Viering 40 jaar SAHR. Vrijdag 4 november Van tot bij. Rottier Dancemasters. Najaar Inhoud van dit nummer:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Viering 40 jaar SAHR. Vrijdag 4 november Van tot bij. Rottier Dancemasters. Najaar Inhoud van dit nummer:"

Transcriptie

1 Najaar 2016 Inhoud van dit nummer: Pag. 1 Inhoudsopgave Pag. 2 Van de bestuurstafel Pag. 3 Interview met Trinette Adriaansen Pag. 5 Oerwoudtuinen Pag. 6 Oproep Kascommissie Pag. 6 Aansprakelijkheid Pag. 7 Mutaties Pag. 7 Agenda Viering 40 jaar SAHR Vrijdag 4 november 2016 Van tot bij Rottier Dancemasters Vijfhuizenberg 52 Aanmelden: Tel of info@sahrroosendaal.nl (uiterlijk 21 oktober!) 1

2 Van de bestuurstafel Alweer tijd voor de nieuwsbrief met nieuwtjes en wetenswaardigheden. De vakantie is achter de rug, de meeste vrijwilligers zijn weer inzetbaar, dus draait SAHR weer op volle toeren. Achter de schermen wordt hard gewerkt om alle aanvragen te voorzien van een vrijwilliger. Dit betreft rijden en begeleiden, tuintjes en klussen en het sociale contact niet te vergeten. Er melden zich steeds nieuwe vrijwilligers en ook vallen er vrijwilligers af. Zoals jullie al hebben kunnen lezen bestaat SAHR dit jaar 40 jaar. Dit willen we graag met alle vrijwilligers delen, dus houd 4 november vrij in je agenda! Hiervoor zullen alle vrijwilligers een uitnodiging ontvangen maar let op: pas na aanmelding rekenen we op je komst. Aansluitend zal er een receptie zijn voor oud-leden en externe contacten. Ook hierbij zijn jullie van harte welkom. Ook zal jullie opgevallen zijn dat de ingang van Parrotia verhuisd is. Je kunt nu via de Huiskamer van Roosendaal, ingang op de Oude Markt, het SAHR kantoor bereiken. In de Huiskamer kun je altijd even stoppen voor een heerlijk kopje koffie/thee en een krantje lezen. Helaas zijn de verdere plannen omtrent Parrotia even uitgesteld. 2 Om goed op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen hebben we als bestuur besloten wat vaker bij elkaar te gaan komen. De ontwikkelingen zijn van dien aard dat we alert willen reageren op vraag en aanbod in vrijwilligersland. Dan is er ook nog de website die zeker de moeite waard is om af en toe te bekijken. Verder in deze nieuwsbrief een kort verslag van deelname aan de tuinendag en een interview met de oprichtster van SAHR. Het is zeker de moeite waard om te lezen hoe SAHR begonnen is en uiteindelijk na 40 jaar nog steeds actief dankzij jullie, de vrijwilligers!!!

3 Interview met Trinette Adriaansen, oprichter van de SAHR De SAHR bestaat 40 jaar, een prima gelegenheid om eens bij onze oprichter,trinette Adriaansen, langs te gaan. Zij vertelt met veel enthousiasme hoe het allemaal begonnen is. Trinette is opgeleid als maatschappelijk werkster, maar zo ging dat vroeger moest na haar huwelijk met haar werk stoppen. Buurthuis De Wieken had folders in de bus gedaan met de vraag of er buurtbewoners waren die wilden helpen met het opzetten van een burenhulpgroep. We praten over begin jaren 70. Samen met de buurthuiswerker van De Wieken wordt een vrijwilligersgroep opgericht die zich aanvankelijk alleen inzette voor de bewoners van de Helmersflat. Eerst werd een systeem opgezet waarbij bewoners elkaar dagelijks in het oog hielden, al snel uitgebreid met mogelijkheid om met mensen mee te gaan naar arts of ziekenhuis, bezoekjes thuis enz. Wel met de restrictie dat ze geen kinderen, familie of welwillende buren hadden die dit zouden kunnen doen. Er moest een coördinator komen, een taak die Trinette graag op zich nam en die zij bestempelt als pionieren. De activiteiten breidden zich uit naar De Brink en De Eglantier. Bewoners maakten graag gebruik van de vele diensten die vrijwilligers van de Hulpdienst aanboden. 3 In 1976 werd de Algemene Hulpdienst Roosendaal, in samenwerking met de stichting Gecoördineerd bejaardenwerk, opgericht. In 1979 kreeg de Hulpdienst de status van stichting. Trinette heeft er altijd voor geijverd dat de Hulpdienst zelfstandig blijft, wat tot op de dag van vandaag zo is. Ook in 1979 gaat de Hulpdienst beginnen met het bieden van hulp aan mensen die thuis willen sterven en wordt een discrete vorm van rouwbegeleiding geboden. Na een aantal jaar wordt deze groep los gekoppeld van de Hulpdienst. De club groeit en wordt te groot om alles vanuit huis te regelen en er wordt onderdak elders in de stad gezocht. Die wordt als eerste gevonden in de dr. Braberstraat. Een paar jaar later boden de paters van Mill Hill onderdak aan de Hulpdienst. Hierna volgen nog veel adreswijzigingen! Trinette heeft ook de eerste telefooncirkel binnen Roosendaal gestart, een initiatief van het Rode Kruis. Na verloop van tijd is de SAHR gestopt met deze taak en is de uitvoering weer bij het Rode Kruis gelegd.

4 Over mijn vraag wat haar is bijgebleven van de vele jaren dat zij verbonden was aan de SAHR hoeft zij niet lang na te denken. In 1983 is een proef gestart met alternatieve dienstverlening, een heel bijzondere periode. De vraag was of de SAHR mensen met een klein strafblad wilde begeleiden. Daar is positief op gereageerd en er zijn ca. vijf mensen geweest die uiteraard samen met een vrijwilliger - werkzaamheden voor cliënten van de SAHR hebben verricht. Een zeer geslaagd experiment volgens Trinette. Zo is ook de hulp van de SAHR ingeroepen bij de opvang van een aantal Cambodjanen en Vietnamezen die naar Nederland gevlucht waren. Een heel bijzondere taak, die heel erg veel voldoening heeft gegeven. Trinette herinnert zich de communicatie met de woordenboeken Nederlands-Vietnamees en Vietnamees-Nederlands in de hand, beide partijen worstelend met de uitspraak van de woorden! Er is gewerkt met mensen die werden aangedragen door de Geestelijke Gezondheid Zorg (GGZ), onder begeleiding van onze vrijwilligers deden zij diverse klussen. In 2000 is Trinette gestopt met de werkzaamheden voor de SAHR; de taak van wethouder wachtte haar. Op dit moment is zij voorzitter van KBO Roosendaal en actief bij de Rouwbegeleiding West-Brabant en Tholen, waar zij jaren geleden voor gevraagd is vanuit de SAHR. 4 Aan het eind van het gesprek is mij overduidelijk dat de SAHR van nu er zonder Trinette niet geweest was. Haar rol was heel groot en dwingt echt bewondering af. Heel hartelijk bedankt voor het gesprek!

5 Oerwoudtuinen Op zaterdag 3 september werd door Wonen+ een dag georganiseerd waarop in Roosendaal een aantal tuinen met achterstallig onderhoud door vrijwilligers zouden worden aangepakt. Ook SAHR kreeg de vraag voorgelegd of wij hieraan vrijwilligers zouden kunnen leveren. Een rondje langs de troepen leverde uiteindelijk drie vrijwilligers op (gezegd moet worden dat de vraag redelijk laat kwam, waardoor er al eerdere afspraken waren). De vraag lag ook wat buiten het bereik van SAHR, tuinen met veel achterstallig onderhoud zijn nu niet echt ons ding. Dat het allemaal met een korreltje zout genomen moest worden bleek wel uit het feit dat er ook tuintjes bij waren die zelfs in de hele strakke planning gewoon afgerond konden worden naar volle tevredenheid van de eigenaar. Oerwoudtuinen hebben we echter ook gezien. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het zelfs met een ploeg van zo n 8 vrijwilligers onmogelijk is gebleken om een aantal tuinen ook maar leeg te kunnen halen, laat staan om er weer een tuin van te maken. Wonen+ gaat kijken in hoeverre voor deze tuinen opvolging kan worden gegeven aan deze eerste inzet. Wat mij als deelnemer met name in de oerwoudtuin waarin wij van SAHR werkten opviel was dat iedereen zonder heel nauwe afspraken gewoon wist wat er gedaan moest worden en dat er hard gewerkt werd zonder dat mensen elkaar in de weg liepen of dubbel werk liepen te doen. Chapeau!! 5

6 Complimenten ook aan het adres van de organisatoren namens Wonen+. Gijs en Branka, de planning was strak maar haalbaar, de catering was bijzonder goed verzorgd en het biertje na afloop hebben we ons ook heel goed laten smaken. Het is de bedoeling dat deze dag in de komende jaren wederom georganiseerd zal worden en wellicht tweemaal per jaar. Het verzoek is aan de organisatie gedaan om wat vroeger op de lijn te komen zodat er wellicht meer van onze vrijwilligers voor gestrikt kunnen worden. En laat duidelijk zijn: het was gewoon een gezellige dag met al die verschillende vrijwilligers. Zodra we een volgende uitnodiging ontvangen zullen we al onze tuinmensen wederom vragen hieraan mee te willen doen. Hans van den Hout Coördinator klussen en tuinen Kascommissie Na de jaarvergadering van april 2016 werden wij geattendeerd op het feit dat het benoemen van een nieuwe kascommissie, bestaande uit 2 personen, helaas vergeten is. Eén lid mag en wil nog aanblijven dus zijn we naarstig op zoek naar iemand die de commissie kan versterken. 6 De kascommissie komt 1 keer per jaar bij elkaar en controleert dan de financiën zodat de penningmeester gedechargeerd kan worden tijdens de jaarvergadering. Aanmelden kan via info@sahrroosendaal.nl Aansprakelijkheid Het bestuur wil u er op wijzen dat alle ritten/klussen en tuinen die uitgevoerd worden onder de naam van SAHR, vooraf geregistreerd dienen te worden. Is een rit/klus/tuin niet geregistreerd en zijn er problemen, dan kan er namelijk niet teruggevallen worden op de Vrijwilligersverzekering. In het systeem is achteraf registreren ook niet mogelijk. Het registreren kan alleen door te bellen naar de centralist, van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur, niet via de mail.

7 Mutaties Nieuwe vrijwilligers Mevr. C.M. Wensveen Mevr. S.L. Kok-Pang Mevr. I. Huisjes Sociale Steun/Tuinen Rijder/Tuinen Sociale Steun Gestopte vrijwilliger Dhr. E. Kalshoven Dhr. G.K.M. v.d. Poel Mevr. M. Vissenberg Mevr. J.A.P.A. Schreuders Rijder/Klusser Sociale Steun Sociale Steun Sociale Steun/Rijder Agenda 4 november: 40 jaar SAHR, feestelijke lunch bij Rottier, Vijfhuizenberg 52, Roosendaal. 7 Hiervoor moet u zich aanmelden!!!! 16 november: 14:00 uur: vergadering Tuinen en Klussen 30 november: 14:30 uur: vergadering Rijders 5 januari 2017: Nieuwjaarsborrel bij Ons Marie, Parrotia.

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst oktober Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst oktober Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in oktober!! : vanaf vrijdag 7 oktober zal een medische pedicure

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

JAARVERSLAG Bestuur: Penningmeester : Sonja Verstraaten (tevens coördinator Centralisten)

JAARVERSLAG Bestuur: Penningmeester : Sonja Verstraaten (tevens coördinator Centralisten) Bestuur: Voorzitter (tevens coördinator Rijders) : Mieke Koster Secretaris : Anne-Marie Duran Penningmeester : Sonja Verstraaten (tevens coördinator Centralisten) Lid : Marijke van Eijk (tevens administratie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 Regio Waardenlanden Oktober 2016 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. In deze nieuwsbrief natuurlijk weer kort nieuws met daarin een oproep voor Superhelpers.

Nadere informatie

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord Nieuwsbrief Donderdag 19 Nummer 39 Nieuw op school Na de zomervakantie begint in groep 1A Emanuel Malki. Veel succes en plezier Emanuel! Terugblik op het schooljaar 2011 2012 Het jaar zit er weer op! Wat

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in maart!! De maanden februari en maart hebben de thema Gezondheidsproblematiek

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!!

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!! NIEUWS Midden-Groningen Troelstralaan 7 9602 XA Hoogezand www.humanitas.nl/afdeling/midden-groningen/ Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen Met het laatste nieuws over de opening van ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 5. Maart In dit nummer: Apto keuring

Nieuwsbrief. Jaargang 5. Maart In dit nummer: Apto keuring Nieuwsbrief Jaargang 5 Maart 2014 Apto keuring Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 mei staat er weer een Apto keuring gepland. Dit is de basiskeuring voor de fokkerij. Een veulen van PRE s wordt alleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst November 2014 1 Lichamelijke beweging De fysiotherapeut is aanwezig op woensdag

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda : Mrt / Apr 2018 Activiteit Oliebollen en spelletjes Het was de eerste keer dat we in 2018 elkaar weer ontmoeten en we de mogelijkheid hadden elkaar de beste wensen over te brengen. Traditiegetrouw had de

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen r Careyn, editie Pijletuinenhof, nummer 116, mei 2014 Beste bewoners, We staan aan het begin van een nieuwe maand. Een maand van veranderingen, een lach en een traan in het team. In de week van 5 mei gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Inhoud Nieuwsbrief. Algemene Ledenvergadering 12 februari Stadsdorp De Pijp, Nieuwsbrief februari Pagina 1

Inhoud Nieuwsbrief. Algemene Ledenvergadering 12 februari Stadsdorp De Pijp, Nieuwsbrief februari Pagina 1 Stadsdorp De Pijp, Nieuwsbrief februari 2019 - - Pagina 1 Algemene Ledenvergadering 12 februari 2019 De stuurgroep nodigt alle leden uit om naar de jaarlijkse ledenvergadering te komen. Deze wordt dit

Nadere informatie

Wij slaan graag een brug tussen mensen die willen helpen en zij die dat nodig zijn Jaarverslag Stichting Present Zuid-Oost Groningen 2016

Wij slaan graag een brug tussen mensen die willen helpen en zij die dat nodig zijn Jaarverslag Stichting Present Zuid-Oost Groningen 2016 Wij slaan graag een brug tussen mensen die willen helpen en zij die dat nodig zijn Jaarverslag Stichting Present Zuid-Oost Groningen 2016 Stichting Present Zuid-Oost Groningen Postbus 12 9665 ZG Oude Pekela

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

Zo werkt het. Wij hebben een steile trap in huis. Wij willen hem minder steil. Doe mee via de site

Zo werkt het. Wij hebben een steile trap in huis. Wij willen hem minder steil. Doe mee via de site extra editie 5 september 2015 Als je het mij vraagt Klanten, mensen uit hun netwerk en medewerkers van Dichterbij praten in de komende tijd met elkaar over hun wensen, kansen en mogelijkheden. Dat gebeurt

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst september Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst september Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst september 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in september!! : vanaf vrijdag 7 oktober zal een medische

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Stichting OVERTUIN Bisdom van Vliet Jaarbericht 2 e helft 2015

Stichting OVERTUIN Bisdom van Vliet Jaarbericht 2 e helft 2015 Na de jaarmarkt op 30 mei is er regelmatig gewerkt in de tuin. In de zomer periode is elke maandagavond met name onkruid verwijderd. Onze groep vrijwilligers heeft in wisselende samenstelling veel werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr.4

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr.4 Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr.4 www.volkstuinverenigingvianen.nl volkstuinverenigingvianen@gmail.com Augustus 2017 Droogte, hitte en regen, alles is onze tuinen deze zomer weer overkomen maar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief:

In deze nieuwsbrief: Juni 2014 In deze nieuwsbrief: Kopie verklaring omtrent gedrag (VOG) Kopie certificaat Eerste Hulp aan Kinderen 2014 Uitschrijven van opvanglocaties waar niet langer wordt opgevangen Wijziging van opvanglocatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3 Doelen 3 Resultaten en cijfers 3 Conclusie 7 Speerpunten

Inhoudsopgave. Inleiding 3 Doelen 3 Resultaten en cijfers 3 Conclusie 7 Speerpunten Jaarverslag 2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 3 Resultaten en cijfers 3 Conclusie 7 Speerpunten 2019 7 2 Inleiding Sinds april 2014 voert Social Work Breda het project Buurtbemiddeling uit voor de

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2017 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Activiteiten en voorlichtingen in ruimte 1 wordt Nederlands gesproken.

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017

JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017 JAARPLAN HV AFDELING OOST-BRABANT 2017 Inleiding De afdeling Oost-Brabant van het Humanistisch Verbond bestaat nu twee jaar en we mogen rustig zeggen dat het HV ondertussen stevig geworteld is in onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start!

NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start! NIEUWSBRIEF #15 April 2014 Thuis is van start! De laatste maanden is er hard gewerkt aan de afwerking van het achterhuis. De appartementen zijn in de maand januari- februari door de bewoners en hun familie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011 Nieuwsbrief Wijziging kerstvakantie Vanwege de uiteenlopende vakantieperiodes van de verschillende scholen, hebben wij de vakantie periode aangepast. Wij zijn buiten week 51 en 52 nu ook de eerste week

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwe jaarsreceptie

Nieuwe jaarsreceptie H E T O U D E R I N F O R M A T I E B U L L E T I N 5 sep tember 201 4 Nummer 3 Agenda Di 9 sept Woe 10 sept Do 11 sept Di 16 sept Woe 1 okt Do 2 okt Nieuwe jaarsreceptie 19.30 u MR vergadering Studiedag

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst november Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst november Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst november 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in oktober!! :vrijdag 18 november zal een medische pedicure

Nadere informatie

de Oehoe Volgt u ons al op

de Oehoe Volgt u ons al op de Oehoe Het om- de- week- bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 11 2016

Nadere informatie

Gulle donatie voor NAH trefpunt Voorne-Putten Woensdag 20 februari Vrije inloop Wijkcentrum De Hoek te Spijkenisse

Gulle donatie voor NAH trefpunt Voorne-Putten Woensdag 20 februari Vrije inloop Wijkcentrum De Hoek te Spijkenisse Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 4 april 2019 www.nahtrefpuntvoorneputten.nl Even een terugblik Gulle donatie voor NAH trefpunt Voorne-Putten Woensdag 20 februari 2019 - Vrije inloop Wijkcentrum

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f d e c ember 2017

N i e u w s b r i e f d e c ember 2017 N i e u w s b r i e f d e c ember 2017 www.ttcgullegem.be Knalprestatie van de maand Onze A-ploeg staat 1 e in de rangschikking, met nog één speeldag te gaan in de heenronde. Winterstop: geleide trainingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein

Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Jaarverslag 2018 Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Berkenstein Veenendaal Veenendaal 1 1. Voorwoord Met dit jaarverslag brengen wij u graag op de hoogte van de gang van zaken bij de Stichting

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2015 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2015 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2015 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Appendices. Nederlandse samenvatting. Dankwoord. List of publications Bibliography Curriculum Vitae

Appendices. Nederlandse samenvatting. Dankwoord. List of publications Bibliography Curriculum Vitae Nederlandse samenvatting Appendices Dankwoord List of publications Bibliography Curriculum Vitae Mijn promoter, prof. dr. BFAM van der Laan. Beste Bernard, altijd heb ik prettig kunnen samenwerken met

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Stichting Ponyopvang

Stichting Ponyopvang Even voorstellen U kunt als sponsor hier komen te staan en op de website Ook U kunt ons sponsoren kijk voor meer informatie op www.ponyopvang.nl Stichting Ponyopvang Even een voorwoord van onze voorzitter.

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957

JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957 JAARVERSLAG 2016 Stichting Unie Van Vrijwilligers afdeling Ede. Opgericht: 6 november 1953 Stichtingsdatum: 22 november 1957 Doelstelling: Het bevorderen en verlenen van maatschappelijke hulp door vrijwilligers,

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli 2018

Nieuwsbrief. Juli 2018 Beste Stichting SAAC cliënten, Nieuwsbrief Juli 2018 Inmiddels hebben in het zuiden de eerste kinderen vakantie. Vrij van school wil niet altijd zeggen dat dit voor iedereen even gemakkelijk is. Vrij zijn

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari ACTIVITEITEN

Nieuwsbrief januari ACTIVITEITEN +6 Nieuwsbrief januari Hallo lieve leden, Het is januari en dat betekent dat alle feestdagen weer achter de rug zijn. Januari is meestal een redelijk saaie maar ook rustige maand. Er zijn vaak geen verplichtingen

Nadere informatie

Stichting Kerken en gevangenen

Stichting Kerken en gevangenen Impressie van de samenkomst met vrijwilligers van Kerken & Gevangenen Utrecht en de GV van de PI Nieuwegein d.d. 11 maart 2017 locatie Geinlicht Nieuwegein Bert Boer, bestuurslid van Kerken & Gevangenen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Agenda 22 december Kerstviering 23 december s middags vrij 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie 9 januari Nieuwjaarstoost 11 januari Studiedag lln vrij 12 januari Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

Zo lang mogelijk zelfstandig

Zo lang mogelijk zelfstandig Zo lang mogelijk zelfstandig Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord U wilt zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Dat lukt u goed. Toch kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ)

JAARVERSLAG 2017 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) JAARVERSLAG 2017 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) Inhoud In dit jaarverslag zijn de activiteiten voor zowel de Zorgcoöperatie als de Stichting SAZ (Samen Anders Zorg) beschreven. De stichting

Nadere informatie