Koorkerkgemeenschap. zondag 12 maart Oma s leggen geen eieren. met kinderkoor Hemelsblauw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koorkerkgemeenschap. zondag 12 maart Oma s leggen geen eieren. met kinderkoor Hemelsblauw"

Transcriptie

1 Koorkerkgemeenschap zondag 12 maart 2017 Oma s leggen geen eieren met kinderkoor Hemelsblauw Welkom: Luuk Boogert Organist: Mathieu Meijs Aan de vleugel: Leendert Marijs en Aleida Post Kinderkoor: Hemelsblauw o.l.v. Petra Wagemaker Lezingen: Wim Jumelet Koster: Henk Kappers Voorganger: ds. Ineke de Feijter Kindernevendienst: Marijn de Valk, Mia Elmont en Jiāo Lín Kop.

2 Orgelspel Welkom Aanvangslied: Vieren is je hart verwarmen (melodie Liedboek 527, wordt eerst een keer voorgespeeld) 1. Vieren is je hart verwarmen. Er is plek in deze kring. Adem, luister mee en zing, laat de stilte je omarmen. 2. Vieren is met open handen vrij ontvangen wat er komt, wat verkild is en verstomd, aan nieuw vuur laten ontbranden. 3. Vieren is je laten dragen door genade, door elkaar, door een lied en een verhaal. Er is ruimte voor je vragen. Woorden en stilte om mee te beginnen 4. Vieren is breken en delen, hoop, vertrouwen, klein of groot. Deel je warmte, deel je brood. Laten we de toekomst spelen.

3 Opstapje: Oma s leggen geen eieren Kinderkoor Hemelsblauw zingt: M'n Opa van Annie M.G. Schmidt / H. Bannink: Elke zondagmiddag bracht 'ie toffies voor me mee, Ik weet nog de spelletjes die opa met me dee: restaurantje spelen en m'n opa was de kok, bokkenwagen spelen en m'n opa was de bok. Refrein: M'n opa, m'n opa, m'n opa, in heel Europa was er niemand zoals hij. M'n opa, m'n opa, m'n opa, en niemand was zo aardig voor mij. In heel Europa, m'n ouwe opa, nergens zo iemand als hij. In heel Europa, m'n eigen opa, niemand zo aardig voor mij, niemand zo aardig voor mij: m'n ouwe opa. Als ik me verveelde ging ik altijd naar em toe. Hij verzon een spelletje en nooit was 'ie te moe: van de dijk af rollen en m'n opa was de dijk, detectiefje spelen en m'n opa was het lijk. Refrein Samen naar de apies kijke, samen naar het strand en als je geluk had ging je samen naar de brand. Samen op het ijs en met een sleetje in de sneeuw, leeuwentemmer spelen en m'n opa was de leeuw. Altijd als we samen waren hadden we plezier, stierenvechter spelen en m'n opa was de stier. Refrein De jongste kinderen, tot en met 6, gaan naar de kindernevendienst als ze dat willen

4 Lezingen Kleinkinderen zijn voor grootouders de kroon op hun leven, kinderen zijn trots op hun voorouders (Spreuken 17:6) Niet lang daarna kreeg Jozef het bericht dat zijn vader ziek was. Samen met zijn twee zonen, Manasse en Efraïm, ging hij naar hem toe. Toen ze Jacob vertelden dat Jozef er was, deed hij heel erg zijn best om rechtop in bed te gaan zitten. Toen viel zijn oog op Jozefs zonen en hij vroeg: wie zijn dat? Jozef antwoordde: dat zijn mijn zonen, die God mij gegeven heeft. Laat ze toch dichterbij komen, zei zijn vader, dan zal ik hen zegenen. Doordat hij al oud was, waren zijn ogen dof geworden, hij kon niet meer goed zien. Toen Jozef zijn zonen dicht bij hem had gebracht, kuste en omhelsde zijn vader hen. Ik had niet gedacht dat ik jou ooit nog zou terugzien, zei hij tegen Jozef, en nu heb ik dankzij God, zelfs je kinderen nog gezien. En hij zegende Jozef met deze woorden: de God van mijn voorouders, Abraham en Izaäk, de God op wie zij vertrouwden, die God, die mijn leven lang een herder voor mij is geweest, en een engel die mij bevrijd heeft van alle onheil, hij geve deze kinderen zijn zegen. Uit Genesis 48: 8-11; 15-16a (aangepaste vertaling) Telkens als ik je in mijn gebeden noem, elke dag en elke nacht, dank ik God, die ik net als mijn voorouders dien. Als ik aan je tranen denk, verlang ik ernaar je terug te zien; wat zal ik dan blij zijn! Ik denk vaak aan het oprechte vertrouwen dat je grootmoeder Loïs en je moeder Eunike hadden. En dat -daarvan ben ik overtuigd- jij nu ook hebt. Uit 2 Timotheüs 1: 3-5 (aangepaste vertaling)

5 We zingen samen: Liefde is blij zijn (Tussentijds 198) 2. Liefde is lopen, mijn hand in jouw hand. Liefde is hopen, is gaan langs het strand. Liefde is amen, is wolken, is wind. Liefde is samen, is spelen als kind. 3. Liefde is zingen, is wit en is groen. Liefde is zacht, is een kus in 't plantsoen. Liefde is leven, je ademt weer op. Liefde is geven, is leven met God. Om over na te denken: van grootouders en kleinkinderen (in drie delen) Deel 1: de brieven Kinderkoor Hemelsblauw: Net als Opa (Kinderen voor Kinderen) - Evert van Roden/Philipine Stratman Solo: Harm Word ik later net zo oud als opa? Kan ik niet meer doen wat ik graag wil? Niet zo goed meer zien? Moet ik dan misschien, als ik lezen wil, net als hij, ook een bril?

6 Kan of mag ik niet meer alles eten? Krijg ik ook de een of and're kwaal? Woon ik niet meer thuis, maar in een tehuis? Word ik net als hij een beetje kaal? Is het zo dat ik, ieder ogenblik, bij het lopen pijn voel in m'n benen? Pijn voel als ik in een appel bijt? Zijn, die het 't beste met je menen, dan verdwenen, voor altijd? Word ik later net zo oud als opa? Word ik zo vergeetachtig als hij? Dat ik niet meer weet, wat ik gist'ren deed? Moet ik wat ik eet, net als hij, suikervrij? 't Is nog veel te vroeg om aan te denken. 'k Zet dus die gedachte maar opzij. 'k Maak me echt niet dik maar 'k hoop toch wel dat ik net zo lief en aardig word als hij. Deel 2: vrienden Kinderkoor Hemelsblauw: Dement (Kinderen voor Kinderen) - Andre van der Lee/Jean Wiertz Solo: Liselore Mijn oma is al tachtig, maar dat weet ze zelf niet meer. Ik heb 't vaak gezegd, maar ze vergeet 't telkens weer. Als ik haar kom bezoeken, zit ze meestal voor het raam. Ze kijkt wat glazig naar me en vraagt: "Wat is nou toch je naam?" Toch maakt ze het gezellig en zet een kopje thee. En informeert naar alles; ze leeft nog met me mee. We zijn dan met z'n beidjes en voordat ik het weet, vergeet ik zo'n moment vaak dat zij wat meer vergeet.

7 Mijn oma is al tachtig, maar dat weet ze zelf niet meer. Ze zegt ook vaak hetzelfde en herhaalt zich keer op keer. Ze gooit ook vaak de namen en de dingen door elkaar. Of kent dan plots m'n vriendje... maar dan die van vorig jaar. En ga ik met haar wandelen en loop ik zij aan zij, dan praat ze over alles; haar ogen lachen blij. We zijn dan met z'n beidjes en voordat ik het weet, vergeet ik zo'n moment vaak dat zij wat meer vergeet. Mijn oma is al tachtig, maar dat weet ze zelf niet meer. En als je vraagt hoe oud ze is, dan lacht ze steeds maar weer. Ze kon het niet meer redden, in haar eentje in d'r flat. Nu zit ze hier met velen in haar kamer op d'r bed. Ik ga dan met haar wandelen; dat vindt ze nog steeds fijn. Want ook een keertje buitenlucht dat moet verfrissend zijn. We zijn dan met z'n beidjes en wat ik zeker weet, is dat ik die momenten met oma nooit vergeet. Deel 3: en nu jij! We zingen samen: Voor mij is geluk (Liedboek 783) N.B. laatste regel herhalen!

8 2. Voor mij is geluk het leven te delen, een hand in mijn hand en samen op pad. Voor mij is geluk mijn huisdier te strelen en zachtjes te fluisteren: 'Jij bent mijn schat'.(herhalen) 3. Voor mij is geluk om vrede te maken. De hoop dat het kan, die wil ik niet kwijt. Voor mij is geluk de ruzie te staken, om muren te slechten, stoppen met strijd. Om liefde te geven, nu een altijd. Gebeden, stilte en een kinder onze vader Lieve God, U bent als een vader en moeder, en overal om ons heen Uw Naam is liefde, een heilige Naam Help ons om die dingen te doen waardoor heel de aarde hemels wordt Geef ons iedere dag wat wij nodig hebben En vergeef de fouten die wij maken Leer ons zo om ook anderen te vergeven Help ons om steeds het goede te doen En wanneer er nare dingen zijn, wees dan bij ons, als een arm om ons heen, Want Uw liefde is overal Die geeft ons kracht En zal altijd blijven bestaan Amen Mededelingen en collecte Rode zak: Diaconie, voor het ChristianPeacemakers Team (via Geloof en Samenleving) Blauwe zak: Koorkerkgemeenschap kinderen komen terug in de kerk

9 Tijdens de collecte zingt Kinderkoor Hemelsblauw Mijn Oma (Kinderen voor Kinderen) Tony Eyk/Marian van Gog Solo: Karlijn M'n oma zit op jazzballet. Dat vindt ze eerlijk je-van-het. En op de vrijdag dan doet ze aan karate. Nu snap je zeker wel waarom ik altijd graag bij oma kom. Al mag ik er met niemand over praten. M'n moeder zou maar roepen: Lieve hemel, dat gaat fout Want m'n oma is wel tachtig...(ja d'r oma is wel tachtig ) Echt, m'n oma is wel tachtig, maar m'n oma is niet oud! M'n moeder heeft een baan van acht tot vijven. En ook m'n vader werkt de hele dag. Dus moet ik 's middags altijd overblijven. Maar leuker is als ik naar oma mag. M'n moeder zegt: Wees niet te druk; ze is de jongste niet Maar oma raakt niet van d'r stuk; je zingt als je haar ziet! Haar oma zit op jazzballet. Dat vindt ze eerlijk je-van-het. En op de vrijdag dan doet ze aan karate. Ze komt er graag, dat snap je wel. Haar oma is echt supersnel. Ze zitten altijd urenlang te praten. Wanneer m'n oma jonger was, dan werd ze astronaut. Want m'n oma is wel tachtig...(ja, d'r oma is wel tachtig...) Echt, m'n oma is wel tachtig, maar m'n oma is niet oud! We gingen laatst een fietsenwinkel binnen. Die vent daar keek toch zo ontzettend raar. Hij dacht: Dat mens is vast niet goed bij zinnen, toen bleek dat het een fiets moest zijn voor haar. Je ziet ons dikwijls trainen, maar 't gaat me vaak te hard. Ze is allang verdwenen, dan sta ik nog aan de start!

10 Haar oma zit op jazzballet. Dat vindt ze eerlijk je-van-het. En op de vrijdag dan doet ze aan karate. Ze komt er graag; dat snap je wel. Haar oma is echt supersnel. Haar oma heeft dat flinke en kordate. Geen mens die haar kan stoppen. Niemand die haar tegenhoudt. Want m'n oma is wel tachtig...(ja, d'r oma is wel tachtig...) Echt, m'n oma is wel tachtig, maar dat is nog lang niet oud! Tot slot We zingen samen: Nu wij uiteengaan Tussentijds 114 Voor opa s en oma s vragen wij God: ga met uw licht vóór hen uit! Alle kleinkinderen wensen wij vrede: Ga met God! t Ga je goed en à Dieu!

11 Voor alle ouders in deze stad: Vrede en goeds in elk huis! Voor alwie kwamen onder dit dak: Ga met God! t Ga je goed en à Dieu! Afscheid en zegen We zingen samen: Ga met God en hij zal met je zijn 416: 4 4. Ga met God, en Hij zal met je zijn, tot wij weer elkaar ontmoeten, in zijn Naam elkaar begroeten. Ga met God, en Hij zal met je zijn. Op de tafel bij de uitgang vindt u de actuele Vierpas Onze diensten zijn te beluisteren via: of >midddelburg->koorkerk voor de liturgie gaat u naar: CD bestellen bij : Joop Tillema tel of via e- mail: cdkoorkerk@gmail.com. Kosten 4,= over te maken naar IBAN NL52INGB t.n.v. Wijkkas Koorkerkgemeenschap

12 Telefoon Koorkerk: Volgende diensten/activiteiten: 14 mrt uur: Ontmoetingsavond nieuwe leden en vrienden in de kerkenraadskamer 19 maart: ds. Foekje Dijk 26 maart: ds. Florus Kruyne 2 april: ds. Christiane Berkvens-Stevelinck 9 april: dienst verzorgd door Spagaat

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 19 maart 2017, uur

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 19 maart 2017, uur KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 19 maart 2017, 10.00 uur Voorganger: Organist: Gastvrouw/heer: Koster: ds. Foekje Dijk Mathieu Meijs Nienke Boogert Gert Kooiman Orgelspel Welkom We zingen

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 1 mei 2016 Thema: Als ik moed zeg Voorganger: ds. Christiane Berkvens - Stevelinck Organist: Mathieu Meijs Gastheer/vrouw: Bob Viveen Koster: Gert Kooiman

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst zondag 28 januari 2018, uur

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst zondag 28 januari 2018, uur KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst zondag 28 januari 2018, 10.00 uur Voorganger: Organist: Gastheer: Koster: Leesdienst: ds. Martijn Junte Mathieu Meijs Joop Tillema Gert Kooiman Anja van Sparrentak

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 17 april 2016 Voorganger: Organist: Gastheer/vrouw: Koster: Leesdienst: ds. Jeannette van den Beukel Mathieu Meijs Jorieke Meijer Henk Soepenberg Wim Jumelet

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 15 oktober 2017, schoolkerkdienst Is dat Eerlijk? - over werken en waardering, delen en dankbaarheid Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 8 mei 2016 Wezenzondag Thema: stilstaan Voorganger: Organist: Gastheer/vrouw: Koster: Leesdienst: ds. Ivo de Jong Mathieu Meijs Maarten t Hooft Evert Roering

Nadere informatie

Thema: doel en vervulling?

Thema: doel en vervulling? KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst zondag 5 mei 2019 Thema: doel en vervulling? Voorganger: Gastheer: Organist: Koster: Leesdienst: ds. Monique van Zoest, Zetten Hans Vreeke Martin van der

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 1 oktober 2017, 10.00 uur Thema: On-berekenbaar Voorganger: Organist: Gastheer: Koster: Leesdienst: Pastor Wim van Goch Mathieu Meijs Luuk Boogert Wim van

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst zondag 23 juni 2019 Voorganger: Gastvrouw: Organist: Koster: Leesdienst: ds. Annemike van der Meiden Marijn de Valk Martin van der Bent Evert Roering Annemike

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 6 september 2015 Zalig zij die op afstand staan Chassidische legenden H. Werkman Voorganger: Organist: Gastheer/vrouw: Koster(es): Leesdienst: Kinderen: ds.

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst zondag 17 december 2017, 10.00 uur Voorganger: ds. Lennart Heuvelman, Naarden (voorzitter Vereniging van Vrijzinnige Protestanten) Organist: Mathieu Meijs

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst zondag 12 mei 2019

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst zondag 12 mei 2019 KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst zondag 12 mei 2019 Voorganger: Gastheer: Organist: Koster: Leesdienst: ds. Marga Haas Luuk Boogert Rien Balkenende Henk Soepenberg Luuk Boogert Orgelspel

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 24 september 2017, 10.00 uur Thema: Vrede kun je leren Voorganger: Organist: Gastheer: Koster: Leesdienst: ds. Tina Geels, predikant Vrijzinnig Delft Mathieu

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 12 juni 2016

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 12 juni 2016 KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 12 juni 2016 Voorganger: Organist: Gastheer/vrouw: Koster: Leesdienst: ds. Alleke Wieringa Mathieu Meijs Simone Ludikhuijze Jan Janse Anja van Sparrentak

Nadere informatie

KOORKERK GEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERK GEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERK GEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 4 oktober 2015 Voorganger: Organist: Gastheer/vrouw: Koster(es): Lezingen: Kinderen: ds. Christiane Berkvens- Stevelinck Mathieu Meijs Luuk Boogert Nellie

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 13 december 2015, 3 e Advent, Koorkerkgemeenschap Middelburg. Thema: Tijd-Geest

Orde van dienst zondag 13 december 2015, 3 e Advent, Koorkerkgemeenschap Middelburg. Thema: Tijd-Geest Orde van dienst zondag 13 december 2015, 3 e Advent, Koorkerkgemeenschap Middelburg Thema: Tijd-Geest Eindeloze trap (Max Bill) De wenteltreden vertegenwoordigen het Prinzip Hoffnung van Ernst Bloch Voorganger:

Nadere informatie

Kinderdienst. Thema: Dikke vrienden. Zondag 15 april Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding

Kinderdienst. Thema: Dikke vrienden. Zondag 15 april Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding Kinderdienst Thema: Dikke vrienden Zondag 15 april 2018 Voorganger : Ds. Hugo Habekotté Organist : Mary Pellikaan Medewerking : Kinderen en leiding Mededelingen Welkom Liedboek 288 Goedemorgen, welkom

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 28 februari 2016 Thema: Binnengaan door de poort Voorganger: ds. Tina Geels, remonstrants predikant Vrijzinnig Delft Organist: Mathieu Meijs Gastheer/vrouw:

Nadere informatie

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet Zondag 21 mei 2017 kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst, als de dominee al binnen is,

Nadere informatie

Koorkerkgemeenchap Middelburg

Koorkerkgemeenchap Middelburg Koorkerkgemeenchap Middelburg Orde van Dienst zondag 20 mei 2018 Pinksteren Thema: in de geest van vrienschap Voorganger: Gastvrouw: Organist: Piano: Vibrandoneon: Koster: Leesdienst: ds. Ineke de Feijter

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Vredesdienst 3 september 2017, 10.00 uur Thema: de kracht van verbeelding Voorganger: Aan de piano: Gastvrouw: Koster: Leesdienst: ds. Ineke de Feijter Aart Bos Jorieke Meijer

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

Koorkerkgemeenschap Middelburg

Koorkerkgemeenschap Middelburg Koorkerkgemeenschap Middelburg Orde van Dienst zondag 24 februari 2019 Thema: dat éne moment Voorganger: Gastheer/vrouw: Organist: Koster: Leesdienst: ds. Tina Geels, predikant Vrijzinnig Delft. Marijn

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst Paasmorgen 16 april 2017 Thema: Duet met en zonder woorden Muzikale dialoogdienst met Mathieu Meijs waarin Marijn de Valk, Karel de Coninck en Guy Verriest

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst Zondag 27 maart 2016 PASEN: EEN LOVESTORY Voorganger: Organist: Gastheer/vrouw: Koster: Leesdienst: ds. Ineke de Feijter Mathieu Meijs Riks Lobbezoo-Klaassen

Nadere informatie

Thema: De wereld in! Zondag 1 juli Overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde

Thema: De wereld in! Zondag 1 juli Overstapdienst in de Ontmoetingskerk. Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde Zondag 1 juli 2018 Overstapdienst in de Ontmoetingskerk Thema: De wereld in! Orgel: Peter Veen Piano en gitaar: Dick en Antoinette van der Garde Met medewerking van: Jaco, Janco, Rick, Roosmarijn, Sanne,

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 25 september 2016, uur

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 25 september 2016, uur KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 25 september 2016, 10.00 uur Voorganger: Organist: Gastheer/vrouw: Koster: Leesdienst: ds. Jantien de Vries Mathieu Meijs Luuk Boogert Wim van Liere Anja

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen

Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist:

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 19 april 2015, 3 e zondag van Pasen - schoolkerkdienst Ik zie het wel Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: Brugkerk, Kroonplein

Nadere informatie

Koorkerkgemeenschap Middelburg

Koorkerkgemeenschap Middelburg Koorkerkgemeenschap Middelburg Orde van Dienst zondag 27 januari 2019 Thema: De reis van de pelgrim Voorganger: Gastheer/vrouw: Organist: Koster: Leesdienst: Solozang: ds. Marianne Zandbergen Jan Brussee

Nadere informatie

Voorbereiding Heilig Avondmaal

Voorbereiding Heilig Avondmaal Voorbereiding Heilig Avondmaal Liefhebben (bijlage) MAANDAG: Opdracht voor de jonge kinderen Knip de hartjes op het werkblad uit, kleur ze en maak er een ketting van of plak ze ergens op. Voor de oudere

Nadere informatie

Praten met God. ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst. Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude

Praten met God. ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst. Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst Praten met God Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude Muziek Welkom en mededelingen Muziek en beeld: Praat

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN E R E D I E N S T 25 december 2014 Kerstmorgen KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN Protestantse gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk voorganger ds. Anke Dekker ouderling Rienk Koopmans organist Marco t Hart

Nadere informatie

Liturgie voor 15 november 2015 Viering van Schrift en Tafel speciaal afgestemd op jongeren

Liturgie voor 15 november 2015 Viering van Schrift en Tafel speciaal afgestemd op jongeren Liturgie voor 15 november 2015 Viering van Schrift en Tafel speciaal afgestemd op jongeren Voorganger: Organist: m.m.v. ds. Nita van der Horst-Kattenberg Marco 't Hart leiding van de kinderkerk -------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Laat je hart spreken!

Laat je hart spreken! WILHELMINAKERK ZONDAG 9 FEBRUARI 2014 SCHOOL & KERKDIENST MET DE WERVELING Laat je hart spreken! Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Fred Heidinga, Fréderique Lucas Muziek: Theo van de Woude M.m.v.

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 13 mei 2018 Zevende zondag van Pasen Wezenzondag

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 13 mei 2018 Zevende zondag van Pasen Wezenzondag KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 13 mei 2018 Zevende zondag van Pasen Wezenzondag Voorganger: Organist: Gastheer: Koster: Leesdienst: ds. Marieke Fernhout Mathieu Meijs Wim van Liere Gert

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst zondag 19 mei 2019 Voorganger: ds. Ineke de Feijter Gastvrouw: Marijn de Valk Organist: Martin van der Bent Koster: Wim van Liere Leesdienst: Addy Haverman

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 12 juli 2015, vierde zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Zondagskind: Jasper van der Stouwe Voorganger: ds.

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 26 juni 2016 Thema: Zoals de waard is, vertrouwt hij/zij God. Voorganger: Pastor Wim van Goch *) Organist: Mathieu Meijs Gastheer/vrouw: Bob Viveen Koster:

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP. Orde van dienst Pasen, 1 april 2018

KOORKERKGEMEENSCHAP. Orde van dienst Pasen, 1 april 2018 KOORKERKGEMEENSCHAP Orde van dienst Pasen, 1 april 2018 waarin Wim van Liere wordt bevestigd als kerkenraadslid en m.m.v. de cantorij o.l.v. Aleida Post Zwart Vierkant Wit suprematistisch kruis Malevitsj,

Nadere informatie

Liturgie oecumenische viering 15 januari Week van Gebed voor de Eenheid. Raad van Kerken Goor

Liturgie oecumenische viering 15 januari Week van Gebed voor de Eenheid. Raad van Kerken Goor Liturgie oecumenische viering 15 januari 2017 Week van Gebed voor de Eenheid Raad van Kerken Goor Welkom Intochtslied: Vrede voor jou Vrede voor jou, hierheen gekomen, zoekend met ons om mens te zijn.

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 12 februari Evy van Diest wordt gedoopt

Orde van dienst zondag 12 februari Evy van Diest wordt gedoopt Orde van dienst zondag 12 februari Evy van Diest wordt gedoopt Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Tijn Bouw Pianist: Stefhan Havelaar Welkom en mededelingen- ouderling van dienst Lied 287 Rond

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Kerk en Schooldienst Zondag 15 oktober 2017 Predikant: Organist: Pianist: Met medewerking van: ds. Klaas Meijer en ds. Bram Verduijn Margriet Withaar Gea Wolters alle kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor 5 maart 2017, 1e zondag van de 40-dagentijd Themadienst: Terug naar de basis Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Henk Dubbink Voorbereid door:

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 22 oktober 2017, 10.00 uur Voorganger: Organist: Gastheer: Koster: Leesdienst: ds. Chris Vonck, Brasschaat Mathieu Meijs Maarten t Hooft Gert Kooiman Jacomien

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 5 juni 2016 Voorganger: ds. Ineke de Feijter Organist: Wim Loos Gastheer/vrouw: Luuk Boogert Koster: Evert Roering Leesdienst: Jacomien Kleinepier m.m.v.

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst zondag 16 juni 2019 Thema: Hoe vind je de weg in je hoofd? Orgelspel Voorganger: ds. Wim Jansen Gastvrouw: Simone Ludikhuijze Organist: Martin van der Bent

Nadere informatie

GEZINSDIENST zondag 10 juni 2018, uur WEES EEN ZEGEN

GEZINSDIENST zondag 10 juni 2018, uur WEES EEN ZEGEN GEZINSDIENST zondag 10 juni 2018, 10.00 uur WEES EEN ZEGEN Voorganger : Organist: Lezer: Lezingen : Collecten: Beeldscherm: ds. J.M. Weststrate Joop Bosch Nienke Scheinhardt Jozua 2 (BGT) gemeente + onderhoud

Nadere informatie

Protestantse wijkgemeente Ontmoetingskerk Rhenen zondag 17 september uur

Protestantse wijkgemeente Ontmoetingskerk Rhenen zondag 17 september uur Protestantse wijkgemeente Ontmoetingskerk Rhenen zondag 17 september 2017 10.30 uur Thema: Met open armen! voorgangers organist m.m.v. de Band : ds. Ton van Vliet Marie Hansen - Couturier : Eric Voet :

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

Liturgie van de. v r t p i n t. Ballast of bagage? Met medewerking van de overstappers

Liturgie van de. v r t p i n t. Ballast of bagage? Met medewerking van de overstappers Liturgie van de v r t p i n t Ballast of bagage? Met medewerking van de overstappers Mar van der Veer, orgel en piano Ds. Freek Schipper, voorganger 25 juni 2017 1 Welkom Muziek We gaan staan Zingen Lied

Nadere informatie

Sven Twan Maarten van Kemenade

Sven Twan Maarten van Kemenade LITURGIE voor de viering van de zondagmorgendienst op 17 april 2016 in de Ontmoetingskerk te Eindhoven. In deze dienst worden gedoopt Stefanie Baljet en Sven Twan Maarten van Kemenade Eindhoven-Zuid thema:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST Diaconale zondag 25 oktober 2015 Dorpskerk

ORDE VAN DIENST Diaconale zondag 25 oktober 2015 Dorpskerk ORDE VAN DIENST Diaconale zondag 25 oktober 2015 Dorpskerk Voorganger: ds. Roelof van Dijk Organist: Hans Vis M.m.v.: Orchestre Partout - 12 - - 2 - - 11 - Welkom Aansteken van de kaarsen Zingen Intochtspsalm:

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum zondag 16 april 2017 Eerste Paasdag we nemen onze kerk opnieuw in gebruik 1 voorganger: begeleiding: lector: m.m.v. ds. Pieter Goedendorp Frank Firet Ina Wolff

Nadere informatie

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk.

Ben jij Geestig? Gezinsdienst. Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. Ben jij Geestig? Gezinsdienst Orde van dienst voor de gezinsdienst op 4 juni 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. 2 Voorganger: ds. C.A. van Eck Organist: René Nijsse Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Jouw hand mijn glimlach

Jouw hand mijn glimlach Jouw hand mijn glimlach Oecumenische viering: Week van Gebed voor de eenheid zondag 22 januari 2017 Sint Catharijnekerk Welkom: (allen gaan staan indien mogelijk) Openingslied: "U die mij kent" (melodie:

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Welkom op de startzondag van onze wijkgemeente. Welkom in kerkelijk centrum Open Hof. Op deze zondag nemen we het verbouwde en vernieuwde Open Hof in gebruik.

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog! Zondag 3 juli 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries FreeXS Orgelspel

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 15 oktober 2017, uur

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG. Orde van Dienst 15 oktober 2017, uur KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 15 oktober 2017, 10.00 uur Voorganger: Organist: Gastheer: Koster: Leesdienst: ds. Marianne Zandbergen Mathieu Meijs Jan Brussee Henk Kappers Wim van Liere

Nadere informatie

Orde van dienst voor de gemeentezondag. Thema: (Toekomst)-dromen. zondag 3 april 2016 om 9.30 uur. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela

Orde van dienst voor de gemeentezondag. Thema: (Toekomst)-dromen. zondag 3 april 2016 om 9.30 uur. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela Orde van dienst voor de gemeentezondag Thema: (Toekomst)-dromen -2- welkom en mededelingen intocht: lied 81 : 1, 2 en 4 zondag 3 april 2016 om 9.30 uur Laat de harpen slaan, klinken de trompetten. Vier

Nadere informatie

Aanvangslied, we zingen samen: Met nieuwe woorden 1 en 2 (Lied 102 bundel Zangen van zoeken en zien; melodie naar Psalm 124)

Aanvangslied, we zingen samen: Met nieuwe woorden 1 en 2 (Lied 102 bundel Zangen van zoeken en zien; melodie naar Psalm 124) Orgelspel Welkom Aanvangslied, we zingen samen: Met nieuwe woorden 1 en 2 (Lied 102 bundel Zangen van zoeken en zien; melodie naar Psalm 124) 2. Woning waar mensen meer dan welkom zijn, een pleisterplaats

Nadere informatie

Liturgie 23 juni bevestiging ambtsdragers

Liturgie 23 juni bevestiging ambtsdragers Liturgie 23 juni 2019 bevestiging ambtsdragers Votum en groet Zingen Hemelhoog 475 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon, zijn wij hier gekomen

Nadere informatie

Koorkerkgemeenchap Middelburg. Orde van Dienst 1 juli uur

Koorkerkgemeenchap Middelburg. Orde van Dienst 1 juli uur Koorkerkgemeenchap Middelburg Orde van Dienst 1 juli 2018-10 uur Voorganger: Organist: Gastheer: Koster: Lector: ds. Lennart Heuvelman Mathieu Meijs Luuk Boogert Henk Soepenberg Luuk Boogert ORGELSPEL

Nadere informatie

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Voorganger Ouderling Diaken Lector Organist Kind en Kerk KeK Ds. Peter Verhoeff uit Alkmaar

Nadere informatie

Zondag 5 november Aanvang: 9.30 uur. Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse. Organist: Hans van Noord. Thema: Storm op het meer

Zondag 5 november Aanvang: 9.30 uur. Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse. Organist: Hans van Noord. Thema: Storm op het meer Zondag 5 november 2017 Aanvang: 9.30 uur Voorganger: jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse Organist: Hans van Noord Thema: Storm op het meer INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst zingen we als overweging,

Nadere informatie

Belijdenisdienst Pinksteren. Feest van de Geest!

Belijdenisdienst Pinksteren. Feest van de Geest! Liturgie zondag 4 juni 2017 Belijdenisdienst Pinksteren Feest van de Geest! Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Tijn Bouw met medewerking van True Colors Welkom en mededelingen- ouderling van

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

Orde van dienst voor Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding

Orde van dienst voor Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding Orde van dienst voor 16-06-2019 Trinitatis + overstapdienst Voor het begin van de dienst Welkom door ouderling van dienst Stilte Voorbereiding Bemoediging en groet Lied 217: 1, 2, 5 (De dag gaat open voor

Nadere informatie

Welkom in de morgendienst van 14 mei in de Regenboog Voorganger : Ds. Bertine van de Weg Muzikale medewerking : The Followers Ouderling van dienst:

Welkom in de morgendienst van 14 mei in de Regenboog Voorganger : Ds. Bertine van de Weg Muzikale medewerking : The Followers Ouderling van dienst: Welkom in de morgendienst van 14 mei in de Regenboog Voorganger : Ds. Bertine van de Weg Muzikale medewerking : The Followers Ouderling van dienst: Betsie Diender Thema : Wie helpt mij?? Zingen : Dit is

Nadere informatie

SKG 5 februari 2017 Vriendschap. Voorganger: ds Paulineke Eigenhuis Organist: Harm Jansen Ouderling van dienst: Karlien Lankman Beamer: Barry en Edze

SKG 5 februari 2017 Vriendschap. Voorganger: ds Paulineke Eigenhuis Organist: Harm Jansen Ouderling van dienst: Karlien Lankman Beamer: Barry en Edze SKG 5 februari 2017 Vriendschap Voorganger: ds Paulineke Eigenhuis Organist: Harm Jansen Ouderling van dienst: Karlien Lankman Beamer: Barry en Edze Welkom en mededelingen Stilte (gemeente gaat staan)

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers We zingen: (met Young Company) Met open armen Kom, als je honger hebt

Nadere informatie

Thema: Jij telt mee!

Thema: Jij telt mee! Orde van dienst Protestantse gemeente te Wormerveer Zondag 24 februari 2019 Thema: Jij telt mee! Deze dienst is voorbereid samen met de werkgroep diensten met en voor mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG

KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG KOORKERKGEMEENSCHAP MIDDELBURG Orde van Dienst 28 mei 2017, 10.00 uur Thema: Het onbewuste, de speeltuin van de duivel Voorganger: Organist: Gastheer: Koster: Lectrix: ds. Marianne Zandbergen Mathieu Meijs

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Welkom op de startzondag van onze wijkgemeente. Welkom in kerkelijk centrum Open Hof. Op deze zondag nemen we het verbouwde en vernieuwde Open Hof in gebruik.

Nadere informatie

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. zondag 20 februari 2011 thema: adem

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. zondag 20 februari 2011 thema: adem Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten zondag 20 februari 2011 thema: adem voorganger: Dik Mook organist: Erik Visser cantorij o.l.v. Leenke de Lege Orde van de dienst . orgelspel:. luiden van de klokken.

Nadere informatie

Eerst zien, dan geloven

Eerst zien, dan geloven Eerst zien, dan geloven Liturgie voor de jeugddienst op 11 februari 2018 om 10:00 uur in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere Muzikale medewerking: Jaap, Anke en Esmay Roggeband Jet Heijboer,

Nadere informatie

Liturgie PG Oostvoorne op zondag 27 september 2015 Dienst van Schrift en Tafel

Liturgie PG Oostvoorne op zondag 27 september 2015 Dienst van Schrift en Tafel Liturgie PG Oostvoorne op zondag 27 september 2015 Dienst van Schrift en Tafel Voorganger Organist : ds. Piet Schelling : Jan Hendrik v.d. Kamp Orgelspel Verwelkoming Aanvangspsalm : Lied 136:1 en11 [We

Nadere informatie

Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda

Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda Orde voor de viering op zondag 7 juli 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk Overstapdienst 2019: De grote oversteek Kinderen van de overstap: Tim, Julia, Adam, Twan, Lieke, Casper, Jilda Welkom

Nadere informatie

GEZIN-SCHOOL-KERKDIENST VAN DE GROENLING op 12 februari 2017 in De Bron

GEZIN-SCHOOL-KERKDIENST VAN DE GROENLING op 12 februari 2017 in De Bron GEZIN-SCHOOL-KERKDIENST VAN DE GROENLING op 12 februari 2017 in De Bron MAAR TOEN HIJ VOELDE HOE HARD HET WAAIDE, WERD HIJ BANG EN BEGON TE ZINKEN. HEER, RED MIJ! Ds. Nelleke Beimers, voorganger Gerrit

Nadere informatie

Thema: Deel je leven. Startdienst. 11 september 2016 om 9.30 uur -2- Welkom en mededelingen. Intochtlied 280: 1, 4, 5 en 6

Thema: Deel je leven. Startdienst. 11 september 2016 om 9.30 uur -2- Welkom en mededelingen. Intochtlied 280: 1, 4, 5 en 6 Startdienst 11 september 2016 om 9.30 uur Thema: Deel je leven -2- Welkom en mededelingen Intochtlied 280: 1, 4, 5 en 6 Zal dit een huis, een plaats zijn waar de hemel open gaat, waar Gij ons met uw eng'len

Nadere informatie

KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK

KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK Voorganger: Ds. Pieter van Winden Organist: Adrie M. Okker met het Petrakerk kinderkoor o.l.v. Márin Kroon piano: Hans Kroon Orgelspel Gedicht: We zoeken een ster We zingen:

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN SCHOLENZONDAG met de FORTGENSSCHOOL in HET KRUISPUNT op 6 maart 2016 IEDEREEN TELT MEE!!!!!!!! voorgangster: ds. Anki Peper organist: Jan Berghuis cantrix: Maria Rosenmöller

Nadere informatie

Zondag 15 november kinderdienst. Dominee E. v.d. Veen uit Nunspeet Organist: Hans van Noort. Thema: wat is veel?

Zondag 15 november kinderdienst. Dominee E. v.d. Veen uit Nunspeet Organist: Hans van Noort. Thema: wat is veel? Zondag 15 november 2015 kinderdienst Dominee E. v.d. Veen uit Nunspeet Organist: Hans van Noort Thema: wat is veel? INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst, als de dominee al binnen is, zingen we

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Orde van Dienst. voor zondag 27 mei 2018, om uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek. Afsluiting clubweekend. Thema: VRIENDSCHAP

Orde van Dienst. voor zondag 27 mei 2018, om uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek. Afsluiting clubweekend. Thema: VRIENDSCHAP Orde van Dienst voor zondag 27 mei 2018, om 11.00 uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Afsluiting clubweekend Thema: VRIENDSCHAP Voorganger: m.m.v.: ds. Jan Hermes muziekgroepje olv. E. Röttgers

Nadere informatie

Maartenskerk zondag 14 februari 2016 Eerste zondag van de 40-dagen tijd. orde van dienst. Stap voor stap

Maartenskerk zondag 14 februari 2016 Eerste zondag van de 40-dagen tijd. orde van dienst. Stap voor stap Maartenskerk zondag 14 februari 2016 Eerste zondag van de 40-dagen tijd orde van dienst Stap voor stap Orgelspel - tijdens de 40 dagen tijd bereiden wij ons in stilte voor op de dienst en luisteren naar

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = =

Nadere informatie

Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij

Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Zondag 19 juni 2016 Overstapviering Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Overstappers van vanmorgen zijn: Philip Bessembinders, Emma Koenen, Marit de Kruijf, Chris van Ravenhorst, Sofie

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 31 maart Aanvang:19.00 uur. Thema: Je bent gezien door God

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 31 maart Aanvang:19.00 uur. Thema: Je bent gezien door God IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 31 maart 2019 Aanvang:19.00 uur Thema: Je bent gezien door God Voorganger: ds. M. Schut Organist: Jurjan Lipke M.m.v. Mannenzanggroep ODEO uit Doornspijk o.l.v. Ally Spaan

Nadere informatie

U heeft het nieuwe liedboek nodig in de dienst!

U heeft het nieuwe liedboek nodig in de dienst! Deze dienst werd voorbereid door: - Bianca Posthumus, Marloes Klein Verder werken mee: - de Oosterlichtband o.l.v. Willem Boersma - Ds. Richtsje Abma -Fred van Zijll Langhout -beamer - Andries Velinga-

Nadere informatie

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1 Liturgie eredienst 7 juli 019 De Ontmoeting te Scheemda Voorganger: Ds. A.C. Meesters uit Stegwerda Organist: H. de Vries Welkom en mededelingen Lied 87:1,5 5 Rond het licht dat leven doet groeten wij

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 1 november 2015, themadienst Mag ik dan bij je schuilen? - over vluchtelingen Met muzikale medewerking van koor Reborn o.l.v. Esther van der Heijden Koffie drinken na de dienst

Nadere informatie

Rembrandt van Rijn Jacob worstelend met de engel 1659/60, Berlijn

Rembrandt van Rijn Jacob worstelend met de engel 1659/60, Berlijn Maartenskerk zondag 9 oktober 2016 4 e zondag van de herfst orde van dienst Een dienst waarin wij de Maaltijd van de Heer vieren Rembrandt van Rijn Jacob worstelend met de engel 1659/60, Berlijn 1 Orgelspel

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

Dankbaarheid. Opening. 6 november 2015 De Wijngaard DANKDAG VOOR GEWAS EN ARBEID. Diaconale dienst

Dankbaarheid. Opening. 6 november 2015 De Wijngaard DANKDAG VOOR GEWAS EN ARBEID. Diaconale dienst 6 november 2015 De Wijngaard DANKDAG VOOR GEWAS EN ARBEID Diaconale dienst Voor de dienst zamelen we voedsel in voor de voedselbank Opening Welkom en aansteken van de kaarsen Orgelkoraal Drempelgebed ouderl:

Nadere informatie

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Schippers en band Ouderling van dienst : Petra Jansen Thema

Nadere informatie