BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN"

Transcriptie

1 2 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN oktober 2015 Beste ouders(s), verzorgers(s) Fusie met de Maria-school Het overleg over allerlei zaken is weer van start gegaan. De leerkrachten van beide scholen hebben elkaar op de eerste studiedag ontmoet en gezellig met elkaar geluncht. Komend jaar wordt er gewerkt met een nieuw schoolplan. Het is een document waarin staat wat er op school aangepakt wordt van De inspectie verwacht dat dit document klaar ligt op 1 augustus Het schoolplan wordt door de teams samen gemaakt omdat ze het straks ook samen zullen uitvoeren. Zo ontmoeten we elkaar en bespreken samen onze plannen voor de komende jaren. Op 10 december mogen de ouders van beide scholen ook mee komen denken over dit nieuwe schoolplan. Een uitnodiging ontvangt u te zijner tijd. Als de beide scholen na 1 augustus 2016 nog apart van elkaar een jaartje doorwerken, werken ze wel met en aan hetzelfde plan, maar op 2 aparte plaatsen. U ziet: De samenwerking is al volop aan de gang!!! Team R.K. basisschool St. Jozef Welkom De afgelopen maand zijn Eva van Dijk en Brent Boom in groep 1 begonnen, wij wensen ze heel veel plezier bij ons op school toe! Enquête/tevredenheidsonderzoek Vorige week maandag zijn de tevredenheidsonderzoeken voor ouders en leerkrachten verzonden. Vandaag komen de vragenlijsten voor de leerlingen van groep 5 t/m 8 online. De leerlingen worden door de leerkrachten begeleid. We hopen dat u allen de vragenlijst invult. Als we weten wat er bij ouders leeft, kunnen we daar rekening mee houden bij het maken van het nieuwe schoolplan. Mocht u thuis geen computer hebben of heeft u zelf hulp nodig bij het invullen van de vragenlijsten, kom dan gerust naar school. Breng uw wachtwoord mee, we stellen u een computer ter beschikking en helpen u als dit nodig is. Op vrijdag 16 oktober kunnen de gymlessen s middags niet doorgaan in verband met het openingsweekend van Den Asseldonk.

2 T.s.o Aanmeld en incidentele overblijfbeurten Vóór uur s avonds, via de mail overblijven@jozef-bergen.nl Spoedgevallen kunnen s morgens vóór 9.00 uur telefonisch of via de mail aangemeld worden op tel.nr: Afmelden Vóór uur s avonds, via de mail overblijven@jozef-bergen.nl Spoedgevallen kunnen s morgens vóór 8.30 uur telefonisch of via de mail afgemeld worden op tel.nr: Wij verzoeken u ons te laten weten dat uw kind niet komt. Als het bij ons niet bekend is dat uw kind die dag afwezig is, gaan wij altijd navragen en nabellen. Het zou jammer zijn om onnodige ongerustheid te veroorzaken. Als u uw kind niet afmeldt, wordt er wel één strip in rekening gebracht. Meld uw kind daarom altijd tijdig af! Tablets op school In groep 5 zal na de herfstvakantie gestart worden met tabletonderwijs. Elk kind heeft zijn/haar eigen tablet. Deze tablets zijn bedoeld voor de verwerking van leerstof. We zullen eerst het verwerken met spelling op deze tablets uitproberen. Daarna breiden we onze werkwijze uit. Juffrouw Dorthe heeft hiervoor een bijeenkomst gevolgd met 3 andere basisscholen van ons bestuur. Er zullen nog 2 bijeenkomsten volgen. In de kleutergroepen wordt ook gewerkt met tablets. Hier staan programma s op die vooral met taal te maken hebben. De kleuters vinden het heel leuk!! Berichtje namens de Ouderwerkgroep Verjaardagen leerkrachten De Ouderwerkgroep zorgt ervoor dat alle leerkrachten een cadeautje krijgen namens alle kinderen. Dit wordt betaald van de vrijwillige ouderbijdrage. Kinderen hoeven dus niets mee te brengen voor hun juf of meester. Een berichtje van de combinatiefunctionarissen gemeente Bergen: Slagbaltoernooi Beste ouders van groep 6,7 en 8, Na het grote succes van vorig schooljaar willen wij ook dit jaar weer een schoolslagbaltoernooi organiseren voor alle groepen 6, 7 en 8 uit de gemeente Bergen. Dit toernooi zal plaatsvinden op woensdag 25 mei 2016 en waar het toernooi zal plaats vinden zijn wij nog aan het overleggen, wij zullen jullie hierover zo spoedig mogelijk informeren. met sportieve groeten, Robin Konings, Combinatiefunctionaris gemeente Bergen Tel.: Versiergroep Kijk eens goed rond als je in de buurt van de school bent. De versiergroep heeft het weer mooi voor elkaar. Herfst staat voor de deur en ook op onze ramen. Versiergroep BEDANKT!!!!! Opening Asseldonk Zoals u weet is er op 16 oktober voor onze groepen 5 t/m 8 workshops in den Asseldonk. We verwachten de kinderen om uur bij de hoofdingang van den Asseldonk. De leerkracht neemt hen mee naar binnen. De kinderen mogen om vanuit den Asseldonk naar huis. Heeft u zin om te komen kijken dan kan dat natuurlijk. Ouders van de groepen 1 t/m 4 zijn welkom met hun kinderen en blijven samen met hun kinderen bij de workshops.

3 Voorstellen: Hallo, Ik ben Vera Custers en 17 jaar oud. Mijn hobby s zijn voetbal en tennis. In mijn vrije tijd ben ik graag bij me vrienden. Ik zit nu in Venray op de gilde opleidingen daar volg ik de opleiding Helpende zorg en welzijn. Daar zit ik nu in mijn 2e leerjaar en dat is ook mijn laatste leerjaar. Ik loop haast het hele jaar stage op basisschool de Sint jozef. Ik loop op de maandag en de dinsdag ochtend bij Anja en maandag en dinsdag middag bij groep 1/2B. Ik hoop hier een hele leuke tijd te hebben en veel te leren. Groep 5 Voorlezen in streektaal Hoofdstuk 1 van taal is afgesloten. De eerste toetsen zitten er alweer op in groep 5. In het kader van streektaal, wat in dit hoofdstuk een onderdeel was, kwam de mama van Jovanke een stukje voorlezen. Dit deed ze uit een speciaal boek uit de achterhoek. Ook Jovanka zelf en de meester waagden zich eraan om een stukje voor te lezen uit dit bijzondere boek. De kinderen genoten volop en natuurlijk hebben we het gehad over de moeilijke woorden die in onze streektaal niet of nauwelijks voorkomen. Het was een geslaagd idee! Dag van de leraar Ook in groep 5 hadden de kinderen bedacht om de leraar in het zonnetje te zetten op de dag van de leraar. Dit middels een compliment. Het regende maandag 5 oktober dan ook complimenten. Een compliment ook voor de kinderen dat ze allemaal iets creatiefs hebben gemaakt. Op de foto het resultaat! Namens de juffen en meesters, bedankt!

4 Groep 8 Groep 8 is op 23, 24 en 25 september op kamp geweest naar kampeerboerderij De Walnoot in Oirlo. Voorgaande jaren zijn we altijd naar De Spar in Haelen geweest en dit was het eerste jaar op de fiets samen met de Maria-school naar een nieuwe locatie. En wat hebben ze genoten, het was een geweldig kamp, gezellige groep, het weer was goed, dus alles was helemaal top! Groep 7 en 8 Tijdens de drie dagen kamp van groep 8 kreeg groep 7 een tweetal lessen over Joan Miró, een Spaanse kunstenaar. We hebben samen gekeken naar zijn beelden en schilderijen. Daarin ontdekten de kinderen over de beeldtaal die Miró gebruikt in zijn wondere poëtische wereld. Geïnspireerd en enthousiast gingen de kinderen aan de slag. Eerst met klei, daarna met papier. De kleiwerkstukken staan nog ongebakken in de kleioven. De drie groepswerkstukken zijn inmiddels klaar: ware kunstwerken. Te bewonderen in ons eigen schoolmuseumpje in de hal. Deze kunstwerken zijn tot stand gekomen door met groepjes van vier leerlingen te overleggen, taken te verdelen, ideeën te opdoen, elkaar te inspireren, knippen, plakken, schuiven, vormgeven en uiteindelijk op het canvas te plakken. De ondergrond werd door 2x drie leerlingen per groepje van een fraaie ondergrond voorzien. De kinderen en ik zijn erg trots op het resultaat van het zeer geslaagde groepswerk. Beelden van Miró staan momenteel in de tuin van het Rijksmuseum in Amsterdam. In het Cobramuseum in Amstelveen zijn werken van hem naast die van de Cobra schilders tentoongesteld. Deze tentoonstelling loopt tot begin januari.

5 Groep 8 heeft n.a.v. De schreeuw van Munch, die momenteel met andere werken van hem naast die van Vincent van Gogh te bewonderen zijn in het vernieuwde Van Goghmuseum in Amsterdam, een eigen interpretatie gemaakt. Twaalf eigen verbeeldingen van De schreeuw, prachtige kunstwerkjes door onze groep 8-ters. Vol trots zijn deze schreeuwen bewonderd in het lokaal van groep 7-8. Super! Energizers De afgelopen 6 weken hebben alle klassen hard gewerkt aan de groepsvorming. Dit houdt in dat er wordt gewerkt aan de onderlinge relaties binnen de groep door middel van Energizers. Deze Energizers zorgen ervoor dat leerlingen elkaar beter leren begrijpen, accepteren en weten hoe ze met elkaar leren omgaan in de groep en op school. Dit kunnen kringgesprekken, spellen of korte opdrachten zijn. Bij deze Energizers bespreken wij het doel van de les; wat leren wij van deze Energizer? Ook is het nabespreken van grote waarde, hier wordt namelijk gekeken of het doel van de klas is bereikt en aan welke normen/waarden en regels van de TOP 7 is gewerkt. Op deze manier komen mooie gesprekken naar voren waarin leerlingen bespreken en ervaren hoe ze graag willen dat anderen met hen omgaan en wat ze belangrijk vinden. Zowel de leerlingen als de leerkrachten zijn enthousiast over deze werkwijze. Hieronder een voorbeeld van leerlingen uit groep 6: ENERGIZERS De laatste tijd hadden wij Energizers in de klas. Elke dag een nieuwe Dat vonden wij geweldig!we lachen met elkaar en spelen leuk mee. En elke keer vroegen er weer kinderen: Gaan we nog Energizers doen? En natuurlijk deden we het ook wel! Het leukste spel vonden wij: WOW! EEN POPSTER! Zo gaat het:in het begin loopt iedereen rondt en de juffrouw schudt bij iedereen een hand, bij een iemand knijpt ze een beetje in de hand. Die is de popster. Dan klapt de jufrouw in de handen en begint het echt. Iedereen loopt rond En je stelt je aan iedereen voor die je ziet. De genen die de popster is knipoogt bij het voor stellen Bij de genen die hij of zij aan zich voorstelt.die genen waar naar geknipoogd is telt in zijn hoofd Tot tien. Naar die tien seconde roept hij Wow ik heb een popster gezien! en springt in de lucht. Als er nog een paar over zijn dan klapt de juf in de handen en moeten de overgebleven spelers raden wie de popster is. Maar de popster zelf is ook nog over gebleven, dus die moet zichzelf niet verraden! Op het einde van de energizers vraagt de juf altijd: wat ging er goed en wat ging er minder goed? We zijn ookal in de tweede fase energizers namelijk: fase 3 Verder gaat alles goed. Gr. Jill & Anne-Linette en groep 6

6 Kinderraad Info kinderraad 2015/2016 We hebben elkaar in het begin ontmoet. Toen mochten we dingen opschrijven wat we In 2015/2016 wilden doen. We gingen toen stemmen waar we het de volgende keer over gingen hebben [fietsestalling en voetbalveltje Bedankje van Juf Ankie en Rene Lieve allemaal, Via deze weg willen wij iedereen nogmaals hartelijk danken voor een onvergetelijke dag op De lieve woorden, mooie knutselwerkjes uit iedere groep, felicitaties van kinderen en ouders.. dit waarderen wij enorm. Wij hebben een ontzettende mooie dag gehad! Voor iedereen die graag wat foto's wilt zien, hieronder alvast een leuke foto tijdens de bruiloft met groep 4. Er staan nog andere foto's op de website. Veel liefs Juf Ankie en Rene

7 Data: 16 oktober ( uur) Opening Asseldonk: Groep 1 t/m 4 mogen met ouders naar de opening. Groep 5 t/m 8 gaan met hun leerkracht. s Middags geen gym 19 oktober Afsluiting Kinderboekenweek Workshops groep 1 t/m 8 20 oktober Juffrouw Anja jarig 22 oktober uur Schoolraad op Jozefschool 26 t/m 30 oktober Herfstvakantie 2 november Ouderavond andere schooltijden (Edith Stein kapel) 4 november Afleveren postzegelactie Studiedag groep 1 t/m 8 vrij 5 november Juffrouw Yvonne jarig 6 november Groep 7-8 Techno promo 10 november uur Werkgroep ouders 13 november Dag van Respect 19 november Bezoek algemeen directeur Stichting Lijn 83 primair onderwijs aan onze school 23 t/m 26 november Oudergesprekken 26 november School voorleeskampioen

8 Plastic doppen verzamelen ** UPDATE ** Beste kinderen, maar ook leerkrachten en ouders, op dit moment staat er al +/- 12,5 m3 plastic doppen klaar in big bags. Geweldig resultaat in ongeveer 7,5 maand!!! Dank zij ons allemaal!!!!! En we gaan gewoon door met verzamelen!!!! Vooral niet stoppen met sparen, gewoon doorgaan! Voor degene die facebook hebben, kijk ook eens op de groep plastic doppen voor hulphond Bedankt, Jos Remmen

9 Hoi allemaal! Het is weer bijna zover, het nieuwe Sjorsboekje vol met leuke sportieve en creatieve activiteiten komt er aan! Jij mag in dit boekje lekker rondneuzen naar leuke activiteiten. Misschien ga je wel samen met vriendjes of vriendinnetjes naar een coole activiteit? De activiteiten van Sjors beginnen na de herfstvakantie en lopen helemaal door tot het einde van dit schooljaar. Veel verenigingen en andere aanbieders bij jouw uit de buurt hebben een aanbod geplaatst in dit boekje. Daarnaast zijn er ook weer uitdagende, superleuke naschoolse activiteiten van stichting Doejemee. Alle basisschoolkinderen uit de gemeente kunnen zich vanaf 21 oktober weer gaan inschrijven voor hun favoriete activiteit uit dit boekje! Het tijdstip waarop je deze dag kunt gaan inschrijven vind je terug in het boekje. Vlak voor de herfstvakantie komen we de boekjes uitdelen op de scholen, je kunt er dan alvast doorheen bladeren om te kijken waarvoor jij je wilt inschrijven. Zorg dat je er op tijd bij bent want vol = vol.! Tot gauw! Toedeledoki! Sjors

10 Bergen, oktober 2015 Hallo jongens, meisjes en ouders, Allerzielenviering met kinderen. Op zaterdag 31 oktober a.s. willen we graag, met zoveel mogelijk kinderen erbij Allerzielen/Allerheiligen vieren. Deze herdenkingsviering wordt gehouden in de Sint Petruskerk in Bergen en begint om uur. Achter in de kerk kun je dan de naam /namen opschrijven van de mensen waar je in deze viering speciaal aan wilt denken en/of voor wilt bidden. Na de viering gaan we in een optocht naar het R.K. Kerkhof aan de Oude Kerkstraat in Bergen. We willen alle kinderen vragen een kaarslichtje mee te brengen. Dat mag een speciaal kerkhoflampje zijn, (zo n rode) maar natuurlijk is het veel leuker om er zelf een te maken. Je neemt een niet te groot glazen potje (je mag dit rondom mooi versieren), doet daar wat zand in en daar zet je dan een theelichtje op. Nadat op het kerkhof de viering wordt afgesloten, mogen alle kaarsjes op de graven gezet worden. Sint Maartensviering Op zaterdag 7 november a.s. wordt, ook in Bergen, de traditionele Sint Maartensviering gehouden. Om uur!!! is er een bijzondere viering in de Sint Petruskerk, waarna een lampionnenoptocht door het dorp gaat. Als we dan weer allemaal verzameld zijn, wordt er in de buurt van de kerk een vreugdevuur ontstoken. Mensen van Jong Nederland zullen ons daarbij helpen. Breng dus allemaal, volwassenen en kinderen, een mooi gekleurde lampion mee (Leuk om zelf te maken!) en maak op die manier de optocht en de avond tot een supergezellig en vreugdevol gebeuren. We hopen jullie met z n heel velen te mogen begroeten op 31 oktober en 7 november. Pastoor Jo Janssen, Werkgroep gezinsvieringen, Jong Nederland.

11 Nieuwsbulletin Hallo, Wist je dat je op school boeken kunt lenen die de kinderen thuis kunnen lezen? Met de Bibliotheek op School (BoS) brengt BiblioPlus een actuele en aantrekkelijke collectie boeken voor kinderen van 0-12 jaar in hun dagelijkse omgeving. Deze collectie prikkelt om te lezen, of om voor te lezen. Ouders met jonge kinderen kunnen dus ook gebruik maken van de Bibliotheek op School. Door 15 minuten per dag te lezen, leert je kind nieuwe woorden per jaar. De BoS is gevestigd in Brede School De Samensprong en is geopend op maandag en dinsdag van tot uur. Je hoeft geen lid te worden en het lenen van boeken is gratis. Een enthousiast team van vrijwilligers staat klaar om te helpen. Loop gerust eens binnen, Ingrid van Elst Leesconsulent BiblioPlus.

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 1 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN september 2015 Beste ouders(s), verzorgers(s) We zijn weer begonnen en hebben een leuke eerste week gehad. Iedereen heeft zijn plekje al een beetje gevonden in de nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 5 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Januari 2015 Beste ouders, verzorgers Het is zover. Onze stichting SKBO en stichting SKOMeN zijn gefuseerd. De naam van de nieuwe stichting is LIJN 83. U kunt op internet

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen 2015 2016 editie November 2015 A.C. onderwijs heeft een nieuwe penningmeester. Met in deze editie onder meer: Penningmeester A.C. Nieuwe schoolshirts Groep 3 4 Studiereis Bus opvang Interim Sint viering

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 9-10-2015

Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Activiteiten komende weken 14 oktober groep 6 uitstapje naar Weerterbos 18 oktober kledingbeurs 26 t/m 30 oktober herfstvakantie Nieuwe leerlingenraad Hallo allemaal Wij zijn

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 13 oktober Vrij i.v.m. studiedag 16 oktober continurooster i.v.m. herfstvakantie 16 oktober

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015 Openbare Basisschool voor Daltononderwijs de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG Wierden Telefoon 0546-572675 E-mail: info@detouwladder.nl Website: www.detouwladder.nl Van de

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Kringgesprek. Komende week staat in het teken van de Kinderboekenweek. Het lezen van boeken

Kringgesprek. Komende week staat in het teken van de Kinderboekenweek. Het lezen van boeken Kringgesprek Nummer 3 28 september 2012-2032 2032 Beste ouders, Komende week staat in het teken van de Kinderboekenweek. Het lezen van boeken is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van het kind.

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 OVERZICHT Algemeen Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot In de afgelopen maand hebben we 2 ouderavonden georganiseerd die druk bezocht zijn en daar zijn

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij:

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Bezoek van Timo Zweers ( vader van Hélène groep 6a ) we hebben bezoek gehad voor het thema beroepen Het was de vader van Helene Zweers. Hij heeft het beroep: optometrist.

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Herkansingen typevaardigheid

Herkansingen typevaardigheid Schooljaar 2012-2013 vrijdag 26 april 2013 nr. 15 Maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei Maandag 13 mei papiercontainer bij school TV Woensdag 15 mei Panna toernooi groep 6/7 Vrijdag 17 mei nieuwsbrief Herkansingen

Nadere informatie

het Boomblad Wist u dat? Veel plezier! #17 Ontzettend bedankt! Agenda school Informatieblad voor de ouders U echt een kijkje op de website moet nemen.

het Boomblad Wist u dat? Veel plezier! #17 Ontzettend bedankt! Agenda school Informatieblad voor de ouders U echt een kijkje op de website moet nemen. De schoolreisjes komen eraan! Ontzettend bedankt! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Veel plezier! Agenda school 4 t/m 15 mei Meivakantie Alle kinderen zijn vrij 20 mei Schoolreis groepen 1-2 Schoolreis

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

schoolkrant E N N E D Y S C

schoolkrant E N N E D Y S C K schoolkrant E N N E D Y S C H O O L 2015 nummer 3 Voorwoord Hallo allemaal, In deze schoolkrant vinden jullie een interview met winactie en een bonus vraag, een verslag over het rijksmuseum, een verslag

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie