De allrounders met vele talenten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De allrounders met vele talenten."

Transcriptie

1 Voor elk detail. Voor elke gelegenheid. De allrounders met vele talenten. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de oscillerende multifunctionele gereedschappen PMF 250 CES, PMF 190 E en PMF 10,8 LI. Ongelooflijk veelzijdig: Met de multifunctionele gereedschappen is zagen, doorslijpen, schuren en schrapen... geen probleem meer!

2 Ontdek de Bosch PMF-serie nu ook online: De perfectionisten onder de gereedschappen. Het maakt niet uit waar u een klus wilt realiseren, de multifunctionele gereedschappen PMF 250 CES, PMF 190 E en PMF 10,8 LI ondersteunen u zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen. Want waar andere ophouden, komen de vele sterke punten van deze veelzijdige multitalenten pas echt goed tot hun recht. Voer alle plannen in een handomdraai uit en bespaar een enorme hoeveelheid tijd. Tijd waarin u met volle teugen kunt genieten van het resultaat van uw werk.

3

4 De multifunctionele gereedschappen vinden altijd weer een nieuwe klus. De PMF 250 CES, de PMF 190 E en het multifunctionele accugereedschap PMF 10,8 LI zijn ware kampioenen in veelzijdigheid. Het maakt niet uit of een oude vloerbedekking moet wijken voor een prachtig parket, de voegen in de badkamer moeten worden vernieuwd of de balkonleuning eindelijk van roest moet worden ontdaan: Met de talloze accessoires zijn de allrounders zo flexibel inzetbaar dat alles snel en eenvoudig is geklaard. Precies, snel en krachtig: Tot keer per minuut beweegt het gereedschap oscillerend in een hoek van 2,8 graden heen en weer.

5

6 Veelzijdige helpers voor het hele huis. Zo uitgebreid als de verkrijgbare accessoires zijn, zo veelzijdig zijn ook de toepassingen van de multifunctionele gereedschappen. Daarmee zijn het de perfecte gereedschappen voor al het detailwerk in het hele huis. Maar ook in de buitenlucht overtuigen ze door hun veelzijdige talenten en een comfortabel gebruik.

7 1 Buiten in de tuin Zagen Invallend zagen in gelamineerde platen en hardhout, bijv. voor stopcontacten, verlichting, enz. Schrapen Verwijderen van oude lak en verfresten, ook lijmresten evenals silicone en zachte materialen AIZ 32 BB ATZ 52 SFC Hout schuren Schuren van balken en planken evenals fijn schuren van hout met oneffenheden Metaal slijpen Vormslijpen en afbramen evenals als afronden van randen of vormgeving Korrel 120, Bij de binnenafwerking Zagen Uitsparingen in gipskartonplaten, bijv. voor installatie van gas-, water- en elektriciteitsleidingen Frezen Voegen trekken, groeven frezen in cellenbeton AIZ 28 BB ACZ 85 RT Snijden Doorslijpen van zachte uitzetvoegen, afdichtingsmateriaal, raamkit en isolatiemateriaal Schuren Afschuren van verf en grondverf AIZ 28 SC

8 2 Woonkamers renoveren Zagen Parket en laminaat uitzagen ACZ 85 EB Inkorten Vlak pas zagen, bijv. van deurkozijnen van zacht-, hard- en gefineerd hout ACZ 100 BB Pas zagen Zaagt metaal, bijv. bij aluminium vloerafdekstrips of profiellijsten pas zagen AIZ 10 AB Aanpassen Vlak aanpaswerk in hout, bijv. van meubelelementen en houten onderdelen ACZ 85 EC Schrapen Flexibel schaafijzer, bijv. tapijtlijmresten, verfresten of siliconen voegen verwijderen ATZ 52 SFC Snijden Zachte materialen, bijv. isolatiemateriaal voor geluidsisolatie, tapijt ACZ 100 SWB 4 In keuken en badkamer Zagen Invallend zagen in zacht hout, bijv. uitsparingen in meubelelementen en houten onderdelen AIZ 20 EC Doorslijpen Invalzaagblad voor metalen, bijv. vlak doorslijpen van niet-geharde spijkers en koperbuizen AIZ 32 AB Pas zagen Pas zagen van kunststof, hout en metaal, bijv. kunststof buizen en houten latten ACZ 85 EB Krabben Grondig verwijderen van lijmresten, bijv. tegellijm, of uitfrezen van voegen AVZ 70 RT Frezen Uitfrezen van voegen of uitsparingen in zachte tegels ACZ 85 RD Schrapen Stug schaafijzer, bijv. specie-, tegellijm-, tapijtlijmen betonresten verwijderen ATZ 52 SC

9

10 HCS segmentzaagblad voor hout, 85 mm BIM segmentzaagblad voor hout + metaal, 85 mm BIM segmentzaagblad voor hout + metaal, 100 mm Diepteaanslag Basic Segmentzaagbladen Met de haakse bocht van de segmentzaagbladen kunt u randen bereiken die u met traditionele machines slechts heel moeilijk of helemaal niet bereikt.

11 Precies zagen Zagen tot aan de rand. Of u nu korte of lange stukken, middenin of vlak langs de rand wilt zagen: Met de multifunctionele gereedschappen en de segmentzaagbladen raakt u overal snel en eenvoudig door. Bijvoorbeeld bij het leggen van parket en laminaat, bij het inkorten van het deurkozijn of om het stopcontact achter de kamerkast toegankelijk te maken. En ook voor metaal stoppen de allrounders niet. Met de metalen zaagbladen kunnen spijkers en buizen in een handomdraai op de gewenste lengte worden gezaagd. En dat zonder al teveel moeite en met de hoogste precisie. Parket tot aan de rand afzagen. Houten delen verwijderen. Kunststofbuis afsnijden. Pianoscharnier afsnijden.

12 Hout Door de verschillende breedte van de invalzaagbladen zorgen de Bosch multifunctionele gereedschappen PMF 250 CES, PMF 190 E of PMF 10,8 LI altijd voor optimale resultaten. Materialen: hout, kunststof Zaagbladbreedtes: 65, 32, 20, 10 mm Hout zagen wordt een fluitje van een cent. Ventilatieroosters uitzagen. Deurbeslag aanpassen. Stuk uit vlondervloer zagen. Stuk uit meubel snijden.

13 Zelfs metaal bezwijkt. Metaal Met uitstekende buizen en spijkers (ongehard) maken de PMF 250 CES, de PMF 190 E en de PMF 10,8 LI korte metten. Maar ook gipskartonplaten hebben niets in te brengen tegen de multifunctionele gereedschappen. Materialen: hout met spijkers, metaal (aluminium, koper, staal), gipskarton Zaagbladbreedtes: 32, 28, 20, 10 mm Zagen Spijkers afsnijden. Buizen afsnijden. Gipskartonplaat uitzagen. Vloerprofiel aanpassen.

14 HM-RIFF segmentzaagblad, 85 mm Diamant-RIFF segmentzaagblad, 85 mm HM-RIFF tegelspecie- en tegellijmverwijderaar, 70 mm HM-RIFF schuurplateau Universal Verlicht het werk op een harde ondergrond: De hardmetalen RIFF-segmentzaagbladen verwijderen moeiteloos oude kitvoegen en het diamant-riff segmentzaagblad schrikt ook niet terug voor het werken in wandtegels.

15 Frezen en krabben grof en fijn. Frezen & krabben Ook wanneer het hard tegen hard gaat, heeft u met de multifunctionele gereedschappen PMF 250 CES, PMF 190 E en PMF 10,8 LI weinig moeite. Met hun kracht frezen de allrounders altijd betrouwbaar en precies. Span gewoon een van de HM-RIFF segmentzaagbladen in en u kunt al beginnen: Breng met weinig moeite een extra kabelgoot in de muur aan of verwijder oud voegmateriaal in de badkamer. Als het er bij het uitfrezen erg smal aan toe gaat, dan draait het HM-RIFF segmentzaagblad met smalle zaagsnede hier graag voor op. En voor zuiver doorslijpen van wandtegels is het diamant-riff segmentzaagblad het beste geschikt. Het HM-RIFF schuurplateau is perfect geschikt om oppervlakken aan te passen. Specie of tegellijm verwijderen. Kabelgoot frezen. Voegen uitfrezen. Voegen in de kleinste hoeken uitfrezen.

16 HCS flexibel schaafijzer HCS stug schaafijzer De schraapopzetstukken. Stug of flexibel, precies zoals u het nodig heeft: Met de schraapopzetstukken bent u uitgerust voor alles wat moet worden verwijderd.

17 Schrapen Tapijtresten verwijderen. Siliconen voegen uitkrabben. Specie of tegellijm verwijderen. Zonder veel moeite plaats maken voor iets nieuws. Als het oude tapijt u al tijden een doorn in het oog is, dan zou dit nu de perfecte gelegenheid zijn om hier afscheid van te nemen. En als u toch bezig bent, gaat u in de badkamer toch meteen verder. Als u er dan nog geen genoeg van heeft: De verf van de prachtige commode in de hal bladdert af en is allang geen blikvanger mee. Met de schraapopzetstukken van de multifunctionele gereedschappen verwijdert u oude lijm- en betonresten, voegmateriaal, verflagen en alles wat u voor de voeten komt. Bereid vloeren, badkamers en meubels voor op een schitterende toekomst.

18 BIM segmentzaagblad gekarteld, 100 mm BIM segmentmes, 100 mm HCS universele voegensnijder, 28 x 50 mm Met de speciale opzetstukken snijdt u probleemloos zachte materialen als bijv. piepschuimplaten, voegenkit, linoleum, rubber of tapijt.

19 Snijden overal goed. Snijdt met absolute precisie, zelfs in de kleinste hoeken bij u thuis. Want de vorm van de multifunctionele gereedschappen helpt u om ook op zeer krappe plekken exact te kunnen werken. Vooral op plekken dichtbij de vloer of muur zijn de allrounders tegenover traditionele elektrische gereedschappen duidelijk in het voordeel. Zo lukt het precies passend op maat snijden van bijv. een vloerplaat of het vlak afsnijden van isolatiemateriaal op zolder heel gemakkelijk. Maar ook het snijden van zacht rubber-, tapijt- of voegmateriaal verrichten de multitalenten absoluut exact en precies. Snijden Tapijt op maat snijden. Voegenkit snijden. Isolatiemateriaal (bijv. piepschuim), zachte materialen (bijv. karton, rubber, leer).

20 Laatste schuurbeurt voor een perfect resultaat. De PMF 250 CES, de PMF 190 E en de PMF 10,8 LI effenen voor u niet alleen de weg naar nieuwe ideeën, maar geven er ook de nodige vorm aan. Of u nu hout, kunststof, metaal, steen of wat dan ook wilt schuren: maak het u heel gemakkelijk en maak uw keuze uit de talrijke schuurbladen uit het Bosch-accessoireprogramma. De opzetstukken passen niet alleen bij het desbetreffende materiaal, maar ook bij alle multifunctionele machines. Net als de vliezen en het polijstvilt, waarmee u reinigt en glans aanbrengt. Schuurplateau met klithechting. Het schuurplateau is uitgerust met een duurzame microklithechting. Zo kunnen de schuurbladen eenvoudig en snel worden gewisseld: het schuurblad lostrekken en nieuw blad eenvoudig aandrukken. Klaar.

21 Accessoires voor schuren, reinigen en polijsten White Paint helpt u als u op verf en lak werkt. Red Wood is de specialist voor alle werkzaamheden met hout. Voor een glanzend resultaat zorgt u met het reinigingsvlies zonder korrel en het polijstvilt. De stofafzuiging verwijdert grondig schuurstof en maakt vrij zicht tijdens het werken mogelijk. Schuren & polijsten Reinigingsvlies Stofafzuiging korrel 60, 80, 120, 180, 240 korrel 60, 80, 120, 180, 240 zonder korrel voor PMF 250 CES en PMF 190 E

22 Veelzijdige allrounder: de PMF 190 E. Ergonomisch ontwerp 190 W-motor Voldoende vermogen voor alle toepassingen Softgrip Voor een comfortabele en veilige bediening Klein en praktisch gereedschap met kleine greepomvang Oscillatie oscillatiebewegingen per minuut in een hoek van 2,8 graden Gereedschapsopname Snel en ongecompliceerd wisselen van alle opzetstukken met inbussleutel Bevestigingsmogelijkheid voor externe stofafzuiging Voor stofvrij schuren (verkrijgbaar als speciaal accessoire) Bosch Electronic met traploze instelling van aantal oscillatiebewegingen Voor op materiaal afgestemd werken

23 Type Afmetingen (l x b x h) Opgenomen vermogen Oscillatiebewegingen PMF 190 E 284 x 95 x 61 mm 190 W /min De accessoires kunnen in verschillende posities in de gereedschapopname worden bevestigd en aan de dienovereenkomstige toepassing worden aangepast. De opname heeft een vormgeslotenheid die elk wegglijden verhindert. Dankzij het éénschroefprincipe gebeurt het wisselen van gereedschap snel en eenvoudig. Oscillatiehoek 2,8 Gewicht zonder toebehoren Bosch Electronic ca. 1,2 kg P Leveromvang PMF 190 E 1 x kunststof koffer 1 x BIM-segmentzaagblad hout+metaal 1 x HCS invalzaagblad hout 1 x deltaschuurplateau 1 x deltaschuurblad-set 1 x viertraps diepteaanslag (voor segmentzaagbladen)

24 Krachtige allrounder: de PMF 250 CES. 250 watt motor Krachtig met softstart Extra handgreep Alles betrouwbaar en stevig in grip Ergonomisch ontwerp Smalle greepomvang met softgrip zorgt voor perfecte handling Bosch-SDS-systeem Snel en eenvoudig wisselen van accessoires zonder een sleutel Oscillatie oscillatiebewegingen per minuut in een hoek van 2,8 graden Traploze instelling van aantal oscillatiebewegingen Voor op materiaal afgestemd werken Constant Electronic Zorgt voor een gelijkblijvend hoog vermogen, ook onder belasting Robuuste uitvoering Aluminium beschermt tegen beschadigingen Bevestigingsmogelijkheid voor externe stofafzuiging Voor stofvrij schuren (verkrijgbaar als speciaal accessoire)

25 Type Afmetingen (l x b x h) Opgenomen vermogen Oscillatiebewegingen PMF 250 CES 284 x 95 x 61 mm 250 W /min De uitgebreide accessoires bieden u eindeloze mogelijkheden voor het verwezenlijken van uw ideeën. En met de wisselfunctie zonder gereedschap en de extra handgreep wordt het werken nog sneller en effectiever. Oscillatiehoek 2,8 Gewicht zonder toebehoren SDS-systeem ca. 1,3 kg P Constant Electronic P Leveromvang 1 x kunststof koffer 1 x BIM-segmentzaagblad hout+metaal 1 x HCS invalzaagblad hout 1 x HCS stug schaafijzer 1 x deltaschuurplateau PMF 250 CES 1 x viertraps diepteaanslag (voor segmentzaagbladen) 1 x handgreep

26 Snoerloos multitalent: de PMF 10,8 LI. Krachtige motor Ergonomisch ontwerp Klein en praktisch gereedschap met kleine greepomvang Accu Volhardende Li-ion-accu met 10,8 volt zonder geheugeneffect en zonder zelfontlading Stille 10,8 volt motor (ca. 194 watt) met geringe trillingen OSCILLATIE oscillatiebewegingen per minuut in een hoek van 2,8 graden Bosch Eco Electronic met traploze instelling van aantal oscillatiebewegingen Voor op materiaal afgestemd werken, eenvoudiger geleiden van de machine en langere acculooptijd Bevestigingsmogelijkheid voor externe stofafzuiging Voor stofvrij schuren (verkrijgbaar als speciaal accessoire)

27 Type Afmetingen (l x b x h) Accuspanning Oscillatiebewegingen PMF 10,8 LI 274 x 71 x 47 mm 10,8 V /min Oscillatiehoek 2,8 Gewicht zonder toebehoren ca. 0,9 kg Een overzicht van de voordelen van de Bosch Electronic Bosch Eco Electronic De Lithium-Ion-technologie Oplaadtijd P P P 60 min. Lithium-Ion-technologie Bosch machines met Lithium-Ion-technologie zijn praktisch altijd gereed voor gebruik. Of de accu nu vol, halfvol of leeg is plaats deze onbekommerd in het laadstation. Want zelfontlading of geheugeneffect behoren allang tot het verleden. Vanwege korte oplaadtijden zijn Bosch accumachines met Lithium-Ion-technologie direct weer startklaar en staan u in tegenstelling tot traditionele NiCdaccu's ca. 6 keer langer ter beschikking. Zo heeft een volledig geladen Lithiumion-accu zelfs na 4 maanden stand-by nog altijd een capaciteit van ruim 85 %. PMF 10,8 LI Leveromvang 1 x kunststof koffer, 1 x BIM segmentzaagblad hout + metaal, 1 x HCS invalzaagblad hout, 1 x deltaschuurplateau, 1 x deltaschuurblad-set, 1 x accupack, 1 x Li-ion-snellaadapparaat Altijd volle kracht Vermogen, lading, lichtgewicht up to +50% Eco Electronic Het nieuwe, innovatieve Bosch Eco Electronic Als de motor bij maximaal toerental niet wordt belast, dan schakelt deze automatisch terug naar de stationaire loop Eco Electronic. Bij hernieuwde belasting versnelt hij meteen weer naar de volle snelheid. Daardoor worden een duidelijk langere acculooptijd en een eenvoudigere geleiding gewaarborgd. Hetzelfde vermogen met half formaat Lange levensduur

28 Veelzijdig ook qua accessoires! Zagen BIM segmentzaagblad hout + metaal, 100 mm ACZ 100 BB BIM segmentzaagblad hout + metaal, 85 mm ACZ 85 EB HCS segmentzaagblad hout, 85 mm ACZ 85 EC 26mm 20mm 20mm BIM invalzaagblad hout + metaal, 65 x 40 mm BIM invalzaagblad hout + metaal, 28 x 50 mm BIM invalzaagblad hardhout, 32 x 40 mm AIZ 65 BB AIZ 28 EB AIZ 32 BB

29 Frezen en krabben AVZ 70 RT HM-RIFF tegelspecie- en tegellijmverwijderaar, 70 mm C51 HM-RIFF schuurplateau Universal Diamant-RIFF segmentzaagblad, 85 mm HM-RIFF segmentzaagblad, 85 mm HM-RIFF segmentzaagblad, 85 mm C53 HM-RIFF segmentzaagblad, 65 mm HM-RIFF invalzaagblad, 32 x 30 cm C48 AVZ 78 RT ACZ 85 RD ACZ 85 RT ACZ 85 RTT ACZ 65 RT AIZ 32 RT

30 Schrapen ATZ 52 SC HCS stug schaafijzer, 52 x 26 mm ATZ 52 SFC HCS flexibel schaafijzer, 52 x 45 mm Snijden ACZ 100 SWB BIM segmentzaagblad gekarteld, 100 mm ACZ 100 SB BIM segmentmes, 100 mm C50 AIZ 28 SC HCS universele voegensnijder, 28 x 50 mm Silicon

31 Schuren & polijsten AVI 93 G Delta-schuurplateau, 93 mm Schuurbladen Red Wood, 93 mm Schuurbladen White Paint, 93 mm Reinigingsvlies zonder schuurmiddel, 93 mm PVC Polijstvilt, 93 mm Stofafzuiging voor PMF 10,8 LI Stofafzuiging voor PMF 250 CES en PMF 190 E C55

32 Sets Universeel-set 1 BIM segmentzaagblad Wood and Metal ACZ 85 EB 1 BIM invalzaagblad Wood and Metal AIZ 28 EB 1 HCS schaafijzer ATZ 52 SFC 10 Red Wood-top schuurbladen 10 White Paint schuurbladen Tegel-set 1 HM-RIFF segmentzaagblad ACZ 85 RT 1 HM-RIFF schuurplateau AVZ 78 RT 1 HCS schaafijzer ATZ 52 SFC 1 BIM invalzaagblad Metal AIZ 20 AB Vloer-/inbouw-set 1 BIM segmentzaagblad Wood and Metal ACZ 85 EB 1 BIM invalzaagblad Hard Wood AIZ 32 BB 1 HCS invalzaagblad Wood AIZ 32 EC 1 HCS schaafijzer ATZ 52 SC

33 Zagen AIZ 32 EC HCS invalzaagblad hout, 32 x 40 mm Plastik AIZ 10 EC HCS invalzaagblad hout, 10 x 30 mm Plastik AIZ 32 AB BIM invalzaagblad metaal, 32 x 30 mm AIZ 20 AB BIM invalzaagblad metaal, 20 x 20 mm AIZ 10 AB BIM invalzaagblad metaal metaal, 10 x 20 mm Diepteaanslag Basic (voor segmentzaagbladen) C61

34 Nog meer ideeën gewenst? Laat u op inspireren op het gebied van huisverfraaiing en design. Hier vindt u niet alleen tips en trucs over veel voorkomende werkzaamheden in huis, maar ook bouwinstructies voor buitengewone designobjecten alsmede natuurlijk actuele en uitgebreide informatie over alle Bosch doe-het-zelf machines G37912 BE-nl Gedrukt in de Bondsrepubliek Duitsland Technische wijzigingen voorbehouden. Aansprakelijkheid voor drukfouten wordt niet aanvaard. Robert Bosch Benelux Divisie elektrisch gereedschap Postbus 3267 NL-4800 DG Breda

De allrounders met vele talenten.

De allrounders met vele talenten. Voor elk detail. Voor elke gelegenheid. De allrounders met vele talenten. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de oscillerende multifunctionele gereedschappen

Nadere informatie

veelzijdig! Ongelooflijk NIEUW!

veelzijdig! Ongelooflijk NIEUW! Ongelooflijk veelzijdig! NIEUW! Nieuw! Het draadloze multifunctionele gereedschap PMF 10,8 LI van Bosch. Ongelooflijk veelzijdig: zagen, doorslijpen, frezen, schuren, schrapen... Met de PMF 180 E en de

Nadere informatie

Zo praktisch. kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers

Zo praktisch. kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers Gepland. Gedaan. Zo praktisch kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers PSB 14,4 LI-2 en PSB 18 LI-2. Klopboren in metselwerk of boren en schroeven in

Nadere informatie

Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel.

Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel. Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel. De multischuurmachine PSM 10,8 LI met PowerAutomatic. NIEUW! De multischuurmachine PSM 10,8 LI. Hiermee schuurt u zonder snoer, praktisch en supercomfortabel.

Nadere informatie

Accessoires voor Multi-Cutter

Accessoires voor Multi-Cutter Accessoires voor Multi-Cutter Back 650 Accessoires voor Multi-Cutter Inleiding Bosch accessoires 11/12 Alleen de 3Ma tegelspecie- en tegellijmverwijderaar verenigt alle gebruikelijke toepassingen rond

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht Compact Generation

veilig in de hand. Kracht Compact Generation Kracht veilig in de hand. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de nieuwe haakse slijpmachines van Bosch. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe

Nadere informatie

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen.

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Oud wordt nieuw. In één keer. Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Make it your home. Maak het jouw thuis met een wereldprimeur: de schuurroller PRR 250 ES van Bosch. Zijn gemakkelijk te verwisselen

Nadere informatie

Eindeloos zachte loop

Eindeloos zachte loop Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. Eindeloos zachte loop ongelooflijke kracht. De nieuwe, compacte excenterschuurmachines van Bosch. New Compact Generation NIEUW! De nieuwe Compact generatie

Nadere informatie

Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen.

Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen. Materiaalmix. Een unicum. Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen. Make it your home. Maak het jouw thuis met de PKS 16 Multi. Met de veelzijdige mini-handcirkelzaag realiseert u uw plannen

Nadere informatie

Het juiste bit altijd bij de hand.

Het juiste bit altijd bij de hand. Op uw plaatsen. Klaar? Af! Het juiste bit altijd bij de hand. Make it your home: Het zoeken naar het passende bit is nu eindelijk verleden tijd door de innovatieve PSR Select. Door de geïntegreerde bit-trommel

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht

veilig in de hand. Kracht Kracht veilig in de hand. Make it your home. Maak het jouw thuis met de haakse slijpmachines PWS 700-115, PWS 750-115 en PWS 850-125. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe compacte ontwerp

Nadere informatie

De Uneo heeft de slag te pakken.

De Uneo heeft de slag te pakken. Boren Schroeven Hameren De Uneo heeft de slag te pakken. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Uneo en de Uneo Maxx van Bosch. De compacte accuboorhamers met pneumatisch slagmechanisme hameren,

Nadere informatie

Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits.

Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits. Eenvoudig spuiten. Mooier wonen. Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits. Make it your home. Maak het jouw thuis met de verfspuitsystemen PFS 2000, PFS 3000-2 en PFS 5000 E van Bosch. Dankzij

Nadere informatie

Centrale productkenmerken

Centrale productkenmerken Multifunctioneel gereedschap PMF 250 CES De veelzijdige allrounder waarbij gereedschap bliksemsnel kan worden gewisseld Naar het product Centrale productkenmerken - Flexibel inzetbare helper door een groot

Nadere informatie

boort zelfs in hout, metaal en metselwerk.

boort zelfs in hout, metaal en metselwerk. Minimale inspanning Meer dan alleen een accuschroevendraaier boort zelfs in hout, metaal en metselwerk. Maximaal resultaat Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaier PSB

Nadere informatie

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht.

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Ontspannen werken. Ontspannen genieten. Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Compacte constructie en krachtige EC-motor voor onvermoeibaar schroeven en boren. De nieuwe machines van

Nadere informatie

exact zagen Perfect voor

exact zagen Perfect voor Perfect voor exact zagen Precies zagen en snijden als nooit tevoren. Met de stationaire machines PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S en het zaagstation PLS 300 voor decoupeerzagen evenals de tegelsnijder PTC

Nadere informatie

Gebalde kracht in compacte vorm.

Gebalde kracht in compacte vorm. Gebalde kracht in compacte vorm. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert De nieuwe Compact generatie klopboormachines van Bosch. Easy, Universal of Expert vind de machine die

Nadere informatie

precisie. In opdracht van Nieuwe Compact generatie Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch.

precisie. In opdracht van Nieuwe Compact generatie Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch. Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. In opdracht van precisie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch. Easy Expert Universal Nieuwe Compact generatie Easy Universal Expert NIEUW! De Compact

Nadere informatie

voor veel oppervlakken.

voor veel oppervlakken. Probleemloos verwijderen. Snel zijn intrek nemen. Een wandbewerkingssysteem voor veel oppervlakken. Het wandbewerkingssysteem PWR 180 CE met zijn veelzijdige opzetstukken verwijdert pleisterwerk, tegellijm-

Nadere informatie

Geen. perfectie! Enkel. geknoei.

Geen. perfectie! Enkel. geknoei. Geen geknoei. Enkel perfectie! NIEUW! De Bosch accuschroefboormachines PSR 14,4 LI-2 en PSR 18 LI-2 met Bosch PowerControl. Zo comfortabel en eenvoudig was boren en schroeven nog nooit. Meer informatie

Nadere informatie

Bosch. heggenscharen.

Bosch. heggenscharen. Bosch heggenscharen. AHS 54-20 LI Grote heggen AHS 7000 Pro-T Grote heggen AHS 60-16 Kleine heggen ASB 10,8 LI set Middelgrote tot grote struiken/figuursnoeiwerk Isio set voor vormgeven en knippen langs

Nadere informatie

hameren, beitelen. Boren, Voor elke toepassing het juiste product.

hameren, beitelen. Boren, Voor elke toepassing het juiste product. Boren, hameren, beitelen. Voor elke toepassing het juiste product. Elektrische gereedschappen van Bosch helpen u altijd bij het realiseren van uw klussen. Kies uit compacte, praktische machines met perfect

Nadere informatie

STARLOCK: Nieuw systeem voor alle multitools DE ORIGINELE MULTITOOLS VOOR DE PROFESSIONAL! PREMIUM

STARLOCK: Nieuw systeem voor alle multitools DE ORIGINELE MULTITOOLS VOOR DE PROFESSIONAL! PREMIUM STARLOCK: Nieuw systeem voor alle multitools DE ORIGINELE MULTITOOLS VOOR DE PROFESSIONAL! PREMIUM INTRODUCTIE ROTEC presenteert een nieuwe lijn met multitools voorzien van het universele STARLOCKopnamesysteem

Nadere informatie

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap.

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Geniet. Ontspan. De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Isio, uw lichte en ergonomische tuingereedschap van Bosch. De multifunctionele motorunit kan worden

Nadere informatie

GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman

GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman Compacte krachtpatser breidt 18-volt-systeem uit: GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman Precieze accu reciprozaag voor veelzijdige toepassingen Praktische bouwvorm en sterk vermogen voor

Nadere informatie

werkplaats ontbreken.

werkplaats ontbreken. Mag in geen enkele werkplaats ontbreken. De Bosch tafelboormachine PBD 40. NIEUW! De Bosch tafelboormachine PBD 40 voor de hoogste precisie en bedieningsgemak. Meer informatie vindt u op www.bosch-do-it.nl

Nadere informatie

KOPPELINGEN. Multiblade Universeel

KOPPELINGEN. Multiblade Universeel KOPPELINGEN Multiblade Universeel Deze koppeling is geschikt voor o.a. de volgende Multitools: Fein Multimaster, Bosch, Makita, Milwaukee, Einhell, Würth EMS 10, EMS 350, Ferm, AEG, Skil, Craftsman, Dremel,

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad

Technisch Specificatieblad Technisch Specificatieblad DG Trading B.V. De Langeloop 12-1 1742 PB SCHAGEN Opgesteld door: G.J.P Produktnaam: Qblades Bekrachtigd door: D.P. Het produkt: Qblades multitool zaagbladen en accessoires zijn

Nadere informatie

Uitgerust met de functie die beslissend is: precisie. Oscillerende multitool OS 400

Uitgerust met de functie die beslissend is: precisie. Oscillerende multitool OS 400 Uitgerust met de functie die beslissend is: precisie. Oscillerende multitool OS 400 Precisie in elke positie. Met de VECTURO OS 400 boekt u overal een beter resultaat. Met het plamuurmes eenvoudig mogelijk:

Nadere informatie

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm ORE -5 Set 379.6 Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij

Nadere informatie

Accumachines 36 volt series

Accumachines 36 volt series CAT_BOSCH_20-2_NL_bosch-blauw-catalogus pagina 46 van 326 46 Professioneel blauw elektrisch gereedschap Accuboorhamer 36 volt Even krachtig als een machine op netstroom GBH -LI Professional Even krachtig

Nadere informatie

De nieuwe oscillerende accumachine VECTURO OSC 18 Voordelen voor de eindklant

De nieuwe oscillerende accumachine VECTURO OSC 18 Voordelen voor de eindklant Voordelen voor de eindklant De accumachine VECTURO OSC 18 met gereedschapsopname StarlockMax en EC-TEC-motor garandeert een maximaal vermogen voor de zwaarste toepassingen. Bovendien uitgerust met een

Nadere informatie

FEIN SuperCut Construction product- en prijsoverzicht.

FEIN SuperCut Construction product- en prijsoverzicht. FEIN SuperCut Construction product- en prijsoverzicht. Geldig tot 31-03-2015 Perfect afgestemd op elke behoefte: de nieuwe FEIN SuperCut sets. Het FEIN SuperCut systeem is perfect afgestemd op de eisen

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak Bosch trimmers. ART 26 LI Comfort ART 26 Easytrim Accu Basis ART 26 Accutrim Gemak Zo kiest u uw Bosch trimmer. Stap 1 Kijk hoe groot uw klus is en kies het desbetreffende tabblad hieronder. Stap 2 Bekijk

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen Een borstel, tweede

Nadere informatie

Bosch. kettingzagen.

Bosch. kettingzagen. Bosch kettingzagen. AKE 40-19 S Standaard tuin AKE 35 S Kleine en middelgrote klussen AKE 40 S Kleine en middelgrote klussen AKE 30 LI Mobiliteit AKE 40-19 Pro Zware klussen Zo kiest u uw Bosch kettingzaag.

Nadere informatie

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm ORE 25-2 Bestelnr. 429.872 Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar

Nadere informatie

Nergens goedkoper. Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden.

Nergens goedkoper. Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden. Nergens goedkoper Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden. -36 % MDF platen Afm. 244x122 cm Voorgeschuurd Perfect en egaal schilderresultaat

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Bandvijlmachine in set. FBE Set

Bandvijlmachine in set. FBE Set Bandvijlmachine in set FBE 8-40 Set 420.549 Opgenomen vermogen 800 Watt Afgegeven vermogen 325 Watt Bandsnelheid 4-2 m/sec Bandafmetingen 520/-30 Kabellengte 4,0 m Gewicht 2,4 kg Basisuitrusting schuurarm,

Nadere informatie

Aan u de keuze! Die nieuwe afkort-trekzaag KAPEX KS 88 en de KS 120

Aan u de keuze! Die nieuwe afkort-trekzaag KAPEX KS 88 en de KS 120 Aan u de keuze! Die nieuwe afkort-trekzaag KAPEX KS 88 en de KS 120 Gereedschap voor het beste resultaat Dubbele precisie KAPEX KS 88 KS 120. De nieuwe KAPEX KS 88 en de KS 120, twee afkort-trekzagen één

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen.

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. VERBOUWING Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. FEIN schroefmachine voor droge montagebouw als accu- en kabelgebonden machine. ASCT 18 M: meer dan 2300 schroefverbindingen per acculading! Nieuw van

Nadere informatie

dimensie in kracht Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE

dimensie in kracht Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe dimensie in kracht De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE NIEUW! De Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE. Optimale ergonomie door compact

Nadere informatie

Power voor alle toestellen.

Power voor alle toestellen. Power voor alle toestellen. Vervang alleen het toestel niet de accu. NIEUW! De sterke 18 voltfamilie met Lithium-Ion-technologie. Eén accu voor alles voor Bosch-toestellen in huis en tuin 18 volt Lithium-Ion

Nadere informatie

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Een goeie klus is niet alleen werk maar ook werken met plezier KOOLBORSTELLOOS, COMPACT EN DUURZAAM De krachtige accu schroefboormachines

Nadere informatie

Gaat verder waar anderen stoppen.

Gaat verder waar anderen stoppen. Gaat verder waar anderen stoppen. De platkop-slijper van Metabo Optimaal resultaat met de gebogen lamellenschijven van Metabo Eindelijk de oplossing, in kleine ruimtes. De nieuwe platkop-slijper: slijpwerkzaamheden

Nadere informatie

1400 Watt krachtige haakse slijper,125 mm L

1400 Watt krachtige haakse slijper,125 mm L 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 400 Watt krachtige haakse slijper,25 mm L 4-25 Bestelnr. 447.560 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 500 /min Opgenomen vermogen 400 Watt

Nadere informatie

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel De voordelen voor uw mobiliteit. U kunt met uw rolstoel nòg makkelijker

Nadere informatie

Accu reciprozaag 18,0 V RS

Accu reciprozaag 18,0 V RS 2 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/8 030 Fax +3 (0)497/8 039 Accu reciprozaag 8,0 V RS 29 8.0 Bestelnr. 47.874 Onbelast slagtal 0-300 /min Slag 29 mm Accu-spanning 8 V Accu-capaciteit 2, /,0 Ah Gewicht zonder

Nadere informatie

Satineermachine TRINOXFLEX. BBE Set

Satineermachine TRINOXFLEX. BBE Set Satineermachine TRINOXFLEX BBE 4-3 0 Set Bestelnr. 46.504 Satineermachine TRINOXFLEX + Microprocessor-elektronica: regelbaar toerental, d.m.v. tachogenerator wordt het ingestelde toerental constant gehouden,

Nadere informatie

Starlock-accessoiresvoor professionele multitools van Bosch

Starlock-accessoiresvoor professionele multitools van Bosch Nog grotere prestaties en precisie Starlock-accessoiresvoor professionele multitools van Bosch Uniformopnamesysteem, unieke accessoires Ontwikkelingssamenwerking: Bosch en Fein introduceren een gestandaardiseerde

Nadere informatie

Satineermachine TRINOXFLEX BSE

Satineermachine TRINOXFLEX BSE Satineermachine TRINOXFLEX BSE 8-4 50 453.404 Opgenomen vermogen 800 Watt Afgegeven vermogen 325 Watt Max. gereedschap-ø 25 Breedte gereedschap 50 Gereedschapsopname 9 Onbelast toerental 400-4000 /min

Nadere informatie

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Accumachines voor de vakman met de kracht van een kabelgebonden machine - Gebruikersinterface

Nadere informatie

Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier

Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier van Bosch voor de vakman Hoge gebruikersbescherming en meerwaarde door Connectivityfunctie Precisiekoppeling voor meer comfort en minder slijtage KickBack

Nadere informatie

SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal

SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 SUPRAFLEX, de schuurspecialist voor gelakte oppervlakken, hout, steen en metaal SE 4-2 Set Bestelnr. 49.206 Max. steunzool-ø mm Onbelast toerental

Nadere informatie

Bandvijlmachine FBE 8-140

Bandvijlmachine FBE 8-140 Bandvijlmachine FBE 8-40 420.530 Opgenomen vermogen 800 Watt Afgegeven vermogen 325 Watt Bandsnelheid 4-2 m/sec Bandafmetingen 520/-9 Kabellengte 4,0 m Gewicht 2,4 kg Basisuitrusting slijparm spits 9 256.525

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

- Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken zonder snel moe te worden

- Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken zonder snel moe te worden Lange looptijd bij een gering gewicht GSR 10,8 V-EC TE Professional van Bosch voor de vakman Accudroogbouwschroevendraaier voor flexibel gebruik - Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken

Nadere informatie

1400 Watt krachtige haakse slijper,125 mm L

1400 Watt krachtige haakse slijper,125 mm L 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 400 Watt krachtige haakse slijper,25 mm L 4-25 Bestelnr. 447.560 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 500 /min Opgenomen vermogen 400 Watt

Nadere informatie

710 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 1107 VE

710 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 1107 VE 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 70 Watt excenterschuurder met stofafzuiging X 07 Bestelnr. 28.669 Opgenomen vermogen 70 Watt Afgegeven vermogen 420 Watt Slag 8,8 mm Onbelast slagtal

Nadere informatie

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2 Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 00-2 Bestelnr. 429.856 Deltaschuurmachine met toerentalregeling + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar toerental. Geen uitgebreide nabewerking

Nadere informatie

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit TH-Jet

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit TH-Jet Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 25 mm LD 5-0 25, Kit TH-Jet Bestelnr. 405.930 Schijf-Ø 25 mm Onbelast toerental 0000 /min Opgenomen vermogen 450 Watt Afgegeven vermogen 950 Watt Vibratie

Nadere informatie

Magistraal ambachtswerk: Motorwerkplaats Engels Schmiede vervaardigt exclusieve custombikes met behulp van Bosch Professional Powertools

Magistraal ambachtswerk: Motorwerkplaats Engels Schmiede vervaardigt exclusieve custombikes met behulp van Bosch Professional Powertools Magistraal ambachtswerk: Motorwerkplaats Engels Schmiede vervaardigt exclusieve custombikes met behulp van Bosch Professional Powertools Van het frame tot en met de achterwielophanging, van het zadel tot

Nadere informatie

Centrale productkenmerken

Centrale productkenmerken Klopboormachine AdvancedImpact 900 De nieuwe AdvancedImpact 900 met innovatieve Bosch Kickback Control en aandrijving met 2 standen: voor doe-hetzelvers met de hoogste eisen aan prestatie en controle Naar

Nadere informatie

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES Sneller, Veiliger & Netter Slijpen kan overmatig stof, dampen, rook, vuur en zelfs ontploffing veroorzaken. Evolution

Nadere informatie

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive -

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Festool, Waddinxveen maart 2009 Ware grootte zit van binnen Mobiele stofafzuigers CLEANTEX CT 26 CT 36 De nieuwe CLEANTEX overtuigt zowel door zijn compacte

Nadere informatie

Centrale productkenmerken

Centrale productkenmerken Klopboormachine AdvancedImpact 900 De nieuwe klopboormachine met innovatieve Bosch KickBack Control en aandrijving met 2 standen: voor doe-hetzelvers met de hoogste eisen aan prestatie en controle Naar

Nadere informatie

BDS 43/180 C. Zeer laag dek. Volledig metalen planeetwielaandrijfwerk. Uitermate stil. Sterke motor. Voor reiniging onder meubilair en radiatoren.

BDS 43/180 C. Zeer laag dek. Volledig metalen planeetwielaandrijfwerk. Uitermate stil. Sterke motor. Voor reiniging onder meubilair en radiatoren. BDS 43/180 C Zeer robuuste en krachtige éénschijfsmachine met onderhoudsvrij planeetwieldrijfwerk voor vrijwel alle reinigingstaken van schoonmaakbedrijven. 1 Zeer laag dek 3 Volledig metalen planeetwielaandrijfwerk

Nadere informatie

Tanga DX200 NIEUW. Een handige, lichte krachtpatser voor nauwkeurige demontage van raamkozijnen. 1700W, 70mm zaagdiepte, lager gewicht

Tanga DX200 NIEUW. Een handige, lichte krachtpatser voor nauwkeurige demontage van raamkozijnen. 1700W, 70mm zaagdiepte, lager gewicht Tanga DX200 Een handige, lichte krachtpatser voor nauwkeurige demontage van raamkozijnen NIEUW 1700W, 70mm zaagdiepte, lager gewicht Snel, proper en nauwkeurig werken met Tanga DX200: - Nauwkeurig verwijderen

Nadere informatie

MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES. Veiligheidsknop.

MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES. Veiligheidsknop. MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES www.klindex.it Veiligheidsknop Tegen toevallige inschakeling Water regeling Die regelt de hoeveelheid water dat gebruikt moet worden op het

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 125 mm LE L-BOXX

900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 125 mm LE L-BOXX 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 25 mm LE 9-25 L-BOXX Bestelnr. 436.739 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 6000-500 /min

Nadere informatie

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Geïntegreerde stofafzuiging en EC-motoren voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur - Eerste 18-volt-boorhamers

Nadere informatie

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN Diamatic, specialist in de markt van machines en accessoires voor de bouwen vloerenbranche. Diamatic heeft

Nadere informatie

Gatzagen: altijd de juiste specialist

Gatzagen: altijd de juiste specialist Gatzagen Back 208 Gatzagen Overzicht Bosch accessoires 11/12 Gatzagen: altijd de juiste specialist Progressor met Pagina 212 Sheet Metal met Pagina 217 Multi Construction met Pagina 221 Diamantgatzaag

Nadere informatie

900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 125 mm LE

900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 125 mm LE 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 900 Watt haakse slijper, universeel bruikbaar, 25 mm LE 9-25 Bestelnr. 436.29 Max. slijpschijf-ø 25 mm Onbelast toerental 6000-500 /min Opgenomen

Nadere informatie

ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES

ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES ACTUELE PRIJZEN 01/2015 GELDIG VANAF 01/2015 Powertools voor professionals ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES REGISTREER VOOR 3 JAAR GARANTIE Scan de QR code of bezoek www.panasonic-powertools.eu/pt/registratie.htm

Nadere informatie

Power tools voor professionals

Power tools voor professionals Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014 Geldig 31.12. 2 tot 014 2014 1979 1984 1986 1988 1999 2003 LS O O T R E W O P R A A J 35 2014 35 JARIG JUBILEUM MODELLEN Ter gelegenheid van het jubileum

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING SLEUVENZAAGMACHINE MS 125

GEBRUIKSAANWIJZING SLEUVENZAAGMACHINE MS 125 GEBRUIKSAANWIJZING SLEUVENZAAGMACHINE MS 125 WWW.INTERDYNAMICS.EU Technische gegevens sleuvenzaag MS125 ATTENTIE: Deze sleuvenzaag mag alleen worden gebruikt door personen die daarvoor zijn aangewezen

Nadere informatie

Primeur van Bosch voor devakman: accumetaalcirkelzaag GKM 18 V-LI Professional

Primeur van Bosch voor devakman: accumetaalcirkelzaag GKM 18 V-LI Professional Primeur van Bosch voor devakman: accumetaalcirkelzaag GKM 18 V-LI Professional Snel, precies en bijna zondervonken metaal doorslijpen Metaal snel, precies enbijna zonder vonken doorslijpen: dat kan de

Nadere informatie

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit Turbo-Jet

Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 125 mm. LD , Kit Turbo-Jet 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Compacte betonschuurder voor stofvrij schuren, 25 mm LD 5-0 25, Kit Turbo-Jet Bestelnr. 405.94 Schijf-Ø 25 mm Onbelast toerental 0000 /min Opgenomen

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Praktisch en compact voor optimale controle - Comfortabel te hanteren: praktische machines met krachtige EC-motoren

Nadere informatie

Basisuitrusting Buisbandschuurmachine en bandvijl TRINOXFLEX in set

Basisuitrusting Buisbandschuurmachine en bandvijl TRINOXFLEX in set Buisbandschuurmachine en bandvijl TRINOXFLEX in set BRE 8-4 INOX Set 453.463 Opgenomen vermogen 800 Watt Afgegeven vermogen 325 Watt Bandsnelheid 3-8 m/sec Bandafmetingen / 9 / 30 Max. buis-ø 50 Onbelast

Nadere informatie

REW LZ EERBEEK AC EERBEEK

REW LZ EERBEEK AC EERBEEK Zaagmachines 01 2016 REW Gereedschappen b.v. Kollergang 3 6961 LZ EERBEEK Postbus 103 6960 AC EERBEEK Tel. 0313 65 55 50 Fax 0313 65 55 65 E-mail info@rew.nl www.rew.nl Cirkelzaagmachine overzicht Alfra

Nadere informatie

Lente Campagne 2010. Prijzen geldig tot 30-06-2010

Lente Campagne 2010. Prijzen geldig tot 30-06-2010 Lente Campagne 2010 Prijzen geldig tot 30-06-2010 CAMERA INSPECTIE SeeSnake * Een inspectie systeem voor 40 mm 90 leidingen! Het nieuwe microdrain Inspectie systeem betekent een grote stap voorwaarts in

Nadere informatie

MACHINES VOOR DE TEGELZETTER. Tegelzaagmachines 28. Natuursteenzaagmachines 34. Tegelsnijplanken 37. Mixer 38 VOOR DE AANNEMER. Steenzaagmachines 39

MACHINES VOOR DE TEGELZETTER. Tegelzaagmachines 28. Natuursteenzaagmachines 34. Tegelsnijplanken 37. Mixer 38 VOOR DE AANNEMER. Steenzaagmachines 39 MACHINES VOOR DE TEGELZETTER Tegelzaagmachines 28 Natuursteenzaagmachines 34 Tegelsnijplanken 37 Mixer 38 VOOR DE AANNEMER Steenzaagmachines 39 Muurzaagmachines 43 Sleuvenzaagmachines 45 Voegenfreesmachine

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

MEUBELS / HOUT MOGELIJKHEDEN

MEUBELS / HOUT MOGELIJKHEDEN HOUT / MEUBELS MEUBELS / HOUT Het reinigen van hout en met name meubels is een tijdrovend en lastig werk. Niet alleen kunnen waslagen ervoor zorgen dat het schuurpapier telkens vol komt te zitten. Ook

Nadere informatie

AFKORT- EN VERSTEKZAGEN. work. don t play. ZAAGT ALLES.

AFKORT- EN VERSTEKZAGEN. work. don t play. ZAAGT ALLES. AFKORT- EN VERSTEKZAGEN work. don t play. ZAAGT ALLES. NU KRIJGT HOUT DE VOLLE LADING. Zo n kans kunt u niet laten liggen. Want de nieuwe afkort- en verstekzagen van Metabo zijn absoluut robuust en veelzijdig.

Nadere informatie

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed. KLUSWIJZER Tegels zetten Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl KLUSWIJZER Tegels zetten Er zijn veel redenen te bedenken waarom u tegels

Nadere informatie

VEILIGHEID OP ALLE FRONTEN DE MUURFREESMACHINE RH403S

VEILIGHEID OP ALLE FRONTEN DE MUURFREESMACHINE RH403S VEILIGHEID OP ALLE FRONTEN DE MUURFREESMACHINE RH403S BIJNA 50% SNELLER KLAAR MET SLEUVEN FREZEN DE UNIEKE COMBINATIE VAN MACHINE EN DIAMANTDOORSLIJPSCHIJF Nooit meer hakken en breken! Uiterst nauwkeurig

Nadere informatie

CAT_BOSCH_ _NL_bosch-blauw-catalogus pagina 198 van 326

CAT_BOSCH_ _NL_bosch-blauw-catalogus pagina 198 van 326 CAT_BOSCH_2011-12_NL_bosch-blauw-catalogus pagina 198 van 326 198 Professioneel blauw elektrisch gereedschap Schaar GSC 160 Het handige apparaat met zeer hoge zaagsnelheid Zeer kort, handzaam apparaat

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

VERBOUWING. Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set!

VERBOUWING. Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set! VERBOUWING Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set! Twee machines, één set: het nieuwe FEIN Profi-systeem voor flexibeler

Nadere informatie