LENTEWORKSHOP beide locaties WOENSDAG 28 maart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LENTEWORKSHOP beide locaties WOENSDAG 28 maart"

Transcriptie

1 HET EVENAARTJE 16 e jaargang nr. 24, blok 4 Maandag 19 maart 2012 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar In deze weekinfo een heleboel informatie over van alles en nog wat. Veel mededelingen in informatie over de activiteiten van onze school, maar ook zaken die niet onze school betreffen. Zo zie je maar weer: in Krommenie is altijd wel iets te doen! LENTEWORKSHOP beide locaties WOENSDAG 28 maart Het is bijna lente.. dus tijd om weer eens gezellig te knutselen! Op woensdagmiddag 28 maart gaan we met elkaar aan de slag en we sluiten ons natuurlijk aan bij het thema: LENTE Het plan is om een vogelhuisje in elkaar te zetten en te gaan beschilderen en versieren! We starten op beide locaties om uur en het duurt tot ongeveer uur. De kosten zijn 2,50 per persoon. Hiervoor krijg je het materiaal, iets te drinken en een hele gezellige middag. Het is de bedoeling dat kinderen uit de onderbouw begeleid worden door hun papa, mama, opa, oma of zo, want hoewel wij natuurlijk helpen zijn we niet met voldoende begeleiding om ieder kind een handje helpen. Als je mee wilt knutselen, vul dan het onderstaande strookje in (of van de brief die al is uitgedeeld) en lever het uiterlijk vrijdag 23 maart in bij je leerkracht! Dan kunnen wij als oudercommissie zorgen voor voldoende materialen. Groeten van de oudercommissie Jupiterstraat/Serooskerkestraat Ik/wij knutselen graag mee op woensdagmiddag 28 maart: Naam/Namen: Groep:. Nb: Strookje uiterlijk vrijdag 23 maart inleveren bij de leerkracht, betalen kan bij aanvang van de workshop

2 Beste ouders en kinderen van groep 7 en 8 Het schoolvoetbaltoernooi voor basisscholen groepen 7 en 8 komt er weer aan. Het meisjestoernooi staat gepland in de week van 10 t/m 13 april Het jongenstoernooi wordt gespeeld van 16 t/m 20 april De finale avond is gepland op 24 april Beide toernooien worden gehouden op de velden van Sporting Krommenie. De wedstrijden worden gespeeld in de vroege avonduren. De Medezeggenschapsraad In de oudergeleding van de MR zal komend cursusjaar een plek vrijkomen. De MR roept ouders op zich hiervoor kandidaat te stellen. De belangrijkste taak van de MR is meedenken over het schoolbeleid en de schoolorganisatie in brede zin. Daarbij komen vaste thema s langs, zoals de begroting, het formatieplan en het overblijfbeleid. Maar ook wordt nagedacht over actuele thema s zoals de visie op het onderwijs, de schooltijden en de verkeersveiligheid rond de school. De MR zoekt ouders die zich betrokken voelen bij de school en die graag mee willen denken over het schoolbeleid. Daarbij wordt een positief kritische houding op prijs gesteld. Het is niet nodig om kennis en ervaring binnen het onderwijsveld te hebben. Geïnteresseerde ouders kunnen tot uiterlijk 17 april contact opnemen met de voorzitter van de MR: Richard de Wit: rdewit99@gmail.com. Indien meerdere ouders zich aanmelden zal er een verkiezing gehouden worden. Voor eventuele vragen kunt u ook terecht bij Bart Berkhout en Marjanke Bruintjes, zij vertegenwoordigen de oudergeleding. Vanuit het personeel zitten Lucie Cnossen, Els Groot en Maaike Kramer in de MR. Ook bij hen kunt u terecht met vragen over deze vacature. Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet. Bezoek Zaans Museum groepen 5 en 6. Komende week bezoeken de groepen 5 en 6 van beide locaties het Zaans Museum. Het vervoer wordt aangeboden door de Rabobank met de speciale museumbus. Belangrijke aanvulling is dat de bus voorzien is van veiligheidsgordels voor alle leerlingen en verder ook aan alle veiligheidseisen voldoet (dit ie een recente aanpassing!) Aanvang lessen: Nogmaals ter aanvulling: om uur gaan de deuren van beide locaties open en in de middag is dit om uur. Wij verzoeken u vriendelijk om hier rekening mee te houden. De lessen starten om uur en uur en wij verzoeken u nogmaals vriendelijk om hier rekening mee te houden. Elke dag 5 minuten later beginnen levert op jaarbasis een enorm lestijd verlies op. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

3 JUF EMMY NEEMT AFSCHEID! WOENSDAG 4 APRIL VAN UUR IN DE AULA VAN DE JUPITERSTRAAT. Leerlingen, ouders en oud-leerlingen zijn van harte welkom om persoonlijk afscheid van juf Emmy te nemen.

4 Stichting Hola nieuws: De kinderen van groep 3 zijn afgelopen tijd hard bezig geweest voor Stichting Hola. Hieronder ziet u een mooie foto-impressie.

5 Ds. Neeltje Reijnders vraagt onze aandacht voor het volgende: Winterwerk Nicolaaskerk door Vieren & Vormen: Prentenbijbel en Marijke ten Cate 14 april Een paar jaar geleden is de Prentenbijbel van Marijke ten Cate verschenen, een kinderbijbel die zeer bruikbaar is voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. (Maar ook menig ouder kind of volwassene geniet van de mooie platen met de sprekende kleuren!) De commissie Vieren & Vormen van de Nicolaaskerk is buitengewoon blij dat de auteur van de bewuste kinderbijbel, mevrouw Marijke ten Cate (op de foto), bereid is om naar de Nicolaaskerk in Krommenie te komen op zaterdagmiddag 14 april a.s. tussen en uur. Mevrouw ten Cate zal allereerst een deel van de middag verzorgen door te schetsen en te vertellen. Het wordt een laagdrempelige middag die juist ook met kinderen te bezoeken is, omdat er niet zozeer een lezing wordt gehouden, maar een verhaal wordt verteld, over bijbelse verhalen, over de Prentenbijbel, terwijl er tekeningen gemaakt worden. Daarna, na het vertellen en schetsen, is het de bedoeling dat er met alle aanwezigen op een grote rol wordt getekend, waarbij we onder leiding van mevrouw ten Cate aan het werk gaan. De zondag aansluitend, 15 april, wordt de rol bekeken in de kerkdienst en zal ook de schriftlezing aangepast zijn aan dit werkstuk.

6 Hoofdluis goed nieuws! Voortaan alleen nog maar kammen bij hoofdluis Dit voorjaar zijn er belangrijke wijzigingen geweest in de richtlijn hoofdluis. Hoofdluis bestrijd je vooral door goed te kammen. Omgevingsmaatregelen zoals knuffels wassen zijn niet meer nodig. Knuffels en beddengoed wassen niet meer nodig Nu de eerste luizencontroles op de scholen alweer achter de rug zijn, komen vragen over dit advies binnen. Hoeven ouders en scholen voortaan écht geen beddengoed, knuffels en jassen meer te wassen op minimaal 60 graden? Nee dus; uit onderzoek blijkt duidelijk dat er onvoldoende bewijs is dat dergelijke maatregelen effectief zijn. Luizen worden hoofdzakelijk via haar-haarcontact overgebracht. Er zijn geen aanwijzingen voor verspreiding via de omgeving. Met deze aanpassing van de richtlijn sluit het Nederlandse advies aan op de internationale bestrijdingsadviezen. Nog meer nadruk op kammen In de nieuwe richtlijn wordt de nadruk gelegd op het kammen eventueel in combinatie met een behandeling van het haar met een antihoofdluismiddel. Sinds enige tijd zijn in Nederland nieuwe antihoofdluismiddelen beschikbaar met als werkzaam bestanddeel dimeticon (een silicoonachtige stof). Dimeticon zorgt ervoor dat de hoofdluizen door een tekort aan zuurstof sterven. De werkzaamheid van dit middel is onomstreden en er ontstaat ook geen resistentie. Kinderkleding- en speelgoedbeurs van t Spelikaantje. Voorjaar / zomer. De beurs: Speelotheek t Spelikaantje organiseert op 13 en 14 april een voorjaar/zomer kinderkleding- en speelgoedbeurs. Voor zeer lage prijsjes kunt u tijdens deze binnenmarkt de kledingkast en speelgoedkist van uw kind aanvullen. Kom lekker struinen en doe je voordeel! Bovendien kunt u tijdens de beurs voor een actieprijs lid worden van de speelotheek: 8,50 (anders 14 per jaar, excl. eenmalige borg van 11,50). Kinderen mogen gratis grabbelen voor een kleine verrassing. Aan de bar van het buurtcentrum kunt u terecht voor drankjes. Wanneer: vrijdag 13 april en zaterdag 14 april 2012 van 09:30 tot 12:00 uur. Locatie: in Buurtcentrum de Pelikaan, Kervelstraat 185, Krommenie (vlak achter de bibliotheek). Inbrengen: iedereen mag kinderkleding en speelgoed inbrengen. 75% van de opbrengst is voor u en 25% is voor de speelotheek. Kijk voor de inbrengtijden en andere informatie op onder kopje beursberichten. De spullen dienen natuurlijk wel schoon, gaaf en compleet te zijn! De verkoop wordt geheel door de medewerkers van de speelotheek verzorgd, u hoeft alleen maar alles te komen brengen. Speelotheek t Spelikaantje heeft een groot assortiment binnen- en buitenspeelgoed en spellen te leen (open: elke woensdag 14:00-15:00 en donderdag 19:30-20:30). Zoals u boeken leent bij de bieb, zo leent u speelgoed bij ons!

7 Heb je ook zin om te dansen?! Vanaf 6 maart a.s. start er een nieuwe cursus van The Latin Club in onze school! Op de locatie Jupiterstraat kan je op dinsdagmiddag komen dansen. Er zijn twee groepen: een groep voor meiden uit groep 3,4 en 5 om 15:45 uur en een groep voor meiden uit groep 6,7 en 8 om 16:45 uur. Je leert op leuke, moderne muziek dansen en elk half jaar wordt afgesloten met een optreden. Kom eens kijken of je dit ook leuk vindt, de eerste les is gratis! Voor meer informatie kan je kijken op of bellen met nummer: We zouden het heel leuk vinden als je ook komt! De schoolfotograaf De schoolfotograaf komt weer op school! Op dinsdag 8 mei a.s. komt de fotograaf op de Jupiterstraat en op woensdag 9 mei a.s. op de Serooskerkestraat. Nadere informatie volgt. Beste ouders en kinderen van groep 4 t/m 8 Korfbalvereniging Furore te Krommenie organiseert weer een schoolkorfbaltoernooi van 4 tot en met 8 juni Op welke dagen er precies gespeeld gaat worden hangt af van het aantal inschrijvingen. De tijden en precieze dagen waarop gespeeld gaat worden zijn nu dus nog niet bekend maar houdt u deze avonden wel alvast vrij! Sportdag Inmiddels is de sportdagcommissie alweer begonnen met het organiseren van de sportdag. We willen de sportdag net zo goed laten slagen als vorig jaar!!! Hiervoor kan hulp van ouders ( of opa s oma s, buren of andere vrijwilligers ) niet ontbreken.

8 Daarom deze oproep: Wie wil op woensdagochtend 20 juni helpen tijdens de sportdag? Voor de boven en middenbouw is dat op het veld van Lycurgus en voor de onderbouw op het schoolplein van de Jupiterstraat. Bij elk lokaal zal een intekenlijst hangen,waar u uw naam op kan zetten. Alvast hartelijk bedankt! Groeten van de sportdag commissie, juf Pauke,meester Ide en juf Tini Vierde Blok 21 maart - groep 5 en 6 Serooskerkestraat met de Rabo museumbus naar het Zaans Museum Zie de achtergrondinformatie verderop in de Weekinfo 22 maart - groepen 5 zwemmen in De Watering Wormerveer 23 maart - groep 5 en 6 Jupiterstraat met de Rabo museumbus naar het Zaans museum Zie de achtergrondinformatie verderop in de Weekinfo 28 maart - LENTEWORKSHOP van tot uur door de oudercommissie op beide locaties. 5 april - groepen 5 zwemmen in De Watering Wormerveer 6 april en 9 april - de school is gesloten in verband met Goede Vrijdag en Pasen 10 t/m 13 april - het meisjestoernooi VOETBAL 16 t/m 20 april - het jongenstoernooi VOETBAL 17 april - groep 4 van de Jupiterstraat bezoekt s morgens De Zeepfabriek Zaans & Co in het Zaans Museum, s middag is het de beurt aan groep 4 van de Serooskerkestraat. 19 april - groepen 5 zwemmen in De Watering Wormerveer 19 april - de M.R. vergadert 24 april - finale avond VOETBAL

9 ACHTERGRONDINFORMATIE Het Zaans Museum Het Zaans Museum op de Zaanse Schans is gevestigd in een eigentijds gebouw. De industriële vormgeving van dit gebouw sluit goed aan bij zowel de collectie van het museum als bij de unieke historie van de Zaanstreek. Wanneer u het Zaans museum binnenstapt proeft u direct de sfeer van een rijk verleden in de streekdracht, het Zaans beschilderd meubilair en de gebruiksvoorwerpen uit Zaanse woonhuizen en bedrijven uit het rijke culturele en industriële verleden. De welvaart van de Zaanstreek wordt getoond aan de hand van een prachtige verzameling. Met de Rabo museumbus naar het Zaans Museum

10 KROMMENIE Activiteitenprogramma Kinder Crea Club Krommenie - februari juli 2012 Waar: Wanneer: Voor wie: buurtcentrum de Pelikaan, Kervelstraat 185a woensdagmiddag van uur alle kinderen van 6 tot 9 jaar. Graag tel.nr. van ouders / verzorgers. Kosten: 1,- per keer. Je hoeft je niet van tevoren op te geven 21 maart Maak een leuk cadeautasje 28 maart Kijkdoos maken met als thema: lente, bijv. de boerderij of langs de waterkant. Neem zelf een schoenendoos mee 4 april We gaan wat leuks maken voor Pasen 11 april Brooddeeg bakken en versieren 18 april Broodplankje beschilderen en versieren 25 april We maken een kroontje of hoedje voor koninginnendag. 2 mei Vakantie. Geen crea club 9 mei We gaan iets heel leuks voor Moederdag maken 16 mei Rietjes versieren met plaatjes van bijv. je lievelings dier 23 mei Kaasstengels maken 30 mei Maak je eigen droomkussen. (neem een (oude) witte kussensloop mee) 6 juni We gaan iets leuks voor Vaderdag maken 13 juni Nationale Buitenspeeldag. Je hoort nog wel wat we gaan doen en waar 20 juni Maak een leuke wenskaart bijv. voor verjaardag of zomaar iemand te verrassen 27 juni Pennenbakje maken met afbeeldingen van je eigen huisdier of sport. 4 juli Puur natuur. Stukje maken met spullen uit de natuur. 11 juli Bingo! Voor meer informatie neem contact op met Slavica van Vliet, slavica.vanvliet@welsaen.nl - tel

Mocht u van dit lijstje nog spullen hebben en kwijt willen, dan kunt u dit in de week van 7 t/m 11 mei in de klas van uw kind inleveren.

Mocht u van dit lijstje nog spullen hebben en kwijt willen, dan kunt u dit in de week van 7 t/m 11 mei in de klas van uw kind inleveren. HET EVENAARTJE 16 e jaargang nr. 30, blok 5 Maandag 7 mei 2012 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar Aan de ouders van de kinderen van groep 4 OP ZOEK NAAR GRUTTA DE GRUTTO Maandagmorgen 7 mei hebben

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Grote rekendag!! HET EVENAARTJE. 16 e jaargang nr. 28, blok 4 Maandag 16 april 2012 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar. De Entreetoets.

Grote rekendag!! HET EVENAARTJE. 16 e jaargang nr. 28, blok 4 Maandag 16 april 2012 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar. De Entreetoets. HET EVENAARTJE 16 e jaargang nr. 28, blok 4 Maandag 16 april 2012 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar Grote rekendag!! Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Woensdag 18 april is de grote rekendag.

Nadere informatie

Hoera!!! We gaan op schoolreisje!!! Dinsdag 12 juni gaan de groepen 1, 2 en 3 op schoolreisje naar attractiepark DE GOUDVIS in Sint Maartenszee.

Hoera!!! We gaan op schoolreisje!!! Dinsdag 12 juni gaan de groepen 1, 2 en 3 op schoolreisje naar attractiepark DE GOUDVIS in Sint Maartenszee. HET EVENAARTJE 16 e jaargang nr. 33, blok 5 Maandag 4 juni 2012 Een wekelijkse uitgave van cbs De Evenaar Muziekvoorstelling Fluxus op 7 juni Op donderdag 7 juni gaan de groepen 7 en 8 op excursie naar

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster)

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster) N A A M B E D R I J F 11 april 2011 Viertiende jaargang nr.16 Het Evenaartje In dit nummer: Pasen, witte donderdag Volgende editie: 26 april 2011 1 Nieuws Evenaar 2 Nieuws Evenaar 3 Mededelingen OC 4 Mededelingen

Nadere informatie

Luizenprotocol obs De Stroom

Luizenprotocol obs De Stroom Luizenprotocol obs De Stroom De Hoofdluis De hoofdluis is een parasiet: het beestje leeft van mensenbloed. Hij zoekt graag behaarde en warme plekjes op zoals achter de oren, in de nek of onder een pony.

Nadere informatie

De afbeelding van de maand Oktober uit het identiteitsbewijs van cbs De Evenaar.

De afbeelding van de maand Oktober uit het identiteitsbewijs van cbs De Evenaar. E-mailadressen In november organiseert Stichting Agora voor haar scholen een tevredenheidonderzoek. Dit onderzoek krijgt u via de e-mail. Het is dus van belang dat uw e-mailadres in ons systeem staat,

Nadere informatie

Dinsdagochtend als we op school komen hopen we natuurlijk dat de Sint langs is geweest met een verrassing..

Dinsdagochtend als we op school komen hopen we natuurlijk dat de Sint langs is geweest met een verrassing.. Schoen zetten We hebben van de Sint vernomen dat we onze schoen mogen zetten op school! Zowel voor de Jupiterstraat als voor de Serooskerkestraat. Dit zal gebeuren op a.s. maandag 26 november. Dinsdagochtend

Nadere informatie

Alle oudste leerlingen ontvangen maandag een papieren uitnodiging voor de dienst.

Alle oudste leerlingen ontvangen maandag een papieren uitnodiging voor de dienst. De Paasviering De weken voor het Paasfeest noemen wij de Veertigdagentijd. Tijdens het Veertigdagenproject hebben we verteld, gesproken en gezongen over mensen die meegaan op de weg van Jezus. We leerden

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

Woensdag ontvangen alle leerlingen een papieren versie van de nieuwsbrief. Aanmeldstrookjes kunt u dan dus afknippen en invullen!

Woensdag ontvangen alle leerlingen een papieren versie van de nieuwsbrief. Aanmeldstrookjes kunt u dan dus afknippen en invullen! Woensdag ontvangen alle leerlingen een papieren versie van de nieuwsbrief met extra informatie over naschoolse activiteiten en de rapportgesprekken. Aanmeldstrookjes voor onderstaande activiteiten kunt

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21-09 t/m 04-10 2012

Nieuwsbrief 2 21-09 t/m 04-10 2012 September 2012 24 1 e Ouderpanel 24 Kamp groep 7A 25 Kamp groep 7A en 7B 25 Schoolfotograaf 26 Kamp groep 7B 26 Schoolfotograaf 27 Schoolfotograaf 28 Opening tentoonstelling Kijk Kleur Oktober 2012 01

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Vrijdag 25 november 2011

Vrijdag 25 november 2011 Vrijdag 25 november 2011 Sinterklaas komt op school!!!! Op maandag 05 december zal Sinterklaas een bezoek brengen aan de Paulusschool. We maken er weer een fantastisch feest van! Het is de bedoeling dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) Samenvatting resultaten oudertevredenheidsonderzoek 2018 Beste ouders en verzorgers. AGENDA Woensdag 30 mei Staking Alle leerlingen vrij Maandag 4 juni Rapporten inleveren

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 13, blok 2 maandag 10 december 2012

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 13, blok 2 maandag 10 december 2012 Sinterklaas bezocht De Evenaar Afgelopen woensdag was het eindelijk zover, Sinterklaas heeft beide locaties van onze school bezocht. Het was één groot feest. De oudere kinderen hebben prachtige surprises

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 31 oktober Cultuurtje groepen 5 5 november Tafeltjesmiddag 7 november Cultuurtje groep 7 Sander, Keano, Alexander, Maud, Olivier, Inna 9 november Groepen 2 vrij 19 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school.

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school. J a a r g a n g 7, n r. 9 1 m a a r t 2 0 1 2 Jeelo project Zorgen voor dieren 1 Jeelo project Zorgen voor dieren Op maandag 12 maart 2012 starten we met een nieuw Jeelo project genaamd Zorgen voor dieren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Vrijdag 21 oktober (vakantie) Weekmarkt Beatrixplein 08.00-16.00 Jongerenwerk 16 + ZuidParker 19.00-23.00

Vrijdag 21 oktober (vakantie) Weekmarkt Beatrixplein 08.00-16.00 Jongerenwerk 16 + ZuidParker 19.00-23.00 Vrijdag 21 oktober (vakantie) Zaterdag 22 oktober Sport in de wijk 15+ Johan Cruijff Court 14.30-16.30 Maandag 24 oktober Opstapprogramma Moedercentrum Doenja 09.00-16.00 Opvoedingsondersteuning Moedercentrum

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015

Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Nieuwsbrief Ankeveen, februari 2015 Agenda - maandag 2 en dinsdag 3 maart: rapportgesprekken - donderdag 5 maart, 13.30 uur, IKC-voorstelling groep 1-2 (locatie: Antoniusschool Kortenhoef) - vrijdag 6

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar maart 2016

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar maart 2016 Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar 2015 2016 31 maart 2016 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de vijftiende nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier Agenda 6 april SPOORDAG: de leerlingen zijn vrij.

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019 Lierderholthuis, jaargang 2018-2019 nr. 9 mei 2019 AGENDA 20 t/m 23 mei Wandel 4-daagse 26 mei 9.00 uur Communie in de Sint Nicolaaskerk 29 mei Groep 7/8 voorstelling op het Carmel College 30 t/m 31 mei

Nadere informatie

Wat levert zitting in de MR u op? Zitting nemen in de medezeggenschapsraad is voor ouders vrijwilligerswerk.

Wat levert zitting in de MR u op? Zitting nemen in de medezeggenschapsraad is voor ouders vrijwilligerswerk. Patrijsstraat 2 4043 MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl Beste ouders, Momenteel is in de medezeggenschapsraad (MR) van onze school plaats voor een nieuw lid

Nadere informatie

agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl

agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl R E F L E X NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS EN VERZORGERS Jaargang: 2015-2016 Nummer: 3 Datum: 15 september 2015 Email oudervereniging: or@basisschoolreflector.nl Agenda agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Pasen

Nieuwsbrief van: Pasen Grootste stoelendans van de Reeshof We hadden vanmorgen de grootste stoelendans van de Reeshof op Meander. Rondom ons grote project bouwen aan Meander zijn we bezig met de nieuwe inrichting van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 9-2017-2018 AGENDA 23 jan. Groep 7/8 lezing André Kuipers Vertrek 13.00 uur. Terug op school +/- 15.30 uur.

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening Bijbelverhalen Week 40; maandag 3 oktober vrijdag 7 oktober Weekthema: Familie Verhalen: Ruth Lied: Ruth die eens uit Moab kwam - AWN Week 41; maandag 10 oktober vrijdag 14 oktober Weekthema: de tien regels

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 5 Geplande evenementen [Datum] 29-02-2016 Start muziekweek 11-11-2015 11-03-2016 Boeken- en spelletjesmarkt 18-03-2016

Nadere informatie

Schoenendoos. Schoenendoos. Agenda. 13 mei ste jaargang Nummer 31. Gefeliciteerd! Welkom op school! Sportdag bovenbouw naar maandag 27 juni!

Schoenendoos. Schoenendoos. Agenda. 13 mei ste jaargang Nummer 31. Gefeliciteerd! Welkom op school! Sportdag bovenbouw naar maandag 27 juni! 1 Schoenendoos Redactie: schoenendoos@stapvoorstapelst.nl Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Dalton Samenwerkingsschool De Schans

Dalton Samenwerkingsschool De Schans Dalton Samenwerkingsschool De Schans Een, 15 september 2016 Opening Zoals u reeds heeft kunnen lezen in de speciale openingsnieuwsbrief is het morgen zover: de officiële opening van het prachtige gebouw;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 13 december Agenda. Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 13 december Agenda. Vanuit directie 13 december 2018 Agenda Vanuit directie 19-12: De leerlingen mogen alvast een bord, beker en bestek (voorzien van naam) mee naar school nemen voor het kerstdiner. 20-12: 's Morgens kerstviering in de kerk,?s

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Dalton Samenwerkingsschool De Schans

Dalton Samenwerkingsschool De Schans Dalton Samenwerkingsschool De Schans Een, 29 september 2016 Formulieren Afgelopen maandag hebben de kinderen 2 formulieren meegekregen: Een formulier voor contact- en opvangadressen en Een formulier voor

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie