NIEUWSBRIEF************NIEUWSBRIEF***************NIEUWSBRIEF HET IS VIJF VOOR TWAALF RUSH HOUR VOOR ONZE VERHUIZING!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF************NIEUWSBRIEF***************NIEUWSBRIEF HET IS VIJF VOOR TWAALF RUSH HOUR VOOR ONZE VERHUIZING!"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF************NIEUWSBRIEF***************NIEUWSBRIEF HET IS VIJF VOOR TWAALF RUSH HOUR VOOR ONZE VERHUIZING! Waar veel Nederlanders de beleving hebben dat de klok weg tikt richting de Winterspelen in Sotsji, staat bij RPR een andere datum rood omcirkelt. Maandag 2 januari. Dan gaan de deuren open van ons nieuwe pand aan de Debbemeerweg 8 in Warmenhuizen. Wij heten u vanaf die dag van harte welkom in ons nieuwe onderkomen die met 2600 vierkante meter drie keer zo groot is dan de huidige locatie in Dirkshorn. Daarnaast nodigen wij u bij deze ook uit voor de officiёle opening op zaterdag 15 februari. Op dit moment is het pand al een tijdje wind- en waterdicht zodat nu de afrondende fase is ingegaan. Denk aan de aansluiting van elektriciteit door het hele pand en de installatie van de bruggen. Vanwege de verhuizing naar ons nieuwe pand zijn wij dit jaar eigenlijk jaarrond open. Waar wij normaal gesproken tussen Kerst en Oud en Nieuw dicht zijn, gebruiken wij deze periode nu voor de verhuizing. Om u alvast een impressie te geven hoe het nieuwe pand eruit komt te zien: zie de afbeeldingen hieronder:

2 Niesmann Bischoff RPR is op werkbezoek geweest bij de Mercedes onder de campers : Niesmann Bischoff. Wij hebben tijdens de open dagen van dit bedrijf, gelegen tussen Koblenz en de Moezel, onze ogen uitgekeken. Dat begon al met de eerste aanblik: campers die zich over vele honderden meters langs de kant van de weg uitstrekten. En dan de fabriek waar campers nog op ambachtelijke wijze, met de hand dus, worden opgebouwd. * Het onderstel. Dat bestaat uit materialen van Fiat, Iveco en Alko. Niesmann Bischoff verzwaart dat onderstel echter met een stalen constructie om het voertuig als geheel meer stabiliteit te geven. Dat daarmee ook het totale gewicht toeneemt (met gevolgen voor alles wat je mee wilt nemen gezien het wettelijk gewichtsmaximum) neemt het Duitse topmerk voor lief. Het Duitse topmerk produceert campers met een onderstel met een voordrijf- of achterdrijfas. Omdat het meeste gewicht van een camper op de achterzijde drukt is achterwielaandrijving het meest stabiel. Alleen, dat heeft wel consequenties voor bijvoorbeeld de trekkracht. Het is daarom dat ook campers met voorwielaandrijving populair blijven. Verder zie je de keus in rijstijl ook verwerkt in de verdere afwerking van de modellen. Bij de Arto bijvoorbeeld is de motor helemaal in het onderstel verwerkt, bij de Flair ligt hij erboven. De Arto rijdt daardoor robuuster. Verder wordt bij sommige modellen de bovenbouw op het onderstel geplaatst, maar bij andere modellen is die bovenbouw echt in het frame van het onderstel verzonken. Keuze te over kortom. Niesmann Bischoff onderscheidt zich van de concurrentie in de hoge kwaliteit van het onderstel en de wijze waarop techniek daarin verwerkt wordt * Wegdraaiend toilet. Niesmann Bischoff werkt met mallen om de afwerking zo precies mogelijk te laten zijn. Omdat er op de millimeter nauwkeurig wordt gewerkt kunnen vernieuwingen makkelijker toegepast worden. Eén daarvan is het wegdraaiend toilet zodat je de ruimte kunt creёren samen te douchen als je dat zou willen.

3 Technisch vernuft in beeld: het wegdraaiende toilet * Dikte van de buitenwanden. Zoals gezegd wordt het onderstel verzwaard met een stalen constructie. Om dat extra gewicht te compenseren zijn de buitenwanden relatief dun. Enkele centimeters van aluminium aan de buitenkant met hoogwaardig isolerend materiaal daartussen. * Fashion. Niesmannn Bischoff slaagt er jaar in jaar uit met modellen met nieuwe looks te komen. Klassiek of meer sportief zoals hieronder.

4 Fiets bagagebak De Duitse fabrikant presenteerde ook een nieuwe oplossing om de fietsen op te bergen: in een speciaal frame waarbij de wielen voor en achter geklemd worden en belangrijker nog er geen schroeven in je camperwand hoeven. Wij hebben echter nog meer innovatieve oplossingen voor u zoals de fiets bagagebak. Geen gedoe meer met gebogen rug in de kruipruimte, maar een klep die je van achteren open klapt en je fiets zo in plaatst. Nu bij RPR een fraaie fietskar voor maar 395 euro! Slechts Camperglas één keer gebruikt! De nieuwprijs is 525 euro. Wist u dat wij al jarenlang samenwerken met Novus Glassconnect in Dirkshorn. Dit bedrijf van Willem de Wilde, dat op een steenworp van onze huidige locatie in Dirkshorn gevestigd is, herbergt het grootste assortiment van integrale camperruiten in de regio. Van alle merken, maar altijd van topkwaliteit. Vanzelfsprekend is Novus Glassconnect aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen. En wie bij deze onderneming, al dan niet via ons, zijn camperruit laat repareren of vervangen, ontvangt gratis ruitenwissers. Overigens kun je ook bij de Dirkshornse onderneming terecht als je schade hebt aan je autoraam.

5 WILT U SERVICE OP MAAT ALS HET GAAT OM UW CAMPERRUIT, WILLEM DE WILDE STAAT GARANT VOOR KWALITEIT. Willem de Wilde De Caravisio: caravan van de toekomst Hip en hot. Dat is de Caravisio, nu al omschreven als de caravan van de toekomst. Eind januari is hij voor het eerst te zien voor het publiek op de Caravana in Leeuwarden (23 tot en met 28 januari in het WTC Expo), maar de eerste impressies van het futuristisch ogende voertuig, dat is ontwikkeld door specialisten van Knaus Tabbert, de ANWB en de Caravana zelf, is reeds te zien. Met de nadruk op voertuig, want de ronde lijnen, de lichte kleurstelling en het getinte glas hebben geresulteerd in een caravan die qua design revolutionair anders is. De ontwerpers hebben zich voor het ontwerp laten inspireren door de botenindustrie en dat is duidelijk terug te zien. Absolute blikvanger in het design is het grote panoramaraam waardoor je vanuit het tweepersoonsbed zo naar buiten kunt kijken. Kortom, met de Caravisio wordt de keuzemogelijkheden van de consument fors vergroot. De romantiek van de oudere modellen of modern comfort? De Caravisio

6 Maar de Caravisio voegt niet alleen qua design heel veel toe aan het bestaande caravanpark, ook technisch is het model een hoogstandje met als meest opmerkelijke noviteit de opklapbare achterkant. Dit houdt in: je kunt de caravan aan de achterkant openklappen waardoor een veranda ontstaat Maar ook in het interieur word je positief verrast. Neem alleen al de klapbare leuning van het kortste deel van de zithoek die daarmee is om te turnen naar een bureauhoek. Maar vondsten zijn ook het lucht geveerde chassis dat in hoogte aangepast kan worden en het activeren van de steunen waarbij de Caravisio zichzelf in de juiste horizontale stand brengt. Ook helemaal van deze tijd: vrijwel alle technieken in de Caravisio kunnen met een app op de Iphone of Ipad bediend worden. Doe uw onderhoudscheck tijdig! De eerste nachtvorst is reeds geweest en dat betekent opletten. Let er op dat u niet verrast wordt door vorstschade aan watertanks, leidingen, pomp en kranen. Het is dan ook raadzaam om, voordat u de camper of caravan veilig gaat stallen, uw camper een onderhoudscheck te laten ondergaan zodat u in het voorjaar meteen met een prettig gevoel op reis kunt. Bent u van plan om met uw camper op wintersport te gaan? Ook dan is een goede onderhoudsbeurt vanzelfsprekend verstandig. U kunt gewoon bij ons binnenlopen om een afspraak te maken en daarnaast zijn we zes dagen per week per mail en telefoon bereikbaar. Winteractie bij RPR: een grote onderhoudsbeurt van uw caravan kost in de periode van 1 oktober tot 1 maart geen 229 maar 185 euro! Actie op zonnepanelen RPR heeft nog altijd een actie lopen op zonnepanelen van Teleco. Een zonnepaneel (100 Watt vermogen) is inclusief montage en alle accessoires inbegrepen verkrijgbaar voor slechts 710 euro! De hoogwaardige Teleco zonnepanelen nu slechts voor 710 euro inclusief montage op uw camper of caravan!

7 Kleine kampioen Het maakt niet alleen de direct betrokkenen, maar ook een sponsor trots als hij ziet dat zijn bijdrage loont. En dat is zeker het geval bij Kick Veerman uit Warmenhuizen. Hij heeft in de eindstand van het NK jeugd in de kabouterklasse van de Trial-motorfietsen een tweede prijs gewonnen. Gefeliciteerd! KICK VEERMAN GAAT KOMEND SEIZOEN VOOR GOUD! Plastic kentekenbewijs houd je langer in Nederland Wie een camper koopt kan in 2014 niet gelijk naar het buitenland. Reden is de invoering van de kentekencard op 1 januari Deze nieuwe plastic kentekenbewijs kan niet zomaar als de voorganger geprint worden in een postagentschap, maar wordt opgestuurd nadat de camper in een zogeheten kentekenloket is overgeschreven. Een spoedbestelling is mogelijk maar kostbaar: de kosten lopen op tot liefst 200 euro (BRON: NKC). OPMERKELIJK! Wonen in je camper loods OPMERKELIJK! Opmerkelijk nieuws uit Flevoland. Er bestaan daar OPMERKELIJK! plannen om in Oosterwold (gemeente Almere) zogeheten camperlofts te ontwikkelen. Oosterwold is nu nog agrarisch gebied, maar moet in de toekomst het thuis zijn van huishoudens. Inwoners mogen zelf voorstellen aandragen hoe het gebied in te richten. Onder de voorgestelde woonconcepten is ook de camperloft, bedoeld voor mensen die grotendeels op reis zijn met hun camper maar tegelijkertijd wel een onderkomen in Nederland willen houden voor verblijf tussen de reizen door, opslag van persoonlijke spullen en hun inschrijving bij een gemeente veilig te stellen.

8 De camperloft: woning van de toekomst?... De camperloft heeft een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en een opslagruimte. Kortom, het voldoet aan de wooneisen maar de kosten zijn aanzienlijk lager dan bij een reguliere woning (BRON: NKC). SUGGESTIES, LAAT HET ONS WETEN! Mocht u als lezer suggesties hebben voor de nieuwsbrief, mail die dan naar warner@rprcamperservice.nl. Datzelfde geldt als u over een bepaald onderwerp meer informatie wilt hebben. Als meerdere klanten die behoefte hebben gaan wij ons best doen een workshop of bijvoorbeeld een bezoek aan een fabriek te organiseren. MEER WETEN? BEL NAAR RPR ( ) OF KIJK OP

NIEUWSBRIEF************NIEUWSBRIEF***************NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF************NIEUWSBRIEF***************NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF************NIEUWSBRIEF***************NIEUWSBRIEF Het was voor ons met recht een gouden jaarwisseling. Wellicht heeft u het al gelezen en gezien op onze Facebook-account, maar sinds 2 januari

Nadere informatie

Nu 10% korting op uw winteronderhoudsbeurt!

Nu 10% korting op uw winteronderhoudsbeurt! De tijd van reflecteren is weer begonnen en wij van RPR kunnen terugkijken op een historisch jaar. Je opent tenslotte niet elk jaar een nieuw pand, een nieuw gebouw dat ons in staat heeft gesteld als bedrijf

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

SOLAR S T E L L. gemak op het dak. gemak op het dak. gemak op het dak

SOLAR S T E L L. gemak op het dak. gemak op het dak. gemak op het dak SOLA S T E L L SOLA S T E L L SOLA S T E L L SOLASTELL CO-CEATIE EN INNOVATIE VAN PODUCTEN EN DIENSTEN INNOVATIE IS GOED LUISTEEN KWWS zorgt voor een Klassieke Win-Win Situatie: We zijn ons als KWWS bewust

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN zichtbaar goed D&O is uw partner voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium.

Nadere informatie

Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch

Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch Marcellus Emantspad 37 - 's-hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze

Nadere informatie

Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen!

Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen! Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie Met Renolution is uw woningbezit verrassend snel

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

CHALETS. de luxe van vrijheid

CHALETS. de luxe van vrijheid Welkom bij Maat Chalets Beste lezer, U weet zelf hoe u uw vrije tijd wilt besteden. Past een chalet van Maat daarbij? Dat ontdekt u het snelst in onze showroom, waar we een veelzijdige selectie chalets

Nadere informatie

Zorgchalets. Wij zijn producent van zorgchalets, deze kunnen geplaatst worden op uw eigen grond, om te voorzien in zorg voor zorgbehoevenden.

Zorgchalets. Wij zijn producent van zorgchalets, deze kunnen geplaatst worden op uw eigen grond, om te voorzien in zorg voor zorgbehoevenden. Akro Zorgchalets Zorgchalets Wij zijn producent van zorgchalets, deze kunnen geplaatst worden op uw eigen grond, om te voorzien in zorg voor zorgbehoevenden. Door de Wet maatschappelijke ondersteuning

Nadere informatie

Fairo 60. Fairo Gesloten gashaard. Detail

Fairo 60. Fairo Gesloten gashaard. Detail Noviteiten Fairo Gesloten gashaard Fairo 60 Fairo 60 340 606 Na een gedegen marktonderzoek heeft Kal-fire een geheel nieuw concept gesloten gashaarden ontwikkeld. Een haard die alléén aan de bovenzijde

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Leolux Special

INSPIRATIEGIDS. Leolux Special INSPIRATIEGIDS Leolux Special Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij, zoals nieuwe zitmeubelen. Hoe overzie je nu al die veranderingen?

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Verhuisbericht Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Zet uw huis aan! Op het moment dat u weet wanneer u de sleutel in handen krijgt van uw nieuwe koop- of huurwoning,

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN BACK-ROLLER PRO Met de fiets door Europa, onderweg met het gezin of een keertje de wereld rond? Geen probleem met de nieuwe extra grote Back-Roller Pro fietstassen. Met een capaciteit van 70 liter per

Nadere informatie

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant).

Nadere informatie

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 ARCHE BAD COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo

Nadere informatie

ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft

ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft s t a n d a a r d b r u g g e n m o o i o n t w o r p e n Inspirerende vormgeving Inspirerende producent Jan Kuipers Nunspeet werkt al

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Chateau 2008 De klassieker van Chateau Waarom zijn klassiekers zo geliefd? Ze geven u het gevoel alsof ze er altijd al geweest en tegelijkertijd

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Heerlijke lichte royale woonkamer. Uniek landelijk en gelijkvloers wonen. Strakke keuken, moderne badkamer

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Heerlijke lichte royale woonkamer. Uniek landelijk en gelijkvloers wonen. Strakke keuken, moderne badkamer Huizen van Hoekstra & van Eck Noorddijkerweg 32 D, 1645 VE Ursem Uniek landelijk en gelijkvloers wonen 3-kamer appartement met groot balkon Strakke keuken, moderne badkamer Heerlijke lichte royale woonkamer

Nadere informatie

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U

2^1 kapwoning / BLOK S - T - U 2^1 kapwoning / BLOK S - T - U Voortman Keukens, dé keukenleverancier van Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp. - Woningtype: 2^1 kapwoning - www.voortmankeukens.nl Soetegaerde (fase 1) Woenderskamp In deze

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

SERRES EN GLASARCHITECTUUR

SERRES EN GLASARCHITECTUUR SERRES EN GLASARCHITECTUUR Wintergarten GmbH 01 Serres 04 Geachte klant, 02 EcoSun serres 14 Onze jarenlange samenwerking op persoonlijk niveau met investeerders en architecten heeft geresulteerd in de

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Tuin aan het water

Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Tuin aan het water Huizen van Hoekstra & van Eck Snoekstraat 13, 1121 PS Landsmeer Lichte woonkamer met openhaard en schuifpui Moderne instapklare woning Complete en mooie badkamer Tuin aan het water H6H Kenmerken Soort

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Eigen parkeerplaats. 2008 gebouwd. Erfpacht afgekocht tot 01-03-2056. Vrij uitzicht

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Eigen parkeerplaats. 2008 gebouwd. Erfpacht afgekocht tot 01-03-2056. Vrij uitzicht Huizen van Hoekstra & van Eck Jan Evertsenstraat 637, 1061 XZ Amsterdam 2008 gebouwd Vrij uitzicht Erfpacht afgekocht tot 01-03-2056 Eigen parkeerplaats H13 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Voorzieningen in de buurt. Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift. Prima 2-kamerbovenwoning met balkon

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Voorzieningen in de buurt. Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift. Prima 2-kamerbovenwoning met balkon Huizen van Hoekstra & van Eck Albert Luthulistraat 9 c, 1091 NP Amsterdam Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift Prima 2-kamerbovenwoning met balkon Voorzieningen in de buurt Leuke starterswoning H16

Nadere informatie

Globelyst M. De evolutie in bedrijfswageninrichtingen

Globelyst M. De evolutie in bedrijfswageninrichtingen De evolutie in bedrijfswageninrichtingen innovatief en toekomstgericht is de voortgaande ontwikkeling van de Sortimo bedrijfswageninrichtingen. De pioniersgeest van Sortimo en haar positie als marktleider

Nadere informatie

uw vakmanschap is het onze waard

uw vakmanschap is het onze waard uw vakmanschap is het onze waard Herbekestraat 71 2620 Hemiksem Belgium www.quadralis.be info@quadralis.be Concept & Ontwikkeling: Gaga Imagogesticht Foto s: Deceuninck, Sapa, Gaga, Quadralis 2 Als schrijnwerker

Nadere informatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie ICOSUN ICOSUN Universal & Console Garantie op hoog rendement Licht in gewicht Duurzaam Zekere installatie Voor vrijwel alle daken Zonne-energie systemen ICOSUN Universal De hoeveelheid energie die de aarde

Nadere informatie

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Het Eiland Elst In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd als keukenleverancier;

Nadere informatie

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden NÚ BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER * GRATIS TEGELS Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk budget Meer dan 1200 m 2 showroom vol inspiratie Voor

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ De panelen zijn getest en 100% veilig Technische gegevens Bij ThermIQ gaat elk paneel door onze handen, zo blijven we kwaliteit leveren Artikelnummer TH1060 * TH1030 TH06060 * Afmeting 1.193 x 593 x 35

Nadere informatie

maatwerk in glasbewerking

maatwerk in glasbewerking maatwerk in glasbewerking Met glas is alles mogelijk Met glas is alles mogelijk. Als je maar de juiste technieken in huis hebt. Viccons Glasbewerking levert de meest uiteenlopende glazen toepassingen.

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

Sirius Solar. Sirius Solar Veranda

Sirius Solar. Sirius Solar Veranda Sirius Solar brengt twee werelden samen: genieten van comfort, duurzaamheid en rendement. Word ook thuis bewust van duurzaam en kies voor een overkapping met zonnepanelen! Zelf energie opwekken met zonnepanelen

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Ugefa Auto imperials - sterk in maatwerk

Ugefa Auto imperials - sterk in maatwerk Stalen imperialen RVS imperialen Aluminium imperialen Ugefa Auto imperials - sterk in maatwerk Waar maatwerk is vereist, is Ugefa met haar meer dan 50-jarige ervaring de imperiaal specialist bij uitstek.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

een nieuwe kijk op zorgproducten altijd een veilig idee!

een nieuwe kijk op zorgproducten altijd een veilig idee! een nieuwe kijk op zorgproducten altijd een veilig idee! SecuCare is een nieuw merk dat veilige woon-oplossingen biedt voor kwetsbaren: kinderen en ouderen. Maak kennis met onze nieuwe zorgproducten...

Nadere informatie

Benimar Aristeo 690 Fiat 150pk 2.3 Jtd Integraal 4 pers. 04/2015 Wit 7000 km. Carthago Chic C-line 3.8 sport Fiat 130 pk 2.3 Mjt Integraal 4 pers

Benimar Aristeo 690 Fiat 150pk 2.3 Jtd Integraal 4 pers. 04/2015 Wit 7000 km. Carthago Chic C-line 3.8 sport Fiat 130 pk 2.3 Mjt Integraal 4 pers Autostar Aryal 8099 Autostar Aryal + trekhaak Renault 136pk 3.0 Dci Benimar Aristeo 690 Fiat 150pk 2.3 Jtd Benimar Cocoon 486 Ford 155 pk 2.2 Tdci Burstner Ventana 480 tk 5 pers 2663 06/2011 Wit 45000

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING

SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING STRIPS beveiliging voor deuren SNELLE MONTAGE, OPTIMALE BEVEILIGING Uw veilige keuze MET EEN HISTORIE DIE 110 JAAR TERUGGAAT, IS AXA EEN BEGRIP ALS HANG- & SLUITWERK LEVERANCIER EN HEEFT ZIJ EEN IJZERSTERKE

Nadere informatie

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte.

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Falco relax FalcorElAx serie De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Met dit door IPV Delft ontworpen bankensysteem

Nadere informatie

EXTERIEUR INTERIEUR HEKWERK. LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl

EXTERIEUR INTERIEUR HEKWERK. LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl HEKWERK EXTERIEUR INTERIEUR LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl 2 LACE FENCE HET DESIGN GAAS De buitenwereld mooier maken is de missie van Gelmo Hekwerk bv. LACE FENCE is één van de vele nieuwe producten die

Nadere informatie

Voor iedereen bereik(baar)

Voor iedereen bereik(baar) Comfortabel TV kijken op vakantie SATENNE biedt volautomatische satellietsystemen die voor iedereen bereikbaar zijn. Door de ruime keus in modellen is er voor iedereen een passend model. Zo maakt SATENNE

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

1. De Satelliet ontvanger.

1. De Satelliet ontvanger. U heeft dit document gedownload omdat u op zoek bent naar een satellietset voor uw camper, caravan, boot of ander recreatie object. Graag helpen wij u op weg om een juiste keuze te maken in de aanschaf

Nadere informatie

DE BEST GETESTE DEURBEVEILIGINGSSTRIPS

DE BEST GETESTE DEURBEVEILIGINGSSTRIPS STRIPS beveiliging voor deuren DE BEST GETESTE DEURBEVEILIGINGSSTRIPS Uw veilige keuze WAAROM ONZE BEVEILIGINGSSTRIPS DE OPLOSSING ZIJN MET EEN HISTORIE DIE 110 JAAR TERUGGAAT, IS AA EEN BEGRIP ALS HANG-

Nadere informatie

Altijd Achterberg Schilders

Altijd Achterberg Schilders Altijd Achterberg Schilders serieus over schilderwerk schilderen behangen glaszetten trots... 2 Voor u ligt onze brochure waarin wij u een kijkje geven in ons schildersbedrijf. Een bedrijf waar we erg

Nadere informatie

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau Productoverzicht Zitten op hoog niveau ZITTEN OP HOOG NIVEAU EBLO Seating bv is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om

Nadere informatie

Bad- en Douche renovatie

Bad- en Douche renovatie Bad- en Douche renovatie unieke ombouwsystemen tegelwerk blijft intact klaar in 1 dag Bad-in-Bad-Systeem Uniek systeem: een nieuw bad zonder breekwerk U zou wel een nieuw bad willen, maar geen verbouwing

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Welkom comfort ook in beperkte ruimtes

Welkom comfort ook in beperkte ruimtes HE1 HuisLifT Welkom comfort ook in beperkte ruimtes WELComE HomE ThyssenKrupp Encasa Life in motion. uw LEvEn Het leven krijgt een nieuwe dimensie Van kind zijn tot zelf kinderen hebben, van op kot onen

Nadere informatie

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau Productoverzicht Zitten op hoog niveau ZITTEN OP HOOG NIVEAU EBLO Seating bv is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van Saxonette collectie zomer 2012 Marktleider Zelfstandig Elektrisch 2011 Saxonette Comfort S 11 AH Li-ion 36v (396 Wh) 24 kg 3 kg Tot 60 km (zelfstandig rijdend) Tot 120 km (trapondersteunend) 2099,- Bij

Nadere informatie

Huizen. Moderne keuken en badkamer met bad. Fijne woning in kindvriendelijke buurt. Woonkamer met Frans eiken vloer

Huizen. Moderne keuken en badkamer met bad. Fijne woning in kindvriendelijke buurt. Woonkamer met Frans eiken vloer Huizen vanhendriks Dintelborch 8, 5247 SV Rosmalen Fijne woning in kindvriendelijke buurt Zonnige tuin met berging en carport Woonkamer met Frans eiken vloer Moderne keuken en badkamer met bad Vier ruime

Nadere informatie

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen 2 Oogstrelende warmte... Inhoud Oogstrelende warmte

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

Schoolimago en identiteit Wat zien de ouders? concept plus design

Schoolimago en identiteit Wat zien de ouders? concept plus design Schoolimago en identiteit Wat zien de ouders? concept plus design Vanille concept plus design Vanille, wat is dat? Vanille is een basissmaak, neutraal. Wij zijn ontwerpers en werken vanuit de basis, kern

Nadere informatie

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL www.stijlkasten.nl Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL Inhoudsopgave Slapen > pagina 4 Wonen > pagina 14 Werken > pagina 22 Welkom in de wereld van STIJL > Slapen 4 > Wonen 14 > Werken 22 >

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout Ook een betaalbaar hekwerk voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip op het gebied van hekwerken. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Door de jaren

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

De Groene Belangenbehartiger

De Groene Belangenbehartiger Inhoudsopgave DGB, De Groene Belangenbehartiger Markt zonnepanelen & toekomst Onderdelen zonnepaneelsysteem Zonnepanelen Omvormers Montagesysteem Installatie Wat kan er misgaan? Vragen? 1 De Groene Belangenbehartiger

Nadere informatie

Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel

Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel Travixx brengt mij verder Maak kennis met onze Travixx rolstoel 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx Travixx brengt u verder Travixx brengt u verder De vrijheid

Nadere informatie

GewoonGers. Inleiding

GewoonGers. Inleiding PRODUCTINFORMATIE Inleiding De producten van zijn volledig vrij in te delen. Verder laten wij ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Hiermee geven

Nadere informatie

Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering

Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering MaarsMetaLine Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering van elke systeemwand. Perfectie plus

Nadere informatie

Kledingrekken Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Kledingrekken Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Kledingrekken Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Zaken om over na te denken voordat u een

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Huizen. 4 goede slaapkamers. Nieuwe keuken en badkamer. Tuin op het zuidoosten. Goed onderhouden. Rustig en centraal gelegen

Huizen. 4 goede slaapkamers. Nieuwe keuken en badkamer. Tuin op het zuidoosten. Goed onderhouden. Rustig en centraal gelegen Huizen vanhendriks Springerstraat 8, 3822 TC Amersfoort Nieuwe keuken en badkamer Goed onderhouden Tuin op het zuidoosten 4 goede slaapkamers Rustig en centraal gelegen H47 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Nieuwe collectie 2012/2013

Nieuwe collectie 2012/2013 Nieuwe collectie 2012/2013 MR 680 2 Musterring een collectie kwalitatief hoogstaande meubelen Voor u ligt de Musterring brochure met de collectie 2012 / 2013. Bekijk de verschillende meubelprogramma s

Nadere informatie

Huizen. Licht appartement. Unieke locatie, vrij uitzicht. Royaal dakterras. Voldoende parkeergelegenheid. Rustig, maar dichtbij winkels gelegen

Huizen. Licht appartement. Unieke locatie, vrij uitzicht. Royaal dakterras. Voldoende parkeergelegenheid. Rustig, maar dichtbij winkels gelegen Huizen vanhendriks Groningensingel 1059, 6835 HW Arnhem Unieke locatie, vrij uitzicht Royaal dakterras Voldoende parkeergelegenheid Licht appartement Rustig, maar dichtbij winkels gelegen H49 H49 Kenmerken

Nadere informatie