Vergunningparkeren in onze wijk. Vergunningparkeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vergunningparkeren in onze wijk. Vergunningparkeren"

Transcriptie

1 Maand van Uitgifte: Juni 2011 Editie: #18, 1300 ex. Website: Nieuw!! Vergunningparkeren in onze wijk Wijkplatform Vrangendael (wpv) heeft in de afgelopen weken huisaan-huis de wijkbewoners in de zogenoemde compartimenten 5 en 6 geïnformeerd over de enquête Parkeervergunningen. WpV heeft deze wijkbewoners geattendeerd op de keuzes die hen in de gemeentelijke enquêtebrief worden voorgelegd en het belang om de enquête daadwerkelijk in te vullen. Een intensieve maar zeer zeker geen onnodige actie. In totaal heeft het vijfkoppig bestuur 373 wijkbewoners binnen de compartimenten gesproken. Vergunningparkeren Stichting Wijkplatform Vrangendael Het merendeel van deze bewoners uit de betreffende Vrangendaelse straten bleek zich niet bewust van het feit dat zij binnen de Secretariaat: Broeksittarderweg 147 bewuste compartimenten vielen. Het feit dat vele wijkbewoners 6137 BJ Sittard wpv complimenteerden voor de uitleg en inzet heeft het wpvbestuur gesterkt deze intensieve actie verder door te zetten. Het Tel: wijkplatform vindt het belangrijk om onderbouwd de stem van de astrid@verblakt.com wijkbewoners te vertolken. Om deze reden heeft wpv meteen zelf Extra contactadres (Kapsalon Math): Broeksittarderweg BK Sittard Tel: wijkplatformvrangen dael@gmail.com Pag. 1 van 8 geïnventariseerd welke keuzes de wijkbewoners zullen maken. Voor de uitkomsten van de eigen representatieve steekproef zie Boodschap Op basis van deze inventarisatie zal wpv de stem van deze wijkbewoners uitdragen naar de gemeente. De boodschap die de wijkbewoners wpv massaal meegeven, is dat er géén draagvlak is voor vergunningparkeren in de wijk. Bestuur Wijkplatform Vrangendael

2 Wilt u iemand van het dan naar: wpv bereiken? astrid@verblakt.com of wijkplatformvrangen dael@gmail.com, maar bel gerust met Johan na 18.00u: 06 of met Marielle: op 2 mei j.l. op L1 TV Goeiemiddag Limburg in de Binnenspelrubriek het bewegen onder begeleiding voor senioren in Sittard-Oost genaamd Physical Activity Centre in de schijnwerpers is gezet? U kunt het filmpje terugzien op: 2 mei j.l. 2 4e jaars scholieren van t Trevianum n voorjaarswandeling hebben georganiseerd i.h.k.v. hun maatschappelijke stage? De kinderen van de buitenschoolse opvang MIK Grote Helden hebben ook weer meegewandeld. In het park werd samen gezellig gepauzeerd waarna de wandeling weer werd voortgezet naar Buurthuis De Oase. Voor foto s zie 21 mei j.l. wpv samen met platform de Baandert en wijkplatform Broeksittard de LSA regiopraktijkdag Mobiliseer je buurt heeft georganiseerd? Meer info op Wist u dat... onze stadsdeelbestuurder Yvonne Baetens, wegens ziekte, tijdelijk dit stadsdeel heeft overgedragen aan burgemeester Sjraar Cox? WpV wenst haar een spoedig herstel. de flessenactie van de Sjtadssjool t.b.v. het herinrichten van de speelplaatsen meer dan 1000 flessen heeft opgeleverd? * Algemeen: Tel: * Reparaties: Tel: * Wijkteam: Tel: Servicelijn Wijk: Tel: Pag. 2 van 8 de Sjtadssjool-kinderen van groepen 6 op 25 maart j.l. tijdens de zwerfvuilactie de groenvoorziening rondom het Johan Cruijfcourt en Buurthuis De Oase en aan het einde van de Hemelsley (richting Lahrweg) bij de volkstuintjes hebben opgeruimd? op 25 mei j.l de jongeren van (L)earn Respect League en de sporters van JBC de But gezellig Jeu de Boules hebben gespeeld op de Jeu de Boulesbaan in de speeltuin aan de Burg. Arnoldtsstraat en dat een paar wijkbewoners enthousiast mee hebben gespeeld? t kerkzaaltje verbouwd wordt en er n extra raam gerealiseerd wordt? Zo kan deze ruimte nog beter benut worden door diverse groepen als de koffiegroep en Reumapatiëntenvereniging.

3 Meer info: Parochiecentrum Christus Hemelvaart - H. Joseph, Hemelsley 240, tel Het Kruispunt Méér dan gezelligheid!! WAT? VOOR WIE? WAAR? WANNEER? THEMA-DINSDAGOCHTEND? CREA-WOENSDAGMIDDAG? Het Kruispunt is een ontmoetingsplek waar je gastvrij wordt onthaald met een kopje koffie, een praatje en een luisterend oor. Iedereen die in de wijk Kemperkoul, Stadbroek of Vrangendael woont, is welkom bij Het Kruispunt. Leeftijd, achtergrond, nationaliteit of religie doen niet ter zake. Burg. Schrijenstraat 2 te Sittard. De parochie Christus Hemelvaart - H. Joseph heeft hier een ruimte beschikbaar gesteld. Elke dinsdagmorgen tussen 10.00u en 12.00u, maar ook elke woensdagmiddag tussen 14.00u en 16.00u. Elke laatste dinsdag van de maand is er een speciaal thema (zie thema-kader op deze pagina). Ca. twee maal per maand wordt er op woensdagmiddag een creatief programma aangeboden (zie crea-kader op deze pagina). Thema-dinsdagochtenden in Het Kruispunt Dinsdag 28 juni: Dementie en Achterdocht Dinsdag 26 juli: Pastoraat in Kenia Dinsdag 29 augustus: Streekzorg Westelijke Mijnstreek Gestart wordt telkens om uur. Ook hier geldt: iedereen is van harte welkom en natuurlijk staat de koffie voor u klaar!! Crea-woensdagmiddagen in Het Kruispunt Zaterdag 25 juni: Virtuele stadswandeling - fotoreportage Niek Bremen Woensdag 29 juni: Kaarsen versieren o.l.v. Vincent Schnackers Ook hier geldt weer: iedereen is van harte welkom en natuurlijk staat de koffie voor u klaar!! Pag. 3 van 8 Zodra nieuwe thema s en activiteiten bij het wpv bekend zijn, treft u deze aan op onze website www,vrangendael.com. Surf er dus regelmatig naar toe!!

4 Vervolg Vergunningparkeren (pag. 1) Negatieve gevolgen voor de leefbaarheid WpV is bezorgd over de mogelijke gevolgen voor de leefbaarheid. Een parkeervergunning is geen garantie voor een parkeerplek voor de deur en dit kan tot onderlinge irritaties leiden, bij hoge concentraties aan parkeerbehoefte zoals bij de flats. Sommige wijkbewoners zijn afhankelijk van meerdere mantelzorgers en/of wisselende hulpverleners. Deze wijkbewoners met een zorgvraag worden moeilijk bereikbaar. Ook vormt het een extra belasting voor het verenigingsleven en de kleine ondernemers in de wijk. WpV maakt zich tevens zorgen over de mogelijke invloed van het parkeervergunningenbeleid op de (nog) aanwezige voorzieningen in de wijk. Het merendeel zal op termijn uit de wijk verdwijnen. De supermarkt wordt nog steeds flink gemist en dat mag niet ook nog gebeuren met bijvoorbeeld de pinautomaat. leerlingen en leerkrachten. Ook de directie van OBS Sjtadssjool heeft aan ons haar zorgen kenbaar gemaakt. De openbare school heeft een streekfunctie en vergunningparkeren heeft naar verwachting grote consequenties voor *** Pag. 4 van 8 Oproep Klankbordgroep Sportief Centrum Sittard-Oost Wijkplatform Vrangendael hoopt samen met de kerngroeppartners in september/oktober dit jaar van start te gaan met de realisatie van het Sportief Centrum Sittard-Oost. Een aantrekkelijke plek waar wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten voor sport, spel en bewegen. Hoe het Sportief Centrum eruit gaat zien, bepalen mede de wijkbewoners. De komende tweeëneenhalf jaar krijgt het stap voor stap gestalte. Naast materiële zaken, zoals toestellen of moderne game-achtige voorzieningen komt er ook een activiteitenaanbod dat vóór en mét wijkbewoners vorm moet gaan krijgen. Wilt u ook meedenken over de inrichting van het Sportief Centrum Sittard-Oost? Meldt u dan aan voor de klankbordgroep via sportiefcentrumsittardoost@gmail.com.

5 Oproep Wijkreporters Streekomroep START is op zoek naar 10 wijkreporters die vanuit hun eigen wijk maandelijks een reportage willen maken over het wel en wee uit de wijk. De items kunnen zeer verschillend van aard zijn. Bijvoorbeeld bomenkap, parkeerproblemen, fusies verenigingen, en dergelijke. Maar ook de wijkbarbecue, een rommelmarkt of andere activiteiten mogen aan bod komen. Wij zijn op zoek naar iemand die nu bijvoorbeeld al filmpjes maakt. Bij voorkeur is deze persoon al bekend met monteren. Streekomroep START stelt een camera en opleiding beschikbaar! Interesse om de wijkreporter van Vrangendael te worden? naar *** Vrangendael on Tour * Maatschappelijk Werk * Opbouwwerk * Jeugd- & Jongerenwerk * Ouderenwerk * Informatiecentrum * Bureau Sociaal Raadslieden * Raad en Daad Stationsplein 5b, Sittard Tel Pag. 5 van 8 Op zaterdag 25 juni a.s. tussen 14.00u en 16.00u is er n speciale activiteit in het kader van het Europees jaar van het Vrijwilligerswerk. Dan wordt er in onze wijk een vrijwilligerstour georganiseerd genaamd Vrangendael On Tour. De tour is een tocht langs 11 vrijwilligersorganisaties in onze wijk. Elke organisatie laat zien wat ze te bieden heeft en wat haar vrijwilligers allemaal doen om dat mogelijk te maken. Op elke locatie zal er iets leuks te doen zijn voor de bezoekers. U wordt met een treintje gratis langs vrijwilligersorganisaties in onze wijk gereden. Bij elke locatie kunt u een kijkje in de keuken nemen. Aan de Bachstraat zijn allerlei activiteiten rondom het Sportief Centrum Sittard-Oost in ontwikkeling zoals sport- en spelactiviteiten van Ecsplore en een interactieve voetbalwand. Voor de kinderen is er speciaal een springkussen, schminken en popcorn. Daarnaast maakt u ook nog kans op een prijs. Als u de letters op alle locaties hebt verzameld, kunt u de strippenkaart inleveren bij Buurthuis De Oase. Daar wordt om 17.00u de winnaar bekend gemaakt en de prijs uitgereikt. WpV organiseert aansluitend aan de tour (van 16u tot 17u) een themabijeenkomst. Tijdens deze bij-eenkomst krijgt u handreikingen hoe u anno 2011 vrijwilligers kunt vinden én binden. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiter-lijk 17 juni a.s. aanmelden via wijkplatformvrangendael@gmail.com.

6 Carnavalsvereniging De Kempernaaze CV De Kempernaaze biedt vanaf dit voorjaar nieuwe activiteiten aan de wijkbewoners van Vrangendael en Kemperkoul aan. Voor meer informatie zie *** Exploitatie- en koopovereenkomst Molenbeek- Centrum en Vrangendael getekend!! Start asbestsanering voormalig winkelcentrum Vrangendael vóór deze zomervakantie!! Op donderdag 26 mei j.l. heeft gemeente Sittard-Geleen en Molenparc B.V. onder het toeziend oog van de beide wijkplatformbesturen uit Stadbroek en Vrangendael, de exploitatie- en koopovereenkomst ondertekend voor de herontwikkeling van Molenbeek-Centrum (Stadbroek) en Vrangendael. Hiermee is een definitief akkoord bereikt over de ontwikkeling van winkels en appartementen in Stadbroek en 14 grondgeboden woningen op het terrein van het voormalig winkelcentrum aan de Hemelsley. Eindelijk is de weg vrij gebaand om over te gaan tot de sloop van het al jaren leegstaande voormalige winkelcentrum in Vrangendael. Pag. 6 van 8 Molenbeek-Centrum Het huidige plan voor de centrumlocatie in de Sittardse wijk Stadbroek bestaat uit een reservering van 3500m² voor commerciële ruimtes waaronder een full-service supermarkt, een discounter en dagwinkels. Tevens zijn er circa 78 appartementen en twee bijbehorende gemeenschappelijke ruimtes voorzien. Het parkeren voor de woningen vindt ondergronds plaats. Parkeren voor de commerciële functies vindt plaats door parkeren op maaiveld. Daarvoor worden circa 130 parkeerplaatsen aangelegd. De appartementen en de commerciële ruimtes worden ondergebracht in een carrévormig bebouwingsblok met een begane grond en daarop vier bouwlagen.

7 Vervolg - Exploitatie- en koopovereen- komst Molenbeek-Centrum en Vrangendael getekend!! Molenbeek-Centrum (vervolg) De eerder geplande bebouwing, die op de voormalige schoollocatie en over de Hemelsley heen geprojecteerd was, wordt niet gerealiseerd. Wel worden er dertien appartementen gebouwd op het nog braakliggende terrein aan de noordzijde van de Hemelsley. Het doorgaande karakter van de St. Josephstraat komt te vervallen en de beek wordt verder open gemaakt. Vrangendael De bouwontwikkeling in Vrangendael omvat veertien grondgebonden woningen. Voor de ontwikkeling van de centrumlocatie en Vrangendael worden nu bestemmingsplannen in procedure gebracht. Planning Binnen twee maanden na de ondertekening zal Molenparc B.V. opdracht geven voor de sloop, egalisereing en inzaaien van het terrein. Naar verwachting zal de bouw van het winkelcentrum in Molenbeek-Centrum eind dit jaar beginnen en ongeveer anderhalf jaar duren. Feestelijke opening staat gepland voor de kerst in Informatieavond: donderdag 16 juni a.s. De omwonenden ontvangen een uitnodiging van de gemeente voor een informatie-avond op 16 juni a.s. (aanvang 19.30u) in de Stadbroekermolen. Tijdens deze avond worden de herinrichtingsplannen toegelicht. Pag. 7 van 8

8 Beheerder De Oase Buurthuis De Oase Jos Limpens Tel: Bgg: Openingstijden Kijk voor de actuele agenda of overige informatie op: Maandag t/m donderdag: Vrijdag: 19.00u-24.00u 19.00u-01.00u Gesloten op zaterdag en zondag (indien geen reserveringen). Juli en augustus 2011: grote verbouwing van het café en de grote zaal!! De kleine zaal is al helemaal opgefrist. Buurthuis De Oase is gesloten van 1 t/m 14 augustus Wijkplatformvergaderingen Agenda en data Vier maal per jaar vindt in De Oase aan de Bachstraat de wijkplatformvergadering plaats voor alle buurtbewoners van de wijk Vrangendael, de stadsdeelmanager en coördinator van de gemeente incl. overige instanties. Het 1e overleg van 2011 heeft alweer plaatsgevonden op dinsdag 22 maart j.l. De resterende drie wijkplatformvergaderingen voor 2011 zijn vastgesteld op: Dinsdag 21 juni, 19.30u; Dinsdag 27 september, 19.30u; Dinsdag 22 november, 19.30u. Noteer ook deze data weer in uw agenda!! Oproep volgende Wijkplatformvergadering Pag. 8 van 8 U kunt op dinsdag 21 juni a.s. vanaf 19.00u weer informeel met het bestuur praten. Uw vragen, etc. worden verzameld en indien mogelijk nog diezelfde avond ter sprake gebracht.

15 okt: kick-off bijeenkomst

15 okt: kick-off bijeenkomst Maand van Uitgifte: September 2011 Editie: #19, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Prijsvraag nieuwe naam Sportief Centrum Sittard-Oost De naam Sportief Centrum Sittard-Oost is een hele mond vol en

Nadere informatie

22 september: Burendag!! Kom ook!!

22 september: Burendag!! Kom ook!! Maand van Uitgifte: September 2012 Editie: #23, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Secretariaat: Broeksittarderweg 147 6137 BJ Sittard Tel: 06 53 98 47 45 E-mail: astrid@verblakt.com Extra contactadres

Nadere informatie

Hoor wie klopt daar, kinderen?!

Hoor wie klopt daar, kinderen?! Maand van Uitgifte: November 2010 Editie: #16, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Nieuw!! Ook in 2010 vereert Sinterklaas en zijn Pieten onze wijk Vrangendael weer met een bezoek. U bent van harte uitgenodigd

Nadere informatie

24 juni: Vrangendael viert feest!!

24 juni: Vrangendael viert feest!! Maand van Uitgifte: Juni 2012 Editie: #22, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Zondag 24 juni a.s. ontmoeten in Vrangendael Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van onze wijk en parochie is er gelegenheid

Nadere informatie

Nieuw aspirant-bestuurslid!!

Nieuw aspirant-bestuurslid!! Maand van Uitgifte: Juni 2014 Editie: #28, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Burgerkracht Sittard-Oost In onze vorige editie heeft u kunnen lezen over de cultuuromslag in denk- en werkwijze van burgers,

Nadere informatie

Uitnodiging Expositie Vrangendael onder de loep!!

Uitnodiging Expositie Vrangendael onder de loep!! Maand van Uitgifte: Maart 2010 Editie: #11, 1250 ex. Onder het motto Vrangendael onder de loep!! hebben de Sjtadssjool-leerlingen van groep 8 de buurtbewoners geïnterviewd over hoe de buurtbewoners de

Nadere informatie

Feestelijke opening Speeltuintje Burg. Arnoldtsstraat & Jeu de Bouleswedstrijd*)

Feestelijke opening Speeltuintje Burg. Arnoldtsstraat & Jeu de Bouleswedstrijd*) Maand van Uitgifte: September 2010 Editie: #15, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Nieuw!! Op woensdag 29 september a.s. nodigen we u uit voor de feestelijke opening van het speeltuintje aan de Burg.

Nadere informatie

7 november: Dag van de Dialoog

7 november: Dag van de Dialoog Maand van Uitgifte: November 2012 Editie: #24, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Sinds 2005 wordt in ruim 70 plaatsen in Nederland jaarlijks de Dag van de Dialoog georganiseerd (www.nederlandindialoog.nl).

Nadere informatie

Wijkontmoetingsdag 27 juni!! U komt toch ook?!?!

Wijkontmoetingsdag 27 juni!! U komt toch ook?!?! Maand van Uitgifte: Juni 2010 Editie: #13, 1300 ex. Zondag 27 juni a.s. organiseert het wijkplatform Vrangendael de eerste wijkontmoetingsdag van 14.00u tot 17.00u in de Bachstraat. Voor de allerjongsten

Nadere informatie

Veilig Wonen (inbraakpreventie)!!

Veilig Wonen (inbraakpreventie)!! Maand van Uitgifte: Oktober 2014 Editie: #29, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com René Lagros behaalt coach-opleiding bij Johan Wilt u iemand van het E-mail dan naar: wpv bereiken? wijkplatformvrangen

Nadere informatie

Buurtpreventie!! Interesse?

Buurtpreventie!! Interesse? Maand van Uitgifte: Maart 2015 Editie: #30, 1350 ex. Website: www.vrangendael.com WpV nu ook op facebook!! Wilt u iemand van het E-mail dan naar: wpv bereiken? wijkplatformvrangen dael@gmail.com, U kunt

Nadere informatie

NLdoet op 22 maart a.s. en u doet toch ook mee?!

NLdoet op 22 maart a.s. en u doet toch ook mee?! Maand van Uitgifte: Maart 2014 Editie: #27, 1300 ex. Website: www.vrangendael.com Op zaterdag 22 maart a.s. tussen 10 en 14u zetten we ons in het Locatie BOSS park: Het BOSS park ligt aan de Bachstraat

Nadere informatie

Na 33 edities nu de laatste flyer in deze vorm

Na 33 edities nu de laatste flyer in deze vorm Maand van Uitgifte: Juli 2016 Editie: #33, 1350 ex. Website: www.vrangendael.com Wilt u iemand van het E-mail dan naar: wpv bereiken? wijkplatformvrangen dael@gmail.com, U kunt ook bellen met Marielle:

Nadere informatie

Nieuw!! Stichting Wijkplatform Vrangendael. Maand van Uitgifte: Juni Website: Thema-editie: 2000 ex.

Nieuw!! Stichting Wijkplatform Vrangendael. Maand van Uitgifte: Juni Website:  Thema-editie: 2000 ex. Maand van Uitgifte: Juni 2011 Thema-editie: 2000 ex. Website: www.vrangendael.com Nieuw!! Vol trots presenteren wij u de themaflyer Vrangendael on Tour. In het kader van het Europees jaar van het Vrijwilligerswerk

Nadere informatie

project t BOSS Van idee tot uitvoering

project t BOSS Van idee tot uitvoering project t BOSS Van idee tot uitvoering Waar gaan we op in 1. Wat is t BOSS? 2. Waarom dit idee en waarom bijzonder? 3. Hoe komt men van idee naar uitvoering? 4. Vragen, meer info? t BOSS is t BOSS staat

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: http://montwildzang.mijnalbums.nl

Nieuwsbrief 8. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: http://montwildzang.mijnalbums.nl 17 februari 2016 Nieuwsbrief 8 Project jij & ik Vanaf begin maart zullen we schoolbreed het project 'jij en ik' volgen. Alle groepen krijgen, behalve les van hun eigen leerkracht (en), ook gastlessen van

Nadere informatie

Speeltuin Oudedijk. Inhoud: Algemeen Balans Beleidsplan / werkplan

Speeltuin Oudedijk. Inhoud: Algemeen Balans Beleidsplan / werkplan Speeltuin Oudedijk Informatie tbv ANBI status Speeltuin Oudedijk Oudedijk 277 3061 AK Rotterdam Tel : 010-212 21 60 E-mail: info@speeltuinoudedijk.nl Inhoud: Algemeen Balans Beleidsplan / werkplan Algemeen:

Nadere informatie

Uitkomsten denk mee over de toekomst van Leidsenhage

Uitkomsten denk mee over de toekomst van Leidsenhage Uitkomsten denk mee over de toekomst van Leidsenhage Koningin Wilhelminalaan 2 Leidschendam Postbus 905 2270 AX Voorburg Telefoon 14 070 Fax (070) 320 13 02 www.leidschendam-voorburg.nl info@leidschendam-voorburg.nl

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze

nieuwsbrief Waarom deze N wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit 3,5 hectare grote kantoorterrein

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Verslag Enquête over toekomst Buurtwinkelcentrum De Heul. (ingevuld door omwonenden en bezoekers van het buurtwinkelcentrum)

Verslag Enquête over toekomst Buurtwinkelcentrum De Heul. (ingevuld door omwonenden en bezoekers van het buurtwinkelcentrum) Verslag Enquête over toekomst Buurtwinkelcentrum De Heul (ingevuld door omwonenden en bezoekers van het buurtwinkelcentrum) april 2016 1 Aandachtspunten voor vernieuwing van winkelcentrum De Heul Door

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray

Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Het is goed wonen en leven in de Bach- en Mozartflat in Venray Ook op zoek naar een tikkie eigenwijs wonen? Dan zit je goed in de Bach- en Mozartflat in Venray. In deze folder lees je wat de Bach- en Mozartflat

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug Buurthuis De Brug Sperwerkamp 38 3972 WE Driebergen 0343-510366 www.buurthuisdebrug.com E-mail: info@buurthuisdebrug.com BESTE BUURTBEWONERS,

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

DOORONTWIKKELING BREDE SPORTIEVE VOORZIENING SITTARD-OOST

DOORONTWIKKELING BREDE SPORTIEVE VOORZIENING SITTARD-OOST DOORONTWIKKELING BREDE SPORTIEVE VOORZIENING SITTARD-OOST INHOUDSOPGAVE RAPPORTAGE INITIATIEFFASE JULI 2010 INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 INLEIDING 3 2 INITIATIEFFASE 3 3 ONTWIKKELFASE 9 4 IMPLEMENTATIEFASE 10

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Presentatie omwonenden (26-03-2014) KoeBerg-Zuid Herontwikkeling centrum Koedijkslanden

Presentatie omwonenden (26-03-2014) KoeBerg-Zuid Herontwikkeling centrum Koedijkslanden Presentatie omwonenden (26-03-2014) KoeBerg-Zuid Herontwikkeling centrum Koedijkslanden Situatie oktober 2012 Opening Programma - Welkom door Ruud Smeenk - Voorstellen en rolverdeling partijen - Terugblik

Nadere informatie

Rosmalen zuid. Wijk- en buurtmonitor 2016

Rosmalen zuid. Wijk- en buurtmonitor 2016 Wijk- en buurtmonitor 2016 Rosmalen zuid Het stadsdeel Rosmalen ligt ten oosten van de rijksweg A2 en bestaat uit Rosmalen zuid en Rosmalen noord. Het oorspronkelijke zanddorp Rosmalen is vanaf eind jaren

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief

nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief EN wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse Mantelzorgadvies Hillegom Lisse 1 Beste mantelzorger, Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018 met informatie voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. Wij informeren u middels deze nieuwsbrief over zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien Nieuwsbrief CBS De Borg Vrijdag 8 maart 2019 Nummer 12 CBS De Borg Agenda Wederikweg 19 9753 AA Haren 7 september 050 534 81 90 Weekopening Lieveheersbeestjes 14 september E-mail: directie@cbsdeborg.nl

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!!

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!! Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA 5 december Sinterklaasfeest 12.00 uur vrij 6 december Speelgoedshow groep 1 t/m 8 8 december Versieren Kerst 9 december Groepsmail Middag vrij 14 december gr 7/8 naar Erasmus

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord 18 en 20 september 2012 Algemeen Wat wordt er ontwikkeld in de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord? In de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord worden circa

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Nr.: 09-65 Onderwerp: Tijdelijke huisvesting Brede School Plantage de Sniep. Diemen, 21 juli 2009

RAADSVOORSTEL. Nr.: 09-65 Onderwerp: Tijdelijke huisvesting Brede School Plantage de Sniep. Diemen, 21 juli 2009 RAADSVOORSTEL Nr.: 09-65 Onderwerp: Tijdelijke huisvesting Brede School Plantage de Sniep Diemen, 21 juli 2009 Aan de gemeenteraad 1. Gevraagd raadsbesluit 1. Kennis te nemen van de uitkomsten van de enquête

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

Plannen voormalige DaCapo-terrein: het Hart van Vrangendael

Plannen voormalige DaCapo-terrein: het Hart van Vrangendael Plannen voormalige DaCapo-terrein: het Hart van Vrangendael Burg. Gijzelsstraat/Broeksittarderweg/ Burg. Arnoldsstraat/Hemelsley Werkgroep DaCapo i.s.m. Pascal Jongen, werkgroep DaCapo Wim Elschott TTV

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad 1 Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Ontwerp inrichting openbare ruimte Impressie bouwplannen Omnia CPO - ontwikkeling Planologische procedure:

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.4

Nieuwsbrief no.4 Nieuwsbrief 2016-2017no.4 Directie ICT In het voorjaar 2015 is de gehele ICT-infrastructuur bij Stichting Meerkring en KPOA gezamenlijk Europees aanbesteed. Hierdoor zijn alle scholen voorzien van nieuwe

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Nieuw wijkkrantjasje

Nieuw wijkkrantjasje Maand van Uitgifte: Oktober 2015 Editie: #31, 1350 ex. Website: www.vrangendael.com WpV op facebook!! Wilt u iemand van het E-mail dan naar: wpv bereiken? wijkplatformvrangen dael@gmail.com, U kunt ook

Nadere informatie

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Afdeling Best Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Inloopochtenden Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in het Rode Kruis-gebouw een inloopochtend met de mogelijkheid voor een

Nadere informatie

Mooie schoenen voor een kleine prijs. Sale Locatie: receptie Meerstede Aanvang uur Tot uur

Mooie schoenen voor een kleine prijs. Sale Locatie: receptie Meerstede Aanvang uur Tot uur Vrijdag 3 februari Vrijdag 3 februari Dinsdag 7 februari Dinsdag 7 februari Vrijdag 10 februari Maandag 13 februari Handwerken Handwerken naar eigen idee of geholpen door Nel en Dicky. Zoekt u een leuke

Nadere informatie

SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF

SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF 1 2 7 2 0 1 7 SAMENVATTING INLOOPAVOND ONTWIKKELING TERREIN VOORMALIG WATERBEDRIJF Op 30 mei 2017 was er een inloopavond in de raadzaal

Nadere informatie

De Meerstede Augustus 2016

De Meerstede Augustus 2016 Activiteiten programma De Meerstede Augustus 2016 Mededeling: De zomerbingo is donderdag 1 september. Graag deelnemers- kaarten kopen vóór 22 augustus. Kosten intern 3.00; graag strippenkaart meenemen.

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen!

Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen! Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Kom ook gerust eens binnen! Voorwoord Een half jaar na de start van WOC t Huiken, kunnen we zeggen dat er in een behoefte wordt voorzien. Er zijn

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief ik zorg voor jou

Nieuwsbrief ik zorg voor jou Nieuwsbrief ik zorg voor jou Inleiding Voor je ligt de eerste nieuwsbrief speciaal ontwikkeld ter informatie voor iedereen die zorgt voor een naaste. Middels deze nieuwsbrief willen wij je informeren,

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Het BOSS park. ...een plek voor Bewegen, Ontmoeten, Sport & Spel. Hoe is het initiatief ontstaan? Waar ligt wat?

Het BOSS park. ...een plek voor Bewegen, Ontmoeten, Sport & Spel. Hoe is het initiatief ontstaan? Waar ligt wat? Het BOSS park S e p t e m b e r 2 0 1 3...een plek voor Bewegen, Ontmoeten, Sport & Spel Hoe is het initiatief ontstaan? Het initiatief het BOSS park vloeit voort uit een leefbaarheidsonderzoek dat het

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht

VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt. Colofon. Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht VRAGEN & ANTWOORDEN Grote aanpak Sterrenbuurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht www.zwijndrecht.nl T 14078 Vormgeving en fotografie Estay creatief communicatiebureau

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Ouder informatieavond

Ouder informatieavond J a a r g a n g 1 0, n r. 1 5 s e p t e m b e r 2 0 1 4 Ouder informatieavond 1 Ouder informatieavond Belangrijke data 2 Hulpouders gezocht 2 Fietsen op het schoolplein is verboden. Grave Atletiek 3 2

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Activiteiten programma

Activiteiten programma Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2017 Maandag 1 oktober Tennissen bij De Meerstede 55+ Voor alle liefhebbers. Op een ontspannen manier kunt u mee doen met tennis. Kosten: 2,00 per keer exclusief

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Herontwikkeling Mekkelholt > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Mekkelholt is in beweging! Verschillende plannen krijgen steeds meer vorm. In deze brochure informeren we u over welke ontwikkelingen

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum

Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum Zorg aan migranten Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum De oudere migrant als klant Allochtone dementerenden 2008: ongeveer 120 duizend niet-westerse allochtonen van 55 jaar en ouder. 2015: ongeveer 260

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Kleiburg. Klust. Klusborrel! Buurman. Bodil, Niels & Nydia en Marrit DOOR/VOOR KLEIBURGERS. Door: KleiburgKlust

Kleiburg. Klust. Klusborrel! Buurman. Bodil, Niels & Nydia en Marrit DOOR/VOOR KLEIBURGERS. Door: KleiburgKlust KLUSBORREL... 1 01 3 2013 BESTUUR KLEIBURG TECHNIEK... 2 OPENBARE RUIMTE... 3 TELEVISIE RTL... 4 AGENDA... 5 / 6 DOOR/VOOR KLEIBURGERS Kleiburg Klust Klusborrel! Door: KleiburgKlust Bij klussen hoort natuurlijk

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Week van de facultatieve LOL-gesprekken. Dinsdag 21 juni. Woensdag 29 juni

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Week van de facultatieve LOL-gesprekken. Dinsdag 21 juni. Woensdag 29 juni Info Bron Amersfoort-Vathorst 16 juni 2016 Uitgave 38, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 \ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer

Nadere informatie

De nieuwe school gaat door!

De nieuwe school gaat door! De nieuwe school gaat door! Na jaren van vergaderen en stemmingen in de gemeenteraad van Weert, is op 25 februari 2015 eindelijk het definitieve besluit gevallen: Laar krijgt een nieuwe school aan de Aldenheerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie