Nieuwsbrief september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief september 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief september 2016 Aan de ouders en verzorgers, Deze week zijn we weer gestart met het nieuwe schooljaar. Na een periode van rust mogen we weer met uw kinderen aan het werk. We hebben er veel zin in en zijn al enthousiast gestart. We zijn God dankbaar voor het feit dat Hij ons gespaard heeft in de vakantie. Toch hebben we ook berichten van ouders gehoord dat er zorgen zijn met betrekking tot gezondheid of andere omstandigheden. We leven met hen mee en bidden voor kracht en genezing. Het thema van dit schooljaar is: Gave(n) We willen dit jaar op diverse manieren bij dit thema stilstaan. Ieder kind heeft zijn of haar eigen talent. Deze talenten mogen we zien als een gave van onze God. Hij heeft ieder kind uniek gemaakt. We mogen onze talenten inzetten en daar van genieten tot eer van Hem die ons gemaakt heeft. In deze nieuwsbrief kunt u weer van alles lezen over wat er de komende periode gaat gebeuren. Ik wens u veel leesplezier toe. Alle genoemde data in de nieuwsbrief zijn D.V. Vooruitblik naar augustus en september Sing-in Op 1 september houden we de jaaropening van onze school. Zoals elk jaar doen we dit door samen te gaan zingen tijdens een Sing-in in de Sionskerk. U bent van harte welkom. We beginnen om uur en de kerk is open vanaf uur. We hopen rond uur af te sluiten. Er is dan gelegenheid om limonade en koffie of thee te drinken. Op deze avond willen we ook een collecte houden voor stichting 'vrienden voor Nicaragua'. Deze stichting richt zich vooral op de kinderen en tieners. Zo zijn er projecten rond straatjongeren en alleenstaande tienermoeders en worden er (bij) lessen gegeven aan kleuters en kinderen die echt uit de allerarmsten gezinnen komen. Zie

2 Informatieavond We willen u graag vertellen wat er het komende jaar allemaal gaat gebeuren in de nieuwe groep van uw kind. We nodigen u daarom van harte uit voor de informatieavond op dinsdag 6 september uur: groep uur: groep uur: groep 6-7 Tussen de verschillende momenten is er gelegenheid om een kop koffie of thee te drinken. We willen u vragen of u dit wilt doen in het gebouw waar u de informatieavond wilt gaan bijwonen. Lampegiet Op maandag 19 september is het weer Lampegiet. Zoals gebruikelijk gaan we met de kleuters van groep 2 en groep 1/2 naar bejaardencentrum de Engelenburg om daar voor de bewoners te zingen. Elk jaar worden de kinderen verwend met chocolademelk en kaneelbeschuitjes. De kinderen mogen deze middag verkleed op school komen. We willen u vragen of u de kinderen wilt ophalen tussen uur bij zorgcentrum de Engelenburg. De kinderen van groep 3 en 4 mogen s middag ook verkleed op school komen. Nieuws vanuit het team Juf Jannet Juf Jannet heeft in de eerste paar weken van de zomervakantie diverse bestralingen gehad. Ze zijn goed verlopen en de bijwerkingen zijn meegevallen. Juf Jannet is deze week weer begonnen met werken. We zijn hier erg dankbaar voor. De komende periode zal bekend worden of de behandeling geslaagd is. We wensen haar Gods zegen en kracht toe. Meester Hofland Meester Hofland heeft in de zomervakantie ook onderzoeken gehad. De klachten die de meester had zijn niet verdwenen. We vinden dat erg vervelend voor de meester. Meester Hofland werkt voorlopig op de diverse scholen van onze stichting. We wensen hem veel sterkte en Gods nabijheid toe. Juf Coline Een aantal weken voor de zomervakantie is juf Coline geopereerd aan haar oog. De operatie is geslaagd, maar er wordt nog onderzocht of er nog een kleine ingreep nodig is. We wensen de juf ook veel sterkte toe.

3 Juf Carolien Juf Carolien is na haar zwangerschapsverlof weer gestart in groep 4. We wensen haar veel plezier toe! Juf Methorst Als vervanging van meester Hofland is juf Corline Methorst bij ons komen werken in groep 7. Juf Methorst is net afgestudeerd. Zij werkt van maandag tot en met donderdag. We heten haar van harte welkom op de Patrimoniumschool en wensen haar veel lesplezier toe. Tablets in het onderwijs Het komend schooljaar willen we ons als school gaan oriënteren op het gebruik van tablets in ons onderwijs. Groep 8 gaat dit jaar voornamelijk bij het vak rekenen gebruik maken van de tablets. De tablets vervangen de werkschriften van de leerlingen. De kinderen zijn hier gisteren enthousiast mee begonnen. Vorig jaar is er uit een onderzoek van de Universiteit van Twente en Nijmegen gebleken dat de resultaten van het rekenonderwijs van de leerlingen omhoog gaan door het inzetten van een tablet. We zijn benieuwd naar de ervaringen van de groep! We houden u op de hoogte. Hoi! We vinden het op school erg belangrijk dat onze kinderen bewust als burgers in deze maatschappij staan. In de missie van onze school staat dat wij ieder kind zien. Dit willen we graag door laten werken in ons onderwijs. Dit jaar starten we het project HOI! Het project houdt in dat er structurele contactmomenten gaan komen tussen Reinaerde de Vlindervallei en de Patrimoniumschool. De Vlindervallei is een kinderdagcentrum voor kinderen met een ernstige tot meervoudige beperking. Wij zijn met dit centrum in contact gekomen via Yolanda van Boven, moeder van Floortje, Emiel en Femke van Beek. De afgelopen jaren zijn er al regelmatig contactmomenten geweest en wij willen dit graag structureel doorzetten in ons onderwijs van groep 1 tot en met 8. De naam HOI! komt van Hart Ontdekken Interactie. Het doel van dit project is om de verschillende doelgroepen met elkaar in contact te brengen, om kennis te maken en om nieuwsgierig te zijn naar de ander. Samen gaan we ontdekken en tot interactie komen, vanuit ons hart! Op dinsdag 13 september zal het project HOI! officieel geopend worden. Kinderen van de groepen 4 en 4/5 van onze school zullen hun gemaakte lampion aanbieden aan de kinderen van de Vlindervallei. Hiermee wordt het startschot gegeven voor dit mooie project.

4 Tekst van de maand Wij leren op de Patrimoniumschool elke maand een tekst uit de Bijbel. Voor de maand september zal dit de volgende tekst zijn: Laten wij dan met vrijmoedigheid naderen tot de troon van de genade, opdat wij barmhartigheid verkrijgen en genade vinden om geholpen te worden op het juiste tijdstip. Hebreeën 4:16 Binnenbrengen van de kinderen De kinderen van groep 1 en 2 worden door de ouders binnengebracht. - Bij groep 1a kunt u als ouder mee de klas in om uw kind te brengen. - Bij groep 1/2 kunt u als ouder mee de klas in om uw kind te brengen. - Bij groep 2 kunt u tot de klas meelopen. Uw kind gaat dan alleen de klas in. - Bij groep 3 kunt u als ouder tot aan de herfstvakantie meelopen naar de klas. Na de herfstvakantie vinden we het fijn als u op het plein afscheid neemt. - Groep 4 gaat zelfstandig naar binnen. Als u wat met de leerkracht wilt bespreken, willen we u vriendelijk vragen dit om uur of om uur te doen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we de lessen op tijd kunnen beginnen. Als er dringende zaken zijn, kunt u natuurlijk altijd naar de leerkracht. Sociaal-emotionele ontwikkeling op school. Op school zijn we veel bezig met de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Op school leren, spelen en werken kinderen de hele dag met elkaar. De sociaal-emotionele ontwikkeling vindt op school spontaan en gedurende de hele dag plaats, maar we willen hier ook gestructureerd aandacht aan besteden. Door gebruik te maken van de methode Goed Gedaan! kunnen we schoolbreed aandacht besteden aan belangrijke thema s. We willen u via deze nieuwsbrieven op de hoogte brengen van de onderwerpen die we de komende periode in de groepen gaan bespreken. De komende weken staat er in alle klassen het wennen centraal. Er wordt stilgestaan bij het feit dat veranderingen en nieuwe taken soms spannend zijn omdat je er nog niet aan gewend bent. Het helpt wanneer je jezelf dan moed inspreekt en let op de leuke kanten. Daarnaast staat samen één groep centraal. Ieder heeft zijn eigen talenten en gaven en we zijn allemaal anders. Om te weten wat anderen voelen, denken en willen, moet je goed naar anderen kijken en luisteren. Zo kun je elkaar helpen en aanvullen. Er zijn duidelijke schoolregels en klassenregels nodig om met al die verschillende mensen samen te leven. Met elkaar bekijken we welke regels we belangrijk vinden en waar we aan willen werken. We maken dit ook zichtbaar in de school en in de klas.

5 We komen op tijd! De komende weken staat bovenstaande regel centraal. - Op het hoofdgebouw gaat s ochtends de eerste bel om 8.20 uur. Alle kinderen kunnen dan naar binnen. We willen om 8.30 uur onze lessen laten beginnen en sluiten dan de deur. s Middags gaat de bel om uur. Vorig jaar was dit op de onderbouw om Na evaluatie met de leerkrachten en het advies van de MR hebben we besloten dat de extra inloop s middags niet nodig is. - Op de dependance gaat de bel om 8.25 uur en om uur. De tweede bel gaat om 8.30 uur en om uur. Het is de bedoeling dat de kinderen bij de eerste bel op school zijn. Na de tweede bel gaat de deur dicht. Als er kinderen zijn die te laat komen, dan mogen ze s middags na schooltijd de juf of meester helpen met diverse klussen tot uur. We zullen de eerste twee weken hier soepel mee omgaan. We vinden het fijn als u hieraan wilt meewerken. Het komt ons onderwijs ten goede! Tuintjes Vorig jaar zijn er mooie tuintjes aangelegd tijdens de NL doet! dag. De kinderen hebben hier al veel plezier aan beleefd. Elke week ging er een groepje kinderen de tuin in om samen met een moeder te gaan tuinieren. De kinderen hebben genoten en wij met hen! We zijn op zoek naar enkele vrijwilligers die dit jaar met de kinderen in de tuin willen gaan werken. Als enkele ouders zich opgeven, dan bent u eens in de paar weken aan de beurt. Hebt u tijd en zin om dit te gaan doen? Geeft u zich dan snel op via: info@patrimoniumschool.nl Verhuisd, nieuw telefoonnummer? Als u een wijziging wilt doorgeven van uw contactgegevens dan kunt u een mail sturen naar c.donkelaar@patrimoniumschool.nl. Zij verwerkt dit in ons systeem. Bellen bij ziekte Op maandag hebben we als team om 8.00 uur een gezamenlijke weekopening. Zou u hier rekening mee willen houden, door op maandag na 8.15 uur te bellen voor het doorgeven van ziekte? Bedankt! MR Vorig jaar heeft Mirjam van Walsem afscheid genomen van de MR. Er zijn verkiezingen gehouden en Albert-Jan Remijn is door jullie gekozen als nieuw lid. Wij willen de andere kandidaat Femke van den Steenhoven bedanken voor haar bereidheid. Albert-Jan is de vader van Mart (groep 4) en Davitha (groep 1). We wensen hem veel plezier toe bij zijn nieuwe taak!

6 Gebedskring Op dinsdag 6 september is er om 8.30 uur weer gebedskring. Deze kring komt elke eerste dinsdag van de maand bij elkaar om te bidden voor de Patrimoniumschool. Wij zijn hier erg dankbaar voor. U bent van harte welkom om dit mee te maken. Wilt u meer informatie? De contactpersoon van deze gebedskring is Carin van Holst ( ) Toekomstige leerlingen Als u uw kind een plaats wilt geven op onze school, dan is het fijn dat u uw kind op geeft voordat hij of zij 3 jaar hoopt te worden. U kunt hiervoor een inschrijfformulier downloaden van onze site of een exemplaar ophalen op school. Als het een eerste of oudste kind betreft, dan nodigen wij u uit voor een kennismakingsbezoek. Van harte welkom! Overblijven Er is op school mogelijkheid om tussen de middag over te blijven. U heeft hiervoor een overblijfkaart nodig. Voor de kinderen van groep 1-4 geldt dat u de kaart moet komen kopen. De kinderen van de bovenbouw kunnen dit zelf. De kosten zijn als volgt: 4x overblijven= 6,00 euro, 8x overblijven= 10,50 euro en 16x overblijven= 21,00 euro De kaarten zijn verkrijgbaar op het hoofdgebouw: maandag tot en met vrijdag: juf Sanne van de Vliert en op de dependance: maandag tot en met donderdag: Meester Hagendijk of Juf van Bellen. Agenda augustus en september Datum Activiteit 1 september uur Opening van het schooljaar Sing-in in de Sion kerk 6 september Informatieavond uur groep 1-2 & uur groep uur groep september Lampegiet 28 september Nieuwsbrief oktober Overzicht vakantie en vrije dagen Vakantierooster Datum Vakantie Donderdagmiddag 6 oktober Studiemiddag; kinderen zijn vrij 17oktober -21 oktober 2016 Herfstvakantie 23 december 2016 Extra vrij groep 1 t/m 4

7 26 december januari 2016 Kerstvakantie 16 januari 2017 Studiedag; kinderen zijn vrij 27 februari - 3 maart 2017 Voorjaarsvakantie Vrijdag 14 april - maandag 17 april 2017 Paasweekend 24 april - 28 april 2017 Meivakantie 1 mei - 5 mei 2017 Extra week vrij groep 1 t/m 4 22 mei - 26 mei 2017 Hemelvaartvakantie 5 juni e Pinksterdag 16 juni 2017 Extra vrij groep 1 t/m 4 Vrijdag 7 juli - 18 augustus 2017 Zomervakantie Met vriendelijke groet, Hanneke van Bellen

8

9

10

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Aan de ouders en verzorgers, De afgelopen periode hebben we mogen genieten van nog heerlijk zomerweer. Eind september en dan nog steeds temperaturen boven de 20 graden! Dat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Aan de ouders en verzorgers, We zijn weer gekomen aan het einde van de maand maart. We mogen terugkijken op mooie Paasvieringen. We mochten vieren dat Jezus uit de dood is opgestaan.

Nadere informatie

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan Verantwoording van ons onderwijs in 2015-2016 Evaluatie jaarplan 2015-2016 Als school werken wij met jaarplannen. In dit jaarplan beschrijven we de doelen die we hebben voor onze school. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Aan de ouders en verzorgers, De afgelopen periode staan de kranten vol met nieuws over vluchtelingen. Ook in Veenendaal hebben we een paar dagen een groot aantal vluchtelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief juni 2017 Aan de ouders en verzorgers, Afgelopen donderdag hebben we Hemelvaart gevierd. Na het Paasfeest duurde het 40 dagen voordat de Here Jezus naar de hemel is gegaan. Maar Hij heeft ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Aan de ouders en verzorgers, Het schooljaar is nu bijna afgelopen. Nog een ruime week en dan sluiten we de deuren voor dit schooljaar. Wat was het een gaaf jaar! We willen u bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli.

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Nieuwsbrief 9 : juli 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren en te betrekken bij wat er op onze school

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Augustus Algemene ouderavond Parkeren auto s Vakantierooster Studiedagen Nieuwsbrieven nieuwe vorm

Augustus Algemene ouderavond Parkeren auto s Vakantierooster Studiedagen Nieuwsbrieven nieuwe vorm Augustus 2019 Voorwoord Belangrijke data Aanwezigheid directie, intern begeleiders en bouwcoördinatoren Social Schools 3.0 Ziekmelding en verlofaanvraag Startgesprekken Internationalisering (Erasmus) Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 September 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kop is eraf! De eerste schoolweken zijn een feit. Tijdens

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten

Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten September 2015 1 2 MR 3 4 5 6 37 7 Informatieavond Zuid 8

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie