PROGRAMMABOEKJE UNICUM - WESTLANDS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMABOEKJE UNICUM - WESTLANDS"

Transcriptie

1 PROGRAMMABOEKJE UNICUM - WESTLANDS SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2017

2

3 ALWEER EEN EDITIE VAN HET UNICUM - WESTLANDS SCHOOLVOETBALTOERNOOI. Namens de organiserende voetbalverenigingen en de Stichting Schoolvoetbal Westland e.o. heet ik alle jongens en meisjes met hun leerkrachten, begeleiders en ouders van harte welkom bij de 52 e editie 2017 van het Unicum-Westlands schoolvoetbaltoernooi. We zijn blij dat de gebroeders Moerman van Restaurant Unicum enkele jaren geleden aangegeven hebben het voetbaltoernooi voor een aantal jaar te zullen sponsoren. Ook dit jaar was het aantal inschrijvingen zo groot dat we op maandag 24 april a.s. voorrondes kunnen organiseren op de voetbalaccommodaties van v.v. Maasdijk, F.C. s- Gravenzande en v.v. Naaldwijk. De finalewedstrijden worden één dag later, op dinsdag 25 april a.s., gespeeld op het mooie voetbalcomplex van HVC 10 te Hoek van Holland. Er gaan maar liefst straks 72 voetbalteams een balletje trappen. Winnen is leuk, maar gewoon meedoen met je klasgenoten en heerlijk bewegen is net zo belangrijk. Voor de winnaars ligt een interessant vervolgtraject te wachten. Zowel bij de jongens als bij de meisjes mag het kampioensteam de Westlandse eer hoog houden tijdens de regiofinale. Deze wordt gehouden op woensdag 17 mei a.s. op het sportpark van RKAVV te Leidschendam. De regiokampioenen mogen daarna uitkomen in de West 2-districtsfinale, die op woensdag 7 juni a.s. wordt georganiseerd op het terrein van Forum Sport in Voorburg. De winnaar daarvan mag vervolgens met de andere kampioenen uit alle districten naar Zeist afreizen voor de eindronde in het KNVB-sportcentrum. Ja, en als je zover komt, dan is het bijna zomervakantie Als commissie willen we op deze plaats graag de besturen en leden van de organiserende voetbalclubs bedanken. Maar met 72 teams worden er veel wedstrijden gespeeld en heb je veel scheidsrechters nodig. Daarom zijn we natuurlijk de dames en heren scheidsrechters erkentelijk; zonder hun medewerking is het organiseren van een dergelijk groot toernooi simpel gezegd onmogelijk. Bedenk wel: zonder scheidsrechters is er geen toernooi. Daarom ook een beroep aan jullie allen om de beslissingen van de scheidsrechters te respecteren. En dat geldt natuurlijk ook voor de (hopelijk vele) supporters. Voetbal is tenslotte maar een, zij het heel leuk spelletje. Ten slotte willen we ook de vrijwilligers van de organiserende clubs en de vertegenwoordigers van de EHBO bedanken voor hun inzet. Het stichtingsbestuur, is er klaar voor, de scheidsrechters staan te trappelen om af te fluiten. Hopelijk hebben we een paar zonnige dagen. Breng je goede humeur en een sportieve wedstrijdinstelling mee naar het veld. Wat ons betreft mag de bal gaan rollen Allemaal veel succes en plezier!!! Cees van der Pol voorzitter

4 REGLEMENT TOERNOOI 2017 art. 1 Het toernooi wordt gehouden voor leerlingen van het basisonderwijs. Voorrondes - Deze worden gehouden op maandag 24 april te s-gravenzande op Kon. Julianasportpark, te Maasdijk op het complex van de v.v. "Maasdijk" en te Naaldwijk op het sportpark "De Hoge Bomen" terrein v.v. Naaldwijk. Van de jongens hoofdpoule A t/m E gaan alleen de poulewinnaars naar de finale en van de hoofdpoule F en G gaan de nummers één en twee naar de finale. Van alle meisjespoules gaan de nummers één en twee door naar de finale. Eindronde - De finale wordt gehouden op dinsdag 25 april te Hoek van Holland op het complex van HVC 10 aan de Rondgang. art. 2 De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 25 april direct na de finalewedstrijd om ca uur. art. 3 Leeftijd: De elftallen (jongens max. achttien spelers) en zeventallen (meisjes max. dertien speelsters) moeten samengesteld zijn uit leerlingen die basisonderwijs volgen en geboren zijn op of na 1 oktober 2004! Dispensatie: Per elftal zijn drie dispensatiespelers en per zevental twee dispensatiespeelsters gerechtigd. Als peildatum dient hiervoor te worden aangehouden: speler/speelster die geboren is op of na 1 okt Ook moeten ze uiteraard op dezelfde school zitten. Uitgesloten: Spelers/speelsters die geboren zijn op en of eerder dan 30 september 2003, zijn te allen tijde uitgesloten. art. 4 Elk team moet samengesteld zijn uit leerlingen die op de basisschool zitten waarvoor ze tijdens het toernooi uitkomen. (m.u.v. verleende dispensatie). Gemengd spelen: Volgens de KNVB-reglementen mogen jongens en meisjes in hetzelfde elftal spelen (gemengd voetbal is dus toegestaan). Jongens mogen echter niet toegevoegd worden aan een team waarbij 7 tegen 7 door meisjes wordt gespeeld. Indien een elftal/zevental met ongerechtigde spelers/speelsters uitkomt, wordt de wedstrijd ongeldig verklaard en wordt de uitslag reglementair vastgesteld op 3-0 voor de tegenpartij. art. 5 Ieder team moet vergezeld te zijn van een leider/leidster; bij de meisjes dient een leidster aanwezig te zijn. De leiding meldt zich bij de wedstrijdleiding 30 minuten voor de aanvang van hun eerste wedstrijd, alsmede bij vertrek. Bij het aanmelden overhandigt men het spelersformulier met de namen van de spelers/speelsters en de naam van de voetbalvereniging waar ze bij spelen (dit i.v.m. verzekering). De leiding houdt toezicht op de spelers/speelsters in de kleedkamers, kantine en op/en rond de velden.

5 art. 6 art. 7 Een leerling(e) kan slechts voor één team uitkomen. Het wisselen van het ene naar het andere team, bijv. voor de finalewedstrijden is niet toegestaan. Reservespelers/speelsters mogen uitkomen in het team waarvoor zij als reserve zijn opgesteld en voor het eerst volgende lagere team. Het team dat naar de finale gaat, speelt tijdens de finaledag met dezelfde spelers/speelsters als in de voorrondes. Puntentelling: De puntentelling is als volgt en geldt alleen voor ons toernooi: - Bij winst 3 punten; - Bij een gelijkspel met doelpunten 2 punten; - Bij een 0 0 gelijkspel 1 punt; - Bij verlies 0 punten. Strafschoppen: Bij gelijk eindigen in de poule is eerst het doelsaldo beslissend, daarna de onderlinge resultaten. Is er dan nog geen winnaar dan worden er strafschoppen genomen. Bij strafschoppen moeten er 5 strafschoppen om en om genomen worden door 5 verschillende spelers/speelsters. Is er daarna nog geen winnaar, dan moeten de strafschoppen om en om genomen worden door andere spelers/ speelsters - die niet aan de reeks van vijf strafschoppen hebben deelgenomen - tot er een winnaar is. Bij het gelijk eindigen van de FINALE WEDSTRIJDEN wordt er max. 2 x 5 min. verlengd volgens het golden goal-principe: wie het eerst een doelpunt maakt, wint. Wanneer niet gescoord wordt, worden daarna strafschoppen volgens de hierboven genoemde regels genomen. art. 8 art. 9 Indien een speler/speelster door de scheidsrechter uit het veld wordt gezonden, kan deze speler/speelster voor de eerstvolgende wedstrijd worden uitgesloten. Die beslissing wordt genomen door de toernooileiding. Voor elk deelnemend team moet inschrijfgeld worden betaald, voor een elftal (jongens) 12,50 en voor een zevental(meisjes) 10,00. Het inschrijfgeld dient van tevoren te worden overgemaakt naar NL04 RABO t.n.v. stichting Schoolvoetbal Westland e.o. te Hoek van Holland, onder vermelding van de naam van de school. art.10 Bij slecht weer kunt u vanaf 9.30 uur bellen naar de volgende nummers: - secretariaat Johan Schot (al vanaf 9.00 uur) - s-gravenzande kantine FC s-gravenzande - Hoek van Holland kantine HVC 10 - Maasdijk kantine v.v. "Maasdijk". - Naaldwijk kantine v.v. "Naaldwijk" art. 11 Leerlingen, die om gezondheidsredenen van het onderwijs van lessen lichamelijke oefening zijn uitgesloten of om dezelfde reden het voetbalspel niet mogen beoefenen, zijn uitgesloten om aan de wedstrijden deelnemen.

6 art. 12 art. 13 art. 14 De scholen worden hoofdelijk aansprakelijk gesteld voor de schade, die tijdens het verblijf op de toernooidag wordt veroorzaakt in de lokaliteiten en aan de outillage van het sportpark. Op alle complexen mogen er tijdens de duur van het toernooi geen alcoholische dranken meegenomen, gekocht en verkocht worden. De Stichting Schoolvoetbal Westland e.o. noch de organiserende vereniging(en) dragen geen enkele verantwoordelijkheid m.b.t. diefstal, schade, lichamelijk letsel e.d.. In gevallen waarin bij deze bepalingen niet mocht zijn voorzien beslist de wedstrijdleiding, die belast is met de leiding op het complex. Ons motto: "DE GEZONDE JEUGD VOOR DE GEHANDICAPTE JEUGD" AANDACHTSPUNTEN De spelers/speelsterslijst moet ingeleverd worden op het complex waar het team op 24 april speelt. Finalisten nemen die lijst mee of leveren 25 april een nieuwe in. Bij vertrek meldt de leiding zich af, want voor de spelers/speelsters zijn er vaantjes. De wedstrijden duren, tenzij anders aangegeven, tijdens de voorrondes 2 x 12,5 min. bij een poule van 4 teams, 2 x 10 min. bij een poule van 5 teams en 2 x 7,5 minuut bij een poule van 6 teams. Tussen de wedstrijden zit 5 minuten speling. Aftrap: Het team dat als eerste genoemd staat trapt af, na de 1 ste helft wordt er gewisseld van speelhelft! Buitenspel: Bij de meisjes is de buitenspelregel niet van toepassing! Wisselen: Door wisselen is toegestaan. Bij de jongens 5 keer en bij de meisjes maximaal 3 keer. Let u vooral op art. 7 i.v.m. de puntentelling en het gelijk eindigen in een poule. Denkt u ook aan eventuele reserveshirts of hesjes, zodat niet twee scholen in dezelfde kleuren spelen. Een team moet zelf voor grensrechters zorgen alleen tijdens de finalewedstrijd(1 e en 2 e plaats) worden er door de toernooileiding grensrechters aangesteld. Laat uw leerlingen niet langs de lijn een balletje gaan trappen, omdat dit hinderlijk is voor de spelers/speelsters in het veld! Wilt u erop toezien dat uw leerlingen niet zonder toezicht in de kleedkamers verblijven en daar lol gaan trappen. Wij zijn te gast bij de sportverenigingen. Laten wij ons dan ook als gasten gedragen.

7

8 s-gravenzande Kon. Julianasportpark Jongens - Hoofdpoule A 1. De Kameleon 1, s-gravenzande - speelt onder A 2. De Zeester 1, Monster - speelt onder B 3. De Driekleur 2, s-gravenzande - speelt onder C 4. Van Rijckevorselschool, Hoek van Holland - speelt onder D 5. De Wegwijzer, s-gravenzande - speelt onder E Jongens - Hoofdpoule B 1. De Driekleur 1, s-gravenzande - speelt onder A e Westlandse Montessorischool 1, Monster - speelt onder B 3. Pr. Willem-Alexanderschool 2, s-gravenzande - speelt onder C 4. De Blinkerd, Monster - speelt onder D 5. Godfried Bomansschool, s-gravenzande - speelt onder E Jongens - Hoofdpoule C 1. Pr, Willem-Alexanderschool 1, s-gravenzande - speelt onder A 2. De Driemaster, Hoek van Holland - speelt onder B 3. De Kameleon 2, s-gravenzande - speelt onder C 4. Pieter van de Plasschool, Wateringen - speelt onder D 5. 1 e Westlandse Montessorischool 2, Monster - speelt onder E Het wedstrijdschema (2 x 10 min.) voor deze poules is als volgt: A-B D-E A-D C-D A-C C-E A-E B-E B-D B-C..-.. Van de jongens hoofdpoule A, B en C gaan de nummers één door naar de finale, die op 25 april gehouden wordt op het terrein van HVC 10 in Hoek van Holland.

9 Meisjespoule A 1. De Kameleon 1, s-gravenzande - speelt onder A 2. Pr. Willem-Alexanderschool 2, s-gravenzande - speelt onder B 3. De Driekleur, s-gravenzande - speelt onder C 4. De Zeester 1, Monster - speelt onder D 5. Pr. Willem-Alexanderschool 3, s-gravenzande - speelt onder E 6. 1 e Westlandse Montessorischool, Monster - speelt onder F Meisjespoule B 1. Pr. Willem-Alexanderschool 1, s-gravenzande - speelt onder A 2. De Wegwijzer, s-gravenzande - speelt onder B 3. De Driemaster, Hoek van Holland - speelt onder C 4. De Kameleon 2, s-gravenzande - speelt onder D 5. De Zeester 2, Monster - speelt onder E 6. Godfried Bomansschool, s-gravenzande - speelt onder F Het wedstrijdschema(2 x 7,5 min.) voor deze poules is als volgt: A-B C-F D-E C-D B-E A-F E-F A-D B-C A-C C-E A-E B-D B-F D-F..-.. Van de meisjespoule A en B gaan de nummers één en twee door naar de finale, die op dinsdag 25 april gehouden wordt op het terrein van HVC 10 in Hoek van Holland.

10 Dankzij onderstaande sponsors kunnen wij dit toernooi houden: Fonds Westland geeft financiële steun aan projecten die van algemeen maatschappelijk belang zijn..... en ook door de inzet van onderstaande verenigingen :

11 Maasdijk sportcomplex v.v. Maasdijk Jongens - Hoofdpoule D 1. Het Kompas, Maasdijk - speelt onder A 2. t Startblok 1, Honselersdijk - speelt onder B 3. De Kyckert 2, Wateringen - speelt onder C 4. Andreashof, Kwintsheul - speelt onder D 5. Mariaschool 2, Wateringen - speelt onder E Jongens - Hoofdpoule E 1. De Kyckert 1, Wateringen - speelt onder A 2. De Aventurijn, Maasdijk - speelt onder B 3. Mariaschool 1, Wateringen - speelt onder C 4. t Startblok 2, Honselersdijk - speelt onder D 5. Verburch-hof, Poeldijk - speelt onder E Het wedstrijdschema(2 x 10 min.) voor deze poules is als volgt: A-B D-E A-D C-D A-C C-E A-E B-E B-D B-C..-.. Meisjespoule C 1. Het Kompas, Maasdijk - speelt onder A 2. t Startblok 1, Honselersdijk - speelt onder B 3. De Kyckert, Wateringen - speelt onder C 4. De Aventurijn, Maasdijk - speelt onder D 5. t Startblok 2, Honselersdijk - speelt onder E 6. Verburch-hof, Poeldijk - speelt onder F Het wedstrijdschema(2 x 7,5 min.) voor deze poules is als volgt: A-B C-F D-E C-D B-E A-F E-F A-D B-C A-C C-E A-E B-D B-F D-F..-.. Van de jongens hoofdpoule D en E en gaan de nummers één naar de finale. Van de meisjespoule C gaan de nummers één en twee door naar de finale. De finales worden gehouden op dinsdag 25 april op het terrein van HVC 10 in Hoek van Holland.

12 Naaldwijk sportpark De Hoge Bomen bij v.v. Naaldwijk Jongens - Hoofdpoule F 1. Bernadetteschool 1, Naaldwijk - speelt onder A 2. Pius X 2, Wateringen - speelt onder B 3. De Ouverture 1, Naaldwijk - speelt onder C 4. De Nieuwe Weg, Poeldijk - speelt onder D 5. Montessorischool, Naaldwijk - speelt onder E 6. St. Jozefschool 1, Wateringen - speelt onder F Jongens - Hoofdpoule G 1. De Regenboog, Naaldwijk - speelt onder A 2. Rehobothschool, Naaldwijk - speelt onder B 3. Bernadetteschool 2, Naaldwijk - speelt onder C 4. Pius X 1, Wateringen - speelt onder D 5. Joannesschool, Naaldwijk - speelt onder E 6. De Achtsprong, De Lier - speelt onder F Het wedstrijdschema (2 x 7,5 min.) voor deze poules is als volgt: A-B C-F D-E C-D B-E A-F E-F A-D B-C A-C C-E A-E B-D B-F D-F..-.. Jongens - Reservepoule 1. De Diamant locatie SMS, Naaldwijk - speelt onder A. 2. De Ouverture 2, Naaldwijk - speelt onder B 3. De Diamant locatie HW, Naaldwijk - speelt onder C 4. St. Jozefschool 2, Wateringen - speelt onder D 5. Bernadetteschool 3, Naaldwijk - speelt onder E Het wedstrijdschema(2 x 10 min.) voor deze poule is als volgt: A-B D-E A-D C-D A-C C-E A-E B-E B-D B-C..-.. Opmerking: De winnaar van deze poule ontvangt na afloop van deze poule de beker! Van de jongens hoofdpoule F en G gaan de nummers één en twee naar de finale, die op dinsdag 25 april gehouden wordt bij HVC 10 in Hoek van Holland.

13 Meisjespoule D 1. Rehobothschool, Naaldwijk - speelt onder A 2. Bernadetteschool 1, Naaldwijk - speelt onder B 3. De Achtsprong, De Lier - speelt onder C 4. Bernadetteschool 3, Naaldwijk - speelt onder D 5. St. Jozefschool 2, Wateringen - speelt onder E 6. De Regenboog 1, Naaldwijk Meisjespoule E 1. De Ouverture, Naaldwijk - speelt onder A 2. De Regenboog 2, Naaldwijk - speelt onder B 3. Montessorischool, Naaldwijk - speelt onder C 4. St. Jozefschool 1, Wateringen - speelt onder D 5. Pius X, Wateringen - speelt onder E 6. Bernadetteschool 2, Naaldwijk - speelt onder F Het wedstrijdschema(2 x 7,5 min.) voor deze poules is als volgt: A-B C-F D-E C-D B-E A-F E-F A-D B-C A-C C-E A-E B-D B-F D-F..-.. De nummers één en twee van de meisjespoule D en E gaan door naar de finale, die op dinsdag 25 april gehouden wordt op het terrein van HVC 10 in Hoek van Holland.

14 Adres: Monsterseweg 100, 2685 LK Poeldijk tel. (0174) Adres: Adres: Kon. Emmaboullevard 5 Strandweg 82, 3151 HG Hoek van Holland 3151 HV Hoek van Holland tel. (0174) tel. (0174) Volg ons ook via:

15

16 Hoek van Holland HVC 10 Finales Jongenspoules: Poule A veld 3 Poule B veld 1 nr. 1 poule A - speelt onder A nr. 1 poule B - speelt onder A nr. 1 poule C - speelt onder B nr. 1 poule D - speelt onder B nr. 1 poule E - speelt onder C nr. 1 poule F - speelt onder C nr. 2 poule F - speelt onder D nr. 2 poule G - speelt onder D nr. 1 poule G - speelt onder E Het wedstrijdschema(2 x 10 min.) voor poule A is als volgt: A-B D-E A-D C-D A-C C-E A-E B-E B-D B-C..-.. Het wedstrijdschema (2 x 12,5 min.) voor poule B is als volgt: A-B A-C B-C C-D B-D A-D..-.. Meisjespoules: Poule X veld 2a nr. 1 poule A speelt onder A nr. 2 poule B speelt onder B nr. 1 poule C speelt onder C nr. 2 poule D speelt onder D nr. 1 poule E speelt onder E Poule Y veld 2b nr. 2 poule A speelt onder A nr. 1 poule B speelt onder B nr. 2 poule C speelt onder C nr. 1 poule D speelt onder D nr. 2 poule E speelt onder E Het wedstrijdschema (2 x 10 min.) voor deze poules is als volgt: A-B D-E A-D C-D A-C C-E A-E B-E B-D B-C..-..

17 FINALEWEDSTRIJDEN De wedstrijden duren 2 x 10 minuten en bij gelijk eindigen wordt er 2 x 5 minuten verlengd volgens het golden-goalprincipe en daarna strafschoppen zie art uur veld 2b 3e en 4e plaats: no. 2 poule X - no. 2 poule Y meisjes uur veld 3 3e en 4e plaats: no. 2 poule A - no. 2 poule B jongens uur veld 2a Finale meisjes: no. 1 poule X - no. 1 poule Y uur veld 1 Finale jongens: no. 1 poule A - no. 1 poule B uur Prijsuitreiking Wilt u - indien mogelijk - tot het einde blijven, want voor elke finalist is er een aandenken! Mocht u toch eerder vertrekken, vergeet het aandenken dan niet af te halen bij de toernooileiding. In 2018 is de meivakantie van 28 april tot en met 6 mei. Wij zijn voornemens het toernooi dan te houden op maandag 30 april (voorrondes) en dinsdag 1 mei (finale). Mochten die dagen bij uw school niet in de vakantie vallen laat het ons dan z.s.m. weten!

Dankzij onderstaande sponsors kunnen wij dit toernooi houden:

Dankzij onderstaande sponsors kunnen wij dit toernooi houden: Dankzij onderstaande sponsors kunnen wij dit toernooi houden: Fonds Westland geeft financiële steun aan projecten die van algemeen maatschappelijk belang zijn..... en ook door de inzet van onderstaande

Nadere informatie

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C 28e editie Westlands B-Kampioenschap 06-04-2015 DE EREGALLERIJ 1989 's-gravenzandse sv 1990 vv Lyra 1991 's-gravenzandse sv 1992 vv Naaldwijk 1993 vv Lyra 1994 niet gespeeld 1995 Velo 1996 vv Lyra 1997

Nadere informatie

SCHOOL- VOETBALTOERNOOI 2018

SCHOOL- VOETBALTOERNOOI 2018 Meisjes - 7x7 Spec. onderwijs SCHOOL- VOETBALTOERNOOI 2018 Sportstimuleringapeldoorn.nl VOORWOORD Leuk dat u mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi 2018! Het schoolvoetbaltoernooi voor in Apeldoorn gaat

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Maandag 2 april 2018 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 26 e maal gestreden worden om het WESTLANDS KAMPIOENSCHAP voor Jeugd Onder 9. Een toernooi

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het meisjes toernooi op 11 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken:

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Maandag 22 april 2019 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 27 e maal gestreden worden om het WESTLANDS KAMPIOENSCHAP voor Jeugd Onder 9. Een toernooi

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het toernooi op 18 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor

Nadere informatie

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 M.S.V. 71 Albert Schweitzerdreef 501 Maassluis www.msv71.nl Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi weer gezamenlijk georganiseerd door alle Maassluisse

Nadere informatie

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep7/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

Voorwoord. Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start!

Voorwoord. Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start! Voorwoord Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start! De inschrijfdatum is achter de rug en wederom doen weer 10 scholen mee! Er zijn 20 teams ingeschreven, 6 meisjesteams en 14 jongensteams.

Nadere informatie

Voetbaltoernooi Finales

Voetbaltoernooi Finales Voetbaltoernooi Finales 20162017 Schoolsportagenda Woensdag 22 maart 2017 Van 13.30 18:00 uur Locatie: v.v. Drachten Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijfdrachten.nl 06 83 164 340 www.sportbedrijfdrachten.nl

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 VOORWOORD SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 Beste sportvrienden en -vriendinnen, De voetbalvereniging WZC en de toernooicommissie heet u en

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016. Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016. Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016 Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016 Voorwoord: Dit is het programmaboekje van het schoolvoetbaltoernooi 2016 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda.

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2014 Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de Goudse Schoolvoetbal Kampioenschapen 2014 voor het basisonderwijs SPORT.GOUDA organiseert

Nadere informatie

Voetbaltoernooi

Voetbaltoernooi Voetbaltoernooi 2017-2018 Schoolsportagenda Datum: Woensdag 4 april 2018 Tijd: 13.30-18.00 uur Locatie: v.v. Drachtster Boys Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 06 83 16 43 40

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017

Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017 Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017 Voetbalvereniging VDL Voorwoord Het is al weer de tijd dat het landelijk schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen van groep 7 en 8 wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

Groep 8 Woensdag 3 april 2019

Groep 8 Woensdag 3 april 2019 Groep 8 Woensdag 3 april 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep8 Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi 2016 voor alle toernooimiddagen in april 2016. U treft aan Programma jongens elftallen woensdag

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

WESTLAND- CUP Een speciaal woord van dank in dit kader zijn wij verschuldigd aan onze trouwe hoofdsponsor: GRONDWERKBEDRIJF WESTLAND

WESTLAND- CUP Een speciaal woord van dank in dit kader zijn wij verschuldigd aan onze trouwe hoofdsponsor: GRONDWERKBEDRIJF WESTLAND Op sportpark e Commandeur te Maasland zal voor de 22 e maal gestreden worden om het WESTLANS KAMPIOENSCHAP voor Fpupillen. Een toernooi dat elk jaar garant staat voor strijd, spanning en spektakel. Een

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap F-pupillen 2017

Westlands Kampioenschap F-pupillen 2017 Westlands Kampioenschap pupillen 2017 Maandag 17 April 2017 MVV '27 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 25 e maal gestreden worden om het WSTLANDS KAMPIONSCHAP voor pupillen. en toernooi

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi groep 5

Schoolvoetbal Toernooi groep 5 aassluis Schoolvoetbal Toernooi groep 5 Woensdag 8 maart 2017 Excelsior Maassluis (Sportpark Dijkpolder) Lavendelstraat 2, 3142 NC Maassluis www.excelsior-m.nl Schoolvoetbaltoernooi groep 5 pagina 1 Voorwoord

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Programma van het toernooi voor jongens groep 7/8 op Woensdag 3 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag

Nadere informatie

Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019

Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019 Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019 VDL Sportlaan 1, 3141 XN Maassluis https://www.vdl-maassluis.nl/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd door alle

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2014

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2014 Programma Schoolvoetbal 2014 Voorwoord Driebergen, maart 2014 Beste deelnemers en toeschouwers, Ook dit jaar organiseert de FC DRIEBERGEN het enige echte Driebergse schoolvoetbaltoernooi. Een feestelijk

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Spelregels KNVB Schoolvoetbal 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

26 jaar pupillentoernooi Sportclub Feyenoord

26 jaar pupillentoernooi Sportclub Feyenoord SC Feyenoord Pupillentoernooi Zaterdag 17 mei 2014 Welkom op ons 26e SC Feyenoord Pupillentoernooi! Welkom op Varkenoord, welkom bij het 26e Pupillen-toernooi van de Sportclub Feyenoord. Vorig jaar speelden

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi finales

Schoolzaalvoetbaltoernooi finales Schoolzaalvoetbaltoernooi finales 20 februari 2014 Sportcentrum de Mammoet 1 Voorwoord: SPORT.GOUDA heet iedereen hartelijk welkom bij de grote finaledag van het schoolzaalvoetbal 2014. Na spannende voorrondes

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 4 juni 2016 C en D junioren 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom

Nadere informatie

Voetbaltoernooi Voorrondes

Voetbaltoernooi Voorrondes Voetbaltoernooi Voorrondes 2016-2017 Schoolsportagenda Woensdag 8 maart 2017 Van 13.30-17.30 uur Locatie: v.v. Drachtster Boys of v.v. O.N.B. Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl

Nadere informatie

KNVB Straatvoetbal 2016

KNVB Straatvoetbal 2016 Vrijdag 29 april 2016 Complex HV Tornado Sportcomplex De Kabel Parklaan 1 1701 GS Heerhugowaard 10:00 uur 14:30 uur Contactpersoon: Christopher Manuputty (Sportservice Heerhugowaard) 072-57 63 880 06-301

Nadere informatie

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017 SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017 DE RONDE VENEN Programma schoolvoetbal 2017 Het schoolvoetbalcomité De Ronde Venen nodigt u - mede namens de voetbalverenigingen Argon, C.S.W en Hertha - uit om ook dit jaar

Nadere informatie

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon : Terrein RKDEO : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI Telefoon : 070-5171083 Donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag Inhoud Welkom 3

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi 2017 voor alle toernooimiddagen in april 2017. U treft aan Programma jongens elftallen groep

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

42 e Landelijke Veteranentoernooi

42 e Landelijke Veteranentoernooi 42 e Landelijke Veteranentoernooi Zaterdag 3 juni 2017 www.owios.nl 42 e VETERANEN TOERNOOI OWIOS De toernooicommissie van voetbalvereniging OWIOS heet u allen (alvast) van harte welkom op sportpark Bovenmolen

Nadere informatie

Voorwoord schoolvoetbaltoernooi 2013 van v.v. Brederodes en Sportservice Vianen

Voorwoord schoolvoetbaltoernooi 2013 van v.v. Brederodes en Sportservice Vianen Schoolvoetbal Vianen 2013 Inhoudsopgave 2. Voorwoord Burgemeester 3. Wedstrijdreglement 8. Plattegrond 9. Schema Categorie A Jongens 10. Schema Categorie B Meisjes 11. Schema Categorie C gemengd 12. Schema

Nadere informatie

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen Bakkerij Paul Schalke E & F-pupillen selectie toernooi Deelnemende teams: ADO Den Haag Quick ARC RCL ASWH RKDEO DHC SC Victoria`04 DSVP TOGB Excelsior Maassluis VV Den Hoorn FC 's Gravenzande Westlandia

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom op ons sportpark aan de Parkstraat

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO11- en JO9 20 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers is het

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019.

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst naar

Nadere informatie

KNVB Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

KNVB Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB 2015 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Inhoud Gegevens accommodatie... 3 Programma jongens groep 7/8... 4 Programma meisjes groep 7/8... 5 Programma meisjes groep 5/6... 6 Programma jongens groep

Nadere informatie

EVC. EVC-Rabobank. Schoolvoetbal Toernooi Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School EVC

EVC. EVC-Rabobank. Schoolvoetbal Toernooi Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School EVC EVC EVC-Rabobank Schoolvoetbal Toernooi 2010 Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School 5-5-2010 EVC Keetzijde 20 1135 VX EDAM Tel.:0299-321703 Wedstrijdreglement EVC SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Deelnemende D1 teams AFC'34 D1 ARC D1 DHC D1 Excelsior Maassluis D1 Jodan Boys D1 JEKA D1 Deelnemende C1 teams AFC'34 C1 DHC C1

Nadere informatie

Programma Regiofinales Schoolvoetbal in Velsen

Programma Regiofinales Schoolvoetbal in Velsen Programma Regiofinales Schoolvoetbal in Velsen 16 mei 2018 bij V.V. IJmuiden bijgewerkt tot: 03 mei 2018 / 22:17 Let op! Elk team moet op 16 mei een volledig ingevuld KNVB teamregistratieformulier inleveren

Nadere informatie

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2014

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2014 SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2014 DE RONDE VENEN Programma schoolvoetbal 2014 Het schoolvoetbalcomité De Ronde Venen nodigt u - mede namens de voetbalverenigingen Argon, C.S.W en Hertha - uit om ook dit jaar

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2016 2017 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 De KNVB Schoolvoetbalreglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolvoetbal Velsen

Programmaboekje Schoolvoetbal Velsen Programmaboekje Schoolvoetbal Velsen 18 mrt 2019-18 apr 2019 bij V.V. IJmuiden bijgewerkt tot: 04 maart 2019 / 21:19 typefouten en wijzigingen behouden Heb je vragen aan de organisatie? Mail ze naar hennie@schoolvoetbalvelsen.nl

Nadere informatie

WEDSTRIJDSCHEMA POULE. Uitslag

WEDSTRIJDSCHEMA POULE. Uitslag Almere Schoolvoetbaltoernooi 2016 FC Almere Categorie: Jongens 7/8 woensdag 9 maart 16 Nr 1 van elke poule gaat door naar "Finale vereniging" op 20 apr IJDSCHEMA POULE FCA J78 1 Uitslag 1 14:00 IKC de

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2016

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2016 Programma Schoolvoetbal 2016 Driebergen, april 2016 Beste deelnemers en toeschouwers, Na jaren voorbereiding staat de nieuwe multifunctionele accommodatie op Sportpark De Woerd Een gebouw dat na jaren

Nadere informatie

KNVB REGIOFINALE 2017

KNVB REGIOFINALE 2017 KNVB REGIOFINALE 2017 Datum: woensdag 17 mei 2017 Categorie(ën): Jongens groep 7/8 & Meisjes groep 7/8 Locatie: Industrieweg 3, 3351 LB Papendrecht Beste begeleid(st)er en spe(e)l(st)ers, Namens de KNVB,

Nadere informatie

KNVB Straatvoetbal 2015

KNVB Straatvoetbal 2015 Vrijdag 8 mei 2015 Complex HV Tornado Sportcomplex De Kabel Parklaan 1 1701 GS Heerhugowaard 10:00 uur 14:00 uur Contactpersoon: Christopher Manuputty (Sportservice Heerhugowaard) 072-57 63 880 06-301

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019.

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst

Nadere informatie

E Toernooi. 20 mei Sponsor:

E Toernooi. 20 mei Sponsor: E Toernooi 20 mei 2017 Sponsor: Voorwoord Geachte voetballiefhebber, Welkom! Met het woord voetballiefhebber denk ik u allemaal aan te kunnen spreken. Uiteraard de voetballers zelf, maar zeker ook de begeleiders

Nadere informatie

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Deelnemende F1 teams Barendrecht F1 Haaglandia F1 De Graafschap F1 HVV F1 Den Hoorn F1 Katwijk F1 DHC F1 Leerdam Sport F1 DSO F1 Pinas Sports Academy F1

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2017-2018 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales KNVB Schoolvoetbal

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi

Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi Zaterdag 2 juni 2018 www.owios.nl 43 e VETERANEN TOERNOOI OWIOS De toernooicommissie van voetbalvereniging OWIOS heet u allen (alvast) van harte welkom

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten. Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het derde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- en E- jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel & Maas en Horst aan

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

ACTIEF VOOR Sportorganisaties Maatschappelijke organisaties Onderwijs Overheden SCHOOL VOETBALTOERNOOI 2016

ACTIEF VOOR Sportorganisaties Maatschappelijke organisaties Onderwijs Overheden SCHOOL VOETBALTOERNOOI 2016 ACTIEF VOOR Sportorganisaties Maatschappelijke organisaties Onderwijs Overheden SCHOOL VOETBALTOERNOOI 2016 Voorwoord Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start! De inschrijfdatum

Nadere informatie

Jij komt toch ook! laat je school niet in z n hempie staan

Jij komt toch ook! laat je school niet in z n hempie staan Jij komt toch ook! laat je school niet in z n hempie staan AH Schoolvoetbal Regiofinale Woensdag 14 mei Ede Victoria, Ede www.ahschoolvoetbal.nl Programma 12.00 13.15 uur Aankomst en ontvangst deelnemers

Nadere informatie

VOORWOORD. De jeugdcommissies van VV Monster en SV Polanen.

VOORWOORD. De jeugdcommissies van VV Monster en SV Polanen. VOORWOORD Zoals elk jaar op 2 e paasdag strijden op ons Sportpark Polanen in Monster de C1-teams van verschillende verenigingen uit de regio Westland om het fel begeerde Westlands Kampioenschap voor C-junioren.

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4 Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert editie 4 zondag 4 januari 2015 We zijn erg gelukkig met uw deelname aan ons toernooi op 4 januari 2015. We zullen er alles aan doen om deze dag tot een succes te

Nadere informatie

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Op zondag 15 september gaan we het beleven! Het eerste Cittaslow voetbaltoernooi voor D-teams van de gemeenten Alphen-Chaam, Borger-Odoorn, Vaals, Heerde en Midden-Delfland!

Nadere informatie

Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi Schoolvoetbaltoernooi 2012 (Dedemsvaart Balkbrug)) Woensdag 11 april 2012 Sportpark De Boekweit Dedemsvaart Schoolvoetbal 2012 1 Schoolvoetbal 2012 2 Toernooi-reglement De wedstrijden worden gespeeld volgens

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde)

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal. Draaiboek. 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Amateurvoetbal Draaiboek 7x7 35/45+ toernooi (voorronde) Voorwoord 7 tegen 7 toernooien voor 35/45+ teams De KNVB organiseert in samenwerking met uw vereniging op 25

Nadere informatie

PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018

PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018 PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018 Sportpark t Vletgoor VOORWOORD Sportpark t Vletgoor is het decor voor de zestiende editie van het Holtense stratenvoetbaltoernooi nieuwe stijl. Het door v.v.

Nadere informatie

13.00 uur tot uur

13.00 uur tot uur 13.00 uur tot 17.00 uur 2 Inhoud Inhoud...3 Welkomstwoord...3 Schoolvoetbalfinale Alkmaar 2016...4 Finaledag...6 Deelnemende scholen finaledag...6 Jongens...6 Meisjes...6 Poule indeling...7 Jongens...7

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2014 Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de Goudse Schoolvoetbal Kampioenschapen 2014 voor het basisonderwijs SPORT.GOUDA organiseert

Nadere informatie

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010 20e Westlands D-Pupillen Kampioenschap 2010 vv Maasdijk 2e Paasdag - 5 April 2010 VOORWOORD Beste voetbalvrienden, Ook dit jaar hebben wij van VV Maasdijk weer de gelegenheid om het Westlands D kampioenschap

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. 90-jarig bestaan. RKSV De Weebosch

Jeugdtoernooi. 90-jarig bestaan. RKSV De Weebosch Jeugdtoernooi ter ere van 90-jarig bestaan RKSV De Weebosch zaterdag 24 mei 2014 VOORWOORD Beste sportvrienden, Ter ere van het 90-jarig bestaan van RKSV De Weebosch organiseren wij een jeugdtoernooi voor

Nadere informatie

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2018

Schoolvoetbal FC DRIEBERGEN, april Programma Schoolvoetbal 2018 Programma Schoolvoetbal 2018 Driebergen, april 2018 Beste deelnemers en toeschouwers, Ook dit jaar zijn de leerlingen, leraren en hun ouders of verzorgers van de scholen uit Driebergen van harte welkom

Nadere informatie

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster.

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster. VOORWOORD In dit jubileumjaar strijden op Sportpark Polanen in Monster voor maar liefst de 25-ste keer de C1-teams van verenigingen uit de regio om het Westlands Kampioenschap voor C-junioren. Dit jaar

Nadere informatie

TOERNOOI PROGRAMMA 28 MEI 2016

TOERNOOI PROGRAMMA 28 MEI 2016 TOERNOOI PROGRAMMA 28 MEI 2016 Thijs Brink dames- en meisjestoernooi De toernooicommissie van voetbalvereniging OWIOS heet u allen (alvast) van harte welkom op sportpark Bovenmolen voor de 8 e editie van

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Inhoudsopgave Programma Iedereen wint met AH Schoolvoetbal Deelnemende teams Kleedkamers Wedstrijdschema...

Inhoudsopgave Programma Iedereen wint met AH Schoolvoetbal Deelnemende teams Kleedkamers Wedstrijdschema... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Programma... 2 Iedereen wint met AH Schoolvoetbal... 3 Deelnemende teams... 4 Kleedkamers... 5 Wedstrijdschema... 6 KlasseCup!... 7 Plattegrond accommodatie... 8 Wedstrijdreglementen

Nadere informatie

Jeugdtoernooi BAS Voetbal

Jeugdtoernooi BAS Voetbal Jeugdtoernooi BAS Voetbal 21 mei 2016 Voorwoord Allereerst heten wij u van harte welkom op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen. In de tweede plaats wensen wij jullie veel sportief plezier toe op ons complex.

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programmaboekje Meiden groep 5/6 03 april 2019

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programmaboekje Meiden groep 5/6 03 april 2019 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2019 Programmaboekje Meiden groep 5/6 03 april 2019 Voorwoord Dit is het programmaboekje van het Goudse Schoolvoetbaltoernooi 2019 voor de meiden uit groep 5/6. SPORT

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB v.v. Wilhelmus JO9 toernooi Zaterdag 13 mei 2017 Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015 Deelnemende teams: - RCL - FC Zoetermeer - Oliveo - RVC 33 - UVS - Alphia - DCV - V.v. Oegstgeest - Hazerswoude Boys - DSO - DWO - DSVP - Wilhelmus - Soccer Boys - Stompwijk - Oosterhout - RKAVV - Voorschoten

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

E Toernooi. 4 Juni Sponsor:

E Toernooi. 4 Juni Sponsor: E Toernooi 4 Juni 2016 Sponsor: Voorwoord Geachte voetballiefhebber, Welkom! Met het woord voetballiefhebber denk ik u allemaal aan te kunnen spreken. Uiteraard de voetballers zelf, maar zeker ook de begeleiders

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

Programmaboekje schoolsporttoernooi Voetbal Schoolsport. Sportief Zeist - -

Programmaboekje schoolsporttoernooi Voetbal Schoolsport. Sportief Zeist -  - Schoolsport Schoolvoetbaltoernooi 2017 In de naam van Sportief Zeist en de organiserende voetbalverenigingen V.V. FZO, S.V. Zeist, V.V. Jonathan en SV Saestum zijn wij verheugd dat wij uw school (wederom)

Nadere informatie