Infobulletin. November Infobulletin december per mail. Juf Charlotte viert haar verjaardag in groep 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Infobulletin. November 2013. Infobulletin december per mail. Juf Charlotte viert haar verjaardag in groep 1"

Transcriptie

1 Infobulletin November 2013 Kalender Vrijdag 1 november Zaterdag 2 november Dinsdag 5 november Allerheiligen Infobulletin november per mail Juf Charlotte viert haar verjaardag in groep 1 Allerzielen Inzameling oud papier 13.00u. Studiemiddag leerkrachten groepen 1 en 2 samen met de leerkrachten van de Franciscus. Leerlingen groepen 1 en 2 om 12.00u. vrij. Woensdag 6 november 8.30u. Nationaal Schoolontbijt in pyjama! Vrijdag 8 november Viering Sint Maarten in de Drie-eenheidskerk Maandag 11 november 19.30u. MR Dinsdag 12 november 20.00u. OR Woensdag 13 november Zwemkampioenschappen groepen 4 en 5 Juf Marica viert haar verjaardag Donderdag 14 november Juf Helen jarig Vrijdag 15 november Verkeersquiz leerlingen groep 7 Juf Marica jarig Zondag 17 november Kleuterviering Antoniuskerk Dinsdag 19 november Meester Dean jarig M5 dag Vrijdag 22 november 1 e rapport mee Maandag 25 november 10 minuten gesprekken Dinsdag 26 november 10 minuten gesprekken Vrijdag 29 november Infobulletin december per mail. Welkom op onze school In de maand november begroeten we als nieuwe leerlingen: Lars Egbers Kaya Gurdal Halley Nieuwenhuis Rowan Nieuwenhuis Alexander Moes Wij wensen Lars, Kaya, Halley, Rowan en Alexander en fijne tijd toe op onze school.

2 Nieuws MR de Esch Op 15 oktober heeft de MR haar eerste vergadering van dit schooljaar gehad. We zijn de vergadering begonnen met het feliciteren van ons MR lid Esther oude Wolbers in verband met de geboorte van haar dochter. We wensen haar en haar gezin alle goeds toe met deze uitbreiding. Het continurooster werd besproken en we kwamen tot de conclusie dat zowel bij de kinderen als leerkrachten het overwegend als positief wordt ervaren. Ook willen we graag weten wat de mening van de ouders over dit onderwerp is. Dit willen we via een digitale enquête rond maart/april 2014 graag onderzoeken. De MR heeft besloten om een bedrag van 2000 te reserveren voor een speeltoestel voor het Buurtplein de Essen. T.z.t. zal bekeken worden waarvoor het geld gebruikt gaat worden. Verder komt het M5 project regelmatig op de agenda van de MR. Ook dit jaar vindt er weer een verkiezing plaats bij het ouder-gedeelte van de MR. Eind november krijgen alle ouders via de mail bericht met de mogelijkheid zich kandidaat te stellen voor een plaats binnen de MR. Namens de MR, Rob Tanke Vanuit de Ouderraad - lid worden van de OR? - incasseren Ouderbijdrage - gezocht! Vaders voor Oud Papier ophalen - gezocht! Crea Bea s voor de Halversier-groep Beste ouders, Het schooljaar is alweer een tijdje onderweg en als Ouderraad hebben we inmiddels 2 vergaderingen achter de rug. Ook zijn we lekker druk bezig met de voorbereidingen voor o.a. Sinterklaas en Kerst. Speciaal voor de ouders van de kinderen dit schooljaar op onze school zijn gekomen (maar ook voor de andere ouders hoor!): Als Ouderraad heten wij jullie en jullie zoon/dochter uiteraard ook van harte welkom op school. Jullie zullen inmiddels via het machtigingsbriefje voor de Ouderbijdrage van de Ouderraad, geïnformeerd zijn over wat de Ouderraad allemaal op school verzorgt. Informatie is ook te vinden op de website van de school, onder het tabblad ouders. Mocht je zin hebben om lid te worden van de Ouderraad we kunnen altijd mensen gebruiken! Meld je dan aan via de mail van de OR. Je kunt uiteraard ook eerst een vergadering vrijblijvend bijwonen. Onze eerstvolgende vergadering is dinsdag 12 november om uur in de koffiekamer van de school. Incasseren Ouderbijdrage Bij het incasseren van de Ouderbijdrage in juni 2013 bleek dat we niet van alle kinderen de juiste bankgegevens hebben. Mócht jullie bankrekeningnummer of tenaamstelling van de rekening wijzigen, wil je ons dit dan laten weten op ons mailadres? In de maand november zullen wij 14,50 per kind gaan incasseren. In Juni 2014 volgt de 2 e termijn (groep 8 alleen in juni 2014). Volgens de nieuwe Europese betalingsregels zijn wij dan verplicht om een aantal gegevens te verstrekken met betrekking tot de automatische incasso, zoals een uniek machtigingskenmerk en ons Incassant ID.

3 uniek machtigingskenmerk : voornaam en achternaam van uw kind Ons Incassant ID : NL12ZZZ Deze beide gegevens tref je ook aan op het bankrekeningoverzicht. Onze Oud-papier werkgroep zoekt wat extra helpende handjes! 1x per maand wordt er op zaterdag oud papier opgehaald. Wie heeft er een paar uurtjes over om eens te helpen? stuur even een mailtje naar de OR. Onze Hal-versier werkgroep zoekt dringend naar creatieve ouders! Sinterklaas, Kerst, Winter.allemaal thema s waar we de komende maanden de school van binnen bijpassend mee willen aankleden. Wie oh wie wil de Hal-versier werkgroep komen helpen? Alle hulp is op dit moment zeer welkom! Mail de OR en we nemen meteen even contact met je op. namens de Ouderraad RK de Esch Katja Wiebe, penningmeester or.de-esch@konot.nl Kleuterviering Oldenzaal Kom erbij, kom erbij er is nog een plekje vrij bij de Kleuterviering is dat geen goed idee ga maar zitten op het kleed en zing maar mee! Elke derde zondag van de maand is er in de Antoniuskerk een viering speciaal voor kinderen van 4 tot ca. 8 jaar. Elke viering staat er een Bijbelverhaal centraal en worden er liedjes gezongen. Daarnaast zijn er enkele vaste onderdelen zoals de boodschappenmand (waarvoor iedereen iets mag meenemen), het aansteken van de kaarsen en worden de jarigen van de maand in het zonnetje gezet. De eerstvolgende viering is zondag 17 november om uur in de Antoniuskerk aan de Spoorstraat in Oldenzaal. Het thema zal zijn Vol Verwachting. Kom je ook? Afsluiting Kinderboekenweek 2013 Met een druk bezocht Open Huis op de donderdag voor de Herfstvakantie werd de Kinderboekenweek afgesloten. Alle groepen lieten zien waar ze in de themaweken aan gewerkt hadden. De resultaten waren geweldig. Er was niet alleen volop geknutseld, maar er werd ook opgetreden voor de vele ouders, belangstellenden. Het was weer ouderwets gezellig op school. En de koffie, thee en ranja lieten zich goed smaken.

4 Voor méér foto s zie: Nationaal Schoolontbijt in pyjama Op woensdag 6 november gaan we om 8.30u. in groep 1 t/m 8 samen ontbijten. Alle kinderen mogen die dag in hun allermooiste pyjama op school komen! Onder de pyjama mag kleding. Bakker Roeland zorgt voor onderstaande ontbijtpakketten. Een dank je wel aan bakker Roeland is hier dan ook zeer op zijn plaats! Hieronder info over het Schoolontbijt, o.a. voor ouders met kinderen met speciale ontbijtwensen. Nieuw schoollied de Esch Voorafgaand aan het schoolontbijt wordt ons nieuwe schoollied gezongen door alle leerlingen en leerkrachten. Dit lied is gemaakt door juf Elise, als afscheidscadeau voor onze school. 1. Hier in Oldenzaal staat een school, en die school die heet De Esch t Is de fijnste school van Oldenzaal, en die school gaat voor succes! Leren, lezen en dan gymmen, samen staan wij op plek één! Want we spelen met zo velen, niemand is alleen!

5 Refrein Leren, spelen, samen in en uit de les Nooit vervelen, wij zijn van De Esch. Rennen, hollen, op het allermooiste plein. Lekker dollen, onze school is fijn!

6

7

8 Nieuwe, positieve gedragsregels Wij hebben vanuit de gedachte van Positive Behavior Support nieuwe gedragsregels gemaakt voor de groepen 1 en 2, én voor de groepen 3 t.m. 8. We leggen steeds meer accent op het benoemen van positief gedrag. Want GOED GEDRAG KUN JE LEREN Alle positieve regels hangen in de vorm van een picto in de groepen. Positive Behavior Support (PBS) is een effectief gebleken schoolbrede aanpak, gericht op het expliciet maken en stimuleren/ versterken van gewenst gedrag en het voorkomen van probleemgedrag. Net als gewone vakken als taal, rekenen en biologie, kun je leerlingen gewenst gedrag leren, door duidelijk en consequent te zijn in wat je van hen verwacht. Het doel van PBS is om de leerprestaties te verbeteren door een sociale omgeving te scheppen die het leren bevordert en gedragsproblemen voorkomt. Op woensdag 16 oktober was er de waarde(n)volle Konotdag, die in het teken stond van de waarden van alle scholen van de Stichting Konot. De dag stond in het teken van PBS, positief gedrag. Het hele team heeft deelgenomen aan deze dag. We lieten ons die dag inspireren hebben geleerd hoe we vanuit onze gemeenschappelijke waarden met onze nieuwe gedragsregels een nog betere invulling kunnen geven aan een positief, sociaal veilig schoolklimaat. Want De Esch blijft gaan voor een POSITIEVE, sociaal veilige school. - s Middags hebben we samen met het team van de Franciscus de Konotwaarden: Vertrouwen, Respect, Dynamiek, Betrokkenheid en Openheid verdere invulling gegeven. Wat betekenen deze waarden voor onze school? Welk gedrag zien we dan in onze school bij leerlingen, leerkrachten en ouders? Dat willen we proberen te beschrijven. We houden u op de hoogte. Enkele van onze nieuwe positieve gedragsregels in de groepen 1 en 2: Doel: een zo optimaal mogelijke interactie tussen leerkracht en leerling Onderstaande regels hebben we de afgelopen weken aangeboden in de groepen 1 en 2: Laten we hopen dat we in de klas rustig kunnen lopen. Ik pak mijn jas en tas en kom rustig terug in de klas.

9 Nu laten wij merken dat wij rustig kunnen werken. Als ik met werken stop dan ruim ik alles netjes op. In de maand november de volgende de regels: Als iemand zegt stop dan houd je op. Even praten na een ruzie is fijn dan kunnen wij weer vriendjes zijn. In groep 3 t/m 8: Op het schoolplein: Veilig(e) spelen Iedereen doet mee Lopen met je fiets Handen en voeten thuis Voetballen waar het mag In het volgende Infobulletin de regels voor De fietsenstalling Viering Sint Maarten Vandaag heeft/ hebben uw kind(eren) een uitnodiging meegekregen naar huis voor de Sint Maartenviering. Evenals voorgaande jaren wordt er in alle groepen wel aandacht besteed aan Sint Maarten, maar niet in de mate, zoals vermeld op de flyer. We hebben als team besloten niet deel te nemen aan de geldactie, een enkele groep maakt een lampion, in alle groepen worden de leerlingen geïnformeerd over Sint Maarten. Dit gebeurt veelal door het vertellen van het verhaal.

10 Voortgang buurtspeelplein de Essen Voor meer informatie over de ontwikkelingen: Voorleeskampioen van de Esch 2013 De voorleeskampioenen van de groepen 7 en 8 hebben tijdens het Open Huis gestreden om de titel: Voorleeskampioen van de Esch Voorleeskampioen van de Esch is geworden: Mandy Remerink, groep 8 Van harte proficiat, Mandy. En natuurlijk veel succes op de Oldenzaalse kampioenschappen. Voor u allen: Hebt u vragen/ opmerkingen naar aanleiding van bovenstaande? Wij horen ze graag! dir.de-esch@konot.nl

Infobulletin. Oktober Klaar voor de start / Sport en Spel

Infobulletin. Oktober Klaar voor de start / Sport en Spel Infobulletin Oktober 2013 Kalender Woensdag 2 oktober Start themaweken, Kinderboekenweek: Klaar voor de start / Sport en Spel Vrijdag 4 oktober Werelddierendag Zaterdag 5 oktober Inzameling oud papier

Nadere informatie

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd.

Franciscusbericht. IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. November 2013 Franciscusbericht Schoolregel van de maand november IEDEREEN HOORT ERBIJ Er wordt op onze school NIET gediscrimineerd, gepest en getreiterd. We gaan met RESPECT met elkaar om. Van harte proficiat

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Infobulletin. Maart Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie

Infobulletin. Maart Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie Infobulletin Maart 2014 Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie Kalender voor de maand maart Maandag 24 februari t/m dinsdag 4 maart:

Nadere informatie

Infobulletin. December 2013. Gesprekken voorlopig advies VO gr. 8. 20.00u. Ouderraadbijeenkomst Gesprekken voorlopig advies VO gr.

Infobulletin. December 2013. Gesprekken voorlopig advies VO gr. 8. 20.00u. Ouderraadbijeenkomst Gesprekken voorlopig advies VO gr. Infobulletin December 2013 Kalender voor de maand december Donderdag 5 december Sint op school tot 14.00u. Meester Jos jarig Vrijdag 6 december Speelgoedmorgen groepen 1 en 2 Zaterdag 7 december Inzameling

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij:

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Bezoek van Timo Zweers ( vader van Hélène groep 6a ) we hebben bezoek gehad voor het thema beroepen Het was de vader van Helene Zweers. Hij heeft het beroep: optometrist.

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEZOCHT: NIEUWE LEDEN VOOR DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 26-03-2015 Nr.13 AGENDA Woensdag 1 april Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Open school Paasviering studiedag Alle leerlingen zijn vrij Maandag 6 april 2 e paasdag Alle leerlingen vrij GEZOCHT: NIEUWE LEDEN

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2012

Kinderboekenweek 2012 www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 2 27 september 2012 Kinderboekenweek 2012 Hallo wereld in tachtig dagen Mooi project, mooi project

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 03 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Muzieklessen op de BSO Bibliotheek op school Afsluiting project herfst

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Infobulletin

Infobulletin Infobulletin 2015-2016 December 2015 Sinterklaasversiering Al voordat de Sint en zijn knechten in het land waren, was de school al fantastisch versierd. Complimenten aan alle moeders die hieraan meegewerkt

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 10 oktober 2014 nummer 54 Studiedagen Voor de leerkrachten zijn dit

Nadere informatie

Infobulletin. Oktober 2014

Infobulletin. Oktober 2014 Infobulletin Oktober 2014 Kalender maand oktober Vrijdag 26 september Infobulletin oktober 2014 Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek; Thema: Feest Zaterdag 4 oktober Inzameling oud papier Maandag

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Infoblad. November Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. PBS ouderavond.

Infoblad. November Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Agenda. PBS ouderavond. Infoblad November 2018 Agenda Week 45 6-11 Ouderinformatieavond PBS 7-11 Dankdag Week 47 21-11 Drempeltest groep 8 Week 49 05-12 Nieuwe infoblad 05-12 Sinterklaasfeest Jarigen 10 nov. Amos van den Berg

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Infobulletin 2015-2016

Infobulletin 2015-2016 Infobulletin 2015-2016 Oktober 2015 Kalender maand oktober Vrijdag 25 september Infobulletin oktober per mail Dinsdag 29 september Ouderavond: Opvoeden: Lastig? of een Uitdaging! Zaterdag 3 oktober Inzameling

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Infopunt 07 4 december 2013

Infopunt 07 4 december 2013 Infopunt 07 4 december 2013 Vol verwachting klopt ons hart! De school ziet er feestelijk uit met alle Sinterklaas versieringen en natuurlijk, onze grootste blikvanger, die prachtige boot. Bij en in de

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012

www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012 www.wendakker.nl Wend(d)ingen september 2012 September 2012 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Weer naar school/ Introductieweek t/m vrijdag 07-09 dinsdag 4 Adoptie woensdag 5 Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

maandag 7 december 2015 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij:

maandag 7 december 2015 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: SINTERKLAAS 2015 Riley is 10 jaar!! Van harte man!! Deze week zal de voorleeswedstrijd van de Bundertjes plaatsvinden en wij hebben in de klas natuurlijk al een verkiezing

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Infobulletin. Juni2014. Sportdag groepen 7 en 8; leerlingen groep 1 t/m 6 vrij Start wandel-4-daagse

Infobulletin. Juni2014. Sportdag groepen 7 en 8; leerlingen groep 1 t/m 6 vrij Start wandel-4-daagse Infobulletin Juni2014 Kalender voor de maand juni Maandag 26 mei 19.30u. MR Dinsdag 27 mei Juf Hannie jarig Woensdag 28 mei Juf Hannie viert haar verjaardag Donderdag 29 mei Hemelvaart Vrijdag 30 mei Alle

Nadere informatie

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013 de schoolinfo 16 september 2013 schooljaar 2013 2014 nummer 3 Contact met de school Babynieuws U kunt de school als volgt bereiken: telefonisch: (0485) 381200 mailadres: mariannevdboomen@gmail.com Wijziging

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015 (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) 25-09 Laura van der Veght (gr. 4) 28-09 Joy van Tiel (gr. 1)

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie