Contact: Band manager: Sam Janssen +31 (0) Techniek: SLF Group +31 (0)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Contact: Band manager: Sam Janssen +31 (0) Techniek: SLF Group +31 (0)"

Transcriptie

1 Technische Rider Contact: Band manager: Sam Janssen +31 (0) Techniek: SLF Group +31 (0) LET OP!! DEZE RIDER IS ONDERDEEL VAN HET CONTRACT!! MOCHT U AAN EEN VAN ONDERSTAANDE PUNTEN NIET KUNNEN VOLDOEN, NEEM DAN Z.S.M. CONTACT MET ONS OP!! Techniek: In deze Rider staan faciliteiten benodigd voor een geslaagde show van PROOST! Mocht er bij het lezen van deze Rider al blijken dat er knelpunten zijn neem dan z.s.m. contact met ons op zodat er gezamenlijk naar een passende oplossing kan worden gezocht. PROOST! STAGE DESIGN Podium vereisten: - Het podium moet minimaal 8 meter breed en 6 meter diep zijn. (Excl. Techniek!) - Minimale clearance van 4 meter vanaf podium - Minimaal 1 meter vrije ruimte aan beide zijkanten podium. - Stage Barriers/dranghekken op minimaal 1,5 meter afstand van podium over de gehele breedte van het podium.

2 Elektra: - Opdrachtgever dient te zorgen voor 2 aparte aansluitingen van elk CEE rood 5p 32 ampère (KRACHTSTROOM) binnen een straal van 10 meter van het podium.. - Indien de aangeleverde stroomvoorzieningen niet aan de wettelijke eisen voldoen, behouden wij het recht, zonder enige consequenties van de opdrachtgever, om niet op deze voorzieningen aan te sluiten. Bij gebruik van een aggregaat dient deze gestabiliseerd te zijn. Laden/Lossen; - De locatie dient bereikbaar te zijn met een vrachtauto met een lengte van 10 meter en maximaal 15 ton gewicht. De ondergrond dient de wieldruk aan te kunnen en bij onverhard terrein dienen er rijplaten te worden gelegd tot aan de locatie van laden/lossen. - Vanaf de laad/los plaats tot aan podium dient de loopweg verhard en geëgaliseerd te zijn en geen hoogte verschillen, zoals bv. trappen te bevatten. Tevens bedraagt de afstand tussen laad/los en podium niet meer dan 25 meter. Indien dit niet mogelijk is, dient en dit tijdig vooraf te melden en zal in overleg hiervoor een oplossing gezocht worden. Hieraan kunnen meerkosten verbonden zijn. - De locatie voorziet in een parkeerplaats voor bovengenoemde vrachtauto binnen een straal van 100 meter nabij de accommodatie. Vrachtauto dient bij aanvang afbouwwerkzaamheden wederom op laad/losplaats te kunnen worden gezet. Veiligheid: - Barriers voor het podium (zodat het publiek niet bij de C02 & Stageflames kan). Minstens 1,5 meter vanaf het podium moeten er barriers voor het gehele podium staan. - FOH-techniek PROOST! dient te allen tijde te worden afgeschermd door middel van Stage Barries/dranghekken en genoeg ruimte te bieden voor 3 personen aan crew en techniek. - Vanwege de uitgebreide productie, kostbare apparatuur en het gebruik van CO2 en stage flames wensen wij bij het podium in ieder geval twee man security om de veiligheid te kunnen waarborgen van bandleden, publiek en apparatuur. - Bij buiten- & tent evenementen en/of evenementen waarbij gebruik wordt gemaakt van stroom aggregaten zijn wij gerechtigd indien nodig zonder verdere toestemming van opdrachtgever om bij onweer of andere dreigende weersinvloeden het evenement tijdelijk te stoppen en de stroomvoorzieningen uit te schakelen. Dit ten behoeve van uw en onze veiligheid.

3 Voorbeeld: Tijdsbepaling: PROOST! en/of crew zijn minimaal 3 uur voor aanvang van de avond aanwezig! Na de show van PROOST! dient onze crew direct te kunnen starten met afbouwen. Wanneer wij eerder klaar moeten staan, of later kunnen starten met afbouwen door het programma brengen wij hiervoor wachturen in rekening. PROOST! behoud zich het recht voor om wachturen achteraf in rekening te brengen. Dit omdat wachturen vooraf niet altijd kunnen worden voorzien.

4 Inprikken op locatie: Mocht er op de locatie geschikt licht en geluid aanwezig zijn dan kan PROOST! met inachtneming van het onderstaande hier ook op spelen. - Minimaal 1 operator/technicus op locatie aanwezig welke het faciliterend bedrijf vertegenwoordigd. Deze moet bekend zijn met zowel de volledige aanwezige installatie als de lichtconsole. Wanneer er vragen zijn vanuit de PROOST! licht/geluidstechnicus over de lichtconsole, geprogrammeerde functies of overige vragen moet deze operator/technicus hierin kunnen ondersteunen! Audio & Front Of House (FOH) en PA: - Een professioneel PA-systeem dat in staat is om een onvervormd geluid van 110 dba en 125 dbc te produceren bij de FOH-positie, voor voldoende headroom. - In geval van dba limiet graag overleg met productiemanager. Het geluidssysteem moet een evenredige dekking hebben door de gehele locatie op alle frequenties. Voorkeursystemen zijn Coda, L Acoustics, D&B en Adamson. Bij overige systemen graag vooraf contact op nemen met SLF Group. - Positie van de FOH-mengtafel in de spreiding van het speakersysteem. Niet onder een balkon, op een verhoging of achter de speakers. - Indien er een systeemprocessor aanwezig is moet deze te bedienen zijn vanaf de FOH-positie en toegankelijk voor onze engineer. Geen compressor of limiter op het systeem. Monitoring: - PROOST! verzorgd haar eigen IN-EAR monitoring. - De volledige benodigde backline wordt door PROOST! verzorgd. - Proost maakt gebruik van zenders. Indien meerdere podia/zenders, graag het zenderplan minimaal 5 dagen van tevoren doorgeven aan SLF Group. Faciliterend technisch bedrijf dient te leveren: - 1x *CEE rood 5p. 32 Ampère. - Gelegenheid om in te prikken op het aanwezige geluidsysteem. - Vanaf de FOH 2x MADI BNC shielded niet langer dan 75 meter uit één stuk, zonder onderbrekingen of koppelingen en dient van hoge kwaliteit te zijn. (Bijvoorbeeld Van Damme Tourcat) de stroom dient op dezelfde groep te zitten als het stage-rack. Als dit niet aanwezig is moet er een mogelijkheid zijn om een Multikabel uit te leggen. D.m.v. Yellow-jackets. LET OP!! dit kan niet als het café, de zaal, de tent of het plein al vol staat!

5 Licht: - Voldoende dekkend frontlicht wat ter plekke nog gesteld en afgeklept kan worden. - Voldoende 4-lights (blinders) om het gehele publiek mee te bereiken. - Voldoende bewegend licht in de vorm van minimaal 4 spots en 6 washes (van deugdelijke kwaliteit; Martin MAC 250 Krypton equivalent) om de band in volledig tegenlicht te kunnen zetten. - 1 of meerdere hazers met voldoende capaciteit om het gehele podium van haze te voorzien. Geplaatst aan rechterkant op podium. - Bij gebruik van een rookmachine graag voorzien van een ventilator. - Wanneer 4-barren aanwezig graag gespiegeld ophangen en voorzien van de volgende filters: L164, L120, L139 en L ACL sets graag niet voorzien van een filter en de lampen per set naar buiten fannen zodat het podium zo volledig mogelijk gedekt wordt. Zorg ervoor dat ACL sets in overleg met lichttechnicus PROOST! Nog kunnen worden aangepast. - Bij onvoldoende clearance dient men er ten alle tijden voor te zorgen dat de minimale afstand tussen lens moving head en podiumvloer 200cm of meer betreft, zodat de lampen niet achter de backline uit het zicht verdwijnen. In het PROOST! Stage Design zitten RGB-lichtbakken. Hiervoor dient een XLR-aansluiting aanwezig te zijn bij de drummer (midden podium). Deze lichtbakken hebben het vaste adres van 492 en 495 (3 kanaals RGB fixture) Licht consoles: - Avolites running on Titan software - High End Systems series 3/4 LET OP!! Met andere lichttafels of lichtcomputers werken wij NIET! LET OP!! Bij inprikken op locatie dienen ook Special FX aanwezig te zijn: - 4x CO2 Jets elk aangesloten op een CO2 met stijgbuis fles die tenminste voor 80 seconde co2 bevat. - 4x elektrische confetti shooters met minimaal 16x confetti patronen kleur wit lengte buis minimaal 80cm. - 2x Stage Flames met minimaal 500 flame shots. LET OP! Minimale clearance van 4 meter vanaf podium. Zowel CO2 JETS als de Confetti Shooters moeten qua plaats op podium nog te bepalen zijn!! LET OP!! PROOST! en Crew zijn niet verantwoordelijk voor ondeugdelijke installaties op gebied van FX en het opruimen van confetti. Het is ook mogelijk bovenstaande Special FX tegen een meerprijs te laten leven door PROOST!

6 Slot bepaling - Graag minimaal 7 dagen voor het optreden een tekening van het podium met daarin de lampen zodat er gekeken kan worden naar eventuele problemen i.v.m. het PROOST! Stage Design. - Weerclausule betreffende buiten podia: Opdrachtnemer behoud zich het recht, zonder enige consequenties ten gevolge van de opdrachtnemer, indien de weersverwachtingen en/of het weer in zo hoedanigheid slecht en/of gevaarlijk is bij betreding van het podium, te allen tijde het optreden te staken/afgelasten. Dit ten behoeve van uw en onze veiligheid! - Wordt er aan bovenstaande bepalingen niet voldaan en word bij problemen en/of knelpunten ook geen contact opgenomen door de opdrachtgever of het faciliterend technisch bedrijf dan behoud PROOST! het volledige recht het optreden geen doorgang te laten vinden zonder recht op restitutie van de gage! Bij problemen of knelpunten na het lezen van bovenstaande bepalingen vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen door middel van onderstaande mogelijkheden. LET OP!! Contact opnemen minimaal 7 dagen of eerder voor aanvang show!! PROOST! BAND SLF GROUP Sam Janssen SLF Group Hoofdstraat 31 De Koumen AA Heijen 6433 KE Hoensbroek Tel: +31 (0) Tel: +31 (0) Mail: info@proost-band.nl Mail: info@slfgroup.pro

RIDER SESAM SENSATION

RIDER SESAM SENSATION RIDER SESAM SENSATION Updated: April 2017 CONTACTINFORMATIE VOOR MEER INFORMATIE: Contactpersoon management Contactpersoon op locatie Contactpersoon techniek Viking entertainment Sesam Sensation Rero Sound

Nadere informatie

Rider. Pure Ellende. Inprik Set. Technische rider Pure Ellende Inprikset 2015

Rider. Pure Ellende. Inprik Set. Technische rider Pure Ellende Inprikset 2015 Rider Pure Ellende Inprik Set Technische rider Pure Ellende Inprikset 2015 Versie: 1.3 Datum: 16-03-2015 Inhoud Introductie... 3 Contact... 3 Rider versies... 4 Technische zaken... 5 Podium... 5 Stroomvoorziening...

Nadere informatie

Rider WEEKEND WARRIORS 2016 inprik & festivalset

Rider WEEKEND WARRIORS 2016 inprik & festivalset Rider WEEKEND WARRIORS 2016 inprik & festivalset De technische ondersteuning voor de WEEKEND WARRIORS wordt geleverd door P&G Rental in de vorm van: 1 geluidstechnicus FOH 1 geluidstechnicus Monitor 1

Nadere informatie

TECHNICAL RIDER RADIO GUGA FESTIVALS 2017 LAST UPDATE CHANGE-OVER: voorzie 45 minuten. BACKLINE: wordt voorzien door de artiest PODIUM

TECHNICAL RIDER RADIO GUGA FESTIVALS 2017 LAST UPDATE CHANGE-OVER: voorzie 45 minuten. BACKLINE: wordt voorzien door de artiest PODIUM Vooraf: Deze technische rider is indicatief bedoeld. Een update van de meest recente rider krijgt u 2 weken voor het optreden toegestuurd. Bij vragen of opmerking, aarzel niet contact op te nemen met het

Nadere informatie

Rider WEEKEND WARRIORS 2017 Inprik & Festival set

Rider WEEKEND WARRIORS 2017 Inprik & Festival set Rider WEEKEND WARRIORS 2017 Inprik & Festival set De technische ondersteuning voor de WEEKEND WARRIORS wordt geleverd door P&G Rental in de vorm van: 1 geluidstechnicus FOH 1 geluidstechnicus Monitor 1

Nadere informatie

Overeenkomst betreffende optreden Proost!

Overeenkomst betreffende optreden Proost! Overeenkomst betreffende optreden Proost! Contractant 1: Opdrachtgever Naam: Adres: Plaats: Telefoon: Email: Bevoegd vertegenwoordiger van: Naam: Adres: Plaats: Telefoon: Contractant 2 Opdrachtnemer Naam:

Nadere informatie

Rider WEEKEND WARRIORS 2018 Inprik & Festival set

Rider WEEKEND WARRIORS 2018 Inprik & Festival set Rider WEEKEND WARRIORS 2018 Inprik & Festival set De technische ondersteuning voor de WEEKEND WARRIORS wordt geleverd door P&G Rental in de vorm van: 1 geluidstechnicus FOH 1 geluidstechnicus Monitor 1

Nadere informatie

Geluidssysteem : FOH :

Geluidssysteem : FOH : Geluidssysteem : Geen selfmade Systeem en geen JBL VRX, Mackie, LEM of Dynacord - Het geluidssysteem moet zonder vervormen 105 dba kunnen produceren aan de FOH - Stereo geluid 3of 4weg aangestuurd door

Nadere informatie

Technische rider Versie: 2014

Technische rider Versie: 2014 Technische rider Versie: 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Podium... 3 Layout... 3 Priklijst... 4 Monitors... 4 Monitor indeling... 5 Stroomvoorziening... 6 Opbouwen... 6 Overige... 6 Voorprogramma / Artiesten...

Nadere informatie

Strike2 Artiesten Rider

Strike2 Artiesten Rider Strike2 Artiesten Rider Strike2, uit de omgeving Oss, is een pittige coverband met een eigen 'stoere' sound! Vol enthousiasme en met een overdosis energie nemen ze je mee in een muzikale trip door de laatste

Nadere informatie

TECHNISCHE RIDER V

TECHNISCHE RIDER V TECHNISCHE RIDER V20170327 Om House Of Rock zo betaalbaar mogelijk te houden komen we met een kleine technische crew. We werken op inprikbasis, maar maken wel zoveel mogelijk gebruik van aanwezige audio

Nadere informatie

Technische Rider HOTTUB HEROES

Technische Rider HOTTUB HEROES Technische Rider HOTTUB HEROES De hieronder genoemde Algemene Bepalingen zijn de benodigdheden voor het welslagen van een optreden van HOTTUB HEROES. Uiteraard houden wij rekening met de (on)mogelijkheden

Nadere informatie

RIDER FAUTE BENDT. PA installatie: zie technische fiche VOOR VERDERE TECHNISCHE VRAGEN:

RIDER FAUTE BENDT. PA installatie: zie technische fiche VOOR VERDERE TECHNISCHE VRAGEN: RIDER FAUTE BENDT Parking: Er dient gratis parking te zijn voorzien voor 6 wagens op max. 20m. van het podium. Indien nodig voorziet de organisator voor deze wagens ook doorlaatbewijzen en parkeertickets.

Nadere informatie

Technische Rider Cover The Cage 2017

Technische Rider Cover The Cage 2017 Technische Rider Cover The Cage 2017 Algemeen Cover the Cage, afgekort CTC, is een 6 koppige Coverband (eventueel plus 1 DJ), bestaande uit: Merel Schippers LeadVoc Wireless IEM Robert Buckert LeadVoc,

Nadere informatie

RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST. Type of venue

RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST. Type of venue RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST Type of venue QUADRAFONIC STEREO Item BIG MEDIUM SMALL Mic Phantom Boom FOH channels >> 36 32 24 Kick in 1 1 1 D112/PZM small Kick Out 2 B52 small Snare Top 3 2 2 57 small Snare

Nadere informatie

RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST. Type of venue

RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST. Type of venue RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST Type of venue QUADRAFONIC STEREO Item BIG MEDIUM SMALL Mic Phantom Boom FOH channels >> 36 32 24 Kick in 1 1 1 D112/PZM small Kick Out 2 B52 small Snare Top 3 2 2 57 small Snare

Nadere informatie

Rider Maidstone. Contactgegevens

Rider Maidstone. Contactgegevens Technische en Facilitaire Rider Versie 2016 www.ladiesdecision.nl info@ladiesdecision.nl 1 Inhoud Opmerkingen 2 Contactgegevens 2 Algemene Rider Tijden 3 Locatie 3 Kleedkamer 3 Catering 3 Gastenlijst 3

Nadere informatie

Sound & Light specs Show Edje Ska & de Pilchards

Sound & Light specs Show Edje Ska & de Pilchards V1.04 Sound & Light specs Show 2016-2017 Edje Ska & de Pilchards Geluidssysteem Professioneel, hoge kwaliteit geluidssysteem. Geen self-made systeem. Geen Jbl VRX, Mackie, Lem of Dynacord, Behringer. -

Nadere informatie

Rider Maidstone. Contactgegevens

Rider Maidstone. Contactgegevens Technische en Facilitaire Rider Versie 2016 www.ladiesdecision.nl info@ladiesdecision.nl 1 Inhoud Opmerkingen 2 Contactgegevens 2 Algemene Rider Tijden 3 Locatie 3 Kleedkamer 3 Catering 3 Gastenlijst 3

Nadere informatie

Technische vereisten Duk 2019v1.2: Geluid

Technische vereisten Duk 2019v1.2: Geluid v1.2: 1 Deze fiche bevat 7 pagina s. Contacteer ons als je deze niet allemaal hebt Een geluidsset van een geaccepteerd merk (dus geen zelfbouw) met een vermogen aangepast aan de grootte van de zaal en

Nadere informatie

TECHNICAL RIDER RADIO GUGA FESTIVALS 2017 LAST UPDATE

TECHNICAL RIDER RADIO GUGA FESTIVALS 2017 LAST UPDATE VOORAF Deze technische rider is indicatief bedoeld. Een update van de meest recente rider krijgt u 2 weken voor het optreden toegestuurd. CHANGE- OVER: voorzie 45 minuten Tenzij Radio Guga over minstens

Nadere informatie

RIDER. Andy Dellenoy One man band / Duo de Dellenoy Brothers Zanger Andy Dellenoy / Zangduo Dellenoy Brothers. Inhoud

RIDER. Andy Dellenoy One man band / Duo de Dellenoy Brothers Zanger Andy Dellenoy / Zangduo Dellenoy Brothers. Inhoud RIDER Andy Dellenoy One man band / Duo de Dellenoy Brothers Zanger Andy Dellenoy / Zangduo Dellenoy Brothers Inhoud Terminologie... 2 Bereikbaarheid podium... 2 Trappen, en opbouw op een andere verdieping

Nadere informatie

TECHNICAL RIDER RADIO GUGA FESTIVALS 2018 LAST UPDATE

TECHNICAL RIDER RADIO GUGA FESTIVALS 2018 LAST UPDATE Vooraf: Deze technische rider is indicatief bedoeld. Een update van de meest recente rider krijgt u 2 weken voor het optreden toegestuurd. Bij vragen of opmerking, aarzel niet contact op te nemen met het

Nadere informatie

Technische lijst Scrum Theatertour

Technische lijst Scrum Theatertour Technische lijst Scrum Theatertour 2017-2018 Voorstelling: Impresariaat: Tourmanager: Single Malt Folk Impresariaat ProActs.nl Postbus 47 8500 AA Joure T. 0513-410538 Jerry Mulder T. +31 6 424 101 14 info@mulder-sls.nl

Nadere informatie

Rider Bandleden: Voor meer informatie: Algemeen ALLE Parkeren

Rider Bandleden: Voor meer informatie: Algemeen ALLE Parkeren Rider dec 16 vezpa Bandleden: Bas van Duin - Lead Vox, El. Gitaar, Ak. Gitaar Joppe de Vree - Backing Vox, Contrabas, El. bas Iwen Legro - Backing Vox, El. Gitaar, Ak. Gitaar, Keys Meindert Boon Drums

Nadere informatie

Contact Information: VCP Productions Gunter Van Campenhout /

Contact Information: VCP Productions Gunter Van Campenhout / Contact Information: VCP Productions Gunter Van Campenhout +32 475/458.632 info@vcp-productions.be Sound Technician: Johny Vosdellen +32 476/325.476 music.fashion@skynet.be 1. Kleedruimte a. 2 afzonderlijke

Nadere informatie

STARSHIFTER - Technische fiche

STARSHIFTER - Technische fiche 1. Geluidsinstallatie Indien gewenst, kunnen wij na overleg zelf voor het benodigde geluidssysteem zorgen. Indien de organisator zelf voorziet in een geluidsinstallatie, rekenen wij op een geluidsversterking

Nadere informatie

NINA JUNE RIDER 2012 versie 1

NINA JUNE RIDER 2012 versie 1 LEES DEZE BIJLAGE A.U.B. GOED DOOR! OM MISVERSTANDEN OP DE DAG VAN HET OPTREDEN TE VOORKOMEN IS HET VAN BELANG DAT DEZE PAGINA S ZORGVULDIG WORDEN BEKEKEN. BEDANKT ALVAST VOOR UW MEDEWERKING. Algemeen:

Nadere informatie

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro *

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro * Klassenfuif Een fantastische discoshow voor in uw woonkamer, partytent of een klein zaaltje. Bedoeld voor een feest met ca. 30 kinderen / tieners die iets te vieren hebben. Deze show wordt verzorgd door

Nadere informatie

Voorbeeld Technische Rider

Voorbeeld Technische Rider Voorbeeld Technische Rider Voorkom verrassingen en ga zonder stress jouw feestavond tegemoet. Deze voorbeeld technische rider helpt je na te gaan wat je op het gebied van geluid, bandformatie en podium

Nadere informatie

www.mpeliveband.com A TRIBUTE TO THE ROARING 60S & 70S

www.mpeliveband.com A TRIBUTE TO THE ROARING 60S & 70S TECHNISCHE RIDER & STAGEPLAN Deze rider is bedoeld voor een optimale effectiviteit op de dag van het optreden. Als er problemen zijn om iets op deze rider te kunnen realiseren neem dan uiterlijk 48 uur

Nadere informatie

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro *

Klassenfuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro * Klassenfuif Een fantastische discoshow voor in uw woonkamer, partytent of een klein zaaltje. Bedoeld voor een feest met ca. 30 kinderen / tieners die iets te vieren hebben. Deze show wordt verzorgd door

Nadere informatie

CAREL KRAAYENHOF ENSEMBLE

CAREL KRAAYENHOF ENSEMBLE Inputlijst v. Februari 18 NL Graag vooraf contact met ons voor details en/of wijzigingen. CH. INSTRUMENT MIC +48V. FoH INSERTS STAND 1 Grand Piano Low MB 603 (own) Piano clamp (own) 2 Grand Piano High

Nadere informatie

RIDER HOSPITALITY RIDER (p. 2) 3. TECHNICAL RIDER (p. 3-4)

RIDER HOSPITALITY RIDER (p. 2) 3. TECHNICAL RIDER (p. 3-4) RIDER 2016 1. GENERAL RIDER (p.1) 2. HOSPITALITY RIDER (p. 2) 3. TECHNICAL RIDER (p. 3-4) 1. GENERAL RIDER Contactinfo: Op de dag van het optreden is de contactpersoon: Martin Mens Phone: 06-25542882 E-mail:

Nadere informatie

DANA WINNER Tenfeet Group B.V. Kasper Iseger x Geluidstechnicus 1 x Lichttechnicus

DANA WINNER Tenfeet Group B.V. Kasper Iseger x Geluidstechnicus 1 x Lichttechnicus TECHNISCHE RIDER Theaters 2015/2016 DANA WINNER CONTACT Tour Manager Marc Brouwers +32 475791821 Technici geluid: Soundworks B.V. Marnix Pullens +31 (0)486 46.12.70 +31 (0)6 36318201 info@soundworks.nl

Nadere informatie

Hoofdpunten uit de rider van de FeestPiano pianoshow

Hoofdpunten uit de rider van de FeestPiano pianoshow Hoofdpunten uit de rider van de FeestPiano pianoshow Benodigde ruimte / Of indien aanwezig; de benodigde podiumruimte Let op! MINIMAAL: 2 meter breed, 2 meter diep voor het plaatsen van de piano. Daarnaast

Nadere informatie

Technische House Rider Pop & Cultuurpodium DE PEPPEL Seizoen Page 1 / 7

Technische House Rider Pop & Cultuurpodium DE PEPPEL Seizoen Page 1 / 7 Page 1 / 7 Huisregels Gasttechnici en artiesten dienen kennis te nemen van de volgende algemeen geldende regels: Het maximale decibel limiet, gemeten vanaf front of house is 103 dba. Bij overschrijding

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES. Zaal 1. Kerk van de Nazarener Vlaardingen

TECHNISCHE SPECIFICATIES. Zaal 1. Kerk van de Nazarener Vlaardingen TECHNISCHE SPECIFICATIES Zaal 1 Kerk van de Nazarener Vlaardingen 2018 GELUID Main PA 4x Electro-Voice QRx 112/75 2x Electro-Voice QRx 118S sub 1x Electro-Voice CP3000s bridged (sub) 1x Electro-Voice CP3000s

Nadere informatie

TECHNISCHE RIDER REVISIE C (MEI 2019) Gecreëerd door T. Bruisschaart Dienstverlening

TECHNISCHE RIDER REVISIE C (MEI 2019) Gecreëerd door T. Bruisschaart Dienstverlening TECHNISCHE RIDER REVISIE C (MEI 2019) Technisch contactpersoon: n: Tim Bruisschaart e: info@bandreload.com Algemeen: - Over het algemeen speelt de band uitsluitend met eigen backline en levert deze dus

Nadere informatie

Deep Purple in Symphony

Deep Purple in Symphony Deep Purple in Symphony Technische rider Technische lijst Aantal personen techniek: 1 Aantal personen gezelschap: ong. 120 (geluid) (orkest + 5 bandleden) Licht wordt verzorgd door het theater, tenzij

Nadere informatie

INHOUD. 01. Bereikbaarheid Afmetingen Capaciteit Backstage Keuken Techniek Geluid... 4 PA...

INHOUD. 01. Bereikbaarheid Afmetingen Capaciteit Backstage Keuken Techniek Geluid... 4 PA... TECHNISCHE FICHE INHOUD 01. Bereikbaarheid... 2 02. Afmetingen... 3 03. Capaciteit... 3 04. Backstage... 3 05.Keuken... 4 06. Techniek... 4 Geluid... 4 PA... 4 In-house sound / PA... 5 Licht... 6 Stage...

Nadere informatie

Inspiciënten- en technische lijst theatervoorstelling LIPTEASE

Inspiciënten- en technische lijst theatervoorstelling LIPTEASE Inspiciënten- en technische lijst theatervoorstelling LIPTEASE Voorstelling: Impresariaat: Producent : FOH technicus: Inspiciënt / stagemanager: JUKEBOX THEATER ProActs.nl Postbus 47 8500 AA Joure 0513

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) ECHT - - TECH_RIDER_2014_03 1 27-01-2014

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) ECHT - - TECH_RIDER_2014_03 1 27-01-2014 Feest- en Partyband N RGY! Stadhouderlaan 6 6085 AV HORN Telefoon +31 (0) 6 10 97 74 74 Email info@n-rgy.nl Website www.n-rgy.nl Bank Rabobank 11.31.03.689 Kvk Roermond 12040877 uw bericht van uw kenmerk

Nadere informatie

Procedure. Plaatsing en installatie PA. Jan Hoekstra

Procedure. Plaatsing en installatie PA. Jan Hoekstra Procedure Plaatsing en installatie PA Inhoudsopgave: Hoofdstuk 1. Inleiding. 3 1.1. Algemeen. 3 Hoofdstuk 2. Geluidsontwerp. 4 2.1. Algemeen. 4 2.2. Stageplan. 4 2.3. Logisch schema. 6 2.4. Kabelplan.

Nadere informatie

Verhuur complete sets Big Bang Showproductions

Verhuur complete sets Big Bang Showproductions Verhuur complete sets Big Bang Showproductions Voor de eindgebruiker heeft Big Bang Showproductions een aantal kant en klare sets samengesteld. Alle sets zijn compleet inclusief bekabeling en benodigde

Nadere informatie

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties. Artiest: HUGO FRANKS

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties. Artiest: HUGO FRANKS HUGO live! Muziek & Entertainment Producties Artiest: HUGO FRANKS Inhoud Terminologie 2 Bereikbaarheid 2 Trappen, en optredens op een andere verdieping dan de begane grond. 2 Podium. 2 Opbouw van de apparatuur

Nadere informatie

Verhuurlijst Leroy's Sound & Light Systems 2016

Verhuurlijst Leroy's Sound & Light Systems 2016 Verhuurlijst Leroy's Sound & Light Systems 2016 T: 0499-700203 M: info@lsls.nl W: www.lsls.nl Leroy's Sound & Light Systems 0499-700203 Algemene informatie Alle prijzen in deze lijst zijn per stuk, exclusief

Nadere informatie

RIDER THE OPPOSITES Versie 11-2013

RIDER THE OPPOSITES Versie 11-2013 Pagina 1 van 5 RIDER THE OPPOSITES Versie 11-2013 Algemeen: Deze rider maakt integraal deel uit van het contract. Bij aankomst zal er een vertegenwoordiger van de opdrachtgever met beslissingsbevoegdheid

Nadere informatie

PA2015. Combinaties met licht of met een Dj set zijn uiteraard ook geen probleem. Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen met ons!

PA2015. Combinaties met licht of met een Dj set zijn uiteraard ook geen probleem. Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen met ons! www.ddasound-light.be info@ddasound-light.be Tel: 0475/954647 Tessenderlosesteenweg 44, 3583 Paal-Beringen BE 0860.125.625 Fax: 011/321353 Prijslijst P.A. 2015 Hieronder vindt u de prijslijsten van onze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Dj`s & Driveinshows, onderdeel van Kramer Audio Visueel en DM-Music

ALGEMENE VOORWAARDEN Dj`s & Driveinshows, onderdeel van Kramer Audio Visueel en DM-Music ALGEMENE VOORWAARDEN Dj`s & Driveinshows, onderdeel van Kramer Audio Visueel en DM-Music Versie: 01-01-2013.. Artikel 1 Begrippen In onze Algemene Voorwaarden, overeenkomsten en andere communicatie worden

Nadere informatie

Afstopping: indien mogelijk, gelieve een black box te voorzien. Vloer: zwarte ondergrond (houten vloer of balletvloer)

Afstopping: indien mogelijk, gelieve een black box te voorzien. Vloer: zwarte ondergrond (houten vloer of balletvloer) Technische fiche DeWattman Versie 2-14 oktober 16 Deze technische fiche met verplichtingen voor de organisator maakt als bijzondere voorwaarde integraal deel uit van het contract. Deze technische fiche

Nadere informatie

DE SLUWE VOS presents KONTRA live Show type B: Live Act + Visuele show

DE SLUWE VOS presents KONTRA live Show type B: Live Act + Visuele show DE SLUWE VOS presents KONTRA live Show type B: Live Act + Visuele show Dit document bevat 4 pagina's + bijlagen: 1) TECHNICAL RIDER ARTIST 2) TECHNICAL RIDER VJ's 3) HOSPITALITY RIDER 4) MARKETING + CONTACT

Nadere informatie

Speakers - Topkasten Turbosound IQ-12 20,00 ST PRO ,00 JBL VRX 932 LA 37,50. Speakers Sub Turbosound IQ-18B 25,00 ST SRX ,00

Speakers - Topkasten Turbosound IQ-12 20,00 ST PRO ,00 JBL VRX 932 LA 37,50. Speakers Sub Turbosound IQ-18B 25,00 ST SRX ,00 hoi AUDIO Prijs Speakers - Topkasten Turbosound IQ-12 20,00 ST PRO 212 20,00 JBL VRX 932 LA 37,50 Speakers Sub Turbosound IQ-18B 25,00 ST SRX 718 25,00 Mengtafels / Randapparatuur Allen & Heath SQ-5 80,00

Nadere informatie

(TECHNISCHE) RIDER 01-03-2015

(TECHNISCHE) RIDER 01-03-2015 (TECHNISCHE) RIDER 01-03-2015 Algemeen Dank voor je interesse in een optreden van StraX! Wij doen er alles aan om jouw evenement tot een muzikaal succes te maken. Met deze rider geven wij aan wat we nodig

Nadere informatie

Hoofdpunten uit de rider van de Wild Pianos pianoshow

Hoofdpunten uit de rider van de Wild Pianos pianoshow Hoofdpunten uit de rider van de Wild Pianos pianoshow Podium 6 meter breed, 3 meter diep OF 5 meter breed, 4 meter diep. Decor Indien de ruimte het toelaat plaatsen wij een truss met achterwand. Deze is

Nadere informatie

Technische House Rider Poppodium De Peppel

Technische House Rider Poppodium De Peppel Page 1 / 8 Huisregels Gasttechnici en artiesten dienen kennis te nemen van de volgende algemeen geldende regels. Het maximale decibellimiet, gemeten vanaf front of house, is 103 dba. Bij overschrijding

Nadere informatie

PV and 'The Heartbeats'

PV and 'The Heartbeats' MEDIA / Bandleden PV and 'The Heartbeats' Leden (van rechts naar links) Peter de Vaan: Lead Vocals Guitar Piano Gertjan Exters: Bass guitar Vocals Gerrit van Willigen: Drums Roeland Verhulsdonck: Leadguitar

Nadere informatie

Groep 8 fuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro *

Groep 8 fuif. Kortom, een zeer complete show voor een kleine prijs. Deze 3 uur durende show boekt U al voor 75 euro * Groep 8 fuif Een fantastische discoshow voor in uw woonkamer, partytent of een klein zaaltje. Bedoeld voor een feest met ca. 30 kinderen in de leeftijd van groep 8, die iets te vieren hebben. Deze show

Nadere informatie

Bony King. Band Rider. Rider BAND / CREW: 2 2. CONTACT: 2 3. HOSPITALITY: 2 4. GELUID: RISERS: 5 6. BACKLINE: 5 7.

Bony King. Band Rider. Rider BAND / CREW: 2 2. CONTACT: 2 3. HOSPITALITY: 2 4. GELUID: RISERS: 5 6. BACKLINE: 5 7. Bony King Band Rider Bony King Rider 2016 1 1. BAND / CREW: 2 2. CONTACT: 2 3. HOSPITALITY: 2 4. GELUID: 3-4 5. RISERS: 5 6. BACKLINE: 5 7. LICHT: 5 Bony King Band Rider update 01/05/2016 p.1 1. BAND /

Nadere informatie

TECHNICAL + HOSPITALITY RIDER PAPER JAMES

TECHNICAL + HOSPITALITY RIDER PAPER JAMES 1 TECHNICAL + HOSPITALITY RIDER PAPER JAMES (6 pages) Questions? paperjamesmusic@gmail.com / (0032)(0)498 46 67 92 Pieter-Jan Buelens VOCALS/ACOUSTIC GUITAR Bob van der Leij LEAD GUITAR/VOCALS Kaena Bervoets

Nadere informatie

Rider. 1. Algemeen 2. LineUp 3. Technische benodigdheden 4. Stageplan. Patrick Gutlich :

Rider. 1. Algemeen 2. LineUp 3. Technische benodigdheden 4. Stageplan. Patrick Gutlich : Rider 1. Algemeen 2. LineUp 3. Technische benodigdheden 4. Stageplan Patrick Gutlich :+31 6 19866102 1. Algemeen Deze rider gaat uit van de meest ideale situatie. Als in werkelijkheid de middelen niet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ambiance Light & Sound

Algemene voorwaarden Ambiance Light & Sound Algemene voorwaarden Ambiance Light & Sound Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1. Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Ambiance Light & Sound zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene

Nadere informatie

Last Fear Technical rider - Algemene informatie - Stageplan & Priklijst - Monitor lijst - Extra informatie

Last Fear Technical rider - Algemene informatie - Stageplan & Priklijst - Monitor lijst - Extra informatie Last Fear Technical rider - Algemene - Stageplan & Priklijst - Monitor lijst - Extra Algemene - Besteed aandacht aan deze rider. Deze is opgesteld om het opbouwen / soundchecken zo vloeiend mogelijk te

Nadere informatie

Welkom bij van Cotthem Events. Voorwaarden

Welkom bij van Cotthem Events. Voorwaarden . Welkom bij van Cotthem Events Voorwaarden Contractant 1 = opdrachtgever Contractant 2 = van Cotthem Events 1.Prestaties artiest / band / act Contractant 1 wordt geacht vooraf bekend te zijn met de prestaties,

Nadere informatie

Technical Rider 7NA. Naam: Oscar Otten Naam: Oscar Otten Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Mobiele tel: (06) 41 23 65 33

Technical Rider 7NA. Naam: Oscar Otten Naam: Oscar Otten Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Technical Rider 7NA Contactgegevens Management/ algemene zaken: Techniek & media: Naam: Oscar Otten Naam: Oscar Otten Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Algemene contactgegevens:

Nadere informatie

LES TRUTTES - Popaganda technische fiche GELUID (update maart 2015)

LES TRUTTES - Popaganda technische fiche GELUID (update maart 2015) LES TRUTTES - Ppaganda technische fiche GELUID (update maart 2015) CH INSTRU INSERT 1 Kick 2 Subkick 3 Snare tp 4 Snare bttm 5 Snare 2 6 HH 7 Tm 8 Flr 1 9 Flr 2 10 OH 11 OH 12 Bass DI 13 Bass mic 14 GTR

Nadere informatie

Prijslijst Re-Light. Rigging

Prijslijst Re-Light. Rigging lijst Re-Light Rigging per stuk 0,5 m truss 3,00 1 m truss 4,00 2 m truss 6,00 3 m truss 10,00 3 weg hoek 12,50 T-stuk 12,50 Kruis 15,00 Base plate klein 5,00 Base plate groot 50kg 10,00 Tent clamp 500kg

Nadere informatie

van Diemenstraat 48 5463EJ Veghel 0413-724444 Artikel nr. Omschrijving Prijs

van Diemenstraat 48 5463EJ Veghel 0413-724444 Artikel nr. Omschrijving Prijs Artikel nr. Omschrijving Prijs Intelligent licht 670109 Studio Due cs4 moving acl 55,00 670110 Qmaxz q1500spot 60,00 670111 Qmaxz q1500wash 60,00 670112 Qmaxz q3500spot 80,00 670113 Martin mac250wash 60,00

Nadere informatie

verhuurlijst 2014 2015 versie 2.1 Jc productions Kvk: 55684024 www.jimcloots.nl info@jimcloots.nl

verhuurlijst 2014 2015 versie 2.1 Jc productions Kvk: 55684024 www.jimcloots.nl info@jimcloots.nl JC - Productions Sound - Light - Vision verhuurlijst 2014 2015 versie 2.1 Jc productions Kvk: 55684024 www.jimcloots.nl info@jimcloots.nl inleiding, welkom bij Jc Productions, wij zijn een klein en dynamisch

Nadere informatie

Nieuwste technieken beperking muziekgeluid

Nieuwste technieken beperking muziekgeluid NSG 11 juni 2008 Nieuwste technieken beperking muziekgeluid Door: Ir. J.F.C. (Jan) Kupers van Kupers & Niggebrugge BV Medewerking: Peter v.d. Geer Teamprojects, Marcel Kok db control Inhoud 1. Lage tonen

Nadere informatie

Staf Steegmans & De Mogelijkheden Mathias Sercu

Staf Steegmans & De Mogelijkheden Mathias Sercu Staf Steegmans & De Mogelijkheden Mathias Sercu Technische Fiche 2012 In dit document vindt u alle technische omschrijvingen, welke u zal helpen om deze productie tot een succes te brengen. Indien U technische

Nadere informatie

Kevv licht en geluid. adres / Kantoor w.bruinstraat JX Almere *Uitsluitend op afspraak*

Kevv licht en geluid. adres / Kantoor w.bruinstraat JX Almere *Uitsluitend op afspraak* Kevv licht en geluid adres / Kantoor w.bruinstraat 99 1333JX Almere *Uitsluitend op afspraak* 06-34183435 www.kevv.nl info@kevv.nl Geluid Draaitafels & cd spelers Pioneer cdj-400 Dj cd speler 30,00 Pioneer

Nadere informatie

Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 1

Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 1 Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 1 Versie: juli 2018 Algemeen Principe zaal Zwarte doos/vlakke vloer Tribune Telescopische tribune (elektrisch inschuifbaar) Totaalaantal zitplaatsen 346 Vloer

Nadere informatie

Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 2

Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 2 Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 2 Versie: juli 2018 Algemeen Principe zaal Zwarte doos/vlakke vloer Tribune Telescopische tribune (elektrisch inschuifbaar) Totaalaantal zitplaatsen 160 Vloer

Nadere informatie

Techische Rider

Techische Rider 1. Tijdschema Datum optreden Aankomst crew/band Soundcheck The Hips Zaal open Aanvang The Hips Techische Rider www.thehips.nl MunkProductions Bookings info@munkproductions.nl : : 2. Zaal/podium Capaciteit

Nadere informatie

Rider The Very 80 s. 1. Algemeen. 2. Line up

Rider The Very 80 s. 1. Algemeen. 2. Line up Rider The Very 80 s 1. Algemeen Deze rider gaat uit van de hierin omschreven situatie. Als in werkelijkheid de middelen niet voorhanden zijn om te voldoen aan de eisen van The Very 80 s, laat dit dan tijdig

Nadere informatie

I. Technische bepalingen

I. Technische bepalingen I. Technische bepalingen ALGEMEEN - De opdracht omvat het huren van podia en rolling risers t.b.v. het evenement Genk on Stage 2018 en is opgedeeld in volgende percelen: - perceel 1 Podium Stadsplein:

Nadere informatie

!!!!!!! Senne Guns Technische fiche Zomer 2015 (versie 13/07/2015) 1. BAND / CREW 2 2. HOSPITALITY & CATERING 3 3. GELUID 4 4. RISERS: 6 5.

!!!!!!! Senne Guns Technische fiche Zomer 2015 (versie 13/07/2015) 1. BAND / CREW 2 2. HOSPITALITY & CATERING 3 3. GELUID 4 4. RISERS: 6 5. Senne Guns Technische fiche Zomer 2015 (versie 13/07/2015) 1. BAND / CREW 2 2. HOSPITALITY & CATERING 3 3. GELUID 4 4. RISERS: 6 5. LICHT 6 Page 1 of 6 1. BAND / CREW" BAND: - Senne Guns - Wouter Vlaeminck

Nadere informatie

Prijslijst verhuur BASS Licht & Geluid www.bassgeluid.nl - info@bassgeluid.nl - 06-36260306

Prijslijst verhuur BASS Licht & Geluid www.bassgeluid.nl - info@bassgeluid.nl - 06-36260306 Prijslijst verhuur BASS Licht & Geluid www.bassgeluid.nl - info@bassgeluid.nl - 06-36260306 Hieronder vindt u een gecategoriseerde prijslijst van (een deel van) de materialen die BASS u voor verhuur kan

Nadere informatie

TECHNICAL RIDER IMAGINE RAYMOND - JazzLab Series Tour

TECHNICAL RIDER IMAGINE RAYMOND - JazzLab Series Tour TECHNICAL RIDER IMAGINE RAYMOND - JazzLab Series Tour 1. TOEGANG TOT GEBOUWEN / TERREIN / PARKING De produc@e komt met minstens 4 wagens toe. De organisa@e voorziet parking voor de wagens van muzikanten

Nadere informatie

Licht. Bewegend Licht Martin MAC ,00 Clay Paky Alpha spot 300 HPE 70,00 DTS Nick NRG ,00

Licht. Bewegend Licht Martin MAC ,00 Clay Paky Alpha spot 300 HPE 70,00 DTS Nick NRG ,00 Kamst Audiovisueel Liesveld 61 4844RB Terheijden Telefoon: 06-13999128 E-mail: info@kamst-av.nl Website: www.kamst-av.nl KvK-nr: 61466174 BTW-nr: NL224734775B01 IBAN: NL54KNAB0206557329 Prijslijst 2015

Nadere informatie

Voor alle duidelijkheid: inprikken wil zeggen exclusief PA-installatie en exclusief licht.

Voor alle duidelijkheid: inprikken wil zeggen exclusief PA-installatie en exclusief licht. CONTACT BAND Thijs Kivits 0612872356 info@emptyfield.nl Johan Stevens 0651388677 CONTACT TECHNIEK Hans Wilbers 0628943301 info@klinktaltijdgoed.nl IN HET KORT Emptyfield zal altijd een eigen technicus

Nadere informatie

CONFETTI MACHINES MEGA CONFETTI BLASTER XL PODIUMSCHOT MEGA STREAMER KANON

CONFETTI MACHINES MEGA CONFETTI BLASTER XL PODIUMSCHOT MEGA STREAMER KANON CONFETTI MACHINES MEGA CONFETTI BLASTER MEGA CONFETTI BLASTER Blaast confetti gedurende 1 minuut de lucht in effecthoogte max. 15m 3-5 kg confetti p.m. incl. hoge druk Co2 slang excl. Co2 cilinder 135,-

Nadere informatie

RIDER Contactgegevens. Tourmanagement: Telefoon: F.O.H./Tech: Telefoon:

RIDER Contactgegevens. Tourmanagement: Telefoon: F.O.H./Tech: Telefoon: RIDER 2016 Contactgegevens Tourmanagement: Marcel van Gastel marcel@bazzookas.com Telefoon: +31 613137676 F.O.H./Tech: Silas Bauman silas@bazzookas.com Telefoon: +31 644334884 Stagemanagement / Monitors:

Nadere informatie

Technische lijst Stadsgehoorzaal, Aalmarktzaal en De Waag. Versie 2012.01

Technische lijst Stadsgehoorzaal, Aalmarktzaal en De Waag. Versie 2012.01 Technische lijst Stadsgehoorzaal, Aalmarktzaal en De Waag. Versie 2012.01 Adresgegevens. Artiesteningang en Expeditie Stadsgehoorzaal en Aalmarktzaal: Aalmarkt 7, 2311 EC Leiden. Tel. 071-5162400 Publieksingang

Nadere informatie

Prijzen verhuur 2013. Steurstraat 23 1317 NZ Almere Tel: 036 533 68 73 Fax: 036 529 80 93 Info@eventsupply.nl www.eventsupply.nl

Prijzen verhuur 2013. Steurstraat 23 1317 NZ Almere Tel: 036 533 68 73 Fax: 036 529 80 93 Info@eventsupply.nl www.eventsupply.nl Pagodetenten Budgetline Pagodetent 3 x 3 meter koppelbaar 9 m² 200,00 Pagodetent 4 x 4 meter koppelbaar 16 m² 200,00 Pagodetent 5 x 5 meter koppelbaar 25 m² 250,00 Pagodetent 6 x 6 meter koppelbaar 36

Nadere informatie

Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 1

Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 1 Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 1 Versie: juli 2017 Algemeen Principe zaal Zwarte doos/vlakke vloer Tribune Telescopische tribune (elektrisch inschuifbaar) Totaalaantal zitplaatsen 346 Vloer

Nadere informatie

De schoolact De techniek bij een optreden

De schoolact De techniek bij een optreden De schoolact De techniek bij een optreden Leerlingentekst en opdrachten De technicus is de persoon die verantwoordelijk is voor de techniek. Meestal is dit iemand die het geluid en/of licht kan doen tijdens

Nadere informatie

Opera Familia Theatertour 2014

Opera Familia Theatertour 2014 Technische lijst en productie risico inventarisatie en evaluatie (PRIE) Tour begeleiding Impact Entertainment veronique@impactentertainment.nl Véronique Pans Voorstellingstechniek: Geluid Menno Wolthuis

Nadere informatie

Rider WANT2SWING Bigband

Rider WANT2SWING Bigband Rider WANT2SWING Bigband Bij levering apparatuur door derden (festivals en evenementen) INFORMATIE Hieronder volgt de technische invulling voor een optreden van WANT2SWING Bigband. Tenzij anders is afgesproken

Nadere informatie

RIDER MET IEM. Inhoudsopgave. Algemene rider Geluidssysteem IEM algemeen Instrumenten / versterkerlijst Priklijst...

RIDER MET IEM. Inhoudsopgave. Algemene rider Geluidssysteem IEM algemeen Instrumenten / versterkerlijst Priklijst... RIDER MET IEM Inhoudsopgave Algemene rider... 2 Geluidssysteem... 3 IEM algemeen... 4 Instrumenten / versterkerlijst... 6 Priklijst... 6 Algemene rider TECHNIEK Het podium moet goed bereikbaar zijn voor

Nadere informatie

In dit document geven wij u graag wat meer informatie over wat er zoal nodig is voor een optreden van Nightlife. Allereerst wat algemene informatie.

In dit document geven wij u graag wat meer informatie over wat er zoal nodig is voor een optreden van Nightlife. Allereerst wat algemene informatie. In dit document geven wij u graag wat meer informatie over wat er zoal nodig is voor een optreden van Nightlife. Allereerst wat algemene informatie. Algemene informatie Outfit: In basis zijn de muzikanten

Nadere informatie

XLR (D.I. uitgang op Radial Tonebone) 3 x stereo D.I. / 6 x mono D.I. (BSS AR133 /...) SM57 DRAADLOZE CLIP-ON

XLR (D.I. uitgang op Radial Tonebone) 3 x stereo D.I. / 6 x mono D.I. (BSS AR133 /...) SM57 DRAADLOZE CLIP-ON FOH Priklijkst 1, Basdrum 2. Snare TOP 3. Snare BOTTOM 4. Hi-Hat 5. Rack Tom 6. Floor Tom 7. Overhead L 8. Overhead R 9. L 10, R 11. 12. 13. 1 L 14. 1 R 15. 2 L 16. 2 R 17. 3 L 18. 3 R 19. Trompet 20.

Nadere informatie

PA Tel: 0475/ Tessenderlosesteenweg 44, 3583 Paal-Beringen BE Fax: 011/321353

PA Tel: 0475/ Tessenderlosesteenweg 44, 3583 Paal-Beringen BE Fax: 011/321353 www.ddasound-light.be info@ddasound-light.be Tel: 0475/954647 Tessenderlosesteenweg 44, 3583 Paal-Beringen BE 0860.125.625 Fax: 011/321353 Prijslijst P.A. 2016 Hieronder vindt u de prijslijsten van onze

Nadere informatie

Prijslijst Drive-in shows

Prijslijst Drive-in shows Prijslijst Drive-in shows 2014 Drive in Show Basis: Benodigde Ruimte: Benodigde Opbouwtijd: Benodigde stroomvoorziening: Vergoeding: Verlenging: minimaal 3 x 2 m. 60 minuten 1 vrije stroomgroep (16 Amp.

Nadere informatie

INDEX. Facebook. Website. E-mail. Gsm. p. 4 Decoratie Backdrops

INDEX. Facebook. Website. E-mail. Gsm. p. 4 Decoratie Backdrops INDEX Facebook Vind ons op Facebook en like onze pagina. Word onze vriend en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en nieuwe producten Website Ook via onze site kan u op de hoogte blijven

Nadere informatie

Technische lijst The Adele Project Theatertour

Technische lijst The Adele Project Theatertour Technische lijst The Adele Project Theatertour 2016-2017 Voorstelling: Adele en mannen Impresariaat: Impresariaat ProActs.nl Postbus 47 8500 AA Joure T. 0513-410538 Tourmanager:Jolanda Knecht T. +31 6

Nadere informatie

Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 2

Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 2 Theater aan het Spui Technische gegevens Zaal 2 Versie: juli 2017 Algemeen Principe zaal Zwarte doos/vlakke vloer Tribune Telescopische tribune (elektrisch inschuifbaar) Totaalaantal zitplaatsen 160 Vloer

Nadere informatie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring. Versie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring.   Versie Even voorstellen ALLOWAY is een zeskoppige formatie die sinds 2009 optreedt. Wij maken van elk optreden een feest. Niet alleen het aantal nummers is groot, maar we spelen ook een zeer gevarieerd repertoire.

Nadere informatie