Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect."

Transcriptie

1 Perfect in balans. Snel en stil wassen met weinig energie. De nieuwe Logixx 8 VarioPerfect, Maxx 7 VarioPerfect en Maxx 6 VarioPerfect.

2 Technologieën die niet alleen de kwaliteit van alledag verbeteren, maar ook onze toekomst. Bij elkaar opgeteld verbruiken alle groothuishoudelijke apparaten samen het meeste energie in een huishouden. Daarom ontwikkelt Bosch al decennia lang voortdurend nieuwe productiemethoden, technologieën en apparaten die steeds zuiniger omgaan met natuurlijke energiebronnen, zonder in te leveren op kwaliteit. Zo verlegt Bosch telkens weer zijn eigen grenzen en levert het op zijn manier een bijdrage aan een betere toekomst. Dit wil Bosch graag aan u vertellen. Niet door hier veel woorden aan vuil te maken. Maar door de producten voor zichzelf te laten spreken met eerlijke op feiten gebaseerde gebruikersinformatie. Geheel volgens de Green Technology inside -filosofie waarin duurzaamheid staat voor gezond leven en kernwaarden als integriteit, eerlijkheid en natuurlijk zuinig omgaan met energie. Ook in zijn wasmachines met VarioPerfect maakt Bosch deze claim waar Neem bijvoorbeeld de Logixx 8. De drijvende kracht achter deze nieuwe wasmachine is de zogenaamde EcoSilenceDrive die veel sterker, stiller en natuurlijk zuiniger is dan menig andere motor in de markt Deze motor maakt gebruik van een permanente magneet waardoor koolborstels niet meer nodig zijn. Hierdoor is de Logixx 8 wasmachine maar liefst 30% zuiniger dan nodig voor energielabel A.

3 Topprestaties hebben een gezonde basis nodig De EcoSilence Drive vormt een klasse op zich. Deze aandrijving behoort tot de nieuwste generatie borstelloze motoren en zorgt dat de nieuwe Logixx 8 VarioPerfect nog energiezuiniger, sneller, stiller en effectiever is dan elke andere wasmachine van Bosch. De nieuwe EcoSilence Drive Deze revolutionaire, door Bosch ontwikkelde borstelloze motor is stiller, sneller, energiezuiniger, duurzamer en krachtiger dan alle voorgangers dankzij onze gepatenteerde oplossing. In tegenstelling tot traditionele borstelloze motoren maakt de EcoSilence Drive gebruik van een permanente magneet met de nieuwste aandrijvingselektronica. Deze geavanceerde technologie wordt ook toegepast bij krachtige machines zoals windturbines waar maximale vermogens en minimale energieverliezen zijn vereist. Efficiënter Een traditionele motor heeft een rendementsfactor van 25 %. De rendementsfactor is de verhouding tussen de stroominvoer en de vermogensuitvoer. Hoe hoger de rendementsfactor, des te effectiever is het gebruik. Dankzij geavanceerde elektronica heeft de nieuwe EcoSilence Drive, met zijn sensorloze en dus intelligente elektronische regeling, een rendementsfactor van 60 %. Energiezuiniger De nieuwe EcoSilence Drive verbruikt tot 30 % minder energie dan de norm voor energieklasse A aangeeft. Tijdbesparender Dankzij de uitstekende rendementsfactor heeft de EcoSilence Drive ook minder tijd nodig voor het leveren van topprestaties. Stiller In tegenstelling tot traditionele motoren is de nieuwe EcoSilence Drive zeer stil. Doordat de motor geen borstels heeft, produceert deze geen hoogfrequentie borstelgeluiden meer. De aandrijving is volledig omkapseld en draait verbazingwekkend stil. Duurzamer De compacte motor is zeer slijtagebestendig en heeft een lange levensverwachting.

4 De 8 highlights van de Logixx 8 VarioPerfect Eén voor alles en alles in één De Logixx 8 VarioPefect brengt magie in uw huis. Met deze wasmachine wordt elke wens vervuld. Wat zou u anders verwachten van de nieuwe perfectie op het gebied van wassen? NIEUW Lange levensduur en fluisterstil met EcoSilence Drive De unieke EcoSilence Drive is een geavanceerde motor voor maximale efficiency, energiebesparing en een buitengewoon stille werking. NIEUW VarioPerfect 30% zuiniger dan de norm voor energieklasse A aangeeft dankzij EcoPerfect. Selecteer de Eco Perfect optie in het Varioperfect Logic System om te besparen op uw energiekosten. NIEUW VarioPerfect Perfect wassen tot max. 60 % sneller dankzij SpeedPerfect. Selecteer de SpeedPerfect optie in het VarioPerfect Logic system als u weinig tijd heeft. NIEUW Zeer stil dankzij de AntiVibration zijwanden De constructie van de buitenwanden garandeert in combinatie met de EcoSilence Drive een uitzonderlijk stille werking. Sneller, voorzichtiger wassen met de gepatenteerde Vario Soft trommel en deur met asymmetrisch gewelfd glas Dankzij een unieke druppelstructuur wordt uw wasgoed, afhankelijk van uw wensen, intensiever of behoedzamer gewassen. Gericht aanpakken en verwijderen van 16 van de meest hardnekkige vlekken met de optie Vlekkenautomaat Bijvoorbeeld rode wijn of cosmetica hebben geen kans wanneer u de optie Vlekkenautomaat met uw standaard wasprogramma s combineert. 100 % comfort met de zelfreinigende wasmiddellade Praktische hygiëne, gegarandeerd door een grondige, automatische spoeling tijdens elke wascyclus. Geavanceerde zorg voor uw wasgoed met een aantal speciale wasprogramma s Omdat elk kledingstuk anders is: Individuele was - programma s, bijvoorbeeld voor sportkleding of shirts/ blouses.

5 De beste energieklasse is A Bosch verbetert dit met 30 % Dankzij het nieuwe VarioPerfect logic system kan de optie EcoPerfect worden gecombineerd met vrijwel elk wasprogramma. Voor energiezuinig wassen en perfecte resultaten. VarioPerfect Met een aantal perfecte wasprogramma s garandeert Vario- Perfect topresultaten voor alle textielsoorten en elk vulgewicht. Combineer de VarioPerfect EcoPerfect optie met vrijwel elk wasprogramma voor nog meer energiebesparing en met SpeedPerfect voor supersnelle resultaten. De EcoPerfect besparingsoptie* Selecteer EcoPerfect en bespaar een verbazingwekkende hoeveelheid elektriciteit. Met een volle 8 kg belading is de Logixx 8 VarioPerfect nog steeds 30 % zuiniger dan de norm voor de meest zuinige energieklasse A aangeeft. De optie EcoPerfect kan met alle wasprogramma s worden gecombineerd, behalve met ExtraShort 15 en het wolwasprogramma. Op deze manier kunt u op energiekosten besparen en toch van perfecte wasresultaten genieten in energieklasse A. * zelfs 30 % zuiniger (slechts 0,13 kwh/kg) dan de norm (0,19 kwh/kg) voor energieklasse A aangeeft.

6 30 % meer energie besparen bij een vulgewicht van 8 kg. Dat smaakt naar meer Selecteer een EcoPerfect optie en was op superefficiënte wijze een volledige lading wasgoed van 8 kg in de Bosch Logixx 8 VarioPerfect. Uiterst energiezuinig met EcoSilence Drive De nieuwe EcoSilence Drive heeft een bijzonder hoge rendementsfactor van 60 %. Vergeleken met andere motoren is de EcoSilence Drive uiterst energiezuinig. Net als een moderne windturbine en gebaseerd op een permanente magneet biedt de EcoSilence Drive maximale prestaties en een minimaal verbruik. Volledige belading Elektriciteitskosten per wasbeurt* 8 kg wasgoed 1,03kWh = 22,66 cent Doelgericht verbruik van water en energie dankzij de beladingsautomaat De tijd waarin de wasmachine volledig werd gevuld om elektriciteit te besparen, is dankzij onze beladingsautomaat voorgoed voorbij. Dit systeem detecteert hoeveel wasgoed er in de trommel zit en zorgt dat een hierop afgestemde hoeveelheid energie en water wordt verbruikt. Op deze manier kunnen zelfs kleine hoeveelheden wasgoed op uiterst energiezuinige wijze worden gewassen. Dus als u bijvoorbeeld 4 kg wasgoed wilt wassen, gebruikt u alleen de hoeveelheid elektriciteit en water die nodig is voor het wassen van 4 kg en niet meer. * gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 / kwh bij een standaard wasprogramma: 60 C wit/gekleurd wasgoed en EcoPerfect optie

7 60 % sneller wassen, 100 % tevredenheid SpeedPerfect is de snelste wasoptie ooit. Daarnaast wast deze optie grondig en behoedzaam. Snelle optie SpeedPerfect Afhankelijk van het geselecteerde was programma kunt u met SpeedPerfect de wastijd met maximaal 60 % verkorten. U kunt deze functie met alle wasprogramma s combineren, behalve ExtraShort en het wolwasprogramma. U wast bijvoorbeeld 5 kg wasgoed in slechts 60 minuten* - zonder dat dit invloed heeft op het wasresultaat. Voor topprestaties in minder dan de helft van de wastijd. Wasresultaat klasse A De wasresultaatklassen geven aan in welke mate aan de normen voor wasresultaten wordt voldaan. Wasresultaat houdt in maximale reiniging en maximale zorg. De A-klasse betekent een topklasse wasresultaat en 100 % waskracht. * bij een 40 C wasprogramma voor wit/gekleurd wasgoed en Speed- Perfect optie.

8 We hebben ons altijd gericht op het verwijderen van vlekken. Nu gaan we het geluid aanpakken De nieuwe Logixx 8: fluisterstil dankzij de nieuwe EcoSilence Drive EcoSilence Drive Omdat de EcoSilence Drive geen borstels heeft, is er ook geen geluid van motorborstels te horen. Korte trommel rotaties dragen eveneens bij aan de geluidsreductie. Daarnaast functioneert de EcoSilence Drive zelf bijzonder stil. AntiVibration Design Het nieuwe spiraalvormige design van de zijwanden is niet gewoon een blikvanger. De structuur verhoogt de stabiliteit en reduceert trillingen. De optimale geluids isolatie dempt het geluid nog verder.

9 Het enige trommelsysteem met twee verschillende benaderingen van één doel: perfecte reiniging Applaus voor het gepatenteerde VarioSoft trommelsysteem dat over een aantal unieke kenmerken beschikt om perfecte wasresultaten te garanderen. Ongeacht of het om kwetsbaar of sterk vervuild wasgoed gaat of zelfs gordijnen. VarioSoft trommelsysteem Het unieke, gepatenteerde VarioSoft trommelsysteem voor het snel en behoedzaam wassen is exclusief beschikbaar bij Bosch wasmachines. De trommel heeft een speciale structuur met kleine openingen en asymmetrische wasmeenemers met een steile en een platte kant. Bij de normale programma s zorgen de trommelbewegingen aan de steile kant voor meer intensieve wasbewegingen en bij de behoedzame programma s resulteren de zacht glooiende kanten in heel zachte trommelbewegingen. Deur met asymmetrische gewelfd glas Het unieke design van de deur verbetert de wasresultaten eveneens aanzienlijk. De asymmetrisch gewelfde oppervlak van het glas aan de binnenzijde voert het wasgoed voorzichtig terug naar het midden van de trommel, zodat het wasgoed continu in het wasproces wordt geïntegreerd. Antikreuk Met een capaciteit van 8 kg of 65 liter heeft de Logixx 8 VarioPerfect absoluut de grootste trommel van alle wasmachines met standaardafmetingen. De grote trommel zorgt dat uw wasgoed vrij kan bewegen, zodat uw wasgoed zelfs bij grotere hoeveelheden minder kreukt.

10 Gaat meer vlekken te lijf dan uw kinderen ooit kunnen verzinnen. Geen probleem, ongeacht hoe uw kinderen er uitzien wanneer ze thuiskomen: 16 speciale vlekkenprogramma s kunnen elke uitdaging aan waar u mee wordt geconfronteerd wanneer u even niet kijkt. Vlekkenautomaat De optie Vlekkenautomaat op de Logixx 8 Vario- Perfect elimineert doelgericht 16 van de meest hardnekkige vlekken van chocolade en gras tot rode wijn. De wasmachine stemt automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd af op de betreffende vlekken, voordat het geselecteerde wasprogramma* start. De 16 meest hardnekkige vlekken: Babyvoeding Bloed Boter/olie Ei Grond/aarde Gras Koffie Cosmetica Rode wijn Chocolade Vuile sokken Transpiratie Thee Tomaten Sinaasappels Aardbeien * Wit/gekleurd behoedzame wasprogramma s

11 Een goede wasmachine zorgt niet alleen voor de was, maar ook voor zichzelf Exclusief bij Bosch: de eerste wasmiddellade die zichzelf reinigt. Vanaf nu kunt u al het reinigen aan ons overlaten. Zelfreinigende wasmiddellade De zelfreinigende wasmiddellade heeft gladde wanden en openingen die de twee wasmiddelkamers automatisch schoonspoelen zodra er water wordt toegevoegd. Hierdoor is het water altijd schoon als de spoelcycli van start gaan.

12 Anderen sluiten compromissen. Wij reinigen. Altijd Nieuw! VarioPerfect : 100 % waskracht in snelle en eco-instellingen. VarioPerfect Met een perfect aanbod aan programma s levert de VarioPerfect uitstekende wasresultaten voor alle textielsoorten en elk vulgewicht. Vrijwel alle wasprogramma s kunnen met de VarioPerfect EcoPerfect optie worden gecombineerd voor nog meer energiebesparing en met SpeedPerfect voor supersnelle resultaten. Overige perfecte kenmerken Wasprogramma s met voorwas Dankzij VarioPerfect is er geen voorwasknop meer nodig. De wasprogramma s zijn zodanig geperfectioneerd dat het wasgoed altijd perfect schoon uit te machine komt. Maar voor mensen die toch willen voorwassen, hebben we 2 standaardprogramma s ontwikkeld met een voorwas en een flexibele temperatuurinstelling. Zo kunt u alle textielsoorten, van katoen tot synthetisch, met een voorwas wassen. Soms kunt u echter meer elektriciteit besparen door de voorwascyclus weg te laten.

13 Bosch Info Center Burgemeester Stramanweg EN Amsterdam-Zuidoost Tel (gratis) Zie voor openingstijden: BSH - 10/09 - FVV BSH Huishoudapparaten B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor foutief geplaatste afbeeldingen. Technische wijzigingen en leveringsmogelijkheden voorbehouden. Door de druktechniek kunnen kleurverschillen ontstaan. Druk- en zetfouten voorbehouden. Uitgave: BSH Huishoudapparaten B.V., Amsterdam. Telefoon gratis (Info-Team), (020) (centrale).

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT

Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. Display TFT 4 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq500 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt de wasmachine niet alleen

Nadere informatie

HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO WAY32591NL

HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO WAY32591NL 20 Wassen en drogen WASMACHINES - HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL I-DOS HOMEPROFESSIONAL HOMEPROFESSIONAL SUPERECO Consumentenbond, januari 2014 Technisch identiek aan: WAY32541NL, Best getest Consumentenbond

Nadere informatie

- Communicatie handleiding- Samsung AddWash. Welcome to the new home_

- Communicatie handleiding- Samsung AddWash. Welcome to the new home_ - Communicatie handleiding- Samsung AddWash Welcome to the new home_ 2016 COMMUNICATIEHANDLEIDING Samsung AddWash 2016 Introductie Voor u liggen de Samsung AddWash advertentierichtlijnen. Hierin vindt

Nadere informatie

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving

734,- SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL. Bezorgopties. Beschrijving SIEMENS wasmachine WM16O5C2NL 734,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Onderschuifbaar Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt

Nadere informatie

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... ".. "...

Q'~'i:.'. mmm. Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010 . 1. er is geen betere .;, ;;, .,.. or... .. ... mmm er is geen betere Programma- en prijsoverzicht van huishoudelijke apparaten Uitgave: april 2010... or... ".. "......;;.... ;!I " ;li'.; ;; " ) Q [J "'" Q'~'i:.'. \'" :'1.'..... Lt. 1 Wasautomaten SoftCare-System

Nadere informatie

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life WASMACHINES - maart 2009 Technology designed for life Longer lasting clothes, less energy van Samsung maken méér mogelijk. Schone kleren wanneer jij ze nodig hebt. Maar liefst 8 kilo wasgoed in één wasbeurt

Nadere informatie

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar

Uitvoering. Side-by-Side. Onderschuifbaar Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display 10 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt

Nadere informatie

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil

Productgegevens. Uitvoering. Side-by-Side. Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Productgegevens Uitvoering Side-by-Side Geschikt voor was/droogzuil Side-by-Side Wasmachine en droger kunnen naast elkaar worden opgesteld. Geschikt voor was/droogzuil Apparaat is geschikt voor opstelling

Nadere informatie

853,- Gratis bezorgd in Nederland

853,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS wasmachine WM16W692NL 853,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Wassen. Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten.

Wassen en drogen. Wassen en drogen. Wassen. Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wassen Wassen en drogen Onze wasautomaten zorgen behoedzaam voor uw kleding en houden het verbruik scherp in de gaten. Wassen en drogen Wasautomaten Wat is nieuw Highlights uit de wasautomatenrange.

Nadere informatie

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart Doorschuifvaatwasmachines Dat een vaatwasmachine een schone vaat oplevert, is vanzelfsprekend. Als u echter bij een grote belasting van de machine door

Nadere informatie

SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.

SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso. SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com DE ENIGE KEUZE Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. INKIJK EXEMPLAAR Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2013 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. TFT-display

Nadere informatie

Wassen en drogen. Editie 2014. www.bosch-home.be. Technologie voor het leven

Wassen en drogen. Editie 2014. www.bosch-home.be. Technologie voor het leven Wassen en drogen. Editie 2014 www.bosch-home.be Technologie voor het leven Bosch: een merk voor het leven. Onze omgeving heeft veel invloed op de manier waarop we in het leven staan. In een gezonde, leefbare

Nadere informatie

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro!

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Aankoopgids Lave-linges Wasmachines Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. LAAT ONZE WASMACHINES HET VUILE WERK OPKNAPPEN! Vandaag

Nadere informatie

LONG LASTING BeAUTy FOR

LONG LASTING BeAUTy FOR * LONG LASTING eauty FOR your FIReS AND COLOURS * Testing among leading european brands conducted by Swiss independent institute empa Testmaterialien AG (Report Nr: 20120821) shows Whirlpool as the best

Nadere informatie

SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES

SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het milieu? Bent u op zoek naar mogelijkheden om de rekening voor water en energie te verlagen? Duurt

Nadere informatie

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring Wasmachines HS-6008 - HS-6013 - HS-6017 SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring De HS-6000 van Girbau, zijn hoogzwierende wasmachines met een capaciteit van 8, 13 of 17 kg ( verhouding 1/10).

Nadere informatie

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : STL7233L Nieuw VAATWASSER, VOLLEDIG INTEGREERBAAR, 13 BESTEKKEN, 82 HOOGTE, 60 BREED EAN13: 8017709232429 13 bestekken Programma's: 5 + 5 snelle Temperaturen: 38, 45, 50, 55, 65, 70 C KENMERKEN: Planetarium

Nadere informatie

949,- ASKO wasmachine MALMO. Bezorgopties. Beschrijving

949,- ASKO wasmachine MALMO. Bezorgopties. Beschrijving ASKO wasmachine MALMO 949,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

Voorzien van een grote XXL deur voor het praktisch in- en uitladen van uw wasgoed.

Voorzien van een grote XXL deur voor het praktisch in- en uitladen van uw wasgoed. PELGRIM wasmachine PWM110WIT 409,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00

Nadere informatie

De wasmachines en de droogautomaten

De wasmachines en de droogautomaten De wasmachines en de droogautomaten 2011 Technologie voor het leven 2 Introductie Elke taak, zelfs de meest bescheiden, is belangrijk. Een wijs econoom zei ooit: Ik ben liever geld kwijt dan vertrouwen.

Nadere informatie

BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE

BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE GREEN SPIRIT Gamma BESPAAR TOT 75% CHEMICALIEN, 30% WATER EN 30% ENERGIE Bespaar tot 75% op detergent, tot 30% op water en tot wel 30% op energie. De nieuwe Electrolux vaatwassers beperken het gebruik

Nadere informatie

LONG LASTING BEAUTy FOR

LONG LASTING BEAUTy FOR * LONG LASTING EAUTy FOR your FIRES AND COLOURS * Testing among leading European brands conducted by Swiss independent institute EMPA Testmaterialien AG (Report Nr: 20120821) shows Whirlpool as the best

Nadere informatie

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem.

iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-06-17 iq800 iq800 Wasmachine iq800 isensoric Premium wasmachine met stijlvol design en het intelligente i-dos doseersysteem en speciaal anti-vlekken systeem. Producteigenschappen

Nadere informatie

Wassen en drogen Drogen

Wassen en drogen Drogen Drogen Onze droogautomaten zijn niet alleen zuinig met energie maar ook op de kleding. Drogers Wat is nieuw Handwas en dry clean only? Nu niet meer. Highlights uit de drogerrange. Leeg - zonder moeite

Nadere informatie

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten

Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen. Wasautomaten Droogautomaten Bij Bauknecht is delicaat wasgoed in goede handen Wasautomaten Droogautomaten 2013-2014 Ultimate Care - de Nr.1 * in delicaat wassen Bauknecht Wasautomaten Uw wasgoed uitzonderlijk schoon en uw kleding

Nadere informatie

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm

ST732L. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm ST732L Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Energieklasse A+ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709173302 13 couverts 5 standaard + 5 Quick Time programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES

ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES Wij van IPSO geloven in hogere efficiëntie. Dit betekent dat we op zoek gaan naar intelligente oplossingen die afval verminderen,

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN UNIEK IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP EN ONTDEK AUGMENTED REALITY ij heeft een andere uitstraling dan elke andere booster set is klein en volledig geïntegreerd. Zodra u hem installeert en gebruikt, realiseert

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie

SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com

SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com DE ENIGE KEUZE Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het milieu?

Nadere informatie

Brochure wasmachines 7 kg

Brochure wasmachines 7 kg Brochure wasmachines 7 kg Direct uit voorraad leverbaar WDB030 WPS Eco W1 Classic-wasmachine voorlader voor 1-7 kg wasgoed, Miele-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Miele-kwaliteit - getest op een

Nadere informatie

4 WASSEN EN DROGEN WASSEN EN DROGEN

4 WASSEN EN DROGEN WASSEN EN DROGEN 4 5 Individuele zorg voor iedere lading U heeft een wasmachine nodig die zich aan verschillende ladingen kan aanpassen om te garanderen dat uw volledige garderobe de beste behandeling krijgt bij iedere

Nadere informatie

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70%

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% RHIMA korventransportmachines met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% De vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+

Nadere informatie

Huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten Huishoudelijke apparaten Programmaoverzicht januari 2009 Uw gevoel zegt Bosch Uw verstand ook Wassen, drogen en strijken Inhoudsopgave Pagina fwassen De concepten van Bosch 8 Wassen 12 lgemeen 14 Product

Nadere informatie

100,- Miele. Voor alles waar je echt om geeft. Jarenlang genieten van het schoonste wasresultaat! Tijdelijk

100,- Miele. Voor alles waar je echt om geeft. Jarenlang genieten van het schoonste wasresultaat! Tijdelijk Miele. Voor alles waar je echt om geeft. Jarenlang genieten van het schoonste wasresultaat! Tijdelijk 100,- retour bij een promotiemodel W1-wasautomaat* * Bekijk de actievoorwaarden. Jarenlang genieten

Nadere informatie

1299,- Gratis bezorgd in Nederland

1299,- Gratis bezorgd in Nederland ASKO wasmachine rvs W4086C.S 1299,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping 12,00 gratis Aansluiten op trekschakelaar +

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven.

Afwassen. Afwassen. Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen Afwassen Even afruimen en lekker relaxed nagenieten, dankzij onze flexibele vaatwassers. Ze zijn gemaakt voor het echte leven. Afwassen A Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers

Nadere informatie

235,- Gratis bezorgd in Nederland

235,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH stofzuiger blauw BGL8522 235,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving De Bosch BGL8522 is een 750 Watt stofzuiger uitgevoerd met een energieklasse A label en voorzien van een stofzuigerzak. Deze

Nadere informatie

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen. www.danfoss.com Danfoss warmtepomptechnologie: duurzaam, energiezuinig

Nadere informatie

Itho Daalderop Centrale ventilatie-unit CVE ECO RFT. energiezuinig. & comfortabel

Itho Daalderop Centrale ventilatie-unit CVE ECO RFT. energiezuinig. & comfortabel Itho Daalderop Centrale ventilatie-unit CVE ECO RFT energiezuinig & comfortabel CVE ECO RFT: - Verbruikt tot 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroommotor - Altijd schone lucht in huis - Lagere

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers TURBO Het kleinste model van ons Piranha-gamma is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken. De Turbo klimt niet helemaal tot aan de waterlijn. De robot

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

DE EERSTE IN ZIJN SOORT

DE EERSTE IN ZIJN SOORT DE EERSTE IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP, ONTDEK AUGMENTED REALITY We hebben ons niet alleen beperkt tot het verbeteren van wat er al was! In plaats daarvan waren we de eerste om een revolutionaire innovatie

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd.

* Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. * DROOGAUTOMATEN 2013 2014 * Tests uitgevoerd op droogautomaten van toonaangevende Europese merken door het onafhankelijke, Zwitserse instituut EMPA Testmaterials Ltd. (Rapport nr. 20130293, mei 2013),

Nadere informatie

Snel, stil en uiterst zuinig in ontgassen

Snel, stil en uiterst zuinig in ontgassen Your reliable partner Snel, stil en uiterst zuinig in ontgassen Vacumat Eco in alle opzichten efficiënt Waterkwaliteit bepaalt prestatie De kwaliteit van het water bepaalt de prestatie van koel- en verwarmingsinstallaties.

Nadere informatie

649,- Gratis bezorgd in Nederland

649,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV86M50EU 649,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV86M50EU is een luxe volledig

Nadere informatie

1499,- Gratis bezorgd in Nederland

1499,- Gratis bezorgd in Nederland MIELE wasmachine bovenlader W695 F WPM 1499,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens.

Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Uw wasgoed zo onberispelijk dankzij Siemens. Wasmachines en droogautomaten Editie 2015 siemens-home.be Siemens. Breng de toekomst binnen. Zo intelligent... Wasmachines van Siemens. TFT-display 2 antivibration

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

Energieklasse. Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++-20%.

Energieklasse. Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++-20%. Wassen : -20% 10 1600 Energieklasse Onze Electrolux Inspiration wasmachines zijn zeer energiezuinig. Sommige modellen maken zelfs deel uit van energieklasse +++-20%. Wascapaciteit Zwiersnelheid LCD display

Nadere informatie

ANTWOORDEN Vragenlijst Energielabels op huishoudelijke producten

ANTWOORDEN Vragenlijst Energielabels op huishoudelijke producten ANTWOORDEN Vragenlijst Energielabels op huishoudelijke producten April 2015 Let op: er waren verschillende varianten van de vragenlijst, en daarom waren de panelleden die deelnamen aan dit onderzoek in

Nadere informatie

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS!

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS! Vaatwasmachines ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS! Doorschuif vaatwasmachine + Het instapmodel vaatwasmachines voor iedereen die de meest voordelige vaatwasmachine zoekt voor professioneel gebruik. Optimaal

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Vrijstaande keukenapparatuur

Vrijstaande keukenapparatuur Vrijstaande keukenapparatuur Bribus Keukens Ook voor vrijstaande apparatuur Bij Bribus vindt u degelijke keukens voor scherpe prijzen. Maar wist u dat we naast inbouw apparatuur ook vrijstaande apparaten

Nadere informatie

de AEG wasautomaten ook nog eens het laagste waterverbruik in vergelijking met de meeste standaard wasautomaten.

de AEG wasautomaten ook nog eens het laagste waterverbruik in vergelijking met de meeste standaard wasautomaten. partner assortiment / 2012 8 reinigen / nauwkeurig en behoedzaam Individuele behandeling voor elk soort wasgoed Om te garanderen dat al uw kleding de best mogelijke behandeling krijgt heeft u een wasautomaat

Nadere informatie

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen

Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Geniet van de DHP-AQ, de stilste en energiezuinigste lucht/water-warmtepomp ooit Zekerheid, comfort en energiebesparing in elk seizoen kleincomforttechniek.nl Danfoss warmtepomptechnologie:

Nadere informatie

Aquanomic wasprogramma

Aquanomic wasprogramma Aquanomic wasprogramma De veilige en eenvoudige weg naar uitstekende Wist u dat... 70% van alle gasten schoon linnen als een van de top 3 factoren van gasttevredenheid noemen?*1 Wij begrijpen dat een schone

Nadere informatie

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm

STP364T. Functies. Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm STP364T Volledig integreerbare vaatwasser 60 cm v.v. geïntegreerd bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Nishoogte 82 cm EAN13: 8017709182427 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking.

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking. EKOTEX, juli 2013 grafisch ontwerp Carli-d eerste keus sprint snelste keus hygiene bacterie- en schimmelwerend schone lucht VOS absorberend ecologisch meest duurzame keus ISOLAtie verbetert akoestiek,

Nadere informatie

Voice Board. Elektronische module voor gesproken weergave bij wasmachines en wasdrogers

Voice Board. Elektronische module voor gesproken weergave bij wasmachines en wasdrogers Voice Board Elektronische module voor gesproken weergave bij wasmachines en wasdrogers Inleiding Bij het Voice Board gaat het om elektronica voor gesproken weergave bij wasmachines en wasdrogers. Er worden

Nadere informatie

Atlas Copco Adsorptiedrogers. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm

Atlas Copco Adsorptiedrogers. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm Atlas Copco Adsorptiedrogers MD 5-25 88-25 l/s / 185-5297 cfm Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als basis voor een

Nadere informatie

Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel!

Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel! Willems Brussegem Miele TWinDos 200 cashback op vermelde prijzen! en 6 maanden gratis wasmiddel via de coupon, meegeleverd met je toestel! Wasmachines WCE670 TDos Wifi Het beste systeem voor vloeibare

Nadere informatie

typisch asko D5544 XL (82 cm)

typisch asko D5544 XL (82 cm) D5544 XL (82 cm) Premium bovenkorf Premium onderkorf Messenrek Aantal couverts: 14 Energieklasse: A+ typisch asko Deze ASKO producten zijn verkrijgbaar bij: Remco Service, Kervelstraat 82, Apeldoorn T

Nadere informatie

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE EVOLUTION Klaar voor iedere uitdaging 3 De Franke Evolution laat geen wens onvervuld. Hij behoort tot de elite van de koffiemachines en overtuigt gastronomie professionals

Nadere informatie

901,- Gratis bezorgd in Nederland

901,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH vaatwasser inbouw SMV99M30NL 901,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch SMV99M30NL is een inbouw vaatwasser

Nadere informatie

Wassen. Voor elke was

Wassen. Voor elke was Uw wasmachine Gefeliciteerd u hebt gekozen voor een modern, kwalitatief hoogwaardig huishoudelijk apparaat van het merk Bosch. De wasmachine wordt gekenmerkt door een zuinig water-, energieen wasmiddelverbruik.

Nadere informatie

Afwassen. Vaatwassers

Afwassen. Vaatwassers Afwassen Vaatwassers 106 Afwassen A INVERTER 15 Energieklasse Onze Electrolux Inspiration vaatwassers zijn zeer energiezuinig. Sommige toestellen maken zelfs deel uit van energieklasse A+++. TimeBeam projecteert

Nadere informatie

1429,- ASKO wasmachine W6884L. Bezorgopties. Beschrijving

1429,- ASKO wasmachine W6884L. Bezorgopties. Beschrijving ASKO wasmachine W6884L 1429,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Het is tijd voor de Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Vanuit De MEIKO Fontijn voor een nieuwe generatie Jouw bar, jouw café, jouw

Nadere informatie

589,- Gratis bezorgd in Nederland

589,- Gratis bezorgd in Nederland CANDY was/droogcombinatie CSW4364D2-S 589,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar

Nadere informatie

2013/2014 Vrijstaande apparaten

2013/2014 Vrijstaande apparaten 2013/2014 Vrijstaande apparaten Vaatwassen, wassen en drogen 1 SERVICES VAN UW CONSTRUCTA -SPECIALIST. Hebt u een nieuw huishoudelijk apparaat nodig of wilt u uw oude apparaten vervangen? Uw Constructa

Nadere informatie

REINIGING EN ONDERHOUD

REINIGING EN ONDERHOUD REINIGING EN ONDERHOUD VOOR UW HUISHOUDELIJKE APPARATEN Aanbevolen door ONS NIEUWE REINIGINGSASSORTIMENT ZORGT ERVOOR DAT UW APPARATEN LANGER ZULLEN MEEGAAN. Al 100 jaar ontwikkelen wij apparaten die het

Nadere informatie

De perfecte conventionele ketel. Warmte is ons element. Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander

De perfecte conventionele ketel. Warmte is ons element. Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander [ Lucht ] [ Water ] [ Aarde ] Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander [ Buderus ] De perfecte conventionele ketel We zijn niet allemaal op zoek naar de allernieuwste

Nadere informatie

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal

LP364XT. Functies. Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal LP364XT Vrijstaande vaatwasser 60 cm v.v. dashboard bedieningspaneel Semi professioneel Energieklasse A++ Roestvrijstaal EAN13: 8017709182441 14 couverts 5 standaard + 4 professionele programma's 5 temperaturen

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt

Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt REPLACE TECHNOLOGY Adem diep Met het vernieuwde warmtepompsysteem, dat de vervanging van oude systemen zeer eenvoudig maakt EU-verordening 1005/2009 INFORMATIEBROCHURE VOOR BESLISSINGNEMERS Belangrijke

Nadere informatie

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet.

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. En nu een kop koffie! Een krachtige espresso, net als in een echte Italiaanse bar? Of een schuimende cappuccino net als op een gezellig Parijs terras? Bij

Nadere informatie

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak Doorschuifvaatwasmachine PT-500 Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak PT-500 PT-500 wast gewoonweg schitterend Met de PT-500 presenteert Winterhalter een nieuwe doorschuifvaatwasmachine die snel

Nadere informatie

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers 2014-2015 PowerDry de Nr. 1 voor afwassen en drogen in slechts 1 uur. * De innovatieve vaatwassers van Bauknecht met PowerDry technologie,

Nadere informatie

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

GLS Professionele wasmachine 8 KG 10 KG

GLS Professionele wasmachine 8 KG 10 KG Goud Laundry Solutions Paukenslag 1 3286TD Klaaswaal The Netherlands Telefoon:0186-576050 info@goudlaundry.nl GLS Professionele wasmachine 8 KG 10 KG Goud Laundry Solutions heeft samen met haar fabrikant

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv. Uitrusting: Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv. Uitrusting: Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv Zeer comfortabele end krachtige éénschijfsmachine met onderhoudsvrije planeetwieloverbrenging en een grotere werkbreedte voor een zeer grote oppervlakteprestatie. Uitrusting:

Nadere informatie

1299,- MIELE wasmachine WMF 120 WCS. Bezorgopties. Beschrijving

1299,- MIELE wasmachine WMF 120 WCS. Bezorgopties. Beschrijving MIELE wasmachine WMF 120 WCS 1299,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Uitpakken & installeren + 19,00 Levering op verdieping + 12,00 Aansluiten op trekschakelaar + 15,00 Beschrijving

Nadere informatie

INNOVATIE IN GROENE TECHNOLOGIE.

INNOVATIE IN GROENE TECHNOLOGIE. INNOVATIE IN GROENE TECHNOLOGIE Al 70 jaar duurzaam Colofon Tekst Design Beeld Whiteside Online Marketing - www.whiteside.nl Sonja Lynch - www.mevrouwlynch.nl Creusen Marine, Axle Media EEN STILLE DROOM

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor garagedeuren

Aandrijfsystemen voor garagedeuren Aandrijfsystemen voor garagedeuren Stand-by verbruik: slechts 0,3 Watt! Voor elke garagedeur de beste aandrijving. Veilig. Comfortabel. Snel. Energiebesparend. 2 Het openen en sluiten van een deur is voor

Nadere informatie

Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). De Remeha Avanta: Afmetingen Montagegewicht 50/30 C

Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). De Remeha Avanta: Afmetingen Montagegewicht 50/30 C Om de aansluitleidingen netjes weg te werken is een speciale afdekmantel beschikbaar (optie). Comfort Master no-nonsense besturing De -serie is voorzien van een geavanceerde toestelbesturing. Deze besturing

Nadere informatie

Wie groen doet, heeft van Miele wat tegoed

Wie groen doet, heeft van Miele wat tegoed Wie groen doet, heeft van Miele wat tegoed Tijdelijk 100,- retour bij aankoop van een Miele T1-droogautomaat met warmtepomptechnologie!* * Afhankelijk van het model. Bekijk de actievoorwaarden. Miele T1-droogautomaten

Nadere informatie

Extra programmapakketten:

Extra programmapakketten: Extra programmapakketten: Baby Eco Home Home XL Hygiëne & Kids Medic Sport & Wellness nl-nl M.-Nr. 09 453 430 Inhoud Programmapakketten...3 Programmakeuze...4 Centrifugeren...5 Programma-overzicht...6

Nadere informatie

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen Verwarming Koeling Ventilatie Filtering De radiator voor nu en morgen. Lagetemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonnepanelen of hoogrendementsketels

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie