16 Dagen China Round Trip First Class

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "16 Dagen China Round Trip First Class"

Transcriptie

1 16 Dagen China Round Trip First Class In dit bundel vind je alle informatie over de nieuwe 16-daagse rondreis China Round Trip First Class oktober-november Naast onze begeleide "Budget" (mei/juni) en "Familie" (juli) rondreizen China stellen we hier onze First Class voor. Tijdens deze tour worden alle verplaatsingen uitgevoerd met privé car met airco terwijl we tijdens onze Budgetreizen meestal lokaal openbaar vervoer gebruiken. Verder reizen we tijdens First Class naar meer afgelegen gebieden als Sanjiang en Longsheng, zijn de meeste maaltijden inclusief en verblijven we in de meest comfortabele hotels en guesthouses. China Round Trip First Class - 16 dagen Afreisdatum : 26/10/2017 Programma : 1 e dag Brussel vlucht via Helsinki tot Shanghai : Internationale vlucht Brussel tot Shanghai. Aankomst Dag 2 voormiddag in Shanghai. Uitvoering met FINNAIR. 2 e dag Aankomst Shanghai (L, Welkomstdiner): Aankomst in de loop van de voormiddag in Shanghai. Verwelkoming door het lokale team. Transfer service per privé car met airconditioning. Lichte lunch in een lokaal restaurant en aansluitend transfer naar het perfect gelegen 4* Sunrise on the Bund Hotel. Rustmoment en gelegenheid om geld te wisselen en andere praktische zaken te regelen. Welkomstdiner in het futuristische Shanghai, dé stad van de 21ste eeuw! Avondwandeling onder begeleiding van de lokale gids en de YYTbegeleider over de Bund en Nanjing Road. Vrije tijd Nanjing Road en later op de avond retour naar het hotel. Verplaatsingen tijdens deze First Class Tour steeds per privécar met airco. Overnachting in 4* Sunrise on the Bund Hotel Shanghai. Zoals de naam van het hotel reeds aangeeft verblijf je vlakbij de wereldberoemde Bund met enig mooi uitzicht op de wolkenkrabbers van Pudong.

2 3 e dag Shanghai (B, L): Ontbijtbuffet in Sunrise on the Bund Hotel Shanghai, zowel westers als Chinees ontbijtbuffet. Volledige dag Shanghai Tour onder begeleiding van onze lokale gids en YYT-reisbegeleider. Alle verplaatsingen per privé car met airconditioning. Tour Pudong met bezoek aan de Pareltoren van het Oosten en bijhorend Historisch Stadsmuseum Shanghai (inclusief). Durf jij op het glazen platform van de Pareltoren? Wandeling langs de andere wolkenkrabbers : Jin Mao Toren, WTC (gekend als de kurkenopener) en Shanghai Tower. Vooral deze laatste is imposant. Daarna gaat het terug naar de Puxi kant (ten westen van de Huangpu) en via Nanjing Road/de Bund tot Old China Town met de prachtige Yu Tuinen. Chinese lunch vlakbij Yu Garden. Bezoek aan de Yu Tuinen (inclusief), één van de mooiste tuinen van China die uniek gelegen is in hartje Shanghai. Aansluitend vrije tijd in Old China Town Shanghai. Proef er van de heerlijke Dim Sum hapjes. Overnachting in 4* Sunrise on the Bund Hotel Shanghai. 4 e dag Shanghai - Waterstad Zhujiajiao - Shanghai (B, L): Ontbijtbuffet in het hotel, westers en Chinees. Samen met de lokale gids en de YYT-reisleider bezoek je het romantische waterstadje Zhujiajiao. Ten zuiden van de grootstad Shanghai en op anderhalf uur rijden ligt het pittoreske waterstadje. Door de stad loopt een wirwar van kanaaltjes met prachtige bruggen en oude statige huizen. Optioneel : Een gondeltocht in het waterstadje Zhujiajiao is absoluut de moeite waard! In Zhujiajiao zie je oude Chinese mannen en vrouwen kuieren doorheen de smalle steegjes. Het geheel heeft een middeleeuws sfeertje. Uiteraard is er voldoende vrije tijd voorzien om Zhujiajiao op eigen tempo te verkennen. Lunch met enkele typische streekgerechten is inclusief. Retour naar Shanghai en vrije tijd omgeving Nanjing Road. Transport zoals elke dag per privé car met airconditioning. Overnachting in 4* Sunrise on the Bund Hotel Shanghai. Optioneel : Informeer bij je YYT-reisleider naar de acrobatieshows van Shanghai. Nergens ter wereld vind je beter!

3 5 e dag Shanghai - Guilin - Yangshuo (B, L) met binnenlandse vlucht: Vroeg ontbijt of ontbijtpakket bij vertrek. Transfer naar luchthaven Shanghai voor de binnenlandse vlucht naar Guilin in de Zhuang A.R. Guangxi. Verwelkoming door het lokale team en transfer per privé car met airco naar Yangshuo. Tijdens deze rit zie je langs beide kanten van de baan de prachtige karstbergen verschijnen. Enig mooi! Aankomst Yangshuo en check-in in 3* New Century Hotel Yangshuo. Korte verpozing en aansluitend lunch. Ons hotel ligt vlakbij het bruisende West Street, je maakt samen met je YYT-reisleider een verkennende wandeling in Yangshuo centrum. Nadien korte transfer naar het rustige en idyllische Jiuxian voor aanvang van een enig mooie fietstocht (huur fiets is inclusief!) doorheen het Chinese platteland. We fietsen langs de Yulongrivier en wie dit wenst doet een gedeelte vanop een bamboevlot (bamboevlottentocht is optioneel en ter plaatse te beslissen). Je geniet volop van de rust en de ontzettend mooie karstbergen. Je fietst van dorpje naar dorpje. De moeite! Retour naar het hotel en vrije avond in West Street. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om 's avonds iets te eten : uiteraard Chinees.. maar ook pizza en steak met frietjes. Geniet van de sfeer van West Street. 6 e dag Yangshuo - Yangdi - Xingping - Yangshuo (B, L) : Ontbijtbuffet in het hotel. Samen met de Chinese gids en je YYT-reisleider maak je per privé car de transfer van Yangshuo tot Yangdi. Dit dorpje is gelegen aan de Li-rivier. Hier start een 90 min. durende Li River Cruise. Je ziet het mooiste gedeelte van de Li-Rivier met o.a. de Negen Paarden Heuvel. Zie jij ze alle negen? Aankomst in het Xingping waar je bij een lokale familie gaat lunchen. Een aparte ervaring. Vrije tijd in Xingping. Retour naar Yangshuo centrum. 's Avonds krijg je de mogelijkheid om de prachtige avondshow Impression Liu Sanjie mee te maken. Deze unieke show is optioneel en beslis je dus ter plaatse. De werkelijk adembenemende show beleef je in het grootste openluchttheater ter wereld. 600 acteurs brengen op het water en omgeven door de mooiste karstformaties het verhaal van de derde dochter van de Liu familie. Alles wordt live gezongen en het lichtspektakel is indrukwekkend.

4 Impression Liu Sanjie werd geregiseerd door Zhang Yimou, zeer bekend van vele beroemde Chinese films en de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing Niet te missen!! Na de show is de avond nog niet voorbij. In de verkeersvrije hoofdstraat, wereldwijd gekend als West Street, kan je een gezellig terrasje doen of helemaal opgaan in het bruisende uitgaansleven. In sommige cafeetjes worden de mooiste Chinese liedjes live en enkel onder begeleiding van een akoestische gitaar gebracht. Gezelligheid troef in Yangshuo! Dit is vakantie! Doe je het liever allemaal wat rustiger aan, informeer dan eens naar een Chinese voetmassage (optioneel). Je YYTreisleider regelt het graag voor jou. 7 e dag Yangshuo - Longsheng (B, L, Speciaal Diner) : Na het ontbijt check-out en je verlaat Yangshuo. Je begint aan een prachtige excursie naar Longji of beter de "Dragon's Backbone" rijstterrassen. Eénmaal aan de voet van de berg laat je je hoofdbagage veilig in een depot achter. Onze eindbestemming, het dorpje Ping'an, ligt helemaal op de top. Het eerste deel van de beklimming doe je met een lokale bus, daarna gaat het te voet verder. Heb je geen zin om je handbagage gedurende het laatste gedeelte zelf naar boven te dragen, dan kan je dit overlaten aan één van de oersterke Chinese dametjes. Zij stoppen je handbagage in een grote rieten mand op hun rug en lopen vrolijk met jou mee naar boven. Je geniet de hele tijd van de schitterende vergezichten over de rijstvelden. De Zhuang en Yao minderheden die er leven maken de wandeling des te boeiender. Getooid in hun kleurrijke klederdracht proberen ze een handgemaakt souvenir te verkopen aan voorbijwandelende toeristen, leggen ze grote stukken bamboe gevuld met rijst op een vuur of zijn ze gewoon druk met elkaar in gesprek. Lunch in een lokaal restaurant op de berg is inclusief. Check-in in het Guesthouse Hotel. Tijd voor verfrissing en rust. Er zijn diverse wandelroutes met verschillende prachtige viewpoints. Kom je de in paarse kleur geklede Yao dames onderweg tegen, vraag dan een keer of je hun haar los mag zien. Dit is het dorp waar de dames het langste haar ter wereld hebben, sommigen wel meer dan twee meter lang. Ontdek hun geheime Shampoo! Ben je een (hobby)fotograaf dan maak je hier gegarandeerd je beste kiekjes!

5 's Avonds is er in het hotel een Speciaal Diner (inclusief) met onder andere het heerlijke lokale gerecht bamboerijst. Overnachting in het Longsheng Ping'an Guesthouse Hotel. Tip : Voorzie voor deze dag een aparte tas voor wasgerief en kleding! We verblijven één nacht op de top van de berg en uw hoofdbagage blijft aan de voet van de berg in een depot!! De kost van het depot is inclusief. 8 e dag Longsheng - Sanjiang (B, L, D) : Lekker ontbijt in het hotel met koffie, brood, gebakken ei,... Vrije voormiddag om te genieten van de omgeving, het prachtige uitzicht en het Zhuangdorpje. Sta een keer een beetje vroeger op en laat de enig mooie zonsopgang u verrassen. De vaak laagliggende mist maakt het plaatje compleet. De sportievelingen onder ons doen de hiking naar het 2de viewpoint. Lunch in het hotel is inclusief. De gerechtjes van Ping'an Guesthouse zijn werkelijk heerlijk. Na de lunch beginnen we aan een gezapige afdaling. We nemen een andere route dan de dag voordien. Eénmaal aan de parking gaat het met een lokale bus over kronkelige bergwegen verder naar beneden. We halen onze bagage op en trekken verder door richting Sanjiang. Sanjiang, wat staat voor "drie rivieren", ligt op een 2-tal uurtjes rijden ten westen van Longsheng. De rit is mooi. Je ziet het landelijke leven, het "echte" China. Valt er onderweg iets interessants te beleven, dan stoppen we uiteraard. Misschien houden we even halte bij een fruitboer aan de kant van de weg of passeren we langs een groot opgezet huwelijksfeest waarbij het ganse dorp van de partij is... het kan allemaal! We trachten zoveel mogelijk het Chinese landelijke leven van dichtbij te beleven. Aankomst in Sanjiang, nog steeds in de Autonome Regio Guangxi maar niet zo ver van de grens van de Chinese Provincie Guizhou. Check-in in het 5* Dong Xiang Guesthouse. De benaming "Guesthouse" doet dit 5* Hotel echt te kort, maar goed.. zo is de naam nu eenmaal. Dit is het beste hotel in Sanjiang, vlakbij de 's avonds mooi verlichte Fengyu Brug. Deze houten brug van meer dan 103 jaar oud is mooi overdekt in pagodestijl. Vanuit ons hotel heb je enig mooi zicht op deze brug, we wandelen er zeker een keertje samen naar toe. Shops en supermarktjes liggen vlakbij ons centraal gelegen hotel. Diner in een lokaal restaurant in het centrum van Sanjiang is deze avond inclusief.

6 Dong Xiang heeft een leuke spa met binnen- en buitenzwembad. Probeer zeker eens de 6 verschillende hete kruidenbaden. De kamers zijn allemaal ruim, hebben balkon en draadloos internet op de kamer mag geen probleem zijn. Kortom, een topper van een hotel! Optioneel stellen we deze avond de folklore show in het Sanjiang County Bird's Nest aan u voor. Tijdens deze zeer mooie show maak je kennis met de dans, muziek en klederdracht van het Dongvolk dat in en rond de regio van Sanjiang leeft. Leuk om weten is dat we de volgende dag de Dongdorpen bij de Chengyang Wind- en Regenbrug bezoeken. Kom alvast in de juiste stemming met de kleurrijke en temperamentvolle Sanjiang Dansen Muziekshow! Overnachting in 5* Dong Xiang National Guesthouse Sanjiang. 9 e dag Sanjiang - Chengyang - Guilin (B, L, D) : Uitgebreid ontbijtbuffet in ons hotel. Je bakt hier zelfs je eigen wafels tijdens het ontbijtbuffet.. in China! Na deze heerlijke maaltijd beginnen we aan de rit per autocar richting Dongdorpjes. Bij aankomst arriveren we bij de Wind- en Regenbrug van Chengyang. Deze prachtige brug is gemaakt van hout en steen en geheel zonder spijkers. De dakranden zijn versierd met houtsnijwerk en mooie schilderingen. Dit soort bruggen dienden als schuilplaats bij guur weer. We wandelen over de brug om aan de overkant van de Linxi-rivier terecht te komen in de kleine, rustige dorpjes van het Dong-volk. Vanop de Wind- en Regenbrug heb je perfect zicht op de dorpjes en het charmante landschap rondom. Hier is het leven nog eenvoudig en puur. Je ziet ouderen in traditionele klederdracht en kinderen naar hartelust spelen. Hier adem je frisse berglucht en geniet je tegelijkertijd van de typische architectuur van de meer dan 1000 jaar oude cultuur van het etnische volk, de Dong. Naast de authentieke dorpjes staat Sanjiang bekend om zijn vele mooie trommeltorens, grote waterwielen, indrukwekkende winden regenbruggen en vooral om zijn vele festivals! Met een beetje geluk beleef je één van de festivals van de Dong! We wandelen door de dorpjes, over de smalle paadjes die tussen de rijstvelden aangelegd zijn en langs de rivier. We nemen een keer een kijkje in één van de trommeltorens die tegenwoordig meer fungeren als vergaderruimte of een plek waar mensen gewoon gezellig samen zijn. Lunch in Chengyang is inclusief. Vrije tijd in Chengyang en aansluitend retour naar Guilin. Bij aankomst Guilin centrum check-in in het perfect gelegen 4* Bravo Hotel Guilin. Dit leuke hotel ligt rechtover het mooi verlichte meer en op 10 min. stappen van het bruisende centrum van Guilin.

7 Diner in het stadscentrum en avondwandeling Guilin onder begeleiding van je YYT-reisleider. Overnachting in 4* Bravo Hotel Guilin. 10 dag Guilin - Xian (B, L, Speciaal Diner) met binnenlandse vlucht : Ontbijt en aansluitend transfer naar de luchthaven van Guilin voor de binnenlandse vlucht naar Xian, de oude Chinese hoofdstad. In Xian staat alles in het teken van de rijke Chinese geschiedenis. Ontvangst door het Xian-team en transfer naar ons centraal gelegen 4* Aurum International Hotel. Ook dit hotel heeft een binnenzwembad waar je gratis gebruik van kan maken. Na een korte verpozing begin van de City sightseeing onder begeleiding van de lokale Chinese gids en je YYT-reisleider. Je begint met de oude Stadsmuur van Xian en het kalligrafiestraatje. Xian beschikt over een zeer unieke en volledig intact gebleven 12-meter hoge stadsmuur. Je maakt een wandeling over de stadsmuur of fietst de volledige muur rond (ca. 100 min). Je krijgt een schitterend uitzicht over de binnenstad en geniet ten volle van de net geen 14-kilometer lange fietstocht. Tijdens de rit maak je vele foto's. Je ziet een plaatselijke groentenmarkt, uitgelaten kinderen tijdens hun speeltijd, mensen die Tai Ji beoefenen, een Tibetaans Boeddhistische Lamatempel,... noem maar op. Vanaf 12 meter hoogte kan je alles perfect gade slaan. Toegang tot de Stadsmuur van Xi'an is altijd inbegrepen, het huren van een fiets is steeds optioneel en ter plaatse te beslissen! Lunch in een plaatselijk Chinees restaurant is inclusief. Opfrissing en eventueel zwempartij in het hotel. Je maakt je klaar voor het avondprogramma van Xian. 's Avonds geniet je van één van de mooiste shows van de rondreis : de Tang Dynastie Muziek- en Dansshow van Xian. Deze show wordt voorafgegaan door een heerlijk dumplingbanquet. 11 dag Xian - Beijing (B, L) per softsleeper nachttrein : Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel, zowel westers als Chinees. Vandaag staat een nieuwe topper op het programma : het Terracotta Leger van Qin, de 1ste keizer van China. Tijdens de busrit naar de site van het wereldberoemde Terracotta Leger maak je nader kennis met Xian, hoofdstad van de provincie Shaanxi. Van alle hoofdsteden die China doorheen haar jarenlange geschiedenis heeft gekend, is Xian misschien wel de stad met de rijkste historie. De legendarische Zijderoute kende hier haar oostelijk start- en eindpunt. Uw YYT-reisleider vertelt er alles over tijdens de rit naar het Mausoleum. Xian is hét hoogtepunt van de reis voor wie gefascineerd is door geschiedenis en cultuur. Hier ligt het hart van de Chinese beschaving. Vandaag neem je ruim de tijd voor een bezoek aan

8 het Terracotta Leger van keizer Qin. Massa s toeristen van over de hele wereld bewonderen de soldaten die door vele archeologen als het achtste wereldwonder worden aanzien. Vooraleer je de 3 pits met soldaten en paarden bezoekt ga je naar de 360 cinemazaal. Daar krijg je het verhaal dat in de autocar reeds werd verteld nog een keer op het witte doek te zien. Hoog tijd nu voor de 3 pits en de musea met de twee strijdwagens. Het bezoek aan het Terracotta Leger is uiteraard één van de hoogtepunten van onze rondreis! Het golfkarretje om uw naar de 1ste pit te brengen is bij YYT steeds inclusief. Chinese lunch is vandaag eveneens inbegrepen. Misschien proberen we een lokaal noodles restaurant? De streek van Xian is erom gekend. Retour naar Xian downtown en indien voldoende tijd naar het kwartier van de Hui, vlakbij Drum- en Beltoren. Vanavond neem je de nachttrein voor het traject van Xian naar Beijing. In de Hui-wijk heb je de gelegenheid om nog iets te eten of om wat inkopen te doen voor op de nachttrein. Transfer naar het treinstation. We reizen naar Beijing in de beste klasse : softsleepers! 12 dag Beijing (B, L): Vroege aankomst in Beijing. Onthaal door het team van Beijing en transfer naar het 4* Beijing Sunworld Hotel. Ons hotel is heel centraal gelegen in de hoofdstad op 5 min. stappen van Wangfujing, de meest gekende winkelstraat van China. Na het ontbijt, westers en Chinees ontbijt, en een opfrismoment begin je aan het dagprogramma. Je start met een bezoek aan het Plein van de Hemelse Vrede. Het Tiananmenplein is het politieke hart van Beijing en het grootste openbare plein ter wereld. Hier komen monumenten van het Chinese keizerrijk samen met monumenten van het communistische tijdperk. Bij het uitbreken van de Culturele Revolutie, midden jaren zestig, waren hier de hysterische bijéénkomsten van de Rode Gardisten. In groten getale zwaaiden zij hier met het Rode Boekje naar Mao Zedong. Je wandelt onder de Tiananmenpoort naar het grootste paleizencomplex ter wereld, de Verboden Stad! Sterattracties zijn de Marmeren Rijbaan, de vijf bruggen over het Gouden Water en de Zaal van de Opperste Harmonie. Dit was de grootste zaal in het paleis en werd onder meer gebruikt voor de kroning van de keizer. We zien er de prachtig versierde troon. Na deze 2 toppers is het hoog tijd voor de lunch. Nadien retour naar het hotel, rustmoment en aansluitend geleide wandeling over Wangfujing en de beroemde eetstraatjes. De rest van de dag vrije tijd. Optioneel : Heb je zin om 's avonds de Shaolin Kungfu Show mee te maken in het Rode Theater van Beijing, verwittig dan je YYT-reisleider en hij/zij regelt graag uw tickets en transport.

9 Optioneel : Eerder interesse in een avond Beijing Opera? Zelfde opdracht : verwittig even je YYT-reisleider. Overnachting in 4* Sunworld Hotel Beijing. 13 dag Beijing (B, L) : Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Naar deze dag heb je vast en zeker lang uitgekeken. Tijd voor de uitstap naar de Grote Chinese Muur, voor de meeste mensen een uniek moment in het leven! Transfer zoals elke dag per privé car met airco. Tijdens deze reis bezoeken we de Chinese Muur bij Mutianyu. Dit deel van de Muur ligt op 70 kilometer ten noorden van Beijing en in een erg mooie omgeving. Je hebt ruim de tijd om te genieten en om foto's te maken van de vergezichten vanop hét symbool van China : de Chinese Muur! Een kabelbaan en rodelbaan voor de afdaling zijn bij Mutianyu voorzien (kabellift/rodelbaan facultatief). Je kan ook gewoon te voet naar boven. Lunch bij lokale mensen die vlakbij de Chinese Muur wonen. Op die manier ervaar je het lokale leven van hen die aan de voet van de bergen wonen die de Chinese Muur naar de hoogste toppen brengt. Op de terugweg naar Beijing Downtown voorzien we een fotostop aan de Olympische site van Beijing met de Watercube, het zevensterrenhotel en uiteraard het immense Vogelneststadion of Bird's Nest. Hier sprong onze Tia Hellebaut in 2008 naar gouden hoogtes. Het Vogelnest is niet enkel een stadion, het is vooral een verbazingwekkend kunstwerk. Retour naar het hotel en vrije avond op Wangfujing of elders in Beijing. 14 dag Beijing (B, L) : Ontbijtbuffet in het hotel. Transfer naar het prachtige domein van de Tempel van de Hemel. We plannen dit bezoek bewust vroeg omdat het er bij het krieken van de dag werkelijk bruist van het leven. Je staat versteld van de lenigheid van Chinese senioren die hier aan ochtendgymnastiek doen. Je ziet er stijldans en Taiji. Anderen jongleren met een pluimpje, vliegeren, kalligraferen, breien of spelen het populaire mahjong. Vaak dansen groepen met of zonder rode waaiers. Je wordt vriendelijk verzocht om het ook eens te proberen. Chinese lunch in een lokaal restaurant. Daarna transfer naar het Zomerpaleis met het grote Kunmingmeer. Dit meer staat bekend om zijn zoetwaterparels. Op onze weg naar het Zomerpaleis houden we nog een korte stop om eens te kijken hoe je echte en valse parels van elkaar kan onderscheiden.

10 Ten noordwesten van Beijing ligt het Zomerpaleis. Hier konden de keizers even bekomen van hun leven achter de muren van de Verboden Stad. De Lange Gang met meer dan 800 prachtige taferelen, de Langlevenheuvel en de in 2013 gerestaureerde Marmeren Boot zijn topattracties. Het Zomerpaleis was het favoriete stekje van keizerin-regentes Cixi en de Marmeren Boot was haar idee. Als afsluiter maak je nog een tocht met de Drakenboot op het Kunmingmeer. Geniet van het zicht op de Langlevenheuvel aan de noordkant en de Zeventienbogenbrug aan de zuidkant. Retour naar Beijing Downtown en ons hotel op Wangfujing. Wangfujing is misschien niet de drukste maar zeker de bekendste winkelstraat van Beijing. Naast de chique zijdeen lederwinkels staat Wangfujing bekend om zijn straatjes met "exotische" eetwaren. Schorpioenen, zeepaardjes, zijderupsen en allerlei andere insecten worden er als snack gegeten. Maar je kan er ook een heerlijke loempia proeven. Proef eens een knapperige schorpioen of krekel! De eetkraampjes van Wangfujing zijn wereldberoemd. Diner is vrij. Vlakbij het hotel zijn meerdere gelegenheden. Overnachting in 4* Sunworld Beijing Wangfujing. 15 dag Beijing (B, L, Speciaal Afscheidsdiner met rode wijn incl.) : Ontbijtbuffet in het hotel. Transfer naar Yonghegong of de 17de eeuwse Lama Tempel van Beijing. Een tijdlang was de tempel het centrum van een gemeenschap van Tibetaanse Lamaboeddhisten. Later verbleven er om en bij de 1500 Tibetaanse, Mongoolse en Chinese Lama's. Yonghegong is één van de belangrijkste heiligdommen van de boeddhisten in China. Dit is de grootste Tibetaanse tempel buiten Tibet. Weetje : In de Hal van het Grenzeloze Geluk vind je het grootste houten Boeddhabeeld ter wereld. Aansluitend transfer naar de historische hutongwijken van Beijing. Eerst verkenning van deze typische wijken van Beijing per Rickshaw (inclusief). Maaltijd bij een lokale familie in één van de Hutongwoningen. Je kan een babbeltje met de mensen slaan en vragen stellen over het leven in de Hutong. Je mag overal een kijkje nemen, ook in de keuken waar de vrouw des huizes onze maaltijd aan het voorbereiden is. Met een beetje geluk leert men je hoe je op de juiste manier dumplings maakt! Na de lunch wandel je door de hutongwijken. Je ziet de Bel- en Drumtoren van Beijing. Vaak doet men er aan Taiji. Niemand zal je tegenhouden om het ook eens te proberen.. integendeel. Je bezoekt leuke, maar voor westerse mensen vaak ongekende plekjes, zoals de Nan Luo Gu Xiang en de Yan Dai Xie Jie. Er zijn toffe, hippe winkeltjes en bij de Yan Dai Xie Jie heb je

11 gezellige dakterrasjes en uiteraard de mooi verlichte meren Houhai en Qianhai gescheiden door een pittoresk bruggetje. Vrije tijd. 's Avonds is er het afscheidsdiner in een leuk en bekend restaurant in Beijing. Tijdens het afscheidsdiner is rode wijn steeds inclusief. Transfer naar het hotel voor overnachting in 4* Sunworld Wangfujing Hotel in Beijing. 16 dag Beijing-Brussel: Retourvlucht met FINNAIR via Helsinki tot Brussel. Einde van de 16-daagse begeleide rondreis China Round Trip First Class van oktober/november Hotel-info Al onze verblijfshotels behoren tot de betere 3*, 4* en 5* categoriehotels in de normen van het land. Hotels kunnen uitzonderlijk vervangen worden, waarbij wij streven naar dezelfde categorie. Ze bieden alle wenselijk comfort, zowel voor de kamers als de accommodaties. De maaltijden zijn van goede kwaliteit. Logies > 1A: standaard éénpersoonskamer / 2A: standaard tweepersoonskamer Overzicht hotels China Round Trip First Class okt./nov * Sunrise on the Bund Hotel Shanghai (binnenzwembad) 3* New Century Hotel Yangshuo Ping'An Guesthouse Longsheng (top van de berg) 5* Dong Xiang Hotel Sanjiang (zwemparadijs/spa met binnen- en buitengedeelte) 4* Bravo Hotel Guilin (buitenzwembad) 4* Aurum International Hotel Xian (binnenzwembad) 4* Sunworld Wangfujing Beijing

12 Sunrise on the Bund Hotel Shanghai 16-DAAGSE BEGELEIDE RONDREIS PER PRIVÉ CAR MET AIRCO AFREISDATUM PRIJS PER PERSOON IN TYPE 2A BASIS VOLGENS PROGRAMMA (B:BREAKFAST, L:LUNCH, D:DINER) 26/10/ ,- TOESLAG : 1A : 450,- INBEGREPEN : internationale vluchten Brussel-Shanghai (heen 26/10/17) & Beijing-Brussel (retour 10/11/17); luchthaventaksen, brandstoftoeslag en speciale veiligheidstaksen vd int. vluchten; 2 binnenlandse vluchten: Shanghai- Guilin, Guilin-Xian; luchthaventaksen, brandstoftoeslag en speciale veiligheidstaksen vd binnenlandse vluchten; softsleeper nachttrein Xian-Beijing; vervoer ter plaatse met lokale luxe car voorzien van airconditioning; excursies zoals vermeld in programma met lokale Engelstalige gidsen; YYTreisleider (Ned., Eng. en Chineestalig) van bij aanvang tot einde reis in Brussel; alle vermelde bezoeken en toegangsgelden, tenzij aangegeven als facultatief/optioneel; alle transfers vermeld in programma (hotel/trein/luchthaven); alle overnachtingen in de vermelde hotels; maaltijden zoals vermeld in het programma (B, L, D); Tang Dynastie muziek- en dansshow Xian voorafgegaan door dumplingbanquet; 1 lokaal bier, cola of mineraal water bij elke inbegrepen lunch en diner (bruiswater is moeilijk te verkrijgen in de meeste Chinese restaurants en maakt nooit deel uit van de inbegrepen drank); boottocht op Li-rivier van Yangdi tot Xingping; drakenboot op Kunmingmeer bij Zomerpaleis Beijing; golfcar bij aanvang bezoek Terracottaleger in Xian; NIET INBEGREPEN : persoonlijke uitgaven; overige maaltijden; koffie, wijn en vers geperst fruitsap bij lunch en diner (opgelet: in China wordt een fles wijn met kurksmaak niet teruggenomen); transfer

13 Zaventem luchthaven (H/T); visumkosten Single Entry China (vrijblijvend via Ying Ying Travel - zie reisformaliteiten); annulatie- en/of reisbijstandsverzekering; verplichte fooi : 65,- (cash in euro & in China af te rekenen met YYTreisleider - hiermee worden fooien van lokale chauffeurs, gidsen, bagagedragers en rickshawfietsers in Chinese munt betaald - voor de rest van de reis betaal je nergens nog fooien/tips) MUNT : de Yuan (CNY) VREEMDE MUNTEN : euro (voor uitwisselen van plaatselijke munt) en alle belangrijke creditcards. REISFORMALITEITEN : Geldig internationaal paspoort (geldig tot 6 maanden na retour) en visum China Single Entry verplicht. Het is niet verplicht om de visumafhandeling door Ying Ying Travel te regelen. Je kan dit ook zelf doen, maar hou er rekening mee dat alle verantwoordelijkheid hieromtrend dan bij jezelf ligt. Nettokost visum China dd. 01/11/16 : 126,50- (= indien je zelf alle formaliteiten in orde brengt). Prijs indien visum China Single Entry via Ying Ying Travel geregeld wordt : ca. 160,- per visum. Dit is niet inbegrepen in de basisprijs. Prijs is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen die ten alle tijde door de Chinese regering doorgevoerd kunnen worden. Visumkosten vallen niet onder de annulatie-dekking. REISVERZEKERING Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te vertrekken. Via YYT kan je vrijblijvend een reisverzekering (tijdelijk of op jaarbasis) van Allianz Global Assistance onderschrijven. De Polisvoorwaarden van Allianz Global Assistance zijn terug te vinden op de website van Ying Ying Travel. Bij reservatie officiële namen zoals vermeld op het paspoort en geboortedatum doorgeven! Het programma kan gewijzigd worden door onverwachte omstandigheden. GROEPSREIS : Minimum 10 deelnemers vereist. Maximum 18 deelnemers. De vermelde afreisdatum is een groepsreis, waarbij een minimum van 10 deelnemers vereist is. Indien dit niet gehaald wordt, kan de rondreis alsnog plaatsvinden mits overleg met Ying Ying Travel rond te betalen supplement en voorwaarden.

14 YING YING TRAVEL bvba Honkersven 33 B-2440 Geel, Belgium Tel: +32 (0) Mob: +32 (0) BTW BE

14 Dagen China Round Trip Budget

14 Dagen China Round Trip Budget 14 Dagen China Round Trip Budget In dit bundel vind je alle informatie over de nieuwe 14-daagse rondreis China Round Trip Budget Mei/Juni 2017. Droom je reeds lange tijd van een rondreis in China en reis

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

18 Dagen China for Kids met strandverblijf Beihai & Weizhou Island

18 Dagen China for Kids met strandverblijf Beihai & Weizhou Island 18 Dagen China for Kids met strandverblijf Beihai & Weizhou Island De nieuwe 18-daagse YYT-rondreis "China for Kids" is helemaal klaar! Nieuw is het strandverblijf in Beihai. De stad is beroemd om haar

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

China Classic Tour. China Classic Tour - 18 dagen Afreisdatum : 11/06/2015

China Classic Tour. China Classic Tour - 18 dagen Afreisdatum : 11/06/2015 China Classic Tour China Classic is zonder meer dé ideale rondreis China voor zij die het land voor het eerst bezoeken. Ying Ying Travel stelde daarom een gevarieerde en exclusieve rondreis samen. Tijdens

Nadere informatie

China Beijing & Shaolin Kung Fu

China Beijing & Shaolin Kung Fu China Beijing & Shaolin Kung Fu Tijdens deze 10-daagse reis Beijing met extensie Shaolin maken we uitgebreid kennis met China s hoofdstad. Beijing of vrij vertaald noordelijke hoofdstad biedt een brede

Nadere informatie

China Easter Tour. China Easter Tour - 14 dagen Afreisdatum : 03/04/2015

China Easter Tour. China Easter Tour - 14 dagen Afreisdatum : 03/04/2015 China Easter Tour Uiteraard reist Ying Ying Travel tijdens de paasperiode naar China! Rond deze tijd van het jaar is het er ideaal, niet te warm en niet te koud. Ying Ying stelde een programma samen dat

Nadere informatie

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl Dagprogramma Grand Tour door China Dwars door China reis je van Beijing naar Guilin. Je ziet keizerlijke grandeur, kleurrijke minderheden en een prachtig karstlandschap. Kortom, een complete reis door

Nadere informatie

Dagprogramma. Familiereis China. Dag 1 - Aankomst op de luchthaven van Beijing. vnc.nl

Dagprogramma. Familiereis China. Dag 1 - Aankomst op de luchthaven van Beijing. vnc.nl Dagprogramma Familiereis China Vliegers maken in Beijing, fietsen over de stadsmuren van Xi'an, zelf dumplings maken en op een bamboevlot de rivier af, het kan allemaal tijdens deze topreis voor het hele

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

9 20 oktober 2010 12 dagen

9 20 oktober 2010 12 dagen XIAN / HANGZHOU / SUZHOU / SHANGHAI 9 20 oktober 2010 12 dagen Dag 1 zaterdag 09 oktober Brussel- Beijing - A Samenkomst te Brussel Zaventem. Aankomst en check-in op de luchthaven. 13h50 : vertrek met

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Begeleide groepsreis Essential China

Begeleide groepsreis Essential China 1 Begeleide groepsreis Essential China Essential China Exclusieve groepsreis Walter & Co met vertrek op 28 oktober 2012 12 daagse zeer complete & exclusieve rondreis doorheen 4 buitengewone regio s van

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

China 21 dagen. Djoser BV Breestraat CM Leiden

China 21 dagen. Djoser BV Breestraat CM Leiden China 21 dagen Aankomst in Beijing: eerste indrukken De hutongs: kleine straatjes met traditionele woningen De trommeltoren: deze werd vroeger gebruikt om de tijd aan te geven Beijing: excursie naar de

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

SINGLE REIS MARRAKECH

SINGLE REIS MARRAKECH SINGLE REIS MARRAKECH Party-time in Marrakech! Is Kerst niet helemaal jouw ding? Kom dan voor een flinke portie cultuur/ lekker eten/ leuk gezelschap en een HOT uitgaansleven naar Marrakech. In de stad

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

China Yunnan Eeuwige lente

China Yunnan Eeuwige lente China Yunnan Eeuwige lente Unieke 15-daagse rondreis in Zuidwest-China. Yunnan is de provincie van de eeuwige lente vanwege de zachte en gelijkmatige temperatuur. In dit deel van China leven vele minderheden

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 6 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-China Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing. (vanaf

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur.

China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. Archidays, architectuur reis voorgesteld door Architectenkrant Vanaf vrijdag 13 t/m zondag 22 juli 2018 China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. Technische organisatie : Travex NV - Drievuldigheidsvoorplein

Nadere informatie

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Het onbekende China 18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Profiel Comfortabele 4x4 Mitsubishi Pajero of Toyota Landcruiser (Huur)of Motorfiets Adembenemende landschappen Vooral

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 5 buitengewone regio s van China.

Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 5 buitengewone regio s van China. 1 Magic China Zeer complete & exclusieve belevingsrondreis door 5 buitengewone regio s van China. 1 2 Dag 1: Brussel-Shanghai Vertrek vanuit Zaventem met directe vlucht van Hainan Airlines naar Beijing.

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Mandarijn in Peking, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 1 maand tot 1 jaar Alle niveaus School Bestemming China

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD!

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! Een rondrit per superjeep is de uitgelezen manier om de minder toegankelijke gebieden van IJsland tijdens de wintermaanden te ontdekken. Bereid je voor

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL New-York VANAF 699 Een citytrip naar de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Little Italy, Chinatown, Statue of Liberty, Wall street, Broadway,... CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Shanghai Expo 2010 en Beijing

Shanghai Expo 2010 en Beijing Shanghai Expo 2010 en Beijing 15 oktober 23 oktober 2010 9 dagen / 6 nachten Dag 1 BRUSSEL SHANGHAI maaltijden aan boord Samenkomst te Brussel Zaventem en check-in. 13u50 : vertrek met Hainan Airlines

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie