Hoofdweg MC Buitenkaag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoofdweg MC Buitenkaag"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 19 Schooljaar juni 2017 Hoofdweg MC Buitenkaag In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Welkom op school Diploma-uitreiking juf Rianne Evaluatiegesprek Wenmoment Musical groep 7/8 Afscheidsavond Inloopuur donderdag 13 juli Laatste schooldag groep 8 Afscheid groep 8 Laatste schooldag groep 1 t/m 7 Gezocht: nieuwe leden voor de oudervereniging Vanuit Pier K Vanuit de groepen Maandkalender Wist u dat? we vorige week met alle kinderen op schoolreisje zijn geweest? de bus ons naar pretpark Drievliet heeft gebracht? we daar allemaal enorm genoten hebben? we iets te laat terug kwamen? we gelukkig wel op tijd terug waren voor de onweersbui? we alle ouders die geholpen hebben willen bedanken?! Verjaardagen In de komende periode hebben we een aantal jarigen op de St. Willibrordus. Het Lang zal ze leven klinkt dan voor: 2 juli Jasmijn Buitink groep 1 2 juli Stijn Buitink groep 1 9 juli Juf Erna We wensen jullie een spetterend verjaardagsfeest toe!

2 Welkom op school Op 7 juli wordt Jesse Goossens vier jaar. Hij komt dan gezellig bij ons op school. We wensen Jesse een fantastische tijd op de St. Willibrordus toe! Diploma-uitreiking juf Rianne Juf Rianne heeft dit schooljaar de post HBO opleiding specialisme jonge kind gevolgd. Trots kunnen wij zeggen dat ze dit positief heeft afgerond. Donderdag 29 juni heeft ze haar eindpresentatie gehouden en haar diploma ontvangen. Rianne: van harte gefeliciteerd met deze prestatie! Evaluatiegesprek Maandag 3 juli vinden de evaluatiegesprekken voor de kinderen van de groepen 1 t/m 6 plaats. Tijdens dit gesprek wordt het schooljaar geëvalueerd en krijgen de kinderen hun rapport mee. De gesprekken voor de kinderen van groep 3 t/m 6 worden gehouden tussen de leerkracht, de ouder(s) en het kind. De gesprekken voor de kinderen van groep 1 en 2 is zonder kind. U heeft de uitnodiging voor het gesprek reeds ontvangen. De kinderen van de groepen 7 en 8 krijgen op maandag hun (besproken) rapport op maandag mee. Wenmoment Maandag 10 juli vindt vanaf uur het wenmoment plaats. De kinderen kunnen dan alvast een uurtje wennen aan hun nieuwe groep en leerkracht. Musical groep 7/8 Woensdag 12 juli laten de kinderen van groep 7/8 hun uitvoering van de musical De Trein zien. Dit optreden vindt plaats in de gymzaal. De deur gaat om uur open en om uur start de musical. De voorste rijen zijn voor de kinderen gereserveerd, zodat zij alles goed kunnen zien. We hebben dan ook het dringende verzoek voor u als ouder om niet tussen de kinderen te gaan zitten. Wij hebben een aantal ouders gevraagd aan de zijkanten van de plaatsen van de kinderen te gaan zitten om toezicht te houden, zodat de spelers niet afgeleid worden. We hopen zoveel mogelijk ouders en kinderen te mogen verwelkomen die naar het spektakelstuk van groep 7/8 komen kijken.

3 Afscheidsavond Aansluitend op de musical is de afscheidsavond van dit schooljaar. Deze vindt plaats in de Ontmoeting en is voor alle ouders en kinderen van school. Onder het genot van een drankje (het eerste drankje is op kosten van de school) is er de gelegenheid om het schooljaar met elkaar af te sluiten. Voor de kinderen is er een disco. Deze avond duurt tot uur. Inloopuur donderdag 13 juli Aangezien de afscheidsavond tot uur duurt en dit toch echt wel laat is, kunnen de kinderen op woensdag 13 juli een uurtje uitslapen. Om uur starten de lessen. De leerkrachten zijn vanaf uur in de groep. Laatste schooldag groep 8 Aangezien de kinderen van groep 8 allemaal naar een school voor voortgezet onderwijs gaan die in de regio Midden ligt en deze zomervakantie twee weken eerder start dan onze vakantie, hebben we ervoor gekozen om de kinderen een week eerder vakantie te geven. Op deze manier kunnen ze vijf weken genieten van de zomervakantie. Hun laatste schooldag is vrijdag 14 juli. Afscheid groep 8 Nog anderhalve week zijn ze de oudsten van de school en dan nemen we afscheid van onze kanjers van groep 8. Op vrijdag 14 juli zwaaien we de kinderen om uur uit. Het is natuurlijk leuk als u ook de leerlingen van groep 8 uitzwaait. U bent dan ook van harte welkom! De kinderen van groep 8 gaan na de vakantie naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs: Lauren Lof gaat naar het Fioretti College in Lisse en Lisanne Clemens, Tim Felthuis, Pippa Hoogeveen en Quinten Meerpoel gaan naar het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. We wensen jullie alvast een hele fijne middelbare schooltijd toe, maar eerst lekker genieten van jullie welverdiende vakantie! Komen jullie volgend jaar nog eens langs om jullie verhalen met ons te delen? Laatste schooldag groep 1 t/m 7 Op de jaarkalender staat dat de kinderen op vrijdag 21 juli hun laatste schooldag (een ochtend) naar school gaan. We hebben dit jaar geen gebruik hoeven te maken van de calamiteitenuren waardoor we deze ochtend vrij kunnen roosteren. De zomervakantie start dus op vrijdag 21 juli De kinderen komen donderdag 20 juli voor het laatst naar school.

4 Gezocht: nieuwe leden voor de oudervereniging De oudervereniging is op zoek naar twee nieuwe leden. Als lid van de oudervereniging bent u heel waardevol voor de school. U helpt het team bij de verschillende activiteiten die gedurende het schooljaar plaatsvinden. Natuurlijk wordt u hierbij ondersteund door de zittende leden. Daarnaast is de oudervereniging op zoek naar een nieuwe penningmeester. Komt u onze gezellige oudervereniging versterken? Geeft u dit dan door aan één van de leden of aan Erna van Steen. Hopelijk zijn we weer snel op volledige sterkte! Vanuit Pier K Aan het einde van de zomervakantie is het weer tijd voor de Kinderkunstdagen bij Pier K. Na weken van zon, zee, strand en plezier gaan we weer aan de slag met dans, theater, verf, klei en muziek. Kortom: door met de zomerpret, maar dan net even anders. Om al een tipje van de sluier op te lichten: We maken al striptekenend een reisje naar Transylvanïe, we trommelen op ons lichaam en op djembés, we maken van elkaar levende kunstwerken en nog veel meer Wanneer? Maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september Hoe laat? Van tot uur Waar? Pier K Hoofddorp Tarief? 25,50 per dag of 110,- voor een weekinschrijving De kinderkunstdagen zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De lunch en tussendoortjes worden verzorgd door Pier K. Ga naar voor het volledige programma van de kinderkunstdagen Foto s en filmpjes van voorgaande kinderkunstweken zijn te zien via onze Facebookpagina Nieuws uit de groepen Nieuws uit groep Wij zijn op schoolreisje geweest. Wij zijn met de bus naar Drievliet geweest. Het was leuk. We zijn in de splash, de Formule X, de uiltjesachtbaan, het spookhuis, de houten achtbaan, de snelle trein, de theekopjes, de mijnkarretjes en van de glijbaan met matjes geweest. We hebben patat met een frikandel of kroket gegeten. Aan het eind kregen we een ijsje. Daarna gingen we met de bus weer terug naar school. In de bus verstopten we ons voor de mama's en papa's. (geschreven door groep 3)

5 In de klas leren we nu alles over piraten, haaien, vissen en water. Raai de kraai is zelfs piraat geworden. Van papier maken we zelf een piratenmuts. Daarvoor moeten we prikken en knippen. In de bouwhoek wordt een piratenboot gemaakt met een kanon en vlaggenmast er bovenop. Met het kompas zoeken we de schat op. (geschreven door Nell, Louise en Ward) Op woensdag 12 juli is het feest in de klas. Juf Brenda en juf Rianne vieren dan hun verjaardag. Het zal een echt piratenfeest worden. Wat we gaan doen is nog een verrassing. Wel kunnen we vertellen dat de kinderen die dag verkleed naar school mogen komen en er geen pauzehap meegenomen hoeft te worden. De juffen zorgen voor drinken en lekkers. Vergeet niet gymkleding mee te nemen, want groep 1, 2 en 3 sluiten samen de ochtend af met een sportactiviteit. Nieuws uit groep 6-7 We zijn al ongeveer 4 weken bezig met het oefenen van de musical. Onze musical heet de trein. Het gaat over een trein met allemaal aparte passagiers en er gebeurt van alles. Het is een spannende reis van Amsterdam naar Marseille. Het is heel leuk om de musical te oefenen. In het begin moesten we nog heel veel werken en gingen we af en toe oefenen. Nu oefenen we de musical bijna elke middag en elke vrijdag komt Danitsja ons helpen. Vooral het leren van alle dansjes kost veel tijd. Nu we allemaal onze kleding en attributen hebben oefenen we in de gymzaal. Daar is ook de uitvoering op woensdag 12 juli. De eerste twee rijen stoelen zijn gereserveerd voor de familie van de kinderen uit groep 7 en 8. Het is gratis om te komen kijken. De musical is van 19:00 uur tot ongeveer uur. Om 20:30 uur begint het afscheid van groep 8 en om 21:00 uur is er disco. We hopen dat er heel veel mensen naar ons komen kijken. Iedereen is welkom! Maandkalender 3 juli: evaluatiegesprekken (u ontvangt het tweede rapport) 10 juli: wenmoment (14.15 uur uur) 12 juli: verjaardag juf Brenda en juf Rianne 12 juli: musical groep 7/8 12 juli: afscheidsavond groep 8 13 juli: inloopuur 14 juli: uitzwaaien groep 8 (15.15 uur) 14 juli: nieuwsbrief juli: laatste schooldag (alle kinderen zijn om uur uit)

Hoofdweg MC Buitenkaag Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Hoofdweg MC Buitenkaag Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 2015-2016 8 juli 2016 Hoofdweg 2034 2158 MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Welkom

Nadere informatie

Hoofdweg MC Buitenkaag Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2018

Hoofdweg MC Buitenkaag Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2018 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 2017-2018 19 juli 2018 Hoofdweg 2034 2158 MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer De laatste nieuwsbrief Afscheid

Nadere informatie

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 31 maart 2017 Hoofdweg 2034 2158 MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st- Willibrordusschool.nl www.stwillibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Bezoek

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Rapport mee Vrijdag 13 juli ontvangen de leerlingen het laatste rapport van dit schooljaar. Groep 8 ontvangt het rapport op de afscheidsavond.

Rapport mee Vrijdag 13 juli ontvangen de leerlingen het laatste rapport van dit schooljaar. Groep 8 ontvangt het rapport op de afscheidsavond. Nieuwsbrief 19 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 29 juni 2018 Rapport mee Vrijdag 13 juli ontvangen de leerlingen het laatste rapport van dit schooljaar. Groep 8 ontvangt het rapport op de afscheidsavond.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Hoofdweg 2034 2158 MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st- Willibrordusschool.nl www.stwillibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Welkom op school

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s), Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is al weer de laatste Wereldwijzer voor dit schooljaar. Wat gaat zo n schooljaar toch snel! Het afgelopen schooljaar hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in april

Agenda. Jarigen in april Nieuwsbrief nr. 8 Agenda 3 april Grote Rekendag Schoolvoetbal meisjes groep 5 t/m 8-13.00-17.00 uur Koffie uurtje met Tinta Hendriks 8.30-9.30 uur 9 april Biebbus 9.45-12.00 uur 10 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet:

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet: Nieuwsbrief 41, vrijdag 1 juli Naar een andere school? Maandag 11 juli vrij Gaat uw kind uit groep 8 (voortgezet onderwijs) of uit een andere groep volgend jaar naar een andere school? Maandag 11 juli

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 23 mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 25 mei Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 26 mei alle

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een heerlijk ontspannen sfeer op de verschillende locaties.

Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een heerlijk ontspannen sfeer op de verschillende locaties. Juli 2017 Algemeen In de bijlage Vestigingsnieuwsbrief BSO juli 2017 Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Zomeractiviteiten Jong Kapelle Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Beste ouders, Nog een paar weken en dan gaan ook de groep 5,6,7 op schoolreisje en heeft groep 8 het eindkamp. Fijn weekend allemaal!

Beste ouders, Nog een paar weken en dan gaan ook de groep 5,6,7 op schoolreisje en heeft groep 8 het eindkamp. Fijn weekend allemaal! Nieuwsbrief 37 11 17 juni Beste ouders, Na een fijne week is het alweer weekend. De leerlingen van groep 3/4 zijn op schoolreisje geweest naar Schateiland in Zeumeren. Wat was het leuk en wat hebben de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Even voorstellen! Alle vakanties

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

Datum: 7 juli 2016 Week 27 / 28. Laatste schooldag.

Datum: 7 juli 2016 Week 27 / 28. Laatste schooldag. Om te onthouden: Datum: 7 juli 2016 Week 27 / 28 Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juli 11 juli schoolreis groep 3 t/m 7(groep 1/ 2 en groep 8 zijn vrij) (Denkt u dan ook aan uw

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie