Koningsspelen en sportdag op 26 april 13. De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koningsspelen en sportdag op 26 april 13. De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen"

Transcriptie

1 J a a r g a n g 8, n r a p r i l Koningsspelen en Sportdag op 26 april 1 Koningsspelen en sportdag op 26 april 13 Aanstaande vrijdag 26 april 2013 vinden de Koningsspelen voor de groepen 5 t/m 8 én de sportdag voor de groepen 1 t/m 4 plaats. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 houden hun sportdag op en rondom de school. Verspreid over Grave zullen de kinderen van groep 5 t/m 8 deel nemen aan activiteiten waarvoor zij zich hebben ingeschreven. De dag starten we met een ontbijt op school voor alle kinderen. Dit zou gesponsord worden door Jumbo Nederland, maar het aantal scholen dat meedoet aan de koningspelen/sportdag is zo groot, dat Jumbo Nederland niet alle kinderen kan voorzien van een ontbijt. Wij willen het ontbijt echter door laten gaan en verzoeken u daarom uw kind zijn/haar ontbijt mee te laten nemen naar school (dus NIET eerst thuis al eten!!!) Dan ontbijten we met alle kinderen en leerkrachten samen. Om 9.00 uur, wanneer we klaar zijn met ontbijten, houden we een gezamenlijke warming-up op het schoolplein. Hieraan mogen ook de hulpouders deelnemen die zich hebben aangemeld. Vanaf 9.15 uur begint de sportdag van de groepen 1 t/m 4. Tenminste.. Dat is wel de bedoeling!!! We komen namelijk nog hulpouders tekort die spelletjes en/of groepjes kinderen willen begeleiden. Ouderhulp sportdag en koningsspelen Herhaalde oproep: Ouderhulp gevraagd CREA ochtend Meiden wederom door met prestatief schoolvoetbal Hartenaas opent Schoolbieb Recreatief schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Planten koningsboom 6 Laatste Jeelo Project van dit schooljaar De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen Vanaf 9.15 uur vertrekken ook de kinderen van de groepen 5 t/m 8 naar de diverse activiteiten en daarvoor hebben we nog steeds vervoer nodig. De kinderen blijven 1,5 uur bij die activiteit en gaan om uur terug naar school en ook daarvoor hebben we nog steeds vervoer nodig. (Eén groep kinderen heeft een activiteit die tot uur duurt.) Eenmaal terug op school gaan de kinderen lunchen/hun fruit eten. Om uur begint de meivakantie voor alle kinderen. Wij verzoeken u zich te melden wanneer u ons kunt helpen. Dit kan via mail of door het strookje op bladzijde 2 in te vullen en in te leveren bij de leerkracht van uw kind.

2 P a g i n a 2 J a a r g a n g 8, n r. 1 9 Ouderhulp Sportdag en Koningsspelen op 26 april 2013 Op vrijdag 26 april 2013 wordt de sportdag gehouden voor de kinderen van de groepen 1 t/m 4. Deze sportdag zal wederom gehouden worden op en rondom de school. Op hetzelfde moment nemen de kinderen van de groepen 5 t/m 8 deel aan de Koningsspelen elders in Grave. Meer hierover leest u op bladzijde 1. Om deze sportdag en Koningsspelen in goede banen te leiden is de organisatie nog op zoek naar ouders die groepjes kinderen en/of een activiteit willen begeleiden (gr. 1 t/m 4) of kinderen willen vervoeren/begeleiden naar hun activiteit (gr. 5 t/m 8). Kunt/wilt u ons helpen dan verzoek ik u onderstaand strookje in te vullen en in te leveren bij de leerkracht van uw kind. Doet dit uiterlijk woensdag 24 april Mochten we te weinig hulp krijgen, dan zijn we helaas genoodzaakt de sportdag voor de groepen 1 t/m 4 te annuleren. Een eventuele beslissing hierover zal donderdag genomen worden. Alvast bedankt. Directeur Hartenaas info@hartenaas.nl ************************************************************************** Naam ouder van uit groep Telefoonnummer: adres: O Wil graag helpen tijdens de sportdag van de groepen 1 t/m 4. O Wil graag kinderen vervoeren/begeleiden van de groepen 5 t/m 8. Wegbrengen vanaf 9.15 uur (dat kan zijn per auto, dan wel te voet) Ophalen om uur (dat kan zijn per auto, dan wel te voet) Uiterlijke inleverdatum is woensdag 24 april 2013 bij de leerkracht van uw kind.

3 P a g i n a 3 J a a r g a n g 8, n r. 1 9 Prestatief Schoolvoetbal Toernooi Herhaalde oproep: Ouderhulp gevraagd CREA ochtenden Binnenkort willen we starten met de tweede ronde CREA ochtenden. We kunnen deze activiteiten slechts door laten gaan, wanneer er voldoende hulp is van ouders, verzorgers, opa s of oma s, ooms of tantes of We vragen dus uw hulp! De data zijn bekend. Het gaat om: Voor de groepen 1 en 2 Vrijdagochtend 31 mei en 7 juni Telkens van uur uur. Voor de groepen 3 t/m 8 Vrijdagochtend 31 mei, 7 juni, 14 juni en 21 juni (dag van het slotfeest) Telkens van uur uur. De tentoonstelling van de crea-dagen van de zomer moet nog gepland worden. Wanneer u ons wil helpen of wanneer u iemand kent die wil helpen, dan verzoek ik u onderstaand strookje in te vullen. Een mailtje sturen mag ook. U hoort dan z.s.m. of we voldoende hulp hebben om de activiteiten door te laten gaan! Directeur Hartenaas info@hartenaas.nl ************************************************************************** Naam ouder/opa/oma/oom/tante/ van uit groep wil graag helpen tijdens de CREA activiteiten bij: de groepen 1 en 2 op vrijdagochtend van de groepen 3 t/m 8 op vrijdagochtend van Uiterlijke inleverdatum is donderdag 25 april Graag inleveren bij de leerkracht van uw kind.

4 P a g i n a 4 J a a r g a n g 8, n r. 1 9 Meiden gaan wederom door met prestatief schoolvoetbal Op woensdagmiddag 17 april 2013 hebben onze meiden deelgenomen aan het prestatief schoolvoetbaltoernooi in Ravenstein. Daar verpulverden zij hun tegenstanders in de poule door alles te winnen en niet één doelpunt te incasseren. Dit alles leverde hen een ticket voor de derde ronde op. Deze derde ronde wordt op woensdagmiddag 15 mei 2013 gehouden op de velden van S.V. TOP te Oss. Het meisjesteam zal bestaan uit dezelfde namen als op 17 april. Dat zijn: Marieke Huisman (coach) Fleur Huisman Reneetje v.d. Venne Charis Janssen Lotte Huisman Jasmijn Adams Sara v.d. Wetering Julia Martens Hélène v.d. Venne Simone ter Horst Eline v.d. Laar Zeer waarschijnlijk zal Hans Huizing weer meegaan om de meiden te vervoeren én om als scheidsrechter (namens Hartenaas) te fungeren. We vertrekken om uur op school en het toernooi begint om uur. Op dit moment is nog niet duidelijk hoeveel wedstrijden we spelen en wanneer het toernooi afgelopen is. Succes dames! info@hartenaas.nl Zijn er nog broertjes en zusjes die tussen NU en eind volgend schooljaar 4 jaar worden? Wij verzoeken u hen in te schrijven op Hartenaas! (We weten dan hoeveel kinderen we volgend schooljaar mogen plaatsen.)

5 P a g i n a 5 J a a r g a n g 8, n r. 1 9 Hartenaas opent schoolbibliotheek Op woensdagochtend 15 mei 2013 opent Hartenaas, als eerste in de gemeente, de bibliotheek op school. Dan zal ook de naam, die gekozen is door de kinderen, worden onthuld. De bibliotheek zal gerund worden door vrijwilligers. Op dit moment zijn dat er vier. De exacte openingstijden tot aan de zomervakantie, vindt u bij de openingen van de school. Recreatief schoolvoetbaltoernooi voor groep 7/8 op 17 mei Op vrijdag 17 mei 2013 wordt het recreatief schoolvoetbaltoernooi gehouden op de voetbalvelden van V.V. Estria. Deze dag is het de bedoeling dat er gewoon lekker wordt gevoetbald en winnen niet het allerbelangrijkste is. Het toernooi wordt gespeeld met gemengde teams (jongens en meisjes door elkaar). Hartenaas zal deelnemen met 3 teams, waarvoor we dan ook 3 leiders nodig hebben. Inmiddels hebben zich twee ouders gemeld, te weten Marcel van Vonderen (vader van Fem) en Catelijne Adams (moeder van Jasmijn en Sanne). Wie wordt de derde leider/leidster? We zijn ook nog op zoek naar scheidsrechters. Hartenaas levert 3 teams en dient daarom ook 3 scheidsrechters mee te nemen. Wie wil/kan een aantal wedstrijden fluiten? Op dit moment is nog niet duidelijk hoe laat het toernooi begint en wanneer het toernooi afgelopen is. info@hartenaas.nl ************************************************************************* Naam ouder / grootouder / broer / zus / vriend / kennis van uit groep Telefoonnummer: adres: O O Wil graag een team begeleiden tijdens het schoolvoetbaltoernooi op 17 mei Wil graag fluiten tijdens het schoolvoetbaltoernooi Uiterlijke inleverdatum is dinsdag 14 mei 2013

6 P a g i n a 6 J a a r g a n g 8, n r. 1 9

7 Pagina 7 Jaargang 8, nr. 19 Planten Koningsboom op 30 april 2013 Op bladzijde 6 vindt u een affiche over het planten van de koningsboom op 30 april aanstaande. Alle kinderen zijn welkom. We verzamelen om uur voor het Stadhuis van Grave. Hieronder vindt u de plattegrond van de locatie waar de boom komt. Wij hopen op de komst van veel kinderen. Namens IVN Grave, Monique van den Hark Op 13 en 14 mei 2013 staan de werkjes die de kinderen gemaakt hebben tijdens de CREA ochtenden tentoongesteld. Komt u ook een kijkje nemen?

8 P a g i n a 8 J a a r g a n g 8, n r. 1 9 Laatste Jeelo project van dit schooljaar Op maandag 13 mei 2013 starten we met het laatste Jeelo project van dit schooljaar, genaamd Leren voor Later. Tijdens de opening, die start om 8.30 uur, mag u als ouder/verzorger uiteraard weer aanwezig zijn. In dit project staat het begrip ontwikkeling centraal. Mensen ontwikkelen zich persoonlijk, maar ook de samenleving ontwikkelt zich. Bij ontwikkeling is reflectie op jezelf en op het verleden erg belangrijk. Leerlingen leren dat je vooruit komt door stil te staan, terug te kijken en daarvan te leren. Bij de start van het project brengen de leerlingen hun talenten in kaart. Hoe kun je je talenten inzetten om jezelf en de maatschappij te verbeteren? Aan het einde van het project laten ze hun talenten zien. Het project Leren voor later bestaat uit 4 leerroutes: Groep 1 en 2: Een taak leren Groep 3 en 4: Een uitvinding doen Groep 5 en 6: Een beroep presenteren Groep 7 en 8: Een verkiezing houden Rode draden Van groep 1 naar groep 8 lopen de volgende rode draden door het project: Van talent tot expert: Leerlingen leren onderzoeken welke talenten ze hebben en hoe ze die kunnen inzetten en ontwikkelen. Van alleen tot samen: Leerlingen leren waarom samenwerken belangrijk is en waarom je daarbij afspraken en regels moet maken en taken moet verdelen. Van verleden tot toekomst: Leerlingen leren hoe het verleden het heden en de toekomst beïnvloedt. Van goed tot beter: Leerlingen leren wat het nut is van evalueren en het opstellen van verbeterpunten, zowel op persoonlijk vlak als in een groter verband (vooruitgang van de samenleving). Maatschappelijke organisaties Leerlingen bezoeken een oorlogsmuseum of vervoermuseum. Een inwoner uit een voormalige Nederlandse kolonie komt vertellen over oorlog en onderdrukking en hoe dit nu nog doorwerkt. Een trainer in evaluatietechnieken geeft een workshop. Mensen uit de beroepspraktijk, zoals een beroepskeuzeadviseur of een arbeider, vertellen hoe je goed kunt worden in je beroep. Leerlingen debatteren met een tweede kamerlid. Projectresultaat Leerlingen zetten hun talenten in, individueel of in groepjes. Ze maken voertuigen van de toekomst, maken een beroepen- en talentenwand of houden een presentatie over een beroep. Ze vormen zich een mening over de toekomst van Nederland binnen Europa door het houden van een debat en een referendum. Team Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. 1 a p r i l 2 0 1 4 Hartenaas en De Sprankel één nieuwe (Brede) School Afgelopen week zijn de besturen van Stichting Invitare Openbaar Onderwijs (waarvan Hartenaas deel uitmaakt) en Optimus (waarvan De

Nadere informatie

Juf. Elly stopt ermee.

Juf. Elly stopt ermee. 1 7 a p r i l 2 0 1 4 Juf. Elly stopt ermee. 1 Belangrijke data 1 Juf. Elly stopt ermee. Beste ouders, Na 13 jaar gewerkt te hebben als leerkracht van groep 1 en 2 stop ik aan het einde van dit schooljaar

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. 1 7 m a a r t 2 0 1 4 Ouderhulp gevraagd voor CREA ochtenden 1 Ouderhulp gevraagd voor CREA ochtenden Op 11, 18 en 25 april 2014 organiseren wij weer CREA- 'ochtenden' voor groep 3 t/m 8. Voor groep 1

Nadere informatie

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school.

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school. J a a r g a n g 7, n r. 9 1 m a a r t 2 0 1 2 Jeelo project Zorgen voor dieren 1 Jeelo project Zorgen voor dieren Op maandag 12 maart 2012 starten we met een nieuw Jeelo project genaamd Zorgen voor dieren.

Nadere informatie

Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De schoolgids vindt u op onze website. Een papierversie kunt u aanvragen. Avond 4 Daagse 2013

Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De schoolgids vindt u op onze website.   Een papierversie kunt u aanvragen. Avond 4 Daagse 2013 J a a r g a n g 8, n r. 2 1 2 2 m e i 2 0 1 Ouders gezocht voor OR 1 Avond 4 Daagse 201 2 Ouders gezocht voor OuderRaad (OR) De leden van de OuderRaad zijn naarstig op zoek naar ouders die de Raad willen

Nadere informatie

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website.

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website. J a a r g a n g 1 0, n r. 1 0 9 a p r i l 2 0 1 5 Sportdag/Vervroegde Koningsspelen op vrijdag 17 april 2015 Op vrijdagochtend 17 april 2015 vindt onze jaarlijkse Sportdag plaats. Dit jaar wordt deze grotendeels

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Beste ouder(s), verzorger(s),

De schoolgids vindt u op onze website.  Beste ouder(s), verzorger(s), 4 j u n i 2 0 1 4 Groep samenstelling 2014-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Enige tijd geleden heeft u op de Nieuwsbrief kunnen lezen dat we volgend jaar, vanwege het groeiende aantal leerlingen dat

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Ouder informatieavond

Ouder informatieavond J a a r g a n g 1 0, n r. 1 5 s e p t e m b e r 2 0 1 4 Ouder informatieavond 1 Ouder informatieavond Belangrijke data 2 Hulpouders gezocht 2 Fietsen op het schoolplein is verboden. Grave Atletiek 3 2

Nadere informatie

Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar

Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar Jaargang 12, nr. 12 21 maart 2017 Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar 2017-2018 Een kleine vier maanden voor het einde van het schooljaar worden de contouren voor het nieuwe schooljaar zichtbaar.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. J a a r g a n g 9, n r. 7 2 7 n o v e m b e r 2 0 1 3 Reminder: Sinterklaas op 5 december 2013 Tijdens het Sinterklaasfeest op 5 december 2013 zullen we een continurooster hanteren. Dit betekent dat de

Nadere informatie

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur.

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur. Inhoud Kijkavond De OR Speelgoed- en kledingbeurs Sponsorloop Koningsspelen Techniekwedstrijd Verkeersexamen Schoolvoetbal Activiteiten Julien Project Vlinders Kijkavond donderdag 7 april 18.30 uur tot

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC Schoolbericht 17 Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni 2019 Don 6 juni BLOC VLOC Enkele data: 7 juni Kennismaken MB 10 juni Tweede Pinksterdag 11 en 12 juni Studiedagen; de kinderen zijn vrij 13 juni

Nadere informatie

Belangrijke data. Vrijdag 14 april: Goede vrijdag; alle kinderen vrij

Belangrijke data. Vrijdag 14 april: Goede vrijdag; alle kinderen vrij WEEKBULLETIN 29 Jaargang 36 14-04-2017 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Vrijdag 14 april: Goede vrijdag; alle kinderen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoud BHV en EHBO Dyslexie informatiemiddag Van de MR. Schoolvoetbal

Belangrijke data. Inhoud BHV en EHBO Dyslexie informatiemiddag Van de MR. Schoolvoetbal Schooljaar 2013-2014 Verschijnt 2-wekelijks Datum 04-04-2014 Belangrijke data wo. 9 april wo. 9 april vr. 18 t/m ma. 21 april wo. 23 april vr. 25 april za.26 april Paasknutselcircuit Schoolvoetbal Paasweekeinde

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

De bibliotheek op school

De bibliotheek op school J a a r g a n g 8, n r. 7 5 n o v e m b e r 2 0 1 2 De bibliotheek op school 1 De bibliotheek op school Per 1 april 2013 sluit de jeugdcollectie afdeling van de bibliotheek in Grave. Met ingang van 1 januari

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. Jaargang 13, nr. 8 23 februari 2018 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost 1 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost Neem eens een kijkje op http://kcgraveoost.blogspot.nl/ Daar vindt u allerlei info die te maken

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer School van de week De leerlingen hebben kortingskaartjes meegekregen van zwembad de Steense in Wolvega. Deze kaartjes zijn geldig op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april. Cultuurproject Linde Stede Vrijdag

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Dag van de Koningsspelen Vrijdag 21 april vieren we op onze school de dag van de Koningsspelen. Alle kinderen mogen deze dag gerust in het oranje naar school komen. s Morgens beginnen we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga 23 april 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief 11 Agenda Verjaardagen April April 24 Verkeerstruck op school 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data: T/m vrijdag 3 mei Meivakantie Alle kinderen vrij Woensdag 15 en donderdag 16 mei Dansen in de Arena (voor alle groepen) Donderdag 16 mei MR-vergadering Maandag 20 mei OR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

8 maart 2016 nr 13. Data om te onthouden

8 maart 2016 nr 13. Data om te onthouden 8 maart 2016 nr 13 Data om te onthouden Maart Inloop op dinsdag 14 maart Schoolfotograaf 16 maart Schoolvoetbal jongens 5/6 meisjes 5/6 en 7/8 19 maart Tuinwerkdag 9.00 14.00 23 maart Schoolvoetbal jongens

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Het Plakkaat. 20 april 2016

Het Plakkaat. 20 april 2016 Basisschool Op De Horst School voor primair en ervaringsgericht onderwijs Plakseweg 3, 6562 LR Groesbeek Telefoon: 024-3976072 E-mail:ego@bs-opdehorst.nl Internet: www.bs-opdehorst.nl Het Plakkaat 20 april

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Donderdag 14 maart 2013 week 11

Donderdag 14 maart 2013 week 11 Donderdag 14 maart 2013 week 11 AGENDA - Vrijdag 15 maart: 2 e rapport mee - Maandag 18 maart: vaccinatie 9-jarigen - Maandag 18 maart: ALV - Dinsdag 19 maart: 10-minutengesprekken - Donderdag 21 maart:

Nadere informatie

Speelgoedmiddag groep 1/2. Talent in de tent

Speelgoedmiddag groep 1/2. Talent in de tent Wadenoijen 16-04-2015 Jaargang 23 Waayer Nieuws 15 www.waayer-wadenoijen.nl Speelgoedmiddag groep 1/2 De speelgoedmiddag voor groep 1/2 van 24 april is, in verband met de Koningsspelen, verzet naar morgen

Nadere informatie

Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt Jaargang 14, nummer 10 Vrijdag 07-11-2014 Medicijnen Leerkrachten krijgen soms het verzoek van ouders om kinderen bepaalde medicijnen toe te dienen. De school verleent medewerking aan zo n verzoek van

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Mei 2015 MEI 2015

Nadere informatie

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 maart 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 14 Van de directie In deze Lijstereens een aantal berichten op herhaling. Het is deze week

Nadere informatie

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Bijbelse verhalen Week 14; maandag 3 april t/m vrijdag 7 april Weekthema: Met eigen ogen.. Verhalen en lied: paasliturgie; van intocht in Jeruzalem t/m Emmasgangers Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website. Belangrijke data schooljaar

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website.   Belangrijke data schooljaar Jaargang, nr. 0 28 maart 208 Regionale onderwijsstaking vrijdag april 208 Via de Parro app heb ik u toegezegd dat ik u vóór het Paasweekend zou laten weten of Hartenaas deelneemt aan de Regionale Primair

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF 18 april 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF 18 april 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF 18 april 2019 Agenda 19-04 Goede Vrijdag, vrij 22-04 2e Paasdag, vrij 25-04 Speelgoedmiddag groep 1 en 2 25-04 Kamp Vught groep 8 26-04 Koningsspelen 29-04/03-05 Meivakantie 09-05 Schoolfotograaf

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief : 17 maart 2017

Nieuwsbrief : 17 maart 2017 Nieuwsbrief : 17 maart 2017 Algemeen: Vanaf 28 maart komt op dinsdag- en donderdagochtend Elisabeth Bossinga bij ons op school om ondersteunende taken te doen. Elisabeth zal tot 11.45 in de school de zogenaamde

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

DE WIJZER. Regelmatig krijgt de school via de mail de vraag om een nieuwe inlogcode voor de SKOZapp. Helaas is de school niet gemachtigd

DE WIJZER. Regelmatig krijgt de school via de mail de vraag om een nieuwe inlogcode voor de SKOZapp. Helaas is de school niet gemachtigd Pater Ullingsstraat 3 6023 AM Budel-Schoot Tel: 0495-494343 Directeur: 0612326731 e-mail: infodewereldwijzer@skozok.nl DE WIJZER Jaargang 8 nr. 02 30 sept. 2016 SKOZAPP Regelmatig krijgt de school via

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

MAIL STUREN AAN OUDERS

MAIL STUREN AAN OUDERS SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 26 april 2016 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 28 MAART 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl 15 januari 21 april 2015 2016 Nieuwsbrief 16 2015-2016 Koningsdag Op vrijdagochtend

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Hajo Peter v.d. Laan (donderdag) Rikst Achttien (in de voorjaarsvakantie) Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie