APRIL Beste belangstellende, Wij wensen u een mooie maand en ontmoeten u graag in ons Inloophuis.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "APRIL Beste belangstellende, Wij wensen u een mooie maand en ontmoeten u graag in ons Inloophuis."

Transcriptie

1 Mensen die eregast willen zijn tijdens dit weekend kunnen dit kenbaar maken via of zich rechtstreeks aanmelden bij Beste belangstellende, APRIL 2017 Het is al weer april en de lente is nu toch echt officieel begonnen en ook voelbaar en zichtbaar, met een heerlijk lentezonnetje, uitlopende bloesembomen en zingende vogeltjes vroeg in de ochtend. Graag nodigen wij u uit op zondag 21 mei voor een sfeervol huisconcert van muziekgroep Tarabende. Zie elders in deze nieuwsbrief de informatie over deze activiteiten. Wij wensen u een mooie maand en ontmoeten u graag in ons Inloophuis. Team Inloophuis TOON Naast alle reguliere activiteiten in onze agenda is er ook een aantal speciale activiteiten in de komende maanden bij TOON: 5 april is er een fijne middag voor kinderen gepland, met een bijzonder verhaal over troost. De kinderen kunnen een troostzakdoek maken en als afsluiting gaan we samen eitjes zoeken. 5 april is er s avonds een ledenavond bij Medifit, waarvan de opbrengst van de loterij en sponsoractiviteit ten goede komt aan ons huis. Wij zijn heel blij mee met deze actie. Op dinsdagavond 11 april geeft mevrouw Martine van Roosendaal in ons Inloophuis een interessante lezing over zuurstoftherapie bij klachten na bestraling. Op woensdagmiddag 12 april is er weer een workshop Tai Chi onder begeleiding van de heer Jan Boeren, bij mooi weer in de tuin. Inloophuis TOON is gesloten op: Tweede Paasdag 17 april Koningsdag 27 april Hemelvaartsdag 25 mei NL Doet: Lunch voor gasten. Op 10 maart is er in het kader van NL DOET een lunch verzorgd voor onze gasten. 6 leerlingen van de Walewyc hebben met hulp van Sjaak Koolen en onze jongerengroep een lekkere lunch klaargemaakt. Het was erg gezellig en de gasten hebben genoten. Hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Op 5 mei organiseert de gemeente Waalwijk de Liberty Run weer; een sponsorloop door het centrum van Waalwijk, waarvan de opbrengst voor het Inloophuis zal zijn. We zijn hier natuurlijk heel blij mee. Een bijzondere uitnodiging hebben wij ontvangen van de organisatie van de Samenloop voor Hoop in Baarle Nassau. Deze zal plaatsvinden op 13 en 14 mei.

2 In navolging van en samenspraak met Viva Vittoria, kunnen wij via Inloophuis TOON ook onze gasten het gemak van dit kussentje laten ervaren. De Heartpillow: Past door de vorm gemakkelijk onder je oksel Biedt ondersteuning na een operatie aan je borst of onder je oksel Verlicht pijn die kan ontstaan door de operatiewond Verlicht de zwelling/stuwing van de wond en de spanning in je schouder Geeft ondersteuning tijdens het slapen Beschermt het kwetsbaar gebied Vermindert de druk van de autogordel in de auto De kosten bedragen 5,00 per kussentje. Wij hopen dat de Heartpillow je tot steun is. Met liefde gemaakt bij Inloophuis TOON. Bij bovenstaande activiteit mogen de kinderen hun ouders, grootouders, vriendje of vriendinnetje mee nemen. Heartpillow: Na een borstoperatie kun je klachten hebben van de operatiewond of van beschadigde zenuwen (o.a. bij het verwijderen okselklieren). Een Heartpillow kan dan een steun zijn. Het neemt niet je klachten weg maar kan ze wel verzachten. Tai Chi Workshop Op woensdag 12 april is er weer een workshop Tao Chi van tot uur onder leiding van de heer Jan Boeren.

3 SamenLoop voor Hoop Baarle Nassau op 13 en 14 mei Liberty Run Waalwijk 5 mei 2017 Liberty Run Waalwijk, waarvan alle opbrengsten voor een goed doel bestemd zijn, is in elk geval op één punt wereldwijd uniek. Deze officieel erkende wedstrijdloop van 5 en 2,5 EM wordt georganiseerd door leden van de gemeenteraad. Aan dit evenement kunnen vrouwen, mannen en kinderen deelnemen. Vrijdag 5 mei 2017 om uur vindt het sfeervolle spektakel van de Liberty Run weer plaats in het centrum van Waalwijk. De netto opbrengst van dit evenement komt ten goede aan Inloophuis TOON in Waalwijk. De Liberty Run en de gemeenteraadsleden van Waalwijk zijn er trots op dat zij de Liberty Run mogen organiseren en zo een bijdrage kunnen leveren aan het goede doel. Inschrijven kan op en op de wedstrijddag zelf bij het wedstrijdsecretariaat. Een van onze vroegere ambassadeurs, de heer W. Knippen, was altijd intensief betrokken bij de Liberty Run. Hij is ook gestart met de organisatie van de SamenLoop voor Hoop in Baarle Nassau. Helaas is de heer Knippen vorig jaar overleden en heeft hij dit niet meer mee mogen maken. Zijn vrouw heeft zich samen met enkele anderen sterk gemaakt om deze SamenLoop voor Hoop toch te organiseren, hetgeen nu gaat gebeuren op 13 en 14 mei aanstaande. Tijdens een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de 24 uurs wandelestafette zetten de deelnemende teams zich in om zo veel mogelijk geld op te halen voor het KWF voor wetenschappelijk onderzoek. Er zijn muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug: De Openingsronde met survivors/eregasten: Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we met elkaar zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn. De Kaarsenceremonie: 's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen. De Slotceremonie: Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding. De organisatie van Baarle Nassau heeft Inloophuis TOON verkozen als het goede doel voor deze loop. Dit betekent dat het Inloophuis 10% van de opbrengst van dit evenement in ontvangst mag nemen. Het betekent ook dat wij dit weekend betrokken zijn als Inloophuis.

4 Een belangrijke vraag van de organisatie is; kent u of bent u iemand die kanker heeft of heeft gehad? Dan bent u, met begeleider, van harte welkom als eregast bij deze SamenLoop. U kunt zich aanmelden via het speciale mailadres: survivorsbaarle@gmail.com Het programma begint zaterdag om uur en eindigt zondag om uur met de afsluitingsceremonie. Uitgebreide informatie voor eregasten kunt u aanvragen bij Myriam Söder via Inloophuis TOON of mail naar: info@thhw.nl. Muziek in de tuin bij Inloophuis TOON op 21 mei van uur tot uur door Tarabende. Tarabende is een groep die bestaat uit 6 muzikanten die wereldmuziek en traditionele volksmuziek uit vele windstreken speelt. De groep bespeelt een groot aantal instrumenten, zoals accordeon, klarinet, gitaar, contrabas, tambura, mandoline, fluit en diverse soorten slagwerk. Er wordt ook gezongen, vaak meerstemmig. Het repertoire is zeer gevarieerd en bevat zowel instrumentale als vocale nummers. Zo komen swingende Klezmermuziek, Balkandansen en Argentijnse tango s voorbij, maar ook een feestlied uit de Andes of een lief Roma slaapliedje. Wij nodigen u van harte uit voor deze muzikale middag. Gedicht voorgedragen bij de lezing van 15 februari 2017: Oog in oog Met de broosheid Van het leven Krijgen alledaagse dingen Een ongelooflijke glans Je beseft het Buitengewone In het gewone. Bieke Vandekerckhove Website, Facebook en Twitter Nog meer informatie over Inloophuis TOON vindt u op onze website:

5 Open atelier (tekenen/schilderen) Maandag Woensdag Vrijdag van tot uur van tot uur van tot uur Knutsel- en handwerkmiddag De 1e dinsdag van de maand Van: Datum: 4 april Djembé De tweede woensdag van de maand van tot uur: Datum: 12 april Bewegen en ontspannen op muziek In de oneven weken op maandag om uur Datum: 10 april Wandelen Laatste dinsdag van de maand. Datum: 25 april We ontmoeten elkaar bij Inloophuis TOON om uur. Yoga Donderdag in de even weken Van 9.30 uur tot uur en van uur tot uur Datum: 6 april Gelieve van te voren aan te melden Bakje Troost 4 e donderdag van de maand. Datum: In verband met Koningsdag: 26 april Van uur tot uur. Gelieve van te voren aan te melden Zingen In de oneven weken op dinsdag van uur tot uur. Datum: 11 april vervalt, alleen op 25 april. Wellness * 1 keer per maand op donderdag van tot uur. Datum: 13 april Reiki* Tot nader bericht vervalt Reiki op dinsdag Donderdag van 9.30 tot uur Voetreflexmassage* Dinsdagochtend in de even weken van tot uur. Woensdag van tot uur Ontspannende massage* Vrijdag van tot uur Klankschalen* 6 april en 4 mei van tot uur. *Alleen op afspraak Koken met gasten. In de maand april is er geen activiteit koken. Maandag van uur. Kosten deelname 10,- per persoon. U kunt zich aanmelden tot vrijdag uur. Heeft u zich aangemeld, maar wilt u toch annuleren, laat ons dit uiterlijk maandag vóór uur weten. Als u zonder afmelding niet aanwezig bent, zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten bij u in rekening te brengen. De kinderparaplu De kinderparaplu is een bijeenkomst voor kinderen van de basisschool die met kanker te maken hebben. Dit kan als bijvoorbeeld een van de ouders of grootouders kanker heeft of een vriendje of iemand op school. Het is op een woensdagmiddag en de kinderen kunnen samen iets leuks doen en samen praten onder begeleiding van een gastvrouw. Je moet je wel van tevoren aanmelden bij Inloophuis TOON. Je mag altijd iemand meebrengen je hoeft niet alleen te komen.

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

April Team Inloophuis TOON. Beste belangstellende,

April Team Inloophuis TOON. Beste belangstellende, April 2019 Op 19 mei zullen we ook een speciale jubileum kinderactiviteit organiseren in samenwerking met het Wandelpark Waalwijk. Er zijn die dag allerlei leuke activiteiten te doen in het park, dus kom

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Mei / Juni Beste belangstellende,

Mei / Juni Beste belangstellende, Mei / Juni 2019 Beste belangstellende, Deze nieuwsbrief is een speciale nieuwsbrief in het kader van het 15-jarig Jubileum van Inloophuis TOON Waalwijk. Als kersverse voorzitter van het bestuur kijk ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Nieuwsbrief Februari 2017 Ons Inloophuis is niet het enige huis in de Haarlemmermeer, maar wel een inloophuis dat nu, na bijna twee jaar, steeds meer bezoekers trekt. Toch blijkt de politiek dat niet voldoende

Nadere informatie

Esperanza gaat haken! Een enorm succes!

Esperanza gaat haken! Een enorm succes! MEI! Het is mei! Heb jij de vogeltjes al zien nestelen? In de tuin bij Esperanza zitten ze natuurlijk ook. Wij hebben sinds kort een prachtige loungebank en die wordt optimaal gebruikt met dat prachtige

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Je voelt gewoon: dit doen wij samen. SamenLoop voor Hoop Heesch - 10 & 11 juni 2017

Je voelt gewoon: dit doen wij samen. SamenLoop voor Hoop Heesch - 10 & 11 juni 2017 Je voelt gewoon: dit doen wij samen SamenLoop voor Hoop Heesch - 10 & 11 juni 2017 SamenLoop voor Hoop Heesch 2017 SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

Steenvoordeschool Nieuwsblad

Steenvoordeschool Nieuwsblad Steenvoordeschool Nieuwsblad Dr. Poelslaan 2-4, 2285 VD Rijswijk, telefoon: 070-3940760 e-mail: info@steenvoordeschool.nl ; website: www.steenvoordeschool.nl jaargang 28 nummer 30 maandag 22 april 2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Na een maand met veel vrije dagen zijn we aan de laatste loodjes van het schooljaar begonnen.

Na een maand met veel vrije dagen zijn we aan de laatste loodjes van het schooljaar begonnen. Dag beste mensen, Na een maand met veel vrije dagen zijn we aan de laatste loodjes van het schooljaar begonnen. Terugkijkend naar de afgelopen maand, kijk ik vooral met veel plezier en trots terug naar

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 35 28 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Avondwandelvierdaagse 2019 - Studiedagen nieuwe schooljaar - Huisdieren op het schoolplein - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde..

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde.. Een nieuw seizoen, een nieuwe nieuwsbrief Voordat we overgaan tot de orde van de dag van het inloophuis, willen wij stil staan bij het overlijden van een bijzonder fijn mens: Frans Versluis. Frans Versluis

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2017

Nieuwsbrief Januari 2017 Nieuwsbrief Januari 2017 We zijn er weer, na een korte kerstvakantie gaan we er weer tegenaan. Wat zal 2017 ons brengen? Als het aan Esperanza ligt: heel veel. Ondanks het koude weer is het in de nieuwe

Nadere informatie

Openingstijden Voor meer informatie en/of aanmeldingen ACTIVITEITENPROGAMMA 2019 Januari Gesloten i.v.m. Nieuwjaarsdag Excursie naar de Biesbosch,

Openingstijden Voor meer informatie en/of aanmeldingen ACTIVITEITENPROGAMMA 2019 Januari Gesloten i.v.m. Nieuwjaarsdag Excursie naar de Biesbosch, Openingstijden Dinsdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagmiddag 13:30 uur - 16:30 uur Vrijdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Voor extra openstellingen zie het activiteitenprogamma.

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei Op geven kan via

Nieuwsbrief Mei Op geven kan via Nieuwsbrief Mei 2017 Brrrr: ijs en ijskoud was het de laatste paar dagen. Koningsdag was dit jaar ook een koude bedoening. Maar gelukkig hebben we Esperanza nog. In ons inloophuis is het altijd warm en

Nadere informatie

Weekbericht beide locaties. I.v.m. Goede Vrijdag, is dit weekbericht voor de komende twee weken! Vrijdag 1 april is er weer een nieuw weekbericht!

Weekbericht beide locaties. I.v.m. Goede Vrijdag, is dit weekbericht voor de komende twee weken! Vrijdag 1 april is er weer een nieuw weekbericht! Weekbericht jaargang: 24 nr.: 27 week: 18-03-2016 t/m 01-04-2016 http://www.theothijssenschool-sappemeer.nl Weekbericht beide locaties. I.v.m. Goede Vrijdag, is dit weekbericht voor de komende twee weken!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Ambrasoft AmbraSoft gratis thuis gebruiken Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 krijgen een brief mee naar huis met daarin een activeringscode voor AmbraSoft. Met deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2017

Nieuwsbrief Maart 2017 Nieuwsbrief Maart 2017 Zoals altijd is het een drukte van jewelste in ons inloophuis. Er staat weer enorm veel te gebeuren: zeker de moeite waard om gezellig langs te komen en kennis te maken met onze

Nadere informatie

Januari 2018 nr.9 IN DIT NUMMER:

Januari 2018 nr.9 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. Januari 2018 nr.9 Kindpakket T-diel Alle kinderen doen mee!

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Graag nodigen wij u uit voor het eindconcert van muziek met een staartje in samenwerking met Harmonie Aurora.

Graag nodigen wij u uit voor het eindconcert van muziek met een staartje in samenwerking met Harmonie Aurora. NIEUWSBRIEF DE POORTE 29-05-2019 UITNODIGING SCHOOLCONCERT Graag nodigen wij u uit voor het eindconcert van muziek met een staartje in samenwerking met Harmonie Aurora. Op dinsdagavond 4 juni om 19:00u

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGAMMA 2018 September

ACTIVITEITENPROGAMMA 2018 September Openingstijden Dinsdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagmiddag 13:30 uur - 16:30 uur Vrijdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Voor extra openstellingen zie het activiteitenprogamma.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

weeknieuws 24 cursus 2014 2015 6 maart 2015

weeknieuws 24 cursus 2014 2015 6 maart 2015 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

ACTIVITEITEN BANJAERT

ACTIVITEITEN BANJAERT ACTIVITEITEN 2017-2018 BANJAERT 23 t/m 27 oktober 2017: NATUURBELEVING VOOR KINDEREN. Gedurende deze dagen zijn er in Banjaert activiteiten voor kinderen waar je je ter plekke voor kunt inschrijven en

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Aan de vooravond van de Samenloop voor Hoop willen we graag nogmaals de aandacht vestigen op de Openingsceremonie. Iedereen die kanker heeft of heeft

Aan de vooravond van de Samenloop voor Hoop willen we graag nogmaals de aandacht vestigen op de Openingsceremonie. Iedereen die kanker heeft of heeft Nieuwsbrief Mei 2017 Vorige maand was de aanhef: is het lente? Maar het is nu keihard echte zomer. Hoe fijn. Hoewel ik mij kan voorstellen dat je als je in het ziekenhuis ligt, het knap warm is. Maar eenmaal

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

Tuinstel voor Inloophuis Carma. Flessenpost?

Tuinstel voor Inloophuis Carma. Flessenpost? 1 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2014 NUMMER 2 In dit nummer Tuinstel voor Carma Flessenpost? Nascholing huisartsen Workshop schilderen Young Carma Tuinstel voor Inloophuis Carma Inloophuis Carma is een aantal

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

T (0571) nummer: 2017/ W datum: 22 juni Bericht directeur.

T (0571) nummer: 2017/ W   datum: 22 juni Bericht directeur. Jachtlustplein 30a 7391 BW Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2017/2018-17 W www.deoase-twello.nl datum: 22 juni 2018 Inhoud Algemeen... 1 Bericht directeur... 1 Sollicitaties...

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

14:30 16:30 Modeshow en Verkoop Euromode 5 Zondag 6 Maandag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 10:00 Meer Bewegen voor Ouderen groep 1 Ontmoeting 1

14:30 16:30 Modeshow en Verkoop Euromode 5 Zondag 6 Maandag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 10:00 Meer Bewegen voor Ouderen groep 1 Ontmoeting 1 April 1 Maandag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 2 Dinsdag 9:30 Houtbewerking Tuin - Pietekoike 19:30 Optreden Jeanne van der Rijt en Ria Toonen 3 Woensdag 10:30 H. Mis Ontmoeting 2 4 Donderdag 10:30

Nadere informatie

26 en 27 mei Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn

26 en 27 mei Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn 26 en 27 mei 2018 Samen tegen kanker 6e keer in Alphen aan den Rijn Voor en door Alphen en omliggende gemeenten 26 27 mei 2018 Park Rijnstroom Ontstaan SamenLoop voor Hoop 1985 in VS Relay for Life, dr.

Nadere informatie

Juffen- en meesterdag

Juffen- en meesterdag - Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 5 april 2019 Juffen- en meesterdag Wij kijken weer met veel plezier terug op de meester- en juffendag! Woensdag 3 april waren alle meesters en juffen op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2017

Nieuwsbrief April 2017 Nieuwsbrief April 2017 We hebben de eerste warme dagen al weer achter de rug. Esperanza verandert langzaam in een Paas-paradijs en natuurlijk is er weer van alles te doen. De traplift is geplaatst, dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018 Koud!

Nieuwsbrief maart 2018 Koud! Nieuwsbrief maart 2018 Koud! Het wordt zo ongelofelijk koud aankomende week. Maar niet in ons inloophuis. Het programma voor de aankomende maanden is overvol. Lees onze nieuwsbrief en je krijgt het vanzelf

Nadere informatie

28 en 29 mei 2016. Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn

28 en 29 mei 2016. Samen tegen kanker. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn 28 en 29 mei 2016 Samen tegen kanker 5e keer in Alphen aan den Rijn Voor en door Alphen en omliggende gemeenten 28 29 mei 2016 Park Rijnstroom Ontstaan SamenLoop voor Hoop 1985 in VS Relay for Life, dr.

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Korte introductie SvH + video totaalindruk SvH Algemene informatie over onze organisatie inclusief accommodatie Mogelijkheden om in teamverband mee

Korte introductie SvH + video totaalindruk SvH Algemene informatie over onze organisatie inclusief accommodatie Mogelijkheden om in teamverband mee Korte introductie SvH + video totaalindruk SvH Algemene informatie over onze organisatie inclusief accommodatie Mogelijkheden om in teamverband mee te doen aan de estafetteloop/acties De 24 minuten durende

Nadere informatie

Take a look at my life 30

Take a look at my life 30 Take a look at my life 30 Er is weer een week om gevlogen, en jullie moeten er echt aan gaan geloven maar het is voornamelijk Daan spam op me blog hihi. Ik kan het niet laten om dat heerlijke snoetje op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Ter nagedachtenis aan: Barbara, Frans en Henk, we zullen jullie missen..

Ter nagedachtenis aan: Barbara, Frans en Henk, we zullen jullie missen.. Ter nagedachtenis aan: Barbara, Frans en Henk, we zullen jullie missen.. Verdriet dat weegt niet zwaar Als je besluit het te verdragen Dus wielen zet onder het weten En zachtjes duwt zonder te klagen De

Nadere informatie

Iedere dinsdagochtend uur. Iedere dinsdagochtend uur. Iedere donderdagavond uur.

Iedere dinsdagochtend uur. Iedere dinsdagochtend uur. Iedere donderdagavond uur. AGENDA; WILT U ONZE ACTIVITEITEN VOLGEN KIJK DAN EVEN HIERONDER OF HEEFT U FACEBOOK DAN BEN IK TE VINDEN OP TAICHITAOBENNEKOM. Als u de pagina op facebook bovenaan links wilt liken, dan ontvangt u regelmatig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. 2 maart Hallo allemaal,

Nieuwsbrief 2. 2 maart Hallo allemaal, Nieuwsbrief 2 Hallo allemaal, Bij deze alweer de tweede nieuwsbrief van ons huis. En ook hier geldt weer: heeft u interesse in één of meerdere activiteiten, meldt u dan aan via onze site: of gewoon als

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

December 2017 nr.7 IN DIT NUMMER:

December 2017 nr.7 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. December 2017 nr.7 Kindpakket T-diel Alle kinderen doen mee!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dalton IKC Zeven Zeeën. Schooljaar Donderdag 12 April Nummer 15

Nieuwsbrief Dalton IKC Zeven Zeeën. Schooljaar Donderdag 12 April Nummer 15 Nieuwsbrief Dalton IKC Zeven Zeeën Schooljaar 2017-2018 Donderdag 12 April 2018 SSSTT: CITO EINDTOETS!!! Nummer 15 http://ikczevenzeeen.nl/ Vrijdag 13 april Afsluiting Schoolbreed Project Het Heelal 13:45-14:15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Schiedammers maken geluk

Schiedammers maken geluk Schiedam Groenoord van 21 september t/m 28 september 2018 Schiedammers maken geluk tijdens de Week van het Geluk 2018 Er zijn zoveel wegen naar Geluk en hopelijk is deze week er 1 van. Even aandacht voor

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018

Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari 2018 SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 Agenda Informatie over: - Het KWF - De SamenLoop in het algemeen - SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 - Vragen? Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie