Ieders talent een toekomst!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ieders talent een toekomst!"

Transcriptie

1 HEMELVAART = Lang weekend Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei a.s. is de school gesloten vanwege Hemelvaart. Voor de leerlingen is maandag 29 mei ook een vrije dag. De kinderen kunnen dus genieten van een extra lang weekend! Geboorte zoontje juf Simone And so the adventure begins. Op maandag 17 april zijn wij de trotse ouders geworden van Storm van Engeland. Hij doet het super en wat genieten we van hem!! Meneer Ludo afwezig en vervanging Meneer Ludo was in de meivakantie aardig geschrokken door een opname in het ziekenhuis. Er was sprake van een gezwel in zijn darmen. Hij is hiervoor succesvol geopereerd en meneer Ludo heeft inmiddels de uitslag. Gelukkig was alles goed!!! Hij moet nog aankomen en rust nemen. Tot de zomervakantie kan hij nog geen groep draaien. Met Ludo wordt gekeken wat er wel mogelijk is op de achtergrond, maar eerst natuurlijk verder herstellen. Groep 8b wordt tot de zomervakantie opgevangen door juffrouw Iris de Bont op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag staat meneer Wilfried voor de groep. Meneer Ludo doet via deze weg iedereen de groeten en wil iedereen bedanken voor alle aandacht, berichten en kaartjes. Dat was een hele steun. Meisjesteam Maria Reginaschool, met voetbal van andere planeet, nu ook regiokampioen. Woensdagmiddag 17 mei mocht ons meisjesteam de regiofinale spelen op sportpark Molenvliet in Klundert. Als voetbalkampioen van de gemeente Steenbergen ging ons team vol vertrouwen naar dit toernooi om tegen de andere kampioenen van de regio West-Brabant/Tholen te spelen. Ons meisjesteam speelde de andere teams volledig van de mat en wist nu dus ook weer vrij gemakkelijk dit kampioenschap te veroveren. Opnieuw liet dit hechte team in de hitte van tegen de 30 graden Celsius droomvoetbal zien waar geen enkel (voetbal)kruit tegen gewassen was. Onze meisjes speelden vier wedstrijden en wisten die allemaal ruimschoots winnend af te sluiten nl. 6-0 tegen basisschool Mariadonk uit Zegge, 10-0 tegen basisschool de Hoeksteen uit Zevenbergschen Hoek, 9-0 tegen basisschool de Klimroos uit Roosendaal en ten slotte 4 0, tegen de sterkste tegenstander van deze middag, basisschool Sint Bavo uit Rijsbergen.

2 Kortom vier ongelofelijke wedstrijden met dito doelcijfers van maar liefst 29 doelpunten (!) voor en 0 (!) tegen. De coaches en de talrijk meegereisde supporters hebben ontzettend genoten. Dit bijzonder sterke meisjesteam mag nu op woensdag 7 juni nogmaals gaan schitteren op sportcomplex Balestein in Zwijndrecht voor het kampioenschap van het district Zuid I = Zuidwest Nederland. Hierbij nogmaals een welgemeende felicitatie aan onze voetbalmeisjes, die wederom op glorieuze wijze een kampioenschap wisten te veroveren. Op naar weer een middag vol voetbalplezier, op naar het volgende kampioenschap!! Buurt cultuur project Vorige week werden de bloemetjes buitengezet in het kader van het buurt-cultuur-project. Kunstenaar, architect, buurtbewoners, leerlingen, peuters en andere belangstellenden hebben op de plek waar de nieuwe ontmoetingsplek gaat komen mooie bloemen geplant. Dit stond erover in de Steenbergse bode: STEENBERGEN De Maria Reginaschool in Steenbergen heeft er een zonnetje bij. Een bloemenzon die is gemaakt door de kinderen van deze basisschool. De reden hierachter is Het avontuur van Buiten de Veste om een nieuwe ontmoetingsplek voor omwonenden te creëren. Hierbij betrokken zijn kunstenares Annet Nooijen en architect Iwan Koolen. De brainstormsessies met talloze ideeën zijn achter de rug. Het speciale boek ligt bij het college van gemeente Steenbergen. Wiens idee het wordt, is nog een verrassing.

3 Een aantal kinderen van verschillende groepen lopen door elkaar met bloemetjes in hun handen. Ze mogen geplant worden bij de stokjes die alvast zijn neergezet. De vorm is een zon. Langzamerhand verschijnt er een grote bloemenzon in het veld naast de basisschool Maria Regina in Steenbergen. Deze bloemenzon, als symbolische inwijding voor een nieuwe ontmoetingsplek, blijft een poosje liggen. Bang voor vandalisme zijn ze niet. Annet Nooijen: Ook die test moet je aangaan. Meestal is de angst groter dan de daad. En als het gebeurt, dan is het maar zo. Inspiratieboek Het project Het avontuur van Buiten de Veste wordt mede geleid door stagiaire Krista Looijesteijn. Zij zit in het derde jaar als Pabostudente met specialisatie minor Cultuureducatie Avans Breda. De bloemetjes worden echt buiten gezet, laat Krista weten als ze de kinderen begeleidt bij het planten van de fleurige en kleurige nepbloemetjes die, nadat ze in de grond waren gestoken, echt water kregen van de kinderen. In fase één van het project werd er vooral gebrainstormd met bijzondere opdrachten zoals een woordspin en idee diarree. Na de kinderen werden gemeente, buurtbewoners, kernpartners en leerkrachten benaderd. Hieruit is een inspiratieboek voortgekomen. Geheim Welk idee er gaat worden gerealiseerd is nog niet bekend. Architect Iwan Koolen: Het zal wel iets zijn dat in relatie staat tot de omgeving. De natuurkundige elementen laten terugkomen. Stadlander subsidieert het project vanuit het buurtcultuurfonds. Projecten om sociale verbinding in een buurt te stimuleren kunnen vanuit het buurtcultuurfonds voor maximaal 4500 euro worden aangesproken. Hogere bedragen gaan via het Prins Bernhard Cultuurfonds. Iedereen mag alles weten over het sociale project Het avontuur van Buiten de Veste, maar hoeveel er wordt gesubsidieerd daar wil niemand zich over uitlaten. Ook dat is vooralsnog een geheim. De contactpersoon bij Stadlander was niet bereikbaar. Verbinding De ontmoetingsplek komt naast Het Podium van de brede school Maria Regina, in de groenstrook ernaast. Leerkracht en stagebegeleidster Karin van Bergeijk: De groene strook met de ontmoetingsplek is eigenlijk een verlengde van de speeltuin. Mensen kunnen elkaar zo beter leren kennen, jong en oud. Het is om hen te verbinden. Om het een beetje leuker te maken. Nu de bloemetjes letterlijk buiten zijn gezet in de vorm van een zon kan de volgende fase stralend in worden gegaan.

4 Optreden gezamenlijke schoolorkesten Steenbergen Op 19 mei is de uitvoering in de haven van Steenbergen: 1 e voorstelling om 13.15, om uur de 2 e voorstelling deze zijn voor de leerlingen van de groepen 5 t/m 8, en om uur de voorstelling voor de ouders en overige belangstellenden. Bij slecht weer wordt dit optreden verplaatst naar Het Podium. Finale schoolatletiek De finale, waarvoor ons meisjesteam zich gekwalificeerd heeft, wordt georganiseerd door THOR in Roosendaal (nieuwe accommodatie: Vierhoeven) op zaterdag 20 mei Op deze finaledag zal ook een spelelement worden ingebracht door het Wereld Natuurfonds, afdeling West- Brabant. Hiervoor wordt iedereen uitgenodigd om onze meisjes aan te moedigen. Eerste Communie Op zondag 21 mei is de dienst voor onze communicanten uit de groep 4 om uur. Iedereen, ook als je niet Katholiek bent of niet vaak in de kerk komt, is van harte welkom om deze dienst met de communicanten mee te vieren. Wij wensen de communicanten een hele fijne dag toe. Bijzondere lessen groep 4b gaat naar de zorgboerderij Ruigenvelden op 17 mei groep 4a gaat naar de zorgboerderij Ruigenvelden op 24 mei gr. 7 krijgt een schrijver op bezoek op 23 mei in gr. 6 wordt er gewerkt aan het project het donker op 24 mei gaat groep 5a naar de kinderreceptie van de bruiloft van juf Manon op 24 mei gaan de gr. 6 naar het prachtige natuurgebied De Dintelse Gorzen op 30 mei ontvangen de gr. 8 een gastles grondstoffenbus

5 Vergaderingen Op 23 mei komen de leden van zowel de ouderraad als van het ouderpanel bijeen. Herhaling Kamp gr. 8 Om hun basisschooltijd af te sluiten gaan de groepen 8 begin juli op kamp. De kinderen verblijven in Bruinisse bij de jeugdherberg De Stoofpolder. Dag van de Koningsspelen Vrijdag 21 april vierden we op onze school de dag van de Koningsspelen. s Morgens begonnen we met alle leerlingen van onze school met een heerlijk Koningsontbijtje. Het speciale lied voor deze dag Okido werd in de klassen volop meegezongen. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 gingen daarna lekker die ochtend allerlei sportonderdelen en spelletjes doen in en rond de school. Wat een sportiviteit, wat een plezier!! De kinderen van de groepen 5 t/m 8 gingen s middags meedoen aan de Mini-Roparun. Een sponsorloop in de Van Gaverenlaan, samen met kinderen van de andere Steenbergse basisscholen en dit alles voor het goede doel. Ook werden er op het Floraplein spelletjes gedaan bijv. het afleggen van een stormbaan, springen en duikelen op de springkussens, het versieren en van slagroom voorzien van muffins/koeken en deze dan ook nog lekker oppeuzelen. Onze kinderen liepen maar liefst een bedrag van ruim 4.600,00 bij elkaar. Groep 6B was de groep die van onze school het meeste geld ophaalde en Emilia Zevenbergen uit diezelfde groep de leerling die het meeste geld inzamelde nl. 170,00. Maxime van Duijn, ook groep 6B, werd door de organisatie van de Mini-Roparun die middag verrast omdat zij haar wens in vervulling mocht laten gaan. Een ernstig zieke kennis van Maxime mag met het gezin naar een concert of musical naar keuze. Prachtig toch? Je samen in kunnen zetten voor een goed doel, geweldig! Hulde aan al onze kinderen! We kijken met z n allen terug op een fantastische dag van de Koningsspelen!!

6 Een teek? Pak m beet! Met de hogere temperaturen worden ook de teken weer actief. Teken komen op veel plaatsen in Nederland voor, ook in Noord-Brabant! In bos, park, hei, duinen of in de tuin. Ze zitten in de buurt van bomen of struiken in hoog gras of tussen dode bladeren. Teken kunnen zich vastbijten in de huid van mensen. Een tekenbeet is meestal onschuldig, maar kán je ziek maken. Als een teek lang in de huid zit, bestaat de kans dat hij een bacterie overbrengt die de ziekte van Lyme veroorzaakt. De ziekte is meestal goed te behandelen met antibiotica. Controleer jezelf en je kind daarom altijd op teken als je in de natuur bent geweest. Teenslippers Met het toenemen van het mooie weer worden de warme laarzen en schoenen vanzelfsprekend ingeruild voor open schoenen. Graag wijzen wij u erop dat het dragen van (teen)slippers niet altijd zonder gevaren is. Kinderen hebben minder steun en glijden makkelijker uit. Dit zorgt voor vervelende en pijnlijke situaties. Ook op de trap hebben kinderen eerder de kans om te struikelen en zich lelijk te bezeren. Slippers met een hielbandje geven voldoende houvast. Wandelvierdaagse 12 t/m 15 juni is het weer zover. De wandelvierdaagse wordt dan weer in Steenbergen gehouden! Wij lopen met de brede school 'het Podium' mee. Via DigiDuif heeft u hier al informatie over ontvangen. We hopen op veel enthousiaste wandelaars, zodat we er samen een geslaagde, gezellige vierdaagse van kunnen maken! Let op de uiterlijke inschrijfdatum, aankomende woensdag 24 mei!! Sportdag 2017 gr. 5 t/m 8 Woensdag 7 juni is het weer zover, de sportdag voor de groepen 5 t/m 8. We hopen uiteraard dat deze dag door kan gaan, maar mocht het afgelast worden dan hebben we een reservedatum op woensdag 14 juni. Deze jaarlijkse sportdag wordt ook dit jaar weer gehouden op het sportpark aan de Seringenlaan.

7 De kinderen nemen op deze dag hun fruit of koek mee. De school zorgt voor 1 keer drinken tijdens de pauze op deze ochtend. De kinderen worden in hun gymkleding verwacht. Bij wat kouder weer kan ook een trainingspak hierover aangetrokken worden. De sportdag voor de groepen 5 tot en met 8 begint om 8.40 uur (aanwezig om 8.30 uur) en duurt tot 12:00. De sportdiploma s voor deze groepen worden een dag later uitgereikt door de groepsleerkracht op school. Nog even voor de goede gang van zaken: o Alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 wachten op de oprijlaan van het sportpark, waar ze worden opgehaald door hun eigen leerkrachten. o De kantine op het sportpark is niet open. Het heeft dan ook geen nut om geld voor versnaperingen mee te nemen. o o Laat ook alle waardevolle spullen thuis, want die zijn bij het sporten alleen maar lastig. Hulpouders voor de groepen 5-8 melden zich bij meneer Erwin (rond 8:25) voor verdere uitleg op deze ochtend. Om deze dag te laten slagen, hebben we hulp van u (ouders, verzorgers, grootouders, ooms en tantes) hard nodig. U krijgt via DigiDuif bericht van de groepsleerkracht om uzelf op te geven voor de groep van uw kind. Hesjes voor uitjes Door de ouderraad zijn er hesjes met het logo van de school besteld. Deze zijn in overleg met de directie aangeschaft om te gebruiken bij buitenschoolse activiteiten, voor zichtbaarheid en herkenbaarheid. Hierbij kan gedacht worden aan klassenuitjes, deelnemen aan het verkeer en schoolreisjes. HEMELVAART Lang weekend Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei a.s. is de school gesloten vanwege Hemelvaart. Voor de leerlingen is maandag 29 mei ook een vrije dag. De kinderen kunnen dus genieten van een extra lang weekend!

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Dag van de Koningsspelen Vrijdag 21 april vieren we op onze school de dag van de Koningsspelen. Alle kinderen mogen deze dag gerust in het oranje naar school komen. s Morgens beginnen we met alle leerlingen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De laatste dit schooljaar is op maandag 3 juli 2017. Pinksteren Op maandag 5 juni a.s. is de

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op maandag 6 juni Nr. 17 2 juni 2016 2016 Vrijdag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 6 APRIL 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2018 Dubbelslag: Voor het eerst in de historie van de school wint zowel het jongens- als meisjesvoetbalteam het kampioenschap

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 19 1 JUNI 2018 Laatste lesvrije dag van dit schooljaar is op maandag 25 juni 2018. Wij zijn nog op zoek naar hulpouders voor de sportdag op aanstaande woensdag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op maandag 6 juni. Nr. 17 19 mei 2016 2016

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 17 12 april 2019 Vakantie Pasen en aansluitend de meivakantie: Van 19 april tot en met 3 mei 2019. Dag van de Koningsspelen/Mini-RopaRun Zoals u weet doet

Nadere informatie

10 april 2014 Waterlinie GB Steenbergen tel e mail:

10 april 2014 Waterlinie GB Steenbergen tel e mail: www.mariareginaschool.nl 10 april 2014 Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen tel. 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 16 05 2014 1 5 vrijdag 04 07 2014 1 2

Nadere informatie

24 t/m 28 oktober 2016

24 t/m 28 oktober 2016 Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2016 Vrijdag 18-11-2016 24 t/m 28 oktober 2016 Uitstapje herfstbos Op woensdag 19 oktober zijn

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2 e Pinksterdag maandag 16 mei 2016 zijn alle kinderen vrij. Nr.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Wanneer. Datum: vrijdag 12 april Locatie : van Gaverenlaan en Floraplein Steenbergen

Wanneer. Datum: vrijdag 12 april Locatie : van Gaverenlaan en Floraplein Steenbergen Mini Roparun 2019 Mini Roparun 2019 Roparun teams de Stonemoutainerunners en Door Dik en Dun organiseren in samenwerking met de sportcoaches een mini Roparun in de van te Steenbergen. De mini Roparun is

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vakantierooster 2014-2015

Nieuwsbrief. Vakantierooster 2014-2015 Nieuwsbrief Vakantierooster 2014-2015 Jaargang 14, nr 17 April 2014 IN DIT NUMMER: Vakantierooster 2014-2015 Advies: geen teenslippers aan naar school voor de kleuters Uitslag ouderenquête 2 GGD flits

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 15 13 maart 2019 Landelijke onderwijsstaking 15 maart 2019 Via Social Schools hebben we u al laten weten dat er een landelijke staking onderwijs op komst

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De laatste dit schooljaar is op maandag 3 juli 2017. Meisjesteam Maria Reginaschool dendert

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4

Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4 Algemene Hindoe Basisschool Nieuwsbrief 4 Nieuwsbrief: april 2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u onze vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. De nieuwsbrief is bij uitstek een middel om u op

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 29 21-04-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Telefoons Na de meivakantie zullen er op onze school telefoons worden vervangen. Het zou kunnen zijn dat we op 10 mei telefonisch

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 19 24 mei 2019 Fantastische prestatie van het meisjesvoetbalteam van Maria Regina: kampioen van de regio West-Brabant/Tholen. Het meisjesvoetbalteam van

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders 2017 2018 Agenda Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag Maandag 2 april: 2de Paasdag Vrijdag 20 april: Koningsspelen Vanuit de directiekamer: Iedere keer worden we verrast

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief 24 maart 2017 Te laat komen Graag vragen we uw aandacht voor het op tijd op school komen! De lessen starten om 08.30 uur, direct na de tweede schoolbel. Op dit moment komen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 18-04-2019 PAASVIERING De kinderen van alle groepen hebben genoten van een sfeervolle Paasviering in onze speelzaal.. Ook mocht de paashaas voor de jongste kinderen natuurlijk niet

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids Even voorstellen Sponsorloop Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws april 2019

Sterrekijkernieuws april 2019 Sterrekijkernieuws april 2019 Beste ouders, verzorgers, De meivakantie staat voor de deur! De afgelopen periode is er weer veel gebeurd in de school. Verderop vindt u een impressie van de koningsspelen

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Hoofdweg 2034 2158 MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st- Willibrordusschool.nl www.stwillibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Welkom op school

Nadere informatie

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ De Bem JAARGANG 4 2013-2014 11 maart 201416 OPEN DAG 29 MAART 2014 Op zaterdag 29 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur voor (nieuwe) leerlingen, ouders, buurtbewoners en alle andere belangstellenden een

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Agenda: Alvast bedankt en met sportieve groet, (gym)meester Marc

Agenda: Alvast bedankt en met sportieve groet, (gym)meester Marc 18-05-2017 - Agenda: Vrijdag 19 mei: Grote Sponsor Knikkerrace Donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei: leerlingen vrij, Hemelvaartweekend Maandag 29 mei: groep 8 op kamp Maandag 29 mei: eerste dag Noord4daagse

Nadere informatie

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 18 Nr. 8 5-6-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA juni

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 Schoolreis De dag van de schoolreis begon niet goed met regen en wind. Op de plaats van bestemming was

Nadere informatie