Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect."

Transcriptie

1 Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect.

2 Technologieën die niet alleen de kwaliteit van alledag verbeteren, maar ook onze toekomst. Bij elkaar opgeteld verbruiken alle groothuishoudelijke apparaten samen het meeste energie in een huishouden. Daarom ontwikkelt Bosch al decennia lang voortdurend nieuwe productiemethoden, technologieën en apparaten die steeds zuiniger omgaan met natuurlijke energiebronnen, zonder in te leveren op kwaliteit. Zo verlegt Bosch telkens weer zijn eigen grenzen en levert het op zijn manier een bijdrage aan een betere toekomst. Dit wil Bosch graag aan u vertellen. Niet door hier veel woorden aan vuil te maken. Maar door de producten voor zichzelf te laten spreken met eerlijke op feiten gebaseerde gebruikersinformatie. Geheel volgens de Green Technology inside -filosofie waarin duurzaamheid staat voor gezond leven en kernwaarden als integriteit, eerlijkheid en natuurlijk zuinig omgaan met energie. Ook in zijn wasmachines met VarioPerfect maakt Bosch deze claim waar Neem bijvoorbeeld de Logixx 8. De drijvende kracht achter deze nieuwe wasmachine is de zogenaamde EcoSilenceDrive die veel sterker, stiller en natuurlijk zuiniger is dan menig andere motor in de markt Deze motor maakt gebruik van een permanente magneet waardoor koolborstels niet meer nodig zijn. Hierdoor is de Logixx 8 wasmachine maar liefst 30% zuiniger dan nodig voor energielabel A.

3 Topprestaties hebben een gezonde basis nodig De EcoSilence Drive vormt een klasse op zich. Deze aandrijving behoort tot de nieuwste generatie borstelloze motoren en zorgt dat de nieuwe Logixx 8 VarioPerfect nog energiezuiniger, sneller, stiller en effectiever is dan elke andere wasmachine van Bosch. De nieuwe EcoSilence Drive Deze revolutionaire, door Bosch ontwikkelde borstelloze motor is stiller, sneller, energiezuiniger, duurzamer en krachtiger dan alle voorgangers dankzij onze gepatenteerde oplossing. In tegenstelling tot traditionele borstelloze motoren maakt de EcoSilence Drive gebruik van een permanente magneet met de nieuwste aandrijvingselektronica. Deze geavanceerde technologie wordt ook toegepast bij krachtige machines zoals windturbines waar maximale vermogens en minimale energieverliezen zijn vereist. Efficiënter Een traditionele motor heeft een rendementsfactor van 25 %. De rendementsfactor is de verhouding tussen de stroominvoer en de vermogensuitvoer. Hoe hoger de rendementsfactor, des te effectiever is het gebruik. Dankzij geavanceerde elektronica heeft de nieuwe EcoSilence Drive, met zijn sensorloze en dus intelligente elektronische regeling, een rendementsfactor van 60 %. Energiezuiniger De nieuwe EcoSilence Drive verbruikt tot 30 % minder energie dan de norm voor energieklasse A aangeeft. Tijdbesparender Dankzij de uitstekende rendementsfactor heeft de EcoSilence Drive ook minder tijd nodig voor het leveren van topprestaties. Stiller In tegenstelling tot traditionele motoren is de nieuwe EcoSilence Drive zeer stil. Doordat de motor geen borstels heeft, produceert deze geen hoogfrequentie borstelgeluiden meer. De aandrijving is volledig omkapseld en draait verbazingwekkend stil. Duurzamer De compacte motor is zeer slijtagebestendig en heeft een lange levensverwachting.

4 De 8 highlights van de Logixx 8 VarioPerfect Eén voor alles en alles in één De Logixx 8 VarioPefect brengt magie in uw huis. Met deze wasmachine wordt elke wens vervuld. Wat zou u anders verwachten van de nieuwe perfectie op het gebied van wassen? NIEUW Lange levensduur en fluisterstil met EcoSilence Drive De unieke EcoSilence Drive is een geavanceerde motor voor maximale efficiency, energiebesparing en een buitengewoon stille werking. NIEUW VarioPerfect 30% zuiniger dan de norm voor energieklasse A aangeeft dankzij EcoPerfect. Selecteer de Eco Perfect optie in het Varioperfect Logic System om te besparen op uw energiekosten. NIEUW VarioPerfect Perfect wassen tot max. 60 % sneller dankzij SpeedPerfect. Selecteer de SpeedPerfect optie in het VarioPerfect Logic system als u weinig tijd heeft. NIEUW Zeer stil dankzij de AntiVibration zijwanden De constructie van de buitenwanden garandeert in combinatie met de EcoSilence Drive een uitzonderlijk stille werking. Sneller, voorzichtiger wassen met de gepatenteerde Vario Soft trommel en deur met asymmetrisch gewelfd glas Dankzij een unieke druppelstructuur wordt uw wasgoed, afhankelijk van uw wensen, intensiever of behoedzamer gewassen. Gericht aanpakken en verwijderen van 16 van de meest hardnekkige vlekken met de optie Vlekkenautomaat Bijvoorbeeld rode wijn of cosmetica hebben geen kans wanneer u de optie Vlekkenautomaat met uw standaard wasprogramma s combineert. 100 % comfort met de zelfreinigende wasmiddellade Praktische hygiëne, gegarandeerd door een grondige, automatische spoeling tijdens elke wascyclus. Geavanceerde zorg voor uw wasgoed met een aantal speciale wasprogramma s Omdat elk kledingstuk anders is: Individuele was - programma s, bijvoorbeeld voor sportkleding of shirts/ blouses.

5 De beste energieklasse is A Bosch verbetert dit met 30 % Dankzij het nieuwe VarioPerfect logic system kan de optie EcoPerfect worden gecombineerd met vrijwel elk wasprogramma. Voor energiezuinig wassen en perfecte resultaten. VarioPerfect Met een aantal perfecte wasprogramma s garandeert Vario- Perfect topresultaten voor alle textielsoorten en elk vulgewicht. Combineer de VarioPerfect EcoPerfect optie met vrijwel elk wasprogramma voor nog meer energiebesparing en met SpeedPerfect voor supersnelle resultaten. De EcoPerfect besparingsoptie* Selecteer EcoPerfect en bespaar een verbazingwekkende hoeveelheid elektriciteit. Met een volle 8 kg belading is de Logixx 8 VarioPerfect nog steeds 30 % zuiniger dan de norm voor de meest zuinige energieklasse A aangeeft. De optie EcoPerfect kan met alle wasprogramma s worden gecombineerd, behalve met ExtraShort 15 en het wolwasprogramma. Op deze manier kunt u op energiekosten besparen en toch van perfecte wasresultaten genieten in energieklasse A. * zelfs 30 % zuiniger (slechts 0,13 kwh/kg) dan de norm (0,19 kwh/kg) voor energieklasse A aangeeft.

6 30 % meer energie besparen bij een vulgewicht van 8 kg. Dat smaakt naar meer Selecteer een EcoPerfect optie en was op superefficiënte wijze een volledige lading wasgoed van 8 kg in de Bosch Logixx 8 VarioPerfect. Uiterst energiezuinig met EcoSilence Drive De nieuwe EcoSilence Drive heeft een bijzonder hoge rendementsfactor van 60 %. Vergeleken met andere motoren is de EcoSilence Drive uiterst energiezuinig. Net als een moderne windturbine en gebaseerd op een permanente magneet biedt de EcoSilence Drive maximale prestaties en een minimaal verbruik. Volledige belading Elektriciteitskosten per wasbeurt* 8 kg wasgoed 1,03kWh = 22,66 cent Doelgericht verbruik van water en energie dankzij de beladingsautomaat De tijd waarin de wasmachine volledig werd gevuld om elektriciteit te besparen, is dankzij onze beladingsautomaat voorgoed voorbij. Dit systeem detecteert hoeveel wasgoed er in de trommel zit en zorgt dat een hierop afgestemde hoeveelheid energie en water wordt verbruikt. Op deze manier kunnen zelfs kleine hoeveelheden wasgoed op uiterst energiezuinige wijze worden gewassen. Dus als u bijvoorbeeld 4 kg wasgoed wilt wassen, gebruikt u alleen de hoeveelheid elektriciteit en water die nodig is voor het wassen van 4 kg en niet meer. * gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 / kwh bij een standaard wasprogramma: 60 C wit/gekleurd wasgoed en EcoPerfect optie

7 60 % sneller wassen, 100 % tevredenheid SpeedPerfect is de snelste wasoptie ooit. Daarnaast wast deze optie grondig en behoedzaam. Snelle optie SpeedPerfect Afhankelijk van het geselecteerde was programma kunt u met SpeedPerfect de wastijd met maximaal 60 % verkorten. U kunt deze functie met alle wasprogramma s combineren, behalve ExtraShort en het wolwasprogramma. U wast bijvoorbeeld 5 kg wasgoed in slechts 60 minuten* - zonder dat dit invloed heeft op het wasresultaat. Voor topprestaties in minder dan de helft van de wastijd. Wasresultaat klasse A De wasresultaatklassen geven aan in welke mate aan de normen voor wasresultaten wordt voldaan. Wasresultaat houdt in maximale reiniging en maximale zorg. De A-klasse betekent een topklasse wasresultaat en 100 % waskracht. * bij een 40 C wasprogramma voor wit/gekleurd wasgoed en Speed- Perfect optie.

8 We hebben ons altijd gericht op het verwijderen van vlekken. Nu gaan we het geluid aanpakken De nieuwe Logixx 8: fluisterstil dankzij de nieuwe EcoSilence Drive EcoSilence Drive Omdat de EcoSilence Drive geen borstels heeft, is er ook geen geluid van motorborstels te horen. Korte trommel rotaties dragen eveneens bij aan de geluidsreductie. Daarnaast functioneert de EcoSilence Drive zelf bijzonder stil. AntiVibration Design Het nieuwe spiraalvormige design van de zijwanden is niet gewoon een blikvanger. De structuur verhoogt de stabiliteit en reduceert trillingen. De optimale geluids isolatie dempt het geluid nog verder.

9 Het enige trommelsysteem met twee verschillende benaderingen van één doel: perfecte reiniging Applaus voor het gepatenteerde VarioSoft trommelsysteem dat over een aantal unieke kenmerken beschikt om perfecte wasresultaten te garanderen. Ongeacht of het om kwetsbaar of sterk vervuild wasgoed gaat of zelfs gordijnen. VarioSoft trommelsysteem Het unieke, gepatenteerde VarioSoft trommelsysteem voor het snel en behoedzaam wassen is exclusief beschikbaar bij Bosch wasmachines. De trommel heeft een speciale structuur met kleine openingen en asymmetrische wasmeenemers met een steile en een platte kant. Bij de normale programma s zorgen de trommelbewegingen aan de steile kant voor meer intensieve wasbewegingen en bij de behoedzame programma s resulteren de zacht glooiende kanten in heel zachte trommelbewegingen. Deur met asymmetrische gewelfd glas Het unieke design van de deur verbetert de wasresultaten eveneens aanzienlijk. De asymmetrisch gewelfde oppervlak van het glas aan de binnenzijde voert het wasgoed voorzichtig terug naar het midden van de trommel, zodat het wasgoed continu in het wasproces wordt geïntegreerd. Antikreuk Met een capaciteit van 8 kg of 65 liter heeft de Logixx 8 VarioPerfect absoluut de grootste trommel van alle wasmachines met standaardafmetingen. De grote trommel zorgt dat uw wasgoed vrij kan bewegen, zodat uw wasgoed zelfs bij grotere hoeveelheden minder kreukt.

10 Gaat meer vlekken te lijf dan uw kinderen ooit kunnen verzinnen. Geen probleem, ongeacht hoe uw kinderen er uitzien wanneer ze thuiskomen: 16 speciale vlekkenprogramma s kunnen elke uitdaging aan waar u mee wordt geconfronteerd wanneer u even niet kijkt. Vlekkenautomaat De optie Vlekkenautomaat op de Logixx 8 Vario- Perfect elimineert doelgericht 16 van de meest hardnekkige vlekken van chocolade en gras tot rode wijn. De wasmachine stemt automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd af op de betreffende vlekken, voordat het geselecteerde wasprogramma* start. De 16 meest hardnekkige vlekken: Babyvoeding Bloed Boter/olie Ei Grond/aarde Gras Koffie Cosmetica Rode wijn Chocolade Vuile sokken Transpiratie Thee Tomaten Sinaasappels Aardbeien * Wit/gekleurd behoedzame wasprogramma s

11 Een goede wasmachine zorgt niet alleen voor de was, maar ook voor zichzelf Exclusief bij Bosch: de eerste wasmiddellade die zichzelf reinigt. Vanaf nu kunt u al het reinigen aan ons overlaten. Zelfreinigende wasmiddellade De zelfreinigende wasmiddellade heeft gladde wanden en openingen die de twee wasmiddelkamers automatisch schoonspoelen zodra er water wordt toegevoegd. Hierdoor is het water altijd schoon als de spoelcycli van start gaan.

12 Anderen sluiten compromissen. Wij reinigen. Altijd Nieuw! VarioPerfect : 100 % waskracht in snelle en eco-instellingen. VarioPerfect Met een perfect aanbod aan programma s levert de VarioPerfect uitstekende wasresultaten voor alle textielsoorten en elk vulgewicht. Vrijwel alle wasprogramma s kunnen met de VarioPerfect EcoPerfect optie worden gecombineerd voor nog meer energiebesparing en met SpeedPerfect voor supersnelle resultaten. Overige perfecte kenmerken Wasprogramma s met voorwas Dankzij VarioPerfect is er geen voorwasknop meer nodig. De wasprogramma s zijn zodanig geperfectioneerd dat het wasgoed altijd perfect schoon uit te machine komt. Maar voor mensen die toch willen voorwassen, hebben we 2 standaardprogramma s ontwikkeld met een voorwas en een flexibele temperatuurinstelling. Zo kunt u alle textielsoorten, van katoen tot synthetisch, met een voorwas wassen. Soms kunt u echter meer elektriciteit besparen door de voorwascyclus weg te laten.

13 Bosch Info Center Burgemeester Stramanweg EN Amsterdam-Zuidoost Tel (gratis) Zie voor openingstijden: BSH - 10/09 - FVV BSH Huishoudapparaten B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor foutief geplaatste afbeeldingen. Technische wijzigingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden. Door de druktechniek kunnen kleurverschillen ontstaan. Druk- en zetfouten voorbehouden. Uitgave: BSH Huishoudapparaten B.V., Amsterdam. Telefoon gratis (Info-Team), (020) (centrale).

Nu is er nog maar één wasvoorschrift. Samsung trainingsmap wasmachines

Nu is er nog maar één wasvoorschrift. Samsung trainingsmap wasmachines Nu is er nog maar één wasvoorschrift Samsung trainingsmap wasmachines Inhoudsopgave Samsung groet BCC 4 Dit is Samsung 5 De organisatie 5 Samsung maakt al 38 jaar wasmachines 6 Samsung, wasmachines en

Nadere informatie

EEN STRALENDE WAS. Gids voor een stralend witte was en kleuren die als nieuw blijven. Speciaal voor u samengesteld door

EEN STRALENDE WAS. Gids voor een stralend witte was en kleuren die als nieuw blijven. Speciaal voor u samengesteld door EEN STRALENDE WAS Gids voor een stralend witte was en kleuren die als nieuw blijven. Speciaal voor u samengesteld door Beste klant, Hartelijk dank dat u voor een Whirlpool-wasmachine heeft gekozen! Wij zijn

Nadere informatie

De nieuwe standaard in schoon!

De nieuwe standaard in schoon! Natuurlijk bij Electro World De nieuwe standaard in schoon! LEES VERDER VOOR DE NIEUWE LIJN VAN! ELECTROWORLD.NL DE NIEUWE STANDAARD IN SCHOON, NATUURLIJK BIJ ELECTRO WORLD Pakket 1: Pakket CareCollection

Nadere informatie

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt De meest solide HR-ketel allertijden Solide keuze Een nieuwe cv-ketel kopen. Dat klinkt aanzienlijk eenvoudiger dan het is. Want zodra u zich begint

Nadere informatie

Een beginners handleiding voor Electriciteit

Een beginners handleiding voor Electriciteit Een beginners handleiding voor Electriciteit Waarom leren over Elektriciteit? Omdat het weliswaar verborgen is in het stopcontact maar door ons allemaal iedere dag gebruikt. INHOUD 1. Introductie 2. Elektrische

Nadere informatie

ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES

ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES Wij van IPSO geloven in hogere efficiëntie. Dit betekent dat we op zoek gaan naar intelligente oplossingen die afval verminderen,

Nadere informatie

Energie winnen voor dagelijks gebruik. Onafhankelijkheid. Onafhankel

Energie winnen voor dagelijks gebruik. Onafhankelijkheid. Onafhankel Warm water DuurzamE Energie Verwarming Energie winnen voor dagelijks gebruik. Warmtepompen Ventilatie Zonnesysteem Onafhankelijk Onafhankelijkheid Onafhankel 01 2012 Duurzame energie. Energievoorziening

Nadere informatie

Remeha HRe -ketel. Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis. Primeur. voor Nederland.

Remeha HRe -ketel. Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis. Primeur. voor Nederland. Remeha HRe -ketel Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis Primeur voor Nederland Onderdeel van: de slimme & duurzame energieoplossingen van Remeha Energiebronnen

Nadere informatie

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN STILTE Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat zich in uw keuken afspeelt. Het

Nadere informatie

Flexibele & Rendabele Zonne-energie

Flexibele & Rendabele Zonne-energie Flexibele & Rendabele Zonne-energie Voor Verenigingen van Eigenaren Herman is een product van LENS Inleiding Zonne-energie is duurzaam én winstgevend. Wij geloven in een wereld waar mensen hier samen de

Nadere informatie

100 tips om energie. te besparen. 100 tips om energie te besparen

100 tips om energie. te besparen. 100 tips om energie te besparen 100 tips om energie te besparen Overzicht Verbruik minder energie en bescherm uw portemonnee, uw gezondheid én het milieu 3 Waarom op energie besparen? 4-5 Rationeel energie verbruiken zonder één euro

Nadere informatie

Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen?

Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen? Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen? met koop- en gebruiktips Inhoud Woord vooraf... 3 Zuinig met energie... 4 Het energielabel... 5 Wasmachines... 7 Droogkasten... 9 Koelkasten... 11 Diepvriezers...

Nadere informatie

Inbouwapparatuur 2015. Welkom bij Bauknecht.

Inbouwapparatuur 2015. Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparatuur 2015 Welkom bij Bauknecht. Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven

Nadere informatie

Schindler 6300 Eenvoudig ontwerp. Past perfect.

Schindler 6300 Eenvoudig ontwerp. Past perfect. Schindler 6300 Eenvoudig ontwerp. Past perfect. Schindler Modernisering De belangrijkste voordelen in één oogopslag. Kant-en-klare oplossing Een combinatie van voorgefabriceerde componenten en cabineflexibiliteit

Nadere informatie

V.v.E. INSULINDE. De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT. Rapport:

V.v.E. INSULINDE. De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT. Rapport: V.v.E. INSULINDE De Schutspatroon 4-60 3813 GJ AMERSFOORT Rapport: Haalbaarheidsonderzoek plaatsing zonnepanelen op het dak van het appartementencomplex INSULINDE Groeidocument start januari 2015 R. Böhm

Nadere informatie

20+ jaren. De investering van de toekomst voor maximaal comfort. energiebesparingen. heating.danfoss.com. Danfoss Warmtepompen

20+ jaren. De investering van de toekomst voor maximaal comfort. energiebesparingen. heating.danfoss.com. Danfoss Warmtepompen Danfoss Warmtepompen De investering van de toekomst voor maximaal comfort 20+ jaren energiebesparingen Met een levensverwachting van meer dan 20 jaar, zal investeren in een Danfoss warmtepomp u comfort

Nadere informatie

Remeha HRe -ketel. Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis. Nu standaard met isense.

Remeha HRe -ketel. Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis. Nu standaard met isense. Remeha HRe -ketel Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis Nu standaard met isense Onderdeel van: de slimme & duurzame energieoplossingen van Remeha Energiebronnen

Nadere informatie

BQLS, Brink Quality of Life System. De nieuwe filosofie voor verwarmen, ventileren, koelen en warm tapwater

BQLS, Brink Quality of Life System. De nieuwe filosofie voor verwarmen, ventileren, koelen en warm tapwater BQLS, Brink Quality of Life System De nieuwe filosofie voor verwarmen, ventileren, koelen en warm tapwater Alle comfortwensen zijn mogelijk. Het inno een per en e warm De cijfers verwijzen naar de schematische

Nadere informatie

LELY DAIRY EQUIPMENT Melken, voeren en oplossingen voor de stal

LELY DAIRY EQUIPMENT Melken, voeren en oplossingen voor de stal LELY DAIRY EQUIPMENT Melken, voeren en oplossingen voor de stal Bouw een mooie toekomst voor úw bedrijf www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive,

Nadere informatie

In het teken van de tijd

In het teken van de tijd REPLACE TECHNOLOGY In het teken van de tijd Van de uitfasering van R22 tot de nieuwste klimaattechniek PRODUCTCATALOGUS VOOR PROFESSIONALS 01 HET GESCHIKTE MOMENT 2000 2010 2015 Mitsubishi Electric schakelt

Nadere informatie

VOORDAT U DE WASMACHINE IN GEBRUIK NEEMT 1.Verwijderen van de verpakking en inspectie

VOORDAT U DE WASMACHINE IN GEBRUIK NEEMT 1.Verwijderen van de verpakking en inspectie 30106300aNL.fm Page 1 Friday, January 8, 2010 5:08 PM GEBRUIKSOMSCHRIJVING Deze wasmachine is uitsluitend bestemd voor het wassen en centrifugeren van in de machine wasbaar wasgoed, in hoeveelheden die

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider. Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto Vooruitstrevend rijplezier Ruim en stijlvol Uniek laag brandstofverbruik Aangedreven door de Hybrid Synergy Drive Volg de leider. 2

Nadere informatie

ENERGIEBESPARING IN DE WASSERIJSECTOR

ENERGIEBESPARING IN DE WASSERIJSECTOR ENERGIEBESPARING IN DE WASSERIJSECTOR Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Energiebesparing in de wasserijsector Inhoud 1 Het wasproces 01 1.1 Het wassen 02 1.1.1 Sorteren wasgoed in homogene stromen

Nadere informatie

Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! de zonne-energiesystemen van Centrosolar

Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! de zonne-energiesystemen van Centrosolar Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! de zonne-energiesystemen van Centrosolar Gratis energie van de zon Word uw eigen elektriciteitsleverancier De energie van de zon

Nadere informatie

Het groene boekje. Duurzaam is mooi. En nog mooier als het wat oplevert.

Het groene boekje. Duurzaam is mooi. En nog mooier als het wat oplevert. Het groene boekje Duurzaam is mooi. En nog mooier als het wat oplevert. Bespaartips in en rondom het huis Inleiding 5 Verwachte besparing gemiddelde eengezinswoning 6 A. BESPAREN IN EEN HANDOMDRAAI 9 Verwarmen

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

Met het allstor systeem

Met het allstor systeem Met het allstor systeem Altijd de gewenste temperatuur Modulair buffersysteem allstor Het comfort van altijd de gewenste De allstor is een eenvoudig te installeren modulair buffersysteem geschikt voor

Nadere informatie

FEESTELIJKE HER OPENING! HEROPENING!

FEESTELIJKE HER OPENING! HEROPENING! FEESTELIJKE HER OPENING! HEROPENING! EXPERT JANSEN donderdag 21 t/m zaterdag 23 oktober WELKOM BIJ EXPERT JANSEN IN UITHUIZEN! Donderdag 21 oktober a.s. om 9.00 uur zal Expert Jansen, na Team Expert Jansen

Nadere informatie

YOUR PERSONAL POWERSTATION. Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! VAN CENTROSOLAR

YOUR PERSONAL POWERSTATION. Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! VAN CENTROSOLAR Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! de zonneenergiesystemen VAN CENTROSOLAR Ga vandaag nog het dak op met Centrosolar en bespaar fors met Your Personal Powerstation.

Nadere informatie

Itho centrale ventilatie-unit. CVE ECO-fan 2

Itho centrale ventilatie-unit. CVE ECO-fan 2 Itho centrale ventilatie-unit CVE ECO-fan 2 Energiezuinig door toepassing gelijkstroommotoren Een Centrale Ventilatie- Eenheid die ruim 83% minder energie verbruikt dan gewone CVE s? Terwijl CVE ECO-fan

Nadere informatie