij de ingang van het Nederlandse Fotomuseum (als je op eigen gelegenheid gaat. Viering

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *)

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Naam: Roepnaam: M/V Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb.Datum: Telefoonnr: IBAN-nummer: Huisarts: Tel Arts: Email-adres: Medische bijzonderheden

Nadere informatie

OVERLEDEN PAROCHIANEN: 9 sept.: 96 jaar; Antonius Aloïsius Kemperman, Emeritus-priester; Mijdrecht.

OVERLEDEN PAROCHIANEN: 9 sept.: 96 jaar; Antonius Aloïsius Kemperman, Emeritus-priester; Mijdrecht. 20 okt. t/m 30 nov. 2018 OVERLEDEN PAROCHIANEN: 9 sept.: 96 jaar; Antonius Aloïsius Kemperman, Emeritus-priester; Mijdrecht. AGENDA: 24 okt.: 19.00 uur: Mariaviering mmv Pastor Schyns. 25 okt.: 20.00 uur:

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie

ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie ACTIVITEITEN in FILATELISTISCH NOORD-HOLLAND en soms kijken we ook wel eens buiten onze provincie MAAND DATUM VERENIGING / EVENEMENT TIJDEN augustus 24 + 25 HOLLANDFILA, Veluwehal, NieuweMarkt 6, 3771CB

Nadere informatie

Het senioren 50+ toernooi T.V. De Broekhoek 3 september 2018

Het senioren 50+ toernooi T.V. De Broekhoek 3 september 2018 Het senioren 50+ toernooi T.V. De Broekhoek 3 september 2018 Op maandag 3 september is er voor de elfde keer weer een goed verzorgd eendagstoernooi georganiseerd. De 80 deelnemers werden vanaf 8.30 uur,

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN Schooljaar 2017/2018, nr. 1 SEPTEMBER, OKTOBER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gemonde,

Nadere informatie