Nieuwsbrief nummer 12 donderdag 20 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nummer 12 donderdag 20 juli Voor alle data geldt: Deo volente"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nummer 12 donderdag 20 juli Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen In tegenstelling tot het bericht in de laatst verschenen nieuwsbrief, is dit nu echt de allerlaatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Graag willen we nog wat berichten met u delen voordat de zomervakantie begint. Grote schoonmaak Alle ouders die ons hebben meegeholpen met het schoonmaken van de school: Heel hartelijk dank! Dankzij uw inzet kunnen we na de vakantie weer met de leerlingen in een schone school starten. We kijken terug op een heel gezellige middag/avond en waarderen het zeer dat u de moeite hebt genomen om naar Zwolle te komen! Personeel De man van juf (Elizabeth) Jansen ondergaat op dit moment chemokuren. We wensen de juf met haar man van harte Gods genadige ondersteuning en sterkte toe in deze diepe weg en bidden om Zijn zegen over deze behandeling. Juf (Carolien) Frens heeft als logopediste voor het VSO afscheid genomen van onze school. Zij wordt opgevolgd door juf (Gerdien) Westeneng-Knikker. Geen onbekende voor onze leerlingen omdat zij het zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof van juf Frens dit jaar heeft waargenomen. Fijn dat we op deze manier een vertrouwd gezicht voor onze leerlingen mogen houden! We wensen juf Westeneng ook vanuit de nieuwsbrief een gezegende tijd toe op onze school! In de achterliggende weken mochten we 2 nieuwe collega s benoemen als invaller. Juf (Corine) van de Weg uit Hasselt (leerkracht) en juf (Lianne) Qualm uit Nunspeet (onderwijsassistent). Heel hartelijk welkom op onze school! We hebben de ervaring dat er momenten in een schooljaar zijn dat er een tekort is aan mensen voor de groepen. Op deze manier hopen we de continuïteit van het onderwijs doorgang te kunnen geven. Er is een laatste personele wijziging in de formatie!: Juf Heldoorn heeft naast haar zwangerschapsverlof ook ouderschapsverlof gekregen voor de periode van een schooljaar. Zij wordt het hele schooljaar vervangen door juf (Willemieke) Meuleman-Both. Voor veel ouders is de juf geen onbekende omdat ze in het verleden ook werkzaam was op onze school, waarvan de laatste jaren als invaljuf. In VSO-P1 heeft juf (Renette) Meuleman-Schoonhoven voor 1 dag per week (op maandag) ouderschapsverlof opgenomen voor de periode van dit schooljaar. Dat betekent dat op deze dag juf (Corine) van de Weg in de groep zal zijn. Juf Meuleman zal er dus wel op vrijdag zijn. De personele bezetting blijft op de andere dagen ongewijzigd. Juf (Klaasje) Bouwman zal stoppen met haar werk als Intern Begeleider voor het VSO en weer gaan lesgeven. Haar IB-taak wordt tijdelijk overgenomen door juf (Toke) Kalisvaart. Er zal op termijn gezocht worden naar een permanente oplossing voor deze vacature. Juf (Renske) Jonkman was dit cursusjaar onze VSO gymdocent, via een detacheringsbureau.

2 Omdat dit contract afloopt heeft zij dinsdag afscheid van school genomen. We bedanken de juf voor de mooie en leerzame lessen voor onze leerlingen en wensen haar Gods zegen toe voor de toekomst. Er is een nieuwe gymdocent benoemd. Na de zomervakantie zal juf (Sabine) Heiboer als VSO gymdocent van start gaan. Hartelijk welkom! Afscheid leerlingen Deze week hebben we afscheid genomen ven een achttal leerlingen. Wat fijn dat jullie allemaal een plekje hebben gevonden. Sommigen van jullie hebben wel 12 of 13 jaar op school gezeten. Dat is een grote periode van je leven. En nu komen jullie meer op eigen benen te staan. Er is geen juf of meester die jullie helpt. Gelukkig komen daar wel weer andere mensen voor in de plaats. Vanaf deze plaats willen we jullie allemaal het allerbeste toewensen voor de toekomst.we wensen jullie toe dat de Heere met jullie is. Dezelfde God van Obadja, waar de school naar is genoemd, leeft nog. Hij wilde toen in tijd van hongersnood voor 100 profeten zorgen. Zo wil Hij nu nog zorgen. Maar de Heere wil wel dat je Hem daar om vraagt. Zul je dat doen? De onderstaande leerlingen hebben afscheid genomen en de volgende werkplekken gevonden: VSO P4: Marco Koster, Drukpunt, Philadelphia, Kampen. William Kramer, Phila Orcari, paardenmanege, Urk. Leendert-Jan van der Veen, Horstheim, Staphorst en de Pieperhoeve, Genemuiden. VSO E: Stefan Troost, Baalderborg, Hardenberg VSO Arbeid: Dooitze-Jan Kruitbosch, boerderij, veeteelt, Oudemirdum en boerderij akkerbouw, Harich. Lennart Brouwer, conciërge, Hoornbeeckcollege, Kampen. Gerlieke van de Craats, Rozerie, Barneveld en Rozentuin, Garderen. Arianne van de Werfhorst, dagebesteding voor ouderen, de Oranjehof, Elspeet en dierenspciaalzaak, Nunspeet Certificaat heftruck Op woensdag 19 juli heeft William Kramer, uit Praktijk 4, zijn heftruckcertificaat behaald. Een prestatie William. Van harte gefeliciteerd met je certificaat. Meester Baan, bedankt voor alle lessen die u hem hebt gegeven. DIPLOMA S VETERSTRIKDIPLOMA Een paar kinderen uit SO 4 hebben in de afgelopen periode hun veterstrikdiploma gehaald. Samen met juf Bouwman hebben ze hard geoefend. Op de foto Géline Winkels en Richard Noordzij met hun veterstrikdiploma. Maar ook Emma Koffeman, Frank Heldoorn, Marissa de Boer en Jorian Veldman hebben dit diploma bij juf Bouwman gehaald. Zwemdiploma Na een jaar hard oefenen is het gelukt om toch weer wat diploma s in de wacht te slepen. In mei zwommen er al kinderen af voor diploma A en nu voor B en C. De kinderen voor het B- diploma zijn: uit SO 3, Stijn Vreugdenhil, uit SO 4, Marijke van Werven, Emma Koffeman, Elske Nijsink en Marissa de Boer die in mei ook al afzwom voor A. En uit SO-4 Johanna Keurhorst en Géline Winkels voor diploma C. Allen van

3 harte gefeliciteerd voor deze prestatie. Sommige hebben echt heel goed hun best gedaan om tot dit resultaat te komen. Een dikke duim voor de diploma s met de badmeester. De volle tribune met ouders, broers of zussen, oma en buurvrouw. Nieuws vanuit de MR We hebben op de laatst gehouden vergadering afscheid genomen van mevr. Ada van der Craats (moeder van Gerlieke van de Craats uit de Arbeid-groep. Gerlieke gaat dit cursusjaar van school af). Zij heeft zich vanaf het eerste uur ingezet voor de GMR én de MR. Dit is tot nu toe bij elkaar al 8 jaar! En heeft daardoor mede een stuk kennis en continuïteit gewaarborgd voor onze sch(o)ol(en). Waarvoor we ook langs deze weg onze hartelijke dank willen uitspreken. Gelukkig hebben we het afgelopen jaar al d.m.v. verkiezingen een vervanger voor haar gevonden, de heer K. Bisschop (vader van Ruben Bisschop) heeft al een aantal vergaderingen met ons meegedaan. Zo aan het eind van het jaar nog even een overzicht voor u wie er ook al weer in de MR zitten: Vanuit de personeelsgeleding: mevr. J. van Hattem-Eijkelboom en mevr. T. Heetebrijvan der Veen en mevr. Van der Starre-Suijker. Vanuit de ouders: de heer W. Timmerman, de heer K. Bisschop en mevr. Keurhorst-Groothedde. Ter informatie zomaar wat onderwerpen die op de agenda stonden het afgelopen cursusjaar: Bijv. over de veranderende directiestructuur, verslag van het bezoek van het RefSVO, de begroting enz. Schuurtje op het plein Op zaterdag 8 juli heeft het sloopbedrijf RGS uit Rijssen het schuurtje op het Arbeidplein gesloopt en het puin afgevoerd. Daarnaast zijn er een aantal onderhoudsklussen gedaan, zoals de ingang naar de personeelskamer rolstoelvriendelijk maken. Dit bedrijf heeft het geheel belangeloos voor de school gedaan. Ook vanaf deze plaats willen wij directie en personeelsleden hartelijk bedanken voor het vele werk dat in korte tijd is gerealiseerd. In het bijzonder bedanken we dhr. van der Maat (vader van Laura) die dit voor onze school heeft geregeld.

4 Belangrijke data Opening schoolseizoen: Zaterdag 2 september in Pieter Zandt Kampen. Uitnodiging met tijden volgt. helemaal goed komen. Hebt u vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar a.van.heek@so-zwolle.nl Vorige nieuwsbrief De zomervakantie loopt TOT 4 september; dus niet tot en met! Maandag 4 september hopen we weer met frisse moed te beginnen! Laatste nieuwsbrief via mail Dit is de laatste nieuwbrief die u op deze manier van ons krijgt. Het is namelijk de bedoeling dat vanaf volgend schooljaar de nieuwsberichten van school op onze nieuwe website gaan plaatsen. Alle mensen die zich aanmelden voor dit nieuws krijgen dan elke maand een nieuwsbrief in hun mailbox. Die bestaat uit alle korte berichten die we op de website gaan zetten. Neemt u vast een kijkje en meldt u zich gerust aan! Dat kan op Als u daar dit formuliertje invult moet het Allen een gezegende vakantie toegewenst! Hartelijke groet, Juf Baaij-Melis, locatiedirecteur (a.i.) meester Vos, teamleider SO (a.i.) meester Meinema, teamleider VSO

5 Vakantierooster Obadjaschool Schooltijden: Alle groepen beginnen om 8:30 uur en eindigen s middags om 15:00 uur. s Morgens hebben alle groepen pauze van 10:20 tot 10:35 uur. De SO-groepen hebben middagpauze van 11:45 tot 12:45 uur; de VSO-groepen van 12:00 tot 12:45 uur. Op woensdag begint de school om 8:30 uur en eindigt de schooldag om 12:15 uur. Leerlingen, die nog geen zeven jaar zijn, hebben op woensdag vrij. Zodra ze zeven zijn, worden ze vijf dagen per week op school verwacht. Studiedag 1 Herfstvakantie Dankdag Studiedag 2 Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Biddag Studiedag 3 Goede Vrijdag Tweede Paasdag Meivakantie Hemelvaartsdag en vrije dag Tweede Pinksterdag en vrije dag Lesvrije dagen Zomervakantie dinsdag 19 september 23 t/m 27 oktober woensdag 1 november vrijdag 17 november 25 dec. t/m 5 januari 26 febr. t/m 2 maart woensdag 14 maart donderdag 15 maart vrijdag 30 maart maandag 2 april vrijdag 27 april t/m 4 mei donderdag 10 en vrijdag 11 mei maandag 21 en dinsdag 22 mei maandag 11 t/m vrijdag 15 juni maandag 23 juli t/m vrijdag 31 augustus versie 3 Onvoorziene wijzigingen voorbehouden!

6 We bedanken jullie allemaal voor de fijne tijd!

7 Op dinsdag 18 juli neemt Stefan Troost afscheid van onze school. Vanaf zijn kleuterjaren heeft Stefan bij ons op school gezeten. Wij kunnen het ons niet voorstellen... de Obadjaschool ZONDER Stefan. Hij hoorde er zo helemaal bij. Altijd voor en met iedereen een praatje. We zullen je missen Stefan! Stefan gaat na de zomervakantie naar het DAC: de wasserij Het Erf in Meppel. Stefan we wensen je, samen met je ouders, van harte Gods onmisbare Zegen toe. Voor nu en in de toekomst! Stefan Troost = Enthousiast Favoriet Attent Nieuwsgierig Trouw Recht door zee Opgewekt Optimistisch Spontaan Tevreden

8 Afscheid A2 In A2 hebben we deze week afscheid genomen van Arianne, Dooitze-Jan, Gerlieke en Lennart. Dat hebben ze onder andere gedaan met een mooie en lekkere taart. En als kado wappert aan de vlaggenmast van onze school een mooie vlag met het logo van de school, zodat we nog vaak aan deze leerlingen kunnen terugdenken. Na een lange periode op de Obadjaschool mogen ze nu allemaal een plekje hebben waar ze na de vakantie aan het werk kunnen. We willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne tijd die we met jullie mochten hebben op school. Het ga jullie goed. We wensen jullie boven alles Gods zegen toe voor de toekomst. We wensen jullie allen Gods zegen toe voor de toekomst

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 dinsdag 7 maart Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 7 dinsdag 7 maart Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 7 dinsdag 7 maart 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Na een weekje voorjaarsvakantie weer fris aan de slag op school! We hopen dat u samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Alweer de laatste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Als we terugkijken naar

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Aan de ouder(s) / verzorger(s),

Aan de ouder(s) / verzorger(s), Nieuwsbrief nummer 4 dinsdag 6 december 2016 - Voor alle data geldt: Deo Volente puddingbroodjes verkocht, een knappe prestatie! Er zijn veel leerlingen bezig geweest met hun klusjeskaart. We horen enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 4 april Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 4 april Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 4 april 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen De lente is volop aangebroken! Verwonderd kunnen we om ons heen zien hoe dode takken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 5 dinsdag 15 december 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 5 dinsdag 15 december 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 5 dinsdag 15 december 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Vermeldenswaardig Elske Nijsink uit groep 5-6-7-8 is vorige week dinsdag 1 december onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 dinsdag 1 november Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 3 dinsdag 1 november Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 3 dinsdag 1 november 2016 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), De laatste woensdag voor de herfstvakantie, 12 oktober, hebben we een bijzondere dag gehad

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Mei 2017 No. 9 Voor alle data geldt: Deo Volente Kernwaarde schooljaar Leven en leren

Mei 2017 No. 9 Voor alle data geldt: Deo Volente Kernwaarde schooljaar Leven en leren Geachte ouder(s) / verzorger(s), De leerlingen hebben meester Kloosterman een onvergetelijk afscheid gegeven. Ook de komst van vele ouders gaf een blijk van waardering van het vele werk dat hij voor onze

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 24 maart 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 24 maart 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 24 maart 2015 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Enkele weken geleden mochten we biddag houden. In het kerkblad van een Veluwse gemeente kwam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2016

Nieuwsbrief juni/juli 2016 Deltastraat 13 3249 AC Herkingen tel. 0187 661011 info@pjf-herkingen.nl www.pjf-herkingen.nl Nieuwsbrief juni/juli 2016 1. Inleidend Beste ouders, verzorgers en belangstellenden De vorige keer schreven

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Meneer Westerlaken is gisteren opnieuw geopereerd. We hopen en bidden dat de operatie nu mag slagen en dat de pijn vermindert.

Meneer Westerlaken is gisteren opnieuw geopereerd. We hopen en bidden dat de operatie nu mag slagen en dat de pijn vermindert. NIEUWSBRIEF 7 2018-2019 Vooraf Wat was dat een gezellige avond, die donderdagavond voor de voorjaarsvakantie! U hebt ons heel blij gemaakt met uw aanwezigheid. Zoveel ouders, broers, zussen, opa s, oma

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER juni 2019

SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER juni 2019 SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 11 21 juni 2019 Beste ouders, De laatste drie schoolweken staan voor de deur en wat gaat het warm worden volgende week! Zorgt u voor een waterbidon voor uw kind? Graag een bidon,

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 September 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kop is eraf! De eerste schoolweken zijn een feit. Tijdens

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken Outdoordag Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkouwer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 09-17 januari 2019 (1) 18 januari Kindersjoelen in t Spectrum Georganiseerd door Kidsclub 19.00-20.30

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Maandag 8 juli Algemeen nieuws

Maandag 8 juli Algemeen nieuws Maandag 8 juli 2019 Inhoud Afscheid groep 8 1 Afscheid in stijl 2 Nog meer afscheid 2 En ook van Juf Simone 2 En een beetje van. 2 Agenda 2 Agenda schooljaar 2019-2020 extra vrije dagen (voorlopig) 3 Uitleg

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 februari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 februari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 februari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 22 Inhoud Kreet van de week Oudergebedsgroep Paaseitjesactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 SmdB De Ark Juli 2018: Dat betekent dat we aan het einde van het schooljaar zijn gekomen. Een drukke, spannende periode hebben we achter de rug. Een periode waar veel geleerd is,

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 NIEUWSBRIEF September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Welkom

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Aan de ouders en verzorgers, Deze week zijn we weer gestart met het nieuwe schooljaar. Na een periode van rust mogen we weer met uw kinderen aan het werk. We hebben er veel zin

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van april. Het is genieten van het mooie lenteweer deze week. Tijdens het buitenspelen gaan de jassen uit Tussen de middag eten de kinderen, die overblijven, heerlijk

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief 2 oktober 2012 Nummer

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie