KERNNIEUWS juli / augustus 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KERNNIEUWS juli / augustus 2017"

Transcriptie

1 KERNNIEUWS juli / augustus 2017 E mail van de school: Website: cbsdekern@vcomog.nl Zomer, de beste tijd van het jaar Na een heel jaar leren, eindelijk klaar Geen zorgen meer Gewoon lekker genieten van het weer 6 weken even rust Je kunt zonnen aan de kust Zwemmen in het zwembad Of winkelen in een leuke stad Op vakantie naar het buitenland Naar de bergen of naar het strand Met het vliegtuig, de auto, bus of trein, Gewoon lekker samen zijn! Het team van CBS de Kern wenst iedereen veel vakantieplezier en we zien jullie op 4 september heel graag weer. ( om 8.30 uur starten wij ) Alweer een schooljaar voorbij. Voordat we de deuren van de school gaan sluiten, staat er nog veel op het programma. U leest hierover in onderstaande berichten. Zo aan het eind van een schooljaar is er veel om op terug te kijken. Er zijn veel activiteiten georganiseerd voor de leerlingen en ouders. Wij prijzen ons gelukkig met de vele ouders die hand- en spandiensten verlenen om al die activiteiten tot een succes te maken. Grote waardering voor de Ouderraad en MR en Schoolcommissie. We gaan in september verder met 13 groepen. Het leerlingenaantal lijkt iets te dalen de komende jaren. ( blijkt uit de prognoses ) De krimp (landelijke terugloop van het leerlingen aantal) lijkt hier nu ook gevolgen te gaan krijgen. ( terugloop van 10 leerlingen ) Het team van CBS de Kern wil U van harte bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en we zien het nieuwe schooljaar met vertrouwen tegemoet en zetten de goede samenwerking met alle ouders heel graag voort. Op 18 juli houden wij een bedankochtend voor alle ouders die hand- en spandiensten hebben verleend in het afgelopen jaar. U bent van harte welkom van uur uur om onder het genot van een kop koffie of thee ons dankwoord in ontvangst te nemen. Wilt u zich hiervoor wel aanmelden m.b.v. ons mailadres: cbsdekern@vcomog.nl

2 NIEUWE LEERLINGEN In de loop van september komen de volgende leerlingen op school. In groep 1: Emma Steenhuis, Roos de Raaf, Mirthe Meijer, Isa Stant, Liva André, Joana Kourie, Milan Bussink, Jaylinn Groote, Femke Dijkstra en Rivano van Deest. Wij heten deze leerlingen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben. Wij nemen afscheid van: Kristy Brouwer. Zij gaat naar het Haimstee en Sem Luttjeboer. Hij verhuist en gaat naar de MGR. Bekkersschool. Wij wensen jullie heel veel plezier op jullie nieuwe school! Formatie en klassenverdeling Op De Kern komen de volgende functies voor: - Locatiedirecteur - Groepsleerkracht - Vakdocenten voor bewegingsonderwijs - I.B. = Interne begeleidster. (i.v.m. leerlingenzorg). - ICT-er = informatie en communicatie technologie. - Een R.T. er = Remedial Teacher - Onderwijs ondersteunend personeel (conciërges en klassenassistenten). Wij zijn blij, dat we het komend schooljaar met 13 groepen kunnen starten. Het is vaak passen en meten m.b.t. wie voor welke groep gaat lesgeven. (dit i.v.m. de beschikbare formatie) We denken dat we een goede klassenverdeling hebben gemaakt. Groep 1: Juf Joke de Deugd op maandag t/m donderdag. Om de 14 dagen zal juf Erika Willems juf Joke de Deugd vervangen i.v.m. Bapo-uren op de maandag. Groep 2: Juf Jeanet Koelewijn op maandag t/m woensdag. Op de donderdag en vrijdagmorgen juf Erika Willems. Groep 3A (was groep 2A): Juf Theresa van der Laan op maandag t/m donderdag. Op vrijdag ochtend is nog even een vraagteken. Groep 3B ( was groep 2B ): Juf Annet Huisman op maandag t/m vrijdag. Groep 4A (was groep 3A): Juf Moniek Beukema op maandag en vrijdagmorgen. Juf Alien Osnabrugge op dinsdag, woensdag en donderdag. Groep 4B (was groep 3B): Juf Margreet Doornbosch op maandag, dinsdag en vrijdagmorgen. Juf Leontine Meerveld op woensdag en donderdag. Groep 5A (was groep 4A): Juf Bettine Oostenbrink op maandag t/m vrijdagmorgen. Juf Moniek Beukema op vrijdagmiddag. Groep 5B (was groep 4B): Juf Gerda Ham op maandag t/m woensdag. Juf Lianne Enter op donderdag en vrijdag. Groep 6 (was groep 5): Juf Lianne Enter op maandag. Meester Herman Bouman op dinsdag t/m vrijdag. Groep 7A (was groep 6A): Juf Jantina Wolfs op maandag en dinsdag. Juf Anita Tiemens op woensdag t/m vrijdag. Groep 7B (was groep 6B): Juf Gerja Ritsema op maandag t/m woensdag en vrijdag. Juf Esther van der Veen op donderdag. Groep 8A (was groep 7A): Juf Carla Oostebring op maandag t/m woensdag. Juf Anita Riksten op donderdag en vrijdag. Groep 8B (was groep 7B): Juf Esther van der Veen op maandag en dinsdag. Juf Mirjam Nijeboer op woensdag t/m vrijdag.

3 ONDERWIJSASSISTENTEN Meester Johan Visser en juf Ilona Huizingh zullen volgend jaar ook bij ons werkzaam zijn. Zij zijn vooral bezig met leerlingen extra hulp te bieden op het gebied van taalachterstanden of taalproblemen. Vakanties : Herfstvakantie Maandag 23 oktober 2017 t/m vrijdag 27 oktober 2017 Kerstvakantie Maandag 25 december 2017 t/m vrijdag 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie Maandag 26 februari 2018 t/m maandag 5 maart 2018 Goede vrijdag/pasen Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie (incl. Koningsdag) Vrijdag 27 april 2018 t/m vrijdag 4 mei 2018 Hemelvaart Donderdag 10 mei 2018 t/m vrijdag 11 mei 2018 Pinkstervakantie Maandag 21 mei 2018 t/m vrijdag 25 mei 2018 Zomervakantie Maandag 23 juli 2018 t/m Vrijdag 31 augustus 2018 WIST U DAT? - De nieuwe schoolgids m.i.v. 20 juli op de website staat? ( ) - De leerlingen van de leerlingenraad worden aangevuld met nieuwe leden uit groep 6? Er daarvoor in september verkiezingen worden gehouden? - Er na elke vakantie gecontroleerd wordt op HOOFDLUIS? - Indien u zelf thuis al hoofdluis ontdekt, u dat onmiddellijk kunt melden aan de leerkracht van de groep? - Op 20 september, in aanwezigheid van Wethouder Hammenga, het Verkeersveiligheidslabel aan de school wordt overhandigd door een vertegenwoordiger van VVN vanuit de provincie? We daar vanaf 9 uur een feestje van maken? Een datum om nu al vast te noteren. De officiële opening van de nieuwe parkeerplaatsen zal dan ook plaatsvinden. OM TE NOTEREN Alle ouders en hun kinderen op 4 september van harte welkom zijn om uw kinderen in de klassen te brengen? De deuren om 8.15 uur open gaan? We om 8.30 uur graag willen beginnen met het nieuwe schooljaar? - Op 13 juli gaan alle leerlingen van uur naar hun nieuwe groep bij de nieuwe leerkracht. - Op 19 juli gaan de rapporten mee naar huis. - Op 19 juli vindt het schoolfeest plaats van uur uur. - Op 21 juli is onze laatste schooldag. (geen rommelmarkt!!) Alle leerlingen zijn om 12 uur vrij. Dan begint de zomervakantie. - De eerste schooldag na de zomervakantie valt op maandag 4 september.(8.30 uur! ) - Dinsdag 19 september: Informatieavond voor alle ouders, die u in het belang van uw kind(eren) niet mag missen. Mocht u niet kunnen komen, meldt u zich dan a.u.b. af bij de leerkracht of via de schoolmail?

4 BERICHT VAN DE OR En weer is er een schooljaar voorbij. Een schooljaar waarin we alle geplande activiteiten hebben kunnen organiseren en uitvoeren. Soms best veel werk maar de lachende kindergezichten is al het werk waard. Voor het schooljaar 2017/2018 is er een vergelijkbare planning gemaakt. Om alle leuke activiteiten te kunnen organiseren zijn we natuurlijk wel de ouderbijdrage nodig. We hebben goed nieuws. Het is gelukt om de ouderbijdrage voor het komende schooljaar niet te verhogen! De gegevens zijn ook komend schooljaar als volgt: Groep 1 en 2: Groep 3 en 4: Groep 5 t/m 8: Rekeningnummer: Ten name van: Dit o.v.v.: 21,00 per kind 16,50 per kind 10,50 per kind NL34RABO Ouderraad CBS De Kern Ouderbijdrage 2017/ de naam van uw kind(eren) en groep. Voor nu wensen we iedereen een hele fijne vakantie. Tot volgend schooljaar, Leden van de Ouderraad. Penningmeesteresse: Annet Lamain ERVARINGEN DELEN IS PRETTIG Sinds kort is er op onze school een gezinsklas. We hebben met de kinderen en ouders van de gezinsklas dit stukje geschreven. De kinderen vertellen: In de gezinsklas oefenen we met doelen voor in de klas. We leren hoe je in de klas moet doen. We oefenen dit door spelletjes te doen en leuke werkjes te maken. We hebben allemaal één van onze ouders of oma s bij ons in de gezinsklas, zij kunnen ons helpen. Het is leuk. Ouders en oma s vertellen: In de gezinsklas maken we mee hoe ons kind op school is, dit krijg je normaal nooit zo goed te zien. Het is mooi om de interactie tussen kinderen te zien en ik geniet van de interactie met mijn eigen kind. In de gezinsklas werken de kinderen met doelen en we krijgen handvatten hoe we onze kinderen kunnen helpen hun doelen te halen. Een ouder vertelt dat het voor haar dochter nog moeilijk is haar doel te halen en erop te letten, maar ze vindt de ochtend erg leuk en geniet ervan dit samen met vader/moeder te kunnen doen. Ik vind het waardevol om (met EN zonder kinderen) te praten over hoe de kinderen het vinden, wat ze ervaren en waar ouders tegenaan lopen. Ervaringen delen is prettig. De groep van de gezinsklas komt nog tot 29 september iedere schoolweek bij elkaar.

5 CBS de Kern is een School met normen en waarden Onze leerlingen groeien op in een samenleving waarin mensen uit verschillende culturen leven. Wij zien het als onze taak om begrip en respect te kweken voor elkaar. De 5 gouden regels van onze school zijn: o Je mag zijn wie je bent o We houden rekening met elkaar o We houden de school rustig en netjes o Stop = stop o Problemen praten we uit Volgens ons is het onderlinge respect zichtbaar in de omgang tussen leerlingen, ouders en medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich veilig voelt en vertrouwen heeft in de leerkracht. Het team leerlingen met respect behandelt en leerlingen respect voor elkaar opbrengen, er aandacht is voor de individuele leerling (ook op sociaal-emotioneel gebied), leerlingen uitgroeien tot zelfstandige mensen met een goed ontwikkeld sociaal gevoel en kinderen op school een goede ontwikkeling kunnen doorlopen op cognitief, sociaal-emotioneel en creatief gebied. In de leerlingenraad beslissen kinderen mee over schoolzaken. MEDEDELING VAN DE OVERBLIJF Zoals u al in het Kernnieuws heeft kunnen lezen gaan wij na de zomervakantie over op een strippenkaartregeling. U kunt vóóraf de strippenkaarten betalen. De strippenkaarten gaan niet mee naar huis, ze blijven op school. Als de strippenkaart bijna vol is krijgt u van ons een berichtje zodat u tijdig weer een nieuwe kaart kunt aanschaffen. Een strippenkaart voor 10 x kost 15.- Een strippenkaart voor 20 x kost 30,- Een strippenkaart voor 50 x kost 75,- Deze kunt u contant afrekenen bij de overblijfkrachten op maandagochtend tussen 8.15 en 8.30 uur in de kleuterhal op school. Of op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van uur en van uur. Ook kunt u per bank betalen. Het IBAN nummer van de overblijf is: NL65 RABO ( t.n.v. Overblijf CBS de Kern ) Betalingen per bank kunt u doen o.v.v. naam en groep (en) van uw kind (eren). Strippenkaarten gelden voor het hele gezin. De overblijf coördinator is Jeannette Brouwer ( ).

6 Veendam, 19 juni ,45 De actiedag primair onderwijs is een succes geworden! Meer dan 95 procent van de scholen deed mee aan de actie. In heel Nederland bleven veel schoolpleinen leeg op het tijdstip waarop normaal de bel gaat. Het uur werd goed benut om de roep om een eerlijk salaris en minder werkdruk zichtbaar te maken. Daarmee is een stevig signaal afgegeven voor een eerlijk salaris en minder werkdruk. Bedankt voor jullie steun en inzet! In de middag werd dit signaal nog eens krachtig ondersteund door leraren, ouders en sympathisanten op het Malieveld. De petitie van het PO-front is massaal ondertekend. De handtekeningen zijn door het PO-front (waaronder CNV Onderwijs) aangeboden aan de politiek. Wij zijn blij met de massale steun van leraren, ouders en sympathisanten voor de prikacties en de petitie. Tegelijk zijn we teleurgesteld dat de politiek tot nu toe geen concrete oplossingen biedt. Na zo n succesvolle eerste stap en brede steun uit de samenleving, kunnen politieke partijen niet doof en blind blijven door dit signaal. Wij gaan in ieder geval door!

7 Dinsdagmorgen Verdeling gymuren ( m.i.v. 4 september 2017 ) Meester Herman Meester Auko A Juf Jantina Meester Auko B Juf Gerja Meester Auko B Juf Esther Meester Auko Dinsdagmiddag A Juf Carla Juf Carla B Juf Annet Woensdagochtend A Juf Anita T. Juf Moniek A Juf Carla Juf Moniek A Juf Bettine Juf Moniek B Juf Gerda Juf Moniek Donderdagmiddag A Juf Alien Juf Moniek B Juf Leontine Juf Moniek A Juf Theresa Juf Moniek Vrijdagmiddag B Juf Gerja B Juf Mirjam :30 6 Meester Herman

8 Maandag: Verdeling zwemuren Tijd Groep Groepsleerkracht uur uur 5A / 5B Juf Bettine en juf Gerda uur uur 4A / 4B Juf Moniek en juf Margreet Groep 4A en 4B krijgen dus om de 14 dagen een zwemles van een uur. Groep 5A en 5B krijgen om de 14 dagen een zwemles van 45 minuten. De gymtijden voor groep 1 en 2 volgen ook z.s.m. ( de gymlessen starten op de donderdag na de informatieavond van 19 september ) In de gymzaal van de Ubbo.

9 juli 2017 Maandkalender van CBS De Kern Veendam Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Za Zo 3 juli Studiedag. Alle leerlingen zijn vrij! 4 juli - Sportdag voor groep 4 en 5. - groep 6 slagbal+ s middags vrij zwemmen groepen 6/7/8 in Tropiqua 5 juli 6 juli -10-minutengesprekken. - Sportdag groep 7/8 7 juli -7 e gezinsklas. -We nemen afscheid van Marije Westers. ( u kreeg haar vaak aan de telefoon ) - Sportdag groep 7/ juli - Kabouterpad groep 1/2 11 juli Piratenpad voor groep 3 en juli - Verjaardag kleuterjuffen 13 juli Leswisseling van uur. ( alle leerlingen bezoeken hun nieuwe groep en juf of meester ) -Zwemmen groep 6 t/m juli 8 e gezinsklas juli De oud papier container staat weer bij school. 18 juli -Afscheid van groep 8. -Bedankochtend voor alle hulp van de ouders. -19 uur Musical groepen 5 t/m juli -Techniek voor groep 8. -Schoolfeest van uur. - Rapporten mee 20 juli -Techniek voor groep 7A. 21 juli Laatste schooldag. Om 12 uur zijn alle leerlingen vrij september 1 e schooldag. We beginnen om 8.30 uur.

KERNNIEUWS augustus / september 2016

KERNNIEUWS augustus / september 2016 KERNNIEUWS augustus / september 2016 E mail van de school: cbsdekern@vcomog.nl (nieuw) Website: www.cbsdekern.nl (nieuw) Het team van CBS de Kern wenst iedereen veel vakantieplezier en we zien jullie op

Nadere informatie

KERNNIEUWS september 2017

KERNNIEUWS september 2017 KERNNIEUWS september 2017 E mail van de school: Website: cbsdekern@vcomog.nl www.cbsdekern.nl NIEUWE LEERLINGEN In september komen de volgende leerlingen op school. In groep 1: Emma Steenhuis, Roos de

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

KERNNIEUWS augustus / september 2015

KERNNIEUWS augustus / september 2015 KERNNIEUWS augustus / september 2015 E mail van de school: Website: cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl Een nieuw schooljaar / Een nieuwe start. Wat geweldig dat er weer een nieuw schooljaar is

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben.

Wij heten deze kinderen en hun ouders van harte welkom en we hopen dat ze een goede tijd bij ons op school zullen hebben. KERNNIEUWS januari 2016 E mail van de school: Website: cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl dat Uw ogen ons hebben gezien vol mededogen. dat we alles mochten zeggen vreugde en verdriet in Uw handen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

KERNNIEUWS december Uit trefwoord

KERNNIEUWS december Uit trefwoord KERNNIEUWS december 2015 E mail van de school: Website: Uit trefwoord cbs-dekern@picto.nl www.cbs-de-kern.picto.nl De dagen voor Kerstmis Zijn vaak donker en koud. Maak van ons kinderen Die warmte geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Nieuwsbrief 10 * juni 2017 nieuwsbrief Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Juni 2017 De laatste nieuwsbrief van

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Ravenstein september 2016

Ravenstein september 2016 Ravenstein september 2016 Beste ouders / verzorgers, Hopelijk hebben u en uw kind(eren) kunnen genieten van de welverdiende zomervakantie en kunnen alle kinderen er weer fris en fruitig tegenaan in het

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2019-2020 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Annette de With & Ruth Laumans Anneke van Driel Annette de With & Elma Izebout

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Na"lang"wachten "veel"geduld"oefenen "drukte"en"overlast is"het"eindelijk"zover:"ons"nieuwe" tweede"schoolgebouw"in"de"wijk"vrouwenpolder"is"klaar!

Nalangwachten veelgeduldoefenen drukteenoverlast isheteindelijkzover:onsnieuwe tweedeschoolgebouwindewijkvrouwenpolderisklaar! Welkom Nalangwachten veelgeduldoefenen drukteenoverlast isheteindelijkzover:onsnieuwe tweedeschoolgebouwindewijkvrouwenpolderisklaar Opmaandag1septemberstondenheelveelnieuwsgierigeoudersenkinderenbijdedeurvandeHof

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 Kalender 2016-2017 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2016-2017. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag dinsdagochtend, donderdag dinsdag, donderdag, vrijdag maandag, dinsdagmiddag, woensdag

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag dinsdagochtend, donderdag dinsdag, donderdag, vrijdag maandag, dinsdagmiddag, woensdag bezoekadres: Karekiet 49 3641 ZE Mijdrecht / postadres: Postbus 1108 3640 BC Mijdrecht T: 0297 282202 www.obs trekvogel.nl Bereikbaarheid U kunt ons bereiken onder het nummer: 0297 282202 Natuurlijk kunt

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag maandag, vrijdagochtend dinsdag,woensdag, donderdag

maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag maandag, vrijdagochtend dinsdag,woensdag, donderdag Molenwiek 48 3642 BS Mijdrecht T: 0297 281275 www.obs molenland.nl Bereikbaarheid U kunt ons bereiken onder het nummer 0297 281275. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons mailadres: info@obs molenland.nl

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede cbs Mecklenburg de Posten 145 053-4763709 info@mecklenburgvconl In deze ouderkalender staan de vakanties en vrije dagen vermeld Ook vindt u hierin de bijzondere activiteiten van de school In de loop van

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen Augustus 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Informatieavond voor alle groepen 30 31 20 augustus 26 augustus Op deze datum nodigen wij u uit voor een informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Afscheid Aan het eind van dit schooljaar gaan 3 zeer gewaardeerde collega s onze school verlaten. Zij hebben alle drie vele, vele jaren met hart en ziel aan onze school

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Het Schatgravertje Informatiebulletin voor ouders Redactie: directie basisschool de Schatgraver Uitgave: 10

Het Schatgravertje Informatiebulletin voor ouders Redactie: directie basisschool de Schatgraver Uitgave: 10 Het Schatgravertje Informatiebulletin voor ouders Redactie: directie basisschool de Schatgraver Uitgave: 10 Juli 2016 Schoolgids / Jaarkalender De schoolgids 2015-2019 is zoals u weet zichtbaar op onze

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie