veelzijdig! Ongelooflijk NIEUW!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "veelzijdig! Ongelooflijk NIEUW!"

Transcriptie

1 Ongelooflijk veelzijdig! NIEUW! Nieuw! Het draadloze multifunctionele gereedschap PMF 10,8 LI van Bosch. Ongelooflijk veelzijdig: zagen, doorslijpen, frezen, schuren, schrapen... Met de PMF 180 E en de nieuwe draadloze PMF 10,8 LI geen probleem! Meer informatie op U zult versteld staan.

2 1619GW2612 B nl Gedrukt in de Bondsrepubliek Duitsland Technische wijzigingen voorbehouden. Aansprakelijkheid voor drukfouten wordt niet aanvaard. Robert Bosch Benelux Divisie elektrisch gereedschap Postbus 3267 NL-4800 DG Breda

3 Polijsten en reinigen: P 100 P 280 Vlies Hout + metaal + verf Reinigingsvlies Hout + metaal + verf Schrapen en snijden: ATZ 52 SFC ATZ 52 SC Polijstvilt Hout + metaal + glas + plexiglas HCS flexibele schraper 52 x 45 mm HCS stugge schraper 52 x 26 mm Accessoires overzicht AIZ 28 SC HCS universele voegensnijder 28 x 50 mm ACZ 100 SWB BIM segmentzaagblad gekarteld, Ø 100 mm 26 m m

4 U zult altijd nieuwe klussen vinden voor de multifunctionele PMF-machines. De PMF 180 E en de nieuwe multifunctionele draadloze PMF 10,8 LI zijn ware kampioenen in veelzijdigheid. Uw oude tapijt moet plaats maken voor een mooi parket? De voegen in uw badkamer moeten in het wit schitteren? Uw balkonhek moet eindelijk worden ontdaan van roest? Geen probleem met de PMF 180 E of de draadloze PMF 10,8 LI! Hoe vaker u met de PMF werkt, hoe meer u zijn kwaliteiten waardeert: zijn handigheid en zijn prestaties. Wendbaarheid op de kleinste ruimte: als hij zaagt, als hij doorslijpt, als hij freest, als hij schuurt, als hij schrapt, als hij... Er vallen u beslist nog talloze gelegenheden in om de PMF 180 E of de nieuwe multifunctionele accumachine PMF 10,8 LI ter hand te nemen. Precies, snel en krachtig: Bij de PMF-machines maakt het gereedschap in een hoek van 2,8 graden tot oscillatiebewegingen per minuut.

5 NIEUW!

6

7 Veelzijdig als de ruimte beperkt is. Met de PMF 180 E en de PMF 10,8 LI brengt u precisie tot in het laatste hoekje. Want hun vorm helpt u op de kleinste ruimte ook tegen de vloer of langs de muur. Zo hebt u met de multifunctionele PMF-gereedschappen in vergelijking met traditioneel elektrisch gereedschap duidelijk een streepje voor. Als er eens geen stopcontact in de buurt is, is de PMF 10,8 LI dankzij de Lithium-Ion-technologie altijd meteen klaar voor gebruik. Spelenderwijs plaatst u het parket en laminaat rond het deurkozijn. Wilt u het stopcontact achter de kast in de woonkamer toegankelijk maken? Eveneens geen probleem! En ook metaal kunnen de multifunctionele gereedschappen PMF 180 E en PMF 10,8 LI niet uit hun lood slaan. Met de metalen zaagbladen snijdt u spijkers en buizen in een handomdraai op de gewenste lengte. Zagen / Doorslijpen (1)

8 Hout Door de verschillende breedte van de invalzaagbladen past u uw multifunctionele Bosch-machine PMF 180 E of PMF 10,8 LI optimaal aan uw werk aan. Materialen: hout, kunststof Zaagbladbreedtes: 32, 20, 10 mm Hier geeft elk stuk hout zich snel over. Werkblad uitzagen. Deurbeslag aanpassen. Stuk uit vlondervloer zagen. Stuk uit meubel snijden.

9 Snijd eens iets door. Metaal Bijvoorbeeld uitstekende spijkers en buizen, waarmee de PMF 180 E en de PMF 10,8 LI korte metten maken. Bovendien zagen de multifunctionele PMF-machines moeiteloos in gips karton platen. Spijkers afsnijden. Buizen afsnijden. Materialen: hout met spijkers, metaal (aluminium, koper, plaatstaal), gipskarton Zaagbladbreedtes: 32, 28, 20, 10 mm Zagen / Doorslijpen Sägen (1) Vloerprofiel aanpassen. Gipskartonplaat uitzagen.

10 HCS segmentzaagblad voor hout, Ø 85 mm BIM segmentzaagblad voor hout + metaal, Ø 85 mm BIM segmentzaagblad voor hout + metaal, Ø 100 mm Segmentzaagbladen brengen u dichter bij het doel: hiermee kunt u randen bereiken die u met traditionele machines slechts heel moeilijk of helemaal niet bereikt.

11 Veelzijdig als langs randen gewerkt moet worden. Of u nu korte of lange stukken, middenin of vlak langs de rand wilt zagen: met de multifunctionele PMF-machines en segmentzaagbladen raakt u overal snel en eenvoudig door. Dan is uw parket in de kortste tijd mooi afgewerkt langs de randen, uitstekende houten delen verwijdert u in een handomdraai en de nieuwe afvoerbuis snijdt u heel snel op de juiste lengte. En dat zonder al teveel moeite en met de hoogste precisie. Zagen / Doorslijpen (2) Parket afzagen. Houten delen verwijderen. Kunststofbuis afsnijden. Pianoscharnier afsnijden.

12 HM-Riff-segmentzaagblad, Ø 85 mm HM-Riff-segmentzaagblad met smalle zaagsnede, Ø 65 mm Diamant-Riff-segmentzaagblad, Ø 85 mm Riff-segmentzaagbladen. Verlicht het werk op een harde ondergrond: de hardmetaal-riff-segmentzaagbladen verwijderen oude kit voegen moeiteloos en het diamant-riff-segmentzaagblad schrikt ook niet terug voor werkzaamheden in wandtegels.

13 Kabelgoot snijden. Voegen uitfrezen. Veelzijdig als het hard tegen hard is. Wandtegels doorslijpen. Ook bij de hardere materialen hebt u met de multifunctionele machines PMF 180 E en de PMF 10,8 LI vrij spel. Gewoon een van de HM-Riff-segmentzaagbladen inspannen en u bent er al klaar voor: voor de extra kabelgoot in de muur of voor het verwijderen van het oude voegmateriaal, om bijvoorbeeld beschadigde tegels te vervangen. Daar waar het smal wordt bij het uitfrezen, biedt het HM-Riff-segmentzaagblad met smalle zaagsnede zich aan. Bij het doorslijpen van uw nieuwe wandtegels is het diamant-riff-segmentzaagblad de juiste keus. Dankzij hun kracht en precisie zorgen de PMF 180 E en de PMF 10,8 LI voor een perfect resultaat. Frezen / Doorslijpen

14 HM-Riff-deltablad Delta-schuurplateau Schuurpapier In een handomdraai gemonteerd en snel uitgerust: Het schuurpapier kan dankzij microklithechting heel eenvoudig verwisseld worden.

15 Veelzijdig als perfecte oppervlakken van belang zijn. Met de PMF 180 E zorgt u voor perfecte oppervlakken in uw huis. En rond uw huis, wanneer u bijv. het hout voor uw carport precies op maat vijlt, zorgt de PMF 10,8 LI draadloos voor optimale vlakken. Het HM-Riff-deltablad is perfect geschikt om oppervlakken aan te passen. Met het schuuropzetstuk zijn de multifunctionele machines PMF 180 E en PMF 10,8 LI ook uitstekend geschikt voor schuurwerkzaamheden. En omdat deze uitermate licht en handig zijn, krijgt u zonder grote aandrukkracht overtuigende resultaten. Waarbij u overigens weinig stof doet opwaaien, want beide PMF-machines bieden de mogelijkheid om een stofafzuiging aan te sluiten (voor de PMF 10,8 LI als speciale accessoire verkrijgbaar). Schuren / Krabben Vijlen bij de carport. Ondergrond vlak maken. Rigips gladstrijken. Lak verwijderen.

16 Veelzijdig voor uw ideeën. De PMF 180 E en de PMF 10,8 LI effenen voor u niet alleen de weg naar nieuwe ideeën, maar geven er ook vorm aan. Of u nu hout, kunststof, metaal, steen of wat dan ook wilt schuren: maak het u heel gemakkelijk en maak uw keuze uit de talrijke schuurbladen uit het Bosch-accessoireprogramma. Die passen niet alleen bij het betreffende materiaal, maar ook bij de beide multifunctionele machines. Net als het polijstvilt en de vliezen, die u ondersteunen bij het reinigen en polijsten. Schuurplateau met klithechting. Het schuurplateau is uitgerust met een duurzame microklithechting. Zo kunnen de schuurbladen eenvoudig en snel worden gewisseld: het schuurblad lostrekken, nieuw blad aandrukken en klaar.

17 Korrel 60, 80, 120, 180, 240 Korrel 60, 80, 120, 180, 240 Korrel 120, 240 Reinigings- en polijstaccessoires White Paint helpt u als u op verf en lak werkt. Red Wood is de specialist voor alle werkzaamheden met hout. Black Stone is ideaal voor de behandeling van bijv. steen, glas en plexiglas. Voor een glanzend resultaat zorgt u met het reinigingsvlies zonder korrel en het polijstvilt. Schuren / Krabben

18 HCS flexibel schaafijzer HCS star schaafijzer HCS universele groefsnijder BIM segmentzaagblad gekarteld, Ø 100 mm De schraap- en snij-opzetstukken. Star of flexibel, precies zoals u het nodig heeft: met de schraap- en snij-opzetstukken bent u uitgerust voor alles wat moet worden weggeschraapt of weggeschraapt.

19 Tapijtresten verwijderen. Siliconen voegen uitkrabben. Afdichtmateriaal bij ramen verwijderen. Veelzijdig, wanneer iets ouds het veld moet ruimen. Krabben / Snijden Is het oude tapijt u allang een doorn in het oog? Dan weg ermee. Verheugt u zich op mooie nieuwe voegen in de badkamer? Weg met de oude. Bent u de afbladderende verf van uw prachtige commode helemaal zat? Gewoon wegschrapen. De PMF 180 E en de PMF 10,8 LI verwijderen met hun schraap- en snij-opzetstukken eenvoudig oude lijm- en betonresten, voegmateriaal, verflagen en alles wat u voor de voeten komt, en bereiden vloeren, badkamers en meubels voor op een schitterende toekomst.

20 De PMF 180 E een multitalent met vele kwaliteiten! De krachtige motor van 180 watt zorgt voor duurzame prestaties. Geringe trilling en de traploos regelbare elektronica verhogen het werkcomfort. De oscillatie van bewegingen per minuut in een hoek van 2,8 graden maakt nauwkeurig werken mogelijk. De gereedschappen kunnen in verschillende posities in de gereedschapsopname ingezet worden. Door de vormgeslotenheid van de gereedschapsopname is elk wegglijden uitgesloten. Door het éénschroefprincipe gebeurt het wisselen van gereedschap snel en eenvoudig. Basisuitrusting

21 De ergonomische softgrip is geschikt voor links- en rechtshandigen. Geïntegreerde ventilatoren voeren de warmte bij de handgreep af. Slechts 1,2 kg gewicht maken de PMF 180 E uitermatig handig en wendbaar, ook bij langere werkzaanheden. De aansluiting voor stofzuigers garandeert schoon werk en vrij zicht op het werkstuk. PMF 180 E Afmetingen (l x b x h) 284 x 95 x 61 mm Opgenomen vermogen 180 W Oscillatiebewegingen per minuut Oscillatiehoek 2,8 Gewicht zonder toebehoren ca. 1,2 kg Bosch Electronic ü Technische gegevens PMF 180 E

22 Basisuitrusting De nieuwe PMF 10,8 LI het draadloze multitalent! Precies werken door de oscillatie in een hoek van 2,8 graden. Snel en probleemloos wisselen van gereedschap, vormgeslotenheid van de gereedschapopname en opname van de gereedschappen in verschillende posities. Dankzij de Lithium-Ion-technologie altijd draadloos en gereed voor gebruik. Door de traploos regelbare toerentalinstelling met innovatieve Bosch Eco Electronic eenvoudiger hanteren van de machine en langere looptijd van de accu. Met krachtige 10,8 volt motor (komt overeen met 194 watt) en ergonomische softgrip over de hele omtrek. Weinig trillingen en een stil motorgeluid maken het werken met de PMF 10,8 LI nog aangenamer. Slechts 0,9 kg gewicht maken de PMF 10,8 LI een echt lichtgewicht en biedt groot comfort, ook bij langere werkzaanheden. Aansluiting voor stofzuigers als optionele speciale accessoire verkrijgbaar.

23 Een overzicht van de voordelen van de Lithium-Ion-technologie: Machines met Lithium-Ion-technologie zijn praktisch altijd gereed voor gebruik. Of de accu nu vol, halfvol of leeg is u kunt deze zonder bezwaar in het laadstation steken. Zelfontlading of geheugeneffect kunt u daarbij vergeten. Compact, duurzaam en snel opgeladen gewoon opmerkelijk: door korte oplaadtijden zijn Bosch accumachines met Lithium-Ion-technologie niet alleen snel gereed voor gebruik, maar vooral ook duurzaam. Een vol geladen Lithium-Ion-accu is zelfs na 4 maanden standby altijd nog voor ca. 85% geladen. Zo heeft u 6 keer langer de beschikking over de Bosch power in tegenstelling tot een gewone NiCd-accu. Kortom: kleine gereedschappen, grote vooruitgang. PMF 10,8 LI Afmetingen (l x b x h) 274 x 71 x 47 mm Accuspanning 10,8 V Oscillatiebewegingen per minuut Oscillatiehoek 2,8 Gewicht zonder toebehoren ca. 0,9 kg Bosch Electronic ü Bosch Eco Electronic ü Lithium-Ion-technologie ü Oplaadtijd 60 min up to +50% Eco Electronic Het nieuwe, innovatieve Bosch Eco Electronic: Als de motor bij maximaal toerental geen belasting vaststelt, schakelt deze zich automatisch terug naar stationaire loop. Bij hernieuwde belasting versnelt hij meteen weer naar de volle snelheid. Het nieuwe Bosch Eco Electronic voor een duidelijk langere looptijd van de accu en eenvoudiger hanteren van de machine. Altijd vol power Vermogen, lading, lichtgewicht Technische gegevens PMF 10,8 LI Hetzelfde vermogen bij half formaat Lange levensduur

24 Veelzijdig ook qua accessoires! Zagen en doorslijpen: hout / kunststof AIZ 32 EC HCS invalzaagblad Hout, 32 x 40 mm AIZ 32 BB BIM invalzaagblad Hardhout, 32 x 40 mm AIZ 20 EC HCS invalzaagblad Hout, 20 x 30 mm AIZ 10 EC HCS invalzaagblad Hout, 10 x 30 mm ACZ 85 EC HCS segmentzaagblad Hout, Ø 85 mm 20 mm

25 Zagen en doorslijpen: metaal / hout AIZ 32 AB BIM invalzaagblad Metaal, 32 x 30 mm AIZ 28 EB BIM invalzaagblad Hout + metaal, 28 x 50 mm AIZ 20 AB BIM invalzaagblad Metaal, 20 x 20 mm AIZ 10 AB BIM invalzaagblad metaal Metaal, 10 x 20 mm ACZ 85 EB BIM segmentzaagblad Hout + metaal, Ø 85 mm ACZ 100 BB BIM segmentzaagblad Hout + metaal, Ø 100 mm 20 mm 26 mm

26 ACZ 85 RT HM-Riff-segmentzaagblad, Ø 85 mm ACZ 65 RT HM-Riff-segmentzaagblad met smalle zaagsnede, Ø 65 mm ACZ 85 RD Diamant-Riff-segmentzaagblad, Ø 85 mm Schuren en vijlen: AVZ 78 RT AVI 93 G HM-Riff-deltablad, 78 mm Delta-schuurplateau, 93 mm Schuurpapier set 10 st. Delta 93 mm, witte kwaliteit Verf, lak, vulmateriaal, plamuur Top schuurpapier set 10 st. Delta 93 mm, rode kwaliteit Hardhout, spaanplaten, metaal Schuurpapier set 10 st. Delta 93 mm, zwarte kwaliteit Steen, glas, marmer, plexiglas Accessoires overzicht Frezen en doorslijpen:

De allrounders met vele talenten.

De allrounders met vele talenten. Voor elk detail. Voor elke gelegenheid. De allrounders met vele talenten. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de oscillerende multifunctionele gereedschappen

Nadere informatie

De allrounders met vele talenten.

De allrounders met vele talenten. Voor elk detail. Voor elke gelegenheid. De allrounders met vele talenten. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de oscillerende multifunctionele gereedschappen

Nadere informatie

Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel.

Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel. Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel. De multischuurmachine PSM 10,8 LI met PowerAutomatic. NIEUW! De multischuurmachine PSM 10,8 LI. Hiermee schuurt u zonder snoer, praktisch en supercomfortabel.

Nadere informatie

Eindeloos zachte loop

Eindeloos zachte loop Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. Eindeloos zachte loop ongelooflijke kracht. De nieuwe, compacte excenterschuurmachines van Bosch. New Compact Generation NIEUW! De nieuwe Compact generatie

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht Compact Generation

veilig in de hand. Kracht Compact Generation Kracht veilig in de hand. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de nieuwe haakse slijpmachines van Bosch. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe

Nadere informatie

Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen.

Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen. Materiaalmix. Een unicum. Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen. Make it your home. Maak het jouw thuis met de PKS 16 Multi. Met de veelzijdige mini-handcirkelzaag realiseert u uw plannen

Nadere informatie

boort zelfs in hout, metaal en metselwerk.

boort zelfs in hout, metaal en metselwerk. Minimale inspanning Meer dan alleen een accuschroevendraaier boort zelfs in hout, metaal en metselwerk. Maximaal resultaat Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaier PSB

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht

veilig in de hand. Kracht Kracht veilig in de hand. Make it your home. Maak het jouw thuis met de haakse slijpmachines PWS 700-115, PWS 750-115 en PWS 850-125. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe compacte ontwerp

Nadere informatie

exact zagen Perfect voor

exact zagen Perfect voor Perfect voor exact zagen Precies zagen en snijden als nooit tevoren. Met de stationaire machines PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S en het zaagstation PLS 300 voor decoupeerzagen evenals de tegelsnijder PTC

Nadere informatie

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht.

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Ontspannen werken. Ontspannen genieten. Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Compacte constructie en krachtige EC-motor voor onvermoeibaar schroeven en boren. De nieuwe machines van

Nadere informatie

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen.

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Oud wordt nieuw. In één keer. Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Make it your home. Maak het jouw thuis met een wereldprimeur: de schuurroller PRR 250 ES van Bosch. Zijn gemakkelijk te verwisselen

Nadere informatie

Zo praktisch. kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers

Zo praktisch. kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers Gepland. Gedaan. Zo praktisch kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers PSB 14,4 LI-2 en PSB 18 LI-2. Klopboren in metselwerk of boren en schroeven in

Nadere informatie

Het juiste bit altijd bij de hand.

Het juiste bit altijd bij de hand. Op uw plaatsen. Klaar? Af! Het juiste bit altijd bij de hand. Make it your home: Het zoeken naar het passende bit is nu eindelijk verleden tijd door de innovatieve PSR Select. Door de geïntegreerde bit-trommel

Nadere informatie

Accessoires voor Multi-Cutter

Accessoires voor Multi-Cutter Accessoires voor Multi-Cutter Back 650 Accessoires voor Multi-Cutter Inleiding Bosch accessoires 11/12 Alleen de 3Ma tegelspecie- en tegellijmverwijderaar verenigt alle gebruikelijke toepassingen rond

Nadere informatie

Centrale productkenmerken

Centrale productkenmerken Multifunctioneel gereedschap PMF 250 CES De veelzijdige allrounder waarbij gereedschap bliksemsnel kan worden gewisseld Naar het product Centrale productkenmerken - Flexibel inzetbare helper door een groot

Nadere informatie

Geen. perfectie! Enkel. geknoei.

Geen. perfectie! Enkel. geknoei. Geen geknoei. Enkel perfectie! NIEUW! De Bosch accuschroefboormachines PSR 14,4 LI-2 en PSR 18 LI-2 met Bosch PowerControl. Zo comfortabel en eenvoudig was boren en schroeven nog nooit. Meer informatie

Nadere informatie

Bosch. heggenscharen.

Bosch. heggenscharen. Bosch heggenscharen. AHS 54-20 LI Grote heggen AHS 7000 Pro-T Grote heggen AHS 60-16 Kleine heggen ASB 10,8 LI set Middelgrote tot grote struiken/figuursnoeiwerk Isio set voor vormgeven en knippen langs

Nadere informatie

De nieuwe oscillerende accumachine VECTURO OSC 18 Voordelen voor de eindklant

De nieuwe oscillerende accumachine VECTURO OSC 18 Voordelen voor de eindklant Voordelen voor de eindklant De accumachine VECTURO OSC 18 met gereedschapsopname StarlockMax en EC-TEC-motor garandeert een maximaal vermogen voor de zwaarste toepassingen. Bovendien uitgerust met een

Nadere informatie

voor veel oppervlakken.

voor veel oppervlakken. Probleemloos verwijderen. Snel zijn intrek nemen. Een wandbewerkingssysteem voor veel oppervlakken. Het wandbewerkingssysteem PWR 180 CE met zijn veelzijdige opzetstukken verwijdert pleisterwerk, tegellijm-

Nadere informatie

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap.

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Geniet. Ontspan. De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Isio, uw lichte en ergonomische tuingereedschap van Bosch. De multifunctionele motorunit kan worden

Nadere informatie

GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman

GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman Compacte krachtpatser breidt 18-volt-systeem uit: GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman Precieze accu reciprozaag voor veelzijdige toepassingen Praktische bouwvorm en sterk vermogen voor

Nadere informatie

werkplaats ontbreken.

werkplaats ontbreken. Mag in geen enkele werkplaats ontbreken. De Bosch tafelboormachine PBD 40. NIEUW! De Bosch tafelboormachine PBD 40 voor de hoogste precisie en bedieningsgemak. Meer informatie vindt u op www.bosch-do-it.nl

Nadere informatie

precisie. In opdracht van Nieuwe Compact generatie Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch.

precisie. In opdracht van Nieuwe Compact generatie Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch. Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. In opdracht van precisie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch. Easy Expert Universal Nieuwe Compact generatie Easy Universal Expert NIEUW! De Compact

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad

Technisch Specificatieblad Technisch Specificatieblad DG Trading B.V. De Langeloop 12-1 1742 PB SCHAGEN Opgesteld door: G.J.P Produktnaam: Qblades Bekrachtigd door: D.P. Het produkt: Qblades multitool zaagbladen en accessoires zijn

Nadere informatie

De Uneo heeft de slag te pakken.

De Uneo heeft de slag te pakken. Boren Schroeven Hameren De Uneo heeft de slag te pakken. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Uneo en de Uneo Maxx van Bosch. De compacte accuboorhamers met pneumatisch slagmechanisme hameren,

Nadere informatie

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak Bosch trimmers. ART 26 LI Comfort ART 26 Easytrim Accu Basis ART 26 Accutrim Gemak Zo kiest u uw Bosch trimmer. Stap 1 Kijk hoe groot uw klus is en kies het desbetreffende tabblad hieronder. Stap 2 Bekijk

Nadere informatie

STARLOCK: Nieuw systeem voor alle multitools DE ORIGINELE MULTITOOLS VOOR DE PROFESSIONAL! PREMIUM

STARLOCK: Nieuw systeem voor alle multitools DE ORIGINELE MULTITOOLS VOOR DE PROFESSIONAL! PREMIUM STARLOCK: Nieuw systeem voor alle multitools DE ORIGINELE MULTITOOLS VOOR DE PROFESSIONAL! PREMIUM INTRODUCTIE ROTEC presenteert een nieuwe lijn met multitools voorzien van het universele STARLOCKopnamesysteem

Nadere informatie

Bosch. kettingzagen.

Bosch. kettingzagen. Bosch kettingzagen. AKE 40-19 S Standaard tuin AKE 35 S Kleine en middelgrote klussen AKE 40 S Kleine en middelgrote klussen AKE 30 LI Mobiliteit AKE 40-19 Pro Zware klussen Zo kiest u uw Bosch kettingzaag.

Nadere informatie

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Praktisch en compact voor optimale controle - Comfortabel te hanteren: praktische machines met krachtige EC-motoren

Nadere informatie

Gebalde kracht in compacte vorm.

Gebalde kracht in compacte vorm. Gebalde kracht in compacte vorm. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert De nieuwe Compact generatie klopboormachines van Bosch. Easy, Universal of Expert vind de machine die

Nadere informatie

hameren, beitelen. Boren, Voor elke toepassing het juiste product.

hameren, beitelen. Boren, Voor elke toepassing het juiste product. Boren, hameren, beitelen. Voor elke toepassing het juiste product. Elektrische gereedschappen van Bosch helpen u altijd bij het realiseren van uw klussen. Kies uit compacte, praktische machines met perfect

Nadere informatie

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Accumachines voor de vakman met de kracht van een kabelgebonden machine - Gebruikersinterface

Nadere informatie

Satineermachine TRINOXFLEX BSE

Satineermachine TRINOXFLEX BSE Satineermachine TRINOXFLEX BSE 8-4 50 453.404 Opgenomen vermogen 800 Watt Afgegeven vermogen 325 Watt Max. gereedschap-ø 25 Breedte gereedschap 50 Gereedschapsopname 9 Onbelast toerental 400-4000 /min

Nadere informatie

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm ORE -5 Set 379.6 Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij

Nadere informatie

Nergens goedkoper. Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden.

Nergens goedkoper. Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden. Nergens goedkoper Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden. -36 % MDF platen Afm. 244x122 cm Voorgeschuurd Perfect en egaal schilderresultaat

Nadere informatie

REW LZ EERBEEK AC EERBEEK

REW LZ EERBEEK AC EERBEEK Zaagmachines 01 2016 REW Gereedschappen b.v. Kollergang 3 6961 LZ EERBEEK Postbus 103 6960 AC EERBEEK Tel. 0313 65 55 50 Fax 0313 65 55 65 E-mail info@rew.nl www.rew.nl Cirkelzaagmachine overzicht Alfra

Nadere informatie

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm ORE 25-2 Bestelnr. 429.872 Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar

Nadere informatie

- Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken zonder snel moe te worden

- Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken zonder snel moe te worden Lange looptijd bij een gering gewicht GSR 10,8 V-EC TE Professional van Bosch voor de vakman Accudroogbouwschroevendraaier voor flexibel gebruik - Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2 Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 00-2 Bestelnr. 429.856 Deltaschuurmachine met toerentalregeling + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar toerental. Geen uitgebreide nabewerking

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Tanga DX200 NIEUW. Een handige, lichte krachtpatser voor nauwkeurige demontage van raamkozijnen. 1700W, 70mm zaagdiepte, lager gewicht

Tanga DX200 NIEUW. Een handige, lichte krachtpatser voor nauwkeurige demontage van raamkozijnen. 1700W, 70mm zaagdiepte, lager gewicht Tanga DX200 Een handige, lichte krachtpatser voor nauwkeurige demontage van raamkozijnen NIEUW 1700W, 70mm zaagdiepte, lager gewicht Snel, proper en nauwkeurig werken met Tanga DX200: - Nauwkeurig verwijderen

Nadere informatie

Satineermachine TRINOXFLEX. BBE Set

Satineermachine TRINOXFLEX. BBE Set Satineermachine TRINOXFLEX BBE 4-3 0 Set Bestelnr. 46.504 Satineermachine TRINOXFLEX + Microprocessor-elektronica: regelbaar toerental, d.m.v. tachogenerator wordt het ingestelde toerental constant gehouden,

Nadere informatie

KOPPELINGEN. Multiblade Universeel

KOPPELINGEN. Multiblade Universeel KOPPELINGEN Multiblade Universeel Deze koppeling is geschikt voor o.a. de volgende Multitools: Fein Multimaster, Bosch, Makita, Milwaukee, Einhell, Würth EMS 10, EMS 350, Ferm, AEG, Skil, Craftsman, Dremel,

Nadere informatie

dimensie in kracht Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE

dimensie in kracht Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe dimensie in kracht De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE NIEUW! De Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE. Optimale ergonomie door compact

Nadere informatie

Starlock-accessoiresvoor professionele multitools van Bosch

Starlock-accessoiresvoor professionele multitools van Bosch Nog grotere prestaties en precisie Starlock-accessoiresvoor professionele multitools van Bosch Uniformopnamesysteem, unieke accessoires Ontwikkelingssamenwerking: Bosch en Fein introduceren een gestandaardiseerde

Nadere informatie

1400 Watt krachtige haakse slijper,125 mm L

1400 Watt krachtige haakse slijper,125 mm L 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 400 Watt krachtige haakse slijper,25 mm L 4-25 Bestelnr. 447.560 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 500 /min Opgenomen vermogen 400 Watt

Nadere informatie

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA COMPCT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731E Krachtige prestaties binnen handbereik! 3-prestaties De Compact Power Cyclonic is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en

Nadere informatie

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Geïntegreerde stofafzuiging en EC-motoren voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur - Eerste 18-volt-boorhamers

Nadere informatie

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN Diamatic, specialist in de markt van machines en accessoires voor de bouwen vloerenbranche. Diamatic heeft

Nadere informatie

Uitgerust met de functie die beslissend is: precisie. Oscillerende multitool OS 400

Uitgerust met de functie die beslissend is: precisie. Oscillerende multitool OS 400 Uitgerust met de functie die beslissend is: precisie. Oscillerende multitool OS 400 Precisie in elke positie. Met de VECTURO OS 400 boekt u overal een beter resultaat. Met het plamuurmes eenvoudig mogelijk:

Nadere informatie

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen.

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. VERBOUWING Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. FEIN schroefmachine voor droge montagebouw als accu- en kabelgebonden machine. ASCT 18 M: meer dan 2300 schroefverbindingen per acculading! Nieuw van

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie

710 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 1107 VE

710 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 1107 VE 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 70 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 07 Bestelnr. 28.669 Opgenomen vermogen 70 Watt Afgegeven vermogen 420 Watt Slag 8,8 mm Onbelast slagtal

Nadere informatie

FEIN SuperCut Construction product- en prijsoverzicht.

FEIN SuperCut Construction product- en prijsoverzicht. FEIN SuperCut Construction product- en prijsoverzicht. Geldig tot 31-03-2015 Perfect afgestemd op elke behoefte: de nieuwe FEIN SuperCut sets. Het FEIN SuperCut systeem is perfect afgestemd op de eisen

Nadere informatie

1400 Watt krachtige haakse slijper,125 mm L

1400 Watt krachtige haakse slijper,125 mm L 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 400 Watt krachtige haakse slijper,25 mm L 4-25 Bestelnr. 447.560 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 500 /min Opgenomen vermogen 400 Watt

Nadere informatie

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES Sneller, Veiliger & Netter Slijpen kan overmatig stof, dampen, rook, vuur en zelfs ontploffing veroorzaken. Evolution

Nadere informatie

PRESS RELEASE. Voor altijd schone vloeren. Nieuwe draadloze FC 3 Cordless Floor Cleaner voor harde vloeren

PRESS RELEASE. Voor altijd schone vloeren. Nieuwe draadloze FC 3 Cordless Floor Cleaner voor harde vloeren Nieuwe draadloze FC 3 Cordless Floor Cleaner voor harde vloeren Voor altijd schone vloeren Wilrijk, 23 oktober 2018 Het schoonmaken van vloeren lijkt vaak eindeloos. Je gaat grondig heen en weer met je

Nadere informatie

Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits.

Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits. Eenvoudig spuiten. Mooier wonen. Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits. Make it your home. Maak het jouw thuis met de verfspuitsystemen PFS 2000, PFS 3000-2 en PFS 5000 E van Bosch. Dankzij

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen Een borstel, tweede

Nadere informatie

Primeur van Bosch voor devakman: accumetaalcirkelzaag GKM 18 V-LI Professional

Primeur van Bosch voor devakman: accumetaalcirkelzaag GKM 18 V-LI Professional Primeur van Bosch voor devakman: accumetaalcirkelzaag GKM 18 V-LI Professional Snel, precies en bijna zondervonken metaal doorslijpen Metaal snel, precies enbijna zonder vonken doorslijpen: dat kan de

Nadere informatie

Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014. Geldig tot JAAR POWER TOOLS

Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014. Geldig tot JAAR POWER TOOLS ACTIENIEUWS 02/2014 Power tools voor professionals Geldig tot 31.12. 2014 2014 1979 1984 1986 1988 1999 2003 35 JAAR POWER TOOLS 2014 35 JARIG JUBILEUM MODELLEN Ter gelegenheid van het jubileum speciale

Nadere informatie

Cirkelzaagmachine voor modelbouw

Cirkelzaagmachine voor modelbouw Cirkelzaagmachine voor modelbouw Het is er eindelijk van gekomen. Na een lange tijd eindelijk mijn eerste cirkelzaagmachine welke geschikt is voor modelbouwwerk. Er zijn wellicht een aantal verschillende

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

800 Watt haakse slijper, 115 mm L

800 Watt haakse slijper, 115 mm L 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 800 Watt haakse slijper, 5 mm L 8-5 Bestelnr. 436.275 Max. slijpschijf-ø 5 mm Onbelast toerental 0 /min Opgenomen vermogen 800 Watt Afgegeven vermogen

Nadere informatie

Accumachines 36 volt series

Accumachines 36 volt series CAT_BOSCH_20-2_NL_bosch-blauw-catalogus pagina 46 van 326 46 Professioneel blauw elektrisch gereedschap Accuboorhamer 36 volt Even krachtig als een machine op netstroom GBH -LI Professional Even krachtig

Nadere informatie

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond Giraffe schuurmachine voor wand en plafond GE 5 Bestelnr. 405.884 Opgenomen vermogen 500 Watt Afgegeven vermogen 270 Watt Onbelast toerental 00-650 /min Slijpschijf-Ø 2 mm Gereedschapsopname velcro Hellingshoek

Nadere informatie

VERBOUWING. Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set!

VERBOUWING. Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set! VERBOUWING Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set! Twee machines, één set: het nieuwe FEIN Profi-systeem voor flexibeler

Nadere informatie

ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES

ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES ACTUELE PRIJZEN 01/2015 GELDIG VANAF 01/2015 Powertools voor professionals ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES REGISTREER VOOR 3 JAAR GARANTIE Scan de QR code of bezoek www.panasonic-powertools.eu/pt/registratie.htm

Nadere informatie

Aan u de keuze! Die nieuwe afkort-trekzaag KAPEX KS 88 en de KS 120

Aan u de keuze! Die nieuwe afkort-trekzaag KAPEX KS 88 en de KS 120 Aan u de keuze! Die nieuwe afkort-trekzaag KAPEX KS 88 en de KS 120 Gereedschap voor het beste resultaat Dubbele precisie KAPEX KS 88 KS 120. De nieuwe KAPEX KS 88 en de KS 120, twee afkort-trekzagen één

Nadere informatie

Geldig van oktober 2015 t/m januari 2016 POWERDEALS DE NIEUWE KOOLBORSTELLOZE MACHINES! MÉÉR POWER. MÉÉR WERKDUUR. www.aeg-powertools.

Geldig van oktober 2015 t/m januari 2016 POWERDEALS DE NIEUWE KOOLBORSTELLOZE MACHINES! MÉÉR POWER. MÉÉR WERKDUUR. www.aeg-powertools. Geldig van oktober 2015 t/m januari 2016 DE NIEUWE KOOLBORSTELLOZE MACHINES! MÉÉR POWER. MÉÉR WERKDUUR. POWERDEALS www.aeg-powertools.nl MÉÉR POWER MÉÉR WERKDUUR AEG Powertools introduceert een revolutionaire

Nadere informatie

1400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,125 mm L 3406 VRG

1400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,125 mm L 3406 VRG 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,25 mm L 3406 VRG Bestelnr. 406.503 Max. slijpschijf-ø 25 mm Max. polijstmiddel-ø 60 mm Onbelast

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL. Puurs, 17 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL. Puurs, 17 april 2019 Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL Puurs, 17 april 2019 STIHL breidt met de HLA 56 heggenschaar zijn COMPACT AccuSysteem verder uit. Deze lichtgewicht heggenschaar op steel

Nadere informatie

SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal

SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal SE 4-2 Set Bestelnr. 49.206 Max. steunzool-ø mm Onbelast toerental

Nadere informatie

Centrale productkenmerken

Centrale productkenmerken Klopboormachine AdvancedImpact 900 De nieuwe AdvancedImpact 900 met innovatieve Bosch Kickback Control en aandrijving met 2 standen: voor doe-hetzelvers met de hoogste eisen aan prestatie en controle Naar

Nadere informatie

1400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,125 mm LE

1400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,125 mm LE 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,25 mm LE 4-25 Bestelnr. 447.587 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 2800-500 /min Opgenomen

Nadere informatie

Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier

Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier van Bosch voor de vakman Hoge gebruikersbescherming en meerwaarde door Connectivityfunctie Precisiekoppeling voor meer comfort en minder slijtage KickBack

Nadere informatie

900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 125 mm LE L-BOXX

900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 125 mm LE L-BOXX 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 25 mm LE 9-25 L-BOXX Bestelnr. 436.739 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 6000-500 /min

Nadere informatie

MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES. Veiligheidsknop.

MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES. Veiligheidsknop. MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES www.klindex.it Veiligheidsknop Tegen toevallige inschakeling Water regeling Die regelt de hoeveelheid water dat gebruikt moet worden op het

Nadere informatie

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit TH-Jet

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit TH-Jet Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 25 mm LD 5-0 25, Kit TH-Jet Bestelnr. 405.930 Schijf-Ø 25 mm Onbelast toerental 0000 /min Opgenomen vermogen 450 Watt Afgegeven vermogen 950 Watt Vibratie

Nadere informatie

Zuigen krachtig, zijn stil en mobiel: de nieuwe FEIN Dustex 25 L en Dustex 35 L.

Zuigen krachtig, zijn stil en mobiel: de nieuwe FEIN Dustex 25 L en Dustex 35 L. VERBOUWING Zuigen krachtig, zijn stil en mobiel: de nieuwe FEIN Dustex 25 L en Dustex 35 L. Twee compacte stofzuigers met een zeer hoog zuigvermogen. Gaan overal mee naartoe en hebben meteen alles bij

Nadere informatie

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Een goeie klus is niet alleen werk maar ook werken met plezier KOOLBORSTELLOOS, COMPACT EN DUURZAAM De krachtige accu schroefboormachines

Nadere informatie

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond Giraffe schuurmachine voor wand en plafond GE 5 + TB-L Bestelnr. 409.36 Opgenomen vermogen 500 Watt Afgegeven vermogen 270 Watt Onbelast toerental 00-650 /min Slijpschijf-Ø 2 mm Gereedschapsopname velcro

Nadere informatie

Stofzuigers, lijmpistolen, heteluchtpistolen

Stofzuigers, lijmpistolen, heteluchtpistolen CAT_BOSCH_2011-12_NL_bosch-blauw-catalogus pagina 317 van 326 Professioneel blauw elektrisch gereedschap 317 Heteluchtpistool GHG 660 LCD Professional Het heteluchtpistool met hoogste bedieningscomfort

Nadere informatie

Accu boorhamer 18,0 V. CHE 18.0-EC/5.0 Set

Accu boorhamer 18,0 V. CHE 18.0-EC/5.0 Set Accu boorhamer 8,0 V CHE 8.0-EC/5.0 Set Bestelnr. 46.768 Accu-spanning 8 V Accu-capaciteit 2,5 / 5,0 Ah Onbelast toerental 0-400 /min Onbelast slagtal 0-4500 /min Max. slagenergie (EPTA),7 J Max. boor-ø

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie

1400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,125 mm L 3406 VRG

1400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,125 mm L 3406 VRG 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 400 Watt haakse slijper met regelbaar toerental,25 mm L 3406 VRG Bestelnr. 406.503 Max. slijpschijf-ø 25 mm Max. polijstmiddel-ø 60 mm Onbelast

Nadere informatie

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit Turbo-Jet

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit Turbo-Jet 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 25 mm LD 5-0 25, Kit Turbo-Jet Bestelnr. 405.94 Schijf-Ø 25 mm Onbelast toerental 0000 /min Opgenomen

Nadere informatie

Power tools voor professionals

Power tools voor professionals Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014 Geldig 31.12. 2 tot 014 2014 1979 1984 1986 1988 1999 2003 LS O O T R E W O P R A A J 35 2014 35 JARIG JUBILEUM MODELLEN Ter gelegenheid van het jubileum

Nadere informatie

BDS 43/180 C. Zeer laag dek. Volledig metalen planeetwielaandrijfwerk. Uitermate stil. Sterke motor. Voor reiniging onder meubilair en radiatoren.

BDS 43/180 C. Zeer laag dek. Volledig metalen planeetwielaandrijfwerk. Uitermate stil. Sterke motor. Voor reiniging onder meubilair en radiatoren. BDS 43/180 C Zeer robuuste en krachtige éénschijfsmachine met onderhoudsvrij planeetwieldrijfwerk voor vrijwel alle reinigingstaken van schoonmaakbedrijven. 1 Zeer laag dek 3 Volledig metalen planeetwielaandrijfwerk

Nadere informatie

Professioneel handgereedschap en toebehoren

Professioneel handgereedschap en toebehoren Professioneel handgereedschap en toebehoren Een motor, Drie toepassingen otor a príslušenstvo je predávané samostatne. 6HP 3.8L 20cm Ø 3150min -1 2.4KW 230V (16A) (50Hz) 10.5A (230V) BS4343 AC 175 Bar

Nadere informatie

900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 125 mm LE

900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 125 mm LE 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 25 mm LE 9-25 Bestelnr. 436.29 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 6000-500 /min Opgenomen

Nadere informatie

Magistraal ambachtswerk: Motorwerkplaats Engels Schmiede vervaardigt exclusieve custombikes met behulp van Bosch Professional Powertools

Magistraal ambachtswerk: Motorwerkplaats Engels Schmiede vervaardigt exclusieve custombikes met behulp van Bosch Professional Powertools Magistraal ambachtswerk: Motorwerkplaats Engels Schmiede vervaardigt exclusieve custombikes met behulp van Bosch Professional Powertools Van het frame tot en met de achterwielophanging, van het zadel tot

Nadere informatie

Centrale productkenmerken

Centrale productkenmerken Klopboormachine AdvancedImpact 900 De nieuwe klopboormachine met innovatieve Bosch KickBack Control en aandrijving met 2 standen: voor doe-hetzelvers met de hoogste eisen aan prestatie en controle Naar

Nadere informatie

Persinformatie. Klein formaat. Grootse prestaties: STIHL TSA 230 de eerste accudoorslijpmachine ter wereld

Persinformatie. Klein formaat. Grootse prestaties: STIHL TSA 230 de eerste accudoorslijpmachine ter wereld Persinformatie Klein formaat. Grootse prestaties: STIHL TSA 230 de eerste accudoorslijpmachine ter wereld september 2014 Of het nu minerale bouwmaterialen, metaal of buizen betreft voor klein slijpwerk

Nadere informatie

HITACHI DE BESTE TECHNIEK EN DE BESTE MACHINES: VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR, VEILIGHEID EN PRETTIG WERKEN

HITACHI DE BESTE TECHNIEK EN DE BESTE MACHINES: VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR, VEILIGHEID EN PRETTIG WERKEN DE BESTE TECHNIEK DE BESTE MACHINES: HITACHI VOOR E LANGERE LEVSDUUR, VEILIGHEID PRETTIG WERK DE LITHIUM ION BATTERIJ: 1-40% LICHTER VAN GEWICHT 2 - GAAT 260% LANGER MEE 3 - LAADT VEILIG BEWUST 4 - IS

Nadere informatie

Compact Klasse K 2.410

Compact Klasse K 2.410 Compact Klasse K 2.410 Uitermate geschikt voor incidenteel gebruik, een paar keer per jaar. Uitrusting: Geïntegreerde water fijnfilter Adapter tuinslang 3/4" Hogedrukslang 6 m Reinigingsmiddelentank Pistool

Nadere informatie

Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus. CHE 2-28 R SDS-plus

Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus. CHE 2-28 R SDS-plus Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus CHE 2-28 R SDS-plus Bestelnr. 46.490 Onbelast toerental 0-300 /min Onbelast slagtal 0-4000 /min Max. slagenergie (EPTA) 2,7 J Max. boor-ø in beton 28 mm Max. boor-ø

Nadere informatie