Onderhouds overeenkomst. metdezon. Onderhouds overeenkomst dé service voor meer zekerheid. Leven met de zon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderhouds overeenkomst. metdezon. Onderhouds overeenkomst dé service voor meer zekerheid. Leven met de zon"

Transcriptie

1 Leven met de zon Onderhouds overeenkomst Onderhouds overeenkomst dé service voor meer zekerheid Wifi aansluiting / 24-7 monitoring Telefonische helpdesk Volledige functionele inspectie Volledige verzekering Meer weten? Bezoek en profiteer ook.

2 ONDERHOUDSCONTRACT METDEZON Met een MetDeZon onderhoudsovereenkomst kunt u jaren onbezorgd genieten van uw zonnepanelen. U bent zeker van een optimaal werkende installatie. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid en levensduur van uw zonnepanelen. Bij MetDeZon kunt u kiezen uit 3 onderhoudspakketten, brons, zilver en goud. Onderhoudspakketten Hoe te bestellen? 1. Kies het pakket dat het beste bij u past. 2. Plaats het pakket in uw winkelwagen 3. U komt nu op de afrekenpagina terecht waar u de betaling kunt doen. 4. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail. 5. Binnen een paar weken ontvangt u een officieel contract met uw gegevens.

3 Voorwaarden metdezon Het pakket bestaat uit: Module 1: Koppelen van de WiFi module uit de omvormer Module 2: Bemiddeling bij het juiste energietarief Module 3: 24/7 online ondersteuning Module 4: Visuele inspectie Module 5: 24/7 monitoring Module 6: Volledige functionele inspectie Module 7: Reinigingsbeurt Module 8: Totale dekking voor schade Module 9: Eenmalig thuisbezoek t.b.v. WiFi Hieronder staan de voorwaarden die gelden voor dit pakket. Module 1: Koppelen van de WiFi module uit de omvormer Artikel 1: Het doel Eenmalig koppelen van de WiFi tijdens de installatie van het zonnestroomsysteem Artikel 2: Toegankelijkheid Draadloos WiFi router dient aangesloten te zijn. WiFi netwerk dient aanwezig zijn Artikel 2.1 Rol van de pv eigenaar De netwerknaam van uw router mag alleen uit letters en cijfers bestaan. Speciale tekens en spaties worden niet geaccepteerd ( _)(*&^%$#@! ) Het netwerkwachtwoord van uw router mag alleen uit letters en cijfers bestaan. Speciale tekens en spatie s worden niet geaccepteerd. ( _)(*&^%$#@! ) Virusscanners moeten tijdelijk uit staan omdat ze vaak de verbinding niet accepteren omdat de verbinding niet veilig zou zijn. Het kanaal van de omvormer moet tussen 1 en 10 staan. Zorg dat de encryptie van de router op WPA2 PSK staat met een AES versleuteling. Wachtwoord van de router dient beschikbaar te zijn Artikel 2.2 Voldoende bereik De afstand tussen de omvormer en de router, moet dusdanig zijn dat er nog een signaalsterkte overblijft van ten minste 15% Artikel 2.3 Eventuele reset Indien nodig, zal MetDeZon de router resetten om het systeem werkend op te leveren. Dit betekent dat de router teruggezet zal worden naar fabrieksinstellingen. Artikel 3 Uitsluiting van SMA omvormers Voor klanten met een SMA omvormer is het niet mogelijk om de WiFi te koppelen. Dit komt door de specifieke configuratie.

4 Module 2: De bemiddeling bij het meest gunstigste energietarief Artikel 4: Bemiddeling hoogste terugleververgoeding MetDeZon vergelijkt regelmatig de teruglever tarieven van de verschillende energieleveranciers, echter kan Met- DeZon niet garanderen dat het aanbod ook altijd de meest gunstige vergoeding is. Eventuele acties van energiele-veranciers zijn uitgesloten. Tevens informeren wij jaarlijks de klant van een gunstige vergoeding. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen. Module 3: 24/7 online ondersteuning Op onze website vindt u de klantenservice pagina van MetDeZon. Hierop vindt u handleidingen, software updates, opbrengstmetingen, retourformulieren, veel gestelde vragen en nog veel meer. Deze documenten zijn zowel te downloaden als online te bekijken. Tevens bieden wij u van 09:00 17:00 support via onze online chat, telefoon en . Module 4: Visuele inspectie Artikel 4.1: Regelmaat De visuele inspectie zal één keer per jaar worden uitgevoerd Artikel 4.2: De aspecten Tijdens de inspectie zal er gelet worden op: Vuil op de panelen Hotspots Snailtrails Corrosie Plaats van de panelen Functioneren van de omvormer Aansluiting van de stekkers Andere defecten aan het zonnestroomsysteem Module 5: 24/7 monitoring Artikel 5.1: Opbrengst rapport Eén keer per maand ontvangt u van MetDeZon een opbrengstrapport met daarin het functioneren van uw zonnestroom systeem. Hierin wordt de vraag beantwoord: of het zonnestroomsysteem naar behoren werkt. Artikel 5.2: Eigen verantwoordelijkheid De eigenaar van het PV systeem is zelf verantwoordelijk om contact op te nemen met MetDeZon, mocht er een afwijking zijn in de opbrengst. Module 6: Volledige functionele inspectie Artikel 6.1: Het te controleren systeem Tijdens de functionele inspectie controleert MetDeZon: Amperage Wattage Voltage Tevens zullen wij met onze meetapparatuur beoordelen of de zonnepanelen naar behoren werken en of aan de

5 Module 7: Reinigingsbeurt metdezon Artikel 7.1: Regelmaat Eén keer in de 60 maanden wordt uw systeem gereinigd door MetDeZon. Dit zal gebeuren met lauw water en verder geen schoonmaakmiddelen. Dit om de kitranden e.d. te beschermen. Module 8: Totale dekking voor schade Artikel 8.1: Schadedekking MetDeZon heeft een collectieve verzekering kunnen bedingen voor de klanten die graag extra zekerheid hebben omtrent het zonnestroomsysteem. Aangezien MetDeZon de verzekering afsluit, zullen wij u geen polis doorsturen, maar een certificaat waarmee u kunt aantonen dat u daadwerkelijk de verzekering heeft. Hier vindt u tevens aanvullende voorwaarden. Artikel 8.2: Vergoeding productieverlies Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als in artikel 8.1 Module 9: Eenmalig thuisbezoek t.b.v. Wifi Artikel 9.1: Eenmalig thuisbezoek t.b.v. WiFi MetDeZon zal eenmalig de wifi opnieuw koppelen nadat er een storing heeft plaatsgevonden. Artikel 9.2: Afspraak MetDeZon zal binnen 3 weken na melding de wifi herinstalleren. Artikel 9.3: Annulering Mocht het voorkomen dat er door een afspraak aan beide kanten (zowel van de klant als van MetDeZon) de afspraak niet door kan gaan, dan dient dit minimaal 1 werkdag van te voren bekend gemaakt te worden. Hiermee vervalt het recht op één thuisbezoek niet. Mocht het voorkomen dat u dit meldt binnen 24 uur voor afspraak, dan vervalt de afspraak. Module 10: Prijs en prijsherziening Artikel 10.1: De prijs De prijs wordt bij aanvang overeengekomen zoals vermeld op het aanvraagformulier MetDeZon B.V. Servicecontract en ter akkoord ondertekend door de Eigenaar en MetDeZon B.V. De BTW is inbegrepen in de prijs. Als het toepasbaar BTW- tarief gewijzigd wordt. Voor de vergoeding gefactureerd is, moet de prijs van de nog te factureren werkzaamheden overeenkomstig aangepast worden.

6 Artikel 10.2: De prijsherziening De prijs kan jaarlijks op 1 januari van elk nieuw kalenderjaar door MetDeZon B.V. aangepast worden als gevolg van een verhoging of verlaging van materiaalprijzen, verzekeringspremies en kosten van aangestelden of marktomstandigheden. MetDeZon B.V. heeft bij verhuizing, verplaatsing of verandering van de installatie het recht de prijs vanaf de wijzigingsdatum te herzien of de overeenkomst te beëindigen, waarbij de Eigenaar verplicht is onmiddellijk deze verhuizing, verplaatsing of verandering aan MetDeZon B.V. te melden. MetDeZon B.V. deelt de aangepaste prijzen schriftelijk mede aan de Eigenaar uiterlijk 30 kalenderdagen voor de inwerkingtreding van de nieuwe prijzen. De Eigenaar is op dat ogenblik gerechtigd de aanpassing te weigeren binnen 10 kalenderdagen na deze kennisgeving tenzij: De wijziging van de prijs voortvloeit uit wettelijke regelingen of bepalingen; De wijziging een verlaging van de prijs inhoudt; De wijziging een uitbreiding van de verplichtingen van MetDeZon B.V. zonder een hogere prijs inhoudt. Doet de Eigenaar dit, dan neemt de overeenkomst een einde op 31 december van het desbetreffende kalenderjaar. Doet de Eigenaar dit niet, dan wordt hij geacht met de prijsherziening in te stemmen. Artikel 10.3: Bij tussentijdse beëindiging In het geval dat de overeenkomst een einde neemt in de loop van het jaar waarvoor MetDeZon B.V. reeds aan de Eigenaar factureerde, zal de Eigenaar 2 maanden opzegtermijn aan MetDeZon B.V. verschuldigd zijn. Het eventueel teveel betaalde wordt door MetDeZon B.V. terugbetaald aan de Eigenaar.

7 Module 11: Betaling Artikel 11.1: Facturatie MetDeZon B.V. factureert bij de aanvang van het desbetreffende onderhoudsjaar de overeengekomen prijs aan de Eigenaar. De Eigenaar dient, in geval van het niet aanvaarden van de facturen, binnen de 14 kalenderdagen zijn bezwaren schriftelijk bij aangetekende brief aan MetDeZon B.V. kenbaar te maken. Artikel 11.2: Niet tijdige betaling Als een factuur niet tijdig betaald wordt, behoudt MetDeZonB.V. zich het recht de uitvoering van het MetDeZon B.V. Servicecontract te schorsen tot volledige betaling van de factuur of te weigeren, zonder dat hiervoor enige vergoeding verschuldigd kan zijn door MetDeZon B.V. Als de facturen niet tijdig betaald worden op de vervaldag, is van rechtswege en zonder enige voorafgaande ingebrekestelling een nalatigheidsrente verschuldigd van 1% per maand. Daarnaast is eveneens van rechtswege en zonder enige bijkomende voorafgaande ingebrekestelling, een forfaitaire vergoeding verschuldigd van 10% van het nog verschuldigde bedrag. In het geval van niet of laattijdige betaling is MetDeZon B.V. gerechtigd zijn verplichtingen onder de huidige overeenkomst op te schorten tot effectieve betaling. In geval van schade of storing betekent dit dat de rechten op vergoeding en/of reparatie niet verworven zijn. Module 12: Verplichtingen van de Eigenaar Artikel 12: Verplichtingen van de Eigenaar De Eigenaar is verplicht alle voorzorgsmaatregelen te nemen om de installatie in een goede bedrijfsvaardige toestand te houden, schade te voorkomen en zorg te dragen dat de wettelijke bepalingen en de voorschriften van de bevoegde autoriteiten en/of leveranciers betreffende het bezit en gebruik van deze zaken in acht worden genomen. In geval van schade in het kader van huidige overeenkomst, dan wel van een gebeurtenis welke tot schade in het kader van huidige overeenkomst zou kunnen leiden, is de Eigenaar verplicht: MetDeZon B.V. zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk is hiervan kennis te geven, met toelichting van de klachten en alle bijzonderheden en met vermelding van de plaats van de PV-installatie; Alle maatregelen te treffen tot beperking van de schade; De aanwijzingen die hem door of namens MetDeZon B.V. zijn gegeven op te volgen; Aan MetDeZon B.V. alle gevraagde inlichtingen te verstrekken en zich te onthouden van alles wat de belangen van MetDeZon B.V. zou kunnen schaden; Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 20 uur na vaststelling, MetDeZon B.V. in te lichten indien aannemelijk is dat een strafbaar feit is gepleegd, waarbij een installatie is betrokken; Beschadigde of vernielde onderdelen te bewaren en beschikbaar te houden voor inspectie door MetDeZon B.V. haar lasthebber of aangestelde, dan wel de verzekeraar van MetDeZon B.V., diens lasthebber of aangestelde.

8 Module 13: Toegang en veiligheidsmaatregelen Artikel 13: Toegang en veiligheidsmaatregelen De Eigenaar zal het personeel, de lasthebbers of aangestelden van MetDeZon B.V. en eventuele experts vrije toegang verlenen tot de installatie. Deze toegang wordt eveneens op eerste verzoek verstrekt voor inspectie van de installatie. Hij zal de in zijn onderneming geldende veiligheidsvoorschriften op voorhand bij de eerste melding zoals bepaald in artikel 7 van huidige overeenkomst aan MetDeZon B.V. meedelen. Niet-meegedeelde voorschriften kunnen aan MetDeZon B.V. niet worden tegengesteld. De Eigenaar zal MetDeZon B.V. vrijwaren tegen elke aanspraak van derden die hieruit voortvloeien. MetDeZon B.V., haar lasthebbers en aangestelde, dan wel haar verzekeraar, diens lasthebbers en aangestelden zijn gerechtigd de installatie te inspecteren, waarbij de Eigenaar verplicht is daarbij alle medewerking te verlenen en de gevraagde inlichtingen te verstrekken. Nadere artikelen De volgende artikelen zijn noodzakelijk om in bijzondere situaties geen misverstand te laten bestaan over de rechten en plichten van de Eigenaar en MetDeZon B.V. ( de kleine lettertjes ).

9 Module 14: Uitsluitingen Artikel 14: Uitsluitingen De huidige overeenkomst is van kracht zolang de installatie zich bevindt op de locatie waar ze door MetDeZon B.V. werd geplaatst bij levering en slechts voor zover de installatie in gebruik is, dan wel klaar voor gebruik. Zaken zijn klaar voor gebruik als deze na beëindiging van testen en indien van toepassing, na beëindiging van proefdraaien, voldoen aan de van toepassing zijnde normen en/of voorschriften. Het servicecontract van MetDeZon B.V. geldt niet in geval van: Schade veroorzaakt door groot molest (gewapend conflict, burgeroorlog, opstand, binnenlandse onlusten, oproer en muiterij); Schade veroorzaakt door atoomkernreacties, ongeacht hoe deze zijn ontstaan; Schade veroorzaakt door natuurrampen; Schade veroorzaakt door, ontstaan uit, verband houdend met en/of voortvloeit uit terrorisme, kwaadwillige besmetting of preventieve maatregelen en handelingen of gedragingen ter voorbereiding van terrorisme, kwaadwillige besmetting of preventieve maatregelen. Schade veroorzaakt door opzet en roekeloosheid; Verandering, verhuizing of verplaatsing van de installatie; Eigendomsoverdracht van de installatie; Schade en gebreken veroorzaakt aan de installatie door derden die niet in opdracht van MetDeZon B.V. werkzaamheden hebben uitgevoerd aan de installatie. Schade veroorzaakt door een verkeerd, of oneigenlijk gebruik van de eigenaar; Schade ontstaan door experimenten, opzettelijke overbelasting of beproevingen; Esthetische beschadigingen, zoals schrammen, krassen, deuken die de goede technische werking van de installatie niet beïnvloeden; Beschadiging veroorzaakt door corrosie, erosie, en elk ander andere geleidelijke achteruitgang, ongeacht of deze beschadiging zich plotseling en onvoorzien manifesteert, opgetreden als natuurlijk gevolg van de normale werking en het normale gebruik van de installatie; Beschadiging veroorzaakt door instorting of verzakking van (delen van) gebouwen, vloeren, of funderings- constructies, indien de installaties een geïnstalleerd vermogen hebben van meer dan 35kW en/of de zonne boilerinstallaties een oppervlakte hebben van meer dan 15m2, tenzij ten tijde van het plaatsen uit een draagkrachtberekening blijkt dat de draag- en/of funderingsconstructie voldoende sterk is, of voldoen- de sterk is gemaakt. Hierbij dient onder meer rekening te worden gehouden met belasting door sneeuw(druk) en tussentijdse aanpassingen van de draag- en/of funderingsconstructie. In het geval de hiervoor vermelde verplichtingen niet zijn nagekomen dan biedt het servicecontract toch vergoeding indien aangetoond kan worden dat de beschadiging ook zou zijn ontstaan indien bovenstaande verplichtingen wel zouden zijn nagekomen. Schade verhaalbaar op grond van enige afgegeven garantie(s).

10 Schade veroorzaakt indien blijkt dat de eigenaar niet voldaan heeft aan de verplichtingen zoals beschreven In het servicecontract en indien hierdoor de belangen van MetDeZon B.V. zijn geschaad; Niet of niet tijdige betaling van de kosten van het servicecontract; Degeneratie van de zonnepanelen of collectoren; De afname van de waarde van het object door beschadiging, die niet wordt opgeheven door het herstel van de beschadiging; In voormelde gevallen is MetDeZon B.V. van zijn verplichtingen krachtens huidige overeenkomst bevrijd. MetDeZon B.V. kan in functie van de beschikbaarheid van personeel en materialen bovenvermelde prestaties alsnog uitvoeren op verzoek van de Eigenaar, doch dergelijke interventies worden niet beheerst door de bepalingen van dit MetDeZon B.V. Servicecontract.

11 Module 15: Aansprakelijkheid Artikel 15: Aansprakelijkheid MetDeZon B.V. is niet aansprakelijk voor het niet functioneren van de apparatuur ten gevolge van overmacht te wijten aan derden. De aansprakelijkheid van MetDeZon B.V. voor schade door zijn fout of nalatigheid veroorzaakt in de uitvoering van deze overeenkomst beperkt zich tot maximaal de oorspronkelijk koopprijs van de installatie. Indien een melding of klacht over een mogelijke disfunctioneren of schade van de Eigenaar onterecht blijkt, is de Eigenaar een forfaitaire vergoeding van 100,00, excl. BTW, per verplaatsing door MetDeZon B.V. of diens aangestelde of hoger indien de werkelijke schade groter is verschuldigd aan MetDeZon B.V. ter vergoeding van het door MetDe- Zon B.V. ondergane nadeel (kosten, schade en winstderving). Dit is bijvoorbeeld onder meer het geval indien de Eigenaar meent een te laag rendement te produceren in vergelijking met installaties van derden, zonder dat dit te wijten is aan een intern gebrek of schade aan de installatie doch eerder aan onder meer een andere oriëntatie, hellingsgraad, schaduw of andere omgevingselementen. Module 16: Contractbepalingen Overdracht Artikel 16.1: Contractbepalingen Overdracht Gehele of gedeeltelijke overdracht van de rechten en/of verplichtingen van de Eigenaar voortvloeiend uit deze overeenkomst, is enkel toegelaten mits voorafgaand geschreven akkoord van MetDeZon B.V. Nietigheid De nietigheid van een artikel of onderhavige paragraaf heeft niet de nietigheid van het volledige artikel noch van deze overeenkomst tot gevolg. Verjaring Een rechtsvordering tegen MetDeZon B.V. tot het betalen van een schadevergoeding dan wel tot het uitvoeren van een reparatie verjaart door verloop van 30 maanden vanaf het ontstaan van de schade en mits onmiddellijke kennisgeving door de Eigenaar aan MetDeZon B.V. van deze schade. In geval van weigering van vergoeding of reparatie door MetDeZon B.V. na melding van de schade door de Eigenaar, verjaart de rechtsvordering door verloop van 10 maanden. Adres Kennisgevingen door MetDeZon B.V. worden geacht rechts- geldig te zijn geschied aan de Eigenaar indien deze zijn gedaan aan diens laatst bij MetDeZon B.V. bekende adres. De Eigenaar is verplicht MetDeZon B.V. zo spoedig mogelijk schriftelijk op de hoogte te brengen van adreswijzigingen. Geschillen Deze overeenkomst wordt beheerst door het Nederlands Recht en elk geschil met betrekking tot deze overeenkomst en haar gevolgen dient uitsluitend te worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank te Alkmaar.

12 Module 17: Looptijd van het contract Artikel 17.1: Looptijd van het contract Aanvang Het MetDeZon B.V. Servicecontract treedt van rechtswege in werking op de dag van oplevering en ingebruikneming van de PV-installatie en nadat Eigenaar aan MetDeZon B.V. een voor akkoord ondertekend aanvraagformulier Met- DeZon B.V. Servicecontract heeft overhandigd. Duur servicecontract De duur van het servicecontract is 12 maanden met een stilzwijgende verlenging van 12 maanden, partijen hebben de mogelijkheid om het servicecontract 3 maanden voor het einde van de vervaldatum schriftelijk te beëindigen. De MetDeZon B.V. Uitgebreide Storingsservice neemt automatisch en van rechtswege een einde 25 jaar na de aanvangsdatum zonder dat deze termijn op welke wijze ook kan worden verlengd. Vervanging van of reparaties aan onderdelen of installatie kunnen geen nieuwe termijn van 25 jaar doen ingaan. Tussentijdse beëindigingmogelijkheden Per aangetekend schrijven kan MetDeZon B.V. het service- contract tussentijds met directe ingang zonder voorafgaande ingebrekestelling, zonder enige vergoeding aan de eigenaar en zonder opzeggingstermijn het servicecontract beëindigen in geval van: Het tekortschieten van de eigenaar zoals het niet nakomen van zijn verplichtingen zoals het niet betalen van de kosten van het servicecontract of staking hiervan; Het al dan niet opzettelijk een verkeerde voorstelling van zaken geven bij een storing of schade. In geval van faillissement of bedrijfsbeëindiging van MetDeZon B.V. Buitengebruikstelling In geval van definitieve buitengebruikstelling van de installatie, kan de Eigenaar de MetDeZon B.V. Uitgebreide Storingsservice beëindigen per aangetekend schrijven mits met inachtneming van een opzeggingstermijn van 1 maand doch alleen voor het buiten gebruik gestelde deel.

Voorwaarden en definities Greenservice contract

Voorwaarden en definities Greenservice contract Voorwaarden en definities Greenservice contract Definities Beschadiging Fysieke aantasting die zich manifesteert in een blijvende verandering van vorm of structuur, die naar verkeersopvattingen de gaafheid

Nadere informatie

Voorwaarden onderhoudsservice BT zonne-energie

Voorwaarden onderhoudsservice BT zonne-energie Voorwaarden onderhoudsservice BT zonne-energie Definities Beschadiging: Een fysieke aantasting, die zich manifesteert in een blijvende verandering van vorm en/of structuur. Onder beschadiging wordt niet

Nadere informatie

Energy Care service overeenkomst

Energy Care service overeenkomst Energy Care service overeenkomst SolarKompas BV (nader te noemen SolarKompas), verzorgt een uitgebreide storingsservice op de door SolarKompas of de door haar gelieerde Partners bemiddelde photovoltaïsche

Nadere informatie

OPTECO Servicecontract

OPTECO Servicecontract OPTECO Servicecontract Opteco verzorgt een onderhoudsservice op de door haar verkochte en geïnstalleerde photovoltaïsche installatie, hierna te noemen de PV-installatie. Onder PV-installatie wordt verstaan

Nadere informatie

Energie Service Noord West PV SERVICECONTRACT

Energie Service Noord West PV SERVICECONTRACT Energie Service Noord West PV SERVICECONTRACT Energie Service Noord West (ESNW) zorgt voor een goede werking van de door haar verkochte en geïnstalleerde photovoltaïsche installatie, hierna te noemen de

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Solar Technique Servicecontract

Solar Technique Servicecontract Solar Technique Servicecontract SOLAR TECHNIQUE verzorgt een onderhoudsservice op photovoltaïsche installatie, hierna te noemen de PV-installatie. Onder PV-installatie wordt verstaan de zonnepanelen, omvormer(s)

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF SERVICECONTRACT

NAAM BEDRIJF SERVICECONTRACT NAAM BEDRIJF SERVICECONTRACT NAAM BEDRIJF zorgt voor een goede werking van de door haar verkochte en geïnstalleerde photovoltaïsche installatie, hierna te noemen de PV-installatie. Onder PV-installatie

Nadere informatie

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van Hopmans reintegratie & advies, gevestigd te Nijmegen, ontvangt

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

7. In geval van strijdigheid tussen de Algemene Leveringsvoorwaarden en enige overeenkomst, dan prevaleren de bepalingen in de overeenkomst.

7. In geval van strijdigheid tussen de Algemene Leveringsvoorwaarden en enige overeenkomst, dan prevaleren de bepalingen in de overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN REVIVENDO versie 2013 Artikel 1 Toepasselijkheid en totstandkoming 1. In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte, of aanbieding van Revivendo BV,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOONENBERG RE-INTEGRATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOONENBERG RE-INTEGRATIE Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van Schoonenberg Re-integratie, gevestigd te Nijmegen, hierna Schoonenberg Reintegratie,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Help in Progress partij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

N.V. Surinaamse Assurantie Maatschappij

N.V. Surinaamse Assurantie Maatschappij Algemene Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven en Beroepen Artikel 1: Verzekerden Verzekerden krachtens deze verzekering zijn: - de verzekeringnemer (met wie de verzekering is aangegaan),

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd.

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij De Financiële Experts partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten

Nadere informatie

Voorwaarden Garantie Verzekering

Voorwaarden Garantie Verzekering Voorwaarden Garantie Verzekering Versie 1.0 2015 SOLAR TECHNIQUE BV. verzorgt een onderhoudsservice op photovoltaïsche PV-installatie, hierna te noemen de PV-installatie. Onder PV-installatie wordt verstaan

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant.

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Door het plaatsen van

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Artikel 1 Toepassingsgebied

Artikel 1 Toepassingsgebied Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Beck cv & luchtbehandeling service hierna te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bricks and Business VOF partij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Copy &

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Steenvoordenuitvaart

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van de Arbo- en Milieudienst van de Radboud Universiteit Nijmegen en UMC St. Radboud

Algemene Leveringsvoorwaarden van de Arbo- en Milieudienst van de Radboud Universiteit Nijmegen en UMC St. Radboud Algemene Leveringsvoorwaarden van de Arbo- en Milieudienst van de Radboud Universiteit Nijmegen en UMC St. Radboud De Arbo- en Milieudienst van de Radboud Universiteit Nijmegen en UMC St. Radboud, hierna

Nadere informatie

Delta Lloyd Schadeverzekering NV. Omvang van de dekking. Algemene uitsluitingen en beperkingen

Delta Lloyd Schadeverzekering NV. Omvang van de dekking. Algemene uitsluitingen en beperkingen VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Schadeverzekering Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model TE 03.2.40 B INHOUD Artikel 1 Begripsomschrijving Artikel 2 Omvang van de dekking 1 Vergoeding van schade

Nadere informatie

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren;

A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; ONDERHOUDS- EN SUPPORTOVEREENKOMST Overwegingen A. WhiteVision is gerechtigd onderhoud en support voor de software te leveren; en B. de klant wenst onderhoud en support van WhiteVision te verkrijgen ten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: de natuurlijke of rechtspersoon of het samenwerkingsverband van natuurlijk en/of rechtspersonen of de namens deze

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden...

Algemene leveringsvoorwaarden... Algemene leveringsvoorwaarden... Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bouwbedrijf Ben

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Reglement Glasfonds. Gebruikers van deze service zijn huurders van een woning van Wonion, die akkoord gaan met het bepaalde in dit reglement.

Reglement Glasfonds. Gebruikers van deze service zijn huurders van een woning van Wonion, die akkoord gaan met het bepaalde in dit reglement. Reglement Glasfonds Gebruikers van deze service zijn huurders van een woning van Wonion, die akkoord gaan met het bepaalde in dit reglement. Mei 2016 Artikel 1 Omvang van de dekking 1.1 Verzekerd is het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01 Algemene Voorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: Prodizo: de eigenaar en exploitant van de website Prodizo.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel van VOF Prodizo. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op 1. Alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Connictivity Solutions

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden BeeDirect 1) Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het uitbrengen van alle offertes en overeenkomsten door de verkoper BeeDirect ten aanzien van de

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing:

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Niels Drost: De bij de KvK onder nummer 66027640 ingeschreven onderneming, ook

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie

Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie adres: IBAN: tel: e-mail: site: Vronen 66 2151 PD Nieuw Vennep NL33 ABNA 0249 9744 95 06 14668911 elisa@2-linkcommunicatie.nl www.2-linkcommunicatie.nl Artikel

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden AutoTrack.nl Algemene advertentievoorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: AutoTrack.nl: de eigenaar en exploitant van de website AutoTrack.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel

Nadere informatie

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer 69094462. Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Cliënt, zoals vermeld in de NAW-gegevens die verstrekt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING

ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING ALGEMENE VOORWAARDEN - BEMIDDELING Algemene voorwaarden van de eenmanszaak 'TOM Incasso & Bemiddeling', gevestigd te Uden en kantoorhoudende te (5405 NB) Uden aan Loopkantstraat 11-B. Gedeponeerd bij de

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN INTRAMED B.V. ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1. REIKWIJDTE EN TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN lid 1.1 De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

SVIB Stichting Verzekeringsbelangen Zorginstellingen te Rotterdam.

SVIB Stichting Verzekeringsbelangen Zorginstellingen te Rotterdam. VOORWAARDEN GLASVERZEKERING SOVIB 2010 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1.1 Verzekeringnemer SVIB Stichting Verzekeringsbelangen Zorginstellingen te Rotterdam. 1.2 Verzekerde Elke instelling die door verzekeringnemer

Nadere informatie

Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst

Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst Artikel 1. Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, rechtsbetrekkingen en offertes met of van Martijn Wesseling gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DataDidact

Algemene voorwaarden DataDidact 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met DATADIDACT en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport.

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Partijen Ondergetekenden: naam: straat/postbus: postcode: plaats: telefoonnummer: e-mailadres: KvK-nummer: BTW-nummer: hierna te noemen:

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RECON B.V. statutair gevestigd en kantoor houdende te Fokkerweg 175, 1438 AM Oude Meer, Nederland, hierna te noemen Recon.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RECON B.V. statutair gevestigd en kantoor houdende te Fokkerweg 175, 1438 AM Oude Meer, Nederland, hierna te noemen Recon. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RECON B.V. statutair gevestigd en kantoor houdende te Fokkerweg 175, 1438 AM Oude Meer, Nederland, hierna te noemen Recon. 1. TOEPASSELIJKHEID VAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN 1.1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Designmaat

Algemene voorwaarden Designmaat Algemene voorwaarden Designmaat Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Designmaat gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten en

Nadere informatie

1.2. De Zonnepaneleninstallatie heeft een vermogen in WattPiek zoals omschreven in de Gebruiksovereenkomst Zonnepaneleninstallatie.

1.2. De Zonnepaneleninstallatie heeft een vermogen in WattPiek zoals omschreven in de Gebruiksovereenkomst Zonnepaneleninstallatie. Algemene Voorwaarden 1. De Zonnepaneleninstallatie 1.1. De Huurder heeft met Iederzon een Gebruiksovereenkomst gesloten voor een Zonnepaneleninstallatie die door Iederzon met instemming van Stichting Ymere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Postpartum Steun

Algemene voorwaarden Postpartum Steun Algemene voorwaarden Postpartum Steun Artikel 1 Definities 1. Postpartum Steun is een eenmanszaak die zich ten doel stelt advies en hulp te verlenen aan Cliënt (en eventueel betrokkenen) bij depressie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Catering van het Land

Algemene Voorwaarden Catering van het Land Algemene Voorwaarden Catering van het Land 1.1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot advies, verkoop, levering en verhuur van goederen en het

Nadere informatie

Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer

Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer ALGEMENE VOORWAARDEN Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V. Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van ABC gaan nooit verder dan door ABC schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van ABC gaan nooit verder dan door ABC schriftelijk is bevestigd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Administratie- en Budgetcoaching

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT 1 VPRA-modelcontract/Geen werkgeversgezag OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. vof, gevestigd te Dronten, 8251 NS aan de Golfresidentie, KvK-nummer:., rechtsgeldig vertegenwoordigd door dr. K.B. van

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Sappie Surf gaan nooit verder dan door de client schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Sappie Surf gaan nooit verder dan door de client schriftelijk is bevestigd. ALGEMENE VOORWAARDEN Sappie Surf Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij.sappie Surf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

2. Offertes, prijzen, facturatie en betalingen

2. Offertes, prijzen, facturatie en betalingen Algemene voorwaarden Versie: 10 november 2017 1. Toepasselijkheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Meanwhile Online gesloten overeenkomsten en

Nadere informatie

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom Algemene Voorwaarden Sigma Plus Statistiek Sigma Plus Statistiek, gevestigd te Amsterdam Handelsregister KvK Amsterdam, nummer 651 793 58 Versie: januari 2019 Artikel 1 - Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten Algemene voorwaarden Janszen Advocaten 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.a. Cliënt: de opdrachtgever of contractpartij van het advocatenkantoor 1.b. Het kantoor: de behandelend

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Voorwaarden Garantie Verzekering

Voorwaarden Garantie Verzekering Voorwaarden Garantie Verzekering Versie 1.0 2015 PV CARE BV. verzorgt een onderhoudsservice op photovoltaïsche PV-installatie, hierna te noemen de PVinstallatie. Onder PV-installatie wordt verstaan Uw

Nadere informatie

waaruit gedurende langere tijd losse interventies voorkomen. uitsluiting van andere Algemene Voorwaarden uitsluitend deze Algemene Voorwaarden van

waaruit gedurende langere tijd losse interventies voorkomen. uitsluiting van andere Algemene Voorwaarden uitsluitend deze Algemene Voorwaarden van Algemene voorwaarden Saskia Tiemens, Praktijk Balans & Inzicht Healing voor Dieren Artikel 1. Definities 1. Partijen: de therapeut/praktijk: Saskia Tiemens, Praktijk Balans & Inzicht Healing voor Dieren,

Nadere informatie