De Ronde Venen en de Beeldenstorm 12 september: lezing door Sander Wassing Oudheidkamer, Croonstadtlaan 4a te Mijdrecht Aanvang 20.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Ronde Venen en de Beeldenstorm 12 september: lezing door Sander Wassing Oudheidkamer, Croonstadtlaan 4a te Mijdrecht Aanvang 20."

Transcriptie

1 September 2017 ================================================================ De Ronde Venen en de Beeldenstorm 12 september: lezing door Sander Wassing Oudheidkamer, Croonstadtlaan 4a te Mijdrecht Aanvang uur Werd Alva s harde hand ook in de Ronde Venen gevoeld? Waren inwoners betrokken bij de onrust rondom de Beeldenstorm of was men hier juist trouw gebleven aan de Rooms- Katholieke kerk? Hoe gingen commissarissen van de Raad van Beroerten te werk en welke interessante bronnen heeft dit opgeleverd voor de lokale geschiedenis? Tijdens de lezing staat Sander Wassing bij deze en andere vragen stil. Proosdijkoerier september Het septembernummer van onze Proosdijkoerier kunnen we u weer van harte aanbevelen. Boordevol interessante, regionaal historische verhalen, geschreven door onze vaste groep schrijvers. Op de cover herkent u de luchtfoto van Mijdrecht uit de jaren zeventig. Maar ook personen, instellingen en bepaalde ontwikkelingen in andere plaatsen krijgen volop aandacht. Wederom een editie om met plezier in te zien!!

2 Fort zoekt vrijwillige gidsen Kunt u de geschiedenis van forten tot leven brengen? Natuurmonumenten zoekt in de regio Vechtplassen vrijwillige fortengidsen die rondleidingen willen geven op één of meerdere van haar forten. Bijzonder verhaal vertellen Fort bij Abcoude, Fort bij Nigtevecht, Fort Waver-Amstel, Fort Nieuwersluis en Fort Kijkuit behoren tot de Stelling van Amsterdam of de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Imposante bouwwerken met een fascinerende geschiedenis, waarmee we zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken. Help mee om het bijzondere verhaal te vertellen over de strategische inzet van water bij de verdediging van Nederland. Geschiedenis tot leven brengen Als fortengids geeft u, na een inwerkperiode, zelfstandig rondleidingen door één of meerdere forten van Natuurmonumenten. Daarbij is het belangrijk dat u kort en boeiend kunt vertellen over het leven in het verleden. U neemt mensen mee in uw eigen enthousiasme en verwondering voor de geschiedenis van de (Nieuwe) Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. Meer weten? Kijk dan op de site van Natuurmonumenten voor meer informatie over de functie van vrijwillig fortengids en gastheer of -vrouw. of Voor meer informatie en/of de uitgebreide wervingsfolder kunt u ook contact opnemen met Olga Ekelenkamp, boswachter Communicatie en Beleven, o.ekelenkamp@natuurmonumenten.nl of september Open Monumentendag Volgt u vooral de aankondigingen in de regionale media. Aanradertjes: de braderiemarkt in Wilnis, waar ook de historische vereniging met een kraam present is en de presentatie van de plannen rond de nieuwbouw van ons Museum in Vinkeveen op het terrein van Jachthaven Borger.

3 Kerstconcert met Mastreechter Staar Vrienden van het Monument Johannes de Doper, Driehuisplein 1, 3641 BZ te Mijdrecht/Wilnis organiseert in het Rijks-monument Johannes de Doper een kerstconcert met de Mastreechter Staar op zaterdag 9 december 2017, aanvang uur (de kerk is open vanaf uur). De toegangsprijs is 25 euro (inclusief koffie of thee in de pauze), maar voor leden van de Historische Vereniging De Proosdijlanden geldt een korting van 2,50 euro. Kaarten worden een week voor het optreden thuisbezorgd. Toegangskaarten kunt u bestellen via publicaties@proosdijlanden.nl Onder vermelding van aantal toegangskaarten, naam en adres en banknummer voor automatische afschrijving. Foto: Henk Butink Informatie-avond over Ierse reis 2018 Ierland is een mooi land, maar zijn er voor mensen uit de Ronde Venen nog extra redenen om daarheen te gaan? Misschien vanwege Godebald en wat hem inspireerde? In Mijdrecht heb je de Godebaldstraat. Als proost leidde Godebald de eerste ontginningen in wat nu de Ronde Venen heet; daarna hielp hij als bisschop een Iers getint klooster bouwen, waaruit De Bilt is ontstaan. Dominee Gert Landman uit De Bilt (sinds begin 2017 waarnemend predikant in Mijdrecht) heeft samen met zijn vrouw Truus Kreeft al enkele reizen georganiseerd voor moderne pelgrims, in het voetspoor van deze ridder en deze proost/ bisschop. Er komt weer een reis naar Ierland, van 7 t/m 14 mei 2018; net als de vorige keren in de week van het Hemelvaartsweekend. Een pelgrimage bedoeld voor ieder met belangstelling voor de Iers-Keltische spiritualiteit, die de geschiedenis van de Lage Landen en daarmee onze cultuur mede gevormd heeft. Voor mensen uit de Ronde Venen is er een informatieavond op 28 september om 20 uur in gebouw Irene, bij de Janskerk, Kerkstraat 11 in Mijdrecht. Aan de hand van beamerbeelden wordt de Ierse connectie nader toegelicht en wordt verteld wat er de komende reis te beleven valt, met alle verdere praktische informatie. Voor wie dan niet kan: voor Biltenaren is er een parallelle infoavond op 29 september om uur in de Michaëlkerk, Kerklaan 31 in De Bilt. Ook is informatie op te vragen bij de reisleiders, gmlandman@gmail.com ( ) en truus.kreeft@hetnet.nl ( ).

4 Gelukzalig makend Zondag 1 oktober van kunt u genieten van een koets-, bus- en vaarroute langs de buitenplaatsen gelegen aan de Angstel en het Gein. De Ronde Venen bezit prachtige erfgoedlocaties, zoals deze buitenplaatsen. Buitenplaats Postwijck is waarschijnlijk al in 1650 gebouwd door Cors Cornelisz Back. De Amsterdamse burgemeester Valckenier zette in 1677 zijn buitenhuis neer aan de Angstel, vlak naast kasteel Loenersloot. Geynzicht en Donkervliet zijn eveneens parels aan de Angstel van die 17e eeuw. Maar er is meer te bewonderen! Op 1 oktober kunnen de Buitenplaatsen langs de Angstel, van Baambrugge tot Loenersloot, weer opnieuw met koets en schuit worden beleefd! De tour is zelfstandig te maken. Start: bij de historische Pleisterplaats Café de Punt te Baambrugge of Kasteel Loenersloot te Loenersloot tussen en uur. Ticketprijs: inclusief alle entree voor een geluks-prijsje : 9,75 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar gratis. Reserveren verplicht: of (er zijn maar beperkt losse tickets verkrijgbaar op de dag zelf bij het kasteel) Parkeren: Uitsluitend bij Café de Punt te Baambrugge! (Tip: Kom per fiets!) Info: of Adres: Kasteel Loenersloot Rijkstraatweg 211 Loenersloot Adres: Hist. Pleisterplaats Cafe de Punt Rijksstraatweg 12 Baambrugge In de zeventiende/acttiende eeuw wist men al wat gelukkig maakt Een buitenhuis in n lommerrijke omgeving, kunst, vrienden en... Ervaar deze puur gelukzalig makende ingrediënten met de Muzikale Theatrale Chocolade Trekschuit - Thee - Koets -Tour! Oktober is de Maand van de Geschiedenis, met dit jaar als thema: Geluk! Donateurs: Gemeente De Ronde Venen & St. Vecht, Waterschap Amstel Gooi en Vecht, Rabobank, Café De Punt, Buitenplaats Postwijck, Utrechts Landschap,De Punt, Buitenplaats Postwijck, Utrechts Landschap.

5 Belangrijke data: 9 september hele dag Open Monumentendag 12 september uur Lezing Beeldenstorm Croonstadtlaan 7 oktober uur Vrijwilligersdag Croonstadtlaan 16 november uur Ledenvergadering met lezing Waterlinie Croonstadtlaan 23 november uur Uitreiking eerste exemplaar Praalder Croonstadtlaan Mijdrecht in vogelvlucht, de Dorpsstraat en een deel van Hofland, medio 1964 met zicht op SC Johnson en de spoorlijn, linksonder Avondlicht en rechts de NH-kerk. (Collectie Gille). Zie ook onze nieuwste editie van de Proosdijkoerier (septembereditie) met een luchtfoto in kleur van centrum Mijdrecht uit Lid worden van onze vereniging kan door een bericht met vermelding van naam en adres te sturen naar administratie@proosdijlanden.nl. U kunt ook uw gegevens, voorzien van uw handtekening, opsturen naar: Historische Vereniging De Proosdijlanden, Croonstadtlaan 4a, 3641 AL Mijdrecht. U ontvangt dan onder andere viermaal per jaar ons tijdschrift De Proosdijkoerier. De kosten voor het lidmaatschap bedragen 17,50 per jaar. (N.B. Bij verzending van De Proosdijkoerier per post wordt een vrijwillige extra bijdrage van 5,00 gevraagd). Wilt u reageren dan kunt u deze beantwoorden. Wilt u zich afmelden dan kunt u dit eenvoudig doen via de hiertoe bedoelde button op de homepage van onze website: Uw adres zullen wij met privacy behandelen en uitsluitend gebruiken ten behoeve van de Historische Vereniging.

Foto afkomstig van website Mastreechter Staar

Foto afkomstig van website Mastreechter Staar November 2017 ================================================================ Kerstconcert met Mastreechter Staar Vrienden van het Monument Johannes de Doper organiseert in het Rijksmonument Johannes

Nadere informatie

Rabo Fietstocht Rabobank Rijn en Veenstromen

Rabo Fietstocht Rabobank Rijn en Veenstromen Februari (2) 2017 ====================================== Rabo Fietstocht Rabobank Rijn en Veenstromen Zaterdag 10 juni 2017 is weer de Rabo Fietstocht. Fietst u ook gezellig mee? We roepen u van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

De Ronde Venen, december 2014 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Ronde Venen, december 2014 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief veel foto s

In deze nieuwsbrief veel foto s Januari 2017 ====================================== Onthuling ambtsketen en gemeentewapen Op 9 januari jl. was de officiële onthulling van ons nieuwe gemeentewapen en de nieuwe ambtsketen voor onze burgemeester.

Nadere informatie

De Ronde Venen, januari 2016 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Ronde Venen, januari 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier. Voor nadere informatie kunt u altijd terecht op onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

Februari 2017 Opening nieuwe verenigingsruimte

Februari 2017 Opening nieuwe verenigingsruimte Februari 2017 ====================================== Opening nieuwe verenigingsruimte Vrijdag 27 januari werd de nieuwe Oudheidkamer aan de Croonstadtlaan 4a in Mijdrecht door burgemeester Maarten Divendal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Onze nieuwsbrief heeft een ander uiterlijk gekregen. We gaan onze vrienden op een andere manier informeren over zaken die in het Princenhaags museum spelen. Vrienden

Nadere informatie

Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis

Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis Groningen, 4 september 2014 Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis Op zaterdag 13 september organiseert de provincie Groningen verschillende activiteiten in en buiten het provinciehuis

Nadere informatie

Rondje Vecht. Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Rondje Vecht. Waterschap Amstel, Gooi en Vecht Fietsroute Waterschap Amstel, Gooi en Vecht Rondje Vecht Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie, langs sluizen, kanalen en forten in de prachtige Vechtstreek. Water was het wapen van de Hollandse Waterlinie:

Nadere informatie

Programma Zaterdag 29 september Monumenten & Muziekmomenten Monumen... pagina 1 van 11

Programma Zaterdag 29 september Monumenten & Muziekmomenten Monumen... pagina 1 van 11 Programma Zaterdag 29 september Monumenten & Muziekmomenten Monumen... pagina 1 van 11 Programma Zaterdag 29 september Monumenten & Muziekmomenten Programma Zaterdag 29 september Monumenten & Muziekmomenten

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Utrecht De Ronde Venen 49.7 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 181296 1km 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Utrecht De Ronde Venen 49.7 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 181296 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Rozentea op 24 juni. Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt,

Rozentea op 24 juni. Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt, Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief rozentea en concert View this email in your browser Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt, Op 7 juni was er een drukbezochte lezingenavond rond

Nadere informatie

Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief lezing en concert. View this in your browser. belangstellende,

Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief lezing en concert. View this  in your browser. belangstellende, Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief lezing en concert View this email in your browser Beste belangstellende, Het evenementenseizoen is weer begonnen! Vorige week hebben we een groep enthousiaste deelnemers

Nadere informatie

Cursussen Utrecht en haar historie

Cursussen Utrecht en haar historie Cursussen 2018 Utrecht en haar historie Wat een stad is Utrecht! Zoveel historie, zoveel nog te zien, en ik ben er al die jaren langs gefietst zonder het te weten. Voor u ligt de eerste folder met cursussen

Nadere informatie

Adviesdocument 495. Project: Toelichting archeologische beleidskaart gemeente De Ronde Venen. Projectcode: 16093RVBE5

Adviesdocument 495. Project: Toelichting archeologische beleidskaart gemeente De Ronde Venen. Projectcode: 16093RVBE5 Adviesdocument 495 Project: Toelichting archeologische beleidskaart gemeente De Ronde Venen Projectcode: 16093RVBE5 Opdrachtgever: Gemeente De Ronde Venen Datum: 23 juni 2011 Adviesdocument RAAP Archeologisch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 Terugblik: Stadswandeling door Haastrecht Terugblik Exposi e Die schöne Müllerin Architectuurroute Workshop Column schrijven Agenda 2015/2016 Samen met de Historische Vereniging Haastrecht organiseerde

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Eerste kwartaal 2017 Maandag Tijd: 09.00-12.00 uur Lauw? Welnee! Dit boekje biedt een overzicht van bestaande, nieuwe en eenmalige activiteiten die u in kunt bezoeken. Meedoen kost weinig

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Vierde kwartaal 2017 Maandag Beste inwoner van, 09.00-12.00 uur Oktober 2017 Deze brochure biedt een overzicht van bestaande, nieuwe en eenmalige activiteiten die u in kunt bezoeken. Meedoen

Nadere informatie

Oud Zuilen. Kernenniveau ( )

Oud Zuilen. Kernenniveau ( ) Kern Oud-Zuilen Inwoners: 530 Algemeen: kleine kern, gelegen aan de Vecht tussen Utrecht en Maarssen. Gekenmerkt door het Slot Zuylen. Karakter: ontstaan rondom Slot Zuylen. Lintbebouwing langs de Vecht

Nadere informatie

Waterlinie in Utrecht Programmamanager Maryann Glorie

Waterlinie in Utrecht Programmamanager Maryann Glorie Waterlinie in Utrecht Programmamanager Maryann Glorie AMBITIE IN EEN ORGANISCH PROGRAMMA Militair werelderfgoed (gebouw en landschap) van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Stelling van Amsterdam VERBINDEN,

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 en volgende jaren

Beleidsplan 2015 en volgende jaren Beleidsplan 2015 en volgende jaren A. Inleiding De Stichting Vrienden van Brabantse Landgoederen is medio 2012 opgericht. Doelstelling van de stichting is het bij een groter publiek onder de aandacht brengen

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder NIEUWSBRIEF Secr. Cor Knoop Fresiastraat 24 4921 HC Made Tel 062-683642 e.mail: caknoop@hetnet.nl jaargang 15 nummer 4, augustus 2012 Uitnodiging 1 Hierbij nodigen wij U uit voor de dagexcursie naar de

Nadere informatie

Maand van de archeologie 2014

Maand van de archeologie 2014 Met het project Maand van de archeologie plaatst de Archeologische Dienst Waasland (ADW) archeologisch erfgoed via verschillende activiteiten op een originele manier in de kijker. Bijzondere aandacht gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden

Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Nieuwsbrief Historische Vereniging De Proosdijlanden Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u met enige regelmaat een aanvulling geven op het verenigingsnieuws in ons kwartaalblad de Proosdijkoerier.

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Eerste trimester 2018 Beste inwoner van, Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar! We hopen weer iedereen te ontmoeten. Januari 2018 Deze brochure biedt een overzicht van bestaande, nieuwe

Nadere informatie

ZOMERSCHOOL. Zomeractiviteiten in Enkhuizen juli-augustus 2016. Iedereen in Enkhuizen van harte welkom! Raad van Kerken

ZOMERSCHOOL. Zomeractiviteiten in Enkhuizen juli-augustus 2016. Iedereen in Enkhuizen van harte welkom! Raad van Kerken ZOMERSCHOOL Raad van Kerken Zomeractiviteiten in Enkhuizen juli-augustus 2016 Iedereen in Enkhuizen van harte welkom! Inleiding Vaak liggen in de zomer de activiteiten van de kerk stil. Alleen de kerkdiensten

Nadere informatie

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari N IEUWS B RI E F MA A RT 2 0 1 9 Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari Terugblik- & Vooruit- blik Donateursmiddag Zondagmiddag 10 februari organiseerde de Haastrechtse Kring een middag voor

Nadere informatie

Robbie Dell Aira heeft meerdere boeken geschreven en geeft kunst- en historielezingen. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Intro

Robbie Dell Aira heeft meerdere boeken geschreven en geeft kunst- en historielezingen. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Intro Robbie Dell Aira heeft meerdere boeken geschreven en geeft kunst- en historielezingen. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017. Najaarsactiviteiten. 25 oktober houdt kunsthistoricus Robbie Dell Aira, docent Vrije Academie

Nadere informatie

Amsterdam Bijlmer ArenA - Utrecht CS

Amsterdam Bijlmer ArenA - Utrecht CS 120 bus dienstrooster & lijnkaart 120 Amsterdam Bijlmer ArenA - Utrecht CS Bekijken In Websitemodus De 120 buslijn (Amsterdam Bijlmer ArenA - Utrecht CS) heeft 5 routes. Op werkdagen zijn de diensturen:

Nadere informatie

Waar verleden en heden elkaar ontmoeten

Waar verleden en heden elkaar ontmoeten Waar verleden en heden elkaar ontmoeten Introductie Graafs Museum Het Graafs Museum is gevestigd in de Hampoort, de laatste overgebleven stadspoort van de vestingstad Grave. Een locatie die mede het verhaal

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Vecht & Amstel. Streeklijnen. Lijn M1 M Vervoer vanuit het hart N20 N26

Vecht & Amstel. Streeklijnen. Lijn M1 M Vervoer vanuit het hart N20 N26 Vecht & Amstel Streeklijnen Lijn M1 M2 120 121 123 126 130 522 524 526 N20 N26 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Pers versus politiek, waakhond of schoothondje

Pers versus politiek, waakhond of schoothondje Uitnodiging Voorjaarscongres 2013 Pers versus politiek, waakhond of schoothondje Donderdag 23 mei 2013 Ontvangst 9.00 uur Aanvang 9.30 uur Gemeentehuis De Bilt Hartelijk welkom in de gemeente De Bilt!

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

5 JAAR stichting Kastelen, (historische) Buitenplaatsen en Landgoederen

5 JAAR stichting Kastelen, (historische) Buitenplaatsen en Landgoederen stichting Kastelen Buitenplaatsen Landgoederen 5 JAAR stichting Kastelen, (historische) Buitenplaatsen en Landgoederen Steeds meer mensen en organisaties weten skbl te vinden en haar kracht als kennisverzamelaar

Nadere informatie

Onderzoek Inwonerspanel: Erfgoed

Onderzoek Inwonerspanel: Erfgoed 1 (18) Onderzoek Inwonerspanel: Auteur Tineke Brouwers Respons onderzoek Op 14 november kregen de panelleden van 18 jaar en ouder (1.435 personen) een e-mail met de vraag of zij digitaal een vragenlijst

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Noord-Holland Wijdemeren 48.4 (ongeveer 2:49 u.) Fietsroute 115577 1km 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Noord-Holland Wijdemeren 48.4 (ongeveer 2:49 u.) Fietsroute 115577 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

Houdt er rekening mee dat hier geen voorzieningen zijn. Geen elektriciteit, geen lozing afvalwater, geen lozing chemisch toilet

Houdt er rekening mee dat hier geen voorzieningen zijn. Geen elektriciteit, geen lozing afvalwater, geen lozing chemisch toilet Restaurant `t Maatveld, aan het Tusveld 31-33, 7627NX Bornerbroek Aankomst vrijdag 25 oktober 2019 vanaf 15.00uur op het parkeerterrein bij restaurant het Maatveld waar wij op het parkeerterrein verblijven

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

Liniepad Abcoude. Liniepad Abcoude / wandelroute (10 km) Wandelen langs de Stelling van Amsterdam. Horeca Forten in de omgeving.

Liniepad Abcoude. Liniepad Abcoude / wandelroute (10 km) Wandelen langs de Stelling van Amsterdam. Horeca Forten in de omgeving. Liniepad Abcoude Wandelen langs de Forten Horeca Forten in de omgeving Molens in de omgeving pagina 1 / 6 Omschrijving Deze wandelroute is opgesteld door Natuurmonumenten WANDELEN OVER HET LINIEPAD De

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 8 Nederland Noord-Holland Uithoorn 41.6 (ongeveer 2:25 u.) Fietsroute 117048 1km 2015 Falkplan BV 2 van 8 Nederland Noord-Holland Uithoorn 41.6 (ongeveer 2:25 u.) Fietsroute 117048 Verken een deel

Nadere informatie

Tastbare Tijd, Bilthoven

Tastbare Tijd, Bilthoven Tastbare Tijd, Bilthoven WERKBLAD Tijdlaag tot 1000 Op de grens van droog en nat a. Welke dorpen en kernen liggen er allemaal in deze gemeente? b. Aan welke gemeenten grenst de gemeente de Bilt? c. Wat

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Tweede trimester 2018 Maandag Beste inwoner van, April 2018 09.00-12.00 uur Vakantie Bijbel Week Thema: Zoek HET uit! 20 t/m 24 augustus Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar Inschrijven 9.45 uur,

Nadere informatie

Storytrail publiekstrekker Dag van het Kasteel 2018

Storytrail publiekstrekker Dag van het Kasteel 2018 Storytrail publiekstrekker Dag van het Kasteel 2018 Op zoek naar een publiekstrekker? Die de verwachting van jong en oud overstijgt, historisch accuraat is en vaker inzetbaar is? Storytrail Meegesleurd

Nadere informatie

Bedieningstijden Periode Ma t/m Vr. Zaterdag Zon- en feestdagen. Nadere plaatsaanduiding. Bedieningsplichtige. Volg nr. Naam en/of soort kunstwerk

Bedieningstijden Periode Ma t/m Vr. Zaterdag Zon- en feestdagen. Nadere plaatsaanduiding. Bedieningsplichtige. Volg nr. Naam en/of soort kunstwerk Overzicht per 1 juni 2014 van de bediingstijd voor brugg andere in de vaarweg die onder toezicht staan van de provincie Utrecht. Aan dit overzicht kunn ge recht word ontled. Volg nr. Naam /of soort Nadere

Nadere informatie

- Enquête inwonerpanel

- Enquête inwonerpanel POSTADRES BEZOEKADRES Postbus 250 3640 AG Mijdrecht Croonstadtlaan 111 3641 AL Mijdrecht T F E I 0297 29 16 16 0297 28 42 81 gemeente@derondevenen.nl www.derondevenen.nl Maart 2016 Onderzoeksverslag Burgernet

Nadere informatie

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen.

KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. KLEPPERMAN WEEKBERICHT de dorpskrant van Amerongen. Uitgave nr. 84 van 24 november 2018. INHOUD 1. Agenda voor de komende week. 2. Wintermarkt Elim. 3. Historisch Museum is op zoek naar het aspiratieboek.

Nadere informatie

Vecht & Amstel. Streeklijnen. Lijn M1 M Vervoer vanuit het hart N20 N26

Vecht & Amstel. Streeklijnen. Lijn M1 M Vervoer vanuit het hart N20 N26 Vecht & Amstel Streeklijnen Lijn M1 M2 120 121 123 126 130 522 524 526 N20 N26 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen April 2019

Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen April 2019 Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen April 2019 Beste lezer, Hoewel ons voorjaarsprogramma nog niet is afgelopen, zijn we al druk bezig met de organisatie en voorbereiding van het programma voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen Juni 2019

Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen Juni 2019 Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen Juni 2019 Beste lezer, Dit is de laatste nieuwsbrief over en van het voorjaarsprogramma 2019 van dit seizoen. Wij hebben dit afgelopen seizoen 685 inschrijvingen

Nadere informatie

Beleef techniek en landschap. Waterlinie Workshop. Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap!

Beleef techniek en landschap. Waterlinie Workshop. Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap! Beleef techniek en landschap Waterlinie Workshop Werk als een vestingbouwer, geniet van het landschap! Met een Waterlinie Workshop van Het Leege Land werkt u als historische vestingbouwer en ervaart u

Nadere informatie

uitnodiging programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019

uitnodiging programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019 uitnodiging en programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019 vrijdag 31 mei 2019 19.30 uur Presentatie van de film: "Toen leeft nog! " een film over de geschiedenis van

Nadere informatie

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015

Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Najaar uitstap LEUVEN, stad aan de Dijle zaterdag 10 oktober 2015 Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de Vriendenkring een rondleiding in de universiteitsstad Leuven. Je hoeft niet steeds ver te reizen

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging

vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging De toestand van de natuur in Overijssel Op vrijdag 20 mei vindt het zestiende veldsymposium De toestand van de

Nadere informatie

#02 LASERGAMEN VOOR BEDRIJVEN

#02 LASERGAMEN VOOR BEDRIJVEN #02 LASERGAMEN VOOR BEDRIJVEN TEAMBUILDING & FUN Voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest bent u bij Vuurlinie Beverwijk aan het juiste adres! Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij een passende

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

Vecht en Amstel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Vecht en Amstel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Vecht en Amstel Streeklijnen M1 120 N120 121 123 126 N126 130 522 524 526 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016 A P R I L 2016 Terugblik Kloosterconcert 6 maart 2016 Terugblik Afrikaanse avond Kunstuitje Agenda 2016 Samen met Podium Oudewater hebben we op zondag 6 maart 2016 voor de 10 e keer het Kloosterconcert

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Eerste trimester 2019 Beste inwoner van, Maandag december 2018 Deze brochure biedt een overzicht van bestaande, nieuwe en eenmalige activiteiten die u in kunt bezoeken. Meedoen kost weinig

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING NEDERLANDSE OPENLUCHTTHEATERS

UITNODIGING JAARVERGADERING NEDERLANDSE OPENLUCHTTHEATERS Beste mensen, UITNODIGING JAARVERGADERING NEDERLANDSE OPENLUCHTTHEATERS Zaterdag 6 november 2010 Baarn / Eemnes Op zaterdag 6 november a.s. is het zover. Dan heeft de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Activiteiteninspiratie

Activiteiteninspiratie Activiteiteninspiratie 22 T/M 30 SEPTEMBER 2018 www.weekvandezwinstreek.eu Voorwoord Beste ondernemer, De Week van de Zwinstreek komt dit jaar terug! Met deze week zetten we samen met u de spotlight op

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Baarn 31.6 (ongeveer 1:49 u.) Fietsroute 129307 900m 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Baarn 31.6 (ongeveer 1:49 u.) Fietsroute

Nadere informatie

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00.

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00. Jaarverslag 2012 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Donderdag 14 juni werden we opgeschrikt door het fatale bericht dat Peter Timmerman, onze penningmeester,

Nadere informatie

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek.

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. 6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. Geachte reiziger, - zaterdag 5 t/m donderdag 10 oktober 2019 - We hebben weer een najaarsreis op het programma staan voor

Nadere informatie

Zeister Historisch Genootschap. Voorjaar 2009 nr 8. De eerste activiteit van dit najaar is een excursie. EXCURSIE NAAR FORT RHIJNAUWEN :

Zeister Historisch Genootschap. Voorjaar 2009 nr 8. De eerste activiteit van dit najaar is een excursie. EXCURSIE NAAR FORT RHIJNAUWEN : Zeister Historisch Genootschap *Nieuwsbrief* Voorjaar 2009 nr 8 In deze Nieuwsbrief o.a.: Excursie Fort Rhijnauwen 1 oktober 2009 Lezing Gastvrijheid 21 september 2009 Tentoonstelling Gastvrijheid 12-25

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

Waar leren meer is! Maandinfo mei 2016

Waar leren meer is! Maandinfo mei 2016 Waar leren meer is! Maandinfo mei 2016 R.K.B.S. Driehuis Bozenhoven 156 3641 AJ Mijdrecht Tel: 0297-255436 E-mail: directie@driehuisschool.nl Website : www.driehuisschool.nl Maandinfo Informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2. Een dagje uit in Hoorn met City Tour

Nieuwsbrief nummer 2. Een dagje uit in Hoorn met City Tour Nieuwsbrief nummer 2 Dit is de 2 e nieuwsbrief van Stichting Transgenders Noord-Holland, hierin brengen wij nieuwtjes over de volgende avonden in de IJsendijker in Purmerend, geven we een verslagje van

Nadere informatie

Vorming & Gesprek. Open Hof

Vorming & Gesprek. Open Hof Vorming & Gesprek in Open Hof 2015-2016 Vooraf Naast de diensten op zondag zijn er meer mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Gesprekken onderling of het luisteren naar inleidingen helpen mee

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt!

Vrijwilligers Bedankt! Programma GEMEENTE UITGEEST 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 5 inspirerende activiteiten! Gemeente Uitgeest Vrijwilligers uit Uitgeest kunnen van 15 t/m 22 november 2015 kosteloos deelnemen aan boeiende

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

Gennep - Reformatiestad Gennep is door de Community of Protestant Churches in Europe uitgeroepen tot Reformatiestad vanwege de bijzondere rol die

Gennep - Reformatiestad Gennep is door de Community of Protestant Churches in Europe uitgeroepen tot Reformatiestad vanwege de bijzondere rol die - Reformatiestad is door de Community of Protestant Churches in Europe uitgeroepen tot Reformatiestad vanwege de bijzondere rol die speelde tijdens en na de Reformatie. Ter gelegenheid van het herdenkingsjaar

Nadere informatie

kloosterhaar groep 5 & 6 Klooster Groot Galilea in Sibculo inhoud LES

kloosterhaar groep 5 & 6 Klooster Groot Galilea in Sibculo inhoud LES kloosterhaar Klooster Groot Galilea in Sibculo LES 2 < kloosterhaar Docentenhandreiking Klooster Groot Galilea in Sibculo < 1200 1860 1870 1880 1890 1900 1910 1920 1930 1940 1950 1960 1970 1980 1990 2000

Nadere informatie

Presentatie inventaris archief kathedraal kapittel

Presentatie inventaris archief kathedraal kapittel Presentatie inventaris archief kathedraal kapittel 1297-1797 Roermond, vrijdag 2 september 2011 De inventarisatie van het archief van het kathedrale kapittel van het bisdom Roermond 1297-1797 is onlangs

Nadere informatie

Werkgroep Stadsvogels Werkgroep Vogels Werkgroep Weidevogelbescherming Werkgroep Boeiende Bermen

Werkgroep Stadsvogels Werkgroep Vogels Werkgroep Weidevogelbescherming Werkgroep Boeiende Bermen Werkgroep Stadsvogels De werkgroep houdt zich zeer actief bezig met het creëren van nestgelegenheid voor stadsvogels. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de gemeente en Salland Wonen. Zowel bij renovatie

Nadere informatie

plekken van PLEZIER Open Monumentendag september uur PROGRAMMA Gemeente Beesel

plekken van PLEZIER Open Monumentendag september uur PROGRAMMA Gemeente Beesel plekken van PLEZIER Open Monumentendag 2019 14 september 10.00-17.00 uur PROGRAMMA Gemeente Beesel Met het thema Plekken van plezier van de Open Monumentendag 2019 kun je letterlijk en figuurlijk alle

Nadere informatie

Lesaanbod Museum Amstelland

Lesaanbod Museum Amstelland Lesaanbod Museum Amstelland Museum Amstelland beschikt over een schat aan informatie en voorwerpen op het gebied van erfgoed, geschiedenis en aardrijkskunde. De thema s die bijvoorbeeld in het museum behandeld

Nadere informatie

De Nieuwe Hollandse Waterlinie herzien

De Nieuwe Hollandse Waterlinie herzien De Nieuwe Hollandse Waterlinie herzien Utrecht stad in de Waterlinie Eindpeiling Mechteld Oosterholt, 9624241 1 Inhoud Conclusies Analyse Concept Ontwerp Evaluatie 2 Inhoud Analyse De Waterlinie Utrecht

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch.

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch. Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Dé locatie - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 Versie 3-2019 Arrangementen en prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019 1 INLEIDING Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam bevindt

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

PAARDENMELKERIJ ZWAAGDIJK

PAARDENMELKERIJ ZWAAGDIJK NIEUWSBRIEF Nu is de herfst echt begonnen Zwaagdijk, Oktober 2016 Onze paarden hebben tot 16 oktober buiten kunnen lopen. Dit kon door het mooie en droge herfstweer. Toen in de dagen na 16 oktober de regen

Nadere informatie

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015!

Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart. Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! Dongen s Gravenmoer Klein-Dongen Vaart Wandel mee in Dongen en s Gravenmoer! MET KALENDER 2015! 1 Laat je rondleiden in Dongen en s Gravenmoer! In de gemeente Dongen kun je heerlijk wandelen. Zelf of onder

Nadere informatie