Gantellaan JK Pijnacker T: Laat de zomer(vakantie) maar komen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gantellaan JK Pijnacker T: Laat de zomer(vakantie) maar komen!"

Transcriptie

1 Gantellaan JK Pijnacker T: Laat de zomer(vakantie) maar komen! Nieuwsbrief juli 2016

2 Bijna zomervakantie! Aan het einde van het schooljaar wordt altijd even teruggeblikt. Hebben we onze doelen bereikt? Wat ging goed? Wat kan (nog) beter? Hoe zit het met de subsidieregeling voor na 2016? Allemaal vragen die door ons hoofd gaan. Sommige zaken zijn nog enigszins onzeker. Medio september zal naar verwachting duidelijk worden of Team4Talent doorgaat. Maar één ding is nu al zeker: De enthousiaste uitvoerders van Team4Talent hebben er alles aan gedaan om deze besluitvorming dit schooljaar zo positief mogelijk te beïnvloeden. Wordt vervolgd! Door middel van deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte blijven stellen over onze aankomende activiteiten, maar ook laten wij weten hoe de afgelopen activiteiten gegaan zijn en wat de kinderen ervan vinden! Natuurlijk kunt u deze informatie durende de gehele maand vinden op onze social media kanalen: Facebook, Twitter en Youtube. En houd ook onze website in de gaten: Maar wat kan u allemaal van Team4Talent verwachten in de komende periode? Bewegingsonderwijs en kleutergym De laatste lessen van het schooljaar zijn aangebroken. Het bewegingsonderwijs en kleutergym zal na de eerste week van juli een pauze hebben tot eind augustus. De maand juli zal dan ook een rustige maand zijn op het gebied van uitvoerende activiteiten binnen bewegingsonderwijs en kleutergym. U zult misschien denken, wat doet Team4Talent in deze periode? De vakleerkrachten zijn zeer actief in de voorbereiding op het nieuwe schooljaar. Denk hierbij aan de uitbreiding van de digitale lessenreeks en de (door)ontwikkeling van het bewegingsonderwijsprogramma. Daarnaast zijn er tal van evenementen die plaats vinden in de zomervakantie. Hier later meer over. Wilt u zelf een gymlesthema aandragen? Mail dan naar arnoud@team4talent.org. Wellicht maakt uw suggestie straks deel uit van het programma. Dat zou toch gaaf zijn!

3 In de maand juni was Team4Talent aanwezig binnen het bewegingsonderwijs op de volgende scholen: Regenboog, Casaschool, Triangel (BAPO), Bonte Tol, Vlinderboom, Tweemaster en de Beatrixschool Voor kleutergym waren dit: de Keizerskroon, Tweemaster, Regenboog, Bonte tol (op het plein), Beatrixschool (op het plein), Vlinderboom, Triangel (BAPO) en de Schatkaart. Les van de maand Check de link voor de nieuwe gymles van de maand juli Team4Talent aan het woord In deze rubriek krijgt een collega de gelegenheid zich kort te introduceren en aan te geven wat hem/haar bezig houdt binnen Team4Talent. Vandaag is Niels Bentvelzen aan het woord. Krenten uit de pap Ik ben Niels Bentvelzen en maak onderdeel uit van het beweegteam. Naast pleinsporten geef ik ook

4 sport en spel bij de BSO s in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Elke dag is weer anders! Dat maakt dit werk uitdagend maar ook juist zo leuk! Bij de ene les zijn kinderen heel rustig en moet je ze stimuleren om lekker mee te doen en de andere keer moet je ze juist afremmen omdat ze dan te druk en overenthousiast zijn. Voor mij is dan ook de uitdaging om in elke situatie een leuke les te verzorgen voor de kinderen en te kunnen schakelen waar nodig. De interne scholing die wij binnen T4T krijgen, heeft hier zeker positief aan bijgedragen. De krenten uit de pap: Een spontane groepsknuffel, een high five of een compliment vanuit de kinderen dat de les zo leuk was! Deze waardering is altijd fijn. Het geeft mij de bevestiging dat ik op de goede weg zit. Sportkennismaking Collega Roland liet zijn tennisskills gelden tijdens de sportkennismakingsles voor de kids van de Beatrixschool in gymzaal de Goudenregensingel! Hier zie je hem in actie!

5 Trendsporten Team4Talent wil zich voortdurend blijven vernieuwen. Dit doen wij onder andere door goed te kijken wat de nieuwste trends zijn op het gebied van sport en spel onder de jeugd. Bij BSO Skippy hebben de dames Kelly en Bianca deze maand Slackline gegeven. Onder de supervisie van Panji en de begeleider van Skippy was dit een groot succes. Benieuwd wat Slackline nu precies is en/of heeft u als school/bso ook interesse in deze activiteit? Info@team4talent.org of klik hier voor een demo filmpje!

6 BSO Hier een foto van wisseltrefbal: een leuk spel wat zowel tijdens het bewegingsonderwijs als tijdens de pauzesport wordt aangeboden. Klik hier voor de online les!

7 Presentatie stuurgroep Op 15 juli heeft Panji (teamleider) een presentatie gegeven tijdens het stuurgroepoverleg op het gemeentehuis. Insteek was om te achterhalen wat er nodig is om tot een besluitvorming te komen t.a.v en verder. Voorzitter dhr. B. Minderhoud heeft voorgesteld om medio september in te zetten als deadline. Wel is er reeds een positieve intentieverklaring afgegeven door de partners. Functioneringsgesprekken Juni stond te boek als de maand waarin collega s hun jaarlijks functioneringsgesprek gevoerd hebben. Het doel is om de samenwerking te verbeteren. Ook hebben de collega s hun persoonlijke ambities uitgesproken. Team4Talent biedt de vaste collega s altijd de gelegenheid om zich bij te scholen. Zo blijf je fris voor je vak.

8 ADO In het nieuwe schooljaar zal naar verwachting de samenwerking met ADO Den Haag gecontinueerd worden. Dat betekent dat projecten als scoren in de wijk een vervolg krijgen. Hier is Team4Talent erg content mee. Heeft u als school interesse in (de details van) deze samenwerking?info@team4talent.org Teamplayers organiseerden de Koningsspelen 2300 leerlingen van negen scholen in Pijnacker-Nootdorp hebben eind april meegedaan aan de Koningsspelen die waren georganiseerd door Team4Talent. In samenwerking met de Lionsclub werd er ook gesport voor goede doelen. In totaal heeft dat een bedrag van ,16 euro opgeleverd. Volgens een bepaalde verdeelsleutel is dit geld ten goede gekomen aan verschillende goede doelen. Veertig procent is voor de Stichting Jeugd Sport en Cultuurfonds. Dit fonds maakt het mogelijk dat kinderen van ouders die een sportclub of een gitaarles niet kunnen betalen toch mee kunnen doen. Dertig procent is voor een onderwijsproject in Armenië. Twintig procent is voor de scholen zelf en tien procent voor de Lionsclub dat het geld besteedt aan lokale doelen zoals de 12 inch race, de Kraaienrit en de Beatrixrun. In geld uitgedrukt kreeg het Jeugd Sport en Cultuurfonds ruim euro, de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenie ruim 6.000, de scholen ruim en de Lionsclub ruim De exacte bedragen staan op de cheques op de foto en in de Telstar/Eendrachtkrant staat volgende week een uitgebreider verslag van de uitreiking die louter winnaars telde: de leerlingen van drie basisscholen in Delfgauw (waar de uitreiking plaatsvond) die de cheques mochten uitreiken, de Lionsclub Nootdorp-Pijnacker, wethouder Bernard Minderhoud die de grootste cheque in ontvangst nam, de goede doelen, de sponsoren en natuurlijk Team4Talent dat volgend jaar weer een groot Koningsspelenfeest gaat organiseren, met verbeterpunten ten opzichte van dit jaar.

9 Zaalvoetbal AKKAdemie 26 juni 2016 heeft het eindfeest plaatsgevonden van de Zaalvoetbal Akkademie in de sporthal De Viergang in Pijnacker. Dit was een middag om een leuk en sportief seizoen af te sluiten met de deelnemers van de Akkademie en hun vriendjes! De middag werd geopend met een demonstratie van Jeand Doest, wereldkampioen panna, op het pannaveldje dat in de zaal was. De jongens werden door hem uitgedaagd om het tegen hem op te nemen. Na deze opening werden de jongens onderverdeelt in vier teams. Doormiddel van een doordraaischema werd elk team op een leuke en steeds weer andere manier bezig gehouden. Twee teams speelden een wedstrijdje tegen elkaar op de ene helft van de zaal. Het andere team werd meegenomen naar buiten waar video fragmenten van de jongens werden gemaakt terwijl zij voetbalacties deden, zoals een akka. Het laatste team deed allerlei voetbalattracties aan de andere helft van de zaal. Deze attracties waren Quick Feet, stift m erin, snelheidsmeter en voetbalbowling. De punten die de jongens scoorde bij elk onderdeel werden bijgehouden en opgeschreven. Nadat elk team alle activiteiten had gedaan, werden de jongen bijeen geroep in het midden van de zaal. De deelnemers van de Zaalvoetbal Akkademie kregen een

10 certificaat, om hen inzet van het afgelopen seizoen te belonen. Het was een zeer geslaagde middag en wij hopen dat wij de jongens en meiden volgend seizoen weer terug zien! Pleinsporten, tussen- en naschoolse activiteiten Stanislascollege Team4Talent is op dit moment in overleg met het Stanislas ten behoeve van de open dag voor het nieuwe schooljaar. Een idee is bijvoorbeeld dat de vaste freerungroep bestaande uit 3 e en 4 e jaar studenten voor alle bezoekers een spetterende show neerzetten. Team4Talent zal hier een coördinerende rol vervullen. Johannesfeestweek! Kelly en Bianca hebben samen met de hele school gedanst. Wat een show! HCP jongensdag 6 juli Op 6 juli heeft bij HCP de jongens hockey dag plaats gevonden. Een kennismakingsactiviteit voor spelers die nog niet op hockey zitten, maar ook de huidige jeugdleden konden deelnemen aan het programma. De opzet 'kom samen met je vriendje sporten' bleek dan ook een mooi thema. Zo rond de 50 deelnemers hebben onder het genot van een zonnetje een heerlijke hockey middag beleefd. De opening werd verzorgd door 1e elftal spelers Laurens de Kok en Nils Lindeman die de deelnemers meteen inspireerden met de nodige hockey trucs. Na deze demo gingen de spelers zelf aan de slag. Het programma dat was samengesteld door Team4Talent bestond uit een warming up en daarna een programma met workshops waarin de hockeyvaardigheid kon worden verbeterd. Daarnaast een

11 spellencircuit, waar punten konden worden gescoord en natuurlijk werd er ook een partijspel gespeeld. Zo werd er meteen de nodige kennis opgedaan over de spelregels. Aan het enthousiasme te zien een geslaagde dag voor alle deelnemers. Een aantal nieuwelingen was zelfs zo enthousiast dat ze zich hebben aangemeld voor het volgen van 3 proeftrainingen en zich echt aan te melden bij HCP! Planning zomervakantie en verder Leuke aankomende evenementen Pleinsport tijdens de maand juli Klik hier op de planning voor de pleinsport bij jou in de buurt voor de maand juli. 11 juli ADO Scoren in de wijk Scoren in de Wijk wordt ingezet als onderdeel van het Zomerspektakel in stadsdeel Laak. Het project Scoren in de Wijk heeft tot doel om kinderen te laten sporten zonder competitief element hieraan te koppelen, het plezier staat voorop! Ook willen wij kinderen op een ludieke manier kennis

12 laten maken met een aantal belangrijke thema s zoals onder andere gezondheid. Voor meer info bel Michel Kouer (ADO in de maatschappij) Sportdag BSO Kern 19 juli Op 19 juli organiseert Team4Talent voor meerdere locaties een sportdag voor zo n 70 kids in en rondom voetbalvereniging SV Nootdorp. Wij gaan er weer een spetterend feest van maken. Heeft u als BSO ook interesse in een dergelijk evenement? info@team4talent.org Bootcamp 22 juli Op deze dag zal Team4Talent in de Nootdorpse vakantieweek een aantal bootcamps verzorgen. Wil je deelnemen of meer info? info@team4talent.org Jeugdland Team4Talent is op dit moment in overleg met de organisatie van Jeugdland om een samenwerking op te zetten. Houd dus goed de site/social media van Team4Talent in de gaten voor informatie! Anders kan je ook mailen naar: marieke@team4talent.org

13 Zondag 4 september Kids Run (halve marathon) Oostland Op zondag 4 september vindt voor de vierde keer de Halve Marathon Oostland plaats. Naast de hoofdafstanden van 21,1 en 10 kilometer zijn er dit jaar maar liefst vier Kidsruns voor de jeugd. Naast de vertrouwde runs in Pijnacker rond het Raadhuisplein zijn er in 2016 twee nieuwe runs op de Kerkstraat te Berkel. Voor lopertjes van 4 t/m 7 jaar is er de Mini-Kidsrun over één ronde van 600 meter en voor 8 t/m 15-jarigen telt de wedstrijd drie rondes. In zowel Pijnacker als Berkel wordt voorafgaand aan de hoofdafstanden gestart. Aanmelden kan collectief via de school of individueel viawww.halvemarathonoostland.nl. Inschrijven kan ook hier en klik hier voor de flyer. Cultuur De maanden juni en juli staan in het teken van de afronding van ons cultuurmenu op de basisscholen. Aan het einde van het schooljaar worden de laatste lessen gegeven waar de scholen op ingetekend hebben. Zo heeft Cheryl, de cultuurcoach kunst en techniek, op veel scholen de lessenserie over de kunstenaar Hundertwasser gegeven. Deze lessenserie voor groep 3 en 4 bestaat uit drie lessen van een uur. In deze lessen komt veel aan bod. Zo leren de kinderen veel over de kunstenaar, zijn ideeën over de wereld en zijn bijzondere kijk op architectuur en vormgeving. Ze krijgen ook theorie over kleurenleer: wat zijn warme en koude kleuren en hoe kun je deze herkennen. We bespreken ook wat (visuele) patronen zijn. Zo leren de kinderen ze niet alleen te herkennen, maar ook ze te benoemen of omschrijven. Maar vooral zijn ze elke les bezig aan hun eigen kunstwerk; hun Hundertwasser op eigen wijze. Er wordt geschilderd (met warme en koude kleuren), geknipt en geplakt, gesorteerd, gezocht naar compositie en getekend. Ook leren ze afstand te nemen van hun eigen werk om het kritisch te kunnen beoordelen: is het echt af? De stijl van Hundertwasser is ontzettend herkenbaar. Toch levert de opdracht heel eigen en unieke kunstwerken op!

14 Joyce, de cultuurcoach drama en muziek, heeft dit schooljaar op verschillende scholen het lesprogramma Muziek = kunst in de groepen 5 en 6 gedaan. Dit programma bestaat uit twee lessen. In les 1 zijn de leerlingen bezig op het niveau klank en betekenis van muziek. Ze luisteren naar de muziek van de componist Modest Mussorgsky, ervaren de toon en stijl en tekenen daarop hun eigen drieluik op papier. Zo leren ze dat muziek iets betekent en dat die betekenis afhankelijk is van de persoon die luistert. In les 2 worden ze zelf componist en bedenken ze hun eigen manier om muziek te noteren, notatie te lezen en dit om te zetten in het maken van muziek. Ze maken hun eigen muziekstuk en voeren die ook uit. Naast deze en andere lessen op de basisscholen zijn we ook nog druk bezig met de lessen op de BSO s.

15 Zo is Marion, de cultuurcoach taal en media, op veel BSO s geweest met het programma Boeken vol magie Dit programma bestaat uit drie workshops van een uur voor kleuters: De tovenaar is op vakantie, daarom mogen de kinderen een aantal weken op een aantal toverspullen passen! Elke week ontvangen de kinderen een brief van de tovenaar, met één regel van de toverspreuk. Daarmee wordt samen met de kinderen elke week een ander boek tevoorschijn getoverd uit een tovenaarsmantel. Met creatieve verwerkingsopdrachten wordt aangesloten op de ontwikkelingsfase waarin kleuters zich bevinden. Aan het einde van de workshop wordt na het oefenen van de hele toverspreuk wel een héél bijzonder boek tevoorschijn getoverd uit de tovenaarsmantel Een kleine vooruitblik op wat er de komende maanden nog op stapel staat: Ons nieuwe cultuurmenu voor het schooljaar is al naar de basisscholen. Hieruit kiezen de scholen de programma s die we dit schooljaar gaan uitvoeren. Op 16, 17 en 18 augustus zijn we te vinden op het terrein van Jeugdland. Samen met Stichting de Verbeelding en Stichting Jeugd en Jongerenwerk zullen we een activiteit verzorgen. Deze activiteit zal te maken hebben met het thema van het weekend van de Verbeelding op 23 t/m 25 september 2016: 1001 nacht. Wat we precies gaan doen, dat moet nog even een verrassing blijven, maar het wordt leuk en we hebben er zin in! Wij wensen jullie allen een mooie zomer(vakantie) toe! Tot volgend schooljaar! Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij: info@team4talent.org of neem contact met ons op via onze website. Team4Talent wenst u veel sportiviteit. Laat mei maar komen!

16 Met sportieve groeten, Het team van Team4Talent. Share Tweet Forward Copyright 2016 Team4Talent, Alle rechten voorbehoudend Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich via onze website heeft opgegeven. Ons adres is Team4Talent Gantellaan Pijnacker, MA 2642 JK Netherlands

Gantellaan JK Pijnacker T: Laat april maar komen!

Gantellaan JK Pijnacker T: Laat april maar komen! Gantellaan 21-24 2642 JK Pijnacker T: 015-737 04 69 info@team4talent.org Laat april maar komen! Nieuwsbrief april 2016 Maart is alweer voorbij. De tulpen komen uit de grond, de paashaas is geweest en de

Nadere informatie

Gantellaan JK Pijnacker T: Frisheid in de lucht!

Gantellaan JK Pijnacker T: Frisheid in de lucht! Gantellaan 21-24 2642 JK Pijnacker T: 015-737 04 69 info@team4talent.org Frisheid in de lucht! Nieuwsbrief oktober 2016 September was de maand van de hittegolf. Zomer in de herfst, nog nooit was het zo

Nadere informatie

Gantellaan JK Pijnacker T: Laat juni maar komen!

Gantellaan JK Pijnacker T: Laat juni maar komen! Gantellaan 21-24 2642 JK Pijnacker T: 015-737 04 69 info@team4talent.org Laat juni maar komen! Nieuwsbrief juni 2016 De maand mei is bij de meeste scholen een maand met twee weken vakantie. Juist in de

Nadere informatie

De blaadjes vallen van de bomen

De blaadjes vallen van de bomen Gantellaan 21-24 2642 JK Pijnacker T: 015-737 04 69 info@team4talent.org De blaadjes vallen van de bomen Nieuwsbrief november 2016 Oktober is de maand van de herfstvakantie en november de maand waarin

Nadere informatie

Gantellaan JK Pijnacker T: Jaaroverzicht Terugblik op het 2016 van Team4Talent

Gantellaan JK Pijnacker T: Jaaroverzicht Terugblik op het 2016 van Team4Talent Gantellaan 21-24 2642 JK Pijnacker T: 015-737 04 69 info@team4talent.org Jaaroverzicht 2016 Terugblik op het 2016 van Team4Talent Allereerst wensen wij u een mooi en sportief 2017. Na alle oliebollen en

Nadere informatie

Gantellaan JK Pijnacker T: Laat mei maar komen!

Gantellaan JK Pijnacker T: Laat mei maar komen! Gantellaan 21-24 2642 JK Pijnacker T: 015-737 04 69 info@team4talent.org Laat mei maar komen! Nieuwsbrief mei 2016 Wist u dat... Op 31 augustus 1885 voor het eerst Prinsessedag werd gevierd? Dat was de

Nadere informatie

Gantellaan JK Pijnacker T: Oktober vijs, november grijs, december ijs!

Gantellaan JK Pijnacker T: Oktober vijs, november grijs, december ijs! Gantellaan 21-24 2642 JK Pijnacker T: 015-737 04 69 info@team4talent.org Oktober vijs, november grijs, december ijs! Nieuwsbrief december 2016 Het einde van het (kalender)jaar komt echt in zicht. November

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.2 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 18 Agenda 30-05 t/m 3-06 Avondvierdaagse 8-06 Groep 1-2 vrij Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. 13-06 t/m 17-06 FEESTWEEK JOHANNESSCHOOL

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Sportdag gemeente Dongen

Sportdag gemeente Dongen Sportdag gemeente Dongen 25 april 2013 In samenwerking met de combinatiefunctionarissen sport, Atledo, Olympia en MHC Liberty 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Mededelingen vanuit de organisatie... 4 Schoolinformatie...

Nadere informatie

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus.

Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Berg en Dal, 4-3- 16 Betreft: nieuwsbrief 6 Bijlagen: - Aanmeldformulier - Flyers: NK schaken, Bike Challange, sportteam SWG, bezoek wedstrijd Nederlands elftal onder 19 jaar en EHBO- cursus. Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TALENTA Schooljaar 2015-2016 November

NIEUWSBRIEF TALENTA Schooljaar 2015-2016 November NIEUWSBRIEF TALENTA Schooljaar 2015-2016 November Start van verschillende activiteiten : Van Talenta Beste leerlingen, Talenta Inmiddels is het nieuwe school jaar al ongeveer twee maanden bezig. Er wordt

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Molenwaard Actief. Nieuwsbrief Molenwaard Actief

Molenwaard Actief. Nieuwsbrief Molenwaard Actief Molenwaard Actief Per 1 april 2014 is Molenwaard gestart met het project Molenwaard Actief. Binnen het project Molenwaard Actief wordt een bijdrage geleverd aan een gezonde, sportieve en leerzame leefomgeving

Nadere informatie

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank.

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank. Nieuwsbrief 15 7 april 2017 2016-2017 Inhoud Mobiele nummers... 1 Informatieboekje Duinsprong ( vanuit Ouderbetrokkenheid 3.0)... 1 Bloemetjesactie Spannend Speelplein... 1 Speeltoestellen... 2 Koningspelen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f Nummer 1, 28 augustus 2015 N i e u w s b r i e f www.dekeizerskroonpijnacker.nl info@dekeizerskroonpijnacker.nl tel: 015-361 30 05 Belangrijke data Donderdag 3 september vergadering OV, 20.00 uur Zondag

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 16 N I E U W S B R I E F 15 mei 2019 Terugblik De vakantie ligt alweer even achter ons, maar toch blikken we nog even terug. Zo vond het schoolvoetbaltoernooi in april plaats, waar we met diverse groepen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Actie Klimaatmakers gezocht. Samenwijs Starrebos doet mee aan de prijsvraag om geld binnen te halen om het groene schoolplein te kunnen realiseren.

Actie Klimaatmakers gezocht. Samenwijs Starrebos doet mee aan de prijsvraag om geld binnen te halen om het groene schoolplein te kunnen realiseren. Nieuwsbrief 11-04- 2 0 1 9 Belangrijke data: 11 april: uitslag verkeersexamen groep 7 12 april: Koningsspelen 19 april: Goede vrijdag (let op géén vrije dag) 20 april t/m 5 mei: Vakantie 16 mei: Starrebos

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 1. Agenda Datum tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe. 25 maart Alle groepen

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen juli 2018

Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen juli 2018 Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar voor ouders, kinderen en gymdocenten van basisscholen in Noord.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS BIJLAGE. Ingezonden mededelingen 18 april Volley 2B Volleybal clinic op het Baken bij Koningsdag

NIEUWSFLITS BIJLAGE. Ingezonden mededelingen 18 april Volley 2B Volleybal clinic op het Baken bij Koningsdag NIEUWSFLITS BIJLAGE Ingezonden mededelingen 18 april 2019 De mededelingen in deze bijlage zijn niet per definitie een aanbeveling van school, maar ons doel is om u hiermee in elk geval veelzijdige kind-gerelateerde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 juli 2017

Nieuwsbrief 14 juli 2017 Nieuwsbrief 14 juli 2017 Klaar-overs Judo Belangrijke data Eindfeest 2017 Studiedag maandag 17 juli Aanbod Aslan 2017 2018 & zomerschool Klaar-overs Ouders en kinderen verrasten dinsdag 11 juli hun vaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019 De SpectrOm Nummer 13, 18 april 2019 Agenda Vrijdag 19 april : Goede vrijdag, alle kinderen vrij Maandag 22 t/m vrijdag 3 mei : Meivakantie Maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni : Avond 4 daagse Woensdag 8

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt!

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt! LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / 2019 Follow your Sun biedt 10 wekelijkse lessen van 1.5 uur waarin kinderen hun talenten en die van hun klasgenoten ontdekken en leren te gebruiken. Tijdens de

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Jaren lang is er bij Oost-Arnhem het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor drie scholen in de omgeving. De groepen 3 t/m 5 speelden op deze dag wedstrijdjes tegen

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Juni In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4. Musical groep 8. Speellab groep 7-8. Afscheid Helma. Ontruimingsoefening

Juni In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4. Musical groep 8. Speellab groep 7-8. Afscheid Helma. Ontruimingsoefening In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Reggio groep 4 Musical groep 8 Speellab groep 7-8 Afscheid Helma Ontruimingsoefening BSO KOM Studiemiddag divergentie. Rekendag van groep 4 en 5 hebben geholpen

Nadere informatie

De Vreedzame school. Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar

De Vreedzame school. Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 13 oktober 2014 De Vreedzame school Als

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten April 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten April 2019 t Talent April 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is alweer bijna meivakantie. De afgelopen periode

Nadere informatie

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR 2017-2018 13-07-2018 Aftellen Op donderdag 19 juli willen we met alle ouders en leerlingen aftellen naar de zomervakantie. Om 15.05 uur verzamelen alle leerlingen met alle schoolspullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. In het programmaboekje vindt u onze visie, het aanbod van het komende jaar en maakt u kennis met onze verschillende werknemers.

PROGRAMMABOEKJE. In het programmaboekje vindt u onze visie, het aanbod van het komende jaar en maakt u kennis met onze verschillende werknemers. 2016-2017 PROGRAMMABOEKJE Voor u ligt het programmaboekje van Sportservice Hardenberg. In het programmaboekje staan de activiteiten voor het komende schooljaar. Dit jaar proberen wij weer een uitdagend

Nadere informatie

Walk4Food Handleiding

Walk4Food Handleiding Walk4Food Handleiding Inhoud Inleiding 3 1. Wat is Walk4Food? 3 2. Samenstelling team 4 3. De organisatie stap voor stap 4 4. Na afloop van de sponsorloop 5 5. Tips 6 Bijlage: Opzet persbericht 7 2 Inleiding

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio?

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio? Sport Sport Wat is Sport Studio? Sporten is voor iedereen, ook op het Rijnlands. Natuurlijk zijn er op deze school de lessen bewegingsonderwijs maar daarnaast nemen alle leerlingen van de onderbouw deel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode stonden er weer leuke activiteiten van Ben Bizzie op het programma. Op alle scholen kon er meegedaan worden met trefbalspelen en expeditie Robinson. Hierbij werd in twee kampen tegen

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Juni 2018, nummer 8 Inhoud Nieuwsbrief 8 1 Algemeen nieuws 1-2 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 3 Nieuws vanuit school 5 Nieuwsbrief 8 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT 16-03-2012 nummer 26 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 11 1. 10 minuten gesprekken 2. Praktische verkeerslessen

Nadere informatie

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Met veel plezier organiseert Basketbalvereniging Forwodians en De Combibrug het streetballtoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 in de

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief nr. 08 Vrijheid is meer dan de afwezigheid van oorlog meer dan een leven zonder angst meer dan een gevoel. Vrijheid is de zekerheid dat onze identiteit vastligt in Hem die ons leidt. Beste

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode zijn er weer veel leuke Ben Bizzie activiteiten voorbij gekomen!! Rennen en springen over obstakels bij freerunnen, dansles van een echte dansdocent en acrobatische trucjes bij Acrogym.

Nadere informatie

Scholing en evenementen

Scholing en evenementen ACADEMIE Scholing en evenementen 2018-2019 Beste collega, Met gepaste trots presenteren wij het scholingsaanbod van de Collage Academie 2018-2019. Professionalisering is belangrijk als je op school stappen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 40e jaargang nr. 17 Vrijdag Volgt u ons al!

NIEUWSBRIEF. 40e jaargang nr. 17 Vrijdag Volgt u ons al! NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 17 Vrijdag 15-05-2017 Volgt u ons al! 25-06 Hemelvaart vrij 26-06 Vrij 29-05 t/m 02-06 Avondvierdaagse 02-06 Vrijdag Theater groep 1 t/m 4 04-06 Pinksteren 05-06 Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 16 22 april 2016 Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek Op 1 april deden de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee aan een onderzoek van hoogleraar Leendert Olbroek. De heer Olbroek

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Nieuws vanuit de directie. Na een heerlijk sportieve dag willen we ouders bedanken voor hun hulp. We kijken terug op een geslaagde dag!

Nieuws vanuit de directie. Na een heerlijk sportieve dag willen we ouders bedanken voor hun hulp. We kijken terug op een geslaagde dag! Nieuwsbrief april 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Koningsspelen: Nieuws vanuit de directie Na een heerlijk sportieve dag willen we ouders bedanken voor hun hulp. We kijken terug op een geslaagde dag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen april 2018

Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen april 2018 Nieuwsbrief Sportactiviteiten voor ouders, kinderen en gymdocenten basisscholen april 2018 Dit is de vierde nieuwsbrief voor ouders, kinderen en gymdocenten van basisscholen in Noord. Deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter.

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Mei 2017 Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Op 13 april ging de clubavond stablefordcompetitie van start.

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief JOGG: Jongeren op gezond gewicht Onderaan deze nieuwsbrief kunt u de laatste nieuwsbrief van JOGG lezen.

Nieuwsbrief JOGG: Jongeren op gezond gewicht Onderaan deze nieuwsbrief kunt u de laatste nieuwsbrief van JOGG lezen. Nieuwsbrief 25 januari 2019 Agenda 8 februari: Studiedag, alle kinderen zijn vrij! 11 februari: Opvoedspreekuur 15 februari: Studiedag, alle kinderen zijn vrij! 18 t/m 22 februari: Voorjaarsvakantie Schooljaar

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden Hoe tevreden was je over het bezoek aan de kunstzaal? Tijdsduur kunstzaal? Wat vonden de leerlingen van het bezoek aan de kunstzaal? kunstzaal Hoe tevreden was je over de workshop? 1 Erg tevreden, de dames

Nadere informatie

Nieuwsflits najaar 2015

Nieuwsflits najaar 2015 NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Juni 2016 Nieuwsflits najaar 2015 w w w. m i k z. n l Terugblik Mikz helpt Villa Pardoes! De meivakantie is alweer even voorbij, maar dat neemt niet weg dat de kinderen van de vakantieopvang

Nadere informatie

De zomer is in aantocht...

De zomer is in aantocht... Muzieknieuws van Muziekcollectief Ouder-Amstel. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u of een gezinslid lessen volgt/volgde of interesse had in activiteiten bij Muziekcollectief Ouder-Amstel. Als u zich wilt

Nadere informatie

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 Nieuwsbrief Voor u ligt de vierde nieuwsbrief van Cobbenhagen Sport. Het afgelopen schooljaar heeft de sectie LO hard gewerkt om leerlingen extra beweegmogelijkheden

Nadere informatie