PROFICIAT!! Geachte ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROFICIAT!! Geachte ouders,"

Transcriptie

1 Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 5 oktober in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 10 oktober Roan van Dongen (gr. 8b) Lynn van Poppel (gr. 3) Neele Strijbos (gr. 6) Renzo van Alst (gr. 4) Sanne Baert (gr. 8b) Gijs Marsman (gr. 4) Mees van de Geer (gr. 2-3) Lars van Weert (gr. 8a) Justin Roovers (gr. 5) Rens van Liempd (gr. 1-2b) Gijs Couwenberg (gr. 2-3) Daan Janssen (gr. 6) Fleur Welten (gr. 4) PROFICIAT!! Geachte ouders, In het vorige Praatpaaltje heb ik u een en ander verteld over onze methode Goed gedaan!, de methode die ons en u helpt bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind. Vandaag breng ik u op de hoogte van de inhoud van thema 2: Samen één groep. Centraal staat dat iedereen andere dingen wil, kan en doet. Dat is handig: zo kun je elkaar helpen en aanvullen. Maar om te weten wat anderen voelen, denken en willen, moet je wel goed naar hen kijken en luistern. En om te zorgen dat anderen jou begrijpen, moet je altijd rustig zeggen wat je wèl wilt. Ook zijn er duidelijke afspraken en regels nodig om met al die verschillende mensen samen te leven.

2 In de groepen wordt gewerkt aan de volgende inzichten en vaardigheden: Omgaan met verschillen: weten dat iedereen anders is (groep 1 t/m 7). Iedereen kan, wil en doet andere dingen. Dat is handig: zo kun je elkaar helpen en aanvullen. Verplaatsen in anderen: goed kijken en luisteren (groep 1 t/m 5). Om te weten wat anderen denken en willen moet je goed naar hen kijken en luisteren. Samen spelen en werken: duidelijk zijn (groep 1, 2, 4 en 6). Anderen kunnen niet in jouw hoofd kijken. Zeg dus rustig en duidelijk wat jij graag wilt. Omgaan met verschillen: Leven en laten leven (groep 7 en 8). Als je anderen in hun waarde laat, respecteren ze jou meestal ook. Rekening houden met anderen: weten dat regels nodig zijn (groep 4, 6 en 8). Duidelijke afspraken en regels zijn nodig om prettig met al die verschillende mensen samen te leven. Doordat dezelfde onderwerpen in de verschillende groepen steeds terugkomen, worden vaardigheden herhaald, waardoor het er bij de kinderen in geslepen wordt. Van het tweede punt valt op dat het na groep 5 niet meer terugkomt, men gaat ervan uit dat de kinderen die vaardigheid vanaf die leeftijd zullen beheersen. Namens het team, Beppie Olde Engberink. Groep 1 : Ze hebben een hele fijne eerste week gehad. Ze zijn al goed gewend en hebben een leuk groepje. En ze gaan er een fijn schooljaar van maken. Groep 1/2 : Ze hebben allemaal een fijne vakantie gehad en ze zijn weer fris begonnen. Er zijn weer nieuwe kinderen die voor het eerst op onze basisschool zijn gekomen. Wist je dat de kinderen van groep 1 al moppen kunnen vertellen ze hebben allemaal al nieuwe vriendjes en een nieuwe juf. Groep 2/3 : Ze hebben al verjaardagen gevierd van Lily en Gerbert. Groep 3 heeft al 3 letters geleerd de i, k en de m. Groep 2 heeft tekeningen gemaakt over de vakantie en de juffen hebben weer zin in het schooljaar. Groep 3 : Ze hebben de letters i en de k geleerd en ze gaan zich zelf na tekenen.

3 Groep 4 : Ze hebben het feest van Sterre al gevierd. En ze hebben al taal op maat, en wist je dat ze een nieuwe juf hebben op donderdagmiddag en vrijdag. Groep 4/5 : Ze zijn selfie s en memoblokjes aan het maken en ze hebben ook ballonen voor de verjaardagskalender gemaakt. Ze hebben een stripboek dag op vrijdag. Groep 5 : Groep 5 heeft een wensbord gemaakt om er een fijn schooljaar van te maken. Als ze naar binnen moeten pakken ze een kaartje met een naam erop aan die genen moeten ze een compliment geven. Groep 6 : Groep 6 vind het leuk op school. Ze zijn een verjaardagskalender aan het maken. Er is een nieuwe leerling in de klas zijn naam is Ikenna. Groep 7 : Ze hebben voor de eerste keer de papierbakken geleegd en voor de eerste keer huiswerk gekregen. Groep 8a : We hebben een hele leuke nieuwe leerling in de klas, haar naam is Luna. En we hebben graffiti gespoten op de muren ( grapje dat was voor de kalender). Deze wist je datjes zijn gemaakt door Jade en Sylvie Ter informatie. Wanneer u problemen ondervindt m.b.t. inloggen op de website en SKOZapp moet u dit altijd melden via : zodat u via de juiste weg zo spoedig mogelijk geholpen kunt worden. Verder kunt u op de website van school altijd zelf een nieuw wachtwoord genereren op de pagina Mijn Kind(eren). Overigens wordt er hard gewerkt aan een module zodat u ook de gebruikersnaam zelfstandig kunt opvragen en eventueel aanpassen. De komende weken zijn de groepen 3 t/m 6 op vrijdagmiddag bezig met een crea-circuit met als thema: recycling, maak van oude spullen iets nieuws. De kinderen kunnen zich daarbij bij een van de verschillende activiteiten inschrijven. Ik heb gekozen voor muziek.

4 In het kader daarvan vertel ik de kinderen een verhaal over de mensen in de prehistorie: dat deze mensen nooit iets weggooiden. Alles van het gevangen wild werd gebruikt, dus niet alleen het vlees gegeten en de huid bewaard voor kleding, maar zelfs botten, pezen en darmen werden gebruikt. Ook werd er nooit meer gevangen dan nodig, terwijl wij in onze welvaartsmaatschappij als snel teveel kopen en dus iets moeten weggooien. Ook in de prehistorie werd muziek gemaakt. Wij gaan in de klas muziekinstrumenten maken van afval. En nu komt mijn vraag: ik ben op zoek naar deksels van appelmoes-, jam- en olvaritpotjes. kapotte wasknijpers en bierdopjes. Graag inleveren bij het lokaal van juf Mia en juf Beppie. Daar staat een grote doos waarin het materiaal verzameld wordt. Alvast, ook namens de kinderen, bedankt! Beppie Olde Engberink Wij, groep 8b hebben vrijdag, , een milieu project gedaan en hebben 5 kilo vuil uit de natuur gehaald. We kwamen op het idee toen we het jeugdjournaal aan het kijken waren. Het was Keep it clean day. De stelling was: Zou jij mee willen doen aan keep it clean day? Toe zei de juf: `Wie zou er met mij mee willen doen?` Iedereen stak zijn hand op en toen hadden we besloten om mee te doen aan keep it clean day.

5 s Middags lagen er rubberen handschoentjes onder de blauwe doek met het vraagteken, zodat we met de handschoenen het vuil konden oprapen. Iedereen deed zijn handschoen aan en met twee vuilniszakken zijn we op pad gegaan. In totaal hebben we vijf kilo vuil opgeruimd. We hadden: blikjes, plastic, pakjes drinken, papiertjes, enz. Om te weten te komen hoe zwaar de vuilniszak was, moesten we het wegen. Om de beurt mochten we de vuilniszak optillen met één hand en raden hoe zwaar die was. Ons gemiddelde was ongeveer 3 kilo. Toen gingen we wegen. De juf wou niet dat de weegschaal vies werd, dus hadden we iemand uit de klas op de weegschaal gezet (Linde) en gekeken hoeveel ze woog. Daarna met de vuilniszak erbij. De uitkomst was 5 kilo. Ineens hadden we weer iets goeds gedaan voor het milieu. Gemaakt door: Renee de Haan & Fleur van Herk uit groep 8b. 5 t/m 16 oktober a.s. stelt de kinderboekenweek 2016 opa s en oma s centraal onder het motto Voor altijd jong. De 87-jarige Dolf Verroen schrijft het kinderboekenweekgeschenk Opening door opa en oma Op Bs. Agnetendal zijn wij ook nieuwsgierig naar de leeswereld van onze opa s en oma s. Daarom nodigen we op woensdag 5 oktober om 8.30 uur in elke klas een opa of oma uit. De leerlingen willen graag hun vragen stellen over hoe iemand voor altijd jong blijft door te lezen. Opa s en oma s die graag willen vertellen over vroeger, school en boeken lezen, kunnen zich bij de leerkracht van hun kleinkind melden. Boekenmarkt groep 3 t/m 8 Ter afsluiting van de kinderboekenweek organiseren we een boekenmarkt voor onze leerlingen. Doel is nieuwsgierigheid naar boeken en lezen te bevorderen.

6 Deze vindt plaats op vrijdag 14 oktober a.s. van tot uur. De leerkrachten begeleiden de kinderen tijdens dit proces. De kinderen mogen maximaal 3 boeken van huis mee nemen, die zij willen verkopen. Dit is wel in overleg met jullie als ouder! Deze boeken worden tentoongesteld en de kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 lopen rond en mogen een boek kopen. Voor alle boeken is een vaste prijs gesteld van 0,50. Kinderen mogen maximaal 3 boeken kopen. Dat betekent: u geeft uw kind maximaal 3 muntjes van 0,50 mee (Alleen gepast geld!!!). De kinderen kunnen dus maximaal 3 boeken kopen. Voelt u zich niet verplicht, het is een mogen, geen moeten! Dus eventueel minder boeken en minder geld mag ook! Boekenmarkt groep 1 en 2 Ook groep 1 en 2 zullen meedoen met de boekenmarkt. Voor deze kinderen hebben we echter een aanpassing gemaakt om het overzichtelijk te houden. Zij nemen vrijdag 14 oktober 1 muntje van 0,50 mee, waarmee zij die dag ook een mooi boek op de boekenmarkt mogen kopen. Deze kinderen nemen géén boeken mee van thuis. Met vriendelijke groeten, de leescommissie Opa s en oma s: voor altijd jong! Elk kind weet het: opa en oma zijn de allerliefsten. Je mag er nét iets meer kattenkwaad uithalen, een extra koekje oppeuzelen en ze kunnen verhalen vertellen als de beste. Daarom verdienen ze een plek in de Kinderboekenweekspotlights. Opa s en oma s: voor altijd jong! Tijdens de Kinderboekenweek is er in de bieb in Valkenswaard van alles te doen voor jong en oud. Opa s en oma s lezen voor Op woensdag 5 oktober vanaf uur lezen opa s en oma s voor in de bibliotheek aan de Hofnar 12 in Valkenswaard. Ook wethouder Hetty Tindemans heeft een spannend verhaal voorbereid. Opa`s en oma`s die voor willen komen lezen kunnen zich aanmelden bij de bibliotheek. Mail: valkenswaard@bibliotheekdekempen.nl Tel Voorlezen en knutselen Op zaterdag 15 oktober gaat het voorlezen verder. Kinderen kunnen komen luisteren naar mooie verhalen. In de speciale Kinderboekenweekknutselhoek wachten allerlei

7 knutselmaterialen op kleine kunstenaars. Iedereen van 3 tot 8 jaar is welkom om te komen knutselen rond het thema opa en oma. Meer doen? Meer weten? Voor meer informatie over de activiteiten in de Kinderboekenweek bij Bibliotheek De Kempen, zie Gouden en Zilveren Griffels en Penselen De mooiste kinderboeken van het jaar winnen Gouden en Zilveren Griffels en Penselen. De Zilveren exemplaren zijn in juni uitgereikt en bij de start van de Kinderboekenweek volgt de Gouden Griffel. Alle bekroonde boeken zijn te leen bij de bibliotheek en via Bibliotheek De Kempen Vestiging Valkenswaard Telefoon: Mail: valkenswaard@bibliotheekdekempen.nl Volgt u ons ook via social media? Beste ouder(s), verzorger(s), Op onze website staan foto s van onze leerlingen. Binnenkort worden hiervoor nieuwe foto s gemaakt. Indien u bezwaar heeft dat uw kind(eren) met een foto op de website komt te staan, wilt u dit dan s.v.p. doorgeven aan everberne@skozok.nl zodat we hiermee rekening kunnen houden. Team bs. Agnetendal

8 Maandag Praatpaaltje Maandag Maandag Praatpaaltje Week van de Pauzehap gr. 5 t/m 8 Dinsdag Dinsdag Dinsdag Woensdag Woensdag Opening kinderboekenweek Woensdag Groep 1 t/m 8 vrij! Donderdag Donderdag Donderdag Vrijdag uur: Crea-circuit recycling Groep 3 t/m 6 Vrijdag uur: Crea-circuit recycling Groep 3 t/m 6 Vrijdag uur: Boekenmarkt uur: Crea-circuit recycling Groep 3 t/m 6

Groep 5: Ze hebben koffiebonen in de klas en daarom ruikt het naar koffie. Ze zijn ook bezig met een geschiedenisproject.

Groep 5: Ze hebben koffiebonen in de klas en daarom ruikt het naar koffie. Ze zijn ook bezig met een geschiedenisproject. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 13 juli in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 18 juli 2016. 05-07 Doris de Bruin (gr. 1) 06-07

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s),

Beste ouder(s), verzorger(s), Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 8 oktober in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 13 oktober 2014. 29-09 Davey van Gerven (gr. 7-8)

Nadere informatie

PROFICIAT!! Geachte ouders,

PROFICIAT!! Geachte ouders, Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk donderdag 17 november in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 21 november 2016. 07-11 Kim Janssen (gr. 7)

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op )

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 28-01-2019) GOED GEDAAN! In les 8 van Goed gedaan staat het onderwerp Wat voel ik? centraal. De kinderen leren hun eigen emoties herkennen en benoemen. Er wordt

Nadere informatie

PROFICIAT!! In de week van 19 oktober vinden de rapportgesprekken van de groepen 1 t/m 7 plaats. Op donderdag 22 oktober is de gezamenlijke avond.

PROFICIAT!! In de week van 19 oktober vinden de rapportgesprekken van de groepen 1 t/m 7 plaats. Op donderdag 22 oktober is de gezamenlijke avond. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 14 oktober in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 19 oktober 2015. 06-10 Daan Janssen (gr. 5) 06-10

Nadere informatie

Proficiat!! Groep 1 We hebben heel veel zin in het schoolreisje. Ze kunnen heel goed zelf frietjes maken ( grapje frietjes van papier ).

Proficiat!! Groep 1 We hebben heel veel zin in het schoolreisje. Ze kunnen heel goed zelf frietjes maken ( grapje frietjes van papier ). Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 15 juni in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 20 juni 2016. 06-06 Sven Baert (gr. 5) 07-06 Fleur

Nadere informatie

Proficiat!! Groep 1: Tim van Rooij heeft zijn spreekbeurt gedaan over asperges en hij wist er alles van en nu wij ook.

Proficiat!! Groep 1: Tim van Rooij heeft zijn spreekbeurt gedaan over asperges en hij wist er alles van en nu wij ook. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 29 juni in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 04 juli 2016. 21-06 Joris van Houts (gr. 6) 21-06

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 14-01-2019) Beste ouders, GOED GEDAAN! Deze week wordt er niet schoolbreed gewerkt aan hetzelfde thema van Goed Gedaan! Het is een zogenaamde herhalingsweek. Deze

Nadere informatie

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 8-10-2018) Deze keer geen stukje Goed Gedaan! GOED GEDAAN! Klik hier voor de kalender op de website SCHOOLKALENDER WIJZIGING GEGEVENS? Heeft u een wijziging in uw

Nadere informatie

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos.

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 12 maart tot 12.00 uur in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 17 maart 2014. Nog een week en dan

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

de Leespromotie L e e s p a r a Kinderboekenweek Groep 3-4

de Leespromotie L e e s p a r a Kinderboekenweek Groep 3-4 L e e s p a r a de Leespromotie Kinderboekenweek Groep 3-4 voor alle lessen: leesboeken, waaronder boeken rond het thema van de Kinderboekenweek; kerntitels behorend bij het thema van de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik Nieuwsbrief 4 16 e jaargang 5 oktober 2016 Schoolregel oktober OKTOBER Maandag t/m vrijdag 5 t/m 16 Kinderboekenweek Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer Vrijdag 14 Kinderboekenmarkt Maandag

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, Bs De Grasspriet - Sprietpraat 14 november 2017 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Sprietpraat. De volgende Sprietpraat verschijnt op dinsdag 12 december 2017,

Nadere informatie

Regel van de maand oktober

Regel van de maand oktober Jaargang 25 - nr. 4 14 oktober 2014 www. kw-a.nl Kindgesprekken Na de herfstvakantie gaan we beginnen met kindgesprekken. In het onderwijs voeren we met de kinderen vooral leerstofgerichte gesprekken.

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad november 2015

Maandbrief Klimop-Stad november 2015 Maandbrief Klimop-Stad november 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda: Donderdag 5 november: Vrijdag 6 november:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek Dag van de leerkracht Maandag 10 oktober 08.15 09.00

Nadere informatie

Vlindernieuws. Procedure werving directeur, tijdelijke huisvesting en IKC

Vlindernieuws. Procedure werving directeur, tijdelijke huisvesting en IKC Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 12 oktober 2018 Hierbij het derde Vlindernieuws van dit jaar. We zitten bijna aan het einde van de Kinderboekenweek. Deze is vorige week op alle locaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) Staking 5 oktober 2017 Beste ouders AGENDA Woensdag 4 okt Kinderboekenweek Donderdag 5 okt Staking School gesloten Vrijdag 13 oktober Weeksluiting Ouders groep 5b Herfstvakantie

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6

Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6 Nieuwsbrief Dinsdag 11 oktober 2016 Nr. 6 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 14 oktober Afsluiting Kinderboekenweek Maandag 17 oktober 12.15 14.00 uur Herfstwandeling

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Ben van Dooren, directeur.

Met vriendelijke groet, Ben van Dooren, directeur. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 26 februari in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 2 maart 2015. 09-02 Yara Dekkers (gr. 4-5) 11-02

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

NR september 2018 (nr. 4 zal verschijnen op 4 oktober 2018)

NR september 2018 (nr. 4 zal verschijnen op 4 oktober 2018) NR. 3 20 september 2018 (nr. 4 zal verschijnen op 4 oktober 2018) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B We zijn wild! Wild van de wilde dieren. Het thema slaat enorm aan, de kinderen zijn leergierig naar allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

PRENTENBOEK KINDERBOEKENWEEK EN KINDERBOEKENWEEKGESCHENK:

PRENTENBOEK KINDERBOEKENWEEK EN KINDERBOEKENWEEKGESCHENK: Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 05] ::: 4 oktober 2016

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

19 januari 2018

19 januari 2018 1380 www.clarafabriciusschool.nl 19 januari 2018 15 januari Inlogcode schoolfotograaf komt mee 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) JARIG

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) JARIG (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 26-02-2018) 29-01 Luna Heusschen (gr. 3) 30-01 Kas de Bruin (gr. 6) 31-01 Fèron Muller (gr. 8) 31-01 Britt Schrijvers (gr. 3) 01-02 Stef Hertogs (gr. 1-2b) 04-02

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 26-08-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Beste ouders, GOED GEDAAN! Deze week wordt er niet schoolbreed gewerkt aan hetzelfde thema van

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op )

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 18-03-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website GOED GEDAAN! Vorige week hebben we aan thema 11 gewerkt. In les 11 van Goed gedaan! staat het

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR mei (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 15 19 mei 2016 (nr. 16 zal verschijnen op 2 juni 2016) 23-05 Lilly van Eupen (gr. 1) 26-05 Chris Wijnen (gr. 3) 30-05 Matt

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

NR augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018)

NR augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018) NR. 1 23 augustus 2018 (nr. 2 zal verschijnen op 6 september 2018) BESTE ALLEMAAL Een nieuw schooljaar is gestart. De school heeft een fris likje verf gekregen en de eerste dagen na de zomervakantie zijn

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Groeten van groep 3 en juf Anne Sophie en juf Marleen

Groeten van groep 3 en juf Anne Sophie en juf Marleen Nieuws uit groep 3 Wij zitten nu acht weken in groep 3! Dat is wel heel wat anders hoor dan de kleuterschool. We moeten nu echt hard werken; lezen, rekenen, schrijven en nog veel meer! De eerste weken

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Uitleen prentenboeken Rapporten Voor wij hier

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

17 november 2017

17 november 2017 1373 www.clarafabriciusschool.nl 17 november 2017 21 en 23 november Oudergesprekken groep 1 t/m 8 24 november 8.45 uur - Podiumochtend groep 5/7 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

De blauwe groepen. Oproep voor de blauwe groepen. Nieuwsbrief 18 december 2015 Week 51

De blauwe groepen. Oproep voor de blauwe groepen. Nieuwsbrief 18 december 2015 Week 51 De Regenboog stelt zich tot doel dat de leerlingen zich maximaal kunnen ontwikkelen in een rustige sfeer binnen de school en de eigen groep. De medewerkers zetten zich, met dit als uitgangspunt, al jaren

Nadere informatie