Nieuwsbrief Jumping Giants Juni 13

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Jumping Giants Juni 13"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jumping Giants Juni 13 Voorafje van de redactie Helaas is het jubileumseizoen voorbij en is dit alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Ook dit keer hebben we geprobeerd om een interessante brief voor jullie te maken, boordevol leuke weetjes van Jumping Giants. Mocht je nog een leuk stukje willen schrijven voor de nieuwsbrief, meld je stukje (bijvoorbeeld wedstrijdverslagen, leuke weetjes of anekdotes, enz.) dan aan via en wie weet wordt het in de volgende nieuwsbrief gepubliceerd! Tenslotte willen wij graag met jullie delen dat we op zoek zijn naar nieuwe redactieleden die samen met ons 3 keer per jaar een nieuwsbrief willen maken voor al onze leden. Het kost niet zo veel werk en wij zouden het leuk vinden om meer mensen hierbij te betrekken! Dus geef je op via bovenstaand adres! Terugblik van een trotse voorzitter. 30 jaar Jumping Giants. Een mijlpaal die we dit seizoen met zijn allen op een fantastische manier gevierd hebben. Een zeer geslaagd uitstapje naar Bobbejaanland met aansluitend een gezellige feestavond.wat ik van vele begreep: voor herhaling vatbaar! Het seizoen zit er op en ik ben erg trots op de geleverde prestaties van alle teams.bij aanvang van het seizoen krijg je vaak bezorgde reacties of de teams wel goed zijn samengesteld, dat een ieder wel in het juiste team is ingedeeld en ook niet in een te zware klasse uitkomt. Want het is en blijft erg belangrijk dat iedereen plezier blijft beleven aan dit mooie spelletje. Tijdens de herindeling na de Kerst bleek dat er diverse teams in een hogere klasse uit kwamen dan verwacht, en als je dan uiteindelijk kijkt waar we met zijn alle zijn uitgekomen kunnen we best stellen dat Jumping Giants geweldig heeft gepresteerd!van de 11 teams waarmee we in de competitie zijn uitgekomen hebben we drie kampioenen op de kaart weten te zetten. Op 8 juni vindt de jaarlijkse afsluiting van het seizoen plaats in de vorm van het pleintjestoernooi met aansluitende de bekende BBQ-feestavond! Kortom een mooiere seizoensafsluiting kan een vereniging zich niet wensen. Rest mij niets meer dan iedereen een hele fijne vakantie toe te wensen!!! Sportieve groeten, Leon Crijns Mededelingen van het Bestuur Nieuwe bestuursleden gezocht! Het bestuur van Jumping Giants is druk op zoek naar leden, ouders en/of verzorgers die het bestuur willen komen versterken! We vergaderen één keer in de vier weken, dus veel tijd kost het niet! Mocht je hiervoor interesse hebben, neem dan contact op met Leon Crijns of Ilona Janssen voor meer informatie of schuif eens aan bij een bestuursvergadering! Data van bestuursvergaderingen zijn op te vragen bij Ilona via secretariaat@jumpinggiants.nl.

2 Eet je vereniging rijk! Wil jij je vereniging een warm hart toedragen en hou je van lekker eten? Nu is de perfectee combinatie gemaakt! Restaurant/eetcafé Guulke sponsort 5% van het besteedde bedrag van Jumping Giants leden. Het enige dat je hoeft te doen, is bij betaling het eet-je-vereniging-rijk pasje te laten zien. Aan het einde van het jaar wordt het bedrag op de rekening van de vereniging bijgeschreven. Nog geen pasje? Geen probleem. Dit is af te halen bij Jos van Heugten. Je kunt het ook vragen aan je trainer, dan regelt hij of zij het pasje voor jou. Shop Jumping Giants rijk gebruik Sponsorkliks! Een tijdje geleden hebben je via de een bericht ontvangen over de deelname van Jumping Giants aan Sponsorkliks. Bij het versturen van deze nieuwsbrief, heb je ook een programmaatje gekregen die je kunt installeren op je computer. Hierdoorr ziet dit programmaatje als je een website (bijvoorbeeld Wehkamp of Bol.com) die gekoppeld is aan Sponsorkliks. Door vervolgens de aanwijzingen op te volgen, krijgt onze vereniging voor iederee klik een vergoeding die natuurlijk ten goede komt aan de leden van onze vereniging. Het is 1x extra klikken en je spaart mee voor de vereniging. Makkelijkk toch! Mocht je meer informatie hierover willen ontvangen, neem dan contact op met Issanka Rabobank Dichterbij fonds We zijn op zoek naar enkelee enthousiastelingen, dit kunnen leden maar ook ouders zijn, die samen een werkgroep willen gaan vormen om een aanvraag voor te bereiden voor het Rabobank Dichterbij Fonds. Iedereen die hieraan wil deelnemen, kan zich melden bij Ilona Zie voor meer informatie Materialen Chapeau! Afgelopen jaar is goed voor het materiaal van JG gezorgd. Wij willen jullie dan ook allemaa bedankenn voor de goede zorgen en het melden van ontbrekend of kapot materiaal. Komend seizoen zullen er enkele nieuwee ballen, fluitjes en EHBO-spullen worden aangeschaft. Als er iets kapot, kwijt of op is, meldt dit dan bij Ilona dan kan zij zorgdragen voor vervanging. Daarnaast willen wij er nogmaals op wijzen dat het de bedoeling is dat elk team zijn eigen rommel bij de spelersbanken (ook die van de tegenstander) moet opruimen na een wedstrijd. In de sporthal zijn verschillende prullenbakken aanwezig, dus veel moeite kost het niet. Zo houden we het leuk en netjes in de sporthal, jij wilt toch ook een opgeruimd veld als je aan je wedstrijd start?! Inleveren tassen & spelerspasjes Willen de trainers / coaches die de wedstrijdtassen en de spelerskaarten nog niet hebben ingeleverd, dit zo snel mogelijk doen bij Ingrid? De pasjes kunnen bij Sindy afgegeven worden. Zo hebben we nog tijd om alle tassen weer helemaal in orde te maken voor het nieuwe seizoen! Mededelingenn van de Technische Commissie De teamindelingen voor het komend seizoen zijn klaar. We zijn nu nog bezig om bij elk team de juiste trainer te plaatsen. Jullie ontvangen half augustus het verenigingsblad waar de teams met trainingstijden in staan. Dus houd je brievenbus in de gaten!

3 Mededelingen van de Activiteitencommissie Pleintjestoernooi Op zaterdag 8 juni zal ons beroemde pleintjestoernooi weer plaatsvinden. Natuurlijk hopen we van harte dat de weergoden de Jumping Giants gunstig gestemd zijn, echter dit mag de pret niet drukken. Wij wensen alle teams dan ook ontzettend veel plezier en succes toe! Het avondprogramma ziet er voor het eerst in jaren iets anders uit. We zullen onze BBQ in Ospel houden in het clubgebouw van Jong Nederland! Dit is een leuke locatie langs de voetbalvelden in Ospel (Houwakker 35). We gaan er een gezellige avond van maken, jij bent hier toch ook bij?! In de pen Hallo allemaal, Ik ben Laura van Gemert en ben 17 jaar. Toen ik 8 jaar was ging ik samen met mijn neefje Stefan op basketbal. Ik vond het meteen een leuke sport en een gezellige club. Binnenkort krijg ik te horen als ik geslaagd ben voor mijn havo diploma. Als ik mijn diploma op zak heb, dan ga ik fysiotherapie studeren. Daarom stop ik na 2 jaar met coachen van de u10/u12-2. Ik vind het jammer dat ik het coachen hiervoor moet opgeven, maar misschien dat ik over een paar jaartjes weer ga beginnen. Een tijdje geleden had Ilona me gevraagd of ik interesse had om bij het bestuur te komen. Inmiddels heb ik er al een paar vergaderingen op zitten. Ik vind het hartstikke leuk. We vergaderen 1x in de 4 weken. Sinds kort maak ik ook de speler van de maand bekend. Voorheen deed Roger dit, ik heb met plezier zijn taak overgenomen. Als jij iemand weet waarvan jij vindt dat die de speler van de maand moet worden kun je me altijd een mailtje sturen via communicatie@jumpinggiants.nl! Groetjes, Laura Vrijwilliger van de maand! Zoals jullie wellicht allemaal weten is Truus de Leeuw uitgeroepen als vrijwilligster van de maand april door Vrijwilligers Punt Nederweert. Dit is niet zo vreemd, als je ziet wat Truus alleen al voor onze vereniging doet. Hieronder een korte impressie van haar vrijwilligerswerk: Truus is door haar dochter Sanne en zoon Wouter in aanraking gekomen met basketbal en Jumping Giants.In eerste instantie mocht Sanne geen competitie spelen op zondag, want deze dag was haar heilig, en de enige dag dat het gezin compleet was. Dit heeft ongeveer 1 week stand gehouden en toen was ze al om. Sanne had het zo naar haar zin, dat Truus akkoord ging met wedstrijden op zondag. Inmiddels zijn we al weer zo n 9 jaar verder en is Truus niet meer weg te slaan uit de sporthal. Iedere vrijdagavond en iedere zondag staat ze paraat om alles in goede banen te leiden. Op vrijdagavond regelt ze de scheidsrechters, tafeljuryleden en ondersteunt ze het U18 team, waar ze wekelijks de auto s enz. regelt.

4 Daarnaast zit ze al vele jaren in de activiteitencommissie. Ze neemt haar taken zo serieus dat ze ook elke zondag in de sporthal is om alles in goede banen te leiden. Ze is een fervent carnavalsvierder, maar zelfs tijdens de prinsenreceptie, komt ze tussendoor nog naar de sporthal. Komt er een tafeljurylid niet op dagen, gaat ze zelf achter de tafel en is er een ouder of lid die het allemaal nog moeilijk vindt, gaat ze er naast zitten om alles rustig uit te leggen. Kortom voor de basketbalvereniging is ze een onmisbare kracht, die het verdient heeft om in het zonnetjee gezet te worden. Daarnaast is Truus ook als vrijwilliger werkzaam bij Kindervakantie hulpouder bij basisschool de Klimop. Truus, bedankt! werk, EHBO en als Jumping Giant van de maand De Jumping Giants, DE basketbalclub van Nederweert, kiest elke maand de JUMPING GIANT van de maand.de volgende twee sterren zijn in de maanden april en mei gekozen tot Jumping Giants van de maand! April Mei Marieke Naus Indra Heddema In het weekblad van Nederweert en op onze site kun je de uitgebreide interviews met deze gianten teruglezen! Data om te onthoudenn Zaterdag 8 juni: Dinsdag 20 augustus: Woensdag 4 september: Dinsdag 1 oktober: Vrijdag 4 oktober: Pleintjestoernooi en BBQ Startt trainingen nieuwe seizoen Wedstrijd BSW in onze eigen Jumping Giants arena (datum onder voorbehoud) Algemene Ledenvergadering Uitleg spelregels voor de tafeljury

5 Eindstanden competitie Heren senioren 1 Venlo Sport Crusaders Heren Biks Shots Heren B.C. Boemerang Heren Aeternitas Heren Jumping Giants Heren BC Best Heren BC Heeze Heren BBC Heren Achilles '71 Heren Bladel Heren U22 1 WBB Giants Heren U Jumping Giants Heren U Eastwood Tigers Heren U BC Heeze Heren U OBC Heren U E.B.C.G. Heren U Aeternitas Heren U U BC Bumpers Jongens U18 1 (VR) Jumping Giants Jongens U Slamdunk '97 Jongens U18 1 (VR) Vido Jongens U Den Dungk Jongens U BC Deurne Pioniers Jongens U Quo Vadis VHG Jongens U E.B.C.G. Jongens U18 1 (VR) U High Five Jongens U Jumping Giants Jongens U BC Heeze Jongens U Bladel Jongens U EVBV Octopus Jongens U Almonte Jongens U YellowSox Jongens U

6 MU18 1 Dunatos Meisjes U18 1 (VR) BC Deurne Pioniers Meisjes U Jumping Giants Meisjes U Venlo Sport Crusaders Meisjes U Quo Vadis VHG Meisjes U18 1 (VR) Tracks Parkstad Meisjes U18 1 (VR) U16-1 en U Jumping Giants Jongens U Jumping Giants Jongens U BSW Jongens U BC Deurne Pioniers Jongens U BC Heeze Jongens U Jumpers '76 Jongens U MU16 1 BC Deurne Pioniers Meisjes U Almonte Meisjes U Aalst-Waalre Meisjes U BBC Meisjes U Jumping Giants Meisjes U Quo Vadis VHG Meisjes U U14 1 Jumping Giants Mix U BC Titans Mix U BC Kimbria Mix U Springfield '75 Mix U14 1 (VR) BC Bumpers Mix U14 1 (VR) U BC Kimbria Mix U BC Bumpers Mix U Jumping Giants Mix U Fanatics '71 Mix U Almonte Mix U YellowSox Mix U

7 U10/U Basketball Stars Weert Mix U Jumpers '76 Mix U BC DeurnePioniers Mix U Jumping Giants Mix U BC Heeze Mix U Black Shots Mix U We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe! Heel veel plezier en tot ziens in het nieuwe seizoen! Het bestuur

Nieuwsbrief Jumping Giants April 12

Nieuwsbrief Jumping Giants April 12 Nieuwsbrief Jumping Giants April 12 Voorafje van de redactie Na het overweldigende succes van de eerste nieuwsbrief die gemaakt was door onze voltallige redactie, is hier de tweede nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jumping Giants december 12

Nieuwsbrief Jumping Giants december 12 Nieuwsbrief Jumping Giants december 2 Van de redactie Beste spelers, ouders en andere Jumping Giants aanhangers, Het jaar zit er al weer bijna op het is dus weer de hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jumping Giants december 13

Nieuwsbrief Jumping Giants december 13 Nieuwsbrief Jumping Giants december 13 Van de redactie Beste sterspelers, Supporters en andere Jumping Giants aanhangers, Jullie vroegen je natuurlijk al af: waar blijft die nieuwsbrief met alle weetjes

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

COMPETITIE INDELING SEIZOEN 2014-2015

COMPETITIE INDELING SEIZOEN 2014-2015 HS1 - Landelijk Heren 2de divisie C A. CBV Binnenland Barendrecht B. The Hurricanes Spijkenisse C. Barons Breda D. EBV Baros Rotterdam E. CobraNova 2 Voorburg F. UVV SVO basketball Utrecht G. BV Rotterdam

Nadere informatie

Rayon Zuid Nederlandse Basketball Bond

Rayon Zuid Nederlandse Basketball Bond Rayon Zuid Nederlandse Basketball Bond Mededelinge nblad nr. 25 21 juli 2014 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 VAN HET RAYONBUREAU... 2 NIEUW - Gegevens bestuur wijzigen... 2 Voor de ledenadministratie... 2 Aanmelden

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Mededelingenblad Afdeling Zuid

Mededelingenblad Afdeling Zuid Mededelingenblad Afdeling Zuid MB 23 woensdag 20 december 2017 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 BEREIKBAARHEID AFDELINGSBUREAU ZUID... 2 Beperkte bereikbaarheid afdelingsbureau Zuid... 2 VERHUISBERICHT... 2

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Wedstrijd- en takenoverzicht BC Heeze seizoen 2014-2015. za 7 februari 2015. wedst.nr tijd wedstrijd hal / plaats scheidsrechter(s) vervoer

Wedstrijd- en takenoverzicht BC Heeze seizoen 2014-2015. za 7 februari 2015. wedst.nr tijd wedstrijd hal / plaats scheidsrechter(s) vervoer za 7 februari 2015 ZHS4C EJ 18:15 Bladel HS 4 - BC Heeze HS 3 Sporthal X-sport Elvir Sarvan 20:00 Bladel Jennis Daamen Jurgen Bax zo 8 februari 2015 zaalwacht: Guido Hagen Thuis ZHS1B IH 11:30 BC Heeze

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl Hallo allemaal, Inmiddels loopt het seizoen al op zijn einde. De laatste competitiewedstrijden zijn voor de meeste teams gespeeld. Een seizoen waarin de meisjes U18 drie wedstrijden voor het einde van

Nadere informatie

Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5. Even voorstellen/inleiding:

Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5. Even voorstellen/inleiding: Clubkrant BZ 72 Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5 Even voorstellen/inleiding: Wij,Vera van de Glind, Jaron Heising, Jolida van der Linden

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders Crusaders flits Juli 2015 Vier de zomer! Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders Het leuke aan de zomer is natuurlijk het lekkere weer en voor de meesten wel een paar weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Mededelingenblad Afdeling Zuid

Mededelingenblad Afdeling Zuid Mededelingenblad Afdeling Zuid MB 13 woensdag 11 juli 2017 INHOUDSOPGAVE SLUITING AFDELINGSBUREAU... 0 COLOFON... 1 COMPETITIE... 2 NIEUW Competitie Afdeling Zuid seizoen 2017-2018... 2 Opgeheven vereniging...

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Mededelingenblad nr. 29 8 augustus 2016 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 Verstuurd door afdelingsbureau... 1 VAKANTIE SLUITING AFDELINGSBUREAU ZUID... 2 HERHALING vakantiesluiting

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nummer Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats M Blauw-Wit M14 1 Almonte M14 1 In de Roos ROOSENDAAL

Nummer Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats M Blauw-Wit M14 1 Almonte M14 1 In de Roos ROOSENDAAL Nummer Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats M14-1 2298 15-9-2018 Blauw-Wit M14 1 Almonte M14 1 In de Roos ROOSENDAAL 2275 22-9-2018 Almonte M14 1 CBV Binnenland M14 1 De Eckart EINDHOVEN 2297

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Met veel plezier organiseert Basketbalvereniging Forwodians en De Combibrug het streetballtoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 in de

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters HV Minor De Ping 26 6361 AS Nuth Tel. 045 5245332 2e jaargang, nummer 5 Onze nieuwsbrief verschijnt 2 tot 4 keer per jaar en wordt via onze website verspreidt. Veel

Nadere informatie

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op.

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op. In deze editie Van de redactie blz. 3 De geschiedenis van de Peelshot blz. 4 Oud speler gaat internationaal blz. 5 Wat te doen met een assist van Quincy? blz. 6 Kleurplaat blz. 7 Interview met Blaise Fouarge

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Wedstrijd- en takenoverzicht BC Heeze seizoen wedst.nr tijd wedstrijd hal / veld scheidsrechter(s) tafel / scorer / 24 sec

Wedstrijd- en takenoverzicht BC Heeze seizoen wedst.nr tijd wedstrijd hal / veld scheidsrechter(s) tafel / scorer / 24 sec zo 4 februari 2018 zaalwacht: Jan Scheepers Thuis 792A 4745 11:30 BC Heeze M16 1 - Dunatos M16 1 De Pompenmaker 13:00 Hoofdveld Deze wedstrijd wordt verzet naar 6mei 8A 196 13:15 BC Heeze MSE 1 - Vido

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Nieuwsbrief januari 2013. Alle leden nog de beste wensen voor 2013. Bomenwacht Nederland is de nieuwe sponsor van de competitie. Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Dag Datum Wedstrijd Plaats Afstand zondag

Nadere informatie

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid

Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Nederlandse Basketball Bond Afdeling Zuid Mededelingenblad nr. 27 11 juli 2016 INHOUDSOPGAVE COLOFON... 1 Verstuurd door afdelingsbureau... 1 VAKANTIE SLUITING AFDELINGSBUREAU ZUID... 2 HERHALING vakantiesluiting

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2017

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2017 Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2017 Met veel plezier organiseert Basketbalvereniging Forwodians en De Combibrug het streetballtoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017 in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - vrijwilligersavond 18 april - trainingstijden en -indeling teams - enquête van de TC - oefenwedstrijden NOVA 21 maart - kom helpen op het DEFinco

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Terneuzen MU18 Scheldesport - Mevo 80 Scheldesport MS2B Scheldesport - Barons 2 Marathon

Terneuzen MU18 Scheldesport - Mevo 80 Scheldesport MS2B Scheldesport - Barons 2 Marathon VRIJDAG 25 JANUARI 20.45 MS4Z BV - Volharding BV 18.45 MU18 Volharding 2 - BV Volharding 20.30 VU18 Volharding - Jumping Giants Volharding Tilburg 21.00 M1eDiv Pendragon BC NBB ZATERDAG 26 JANUARI 15.00

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Belangrijke data 15 januari Safariteam 20 januari Basketbal groep 8

Nadere informatie

Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden

Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden Naam: Voornaam: M/V Adres: Leeftijd: Emailadres: Algemeen. 1. Ben je

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders Crusaders flits December 2014 Fijne vakantie! Nieuwsbrief voor leden van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders In deze laatste Flits van het jaar bedanken we Daniel Dzaleski voor zijn inzet voor de

Nadere informatie

Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders,

Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders, Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders, Zoals ieder jaar in de kerstvakantie, wordt ook dit jaar het scholen Basketball scool toernooi weer gehouden! Het toernooi wordt georganiseerd door

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10.

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10. NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN 2015-2016 Hallo allemaal, De vakantie zit er a.s. maandag voor de meeste zwemmers weer op. Hopelijk is het een goede vakantie geweest voor iedereen en gaan we weer uitgerust

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie