Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant."

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Door het plaatsen van een bestelling erkent de klant de algemene voorwaarden van BeSuccessful te aanvaarden. Artikel 2: Offertes Alle offertes van BeSuccessful zijn vrijblijvend tot op het ogenblik van aanvaarding door de klant. Offertes blijven 30 kalenderdagen na offertedatum geldig tenzij anders op de offerte vermeld. De overeenkomst komt tot stand wanneer de klant de offerte ongewijzigd voor akkoord ondertekent en terugzendt naar BeSuccessful voor het einde van de geldigheid. Elke bestelling of orderbevestiging door de klant, verbindt de klant en is teken van aanvaarding van de algemene voorwaarden. De overeenkomst vervangt alle eerder afgesloten en/of mondelingen akkoorden. De bestelling wordt uitgevoerd vanaf ontvangst van het voorschot tenzij nadrukkelijk anders vermeld in de offerte. Het bedrag van het voorschot staat reeds vermeld in de offerte. Offertes gelden niet automatisch voor toekomstige opdrachten. Artikel 3: Annulatie van de bestelling De annulatie van een bestelling door de klant is mogelijk zolang BeSuccessful haar werkzaamheden nog niet heeft aangevat en mits betaling van een schadevergoeding van 25% van de overeengekomen prijs. Artikel 4: Webdesign De oplevering van de website gebeurt op het moment dat BeSuccessful klaar is met het ontwikkelen van de website, tenzij anders overeengekomen met de klant. Tenzij anders vermeld heeft de klant op het moment van oplevering 14 kalenderdagen de tijd om eventuele aanpassingen te vragen of opmerkingen door te sturen. Na deze periode zijn er kosten aan verbonden. Het ontwerp van de website alsook de auteursrechten op de broncode, e.d. blijven steeds eigendom van BeSuccessful tenzij deze geheel of gedeeltelijk aangeleverd werden door de klant. Deze aangeleverde bronnen blijven eigendom van de klant.

2 Artikel 5: Webhosting Een overeenkomst voor hosting van de ontwikkelde website zal extern plaatsvinden bij een hostingbedrijf. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van een jaar en wordt stilzwijgend met eenzelfde periode verlengd. De kosten hiervoor zijn voor de klant en worden jaarlijks afgerekend door BeSuccessful. Opzegging van de (verlengde) overeenkomst door de klant dient minimaal 3 maanden voor het einde van de contractperiode te geschieden aan het hostingbedrijf. BeSuccessful is niet aansprakelijk voor eventuele uitval of onbereikbaarheid van de website ten gevolge van storingen, uitval van elektriciteit e.d., van het internet of bij de provider. Het is de klant enkel toegestaan de website voor legale handelingen te gebruiken. Spam, grote hoeveelheden van met dezelfde inhoud, inbreuken op auteursrechtelijk beschermde werken, verspreiden of tonen van pornografisch materiaal, e.d. zijn niet toegelaten en betekenen een onmiddellijke stopzetting van het contract. BeSuccessful kan in zo n gevallen niet aansprakelijk geplaatst worden. Artikel 6: Geven van lessen Bij het geven van lessen wordt op voorhand overeengekomen wat de klant van BeSuccessful verwacht. BeSuccessful garandeert deze overeenkomst na te komen. Doch BeSuccessful kan niet aansprakelijk gesteld worden indien niet alle leerstof gekend is door de cursisten. Daar inbreng en inzet van de cursisten ook een invloed heeft op de leerstof. Artikel 7: Aanvang van de overeenkomst Een overeenkomst komt tot stand van zodra de offerte door de opdrachtgever ondertekend werd voor akkoord en ontvangen wordt door BeSuccessful en indien er geen vooruitbetaling overeengekomen is. Indien er een vooruitbetaling overeengekomen is wordt deze vermeld op de offerte. Deze vooruitbetaling dient eerst voldaan te zijn alvorens aanvang van de overeenkomst. Artikel 8: Uitvoering van de overeenkomst BeSuccessful zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen uitvoeren. Indien er voor de goede uitvoering van de overeenkomst derden nodig zijn heeft BeSuccessful het recht om deze in te schakelen. De klant zorgt ervoor dat de nodige gegevens waarvan BeSuccessful aangeeft dat deze noodzakelijk zijn tijdig verstrekt worden. Artikel 9: Levering en leveringstijd De datum van levering wordt slechts als aanwijzing opgegeven en bindt BeSuccessful niet. Vertraging in de levering geeft de klant geen recht op schadevergoeding of prijsvermindering noch op ontbinding van de overeenkomst.

3 Met het ontwerp en de ontwikkeling van de website wordt zo spoedig mogelijk gestart na schriftelijk akkoord van de offerte en aanlevering van het benodigd materiaal. Indien BeSuccessful en de klant uitdrukkelijk een bindende leveringstermijn zijn overeengekomen wordt deze termijn verlengd indien de klant in gebreke blijft om informatie, documenten, originele, beelden, (tijdig) over te maken, de verbeterde proeven (tijdig) te aanvaarden of indien de klant bijkomende bestellingen plaatst. Artikel 10: Duur van de overeenkomst en beëindiging Zowel BeSuccessful als de klant hebben het recht om de overeenkomst te beëindigen als afspraken niet nagekomen worden. Hiervoor dient een uitgebreid schrijven met reden te gebeuren en een schappelijk opzeggingstermijn gehanteerd te worden. Overeenkomsten met webhosting zijn altijd geldig voor een jaar en kunnen telkens voor het einde van dat jaar opgezegd worden. Terugeisen door de klant van gemaakte kosten kunnen niet geschieden. Artikel 11: Copyright Al het door BeSuccessful vervaardigde materiaal mag zonder de uitdrukkelijke toestemming van BeSuccessful niet worden bewerkt of verwerkt in andere websites of producten dan waarvoor het oorspronkelijk bedoeld is. Verstrekte ideeën, concepten of (proef)ontwerpen blijven volledig eigendom van BeSuccessful tenzij uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen. In het laatste geval kan BeSuccessful hiervoor een vergoeding vragen. Bij gebleken schending van het genoemde eigendom is BeSuccessful gerechtigd een zelf vast te stellen doch redelijke vergoeding in rekening te brengen aan de klant. De klant vrijwaart BeSuccessful van alle juridische claims met betrekking tot de geplaatste data. Dit geldt zowel voor teksten als voor foto s of andere onderdelen van de website. Auteursrechten zijn niet inbegrepen in de offerte en dienen door de klant zelf in orde gebracht te worden. De klant mag zelf geen wijzigingen in het ontwerp, tekst, aanbrengen die goedgekeurd zijn door beide partijen, tenzij anders vermeld. Tevens kan BeSuccessful niet aansprakelijk gesteld worden indien bij wijziging door de klant de website niet meer 100% naar behoren werkt. Artikel 12: Aansprakelijkheid BeSuccessful verbindt zich ertoe alle te verstrekken diensten met zorg uit te voeren. BeSuccessful is niet aansprakelijk voor fouten in de uitvoering te wijten aan onvoldoende of verkeerde input door de klant alsook aan de legaliteit van de input. BeSuccessful kan niet aansprakelijk gesteld worden bij daling van de omzet, verhoogde kosten, verlies van cliënteel, welke de klant of derden zouden lijden ten gevolge van enige fout of nalatigheid van BeSuccessful of een aangestelde. De aansprakelijkheid van BeSuccessful met betrekking tot fout

4 aan de klant geleverde diensten is beperkt tot het terugbetalen van de door de klant betaalde prijs of door het opnieuw uit te voeren van de diensten. Wat betreft de diensten afkomstig van derden aanvaardt BeSuccessful geen enkele aansprakelijkheid boven of anders dan de aansprakelijkheid die derden bereid zijn te aanvaarden voor hun producten of diensten. Beide partijen erkennen electronische communicatie (vb. ) als wettelijk, geldig bewijsmiddel. Artikel 13: Prijzen en betalingen Alle prijzen van BeSuccessful zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Tenzij anders vermeld betaalt de klant het voorschot alvorens de werken aanvangen. Bij levering van de bestelling wordt de rest van het factuurbedrag door de klant betaald. Het verschuldigde bedrag wordt voor vervaldag vermeld op de factuur betaald door middel van overschrijving op het rekeningnummer van BeSuccessful. (vermeld op alle facturen en offertes) Indien de klant het verschuldigde bedrag niet betaald heeft voor de vervaldag zal een aanmaning gestuurd worden. Indien de klant 8 dagen na ontvangst van de aanmaning nog steeds niet betaald heeft is de klant aan BeSuccessful een nalatigheidsintrest verschuldigd van 1% per maand en een forfaitaire schadevergoeding van 10% van het factuurbedrag met een minimum van 50 vanaf de datum van aanmaning tot aan de volledige betaling. BeSuccessful behoudt zich het recht om de verdere uitvoering van haar verbintenissen op te schorten totdat de klant de vervallen facturen heeft betaald. Elke vertraging in de betaling door de klant maakt alle verschuldigde sommen ineens opeisbaar. Artikel 14: Overmacht Overmacht situaties zoals bijvoorbeeld stakingen, publieke onrust en andere onverwachte gebeurtenissen waarover BeSuccessful geen controle heeft, bevrijden BeSuccessful, voor de duur van de hinder en voor hun draagwijdte, van haar verbintenissen, zonder recht op enige prijsvermindering of schadevergoeding voor de klant. Wanneer in bovenstaande situatie geconcludeerd wordt dat het niet meer mogelijk is de verbintenissen redelijkerwijs na te komen, zal de overeenkomst in onderling overleg herzien of ontbonden worden. Eventuele reeds geleverde prestaties door BeSuccessful tot aan het moment van overmacht zullen alsnog gefactureerd worden en dienen dan ook door de klant betaald te worden. Artikel 15: Vermelding van de naam van de klant BeSuccessful heeft het recht de naam van de klant met het bijhorende logo en link te gebruiken in het portfolio van BeSuccessful, online alsook offline.

5 Artikel 16: Geheimhoudingsplicht Beiden partijen verbinden zich ertoe de commerciële en technische informatie en de bedrijfsgeheimen die zij vernemen van de andere partij, zelfs na beëindiging van de overeenkomst, geheim te houden en enkel te gebruiken voor de uitvoering van de overeenkomst. Artikel 17: Behandeling van persoonsgegevens Persoonsgebonden informatie is louter bedoeld voor intern gebruik door BeSuccessful. De klant heeft recht op inzage en verbetering van deze gegevens zoals voorzien in de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van privé-leven. Artikel 18: Wijziging algemene voorwaarden BeSuccessful heeft het recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Deze aanwijzingen of aanvullingen zullen via publiek kenbaar gemaakt worden en dit minstens 30 dagen alvorens ze van kracht gaan. Artikel 19: Betwisting De klant heeft gedurende 14 dagen na levering de gelegenheid duidelijk omschreven gebreken aan de geleverde producten te melden aan BeSuccessful dit via een aangetekend schrijven. Indien de betwisting gegrond is zal BeSuccessful deze gebreken zo spoedig mogelijk verhelpen. Indien binnen de genoemde termijn geen gebreken worden gemeld aan BeSuccessful vervalt elke mogelijkheid tot betwisting. Betwistingen geven de opdrachtgever niet het recht om betalingen op te schorten of te compenseren. Artikel 20: Geschillenregeling en toepasselijk recht Op de overeenkomst is uitsluitend het Belgisch recht van toepassing. Elk geschil omtrent de totstandkoming, interpretatie of uitvoering daarvan behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de rechtbank te Turnhout. In het geval 1 of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden ongeldig of nietig zouden zijn of worden tast dit de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Beide partijen aanvaarden elektronische communicatie (vb. ) als bewijsmiddel.

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden *Dit bedrijf, eiigen aan de natuurlijke persoon Jens Swaenepoel zal hierna verder genoemd worden als Webstudio JNS. 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle

Nadere informatie

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid

1.) Definities. 2.) Toepasbaarheid 1.) Definities a.) Hares Web Design, ontwerpbureau voor webdesign te Kajuit 8, 1319 AN te Almere met KvK nummer 32144407. b.) Opdrachtgever, de particulier of rechtspersoon met wie Hares Web Design een

Nadere informatie

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Artikel 2. Aanbiedingen, offertes & orderbevestiging Artikel 3. Annulatie van de bestelling

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Artikel 2. Aanbiedingen, offertes & orderbevestiging Artikel 3. Annulatie van de bestelling Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Redfoxmedia, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op

Nadere informatie

!!! Algemene voorwaarden

!!! Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met De Denktank, niettegenstaande strijdige bepalingen vermeld op documenten

Nadere informatie

Artikel 5. Risico 5.1. Alle goederen die toebehoren aan de klant en zich bij LKMedia bevinden, worden er bewaard op risico van de klant.

Artikel 5. Risico 5.1. Alle goederen die toebehoren aan de klant en zich bij LKMedia bevinden, worden er bewaard op risico van de klant. Algemene voorwaarde Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met LKMedia (BE0654.901.438), ongeacht strijdige bepalingen

Nadere informatie

5.1. Alle goederen die toebehoren aan de klant en zich bij Verbrugghe Consulting bevinden, worden er bewaard op risico van de klant.

5.1. Alle goederen die toebehoren aan de klant en zich bij Verbrugghe Consulting bevinden, worden er bewaard op risico van de klant. Algemene voorwaarden Verbrugghe Consulting Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Verbrugghe Consulting, niettegenstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en op alle overeenkomsten met De Computerman, ook al staan er strijdige bepalingen

Nadere informatie

2.5 Aanbiedingen en offertes gelden niet automatisch voor de toekomstige opdrachten.

2.5 Aanbiedingen en offertes gelden niet automatisch voor de toekomstige opdrachten. Algemenevoorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Redfoxmedia, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Deercode BE RPR: Oost-Vlaanderen

Algemene voorwaarden Deercode BE RPR: Oost-Vlaanderen Algemene voorwaarden Deercode 2018 - BE0690983458 RPR: Oost-Vlaanderen Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Deercode,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 1. Definities Algemene Voorwaarden 1.1 Karin Potters Webdesign: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Karin Potters Webdesign een overeenkomst

Nadere informatie

René Dijk. Basisdocument. Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper

René Dijk. Basisdocument. Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper René Dijk Ervaren freelancer & levend klankbord Veelzijdige online en offline visual designer Gedreven UX- en interactie-ontwerper Basisdocument Algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt op 14 april 2014.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN

Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN Algemene voorwaarden Rimote Media Vestigingadres: Steentilkade 4-a, 9713GB, GRONINGEN 1. Algemeen 1.1 Rimote Media wordt in het document verder aangeduid met Rimote. De afnemende partij zal voortaan worden

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign

Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign Leveringsvoorwaarden WvdS WebDesign Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van WvdS WebDesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door WvdS WebDesign, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Colorsuite een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Colorsuite Marnixstraat 52 2023 RG Haarlem Mail : info@colorsuite.nl Website: www.colorsuite.nl Grafische vormgeving webdesign DTP Fotografie Print-service Mail : info@colorsuite.nl Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van DEVSHARK GCV. 1. LEVERINGSVOORWAARDEN DEVSHARK GCV a) DEFINITIES

Algemene voorwaarden van DEVSHARK GCV. 1. LEVERINGSVOORWAARDEN DEVSHARK GCV a) DEFINITIES Algemene voorwaarden van DEVSHARK GCV [DevSHARK GCV, KBO- 0542.555.741, Winnerstraat 26, 3941 Hechtel- Eksel] Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door DEVSHARK GCV, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie P.B s Webdesign een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie P.B s Webdesign een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. Algemene voorwaarden van P.B s Webdesign Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door P.B s Webdesign, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke overeenkomst. Door ondertekening

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders

Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders Algemene voorwaarden van Primawebdesign.nl Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Primawebdesign.nl, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke overeenkomst. Door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Tobasco 1. Definities 1.1 Tobasco: webdesign. Tobasco: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Tobasco

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign.

Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign. Algemene voorwaarden TXTWEB tekst en webdesign. 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en op alle overeenkomsten met Eenmanszaak Maarten Van Herendael (Hierna: Miniml),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign

Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Algemene voorwaarden UNIVERSUM webdesign Versie 1.0.2 maart 2017 1. Algemeen 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, aanbieding en overeenkomst tussen UNIVERSUM webdesign en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DATUM : 01/04/2016

ALGEMENE VOORWAARDEN DATUM : 01/04/2016 ALGEMENE VOORWAARDEN DATUM : 01/04/2016 Dit zijn de algemene voorwaarden waaronder Koeketiene Design (Stefanie Gevaert) zijn diensten aanbiedt. (Versie 1 april 2016) 1. Definities a) Koeketiene Design

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid 2. Aanbieding en acceptatie 3. Uitvoering van de overeenkomst 4. Duur en beëindiging

1. Toepasselijkheid 2. Aanbieding en acceptatie 3. Uitvoering van de overeenkomst 4. Duur en beëindiging Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van LN-J Production. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte of leveringen door LN-J Production, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro RaDer

Algemene voorwaarden Buro RaDer Algemene voorwaarden Buro RaDer 1 Definities 1.1 Buro RaDer: Webdesign, webapplicaties en marketing support. Buro RaDer is als onderdeel van Les Camélias SARL ingeschreven bij de Chambre de Commerce et

Nadere informatie

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Somecheck een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Somecheck. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Somecheck, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VOHW (januari 2016)

Algemene voorwaarden VOHW (januari 2016) Algemene voorwaarden VOHW (januari 2016) Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en op alle overeenkomsten met Verderophetweb

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - ONDERNEMING TUTS BART. versie 1.0-21 september 2012-14 artikelen - 5 bladzijden

ALGEMENE VOORWAARDEN - ONDERNEMING TUTS BART. versie 1.0-21 september 2012-14 artikelen - 5 bladzijden ALGEMENE VOORWAARDEN - ONDERNEMING TUTS BART versie 1.0-21 september 2012-14 artikelen - 5 bladzijden 1. DEFINITIES Tuts Bart: Tuts Bart is een eenmanszaak, opgericht door Bart Tuts volgens de Belgische

Nadere informatie

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases.

Deze bestaat uit een geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale documenten, afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1 Dit zijn de algemene voorwaarden waaronder GlobalWebDevelopment haar diensten aanbiedt. GlobalWebDevelopment is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

I. Algemene voorwaarden Webtify

I. Algemene voorwaarden Webtify I. Algemene voorwaarden Webtify 1. Welkom bij Webtify 1.1. Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 11 april 2017 van toepassing op ieder gebruik van de website Webtify.nl, (de Website ), op alle diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding )

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en/of aanbiedingen die door MijnFunding worden geleverd,

Nadere informatie

BERGSTRAAT 47 9717 LS GRONINGEN ADRES 06.422.440.94 OFICE@WOLF-DESIGN.NL WWW.WOLF-DESIGN.NL NL.1085.02.181.B.01 02.08.08.00 NL49 INGB 0005 9908 28

BERGSTRAAT 47 9717 LS GRONINGEN ADRES 06.422.440.94 OFICE@WOLF-DESIGN.NL WWW.WOLF-DESIGN.NL NL.1085.02.181.B.01 02.08.08.00 NL49 INGB 0005 9908 28 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN WOLF-DESIGN GEVESTIGD AAN DE, 9717 LS TE GRONINGEN. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van WOLF-DESIGN. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen

Nadere informatie

Priton Algemene Voorwaarden

Priton Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Versie geldig vanaf: mei 2018 is gevestigd aan de, 7608 KW Almelo Website: www.priton.nl Email: info@priton.nl Telefoon: 0546-861341 KvK nummer: 08123310 (Enschede) BTW nummer: NL1285.47.959.B01

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities

Algemene Voorwaarden. 1. Definities Algemene Voorwaarden 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand

Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de begrippen 'opdrachtnemer' en 'opdrachtgever' gebruikt. Met 'opdrachtnemer' wordt Tekstbureau Bijdehand

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Swhite bvba (Flux webdesign)

Algemene voorwaarden Swhite bvba (Flux webdesign) Algemene voorwaarden Swhite bvba (Flux webdesign) Swhite bvba, met maatschappelijke zetel te Frankrijklei 104 bus 3.1, 2000 Antwerpen, België, BTW BE0597.632.737 Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM

Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM Algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM Referentie: CaSEM_voorwaarden_20140401 Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van CaSEM. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden de Internet Business Coach implementatie diensten en producten

Algemene leveringsvoorwaarden de Internet Business Coach implementatie diensten en producten Algemene leveringsvoorwaarden de Internet Business Coach implementatie diensten en producten Hieronder vind je de algemene leveringsvoorwaarden van de Internet Business Coach. Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid

1. Definities. 2. Toepasselijkheid Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Sites & Learning. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Sites & Learning, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een schriftelijke

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden VAN: ALLWWW (een handelsnaam van de eenmanszaak ALLSMS) Kvk nummer ALLSMS: 20134026 hierna te noemen: gebruiker Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hier onderstaande termen in de navolgende betekenis gebruikt.

In deze algemene voorwaarden worden de hier onderstaande termen in de navolgende betekenis gebruikt. Algemene voorwaarden Integrity Design, 01-09-2010, Versie 1.0 Inhoudsopgave: 1. Definities 2. Toepasbaarheid 3. Webdesign/Webhosting 4. Domeinregistratie 5. Aanbiedingen en offertes 6. Aanvang en uitvoering

Nadere informatie

1. Definities. 2. Toepasselijkheid

1. Definities. 2. Toepasselijkheid Algemene leveringsvoorwaarden IMW, Internet Marketing Webdesign. IMW, Internet Marketing Webdesign is een handelsnaam van H. Verberne-Kamsteeg, gevestigd en kantoorhoudende aan de Albert Verweylaan 138,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden I-webs webdesign & internetmarketing

Algemene leveringsvoorwaarden I-webs webdesign & internetmarketing ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN I-WEBS Hieronder treft u de algemene leveringsvoorwaarden van I-webs. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, diensten en overeenkomsten gedaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden.

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden P.F. Kamstra Recycling B.V. Artikel 1. Verbindendheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten met en uitgevoerde werkzaamheden door P.F. Kamstra

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EduWebService, versie 2.0

Algemene voorwaarden EduWebService, versie 2.0 Algemene voorwaarden EduWebService, 01-01-2018 versie 2.0 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hier onderstaande definities in de navolgende betekenis gebruikt. 1.1 EduWebService, gevestigd

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hier onderstaande termen in de navolgende betekenis gebruikt.

In deze algemene voorwaarden worden de hier onderstaande termen in de navolgende betekenis gebruikt. Pagina 1-8 Inhoudsopgave: 1. Definities 2. Toepasbaarheid 3. Webdesign/ Webhosting 4. Domeinregistratie 5. Aanbiedingen en offertes 6. Aanvang en uitvoering van de overeenkomst 7. Levering en levertijd

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu

Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu Leveringsvoorwaarden sterkmerk.eu Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 2. Onderhoud

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Uitvoering van de overeenkomst

algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Uitvoering van de overeenkomst algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen RitzDzign en u als opdrachtgever waarop RitzDzign deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van de programmeurster. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door de programmeurster, tenzij expliciet anders vermeld wordt in een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden LocalWebVision

Algemene Voorwaarden LocalWebVision - 1 - Algemene Voorwaarden LocalWebVision 1. Definities 1.1 Localwebvision: webdesign en grafische vormgeving. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Localwebvision een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden Art. 1. Benevens de bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur of van de offerte en ondertekend voor akkoord door de klant, zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Online Klik B.V.

Algemene voorwaarden - Online Klik B.V. Algemene voorwaarden - Online Klik B.V. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Online Klik B.V.. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen, overeenkomsten van en werkzaamheden

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Cprecision een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten.

1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Cprecision een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. 1. Definities 1.1. Cprecision: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Cprecision een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten. 1.3 Website:

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013

[ALGEMENE VOORWAARDEN FWT SOLUTIONS B.V.] 1 oktober 2013 Algemene Voorwaarden FWT Solutions B.V. Postbus 1438 2302 BK Leiden Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@fwtsolutions.nl Website: www.fwtsolutions.nl KvK nr: 58865616 In dit document vindt u de algemene

Nadere informatie

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign.

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites. 1. Definities

Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites. 1. Definities Algemene leveringsvoorwaarden inspin websites 1. Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina s inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

Nadere informatie

[ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DECEMBER 2015]

[ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DECEMBER 2015] Algemene Voorwaarden Weteringdreef 159 2724 GX Zoetermeer Tel: 06 3975 2413 E-mail: info@valiesinstallatietechniek.nl Website: www.valiesinstallatietechniek.nl KvK nr: 64516768 In dit document vindt u

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics.

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics. Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 11 april 2013 Rijksweg Zuid 56 024 30 10 212 info@soneritics.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene voorwaarden... 4 2.1. Definities... 4 2.2. Algemeen...

Nadere informatie

Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl

Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Bedrijfsgegevens Contactgegevens Bankgegevens

Algemene voorwaarden 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie Bedrijfsgegevens Contactgegevens Bankgegevens Algemene voorwaarden 1. Definities 1. Rollema Media: Rollema Media gevestigd te Dalfsen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder het nummer 50790889. 2. Webhoster: Skyberate Internet

Nadere informatie

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene Voorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene voorwaarden, die tevens worden vermeld op de website www.toptext.be, en die de klant

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

6. Levering en levertijd

6. Levering en levertijd Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Plentyweb Webdesign Internetdiensten. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Plentyweb Webdesign Internetdiensten, tenzij expliciet

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij Algemene voorwaarden Desimo Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Seriously design

Algemene Voorwaarden Seriously design Algemene Voorwaarden Seriously design 1. Defenities 1. Seriously design : Seriously design Yvonne Serré Kamer van Koophandelnr : 68569831 2. Opdrachtgever : de natuurlijke of rechtspersoon met wie Seriously

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie opdrachtnemer een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie opdrachtnemer een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Algemene voorwaarden van Leadgate Europe B.V. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Leadgate Europe B.V., hierna te noemen opdrachtnemer. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kikz Webdesign & -ontwikkeling v1.0

Algemene voorwaarden. Kikz Webdesign & -ontwikkeling v1.0 Algemene voorwaarden Kikz Webdesign & -ontwikkeling 2018 v1.0 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de wederpartij van F5 Online Webdesign bureau. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen opdrachtgever en F5 Online Webdesign bureau. Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MarketingMakkers

Algemene voorwaarden MarketingMakkers Algemene voorwaarden MarketingMakkers Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van MarketingMakkers. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door MarketingMakkers,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De overeenkomst verbindt de Klant onder meer om:

ALGEMENE VOORWAARDEN. De overeenkomst verbindt de Klant onder meer om: Pixel Ambition streeft ernaar haar algemene voorwaarden zo duidelijk mogelijk te formuleren. Indien u toch vragen heeft over onze algemene voorwaarden, twijfel dan niet ons te contacteren via contact@pixelambition.be.

Nadere informatie

2. Het ondertekenen van een door Online Marketing Assistent uitgeschreven offerte resulteert in een overeenkomst met Online Marketing Assistent.

2. Het ondertekenen van een door Online Marketing Assistent uitgeschreven offerte resulteert in een overeenkomst met Online Marketing Assistent. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Online Marketing Assistent. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Online Marketing Assistent,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Digitalex

Algemene voorwaarden Digitalex Algemene voorwaarden Digitalex KvK 69850445, gevestigd te Nieuwe Niedorp Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Digitalex. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL 1 Definities Opdrachtgever: Overeenkomst : de wederpartij van Quatro media. elke wederzijdse acceptatie, mondeling, schriftelijk of per e-mail bevestigd, van levering van één of meer producten of diensten

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V. Algemene leveringsvoorwaarden SIYOU Internet Solutions B.V. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van SIYOU Internet Solutions. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door

Nadere informatie

SBI-code: 6311 Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. SBI-code: 6209 Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van

SBI-code: 6311 Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. SBI-code: 6209 Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van ALGEMENE VOORWAARDEN K. Thé Rechtsvorm Eenmanszaak Startdatum onderneming 08-09-2015 (datum registratie: 08-09-2015) Activiteiten SBI-code: 9609 Overige dienstverlening SBI-code: 6311 Gegevensverwerking,

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Webdesign

Leveringsvoorwaarden Webdesign Leveringsvoorwaarden Webdesign Definities 1. Website: een samenhangend geheel van digitale internetpaginas inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 2. Onderhoud van

Nadere informatie

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld.

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Algemene voorwaarden Multimediastation ptera, Hoofdweg 30, 9905 PD Holwierde 1. Definities 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MPrototype Webdesign

Algemene voorwaarden MPrototype Webdesign Algemene voorwaarden MPrototype Webdesign Artikel 1. Toepasselijkheid Door ondertekening en retourzending van een offerte van MPrototype Webdesign of door het schriftelijk akkoord gaan met een opdracht/project

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Kersvers Marketing V.O.F., hierna te noemen: Kersvers Marketing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen

Nadere informatie

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden Out of Bounds Webdesign Algemene Voorwaarden blad 2 van 8 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Behalve bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur, van de bestelbon of in de (aannemings)overeenkomst en waarvoor de klant zijn akkoord heeft gegeven,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Web-care

Algemene leveringsvoorwaarden Web-care Algemene leveringsvoorwaarden Web-care Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Web-care. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Web-care, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Ren Bours Internet Service & Design. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Ren Bours Internet Service

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Meesterwurk Web & Design. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Meesterwurk Web & Design, tenzij expliciet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden LC Photography & Design

Algemene voorwaarden LC Photography & Design Algemene voorwaarden LC Photography & Design 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten, en de daaruit voortvloeiende uitvoeringen en diensten van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8 Algemene voorwaarden 2013 Pagina 2 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene voorwaarden... 3 Artikel 1. Algemene voorwaarden tvtweb... 3 Artikel 2. Offertes en oriënterende gesprekken... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities

Algemene Voorwaarden. 1. Definities Algemene Voorwaarden Rekenen op Rekenen C. de Wittstraat 20 2242 LW Wassenaar Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@rekenenoprekenen.nl Website: www.rekenenoprekenen.nl Kvk nr: 51654180 In dit document

Nadere informatie