MAANDAG 26 JUNI. Vanaf 9.30 uur komt de GGD op school voor de leerlingen van groep 2 en 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAANDAG 26 JUNI. Vanaf 9.30 uur komt de GGD op school voor de leerlingen van groep 2 en 7"

Transcriptie

1 WEEKKAART juni Juf Annet is vandaag aanwezig. MAANDAG 26 JUNI DINSDAG 27 JUNI Onderwijs staking: Op onze school wordt van 8.30 tot 9.30 uur geen les gegeven. De kinderen zijn vanaf 9.15 uur welkom op het schoolplein. Vanaf 9.30 uur zullen we de lessen weer hervatten. Vanaf 9.30 uur komt de GGD op school voor de leerlingen van groep 2 en 7 Schoolschoonmaak: de volgende ouders zijn hiervoor ingepland; Fam. Winters, Fam. V. Beek, Fam. Vinke Fam. Mepschen Fam. Overhein Fam. Kuilder, Fam. Krijgsveld. Juf Evelien zal deze avond aanwezig zijn. De vorige schoolschoonmaak is niet goed verlopen. Graag nodigen we de ouders die toen ingepland stonden nogmaals uit om mee te helpen bij deze grote vakantieschoonmaak. WOENSDAG 28 JUNI Juf Annet is niet aanwezig. Groep 7-8 moeten op de fiets op school komen. Zij gaan voor Rots en Water naar obs Den Velde. Hiervoor zoeken we nog één ouder die als begeleider mee wil fietsen. We vertrekken om uur. DONDERDAG 29 JUNI VRIJDAG 30 JUNI Einde cito-periode (ivm met ziekte kunnen er nog kinderen zijn die een cito-toets in moeten halen of afmoeten maken. Agenda: Zat. 1 juli: Ma. 3 juli: Di. 4 juli: Woe. 5 juli: Vr. 7 juli: Zat. 8 juli: Oud papier: hiervoor zijn de volgende ouders ingepland; fam. R. Pertien en fam. v.d. Haar Werkstudiedag - alle leerlingen zijn de hele dag vrij. (juf Annet werkt vandaag) Teamvergadering Juf Annet is vandaag niet aanwezig. verkoop overblijfkaarten Juf Karin en Juf Daniëlle vieren hun verjaardag (voor het cadeautje kunt u 2,- inleveren bij Lieske van Diepen (moeder van Boris) pleinvegen: hiervoor zijn de volgende ouders ingepland, Fam. Odink, Fam. Vd Kamp, Fam Buisman, Fam Mepschen. Bijzonderheden: In de nieuwsbrief vindt u de ouderhulplijst voor het komende schooljaar. Wilt u deze ingevuld terugsturen (via post of mail) voor vrijdag 30 juni!!! Er zijn kinderen die last hebben van krentenbaard. Wees alert! Informeer bij de huisarts hoe te handelen.

2 Nieuwsbrief Groep 7/8 op bezoek bij ROVA Woensdag 28 juni gaat groep 7/8 op bezoek bij ROVA in Zwolle. Daar leren we van alles over afval. We worden opgehaald met een bus die op groenafval rijdt. We zijn als het goed is gewoon op tijd terug. IEDEREEN ONTZETTEND BEDANKT! Bij het organiseren van een heropeningsfeest hoop je op een mooie en gezellige dag. Met ontzettend veel hulp van leerkrachten, ouders en andere betrokkenen is dat geweldig goed gelukt. In de ochtend zijn de kinderen getrakteerd door de OV op een heerlijk ijsje en een voorstelling van Magic John. Dit was een mega succes. Aansluitend hebben we met vereende krachten alles voorbereid en hebben we vanaf uur veel mensen mogen verwelkomen. Na de opening van mevr. van Heijningen hebben de kinderen kunnen genieten van sportactiviteiten, gegeven door Sportservice Hardenberg. Iedereen was meer dan welkom in de moestuin waar een aantal ouders heerlijke taarten, warme gerechten en drinken hadden verzorgd. Binnen school heeft iedereen de hele verbouwing kunnen bewonderen, waarbij het vernieuwde speellokaal klaar stond voor kleutergym en het leerplein en de lokalen hele passen bij de onderwijsbehoeften van nu. Via deze weg we willen iedereen die heeft geholpen bij de organisatie en uitvoering van de opening enorm bedanken. We hebben een fantastische dag beleefd waar we nog lang van zullen nagenieten. (kijk voor foto s op de website of zeer binnenkort op de schoolapp). Met dank aan Maarten Willering

3 Nieuwsbrief Gymmen kleuters De school is up to date en ook het speellokaal (voorheen Multifun) is helemaal gereed voor gebruik. Dat betekent dat vanaf nu de kleuters gymmen in het speellokaal of gaan buiten spelen om te bewegen. Wij gaan dus geen gebruik meer maken van de sporthal. De gymschoenen van alle kinderen zijn in een grote bak verzameld en blijven de hele week op school. Verder gymmen ze in hemd en onderbroek (zie informatiebulletin). De gymtasjes zijn nu niet meer nodig en zijn daarom (leeg) mee naar huis gegaan. De kleuters kunnen vanaf nu, net als alle andere kinderen van de school, hun fruittas aan de kapstok hangen op het haakje achter hun luizencape. Aanstaande maandag gaan we voor de laatste keer dit schooljaar gymmen met de ouderen in t Welgelegen van uur. Zwemvierdaagse bij het Hattemattebad Volgende week, van 26 t/m 30 juni, is er weer de jaarlijkse zwemvierdaagse bij het Hattemattebad. Doe je mee dit jaar? Er zijn verschillende starttijden; om / en / uur. Ouderen kunnen ook 's ochtends zwemmen. Op dinsdag, woensdag en donderdag worden er wafels verkocht. Deze kosten 5 euro. Op vrijdag 30 juni wordt de week afgesloten met discozwemmen! (ook voor kinderen die niet mee hebben gedaan aan de zwemvierdaagse) Zomerfeest 2017 Het jaarlijks terugkerende zomerfeest vindt plaats op vrijdag 14 juli a.s.. Dit is een schoolfeest ter afsluiting van het schooljaar, waarvoor alle kinderen en ouders, dus ook broertjes en zusjes die niet (meer) bij ons op school zitten, worden uitgenodigd. De werkgroep is druk bezig om voor dit jaar een leuke fietspuzzeltocht in elkaar te zetten. Het thema dit jaar is Fantasia. Uiteraard mag iedereen verkleed komen. Er wordt zelfs een prijs uitgereikt aan de meest originele of leukst verklede familie/groep. Aansluitend is er voor iedereen een BBQ. De fietspuzzeltocht start tussen uur. Alle kinderen mogen alleen onder begeleiding deelnemen. Uiterlijk uur is iedereen weer terug op het schoolplein en kan de BBQ beginnen. De koffie, het vlees en de ranja voor de kinderen worden u aangeboden door de OV; voor de overige drankjes kunt u die avond consumptiebonnen á 1 euro kopen. Op de whiteborden bij de hoofd- en kleuteringang hangen vanaf maandag 26 juni opgavelijsten voor deze activiteit. U kunt zich opgeven t/m vrijdag 30 juni. De OV en het team hopen op een fantastische deelname.

4 Binnenkort krijgen alle ouders informatie over onze nieuwe schoolapp!!!

5 OUDERHULP Vele handen maken ook in het schooljaar licht werk! Naast het schoolse werk, biedt een school ook graag extra activiteiten aan. Voor veel kinderen zijn dat de krenten in de schoolse pap. Het maakt het schoolleven leuker. Bij veel van dat werk is ondersteuning door ouders onmisbaar. Ondersteuning door ouders/verzorgers betekent ook dat wij met beperkte budgetten veel meer kunnen doen. Hierbij kunt u o.a. denken aan het werk op de speelplaats, het ophalen van oud papier en bijvoorbeeld de waslijst, of hulp bij het zomerfeest. Soms is het mogelijk zaken aan te pakken waar de overheid helemaal geen budgetten voor beschikbaar stelt, zoals de luizencontrole en schoolreizen. Van ouderhulp worden we allemaal beter! De verschillende activiteiten worden georganiseerd door werkgroepen. In een werkgroep zitten enkele ouders en één of twee teamleden. Op deze lijst hebben we per activiteit beschreven wat er moet gebeuren. Iedere ouder/verzorger kan individueel aangeven waar hij/zij bij kan ondersteunen. Voor het pleinvegen en schoolschoonmaak maakt de oudervereniging een schema waarin alle ouders-verzorgers worden ingedeeld. Wij hopen van harte dat we veel ingevulde lijsten in ontvangst mogen nemen. Bij voorbaat dank voor uw steun! Hoe worden wij op de hoogte gehouden? Na het innemen van de ingevulde formulieren, ontvangen de ouders een overzicht van alle werkgroepen. De activiteiten staan zoveel mogelijk gepland op de jaarkalender. Via de weekkaart-nieuwsbrief zullen wij nogmaals de data, activiteiten en beoogde vrijwilligers vermelden. Data van de verschillende activiteiten/werkzaamheden staan ook vermeld op de jaarkalender. Talentenmiddag In het schooljaar zijn we voor het eerst gestart met de organisatie van Talentenmiddagen op de vrijdagmiddag. De kinderen kunnen steeds kiezen uit een bepaald aanbod op het gebied, van beeldende vorming, handvaardigheid, natuur, techniek, dans en drama. Ook worden er excursies georganiseerd. Misschien hebt u talent op het gebied van schilderen of houtbewerking. Wij maken graag gebruik van uw inbreng. Niet zo creatief, maar wel bereid om mee te gaan bij excursies? Team en kinderen stellen uw bijdrage op prijs. Handig om te weten! Voor de begeleiding van schoolreizen doet het team een beroep op de leden van de oudervereniging of medezeggenschapsraad. Vandaar dat die activiteiten niet op het aanmeldingsformulier staan vermeld. Het formulier graag uiterlijk vrijdag 30 juni retour!

6 Ondersteuning bij het jaarproject Ieder jaar organiseren wij een project voor de hele school. Wij zoeken ouders/verzorgers die hand en spandiensten kunnen verrichten bij de uitvoering van het project. Sinterklaasfeest / Kerstfeest / Paasviering Deze jaarlijks terugkerende feesten kunnen we organiseren dankzij ouderhulp. De werkzaamheden variëren van het bedenken van een mooie aankomst van Sint, boodschappen doen tot eieren schilderen. Feestelijke ouderavond De feestelijke ouderavond is voor de school een jaarlijks hoogtepunt. We kunnen extra hulp gebruiken bij het schminken, verkopen van loten, of bij het opbouwen van bijv. decors. Vervoer evenementen/voorstellingen Onze school doet mee aan het gemeentelijk cultuureducatieplan. Dat betekent dat we enkele keren per jaar een voorstelling in theater De Voorvegther bezoeken, of bijvoorbeeld cultureel erfgoed (molen). We doen dan graag een beroep op ouders voor het vervoer. Wij krijgen de data van de voorstellingen/bezoeken aan het begin van het schooljaar en publiceren die op de jaarkalender voor ouders. Koningsspelen We hebben al vier edities van de Koningsspelen achter de rug. De kinderen gaan sportief aan de slag. Wij willen graag begeleiders bij de verschillende spelonderdelen. Sportdag Het is een jarenlange traditie dat de basisschoolkinderen van groep 5 t/m 8, elkaar sportief naar het leven staan tijdens de sportdag. Vaak kunnen we nog twee begeleiders gebruiken en vrijwilligers die met koffie en thee rond willen. Wassen schoolshirts De ouderraad van onze school heeft er voor gezorgd dat onze kinderen in mooie shirts aan de start kunnen verschijnen bij verschillende sportwedstrijden. Graag doen wij een beroep op enkele ouders voor het wassen van de shirts. Meer informatie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de leerkrachten of de directeur. Wasrooster We kunnen veel geld besparen als ouders ons helpen bij het wassen van bijv. handdoeken en theedoeken. Dit jaar hadden we een maandrooster. Eén ouder zorgde ongeveer vier weken voor de was. Sportinstuif groep 3 en 4 Jaarlijks is er voor alle basisschoolkinderen van de vier basisscholen in Gramsbergen en omgeving een gevarieerde Sportinstuif. Wie kan helpen bij het koffieschenken, begeleiden van een spel, of begeleiden van een groep? Een kruisje op het aanmeldformulier is voldoende. De avond, voorafgaande aan het evenement, zetten we alle materialen klaar. Wie kan helpen? Hoofdluiscontrole Onmisbaar zijn de ouders die de kinderen controleren op hoofdluis. Dit voorkomt dat we een uitbraak van hoofdluis krijgen op school. Komend jaar zijn we een aantal nieuwe ouders nodig. Leesouders Afgelopen schooljaar hebben we dankzij een groot aantal ouders de kinderen intensief kunnen begeleiden bij het lezen. Dit willen we graag voortzetten. Drie ochtenden in de week willen we in kleine groepjes op het juiste niveau de kinderen kunnen indelen en helpen. Kunt u één of meerdere ochtenden helpen? Geef dit dan aan op het ouderhulp formulier bij leesouder. Oud papier Een van de grootste inkomstenbronnen is het oud papier halen. We krijgen een garantieprijs. Je hebt weinig voor te bereiden en de penningmeester van de OV is blij. De inkomsten komen ten goede van de kinderen. Het schema t/m december 2017 is rond. U mag (een) voorkeursmaand(en) voor de periode januari-december 2018 aangeven. Bij voorbaat hartelijk dank! (Eerste zaterdag van de maand. Tijdens feestweek afwijkende datum.) Waar doen we het allemaal voor? Als we uitgaan van een uurtarief van 45 euro, dan levert alle ondersteuning gewoon erg veel besparing op. Alle inspanningen komen gewoon de kinderen ten goede. Een goede opbrengst voor oud-papier, betekent dat de oudervereniging ook extra dingen kan doen, zoals nieuwe doelen op het voetbalveld. Alvast dank voor uw ondersteuning! School schoonmaak Op school wordt er dagelijks schoon gemaakt door een schoonmaakbedrijf. Helaas is dit uitsluitend het noodzakelijke. De school moet echter vaker grondiger schoongemaakt worden. Hiervoor hebben we een aantal keren ouders ingeroosterd om op een dinsdag avond vanaf uur alle lokalen en andere ruimtes een extra schoonmaakbeurt te geven. U wordt hiervoor ingedeeld en de lijst vindt u op de website.

7 Ouderhulplijst : Ik kan/wil helpen bij(met): Onderhoud schoolplein Kleine klusjes (materiaal repareren) Hulp projectweek (op afroep) Sinterklaasfeest Kerstfeest Nieuwjaarsborrel Paasviering / ontbijt Feestelijke ouderavond Ouders voor hoofdluiscontrole op maandag Vervoer naar evenementen/ voorstellingen Wassen schoolshirts Wassen hand-, theedoeken Sporttoernooien Hulp praktisch verkeersexamen Handdoeken/theedoeken wassen Vervoer evenementen/voorstellingen Koningsspelen 20 april 2018 Sportinstuif groep 3-4 febr Sportdag mei 2018 Hulp bij Zomerfeest 13 juli 2018 Overblijven (vrijwilligers als ondersteuning van Eigenwijz) Leesouders (welke dagen kunt u helpen?) Ik kan/wil helpen bij(met): Onderhoud schoolplein Kleine klusjes (materiaal repareren) Hulp projectweek (op afroep) Sinterklaasfeest Kerstfeest Nieuwjaarsborrel Paasviering / ontbijt Feestelijke ouderavond Ouders voor hoofdluiscontrole op maandag Vervoer naar evenementen/ voorstellingen Wassen schoolshirts Wassen hand-, theedoeken Sporttoernooien Hulp praktisch verkeersexamen Handdoeken/theedoeken wassen Vervoer evenementen/voorstellingen Koningsspelen 20 april 2018 Sportinstuif groep 3-4 febr Sportdag mei 2018 Hulp bij Zomerfeest 13 juli 2018 Overblijven (vrijwilligers als ondersteuning van Eigenwijz) Leesouders (welke dagen kunt u helpen?). Herstel- en naaiwerkzaamheden Excursies/natuuractiviteiten schoolschoonmaak Oud papier ophalen: bij voorkeur in. Herstel- en naaiwerkzaamheden Excursies/natuuractiviteiten schoolschoonmaak Oud papier ophalen: bij voorkeur in maand(en): Ik kan helpen bij de talentenmiddag Ik kan een workshop verzorgen op de talentenmiddag (vrijdagmiddag +/- 1 uur): maand(en): Ik kan helpen bij de talentenmiddag Ik kan een workshop verzorgen op de talentenmiddag (vrijdagmiddag +/- 1 uur): Onderwerp:. Ik heb belangstelling voor een functie in de Oudervereniging Medezeggenschapsraad Naam:.. Datum:. Onderwerp:. Ik heb belangstelling voor een functie in de Oudervereniging Medezeggenschapsraad Het formulier graag uiterlijk vrijdag 30 juni re- Naam:.. tour! Datum:. Handtekening:. Handtekening:. Voor oud papier en pleinvegen worden ouders ingedeeld. Oud papier schema loopt van januari t/m december.

MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI

MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI WEEKKAART 22-26 mei 2017 www.prinsesirene.nl Juf Danielle is vandaag in groep 1-2. MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI DONDERDAG 25 MEI Hemelvaartsdag alle leerlingen zijn de hele dag vrij!!

Nadere informatie

DINSDAG 12 april. Praktische verkeersexamen groep 7-8 (informatie zie nieuwsbrief) Teamvergadering. WOENSDAG 13 april

DINSDAG 12 april. Praktische verkeersexamen groep 7-8 (informatie zie nieuwsbrief) Teamvergadering. WOENSDAG 13 april WEEKKAART 11-15 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 11 april Voorstelling Voorveghter groep 5-6 (informatie zie nieuwsbrief) Extra teamoverleg (avondsessie) - voortzetting van de studiedag over Jay

Nadere informatie

MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI

MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI WEEKKAART 18-22 januari 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI WOENSDAG

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april WEEKKAART 18-22 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot 18.00 uur open. DINSDAG 19 april WOENSDAG 20 april Ticho

Nadere informatie

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER WEEKKAART 19-23 september 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 19 SEPTEMBER De schoolfotograaf komt deze ochtend. DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER Zat.

Nadere informatie

MAANDAG 10 OKTOBER. Juf Karin is vandaag afwezig. Juf Renske valt deze dag voor haar in. Informatie en zakelijke ouderavond DINSDAG 11 OKTOBER

MAANDAG 10 OKTOBER. Juf Karin is vandaag afwezig. Juf Renske valt deze dag voor haar in. Informatie en zakelijke ouderavond DINSDAG 11 OKTOBER WEEKKAART 10-14 oktober 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 10 OKTOBER Juf Karin is vandaag afwezig. Juf Renske valt deze dag voor haar in. Informatie en zakelijke ouderavond DINSDAG 11 OKTOBER WOENSDAG 12

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2016-2017 Veghel, 13 september 2016 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

WOENSDAG 7 SEPTEMBER De eerste vergadering van de OV van dit schooljaar. Vanaf deze week staan op de DONDERDAG 8 SEPTEMBER

WOENSDAG 7 SEPTEMBER De eerste vergadering van de OV van dit schooljaar. Vanaf deze week staan op de DONDERDAG 8 SEPTEMBER WEEKKAART 5-9 september 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 5 SEPTEMBER We werken door aan de groepsvorming in de groepen Vanaf vandaag gaan we van start met Tutorlezen. DINSDAG 6 SEPTEMBER Schoolschoonmaak

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

WOENSDAG 18 mei. VRIJDAG 20 mei

WOENSDAG 18 mei. VRIJDAG 20 mei WEEKKAART 16-20 mei 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 16 mei 2e Pinksterdag alle leerlingen zijn vrij DINSDAG 17 mei Vanaf deze week gaan we beginnen met cito-toetsen voor groep 1-7 teamvergadering WOENSDAG

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 10-06-2013-24-06-2013 Agenda: Wo 12-06 Bedanken hulpouders: 12.00-12.30 uur Vr 14-06 Uitvoering Pop Rock Battle- Zaantheater Za 15-06 Buurtmarkt: onze school staat er met een kraam! Ma 17-06

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2015-2016 Veghel, 29 september 2015 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster

Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster Schooljaar 2014 2015 Inclusief Financieel jaarverslag 2014-2015 begroting schooljaar 2015 2016 Inhoudsopgave Samenstelling ouderraad pagina 1 Algemene zaken ouderraad

Nadere informatie

OUDERHULPKRANT 2014-2015

OUDERHULPKRANT 2014-2015 OUDERHULPKRANT 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 Ook dit jaar willen wij, teamleden van het Festival, de ouders van onze leerlingen graag bij het schoolgebeuren betrekken. Het contact tussen u en de school

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE WILDE WINGERD ONDERBOUWBOEKJE

BASISSCHOOL DE WILDE WINGERD ONDERBOUWBOEKJE BASISSCHOOL DE WILDE WINGERD ONDERBOUWBOEKJE Beste ouders/ verzorgers, Hierbij treft u informatie aan over de groepen 1 en 2 van basisschool de Wilde Wingerd. Dit informatiepakket is bedoeld om u een beeld

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 20 juni vrijdag 24 juni 2016 WOENSDAG 22 JUNI

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 20 juni vrijdag 24 juni 2016 WOENSDAG 22 JUNI WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 20 JUNI 2016 VRIJDAG 24 JUNI 2016 MAANDAG 20 JUNI Toezicht schoolplein: S. Reefman J. Kelder. Vanavond is schoolschoonmaak. (Zie aparte bijlage.) Vandaag gaan de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete 22 mei 2015 Ouderavond enquete Geachte ouders Enkele weken geleden heb ik u gevraagd een enquête in te vullen. Veel ouders hebben dat gedaan. Ik nodig graag alle ouders uit op dinsdagavond 26 mei. Aanvang:

Nadere informatie

2 4 Aan alle ouders, Pasen

2 4 Aan alle ouders, Pasen 2 4 Nieuwsbrief 30 Aan alle ouders, Maandag 10 14 april De school begint al helemaal in lentesfeer te komen. Alle leerlingen zijn 's middags, tijdens VierKeerWijzer bezig met verschillende opdrachten m.b.t.

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool

JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool 2018-2019 AUGUSTUS 2018 vr. 24 Startvergadering team om 9:00 uur Schoolweek 1 ma. 27 EERSTE SCHOOLDAG Jaaropening Controle hoofdluis di. 28 wo. 29 do. 30 vr. 31 SEPTEMBER

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 PBS/Dalton Deze week staat respect centraal. Heb respect voor elkaars spullen

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Zomervakantie We beginnen weer op maandag 17 augustus!!!!

Zomervakantie We beginnen weer op maandag 17 augustus!!!! WEEKKAART MAANDAG 29 JUNI 2015 VRIJDAG 3 JULI 2015 www.prinsesirene.nl MAANDAG 29 JUNI DINSDAG 30 JUNI Hieperdepiep Hoera!! Ellen H. is jarig! Kennismaken met de nieuwe groep Hieperdepiep Hoera!! Tim is

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 17 20-05-2014 In dit nummer: Terugblijk avondvierdaagse Maandopening

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie