Honing Beheer. the group of companies

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Honing Beheer. the group of companies"

Transcriptie

1

2

3 B.V. - Sterk in diversiteit is de moeder van nationale en internationale ondernemingen die een breed technologisch spectrum van technische installaties leveren. De bindende factor in de groep bedrijven is een sterke innovatiedrang en klantgerichtheid, gecombineerd met een pro-actieve opstelling. Die eigenschappen zorgen ervoor dat alle ondernemingen in hun eigen markt een vooraanstaande positie innemen. 2 3 De bedrijven binnen de zijn met name sterk in de ontwikkeling, het ontwerp en de bouw van apparaten en systemen ter verbetering van het binnenklimaat. De uitwisseling van kennis en ervaring in de groep levert synergie-effecten op waarvan elke afnemer direct of indirect profiteert. Deze kruisbestuiving van expertise, gekoppeld aan de pro-actieve opstelling van elke onderneming, levert klanten grote voordelen op: kwaliteitsproducten van wereldfaam, zowel in maatwerk als in serie geproduceerd.

4 B.V. - The group of companies Bij de ondernemingen binnen de heerst de cultuur en de stabiliteit van een familiebedrijf, met een platte organisatiestructuur en een zichtbaar en benaderbaar management. Met een beleid dat gericht is op versterking van de synergie. Op verhoging van de kwaliteit van producten en service. Op een concurrerend prijsniveau, mede mogelijk door de bewuste keuze om in West-Europa te produceren. Op het ultieme doel én de belofte van de Honing bedrijven voor de toekomst: oplossingen bieden voor klantvragen en -behoeften. In deze brochure maakt u kennis met de bedrijven binnen de Honing Beheer. 4 Investments B.V. WLM Holding B.V. PMH Group Ltd. Thermobile Holding B.V. Indumex B.V. Thermo Air ETN Danpak Holding B.V. 5 Holdings Ltd. Machines Ltd. Honing Verw App. B.V. Imofa UK Ltd. Thermo Air SARL Thermobile UK Ltd. Thermobile Industries B.V. Danpak Int. B.V. Imofa Ireland Ltd. Environmental Technologies Ltd. Ireland Ltd.

5 Specialist in hoogwaardige ventilatie Imofa Ltd. is gevestigd in Carlow, Ierland en is gespecialiseerd in hoogwaardige ventilatieproducten. Dit productiebedrijf is opgericht met als doelstelling het in eigen beheer produceren van ventilatoren, ventilatoraandrijvingen en regelingen. Inmiddels is Imofa uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende leverancier van luchttechnische producten welke wereldwijd worden toegepast. De producten vinden hun weg in airco s, verwarmingsinstallaties, milieu-afzuigsystemen, luchtreinigers, spuitcabines en luchtbehandelingskasten. 6 7 Imofa Ireland Ltd. Industrial Estate, Strawhall Carlow, Ireland R Imofa biedt korte levertijden, dankzij haar korte lijnen met eigen ontwikkelaars, een flexibel productieproces en een grote voorraadpositie. Bovendien garandeert een goed werkend kwaliteitssysteem (ISO 9002) bij Imofa dat klanten over de hele wereld op tijd en on-spec energiezuinige producten krijgen geleverd met een lange levensduur. T: +35 (3) F: +35 (3) E: info@imofa.com

6 Meer dan 60 jaar aan ervaring in luchtbehandeling staat voor meer dan 60 jaar kennis en ervaring in luchtbehandelingproducten. De kracht van dit familiebedrijf is de flexibele en praktische instelling van de medewerkers, wat een garantie biedt voor snelle en betrouwbare leveringen. Kwaliteit en visie zijn de pijlers van het succes van Thermo Air. Deze dochter binnen de denkt graag met klanten mee, zeker als het gaat om creatieve oplossingen. Samen met de klant streven de technici van Thermo Air naar een optimaal resultaat. De benadering is altijd persoonlijk, direct en professioneel. Thermo Air ontwikkelt luchttechnische producten te die bijdragen aan een beter binnenklimaat. Kwaliteit, energiebesparing en innovatie zijn altijd een bepalende factor in de werkwijze, zowel in de ontwerpfase als 8 9 Ambachtsweg AM Huizen T: +31 (0) F: +31 (0) E: info@thermoair.com in de productie. Door het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke oplossingen is een zeer dienstverlenende organisatie ontstaan. Hierdoor onderscheidt Thermo Air zich al decennia lang en is een wereldwijde klantenkring opgebouwd. Een centrale rol binnen de organisatie zijn de eigen laboratoria en ontwikkeling faciliteiten. Door synergie, flexibiliteit, innovatie en optimalisatie voldoen alle producten niet alleen aan de internationale regelgeving, maar vooral aan de zeer hoge kwaliteitseisen. Hierdoor is Thermo Air in staat haar klanten te voorzien van hoogwaardige producten met een zeer lange levensduur. Door de bundeling van expertise op het gebied van luchtverwarming, luchtbehandeling, warmteterugwinning en ventilatoren is Thermo Air in staat alle voorkomende klimaattechnische vraagstukken op te lossen.

7 Maatwerk en kwaliteit in binnenklimaatoplossingen In de UK bestaat sinds 1992 een naam voor luchtbehandeling Imofa. Deze Britse dochter van is in de UK synoniem voor advies, ontwerp, realisatie, installatie, besturing en service van hoogwaardige binnenklimaatoplossingen. Imofa UK heeft in de UK een sterke reputatie opgebouwd met haar kwaliteitsproducten, technische know-how en service op het gebied van luchtbehandeling. Imofa-oplossingen worden onder andere toegepast in woningen, grote en kleine utiliteit en de industrie. Het gaat veelal om hoogwaardige luchtbehandeling voor productieprocessen en op schepen, klimaatbeheersing voor operatiekamers en ventilatie en droogtechniek in de land- en tuinbouwsector Imofa UK Ltd. New Coach House 21 Grange Way Colchester Essex CO2 8HF - UK UK De Imofa producten zijn dikwijls maatwerkoplossingen van hoge kwaliteit. De oplossingen omvatten onder meer in eigen beheer ontwikkelde luchtbehandelingkasten, apparatuur voor warmte-terugwinning, diverse soorten ventilatoren, verwarmers en koelers voor kanaal in- en tussenbouw en volledige besturingen alsmede toeren- en frequentieregelaars. Imofa biedt haar klanten tevens een realistische kijk op energiebesparing en duurzaamheid, die ook kan worden toegepast op bestaand materieel. T: +44 (0) F: +44 (0) E: sales@imofa.co.uk Het bedrijf heeft een zeer vakkundige, snelle en flexibele service-organisatie die op locatie onderhoud en inspecties uitvoeren, problemen verhelpen, onderdelen repareren en luchtbehandelingkasten en ventilatoren van elk fabrikaat vervangen

8 Flexibele specialist in aluminium verpakkingen Danpak International is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van aluminium verpakkingsmaterialen. Deze flexibele specialist levert een scala aan volledig recyclebare bakjes, schalen en caisses met legio toepassingsmogelijkheden, van afhaalmenu s tot bakkerijproducten. Het brede assortiment van aluminium verpakkingen is uit voorraad leverbaar, vanuit de ruim m 2 opslagruimte op het nieuwe bedrijventerrein van Danpak in Apeldoorn. Levering gebeurt volgens afspraak Afnemers moeten, zo is de stelregel bij Danpak, kunnen rekenen op tijdige levering van de juiste producten, zelfs bij snel wisselende behoeften. Daarnaast ontwikkelt Danpak nieuwe modellen op basis van specifieke klantwensen. Danpak International B.V. Laan van Westenenk 42A 7336 AZ Apeldoorn T: +31 (0) F: +31 (0) E: info@danpak.nl De productielocatie is gebouwd en ingericht volgens de BRC-, IFSen HACCP-eisen van deze tijd. De productie vindt volledig conform deze eisen plaats. Danpak kan aan elke klantwens voldoen, dankzij de flexibele productieeenheid, de eigen technische- en machine-afdeling en de krimp- en etiketteringfaciliteiten. Daarmee is Danpak dé flexibele specialist in aluminium verpakkingen.

9 Wereldspeler in mobiele verwarming Thermobile Industries B.V. is een ervaren wereldspeler in mobiele luchtverwarming, met stevige wortels in Breda. Al meer dan 45 jaar staat deze onderneming binnen de garant voor de hoogste kwaliteit mobiele luchtverhitters, die onder meer geleverd worden aan de bouw-, evenementen-, land- en tuinbouw industrie. Het brede assortiment elektrische, olie- en gasgestookte luchtverhitters wordt voortdurend verder ontwikkeld om aan de behoeften in de binnenen buitenlandse markt te voldoen.thermobile produceert en ontwikkelt de producten in eigen huis en staat garant voor een gedegen advies, efficiënte levering en snelle wereldwijde service Doordat klanten niet alleen standaard producten afnemen, maar juist ook hun specifieke behoeften bij Thermobile neerleggen, breidt het assortiment zich voortdurend uit met specialistische, innovatieve oplossingen. Thermobile Industries B.V. Konijnenberg BD Breda T: +31 (0) F: +31 (0) E: De kwaliteit en leverbetrouwbaarheid worden gewaarborgd doordat de ontwikkeling, productie en after-sales-service plaatsvinden onder het ISO 9001:2000 kwaliteits systeem. Daarnaast worden alle producten volgens de nieuwste internationale richtlijnen gekeurd. Alle modellen luchtverhitters worden behalve in Nederland ook door Thermobile verkoopkantoren in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk verkocht. Buiten deze landen beschikt Thermobile over een wereldwijd netwerk van toegewijde agenten en distributeurs.

10 De brede én gespecialiseerde groothandel Indumex is de technische groothandel binnen de, gespecialiseerd in elektrische aandrijvingen en luchtbehandelingapparatuur. De kracht van weleer oprichting: 1948 vormt nog altijd het onderscheidend vermogen van nu: een breed assortiment tegen de juiste prijs en vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Indumex levert vanuit haar vestiging in Badhoevedorp een keur aan producten aan fabrikanten, installatiebedrijven en eindgebruikers in verschillende sectoren. De brede keuze en levering uit voorraad maken bij Indumex het verschil. Indumex biedt in alle productgroepen zowel een A-merk (gerenommeerde fabricaat) als een low-cost alternatief. Op deze manier heeft Indumex voor alle vraagstukken een goede oplossing. Klanten kunnen hun producten ook eenvoudig online bestellen in de moderne webshop: Indumex B.V. Sloterweg 358B 1171 VK Badhoevedorp T: +31 (0) F: +31 (0) E: Indumex heeft tevens een moderne werkplaats waar reparatie en onderhoud wordt verricht aan elektromotoren, ventilatoren, aandrijvingen, pompen en alle voorkomende elektrische apparatuur. Er is een groeiende behoefte aan de Indumex diensten op het gebied van onderhoud, revisie en reparatie op locatie aan machines en productiefaciliteiten. Met meer dan 50 jaren ervaring kunnen wij voor zowel voor complexe als eenvoudige klantvragen en -behoeften een passende oplossing aandragen. Dat, in combinatie met de van Indumex bekende klantvriendelijkheid en service, maakt Indumex tot wat het is: de meest complete gespecialiseerde groothandel op zijn gebied.

11 Ambachtsweg AM Huizen The Netherlands T: +31 (0) F: +31 (0) E:

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten Standaard en maatwerk oplossingen LUCHTVERWARMING KOELING LUCHTBEHANDELING VENTILATIE VENTILATOREN WARMTETERUGWINNING ONDERDELEN REGELAPPARATUUR Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning UTILITEIT GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Acoustair legt lawaai het zwijgen op!

Acoustair legt lawaai het zwijgen op! Wie is Acoustair Acoustair is één van de meest gerenommeerde specialisten op het gebied van geluidsbeheersing, waarbij met name klantspecifieke oplossingen en turn-key projecten centraal staan. Gedegen

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

De adviserende luchttechnische groothandel

De adviserende luchttechnische groothandel De adviserende luchttechnische groothandel De kennis van Velu + de kracht van Nijburg = zekerheid voor u Velu maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep, een totaalbedrijf in de luchttechniek dat zich

Nadere informatie

Dé specialist in luchtverdeeltechniek

Dé specialist in luchtverdeeltechniek Dé specialist in luchtverdeeltechniek De expertise van Solid Air + de kracht van Nijburg = totaalbedrijf luchttechniek Solid Air is onderdeel van de Nederlandse Nijburg Industrie Groep, een internationaal

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen,

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen, Plaattechnieken Bedrijfsprofiel WEVAB is een modern, praktisch en flexibel productiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het nauwkeurig bewerken van voornamelijk aluminium profielen en platen

Nadere informatie

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT VOORWOORD Bandtransport Europe staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een hoge servicegraad en betrokkenheid. Wij leveren producten

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner BOAL Systems is een hecht familiebedrijf en heeft vanaf haar oprichting een sterke groei doorgemaakt. Als onderdeel van een internationaal opererende

Nadere informatie

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com evisie & Onderhoud vos rotating is part of the vos industrial group Alles draait om service en revisie Vos otating voert met behulp van gespecialiseerd personeel en geavanceerde apparatuur alle reparatie-,

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner Bij BOAL Systems staat Partnership & Innovation hoog in het vaandel. Zo beschikken wij over een krachtig netwerk van zorgvuldig gekozen partners waar

Nadere informatie

BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837

BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837 BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837 GNS Brinkman (Entry & Safety Solutions) maakt deel uit van de Value8 Tech Group. Deze onderneming heeft naast GNS Brinkman nog drie dochters: Buhrs International

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

glaesum group synergy in global industry

glaesum group synergy in global industry glaesum group synergy in global industry Glaesum Group Synergy in global industry Met warmte-, metaal- en procestechniek als speerpunten voorziet de Glaesum Group de professionele, industriële markt van

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die 2 Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die iedere individuele medewerker iedere dag draagt. Voor

Nadere informatie

by teamwork Specialist in producthandling van verpakte voedingsmiddelen en farmaceutische producten

by teamwork Specialist in producthandling van verpakte voedingsmiddelen en farmaceutische producten Specialist in producthandling van verpakte voedingsmiddelen en farmaceutische producten LAN Handling Systems LAN Handling Systems is wereldwijd dé specialist in handling systemen voor de voedingsmiddelenen

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende 2014 Complete maatwerkpakketten Specifiek voor woningbouw Voor alle configuraties Standaard op voorraad Direct geleverd Uitgebreide kennis aanwezig Training mogelijk PV systemen Foto: residentiële systemen

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing!

Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing! Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing! Over Groschopp Sinds 2001 levert Groschopp B.V. als exclusieve agent voor de Benelux hoge kwaliteitsproducten van de fabriek Groschopp

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval Hart voor uw zaak Het veilige gevoel van Saval Saval BV Huifakkerstraat 22, postbus 3499 4800 DL Breda tel: +31 (0)76 548 70 00, fax: +31 (0)76 541 79 22 e-mail: systems@saval.nl of info@saval.nl website:

Nadere informatie

sia Abrasives Schuuroplossing

sia Abrasives Schuuroplossing sia Abrasives Schuuroplossing Het bedrijf De in het Zwitserse Frauenfeld gevestigde sia Group is een van s werelds grootste leveranciers van innovatieve schuurmiddelen. De groep ontwikkelt, produceert

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne-energie Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER.

UW BETROUWBARE PARTNER. UW BETROUWBARE PARTNER. ABEKO Wij zijn een gespecialiseerde serviceprovider voor diverse specialisaties waaronder: Bulkhandling Services Dredging en Marine Services Grondverzet en sloopwerkzaamheden Materieel

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Niet zómaar een servicebedrijf

Niet zómaar een servicebedrijf eenoorde ntw vera keuze Niet zómaar een servicebedrijf Horos Service kan met alle luchtbehan delings technieken overweg: verwarming, Horos Service heeft een breed assortiment aan spare parts voor alle

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! De Optimum Group is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Alles voor een gezond binnenklimaat

Alles voor een gezond binnenklimaat Onze kracht Alle disciplines in huis Breed en bekend productenpakket Zeer korte levertijden Eigen product- en testfaciliteiten Flexibel en snel Uitstekende documentatie Gemotiveerd en ervaren team LUCHTBEHANDELING

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie

Omschrijving. A. Gelastframe-constructie B. Pentapost-constructie C. Sandwichpaneel-constructie

Omschrijving. A. Gelastframe-constructie B. Pentapost-constructie C. Sandwichpaneel-constructie Luchtbehandeling, Luchtbehandelingskasten LBK - Concept Sandwichpaneel-constructie Luchthoeveelheid van 100 tot 100.000 m³/h Koelen / verwarmen / warmteterugwinning / bevochtigen / mengen / ventileren

Nadere informatie

Landbouw Offshore en kranenbouw

Landbouw Offshore en kranenbouw krachtige beweging Brevini Fluid Power Brevini Fluid Power (BFP) is een onderdeel van de wereldwijd opererende Brevini Group en is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Deze Brevini onderneming levert een compleet

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Welkom. Seminar: Duurzaam bouwen met staal. 14 september 2017

Welkom. Seminar: Duurzaam bouwen met staal. 14 september 2017 1 Welkom Seminar: Duurzaam bouwen met staal 14 september 2017 2 Welkom en inleiding Peter Rietberg & Steven Ruijters Introductie Van Leeuwen Buizen Groep Duurzaamheid Onze positie in de supply chain Voorbeelden

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

priceless pool protection thuis genieten met oog voor veiligheid onderdeel van VAC holding

priceless pool protection thuis genieten met oog voor veiligheid onderdeel van VAC holding thuis genieten met oog voor veiligheid Veilige en energiebesparende zwembadafdekking Een veilige leefomgeving is onbetaalbaar. Zo is ook de veiligheid in en rondom uw zwembad van essentieel belang. Met

Nadere informatie

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING STERK IN STAAL STA AL EN STAALBEWERKING ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STREKMETAAL WERELD VAN STAAL Eén dienstenpakket De Boer Staal is een gerenommeerde groothandel in plaatstaal en stalen

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau

Schmitz Foam Products. Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Wereldspeler op topniveau Schmitz Foam Products Onverslaanbaar in kwaliteit innovatie en flexibiliteit INNOVATION RELIABLE PRAGMATIC CUSTOMER-FOCUS QUALITY SP Wereldwijd nummer één

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Certification Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Het nastreven en behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen is de ultieme uitdaging voor iedere onderneming of instelling.

Nadere informatie

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Italy gaerner hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland Belgium 30.000 PRODUCTEN France Switzerland Netherlands Germany 200.000 KLANTEN

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

at great height Nederlands AT GREAT HEIGHT

at great height Nederlands AT GREAT HEIGHT at great height Nederlands AT GREAT EIGT oogst ollands, hoogst internationaal In 1984 startte olland Lift met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Al in het begin stonden stabiliteit, robuustheid

Nadere informatie

MACHINEBOUW MAATWERK MACHINES. Grensverleggend in de foodindustrie > INNOVATIE > MAATWERK > VAKMANSCHAP

MACHINEBOUW MAATWERK MACHINES. Grensverleggend in de foodindustrie > INNOVATIE > MAATWERK > VAKMANSCHAP MACHINEBOUW MAATWERK MACHINES Grensverleggend in de foodindustrie > INNOVATIE > MAATWERK > VAKMANSCHAP Robuust RvS Onderhoudsvriendelijk ontwerp Hygiënische Constructie Innovatie, Maatwerk & Vakmanschap

Nadere informatie

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek Service & Support Informatie Bosch Thermotechniek 2 Service & Support Ervaar de service en de support van Bosch Bosch is internationaal toonaangevend op het gebied van cv- en warmwater oplossingen voor

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

Billiet schakelt sneller met APEX

Billiet schakelt sneller met APEX Billiet schakelt sneller met APEX In een sterk concurrentiële en snel veranderende markt maakt wendbaarheid het verschil. Daarom stuurt Billiet zijn processen bewust met maatwerkoplossingen aan, ontwikkeld

Nadere informatie

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. ONDERSTEUNING International Technical Services ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN DE Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA IJzerwarenvakhandel HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

VDL Systems. Kracht door samenwerking

VDL Systems. Kracht door samenwerking VDL Systems Kracht door samenwerking VDL Systems U WEET ALS GEEN ANDER WAT NODIG IS VOOR UW PROCES. WIJ WETEN ALS GEEN ANDER HOE WE DE DAARVOOR VEREISTE MACHINES, INSTALLATIES OF SYSTEMEN MOETEN PRODUCEREN.

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service

Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service stainless copper technology Outokumpu-Groep Alle ondernemingen die onder het merk Outokumpu vallen kunnen terugvallen op een lange rijke geschiedenis.

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert

Nadere informatie

Abird is georganiseerd naar specialisme

Abird is georganiseerd naar specialisme Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische kennis en kunde binnen onze afdelingen.

Nadere informatie

De Wit Continu las- & snijtechniek

De Wit Continu las- & snijtechniek De Wit Continu las- & snijtechniek De Wit Las- en Snijtechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit

Nadere informatie

Informatie folder 2011

Informatie folder 2011 2011 Informatie folder Uw partner voor het verzorgen van: Besturingssystemen, Kabelsamenstellingen en Mechatronische Modules Ontzorgen is onze missie. DriesSteijn Industrial Support positioneert zich op

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

exportpacking & logistics varekamp varekamp

exportpacking & logistics varekamp varekamp exportpacking & logistics varekamp Varekamp Industriële Verpakkingen info@varekamp.nl Postbus 7, 4940 AA Raamsdonksveer Zalmweg 31, 4941 VX Raamsdonksveer T 0162-574674, F 0162-570730 Varekamp Air ams@varekamp.nl

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + =

Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + = Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + = Krachten gebundeld... Pionier op het gebied van bodemenergie! Energiezuinige verwarmings- en koelingsproducten Geotherm Energy

Nadere informatie

Feeding the world with solar power.

Feeding the world with solar power. Feeding the world with solar power. inteqnion-solar.com Zonne-energie. Duurzame energiebron van de toekomst. De markt voor energievoorziening is volop in beweging. Fossiele brandstoffen als gas en olie

Nadere informatie