Huishoudtoestellen. Enkel verkrijgbaar bij EXCLUSIV-verdelers. Editie Technologie voor het leven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huishoudtoestellen. Enkel verkrijgbaar bij EXCLUSIV-verdelers. Editie Technologie voor het leven"

Transcriptie

1 Huishoudtoestellen Enkel verkrijgbaar bij EXCLUSIV-verdelers. Editie 2010 Technologie voor het leven

2 2 EXCLUSIV

3 EXCLUSIV 3 Het zijn de details die het leven simpelweg exclusiever maken. Thuis willen we ons in de eerste plaats goed voelen. En net daarom biedt Bosch u het EXCLUSIV-gamma, waarvan alle huishoudtoestellen overtuigen door hun optimale kwaliteit, innovatieve techniek en de vele leuke extra s. Het EXCLUSIV-gamma In ons streven om onze klanten steeds het beste te bieden, hebben wij speciaal voor de gespecialiseerde kleinhandel het gamma EXCLUSIV ontwikkeld. Huishoudtoestellen die overtuigen door hun milieuvriendelijke fabricage, hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Waar u bij producten van Bosch eigenlijk altijd van op aan kan. Bovendien zijn ze uitgerust met heel wat technologische snufjes, die het leven nog comfortabeler en aangenamer maken. Zodat u met de vele extra s van praktische details tot een omvangrijke service - snel te weten komt hoe exclusief hun meerwaarde wel is. Europa s Nr. 1 Koelkasten en diepvriezers, wasmachines, vaatwassers en ovens van Bosch zijn nu over de hele wereld te vinden. Dit succes werd enkel mogelijk door de permanente vervolmaking van onze producten. Streven naar kwaliteit en technische perfectie was van bij het begin al een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Getrouw aan de ambitie van onze stichter, Robert Bosch, om Technologie voor het leven te ontwikkelen, hebben de huishoudtoestellen van Bosch altijd al het dagdagelijkse leven aangenamer gemaakt en voor extra levenskwaliteit gezorgd. Zo is de naam Bosch al meer dan 75 jaar synoniem voor vakkundige ontwikkeling, technische kwaliteit en betrouwbaarheid. En precies daardoor is Bosch ook vandaag nog de marktleider voor huishoudtoestellen in Europa.

4 4 EXCLUSIV Technologie die niet enkel ons dagdagelijks leven verbetert. Maar ook onze toekomst garant stelt. Green Technology is het Bosch-gamma dat streeft naar duurzaamheid, efficiëntie en transparantie, vooral dan bij het gebruik van natuurlijke hulpbronnen en energie. Volgens dat principe werken wij, altijd en op elk gebied, gaande van onze milieuvriendelijke productiemethodes tot ons onderzoek naar nieuwe, energiebesparende technologieën. Verantwoordelijkheid Duurzaamheid De respectvolle omgang met mens en natuur was altijd al een leidraad bij de activiteiten van Bosch. Het is een principe dat ons sterk motiveert; wij wensen immers de efficiëntste huishoudtoestellen te ontwikkelen en die milieuvriendelijk te fabriceren. "Green Technology inside" duidt op onze bijzonder milieuvriendelijke technologieën, die niet enkel onze toekomst garant stellen. Maar ook gevoelig bijdragen tot de dagdagelijkse levenskwaliteit. Efficiëntie Met baanbrekende technologische innovaties ontwikkelen wij de zuinigste en meest performante huishoudtoestellen. Zo bijvoorbeeld droogt de EcoLogixx 7 dankzij de ActiveAir-technologie uw linnen zo zuinig, dat z n verbruik 50 % onder de grenswaarde (0,48 kwu/ kg) van de energie-efficiëntieklasse A ligt. Onze koelkasten uit de efficiëntieklassen A+ en A++ behoren tot de zuinigste ter wereld. Aparte voorbeelden hoeven wij u niet te geven zowat 40 % van onze octrooiaanvragen hebben het behoud van het milieu en onze natuurlijke hulpbronnen tot doel. Als leidende industriële onderneming zijn wij ons terdege bewust van onze verantwoordelijkheid ten overstaan van de maatschappij en onze toekomstige generaties. Onze manier van werken wordt dan ook afgestemd op onze leefomgeving. Onze activiteit is erop gericht, waarden zoals vertrouwen en integriteit te koesteren, de gezondheid van de mensen te bevorderen en zorgzaam om te gaan met ons leefmilieu en onze natuurlijke hulpbronnen. Een engagement, dat zelfs werd bekroond met de Duitse "Nachhaltigkeitspreis" of duurzaamheidsprijs Transparantie Wat wij doen moet in alle opzichten integer zijn. Door eerlijkheid en openheid creëren wij een vertrouwensvolle verhouding met onze klanten, medewerkers en leveranciers. En daar is een transparant informatiebeleid voor nodig: wij geven intelligente, maar duidelijke informatie en geven klare feiten om een aankoopbeslissing te vergemakkelijken. Zo geeft een logo bv. uitsluitsel over de aangewende "Green Technology" in elk product, wordt de besparing duidelijk becijferd aangegeven en wordt er gewezen op het bijzonder efficiënte gebruik en de duurzame fabricage.

5 EXCLUSIV 5 Green Technology Dit symbool haalt die producten uit het gamma die dankzij hun baanbrekende technologie bij een vol vermogen bijzonder spaarzaam zijn in de omgang met energie en de natuurlijke hulpbronnen en die net als alle producten van Bosch volgens milieuvriendelijke criteria worden geproduceerd. Dit symbool staat garant voor de energieefficiëntie en de duurzaamheid van onze producten. Meer informatie over Green Technology inside vindt u op onze website Bereken uw persoonlijke besparing op

6 6 De wasmachines EXCLUSIV Onze EXCLUSIVwasmachines: behaaglijk zachte was met stevige voordelen. De EXCLUSIV-wasmachines kregen niet alleen fluisterstille motoren. Maar ook VarioPerfect, vlekkenautomaat, een exclusief design en vele speciale programma s. De Exclusiv-wasmachines van Bosch werken uiterst behoedzaam en energiebesparend. Voor welk toestel u ook kiest, elke wasmachine verleidt met de EXCLUSIV-meerwaarde, die nog betere techniek, comfort en design biedt. Zo bijvoorbeeld beschikken onze EXCLUSIV Logixx 8 wasmachines over een geheel nieuwe, door Bosch ontwikkeld generatie borstelloze aandrijfmotoren. De gebrevetteerde EcoSilence Drive motor is duidelijk stiller dan de normaal ingebouwde wasmachinemotoren. Bovendien is die veel robuuster, heeft een langere levensduur en dankzij z n uitstekende energie-efficiëntie ook heel wat zuiniger en milieuvriendelijker. En daardoor is deze motor een schoolvoorbeeld van de innovatieve geest van het inventieve merk Bosch.

7 De wasmachines EXCLUSIV 7

8 8 De wasmachines EXCLUSIV Een hele lading frisse technologie... Green Technology inside* EcoSilence Drive motor Met de EcoSilence Drive verlegde EcoSilence Bosch weer de normen voor Drive wasmachinemotoren. De bijzonder compacte motor haalt zijn energie uit een permanente magneet en zet die meteen en zonder verlies om in het hoogste vermogen. Waardoor de motor ook kan bogen op een zeer lange levensduur. De EcoSilence Drive heeft bovendien geen koolborstels en door de combinatie met het AntiVibration Design produceert de motor dan ook zeer weinig geluid. Hoeveelheidsautomaat De tijd waarin om energie te besparen de wasmachine enkel gestart mocht worden als ze helemaal vol zat, is dankzij onze hoeveelheidsautomaat nu voorgoed voorbij. Die herkent immers de beladingstatus van de wasmachine en zorgt ervoor, dat er slechts zoveel energie en water worden gebruikt als de belading daadwerkelijk nodig heeft. Zodat ook kleine hoeveelheden was zuinig schoon worden omdat er bv. voor twee kilo linnen ook maar stroom en water wordt gebruikt voor twee kilo. VarioPerfect Met VarioPerfect hebt u de -30% keuze: bij nagenoeg alle programma s kan u de opties -60% EcoPerfect of SpeedPerfect inschakelen. Met EcoPerfect verbruikt u tot 30 % minder stroom dan de energieefficiëntieklasse A**. En met SpeedPerfect bespaart u tot 60 % wastijd***. Met steeds 100 % perfecte wasresultaten. Wij eisen immers voor onszelf, dat een wasmachine voor alles en iedereen perfect is: voor u én voor ons leefmilieu.

9 De wasmachines EXCLUSIV 9 Nog méér topfeatures AquaStop waterbeveiligingssysteem Alle EXCLUSIV-wasmachines beschikken over een bescherming tegen waterschade, de AquaStop of het meervoudige beveiligingssysteem. Dankzij de nodige waterdichte voorzorgen zorgt AquaStop voor 100% beveiliging tegen waterschade. Bosch garandeert het u een machineleven lang. Zelfreinigend wasmiddelbakje Bij elke wascyclus wordt het wasmiddelbakje grondig schoongespoeld. Praktischer kan het nauwelijks. AntiVibration Design Samen met de EcoSilence-Drive AntiVibration aandrijving zorgt de structuur van de Design buitenwanden ervoor dat uw linnen bijzonder stil gewassen wordt. * Niet van toepassing op alle modellen. ** Logixx 8 VarioPerfect is tot zelfs 30 % spaarzamer (slechts 0,13 kwu/kg) dan de laagste waarde (0.19 kwu/kg) van de energie-efficiëntieklasse A. *** Met het programma witte / bonte was 40 C en de SpeedPerfect-optie

10 10 De wasmachines EXCLUSIV voor een kast vol frisse was. Speciale programma s - Donker wasgoed-programma Dit programma vermijdt slijtage van het wasgoed en zorgt ervoor dat de kleuren niet vervagen. - Gordijnen-programma Een programma met een vermogen tot 3,5 kg gordijnen of het equivalent van 30 m² vensters, met hogere waterstand om stof en andere vuildeeltjes volledig te verwijderen. Het zwierprogramma met lage snelheid laat toe de gordijnen nog vochtig op te hangen, zodat de kreuk er gemakkelijker vanzelf uit gaat. - Overhemden/Bloezen-programma Dit programma is ontwikkeld om overhemden en bloezen strijkvriendelijk te wassen. Het milde zwierprogramma zorgt ervoor dat na het ophangen van het wasgoed de kreuk er gemakkelijker vanzelf uit gaat. Ideaal voor 2 kg wasgoed (ong. 7 overhemden). Antivlekkenautomaat Rode wijn, lippenstift en co. hebben geen schijn van kans meer dankzij de antivlekkenautomaat, die bij elk standaardprogramma ingeschakeld kan worden. VarioSoft-trommel en de asymmetrische meenemers Dankzij de unieke druppelstructuur wordt uw linnen intensiever of behoedzamer gewassen geheel naar wens en dit afhankelijk van het geselecteerde programma.

11 De wasmachines EXCLUSIV 11 WAS FG WAE FG -30% -60% -20% -60% 8 kg EcoSilence Drive 7 kg AntiVibration Design 3D-AquaSpar 3D-AquaSpar Algemene informatie Programma's Uitrusting/ Comfort EXCLUSIV - Logixx 8 VarioPerfect - Label: A / A / A - Energieverbruik: A-30%.** - Inhoud: 1-8 kg - Centrifugeersnelheid: tr/min. - AquaStop met garantie - EcoSilence Drive: Nieuwe motor die een lange levensduur combineert met een uitzonderlijke stille werking - AntiVibration Design: uitzonderlijk stil en stabiel - Speciale programma's: Donkere kleuren, Dons, Gordijnen, Overhemden/Blouses, Sport/Fitness, Sensitive, Extra snel 15, Snel + Mix, Fijn/Zijde, Wol/Handwas - VarioPerfect: Geoptimaliseerde programma's voor een lage energieconsumptie max. A-30%** (EcoPerfect) of een korte wascyclus van max. 60%*** (SpeedPerfect) - Volelektronische bediening met grote tekstdisplay met duidelijke tekst voor het optimaliseren van de programma's en extra functies - Eindtijduitstel tot 24 u met resttijdaanduiding - TouchControl-toetsen: Start/Stop met bijvulfunctie, Temperatuur, Centrifugeren, Opties, Wijzigen - AquaSpar 3D-systeem - Aanduiding van het gewicht van het wasgoed en onmiddellijke doseeraanbeveling voor het wasmiddel - VarioSoft-trommel - AquaSensor voor een optimaal spoelresultaat - Vertroebelingsgraadsensor: beperkt waterverbruik - Antivlekken-automaat - Hoeveelheidsautomaat - Schuimherkenning - Stabiliseringsautomaat - Zelfreinigend wasmiddelbakje - Overbeladingsaanduiding - Geluidssignaal bij afloop van het programma - Trommelverlichting - Kinderbeveiliging - Doseringshulp voor vloeibaar wasmiddel - Extra geluidsisolatie - Dynamic door met vulopening van 32 cm en deuropeningshoek van Magnetische metalen sluithaak - Geluidsniveau wassen: 49 db - Geluidsniveau centrifugeren: 73 db - Onderbouwbaar - Speciale programma's: Donkere kleuren, Gordijnen, Overhemden/ Bloezen en Dons - AquaStop met garantie - Doseringshulp voor vloeibaar wasmiddel - Geluidsniveau wassen: 49 db - Geluidsniveau centrifugeren: 73 db - Maxx 7 VarioPerfect - Label: A / A / B - Energieverbruik: A-20%.** - Inhoud: 1-7 kg - Centrifugeersnelheid: tr/min. - AquaStop met garantie - Speciale programma's: Donkere kleuren, Dons, Overhemden/ Blouses, Sport/Fitness, Sensitive, Extra snel 15, Snel + Mix, Fijn/ Zijde, Wol/Handwas - VarioPerfect: Geoptimaliseerde programma's voor een lage energieconsumptie max. A-30%** (EcoPerfect) of een korte wascyclus van max. 60%*** (SpeedPerfect) - Grote LCD-display voor het programmaverloop, de temperatuur, de centrifugeersnelheid, de resttijd en eindtijduitstel 1 tot 24 u - TouchControl-toetsen: Start/Stop met bijvulfunctie, Licht strijken, Extra water, EcoPerfect, SpeedPerfect, Keuze voor centrifugeersnelheid/spoelstop - AquaSpar 3D-systeem - Hoeveelheidsautomaat - Schuimherkenning - Onbalans-controlesysteem - Overbeladingsaanduiding - Geluidssignaal bij afloop van het programma - Kinderbeveiliging - Doseringshulp voor vloeibaar wasmiddel - Dynamic door van 30 cm met deuropeningshoek van Magnetische metalen sluithaak - Geluidsniveau wassen: 54 db - Geluidsniveau centrifugeren: 73 db - Onderbouwbaar - Speciale programma's: Donkere kleuren, Overhemden/Bloezen en Dons - AquaStop met garantie - Toets voor Extra water - Doseringshulp voor vloeibaar wasmiddel - Vulopening met glazen afdekking voor warmtebeveiliging Marktprijs - WAS FG 999,99* - WAE FG 799,99* * Aanbevolen marktprijs. BTW en Recupelbijdrage 1 inbegrepen. ** A-30% = 30% spaarzamer (0,13 kwu/kg), A-20% = 20% spaarzamer (0,15 kwu/kg) dan de grenswaarde van de energie-efficiëntieklasse A (0,19 kwu/kg). *** Time - 60%: met het programma witte / bonte was 40 C en de SpeedPerfect-optie.

12 12 De droogautomaat EXCLUSIV Ons EXCLUSIVdroogautomaat: kwaliteitsproducten zijn nooit uit de mode. En dankzij Bosch blijft ook hun design steeds modieus. De EXCLUSIV-droogautomaat zorgt met de ActiveAir-technologie echt goed voor uw fijne was, waarbij hij ook nog uitgesproken stil en zuinig is. Ons droogautomaat EcoLogixx 7 met warmtepomp zorgt dankzij de innovatieve ActiveAir-technologie voor een uiterst spaarzaam stroomverbruik: de lucht die voor het drogen wordt gebruikt wordt met behulp van de warmtepomp opgewarmd en de beschikbare warmte wordt efficiënt hergebruikt om de werkingskosten te drukken. Deze mild warme lucht droogt uw linnen uiterst behoedzaam. Zodat u optimale resultaten krijgt met het hoogste gebruikscomfort en een maximale energie-efficiëntie.

13 De droogautomaat EXCLUSIV 13

14 14 De droogautomaat EXCLUSIV Veel meer dan alleen maar warme lucht... en veel meer dan alleen maar droge was. Green Technology inside Nog méér topfeatures ActiveAir Technology Het nec plus ultra van een droogautomaat. De ActiveAir-technologie van Bosch, een innovatieve verdere ontwikkeling van de warmtepomptechniek, werkt in tegenstelling tot het condensatiedrogen zonder conventionele verwarming. De lucht om te drogen wordt met behulp van de warmtepomp goedkoop verwarmd en de voorhanden zijnde warmte efficiënt verder gebruikt. Dat maakt de EcoLogixx 7 tot de zuinigste droogautomaat ter wereld**. Zodat u nu reeds uw huis met werkelijk duurzame domotechniek kan uitrusten. SelfCleaning Condensor Nooit hoeft de condensor nog schoongemaakt te worden. Het absolute bedieningscomfort en geen vervelende schoonmaak meer. Dankzij de innovatieve SelfCleaning Condensor van Bosch wordt de condensor tot vier keer geheel automatisch gereinigd tijdens het droogproces. Dit belet dat de condensor vol pluisjes raakt en zorgt ervoor dat de energie-efficiëntie jarenlang optimaal blijft. Zo is de EcoLogixx 7 de eerste warmtepompdroogautomaat ter wereld met een onderhoudsvrije condensor. DuoTronic Dankzij de innovatieve elektronica van DuoTronic wordt tot zeven kilo was bijzonder behoedzaam en precies zo gedroogd als u zelf wil strijkdroog, kastdroog of extra droog. Sensitive Drying System Bij het Sensitive Drying Systeem ligt de was op de textielvriendelijke trommelstructuur niet plat, maar wordt van alle kanten met zachte warme lucht doorstroomd en even zachtjes opgeschud door de S-vormige meenemers. Het resultaat: een wollig aanvoelende was zonder kreuken.

15 De droogautomaat EXCLUSIV 15 WTW FG -50% 7 kg Algemene informatie - Condensatiedroogautomaat EcoLogixx 7 - Label: A - Energieverbruik: A-50%** - Warmtepomp-technologie - Zelfreinigende condensor - Inhoud: 1-7 kg - Verbruik: 7 kg katoen kastdroog 1400 tr/min. - 1,35 kwu min. 800 tr/min. - 1,86 kwu min. - ActiveAir Technology - DuoTronic - Sensitive Drying-systeem: Grote inox trommel met structuur voor een betere bescherming van het textiel, wasmeenemers in Softdesign - Volelektronische éénknopsbediening voor de vochtgestuurde programma's, de tijdprogramma's en de speciale programma's Programma's Uitrusting/ Comfort EXCLUSIV - Speciale programma's: Mix, Sport/Fitness, Extra snel 40 min., Kreukvermindering en Wol finish - Grote LCD-display voor resttijdaanduiding, starttijduitstel max 24 u, speciale functies, programmaverloop, filter reinigen en condensreservoir ledigen - TouchControl-toetsen: Start/Stop, Delicaat, Antikreuk, Menu en Wijzigen - Metalen sluithaak - Trommelverlichting - Antikreukfase 120 min. bij afloop van het programma - Kinderslot en toestelvergrendeling - Geluidssignaal bij afloop van het programma - Draairichting van de deur rechts - Geluidsniveau: 65 db - Onderbouwbaar - Energieverbruik: A-50%** - Glazen deur met zilveren afwerking voor een overzicht van de was Marktprijs - WTW FG 1149,99* * Aanbevolen marktprijs. BTW en Recupelbijdrage 1 inbegrepen. ** 50 % spaarzamer (0,23 kwu/kg) dan de grenswaarde van de energie-efficiëntieklasse A (0,48 kwu/kg)

16 16 De vaatwassers EXCLUSIV Onze EXCLUSIV-vaatwassers: wij hebben speciaal voor u een tafel gereserveerd. In uw eigen eetkamer. Geniet ervan: met deze vaatwassers voelt u zich zo thuis als in een exclusief restaurant. Want zelfs als u heel wat verschillende glazen en bestek gebruikt, komt de afwas dankzij de Vario-besteklade, het VarioFlexPlus-korvensysteem en natuurlijk de nieuwe ActiveWater-technologie nog niet eens bij u op. De EXCLUSIV ActiveWater-vaatwassers hebben echt enorm veel te bieden: zo creëert het VarioFlexPlus-korvensysteem met z n talrijke vakjes en bevestigingsmogelijkheden zelfs voor uw vaat een waarlijk exclusieve omgeving. En de Vario-besteklade, ons nieuwe, derde beladingsniveau, is uitermate geschikt om waardevol bestek of geraffineerde kooktoestellen in onder te brengen.

17 De vaatwassers EXCLUSIV 17

18 18 De vaatwassers EXCLUSIV Schitterschone prestaties. Van de schuiflade tot de korf. Green Technology inside* ActiveWater Met ActiveWater ADroog- efficiëntie- klasse heeft Bosch een nieuw en uniek afwassysteem uitgevonden, dat elke druppel water maximaal benut. Dankzij de snellere opwarming, de verbeterde filtertechniek, de gerichte waterverdeling en de betere pompwerking betekent dat voor de nieuwe ActiveWater-vaatwasser: minder water, minder energie en betere prestaties. Halve belading Vaak kan er niet met de afwas gewacht worden tot de machine vol is. Met de functie Halve belading is dat geen enkel probleem, want die is ideaal voor een afwasje tussendoor, met weinig vaat en bestek. En u bespaart niet enkel energie en water, maar ook heel wat tijd.

19 De vaatwassers EXCLUSIV 19 Nog méér topfeatures* 40 db De ActiveWater-vaatwassers werken 40 db niet alleen fluisterstil (40 db) omwille van hun speciale isolatie maar ook dankzij de doseerassistent. Doseerassistent Voor de afwas gebruiken de meeste huishoudens reinigingstabs. De nieuwe ActiveWater-vaatwassers optimaliseren met behulp van de doseerassistent de werking van die reinigingstabletten. Tijdens het afwasproces valt de tablet in een speciale opvangschaal, waar die gecontroleerd en volledig wordt opgelost en steeds een even perfect afwasresultaat garandeert. HygienePlus Dankzij de functie HygienePlus wordt een hoge temperatuur gedurende langere tijd aangehouden tijdens de afwascyclus. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans op overleving. Deze functie is ideaal voor gevoelige personen en voor het reinigen van zuigflessen en keukengerief. Intensieve zone Met ActiveWater-vaatwassers hoeft u Intensieve zone sterk bevuilde potten en pannen niet langer met de hand af te wassen. Met de extra functie "Intensieve zone" wordt de gehele onderste korf een krachtige afwaszone met verhoogde sproeidruk en een hogere afwastemperatuur, terwijl in de bovenste korf gevoelige glazen en sierporselein uiterst zacht en behoedzaam worden afgewassen. Zo kan u ook gemengd beladen en tevreden uitkijken naar een schitterschone vaat. RackMatic Dankzij de nieuwe RackMatic van de ActiveWater-vaatwassers kan de bovenste korf nu in drie stappen in de hoogte worden versteld. Zelfs wanneer de vaatwasser vol is. * Niet van toepassing op alle modellen.

20 20 De vaatwassers EXCLUSIV Vario-besteklade Deze lade vervangt de bestekkorf en VarioLade zorgt op die manier voor méér plaats in de onderste korf. Dankzij deze oplossing biedt het interieur van enkele topklassemodellen ruimte voor 14 bestekken! De extra schuiflade is het ideale legvlak voor bestekken en grote benodigdheden zoals pollepels en kloppers. Zelfs espressokopjes kunnen erin terecht alles staat stevig vast. VarioSpeed Met 140 min. afwastijd bij het Eco-programma werkt de vaatwasser sneller dan traditionele machines. En met de VarioSpeed-functie werkt de machine dubbel zo snel - 70 minuten!

21 De vaatwassers EXCLUSIV 21 SMS 86M02 EU SMS 84M02 EU 40 db VarioFlex PLUS VarioLade 46 db Intensieve zone Intensieve zone Algemene informatie - ActiveWater - "SuperSilence" - 60 cm - ActiveWater - "SuperSilence" - 60 cm Programma's/ Verbruik - 6 programma's: Intensief 70 C, Auto C, Eco 50 C, Zacht 40 C, Snel 45 C, Voorspoelen - 4 speciale functies: Halve belading, VarioSpeed, HygienePlus, Intensieve zone - Verbruik bij Eco 50 C: 12 liter / 1,05 kwu / Programmaduur: 140 min. - Energieverbruik met warmwateraansluiting bij Eco 50 C: 0,7 kwu - 4 programma's: Intensief 70 C, Auto C, Eco 50 C, Snel 45 C - 2 speciale functies: Halve belading, Intensieve zone - Verbruik bij Eco 50 C: 12 liter / 1,05 kwu / Programmaduur: 140 min. - Energieverbruik met warmwateraansluiting bij Eco 50 C: 0,7 kwu Uitrusting/ Comfort - Geluidsniveau: 40 db (re 1 pw), ondergebouwd - Inhoud: 14 bestekken - Doorstroomverwarmer - Elektronisch regenereersysteem - Doseerassistent - AquaSensor, Beladingssensor - Automatische herkenning van het reinigingsmiddel - Warmtewisselaar - Wisselspoeltechniek - Zelfreinigende filter - Resttijdaanduiding in minuten - Aanduiding van het programmaverloop - Elektronische starttijduitstel: 1-24 u - Elektronische bijvulaanduiding voor zout en spoelmiddel - VarioFlexPlus-korven - Vario-besteklade - 3de niveau - In de hoogte verstelbare bovenste korf met RackMatic (op 3 hoogtes) - Neerklapbare bordenrekken in bovenste (6x) en onderste korf (6x) - Kopjeshouder in de bovenste (2x) en onderste korf (2x) - Glazenhouder in de onderste korf - AquaStop met garantie - EasyLock - Kinderbeveiliging - Elektronische sleutelfunctie - Geluidsniveau: 46 db (re 1 pw), ondergebouwd - Inhoud: 13 bestekken - Doorstroomverwarmer - Elektronisch regenereersysteem - Doseerassistent - AquaSensor, Beladingssensor - Automatische herkenning van het reinigingsmiddel - Wisselspoeltechniek - Zelfreinigende filter - Resttijdaanduiding in minuten - Elektronische starttijduitstel: 1-24 u - Elektronische bijvulaanduiding voor zout en spoelmiddel - Vario-korven - In de hoogte verstelbare bovenste korf met RackMatic (op 3 hoogtes) - Neerklapbare bordenrekken in bovenste (2x) en onderste korf (2x) - Bestekrek in de bovenste korf - Bestekkorf in de onderste korf - Kopjeshouder in de bovenste korf (2x) - AquaStop met garantie - EasyLock - Kinderbeveiliging - Elektronische sleutelfunctie EXCLUSIV - Geluidsniveau: 40 db (re 1 pw), ondergebouwd - Geluidsniveau: 46 db (re 1 pw), ondergebouwd Marktprijs/ Kleur - SMS 86M02 EU - Wit 849,99* - SMS 84M02 EU - Wit 629,99* * Aanbevolen marktprijs. BTW en Recupelbijdrage 1 inbegrepen.

22 22 De koelkasten EXCLUSIV Onze EXCLUSIVkoeltoestellen: hiermee openen we het jarenlange seizoen van exclusieve extra s. Op heel wat specialiteiten moeten we vaak een heel jaar wachten. De EXCLUSIVkoeltoestellen van Bosch daarentegen staan gewoon op u te wachten. Met bijvoorbeeld de VitaFresh-technologie, betrouwbare beveiligingssystemen en natuurlijk de beste energie-efficiëntieklasse A++. Van de EXCLUSIV-koelkasten en diepvriezers mag u gerust één en ander verwachten. VitaFresh helpt u bijvoorbeeld om zuiniger te zijn met eten en drinken. In deze speciale zone in de koelkast ligt de temperatuur lager dan in de rest van de koelkast. Bij een temperatuur van gemiddeld 0º C blijven producten langer vers en lekker, tot wel drie keer zo lang als in een gewone koelkast. Het VitaFresh-gedeelte is bovendien nog onderverdeeld in twee zones met een verschillende luchtvochtigheid een droge klimaatzone voor vlees, vis en zuivel en een vochtige klimaatzone voor groente en fruit.

23 De koelkasten EXCLUSIV 23

24 24 De koelkasten EXCLUSIV Wat u er ook mee van plan bent hij blijft maar koelen. Green Technology inside* Nog méér topfeatures* Elektronische temperatuurregeling De elektronische bediening met temperatuuraanduiding garandeert dat de gewenste temperatuur precies behouden wordt, waardoor het energieverbruik geoptimaliseerd wordt. De ingestelde temperatuur wordt in een oogopslag van het verlichte LED-display afgelezen. Bovendien kan u via de geïntegreerde toetsen de temperatuur en bijkomende functies zoals bv. Super -vriezen wijzigen, om opgeslagen etenswaren te beschermen tegen koudeverlies. Energie-efficiëntieklasse A++ Méér met minder energie: de performante en comfortabele koelkasten van Bosch bieden een maximum aan energie-efficiëntie. En bepalen duurzame normen voor het milieubewuste gezin met alle innovatieve comfortvoordelen van Bosch. Toestellen uit de efficiëntieklasse A++ hebben ca. 45% minder energie nodig dan de toestellen die een A-label kregen. Dit betekent enorme spaarmogelijkheden, gezien koelkasten het hele jaar door gebruikt worden en van alle huishoudtoestellen wellicht de langste levensduur hebben. Legplateaus uit veiligheidsglas Ze worden moeiteloos in de hoogte versteld, zijn uiterst stabiel en glad, en als gevolg echt schoonmaakvriendelijk. Mocht er ooit iets morsen, dan dient het kunststofkader - bij nagenoeg alle modellen aanwezig als overloopbeveiliging. VitaFresh Foodcare door VitaFresh: de beste vershoudtechniek sinds de uitvinding van de koelkast! Met de VitaFresh-koeltechniek van Bosch blijven verse levensmiddelen tot driemaal langer vers. Dit komt doordat in beide VitaFresh-zones, zowel de "vochtige" als de "droge", bij een temperatuur van om en bij de 0 C het verouderingsproces van heel wat levensmiddelen duidelijk vertraagd wordt. En door de optimale indeling van de luchtvochtigheidzones in "droog" (ca. 50% luchtvochtigheid) en "vochtig" (ca. 95% luchtvochtigheid) kunnen levensmiddelen als verse groenten en fruit, melkproducten of vis en vlees optimaal bewaard worden. Versheid, smaak, vitaminen en mineralen blijven als gevolg langer behouden. Zo kunt u altijd genieten van waar u op dat moment trek in hebt zonder het risico te lopen eten te hoeven weggooien. WMF-boterdoos Kwalitatieve boterdoos van het merk WMF met inox bodem. * Niet van toepassing op alle modellen.

25 De koelkasten EXCLUSIV 25 KGF 76E45 KTR 75E23 NEW Algemene informatie - Bottom-Freezer VitaFresh - Energieklasse A++: 203 kwu/jaar - Netto-inhoud: 260 l - Netto-inhoud koelgedeelte: 185 l - Netto-inhoud VitaFresh-gedeelte 0 C: 60 l - 25 l "vochtige" VitaFresh-lade - 35 l "droge" VitaFresh-lade - Netto-inhoud vriesgedeelte : 62 l - Koelkast tafelmodel - Energieklasse A++: 85 kwu/jaar - Netto-inhoud: 152 l Uitrusting - AntiBacteria - Hoge deur, gebombeerd - Elektronische temperatuurregeling en -controle exact afleesbaar via LCD met spaarschakeling, Bottle-Timer, aanduiding van stroomonderbreking, kinderbeveiliging en vakantieschakeling - Deursluitingshulp - In de hoogte verstelbare voetjes vooraan, achteraan rolletjes - Draairichting deur rechts, verwisselbaar - AntiBacteria - Gebombeerd - Elektronische temperatuurregeling, afleesbaar via LED - Bovenwerkblad uit veiligheidsglas - Geschikt voor onderbouw na wegnemen werkblad - Doorlopende deur, zonder sokkel - In de hoogte verstelbare pootjes vooraan - Draairichting deur rechts, verwisselbaar Koelgedeelte Vriesgedeelte EXCLUSIV - Automatische ontdooiing - Dynamische koeling door ventilator - "Super" koelen - 3 legplateaus uit veiligheidsglas, waarvan 2 in de hoogte verstelbaar - Flessenhouder - Uitschuiflade - Boter- en kaasvak en WMF-boterdoos met inox bodem - Heldere binnenverlichting - 1 "vochtige" VitaFresh-lade op telescopische rails (vochtigheidsgraad circa 95%) - 2 "droge" VitaFresh-laden op telescopische rails (vochtigheidsgraad circa 50%) - Invriesvermogen: 5 kg in 24 u - Bewaartijd bij stroomonderbreking: 13 u - "Super" vriezen - Invriesautomaat - Optisch en akoestisch alarmsysteem - 4 transparante diepvriesladen, waarvan 1 VarioFreezer-lade, instelbaar tussen -4 C en -18 C - Diepvrieskalender - Ijsblokjesschaal - VitaFresh-koelkastcombinatie - Energieklasse A++ - Spaarschakeling, Bottle-Timer, aanduiding van stroomonderbreking, kinderbeveiliging en vakantieschakeling - Dynamische koeling door ventilator - WMF-boterdoos met inox bodem Klimaatklasse - SN-T - SN-ST - Automatische ontdooiing - 4 legplateaus uit veiligheidsglas, waarvan 2 in de hoogte verstelbaar en 1 uit 2 inschuifbare delen - Aluminium flessenhouder - 2 transparante groenteladen - WMF-boterdoos met inox bodem - Halogene binnenverlichting - Energieklasse A++ - Elektronische temperatuurregeling, afleesbaar via LED - Aluminium flessenhouder - WMF-boterdoos met inox bodem - Halogene binnenverlichting Afmetingen - (H x B x D) 190 x 59,5 x 67 cm - (H x B x D) 85 x 60 x 61,2 cm Marktprijs/Kleur - KGF 76E45 - Full InoxLook 1299,99* - KTR 75E23 - Wit 469,99* * Aanbevolen marktprijs. BTW en Recupelbijdrage 10 inbegrepen.

26 26 Het fornuis EXCLUSIV Ons EXCLUSIVfornuis: om gewoonweg perfectie op tafel te brengen. Met het fornuis van Exclusiv wordt niet enkel uw keuken, maar ook uw menu nog verfijnder. Met de vitrokeramische kookplaat met 2 variabele- en één uitbreidbare zone, een Multifunctie3D Plus oven en de elektronische timer kookt u als een topchef, van voor- tot nagerecht. U vraagt zich af, wat u op tafel zal toveren. En wij vragen ons af hoe u dat het best zal lukken. Het resultaat: met ons EXCLUSIV-fornuis garanderen wij u dat koken een waar genoegen zal worden.

27 Het fornuis EXCLUSIV 27

28 28 Het fornuis EXCLUSIV Vurige keukenhulpjes zorgen voor een perfect resultaat in de kookpan en nooit gezien bak- en braadplezier in de oven. Enkele topfeatures Verwarmingswijzen Elektronische timer Met een simpele druk op de knop stelt u de gewenste duur in. Na afloop van de ingegeven tijd hoort u dan een akoestisch signaal. Uitbreidbare kookzone Naargelang van de grootte van de kookpot kan om energie te besparen een kleiner of een groter kookvlak worden verhit 3D warme lucht Plus Ideaal om te bakken op drie niveaus, bv. koekjes, gebakjes of pizza. Boven- en onderwarmte De klassieke verwarmingswijze voor knapperig gebraad en voor het bakken van biscuitgebak, taartjes en soufflés. Geventileerde infraroodgrill Voor het knapperig braden van kalkoen, eend en andere stukken groot gebraad. Onderwarmte Voor het bereiden van gerechten au bain-marie of om onderaan na te bruinen. Ontdooien Voor het behoedzaam ontdooien van vlees, gevogelte, vis, brood en slagroomtaarten. Pizzastand Dankzij de combinatie van onderwarmte en warme lucht is deze verwarmingswijze optimaal voor het bereiden van diepvriesgerechten zoals pizza s of ovenfrietjes. Variogrill (groot) Om tegelijkertijd meerdere steaks, worstjes of scampi s te grillen op dezelfde rooster. Het vermogen kan op drie verschillende standen worden ingesteld. Variogrill (klein) De kleine variogrill, waarvan het vermogen ook regelbaar is, is bijzonder aangewezen voor het grillen van kleine porties of om te gratineren.

29 Het fornuis EXCLUSIV 29 HCE E NEW Type: - Vitrokeramische kookplaat - Multifunctie 3D Plus oven Kookplaat / Vermogen: Oventype / Verwarmingswijze: - 4 HighSpeed-kookzones, waarvan 2 variabele en 1 uitbreidbare zone - vooraan links: variabele zone 2 kw - achteraan links: uitbreidbare zone 2.4 kw - achteraan rechts: normale zone 1.2 kw - vooraan rechts: variabele zone 2.2 kw - 8 verwarmingswijzen: Boven-/ onderwarmte, Onderwarmte, Warme lucht, Pizzastand, Ontdooien, Geventileerde infraroodgrill, Grote variogrill, Kleine variogrill - XXL-oven (66 l)** met Graniet Comfort / Zekerheid: EXCLUSIV Afmetingen (H x B x D) Marktprijs/ Kleur - Gladde ovenwanden met inhangrooster - Telescopische rails (in optie) - Elektronische timer - Restwarmte-aanduiding - Snel opwarmen - Ovenverlichting - Verzinkbare draaiknoppen - Volledig glazen binnendeur - Koel toestelfront 50 C (oventemperatuur 180 C) - Opberglade - In de hoogte verstelbare pootjes - 2 variabele zones en 1 uitbreidbare zone - Elektronische timer x 600 x 600 mm - HCE E - Wit 799,99* * Aanbevolen marktprijs. BTW en Recupelbijdrage 1 inbegrepen. ** Volgens de norm EN50304: 2009, geldigheid voorzien vanaf lente 2010

30 30 De service EXCLUSIV Kwaliteitsservice voor kwaliteitsproducten. De Bosch-consumentenlijn De onderdelenservice De Bosch-Showroom Onze telefonische Bosch-consumentenlijn beantwoordt met alle plezier al uw vragen over onze inbouwtoestellen. Indien u ons uw postcode doorgeeft, geven wij u ook graag de adressen van Bosch-verdelers in uw buurt. De Bosch-consumentenlijn contacteert u telefonisch op het nummer: 070/ De Bosch-zekerheid Bij de ontwikkeling en vervaardiging van onze toestellen hechten we veel belang aan levensduur en waardevastheid. Dit heeft zo zijn redenen. We willen u tenslotte de zekerheid bieden dat u met Bosch de juiste keuze heeft gemaakt. Met het servicecontract bieden we u de mogelijkheid om van een bijkomende zekerheid te genieten voor de volgende 3 jaar, bovenop de 2 jaar garantie. Voor meer info, zie (rubriek Diensten Garantieverlenging) of contacteer de Bosch-consumentenlijn. Indien er ooit een onderdeel verslijt, dan is dat geen probleem: voor elk belangrijk onderdeel houden wij minstens 10 jaar wisselstukken in voorraad. Bestel uw originele onderdelen telefonisch op het nummer: 070/ De Bosch-hersteldienst De toestellen van Bosch verleiden met hun hoogwaardige kwaliteit en verfijnde afwerking. Toch kan het gebeuren, dat er zich na een lange gebruiksduur een defect voordoet. U kunt dan terecht op onze website om zelf een online afspraak te maken ( of u kunt gewoon bellen naar de Klantendienst van Bosch en wij sturen een technieker naar u thuis. U bereikt ons telefonisch op het nummer: 070/ Wenst u de toestellen in detail bekijken alvorens u uw keuze maakt? Bezoek onze showroom om u in detail te laten informeren. Onze specialisten hebben alle tijd om u vrijblijvend in te lichten over de producten van Bosch en de specifieke gebruiksvoordelen. Adres: Laarbeeklaan Brussel (Jette) Tel. 070/ Fax 02/ Openingsuren: Maandag tot vrijdag van 10u00 tot 18u00. Zaterdag van 10u00 tot 16u00. Gesloten op zondag en feestdagen

31 De service EXCLUSIV 31 Service het vertrouwen online waarmaken. Internet Met Bosch heeft u steeds een goede beslissing genomen. Dat geldt niet alleen voor de uitgebreide keuze, de functionaliteit, de kwaliteit en de energieefficiëntie van onze toestellen, maar ook voor onze service. Ook daar willen wij altijd een ideetje verder zijn, zodat u elke dag weer evenveel plezier aan uw keuken heeft. En daarom kunt u met uw vragen en problemen op veel manieren bij ons terecht. Via onze website krijgt u de klok rond snelle en duidelijke informatie. Naast een lijst met verkooppunten en gedetailleerde info over producten en nieuwigheden vindt u onder de rubriek Diensten heel wat praktische informatie, zoals mogelijke oplossingen voor kleine storingen en onderhoudstips, nuttige informatie met betrekking tot herstellingsaanvragen, onderdelen en toebehoren. Online originele onderdelen en toebehoren bestellen. Naast de telefonische bestelling van originele onderdelen en toebehoren, 070/ , kunt u dit ook snel en simpel doen via eshop. Door middel van detailtekeningen worden alle onderdelen inzichtelijk gemaakt. Na de keuze van de onderdelen kunt u online bestellen, waarna de onderdelen binnen de week in het door u gekozen Kiala-afhaalpunt geleverd worden. Onderdelen zijn tot 10 jaar na productie van het toestel leverbaar. Onderdelen, toebehoren, reinigings- en onderhoudsmiddelen zijn online of telefonisch te bestellen via 070/ Online een servicebezoek aanvragen Op vindt u naast productinformatie tevens speciale online diensten. Via deze site kunt u eenvoudig en snel een servicebezoek van een van onze technici aanvragen (klik op de site op herstelling). Een aanmelding via het internet is voldoende om zo snel mogelijk uw storing te verhelpen. U kunt zelfs de voor u meest passende datum en dag kiezen. Deze service is 24 uur en 7 dagen per week te bereiken. De reparaties worden door onze eigen servicediensttechnici uitgevoerd. Bellen kan natuurlijk ook, tel. 070/ Gebruiksaanwijzingen downloaden Het kan voorkomen dat u niet meer in het bezit bent van de gebruiksaanwijzing van een toestel. In dat geval kunt u van de meeste toestellen gebruiksaanwijzingen downloaden via (klik op gebruiksaanwijzigingen). Mocht de gebruiksaanwijzing die u zoekt er niet bijstaan, dan kunt u deze online aanvragen of telefonisch bestellen via 070/

32 Bosch Huishoudelektro Laarbeeklaan Brussel (Jette) Tel.: 070/ Fax: 02/ / Onder voorbehoud van wijzigingen, drukfouten en leveringsmogelijkheden. Deze brochure werd in België gedrukt op chloorvrij papier (TCF). Door het drukprocédé kunnen kleurverschillen ontstaan

599,99* Actie juli 2012 MP: 699,99* Combi-bottom combinatie inoxlook KG36VVL30

599,99* Actie juli 2012 MP: 699,99* Combi-bottom combinatie inoxlook KG36VVL30 Combi-bottom combinatie inoxlook KG36VVL30 Energieklasse A++: 227 kwu/jaar Netto-inhoud koelgedeelte (4-8 C): 215 l Netto-inhoud vriesgedeelte ****: 94 l Elektronische temperatuurregeling, afleesbaar via

Nadere informatie

449,99* Special Deal. Solden Januari 2014 MP: 549,99* Eéndeurskoelkast - Wit KSV29NW30

449,99* Special Deal. Solden Januari 2014 MP: 549,99* Eéndeurskoelkast - Wit KSV29NW30 Eéndeurskoelkast - Wit KSV29NW30 Energieklasse A++: 107 kwu/jaar Totale netto-inhoud: 290 l Dynamische koeling dankzij ventilator FreshSense - constante temperatuur met intelligente sensortechnologie Elektronische

Nadere informatie

Action valable du 3 au 31 janvier 2014. * Vrijblijvend aanbevolen marktprijs. BTW en Recupelbijdrage inbegrepen.

Action valable du 3 au 31 janvier 2014. * Vrijblijvend aanbevolen marktprijs. BTW en Recupelbijdrage inbegrepen. Action valable du 3 au 31 janvier 2014 iq300 varioperfect Wasmachine WM14E475FG Energieklasse: A+++ Droogefficiëntieklasse: B Inhoud: 1-7 kg Max.centrifugeersnelheid.: 1400 tr/min Speciale programma's

Nadere informatie

Bosch Herfstactie. 999,99 Marktprijs. Cashback 100 Herfstactie

Bosch Herfstactie. 999,99 Marktprijs. Cashback 100 Herfstactie Bosch 999,99 Cashback 100 Bosch - WAY32541FG Wasmachine Energieklasse: A+++ -10% Inhoud: 1-9 kg Max.centrifugeersnelheid: 1600 tr/min Energieverbruik: A+++ -10% spaarzamer (189 kwu/jaar) dan de grenswaarde

Nadere informatie

Fornuizen, microgolfovens en dampkappen.

Fornuizen, microgolfovens en dampkappen. Fornuizen, microgolfovens en dampkappen. 53 Gezond, lekker en gezellig, dat is koken met Bosch. Energie-efficiëntieklasse A Voor Bosch staan natuur en milieu centraal. Daarom behoren de fornuizen van Bosch

Nadere informatie

355,47 LEDEN. NoFrost - nooit meer ontdooien. Elektronische temperatuurregeling, afleesbaar via LED

355,47 LEDEN. NoFrost - nooit meer ontdooien. Elektronische temperatuurregeling, afleesbaar via LED 449,99 399,76 399,99 355,47 649,99 559,22 Bosch - KSV29NW30 Eéndeurskoelkast Wit Bosch - KGN33X48 Bottom-Freezer InoxLook Bosch - KGE36DW40 Bottom-Freezer Wit Energieklasse A++: 107 kwu/jaar Totale netto-inhoud:

Nadere informatie

Herfstactie Home Appliances

Herfstactie Home Appliances Herfstactie 2013 Eéndeurskoelkast KSV36VB30 KSV36VB30 Eéndeurskoelkast Zwart Energieklasse A++: 112 kwu/jaar Totale netto-inhoud: 346 l Elektronische temperatuurregeling, afleesbaar via LED FreshSense

Nadere informatie

De wasmachines en de droogautomaten

De wasmachines en de droogautomaten De wasmachines en de droogautomaten 2011 Technologie voor het leven 2 Introductie Elke taak, zelfs de meest bescheiden, is belangrijk. Een wijs econoom zei ooit: Ik ben liever geld kwijt dan vertrouwen.

Nadere informatie

Promo Januari Home Appliances

Promo Januari Home Appliances Home Appliances Internal Department 10/11/2007 Robert Bosch Hausgeräte GmbH, Munich reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of disposal such as copying

Nadere informatie

Inhangrooster / Uittreksysteem: Ovenruimte met inhangrooster telescopisch uittreksysteem achteraf uit te. rusten Telescopische rails in optie

Inhangrooster / Uittreksysteem: Ovenruimte met inhangrooster telescopisch uittreksysteem achteraf uit te. rusten Telescopische rails in optie 999,99 899,99 Bosch - Bakoven pyrolyse HBG675BS1 - inox Energie-efficiëntieklasse: A+ Oventype / verwarmingswijze: Bakoven pyrolyse en 13 verwarmingswijzen: 4D warme lucht, Warme lucht ECO, Boven-/ onderwarmte,

Nadere informatie

Juli Solden Siemens. s.a. BSH Home Appliances nv BSH Group is a Trademark Licensee of Siemens AG.

Juli Solden Siemens. s.a. BSH Home Appliances nv BSH Group is a Trademark Licensee of Siemens AG. Juli 2016 Solden Siemens www.bsh-group.com Solden juli 2016 Washing Page 2 4/28/2016 Washing 499,99* 599,99* 699,99* 799,99* 599,99* 749,99* 849,99* 999,99* WM14T462FG WM16W472FG WM16Y541FG WM14N061FG

Nadere informatie

499,99 649,99. Geldig van 01/07 t.e.m. 31/07/2017 WAN280C0FG. Informatie voor de vakhandel. Meer info op tr/min

499,99 649,99. Geldig van 01/07 t.e.m. 31/07/2017 WAN280C0FG. Informatie voor de vakhandel. Meer info op  tr/min Informatie voor de vakhandel 8 kg 1400 tr/min WAN280C0FG EcoSilence Drive Geldig van 01/07 t.e.m. 31/07/2017 Meer info op www.bosch-home.be Wasmachines en droogautomaten -10% -30% -30% WAN280C0FG Serie

Nadere informatie

Siemens Herfstactie. 1.199,99 Marktprijs. 999,99 Herfstactie

Siemens Herfstactie. 1.199,99 Marktprijs. 999,99 Herfstactie 1.199,99 999,99 Siemens - WM16Y842FG Wasmachine Intelligent Dosing System Energieklasse: A+++ -30% Inhoud: 1-9 kg Max.centrifugeersnelheid: 1600 tr/min Energieverbruik: A+++ -30% spaarzamer (152 kwu/jaar)

Nadere informatie

Solden Januari 2013 Actie geldig van 3 t.e.m. 31 januari 2013

Solden Januari 2013 Actie geldig van 3 t.e.m. 31 januari 2013 Actie * Vrijblijvend geldig aanbevolen van marktprijs * Visuel 3 t.e.m. BTW non en Recupelbijdrage définitif 31 januari inbegrepen. 2013 Combi-bottom combinatie inoxlook KG36VVL30 Energieklasse A++: 227

Nadere informatie

649,- Gratis bezorgd in Nederland

649,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV86M50EU 649,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV86M50EU is een luxe volledig

Nadere informatie

Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens.

Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens. Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens. Editie 2015 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zeolith Dankzij de unieke Zeolith technologie wordt uw vaat efficiënt en met schitterend succes

Nadere informatie

Promo Januari 2015. Promo Januari 2015

Promo Januari 2015. Promo Januari 2015 Promo Januari 2015 20XX. Bosch and Siemens Home Appliances Group is a Trademark Licensee of Siemens AG. siemens-home.com Wasmachine IQ300 WM14E476FG Energieklasse: A+++ Inhoud: 1-7

Nadere informatie

699,- Gratis bezorgd in Nederland

699,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw verhoogd SX69M032NL 699,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M032NL is een

Nadere informatie

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display 10 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt

Nadere informatie

901,- Gratis bezorgd in Nederland

901,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV99M30NL 901,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV99M30NL is een inbouw vaatwasser

Nadere informatie

Kleur je herfst met superaanbiedingen!

Kleur je herfst met superaanbiedingen! Uw verdeler www.bosch-home.be Kleur je herfst met superaanbiedingen! WAE 28363FG Wasmachine Maxx 7 WTW 84362FG Droogautomaat Avantixx 7 Geldig van 1/10 t.e.m. 30/11/2013 in de deelnemende winkelpunten.

Nadere informatie

675,- Gratis bezorgd in Nederland

675,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser SN25L230EU 675,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Beschrijving De Siemens SN25L230EU is een

Nadere informatie

De energiezuinige Exclusiv huishoudtoestellen van Bosch. Editie 2018

De energiezuinige Exclusiv huishoudtoestellen van Bosch. Editie 2018 Exclusiviteit herkent men op het eerste zicht. En op het tweede en derde... De energiezuinige Exclusiv huishoudtoestellen van Bosch. Editie 2018 Doordacht tot in het kleinste detail. En daarom uiterst

Nadere informatie

Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens.

Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens. Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens. Editie 2015-2016 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Siemens presenteert: isensoric. De sensorgestuurde technologie die zorg draagt voor uw vaat.

Nadere informatie

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605 Wassen Wasmachines EWF1408WDL EWF1697HDW EWF1497HDW EWF1486GDW EWF1476GDW EWF1494DOW Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

Siemens - variospeed bakoven met magnetron HM633GNS1 - inox

Siemens - variospeed bakoven met magnetron HM633GNS1 - inox Siemens - variospeed bakoven met magnetron HM633GNS1 - inox Oventype / verwarmingswijze: variospeed bakoven met magnetron met 10 verwarmingswijzen: 4D warme lucht, Warme lucht ECO, Boven-/onderwarmte,

Nadere informatie

499,99 649,99. Geldig van 1/07 t.e.m. 31/07/2016 KGV36VL32. Informatie voor de vakhandel. Meer info op www.bosch-home.be

499,99 649,99. Geldig van 1/07 t.e.m. 31/07/2016 KGV36VL32. Informatie voor de vakhandel. Meer info op www.bosch-home.be Informatie voor de vakhandel KGV36VL32 649,99 499,99 Geldig van 1/07 t.e.m. 31/07/2016 Meer info op www.bosch-home.be Koelkasten en diepvriezers KSV33VW30 Serie 4 - Eéndeurskoelkast - Wit Totale netto-inhoud:

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

999,99 * Profiteer nu van de huishoudtechnologie van de toekomst. De nieuwste generatie huishoudtoestellen van Siemens. Innovatiever dan ooit.

999,99 * Profiteer nu van de huishoudtechnologie van de toekomst. De nieuwste generatie huishoudtoestellen van Siemens. Innovatiever dan ooit. Uw Siemens-verdeler: www.siemens-home.be Profiteer nu van de huishoudtechnologie van de toekomst. De nieuwste generatie huishoudtoestellen van Siemens. Innovatiever dan ooit. KG 49NA73 Combi-bottom, inox

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

Promotorenset. Lente 2016

Promotorenset. Lente 2016 Promotorenset Lente 2016 ONZE BASISSET HBN 311E4 - Inox Multifunctie inbouwoven Reiniging - Gladde ovenwanden - Volledig glazen binnendeur - Energie-efficiëntieklasse: A - Multifunctie3D oven: Boven- en

Nadere informatie

853,- Gratis bezorgd in Nederland

853,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS wasmachine WM16W692NL 853,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

Wassen en drogen. Editie 2014. www.bosch-home.be. Technologie voor het leven

Wassen en drogen. Editie 2014. www.bosch-home.be. Technologie voor het leven Wassen en drogen. Editie 2014 www.bosch-home.be Technologie voor het leven Bosch: een merk voor het leven. Onze omgeving heeft veel invloed op de manier waarop we in het leven staan. In een gezonde, leefbare

Nadere informatie

Nu perfect voordelig!

Nu perfect voordelig! Nu perfect voordelig! Actie weken KGN36VL35 Bottom-freezer InoxLook Totale netto-inhoud: 237 l + ****: 87 l Temperatuurregeling via LED FreshSense - - LED-verlichting (H x B x D): 186 x 60 x 65 649,99

Nadere informatie

1199,- Gratis bezorgd in Nederland

1199,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH koelkast rvs KGN49AI40 1199,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Wijzigen draairichting + 48,00 Beschrijving

Nadere informatie

Wanneer design en innovatie elkaar ontmoeten. avantgarde van Siemens. Wassen en drogen met maximaal comfort.

Wanneer design en innovatie elkaar ontmoeten. avantgarde van Siemens. Wassen en drogen met maximaal comfort. Wanneer design en innovatie elkaar ontmoeten. avantgarde van Siemens. Wassen en drogen met maximaal comfort. Voor meer informatie, bezoek siemens-home.bsh-group.com/be/nl/avantgarde Breng de toekomst binnen.

Nadere informatie

Wasmachines / Droogautomaten. Vaatwassers. Editie Koelkasten / Diepvriezers. siemens-home.bsh-group.com/be. Siemens. Breng de toekomst binnen.

Wasmachines / Droogautomaten. Vaatwassers. Editie Koelkasten / Diepvriezers. siemens-home.bsh-group.com/be. Siemens. Breng de toekomst binnen. extraklasse Editie 2017 Wasmachines / Droogautomaten Vaatwassers Koelkasten / Diepvriezers siemens-home.bsh-group.com/be Siemens. Breng de toekomst binnen. Welkom in de wereld van de moderne huishoudtoestellen.

Nadere informatie

speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf.

speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare bovenkorf. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met variospeed voor een verkorting van uw wastijd met 50% en een eenvoudig in hoogte verstelbare

Nadere informatie

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL 734,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

Keukens op maat. 600 per l.m. Prijzen vanaf 300 per lopende meter* Gratis 3D ontwerp, opmeting en het plan van elektriciteit en water. per l.m.

Keukens op maat. 600 per l.m. Prijzen vanaf 300 per lopende meter* Gratis 3D ontwerp, opmeting en het plan van elektriciteit en water. per l.m. Keukens op maat Prijzen vanaf 300 per lopende meter* *Meer info in onze toonzaal 38th elysee avenue magnolia mat _87th smooth avenue eik sanremo 3x600 1800 600 43rd luvak avenue champagne mat 32 nd malbec

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. INKIJK EXEMPLAAR Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2013 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. TFT-display

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2015 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. TFT-display 2 antivibration

Nadere informatie

HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO WAY32591NL

HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO WAY32591NL 20 Wassen en drogen WASMACHINES - HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO Consumentenbond, januari 2014 Technisch identiek aan: WAY32541NL, Best getest Consumentenbond

Nadere informatie

636,- Gratis bezorgd in Nederland

636,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SX69E003NL 636,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69E003NL is een inbouw

Nadere informatie

Aantrekkelijke promoties!

Aantrekkelijke promoties! Informatie voor de vakhandel Eenvoudig perfect. Nu perfect voordelig. Geef uw omzet een boost met deze promoties en onze krachtige mediacampagne. /nl/actie geldig van 1 september t.e.m. 31 oktober 2015

Nadere informatie

Bij de Siemens SX69M036NL inbouw vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de vaatwasser geplaatst worden.

Bij de Siemens SX69M036NL inbouw vaatwasser kan uw eigen keukenpaneel weer op de vaatwasser geplaatst worden. SIEMENS vaatwasser inbouw SX69M036NL 848,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M036NL is een inbouw

Nadere informatie

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT 4 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq500 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt de wasmachine niet alleen

Nadere informatie

Ovens Kookplaten Dampkappen Koelkasten. Promotorenset. Inbouwtoestellen siemens-home.be. Siemens. Breng de toekomst binnen.

Ovens Kookplaten Dampkappen Koelkasten. Promotorenset. Inbouwtoestellen siemens-home.be. Siemens. Breng de toekomst binnen. Promotorenset Inbouwtoestellen 2013-2014 Ovens Kookplaten Dampkappen Koelkasten siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Basisset HB 311E2 Oven Inbouwkolomoven Universele oven - 5 verwarmingswijzen:

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Onderschuifbaar Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt

Nadere informatie

699,99. Niet - te - kloppen prestaties! WAS 32464 FG Wasmachine Logixx 9 VarioPerfect. Actieprijs* -10%

699,99. Niet - te - kloppen prestaties! WAS 32464 FG Wasmachine Logixx 9 VarioPerfect. Actieprijs* -10% Uw verdeler www.bosch-home.be Niet - te - kloppen prestaties! WS 32464 FG Wasmachine Logixx 9 VarioPerfect 699,99-10% 9 kg 1600 T/min Geldig van 1/09 t.e.m. 31/10/2014 in de deelnemende winkelpunten. *

Nadere informatie

499,99 649,99. Geldig van 3/01 t.e.m. 31/01/2017 WAN280C0FG. Informatie voor de vakhandel. Meer info op tr/min

499,99 649,99. Geldig van 3/01 t.e.m. 31/01/2017 WAN280C0FG. Informatie voor de vakhandel. Meer info op  tr/min Informatie voor de vakhandel 8 kg 1400 tr/min WAN280C0FG EcoSilence Drive 649,99 Geldig van 3/01 t.e.m. 31/01/2017 Meer info op www.bosch-home.be Wasmachines en droogautomaten -10% -30% -10% WAN280C0FG

Nadere informatie

Editie 2013. Siemens-home.be. Siemens. Breng de toekomst binnen. Wasmachines / Droogautomaten. Vaatwassers. Koelkasten / Diepvriezers

Editie 2013. Siemens-home.be. Siemens. Breng de toekomst binnen. Wasmachines / Droogautomaten. Vaatwassers. Koelkasten / Diepvriezers extraklasse Editie 2013 Wasmachines / Droogautomaten Vaatwassers Koelkasten / Diepvriezers Kleine huishoudtoestellen Siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Welkom in de wereld van de moderne

Nadere informatie

Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect.

Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect. Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect. Technologieën die niet alleen de kwaliteit van alledag verbeteren,

Nadere informatie

WILLEMS TECNO NV Leuvensesteenweg 157 3070 KORTENBERG Tel.: 02/759.61.62 - Fax.: 02/759.44.45

WILLEMS TECNO NV Leuvensesteenweg 157 3070 KORTENBERG Tel.: 02/759.61.62 - Fax.: 02/759.44.45 Uw Siemens-verdeler: WILLEMS TECNO NV Leuvensesteenweg 157 3070 KORTENBERG Tel.: 02/759.61.62 - Fax.: 02/759.44.45 www.willems-tecno.be Laat ons met Siemens anders omgaan met energie. Outdoorkleding is

Nadere informatie

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem.

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-06-17 iq800 iq800 Wasmachine iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. Producteigenschappen

Nadere informatie

... Een waaier aan zomeraanbiedingen!

... Een waaier aan zomeraanbiedingen! prom Vrijblijvend aanbevolen prijs van 1 tot en met 31 juli 2015 of tot uitputting van de voorraad, geldig in de deelnemende verkooppunten. BTW en Recupelbijdrage inbegrepen. Niet cumuleerbaar met andere

Nadere informatie

OVENS. KOOKPLATEN. DAMPKAPPEN. KOE LING. VAATWAS. KRANEN EN SPOELBAKKEN

OVENS. KOOKPLATEN. DAMPKAPPEN. KOE LING. VAATWAS. KRANEN EN SPOELBAKKEN OVENS. KOOKPLTEN. DMPKPPEN. KOE LING. VTWS. KRNEN EN SPOELBKKEN 2 0 1 3 BSISSET ZOB10401XK Conventionele oven Energieklasse Volume: liter 4 OVENFUNCTIES Onderwarmte Bovenwarmte Boven- en onderwarmte Mechanische

Nadere informatie

Stap binnen in de wereld van Siemens... Ontdek snel onze SUPER PROMO S van 01 t.e.m. 31/07/2016.

Stap binnen in de wereld van Siemens... Ontdek snel onze SUPER PROMO S van 01 t.e.m. 31/07/2016. INFORMATIE VOOR DE VAKHANDEL WM 16W472FG * Vrijblijvend aanbevolen marktprijs op 01/04/2016, BTW en Recupelbijdrage inbegrepen. Stap binnen in de wereld van Siemens... Ontdek snel onze SUPER PROMO S van

Nadere informatie

extraklassetoestellen Editie 2019 Siemens Home Appliances

extraklassetoestellen Editie 2019 Siemens Home Appliances extraklassetoestellen Editie 2019 Wasmachines / Droogautomaten Vaatwassers Koelkasten / Diepvriezers Ovens / Kookplaten. Voor meer informatie, bezoek siemens-home.bsh-group.com/be Breng de toekomst binnen.

Nadere informatie

Zo efficiënt... Vaatwassers van Siemens.

Zo efficiënt... Vaatwassers van Siemens. 40 Zo efficiënt... Vaatwassers van Siemens. PRODUCTKLASSEN iq700 iq500 iq300 iq100 Hoge resolutie TFT kleurendisplay Zeolith Dankzij de unieke Zeolith technologie wordt de vaat efficiënt en met schitterend

Nadere informatie

Vrijstaande keukenapparatuur

Vrijstaande keukenapparatuur Vrijstaande keukenapparatuur Bribus Keukens Ook voor vrijstaande apparatuur Bij Bribus vindt u degelijke keukens voor scherpe prijzen. Maar wist u dat we naast inbouw apparatuur ook vrijstaande apparaten

Nadere informatie

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : STL7233L Nieuw VAATWASSER, VOLLEDIG INTEGREERBAAR, 13 BESTEKKEN, 82 HOOGTE, 60 BREED EAN13: 8017709232429 13 bestekken Programma's: 5 + 5 snelle Temperaturen: 38, 45, 50, 55, 65, 70 C KENMERKEN: Planetarium

Nadere informatie

speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse A++.

speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse A++. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met het innovatieve variospeedplus voor een verkorting van uw wastijd met 66% en energie-efficiëntieklasse

Nadere informatie

SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven, elektronisch, multifunctie, PYROLYSE, hoogte 60 cm, zwart glas + inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193966 18 functies 50 automatische programma's

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : SF4120MCN Nieuw Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox/zwart glas Geen energieklasse want EAN13: 8017709195724 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator

Nadere informatie

499,99 * 549,99 GS 40NA32

499,99 * 549,99 GS 40NA32 Baanbrekende innovatie Ontdek de laatste technologische revolutie. Alweer introduceert technologie - pionier Siemens voor zijn nieuwste generatie koelkasten en diepvriezers meer dan één innoverende oplossing.

Nadere informatie

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF4390MCX Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox finger friendly EAN13: 8017709191443 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 40

Nadere informatie

Editie Editie Siemens Home Appliances

Editie Editie Siemens Home Appliances Editie 2018-2019 extraklassetoestellen Editie 2018-2019 Wasmachines / Droogautomaten Vaatwassers Koelkasten / Diepvriezers Ovens / Kookplaten. Voor meer informatie, bezoek siemens-home.bsh-group.com/be

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

C92GMX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A

C92GMX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A C92GMX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A EAN13: 8017709150143 Gaskookplaat met 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: extra snel: 4,00 kw Achteraan

Nadere informatie

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers 2014-2015 PowerDry de Nr. 1 voor afwassen en drogen in slechts 1 uur. * De innovatieve vaatwassers van Bauknecht met PowerDry technologie,

Nadere informatie

C92IPX8 FUNCTIES. Opties. classici. Grote oven multifunctie. Kleine oven convectioneel KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX

C92IPX8 FUNCTIES. Opties. classici. Grote oven multifunctie. Kleine oven convectioneel KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX C92IPX8 KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, INOX EAN13: 8017709150129 KOOKZONES 5 kookzones 5 kookzones met booster Vooraan links: 1400 W, 2200 W Achteraan links: 1850 W, 3000 W Centraal: 2600 W, 3700 W Achteraan

Nadere informatie

Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens.

Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens. Zo efficiënt... De vaatwassers van Siemens. Editie 2016 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Siemens presenteert: isensoric. De sensorgestuurde technologie die zorg draagt voor uw vaat. Intelligent

Nadere informatie

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A SC399X-8 Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A EAN13: 8017709130091 11 functies waaronder 1 Vapor Clean, 1 ontdooien en 1 rijzen Elektronische analoge klok met programator

Nadere informatie

SFP6925BPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria

SFP6925BPZ FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : Victoria Oven elektronisch, multifunctie, pizza, pyrolyse, wit Energieklasse A EAN13: 8017709204327 20 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 65 liter 5 kookniveaus Temperatuur van

Nadere informatie

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B EAN13: 8017709162870 Gaskookplaat: 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,80 kw Vooraan links: ultra snelle brander 3,50 kw Achteraan

Nadere informatie

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen Wasautomaten Droogautomaten 2013-2014 Ultimate Care - de Nr.1 * in delicaat wassen Bauknecht Wasautomaten Uw wasgoed uitzonderlijk schoon en uw kleding

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

949,- Gratis bezorgd in Nederland

949,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw SN657X01PN 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SN657X01PN is een inbouw

Nadere informatie

1069,- Gratis bezorgd in Nederland

1069,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH oven met magnetron CMG636NS2 1069,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch CMG636NS2 is een luxe bakoven

Nadere informatie

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE 24 25 / XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE De gespecialiseerde reiniging die u zich wenst Een goede kok beschikt over een heel arsenaal aan keukengerei, en onze ProClean vaatwassers kunnen zelfs het

Nadere informatie

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven 2 Home Connect 3 Het comfort van uw woning. De intelligentie van Silicon Valley. Vanaf nu bieden

Nadere informatie

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... ".. "...

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... .. ... mmm er is geen betere Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010... or... ".. "......;;.... ;!I " ;li'.; ;; " ) Q [J "'" Q'~'i:.'. \'" :'1.'..... Lt. 1 Wasautomaten SoftCare-System

Nadere informatie

TR93IP. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones

TR93IP. Victoria KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: KOOKZONES. 5 kookzones TR93IP KOOKCENTRUM, INDUCTIE, 90X60 CM, CREME EAN13: 8017709196172 KOOKZONES 5 kookzones Vooraan links: 1300 W, 1400 W Achteraan links: 2300 W, 3000 W Centraal: 2300 W, 3000 W Achteraan rechts: 1300 W,

Nadere informatie

C92IPX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A

C92IPX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A C92IPX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A EAN13: 8017709150129 Inductiekookplaat: 5 zones waaronder: Achteraan links:

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

C92GMX. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens

C92GMX. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens C92GMX Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens EAN13: 8017709104610 Gaskookplaat: 6 gasbranders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: ultra snel:

Nadere informatie

CPF9IPBL Nieuw FUNCTIES. Toebehoren. Opties. Uitvoeringen. Portofino. Grote oven multifunctie. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Zwart Energieklasse A+

CPF9IPBL Nieuw FUNCTIES. Toebehoren. Opties. Uitvoeringen. Portofino. Grote oven multifunctie. Kookcentrum 'Portofino' 90 cm Zwart Energieklasse A+ CPF9IPBL Nieuw Kookcentrum '' 90 cm Zwart Energieklasse A+ EAN13: 8017709240738 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: 145 mm, 1,40kW / 2,20 kw Linksachter: 180 mm, 1,85 kw / 3,00kW

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2015-2016 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Siemens presenteert: isensoric. De sensorgestuurde technologie

Nadere informatie

Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open 1000,-

Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open 1000,- 1 van 5 7-1-2019 14:34 Fabrikant Bosch MDA open Bosch MDA Exclusief Bosch MDA Exclusief Bosch MDA open Siemens MDA Extra Klasse Siemens MDA Extra Klasse Siemens MDA open 800,- 900,- 1000,- Inbouw-vaatwasser

Nadere informatie

2441,- Gratis bezorgd in Nederland

2441,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS side-by-side koelkast rvs KA92DAI30 2441,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat afvoeren Full service levering + 95,00 Leveren op etage met verhuislift + 210,00 Beschrijving De

Nadere informatie

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones

C9GMX9-1 Nieuw. classici KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES. 6 kookzones C9GMX9-1 Nieuw KOOKCENTRUM, GAS, 90X60 CM, ENERGIEKLASSE A, INOX KOOKZONES 6 kookzones Vooraan links: 4200 W Achteraan links: 1000 W Vooraan centraal: 1000 W Achteraan centraal: 1800 W Vooraan rechts:

Nadere informatie

SF9390X1 Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF9390X1 Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF9390X1 Nieuw MULTIFUNCTIONELE OVEN, 90 CM, INOX FINGER FRIENDLY EAN13: 8017709234614 Breedte 90 cm, Hoogte 60 cm 9 kookfuncties 20 automatische programma's Groot LCD Display Classici bedieningsknoppen

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2014-2015 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. TFT-display 2 variodrum

Nadere informatie

Wanneer design en innovatie elkaar ontmoeten. avantgarde van Siemens. Wassen en drogen met maximaal comfort.

Wanneer design en innovatie elkaar ontmoeten. avantgarde van Siemens. Wassen en drogen met maximaal comfort. Wanneer design en innovatie elkaar ontmoeten. avantgarde van Siemens. Wassen en drogen met maximaal comfort. Voor meer informatie, bezoek siemens-home.bsh-group.com/be/nl/avantgarde Breng de toekomst binnen.

Nadere informatie

Vrijstaande toestellen Wasmachines / Droogautomaten Vaatwassers Koelkasten / Diepvriezers Fornuizen / Microgolfovens 2010/2011

Vrijstaande toestellen Wasmachines / Droogautomaten Vaatwassers Koelkasten / Diepvriezers Fornuizen / Microgolfovens 2010/2011 Vrijstaande toestellen Wasmachines / Droogautomaten Vaatwassers Koelkasten / Diepvriezers Fornuizen / Microgolfovens 2010/2011 Breng de toekomst binnen. Welkom in de wereld van de moderne huishoudtoestellen.

Nadere informatie

BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de

BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de Duitse standaard in de keuken Belion keukeninbouwapparatuur 2014 Introductie Belion, het betaalbare kwaliteitsmerk keukeninbouwapparatuur Inhoudsopgave Met

Nadere informatie