Rovos Rail: Van Victoria Falls naar Kaapstad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rovos Rail: Van Victoria Falls naar Kaapstad"

Transcriptie

1 Rovos Rail: Van Victoria Falls naar Kaapstad REIS - 10-daagse droomreis door Zuidelijk Afrika Per exclusieve prive trein van Victoria Falls naar Kaapstad Een reis door Afrika met de prachtig gerestaureerde Pride of Africa -trein van het Zuidafrikaanse Rovos Rail, een eersteklas hotel op wielen met veel aandacht voor service, uitstekende maaltijden en wijnen. Een onvergetelijke reiservaring! Alle gasten aan boord van de luxe Rovos trein logeren in klassieke, met mahoniehouten panelen gedecoreerde privé-compartimenten. Er zijn compartimenten van verschillende afmetingen maar alle compartimenten hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. In het midden van de trein bevinden zich de twee sfeervolle restaurantrijtuigen en een lounge-rijtuig. Aan het einde is er de observatiewagen met grote panoramische ramen, een open achterdek en een bar. Alle maaltijden, wijnen en bardrankjes zijn inbegrepen. De trein heeft plaats voor maximaal 72 gasten. Deze reis begint met een verblijf in het historische Victoria Falls Hotel, vlakbij de beroemde watervallen. Vervolgens gaat u op het kleine station naast het hotel aan boord van Rovos Rail. De trein vertrekt in zuidoostelijke richting. De volgende ochtend gaat u op safari in het Hwange National Park. Daarna reist u verder door Zimbabwe naar Zuid-Afrika terwijl u kunt genieten van steeds wisselende landschappen en de uitmuntende service aan boord van de trein. In Pretoria wordt u verwelkomd op het eigen station van Rovos Rail dat geheel in Victoriaanse stijl is opgetrokken. Verder zuidwaarts bezoekt u de diamantstad Kimberley met het diamantmuseum. Na een stop in het historische Matjiesfontein bereikt de trein zijn eindbestemming: Kaapstad. Na een nacht verblijf in The Bay Hotel vliegt u per KLM huiswaarts. Wilt u uw reis verlengen? Dan hebben wij diverse verlengingsarrangementen voor u. Er is internationaal veel belangstelling voor deze unieke reis waardoor deze vaak lang tevoren is volgeboekt. Incento Treinreizen heeft op diverse vertrekdata in 2018 enkele plaatsen kunnen reserveren voor belangstellenden uit Nederland. Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg Vrijdag uur: Vertrek per KLM voor de rechtstreekse dagvlucht naar Johannesburg uur: Aankomst op de internationale luchthaven van Johannesburg. Overnachting in het Hotel City Lodge Airport Johannesburg op 5 minuten lopen van het aankomstgebouw. Dag 2 - Johannesburg - Victoria Falls Zaterdag Ontbijt in het hotel uur: Vertrek per British Airways voor de vlucht naar Victoria Falls uur: Aankomst op de luchthaven van Victoria Falls, Zimbabwe. Aansluitende transfer naar het beroemde Victoria Falls Hotel voor een nacht verblijf. Lunch na aankomst in het hotel uur: Vertrek voor een Sunset Cruise met cocktails op de machtige Zambezi-rivier. Diner en overnachting in het Victoria Falls Hotel.

2 Dag 3 - Victoria Falls - Zimbabwe Zondag Ontbijt in het hotel. Een groot deel van de dag is vrij om activiteiten naar eigen keuze te ondernemen. Vanuit het Victoria Falls Hotel is het een korte wandeling naar de bovenrand van de watervallen waar de enorme watermassa s naar beneden storten. Andere mogelijkheden zijn een helikoptervlucht, een wandeling met leeuwen, een partijtje golf of een bezoek aan een krokodillenfarm. De lunch is in het Victoria Falls Hotel uur Vertrek van het kleine Victoria Falls station aan boord van de Pride of Africa van Rovos Rail. De trein rijdt in zuidoostelijke richting naar Hwange National Park. Maak het u gemakkelijk in uw eigen comfortabele compartiment of geniet van een aperitief in de observatiewagen met zijn open achterdek terwijl de zon langzaam ondergaat uur Het diner wordt geserveerd in de twee restaurantrijtuigen uur De trein blijft gedurende de nacht staan in Kennedy Siding. Overnachting aan boord van de trein.. Dag 4 - Op safari in Hwange National Park Maandag uur Vroege wake-up call. Een continentaal ontbijt wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen uur Vertrek in open voertuigen voor een safari in Hwange National Park, op zoek naar de Big Five uur Na terugkeer in de trein wordt een brunch geserveerd in de restaurantrijtuigen, tot uur. De trein rijdt via Gwaai en Dete richting Bulawayo, de tweede stad van Zimbabwe en hoofdstad van Matabeleland uur Middagthee wordt geserveerd in de lounge- en observatierijtuigen uur Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen. Grensformaliteiten vinden plaats in Beitbridge op de grens met Zuid-Afrika. Overnachting aan boord van de trein. Dag 5 - Per trein door Zuid-Afrika Dinsdag uur Het ontbijt wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen tot uur. De trein rijdt verder zuidwaarts richting Polokwane uur De lunch wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen als de trein de Steenbokskeerkring passeert uur Middagthee wordt geserveerd in de lounge- en observatierijtuigen. De trein doorkruist het Warmbaths en Nylstroom uur Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen terwijl de trein richting Highveld rijdt uur De trein blijft gedurende de nacht staan in Krugersdorp. Overnachting aan boord van de trein op het Pyramid Station. Dag 6 - Pretoria Woensdag uur:

3 Het ontbijt wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen tot uur terwijl de trein richting Pretoria rijdt uur: Aankomst in Pretoria op het eigen Rovos Rail Station, dat de uitstraling en sfeer van de koloniale jaren 30 heeft. U vertrekt voor een rondrit door Pretoria met aansluitend een lichte lunch waarna u terugkeert naar Rovos Rail Station uur: Vertrek aan boord van de Pride of Africa. Dit rit gaat nu zuidwaarts via Johannesburg en langs de goudmijnen van Witwatersrand uur: Middagthee in de lounge- en observatierijtuigen uur: Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen. Overnachting aan boord van de trein Dag 7 - Diamantstad Kimberley Donderdag uur: Het ontbijt wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen tot uur terwijl de trein naar Kimberley rijdt. Vlak voor aankomst in Kimberley ziet u vanuit de trein op de oevers van een klein meer een gigantisch lint van duizenden flamingo s uur: Aankomst in Kimberley voor een bezoek aan het diamantmijnmuseum. De diamantrush in Kimberley beleefde aan het eind van de 19e eeuw een ware diamantrush. U kunt ook de gerestaureerde gebouwen uit de Belle Epoque bezichtigen en een blik werpen in de Big Hole waaruit bijna 15 miljoen karaatdiamanten gedolven uur: Terug aan boord van de trein en vertrek richting Matjiesfontein via De Aar uur: De lunch wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen uur: Thee in de lounge- en observatierijtuigen. De trein rijdt door de fascinerende leegte van de Karoo-woestijn die door de ondergaande zon in een rood avondlicht wordt gedoopt uur: Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen. Overnachting aan boord van de trein. Dag 8 - Historisch Matjiesfontein en Kaapstad Vrijdag uur: Het ontbijt wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen tot uur uur: De trein stopt in het Victoriaaanse stadje Matjiesfontein, waar de tijd al lang lijkt stil te staan. Hier kunt u wandelen en het historische Lord Milner Hotel bezichtigen of het stationsmuseum of het kleineautomuseum uur: De trein vervolgt zijn reis naar Kaapstad over een prachtig traject door de Hex River Mountains uur: De lunch wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen uur: Thee in de lounge- en observatierijtuigen. Na het passeren van de grote tunnel rijdt u door het weldadig groene wijngebied rond Paarl uur: Aankomst op het station van Kaapstad. Transfer naar het The Bay Hotel. Diner op eigen gelegenheid (niet inbegrepen). Overnachting in het The Bay Hotel.

4 Dag 9 - Kaapstad Zaterdag Ontbijt in het hotel. Het grootste deel van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden. Een bezoek aan de altijd gezellige Waterfront is zeker de moeite waard. Bij helder weer is de kabelbaan naar de Tafelberg een aanrader. Alternatieven zijn een excursie naar Robbeneiland, de Botanische Tuinen van Kirstenbosch of een helikoptervlucht boven de stad. Lunch en diner op eigen gelegenheid (niet inbegrepen) uur: Transfer van het hotel naar de luchthaven van Kaapstad uur: Vertrek per KLM voor de rechtstreekse vlucht naar Amsterdam. Dag 10 - Einde reis Zondag uur: Aankomst op Schiphol. (Genoemde tijden en routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen) Prijzen & Vertrek 10-daagse reis - per Rovos Rail van Victoria Falls naar Kaapstad Vertrekdata 2018 Prijzen per persoon op basis van gedeeld compartiment Pullman Compartiment Deluxe Compartiment 9 februari maart juni november Toeslag alleengebruik op aanvraag op aanvraag Inbegrepen in de reissom: Treinreis Victoria Falls-Pretoria en Pretoria-Kaapstad met Rovos Rail: 5 nachten accommodatie in een privé- compartiment met ba Vluchten Amsterdam-Johannesburg en Kaapstad-Amsterdam per KLM* inclusief belastingen en brandstofheffingen Vlucht Johannesburg-Victoria Falls per British Airways of South Africa Airways incl. belastingen en brandstofheffingen Diensten van ervaren tourmanagers en treinpersoneel tijdens de gehele treinreis 1 nacht accommodatie in Hotel City Lodge Airport Johannesburg 1 nacht accommodatie in het historische Victoria Falls Hotel in Victoria Falls 1 nacht accommodatie in het The Bay Hotel in Kaapstad Alle maaltijden tijdens de reis m.u.v. een lunch en diner op dag 9 in Kaapstad Alle alcoholische en non-alcoholische dranken (incl. wijnen) aan boord van Rovos Rail Sunset Cruise op de Zambezi-rivier in Victoria Falls Stadstour in Pretoria Diamantstad Kimberley met bezoek aan de Big Hole en het openluchtmuseum Bezoek Victoriaans Matjiesfontein Alle excursies incl. entreegelden en o.l.v. ervaren Engelssprekende gidsen Alle transfers en bagage-service in de hotels en op de stations Uitgebreide reisinformatie * KLM-tarief gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekin

5 reserveren. Niet inbegrepen in de reissom: Fooien en uitgaven van persoonlijke aard Lunch en diner op dag 9 in Kaapstad Dranken bij de maaltijden in de hotels Visumkosten voor Zimbabwe (USD 30,-) Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten) Bijdrage Calamiteitenfonds (Euro 2,50 per boeking) Reisvoorwaarden: Op deze reis zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden van toepassing alsmede de volgende aanvullende betalings- en annuleringsvoorwa Betalingen: Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan. Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan. Annuleringskosten: Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd: bij annulering tot 30 dagen voor vertrek: de aanbetaling (= 25% van de reissom); bij annulering op 30 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom. De trein 'The Pride of Africa'- Rovos Rail 'The Pride of Africa' is de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel. Aan boord geniet u van vijfsterren en -service èn van het steeds wisselende Afrikaanse landschap. Regelmatig wordt gestopt voor excursies. Rovos Rail - introductie van de trein Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool geworden voor stijlvolle treinreizen in zuidelijk Afrika. De Zuidafrikaanse onderneme treinliefhebber Rohan Vos, reisde in de afgelopen 25 jaar door heel zuidelijk Afrika, steeds op zoek naar afgedankte historische treinwagon (stoom)locomotieven. Als gevolg van zijn passie en oog voor detail ontstonden in de loop der jaren meer dan 90 prachtig gerestaureerde ri elegantie en romantische sfeer van het koloniale tijdperk van begin 20e eeuw zijn gecombineerd met alle hedendaagse gemakken en com een eigen geschiedenis - sommige hebben ooit koninklijke gasten vervoerd - andere werden als restaurant gebruikt of stonden jarenlang o zijspoor. De Pride of Africa - de trots van Afrika - is de benaming voor de nostalgische treinen waarmee Rovos Rail de gouden eeuw van h doet herleven.. De compartimenten De trein heeft in totaal 36 klassieke, met mahoniehouten panelen gedecoreerde privé-compartimenten. Zij bieden elk plaats aan maximaal Afhankelijk van de geboekte categorie zijn ze tot 16 m2 groot. Daarmee biedt Rovos Rail de grootste slaapcompartimenten op rails ter wer

6 Elk compartiment heeft een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een kledingkast, een grote spiegel, een 220-volt stopcontact m verloopstekker, een thee- en koffiezetapparaat, een intercom en een kluis. De minibar wordt door uw gastvrouw naar uw wens gevuld met alcoholische en non-alcoholische dranken. De ramen in de compartimenten kunnen worden geopend en er is individueel regelbare aircond verwarming. Elk compartiment heeft een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel, haarföhn en een scheerstopcontact. Verder is en ee kluisje. De uiterst moderne technische uitrusting van de trein maakt het gebruik van douches en toiletten ook mogelijk als de trein stilstaat. Pullman Suite (7 m2) De compartimenten in de Pullman categorie hebben een 2-persoonsbed of 2 bedden boven elkaar. Overdag worden de bedden veranderd comfortabele zitbank. Deluxe Suites (11 m2) Deluxe compartimenten bieden beduidend meer ruimte dan Pullman. Er is keuze uit een 2-persoonsbed overdwars, een 2-persoonsbed in van de trein (dat ook als 2 x 1-persoonsbed kan worden opgemaakt) of 2 afzonderlijk 1-persoonsbedden in L-opstelling.

7 De Royal Suites (16 m2) Elk van de vier Royal compartimenten beslaat een half rijtuig. Er is een 2-persoonsbed (dat ook als 2 x 1-persoonsbed kan worden opgema met twee comfortabele fauteuils en een ruime badkamer die o.a. is voorzien van een heus Victoriaans bad en een aparte douche.

8 Eten & drinken aan boord Restaurantrijtuigen In het midden van de trein bevinden zich twee smaakvol gerestaureerde restaurantrijtuigen uit het Edwardiaanse en Art Deco tijdperk. De t plaats aan 2 en 4 personen en zijn gedekt met fijn linnen, zilveren bestek en porseleinen servies. Alle maaltijden worden in één zitting gese van de heerlijke menu s die worden bereid met verse, lokale producten en specialiteiten zoals wild en vis. Bij elk gerecht schenken vakkund gepassioneerde obers bijpassende Zuidafrikaanse wijnen. Maar u kunt ook een wijn kiezen van de uitgebreide wijnkaart. Kledingadvies: in deze sfeervolle omgeving dragen de heren s avonds een jasje met das en de dames een nette jurk. Voor overdag geldt: lichte, comfortabele vrijetijdskleding. Salonrijtuigen Het salonrijtuig in het midden van de trein is een gezellige plek voor een kop koffie of een cocktail terwijl indrukwekkende Afrikaanse landsc raam voorbijglijden. Aan het einde van de trein bevindt zich de populaire observatiewagen met een open achterdek. Het voorste deel van d salon/bar die is voorzien van grote panoramische ramen en gemakkelijke fauteuils en banken. Roken is alleen toegestaan in de aangrenze rokerslounge. Een reis met Rovos Rail is een ode aan het stijlvolle treinreizen in lang vervlogen jaren. Daarom zult u aan boord geen radio aantreffen. In een kleine boutique kunt u souvenirs kopen die speciaal voor gasten van Rovos Rail zijn vervaardigd. Zuid-Afrikaanse wijnen en andere drankjes Aan het begin van uw reis vindt u in uw compartiment een map met gedetailleerde informatie over de reisroute en de diensten aan boord v wijnen alsmede andere alcoholische en niet-alcoholische dranken zijn inbegrepen en worden ook in uw compartiment geserveerd.

9 Overige informatie Deze reis is te boeken bij: Incento Neemt u voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer (035) of adres info@incento.nl Website:

Combinatiereis Zuid-Afrika per luxe trein en cruiseschip

Combinatiereis Zuid-Afrika per luxe trein en cruiseschip Combinatiereis Zuid-Afrika per luxe trein en cruiseschip Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg 20 maart 2017 Vlucht met KLM van Amsterdam naar Johannesburg. Aankomst Johannesburg om 22.05 uur. U overnacht in

Nadere informatie

Rovos Rail: Namibië Safari

Rovos Rail: Namibië Safari Rovos Rail: Namibië Safari Lees hier een recent verslag van deze reis in De Telegraaf / Reiskrant De reis - 12-daagse reis door ongerept Namibie Enkele hoogtepunten 6 nachten in de Pride of Africa, een

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Cape to Cairo - Afrika

Cape to Cairo - Afrika Cape to Cairo - Afrika Dag 1 - Kaapstad Aankomst op Kaapstad International Airport en transfer naar het Cape Grace Hotel aan de V&A Waterfront. Welkomstdiner en Dag 2 - Kaapstad Vertrek naar Groot Constantia

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5

18-daagse rondreis. Zuid-Afrika Deluxe. Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 18-daagse rondreis Zuid-Afrika Deluxe Vanaf 6.795,- 2 t / m 1 9 s e p t e m b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Voor u ligt de brochure van een bijzondere reis. En dit bijzondere karakter heeft een reden.

Nadere informatie

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro Routeomschrijving Kaapstad - Caïro Dag 1: Aankomst Kaapstad. Transfer naar Cape Grace hotel bij V&A Waterfront. Welkom, diner en overnachting in het hotel. Dag 2: Om 08.30 uur wijnproeverij bij Groot Constantia

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

African Golf Safari ROUTE - Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg. Dag 2 - Pretoria en vertrek per Rovos Rail. Enkele hoogtepunten:

African Golf Safari ROUTE - Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg. Dag 2 - Pretoria en vertrek per Rovos Rail. Enkele hoogtepunten: African Golf Safari ROUTE - Een droomreis voor golfliefhebbers én mensen die van natuur, safari s en culinaire verwennerij houden. Al deze genoegens komen samen in deze schitterende 13-daagse rondreis

Nadere informatie

Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam

Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam Amsterdam - Venetie - Parijs per Venice Simplon-Orient-Express - Amsterdam Dag 1 - Amsterdam - Venetie zondag U vliegt met KLM vanuit Amsterdam naar Venetië. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze Engelssprekende

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival

Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival Trans-Mongolie Express inclusief Naadam Festival Route - Ingeklemd tussen Rusland en China heeft Mongolië haar eigen cultuur weten te behouden. Een prachtige gelegenheid om hiermee kennis te maken is het

Nadere informatie

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016

ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 ZUID-AFRIKAANS PATCHWORK 12 dagen / 9 nachten 07/09-18/09/2016 Bergen, woestijn, nationale parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie die doet dromen, niet enkel door zijn

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Vacations by Rail: Colonial America

Vacations by Rail: Colonial America Vacations by Rail: Colonial America De Route - Een treinreis terug in de tijd naar de bakermat van de Verenigde Staten met de trein van Amtrak vanaf Boston, via de eerste hoofdstad New York en Philadelphia

Nadere informatie

Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011

Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011 Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011 Safari in Botswana is een once-in-a-lifetime experience. De ongetemde wildernis, de pure natuur, de ongereptheid: Botswana is eigenlijk één grote wildpark

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op ieder gewenst moment Hoogtepunten: Maun: Audi Camp Central Kalahari: Haina Kalahari Lodge

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Golden Eagle Trans-Siberian Express (westwaarts)

Golden Eagle Trans-Siberian Express (westwaarts) Golden Eagle Trans-Siberian Express (westwaarts) Route - De Trans-Siberië spoorlijn is zonder twijfel s werelds meest beroemde en aansprekende treintraject. Het spoor slingert als een ijzeren lint van

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

ROVOS RAIL: Safari on Rails - Luxe treinreis door Afrika

ROVOS RAIL: Safari on Rails - Luxe treinreis door Afrika ROVOS RAIL: Safari on Rails - Luxe treinreis door Afrika De reis - 19-daagse treinreis van Tanzania naar Zuid-Afrika Hoogtepunten van de reis: Een unieke treinreis door vijf landen op de zuidelijke helft

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven van

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Treasures of India. India - Hoogtepunten: Dag 1 - Delhi-Arga. Dag 2 - Agra (Taj Mahal) - Ranthambore N.P. Dag 3 - Jaipur.

Treasures of India. India - Hoogtepunten: Dag 1 - Delhi-Arga. Dag 2 - Agra (Taj Mahal) - Ranthambore N.P. Dag 3 - Jaipur. Treasures of India India - DELHI AGRA RANTHAMBORE JAIPUR DELHI Hoogtepunten: Bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal Bezoek aan Agra Fort Tijgers spotten in Ranthambore N.P. Demonstratie polowedstrijd met

Nadere informatie

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Waterberry Lodge Chobe: Muchenje Lodge Savuti: Goha Hills Okavango: Pom Pom Camp Individuele reis Botswana totale reisduur

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie

Leon Varley Adventurous Walking Safari

Leon Varley Adventurous Walking Safari Leon Varley Adventurous Walking Safari Totale reisduur 14 dagen Individuele rondreis Verlenging mogelijk vertrek op elke gewenste data Een boeiende safari voor de meer avontuurlijke reiziger. Naast de

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls 10-daagse privé-safari door de mooiste natuurbestemming Ongetemd Botswana Alle hoogtepunten in 10 dagen: Victoria Falls, Chobe N.P, Moremi, Op privé-basis of in kleine groepen Exclusieve, kleinschalige

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

De reissom van de Air Cruise 'Parels van Afrika' per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag voor alleengebruik is 4.975,00.

De reissom van de Air Cruise 'Parels van Afrika' per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag voor alleengebruik is 4.975,00. 17-daagse Air Cruise 'Parels van Afrika' Vertrekdatum 11 maart 2018 De reissom van de Air Cruise 'Parels van Afrika' 29.750 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag voor alleengebruik is

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

MS Mstislav Rostropovich *****

MS Mstislav Rostropovich ***** MS Mstislav Rostropovich ***** Prijslijst Moskou - Sint Petersburg Vertrek Aankomst Dagen Nachten Seizoen 7 mei 14 mei 8 7 Laag 21 mei 28 mei 8 7 Tussen 4 juni 11 juni 8 7 Hoog 18 juni 2 juli 15 14 ***

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Hoogtepunten: Individuele reis Zambia totale reisduur 12 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Lusaka: Protea Safari Lodge Noord Kafue:

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015

11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015 11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015 Welkom in Botswana, het land van contrasten, zo betoverend dat u ze nooit meer vergeet. Deze 11-daagse fly-in

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe Desert & Delta 14 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden:

Nadere informatie