HANDLEIDING AFZUIGKAP EBH-4MI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING AFZUIGKAP EBH-4MI"

Transcriptie

1 HANDLEIDING AFZUIGKAP EBH-4MI

2 DAMES EN HEREN Gefeliciteerd. U heeft de juiste keuze gemaakt. Onze apparaten zijn ontworpen en vervaardigd om aan uw verwachtingen te voldoen en zullen zeker een deel van een moderne inbouwapparatuur uitmaken. Wij zijn van mening dat de moderne, functionele en praktische apparaten - gefabriceerd uit de kwalitatieve materialen - zullen aan al uw eisen voldoen. Lees de inhoud van deze handleiding en de veiligheidsvoorschriften voor installatie en het gebruik van gekochte afzuigkap. Wij wensen u veel plezier in het gebruik van onze afzuigkap.

3 1. ALGEMEEN Afzuigkap EBH-4MI is ontworpen om etensgeuren in de uitlaat-type (leidingen naar buiten) of de filter-type (recirculatie binnen) te verwijderen. Het is ontworpen om op boven een gas-of elektrische kookplaat te monteren. Het heeft onafhankelijke verlichting en afzuigturbine met mogelijkheid om op drie snelheden te instellen. OPMERKING: Bewaar uw aankoopbewijs samen met de afgestempelde garantiekaart voor eventuele klachten. Zonder deze documenten garantie geldt niet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of letsel veroorzaakt door onjuiste montage en het gebruik niet volgens deze handleiding. 2. TECHNISCHE GEGEVENS KENMERKEN Nominale spanning Algemene vermogen Motor vermogen Verlichtingssterkte Max. Capaciteit Klasse Werkingstype EBH-4MI 230V-50Hz 210W 140 W 2x35W m /uur 2de continu onder toezicht 3. INSTELMODUS Afzuigkap EBH-4MI kan in twee instelmodi werken: 1) Als afzuiger (Fig. 3a) verwijdering van etensgeuren naar buiten via verbinding met kunststof buis l Ø120mm met luchtkanaal. 2) Als absorber (Fig. 3b) door interne luchtcirculatie m.g.v. een koolstoffilter (Fig. 2).

4 Fig.1 Fig.2 Bij recirculatie moet het koolstoffilter (Fig. 2) worden gemonteerd. De gereinigde lucht komt via uitlaat terug naar de filter. De koolfilter moet minstes eenmaal per 3 maanden (afhankelijk van de intensiteit van het koken) worden vervangen. Als de afzuigkap is gemonteerd als afzuiger dan moet een terugslagklep (Fig. 1) met twee flappen worden gemonteerd die terugkeer van lucht uit ventilatiekanaal voorkomen. Op de terugslagklep wordt uitlaatpijp gemonteerde. a) AFZUIGING b) RECIRCULATIE Fig ELEKTRISCHE AANSLUITING Voordat u de afzuigkap op het elektriciteitsnet gaat aansluiten, controleer of de spanning en stroomfrequentie komt overeen met de waarde op het typeplaatje. De afzuigkap moet worden aangesloten op een gemakkelijk bereikbaar stopcontact. Het is onaanvaardbaar om de stekker te verwijderen en de afzuigkap direct op stroomnet te sluiten. Afzuigkap moet worden aangesloten aan de voeding na montage. 4. MONTAGE De afstand "A" tussen het laagste deel van de afzuigkap en de kookplaat moet bij de gasfornuis minimaal 65 cm (Fig. 4) zijn.

5 Tijdens montage dient aan de voorschriften met betreking tot luchtafvoer worden voldaan. Om een optimaal luchtafvoer te bereiken dient een kunststofbuis met min. 120 mm diameter worden gebruikt. 4.1 MONTAGE ONDERDELEN: Fig afzuigkapbehuizing 2. frame en filterhouder 3. vetfilter 4. 8 schroeven 3x schroeven 3.9 x Fig MONTAGE VAN DE AFZUIGKAPBEHUIZING 5. Demonteer de aluminium vetfilter (3) (Fig.5). 6. Koppel de kabel van het bedieningspaneel los van de turbine van afzuigkap (Fig. 7). 7. Draai aan binnenkant de vier schroeven los (5) (twee aan de linkerkant en twee

6 aan de rechterkant) om de frame uit de afzuigkapbehuizing te verwijderen en de toeganga tot de montagegaten te verkrijgen (Fig. 5 en Fig. 6). 8. Na het verwijderen van de frame schroef de afzuigkapbehuizing aan de kast met acht schroeven (4) (Fig. 5), met behoud van een minimale afstand van 65 cm van de onderkant van de afzuigkap tot de kookplaat (Fig. 4). 9. Schroef aan de binnenzijde (Fig. 5 en Fig. 6) de frame aan de afzuigkapbehuizing met vier schroeven (5). 10. Sluit de kabel tussen het bedieningspaneel en de turbine (Fig. 7). 11. Installeer de alu vetfilter (3) (Fig. 5). Fig. 6 Fig.7 5. BEDIENING 5.1 BEDIENINGSPANEEL De EBH-4MI 5 afzuigkappen zijn uitgerust met mechanische besturing zonder display. A B C D E F Besturing (Fig.8): A verlichting aan/uit B 1te turbinesnelheid aan C - 2de turbinesnelheid aan D - 3de turbinesnelheid aan E - turbine uit F - signaallampje van de turbine Fig.8 Turbinesnelheden De laagste (1) en medium (2) turbinesnelheid wordt gebruikt in normale omstandigheden en bij kleine dampstroom, terwijl de hoogste snelheid (3) wordt gebruikt bij een hoge concentratie van kookdampen, zoals tijdens het braden. Het wordt aabevolen

7 om de afzuigkap meteen bij het begin van het koken aan te sluiten. Dit verbetert de efficiëntie van de afzuigkap. 6. SCHOONMAKEN EN ONDERHOUD Regelmatig onderhoud en schoonmaak zal zorgen voor een goede prestatie en betrouwbaarheid van de afzuigkap, alsmede verlenging van de levensduur. Besteed speciale aandacht dat vetfilter en koolfilters werden uitgewisseld in overeenstemming met de instructies van de fabrikant VETFILTER De EBH-4MI afzuigkap heeft aluminium vetfilter (Fig. 9) die moet worden gereinigd naar de intensiteit van het koken en minstens een keer per maand. Voor het reinigen, de aluminium filter moet worden verwijderd en gereinigd met warm water en toevoeging van vetoplossende middelen of in de vaatwasmachine in rechtop positie. Bij reiniging van de filter moet worden gezorgd om het rooster niet te beschadigen. Monteer de filter opnieuw na het spoelen en drogen in de afzuigkap. Wanneer de aluminium filter niet regelmatig wordt gereinigd dan gaat hij sneller achteruit en de afzuigkap verliest zijn efficiëntie KOOLSTOFFILTER Fig.9 In recirculatie-modus koolilter absorbeert etensgeuren. De koolfilters zijn niet geschikt voor het reinigen of te repareren en moeten minstens elke 3 maanden of vaker (bij intensief gebruik van de afzuigkap) worden vervangen. Vervanging van koolstoffilter 1.Schakel de afzuigkap uit, 2.Verwijder de vetfilters 3.Verwijder de koolfilter die zich binnen de afzuigkap op het motorhuis bevindt door aan beide zijden (Fig. 10) tegen de klok in te draaien, 4.Plaats een nieuwe filter op de motorbehuizing van turbine en draai deze met de klok mee. LET OP: Denk erom om tegelijk twee filters te vervangen.

8 Fig VERLICHTING Het verlichtingssysteem besbtaat uit 2 halogeenlampen van 35W elk (Fig.11) Vervanging van lampen Fig.11 Het vervangen van de halogeenlamp (Fig.11) gebeurt als volgt: 1.Sluit de afzuigkap van de netspanning uit; 2.Druk op de lamp en draai deze ongeveer 45 graden tegen de klok in; 3.Verwijder de gebruikte lamp; 4.Plaats de nieuwe lamp (max. 35W; zie typeplaatje) en draai met de klok mee; 5.Sluit de afzuigkap op het elektriciteitsnet aan: 6.4 SCHOONMAKEN Haal het netsnoer uit het stopcontact voor het schoonmaken. Om de afzuigkap van de buitenkant te reinigen, gebruik dan een vochtige doek en zachte schoonmaakmiddel. LET OP: 1. Er bestaat brandgevaar indien reiniging en onderhoud wordt niet uitgevoerd volgens de instructies. 2. Als u gebruik maakt van een gasfornuis, laat geen open vuur achter. 3. Het apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (inclusief kinderen) met beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale vermogen. 4. Het apparaat is niet ontworpen als speelgoed voor kinderen. 5. De afvoerlucht uit de afzuigkap mag niet worden afgevoerd naar de schoorsteen kanaal dat wordt gebruikt voor de afvoer van rook uit de met gas of met andere brandstoffen gestookte toestellen.

9 6. Als de voedingskabel beschadigd is, moet hij vervangen worden door een speciale kabel verkrijgbaar bij de fabrikant of klantenservice. 7. De fabrikant is niet aansprakelijk voor niet-nakoming van de installatie-en onderhoudsvoorschriften en ondeskundig gebruik van de afzuigkap. WAARSCHUWING: Toegankelijke onderdelen kunnen heet worden tijdens het koken. GARANTIEBEPALINGEN EXQUISIT INBOUWAPPARATUUR 1. Deze garantiebepalingen gelden uitsluitend voor in Nederland gekochte, voor de oorspronkelijke koper en bij huishoudelijk gebruik van het apparaat in Nederland. Bij doorverkoop van gebruiker aan gebruiker vervalt de garantie. 2. De garantie geldt slechts indien, bij eventueel beroep op de garantiebepalingen, dit garantiebewijs wordt getoond, samen met de originele aankoopnota. 3. Geen garantie zal van toepassing zijn op gebreken, veroorzaakt door beschadigingen, ruwe of onoordeelkundige behandeling, nalatigheid van de gebruiker, het gebruik van het apparaat op een onjuiste spanning, of gebruik voor een ander doel dan waarvoor het geleverd werd. Er kan ook geen beroep op de garantie gedaan worden als het typeplaatje met serienummer is veranderd of verwijderd en wanneer door ondeskundigen of niet door Exquisit aangewezen personen aan het apparaat is gewerkt. 4. Buiten garantie vallen: glas, lampen, controlelampjes, kunststof onderdelen, lak- en/of lebeschadigingen en andere losse accessoires. 5. De garantie vangt aan op de dag vermeld op het aankoopbewijs en houdt in: twee jaar garantie op het gehele apparaat met uitzondering van de onder 4 genoemde onderdelen. Van toepassing is de wettelijke richtlijn aangaande garantie op consumentenproducten. Dit houdt in dat in de eerste 6 maanden na datum aankoopbon, eventuele gebreken /klachten kosteloos worden hersteld. Hierna dient aangetoond te worden dat eventuele gebreken/klachten zich voordeden vanaf de aankoopdatum. 6. De garantie omvat uitsluitend het repareren en/of verstrekken van defecte of beschadigde onderdelen voor zover wij ons volgens deze garantiebepalingen verantwoordelijk hebben gesteld. 7. Voorrijdkosten, arbeidsloon, transport- en/of verpakkingskosten, alsmede het transportrisico (voor apparaten die slechts in onze eigen werkplaats gerepareerd kunnen worden) worden niet door de garantie gedekt en zijn voor rekening van de gebruiker. Zie ook onze 'servicebepalingen' waarin o.a. de berekening van de voorrijdkosten en het arbeidsloon wordt omschreven. Reparatiekosten moeten direct voldaan worden. Indien facturering van de monteurkosten wordt verlangd, zullen deze worden verhoogd met een bepaald bedrag aan administratiekosten. Apparaten welke zijn ingebouwd dienen vrijstaand ter reparatie worden aangeboden; desgewenst kan tegen betaling uit-en inbouw door de monteur worden verzorgd. Indien bij een afgesproken bezoek met de servicedienst de aanvrager niet thuis blijkt te zijn, worden de geldende voorrijdkosten berekend. 8. Exquisit is niet verantwoordelijk voor werkzaamheden of reparatiekosten, niet in onze opdracht door derden uitgevoerd en evenmin voor kosten of gevolgen, hoe dan ook, direct of indirect uit een storing, gebrek of onoordeelkundig gebruik van het apparaat voortvloeiend, alsmede uit het niet of onvoldoende onderhouden van het apparaat. 9. Vervanging van onderdelen of van het apparaat verlengt de garantietermijn niet. Indien een apparaat technisch e/o economisch niet te herstellen is, wordt het recht voorbehouden een bijdrage te berekenen op basis van afschrijving/gebruik.

10 EXQUISIT SERVICEBEPALINGEN 1. Beschadigde apparaten bij ontvangst niet in gebruik nemen maar direct melden bij uw leverancier. Eventuele terugname van beschadigde, gebruikte apparaten is niet mogelijk. 2. De eerste 24 maanden na aankoopdatum wordt voor serviceverlening ten aanzien van gevallen, welke onder deze garantiebepalingen ressorteren, niets in rekening gebracht. 3. Vanaf twee jaar na de aankoopdatum worden in rekening gebracht: a. de voorrijdkosten b. het arbeidsloon c. alle materialen 4. Op werkdagen worden de kosten voor aangevraagde bezoeken na uur met 50% verhoogd. 5. De toeslag voor zaterdagen bedraagt tussen en uur 50 % en na uur 100%. De toeslag voor zon- en feestdagen bedraagt tussen en uur 200% en na uur 300%. 6. Bij klantenbezoek dienen alle kosten en gebruikte materialen contant te worden voldaan met inachtname van het onder de punten 2-4 van de servicebepalingen genoemde, ongeacht de aard der werkzaamheden. 7. Eventuele toezending van onderdelen geschiedt onder rembours. Voor service: Exquisit Service tel fax service@domest.nl Naam/adres/woonplaats koper: Importeur: DOMEST Import - Export B.V. J F Kennedylaan 101B CZ Doetinchem Tel Fax service@domest.nl

AFZUIGKAP PLAFONDUNIT EBH 90I/GL

AFZUIGKAP PLAFONDUNIT EBH 90I/GL GEBRUIKSAANWIJZING AFZUIGKAP PLAFONDUNIT EBH 90I/GL Geachte klant, Wij danken u voor de aanschaf van onze afzuigkap. U heeft de juiste keuze gemaakt. Uw apparaat van Exquisit is voor huishoudelijk gebruik

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Combikoelkast KGC A+

Gebruiksaanwijzing Combikoelkast KGC A+ Gebruiksaanwijzing Combikoelkast KGC270.70-5A+ Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door alvorens het apparaat in gebruik te nemen. DOMEST Import-Export b.v. www.domest.com 1 Thermostaat 2 Verlichting

Nadere informatie

*HEUXLNVDDQZLM]LQJ.RHO YULHVFRPELQDWLH KGC230/60-4A+

*HEUXLNVDDQZLM]LQJ.RHO YULHVFRPELQDWLH KGC230/60-4A+ KGC230/60-4A+ KGC230/60-4A+ Versie NL 05/2017 Pagina 2 van 17 KGC230/60-4A+ Versie NL 05/2017 Pagina 3 van 17 KGC230/60-4A+ Versie NL 05/2017 Pagina 4 van 17 KGC230/60-4A+ Versie NL 05/2017 Pagina 5 van

Nadere informatie

AFZUIGKAP PLAFONDUNIT EBH 90I/GL

AFZUIGKAP PLAFONDUNIT EBH 90I/GL GEBRUIKSAANWIJZING AFZUIGKAP PLAFONDUNIT EBH 90I/GL Geachte klant, Wij danken u voor de aanschaf van onze afzuigkap. U heeft de juiste keuze gemaakt. Uw apparaat van Exquisit is voor huishoudelijk gebruik

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-elektrische koeler en verwarmer EC-0265

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-elektrische koeler en verwarmer EC-0265 GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-elektrische koeler en verwarmer EC-0265 EC-0265 Versie NL 12/2014 Pagina 1 van 5 Onderdelen van het product DC-snoer DC-stekker Binnendeksel AC-stopcontact Ventilator Schakelaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Type: EBH 75 EBH 75 Versie NL 08/2014 Pagina 1 van 10 Dank u voor de aanschaf van deze afzuigkap. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u de afzuigkap gebruikt en bewaar

Nadere informatie

UBH Cod:

UBH Cod: UBH10-2.1 Cod:0103084149 Pagina 2 van 23 1 Verwijdering apparatuur Dit apparaat voldoet aan de specificaties van de Europese Afvalbeheer Regelgeving 2012 / 19 / EU Dit verzekert een correcte verwijdering

Nadere informatie

Afzuigkap Model DRESDEN886-ZKH Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Model DRESDEN886-ZKH Gebruiksaanwijzing DRESDEN886-ZKH Versie NL 03/2017 Pagina 1 van 14 Afzuigkap Model DRESDEN886-ZKH Gebruiksaanwijzing DRESDEN886-ZKH Versie NL 03/2017 Pagina 2 van 14 Informatie en advies LET OP: Toegankelijke onderdelen

Nadere informatie

INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING

INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING Blokschouw afzuigkap FKH96 INOX FKH96 INOX Versie NL 06/2014 Pagina 1 van 11 INLEIDING Dank u voor het kiezen van deze afzuigkap. Deze handleiding is ontworpen om u te

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Afzuigunit EBH 55

Gebruiksaanwijzing Afzuigunit EBH 55 Gebruiksaanwijzing Afzuigunit EBH 55 EBH 55 Versie NL 03/2017 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Installatie... 4 Gebruik... 4 Richtlijnen installatie... 5 Veiligheidswaarschuwingen... 5 Onderhoud...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Dubbeldeurs koelkast KGC A+

Gebruiksaanwijzing Dubbeldeurs koelkast KGC A+ Gebruiksaanwijzing Dubbeldeurs koelkast KGC-270.45-5 A+ Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door alvorens het apparaat in gebruik te nemen. DOMEST Import-Export b.v. www.domest.com De samenstelling

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Horeca vrieskist GTE 300 GD

Gebruiksaanwijzing Horeca vrieskist GTE 300 GD Gebruiksaanwijzing Horeca vrieskist GTE 300 GD 20 C tot 5 C GTE 300 GD Versie NL 06/2017 Pagina 1 van 18 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Belangrijke gebruik- en veiligheidsvoorschriften 3 2.1 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING

INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING KFD610-6B KFD610-6B Versie NL 05/2014 Pagina 1 van 14 INLEIDING Dank u voor het kiezen van deze afzuigkap. Deze handleiding is ontworpen om u te voorzien van alle benodigde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Wijnkoeler BE1.20

Gebruiksaanwijzing Wijnkoeler BE1.20 Gebruiksaanwijzing Wijnkoeler BE1.20 Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door alvorens het apparaat in gebruik te nemen. DOMEST Import-Export b.v. www.domest.com Algemeen U dient de koeler na het plaatsen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap KH 62.3 INOX KH 92.3 INOX. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voor u het apparaat gebruikt.

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap KH 62.3 INOX KH 92.3 INOX. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voor u het apparaat gebruikt. Gebruiksaanwijzing Afzuigkap KH 62.3 INOX KH 92.3 INOX Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voor u het apparaat gebruikt. KH62.3INOX/KH92.3INOX Versie NL 03/2016 Pagina 1 van 14 Inhoud Contents 01

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voor gebruik

GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voor gebruik KKKKKKK AFZUIGKAP GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig voor gebruik DRESDEN998-FKH DRESDEN668-FKH BLOKSCHOUW Foto's in deze gebruiksaanwijzing zijn alleen ter referentie. Het geleverde

Nadere informatie

TSCH60X. 192W, V ~ 50/60Hz. v

TSCH60X. 192W, V ~ 50/60Hz. v TSCH60X 192W, 220-240V ~ 50/60Hz v171214-03 3 Handleiding Veiligheidsvoorschriften - Algemeen Nederlands Lees de gebruiksaanwijzing goed door en bewaar deze zorgvuldig. Gebruik dit apparaat alleen zoals

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Hoofdvrije afzuigkap Model KFD 910-6G

Gebruiksaanwijzing. Hoofdvrije afzuigkap Model KFD 910-6G Gebruiksaanwijzing Hoofdvrije afzuigkap Model KFD 910-6G Geachte klant, Wij danken u voor de aanschaf van onze afzuigkap. U heeft de juiste keuze gemaakt. Uw apparaat van Exquisit is voor huishoudelijk

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap DRESDEN 661-FKH DRESDEN 991-FKH. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voor u het apparaat gebruikt.

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap DRESDEN 661-FKH DRESDEN 991-FKH. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voor u het apparaat gebruikt. GARANTIEBEPALINGEN 1. Deze garantiebepalingen gelden uitsluitend voor de oorspronkelijke koper en voor huishoudelijk gebruik van het apparaat in Nederland. Bij doorverkoop van gebruiker aan gebruiker vervalt

Nadere informatie

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR643GY Gebruiksaanwijzing 3Nl33014.fm5 Page 16 Monday, August 27, 2001 4:45 PM GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE INGEBRUIKNEMING MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN BEDIENING ONDERHOUD

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Model FKHJUBILEE25 Geachte klant, Wij danken u voor de aanschaf van onze afzuigkap U heeft de juiste keuze gemaakt Uw apparaat van Exquisit is voor huishoudelijk gebruik gemaakt

Nadere informatie

Afzuigkap. Gebruiksaanwijzing. Model EMV602

Afzuigkap. Gebruiksaanwijzing. Model EMV602 Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Model EMV602 Inhoudsopgave pagina Technische gegevens 3 Beschrijving apparaat 4 Installatie 5 Installatie 6 Installatie opmerkingen 7 Veiligheidsvoorschriften en adviezen 8

Nadere informatie

Koel-vriescombinatie inbouw

Koel-vriescombinatie inbouw Koel-vriescombinatie inbouw Wij danken u voor de aanschaf van onze koel-vriescombinatie. U heeft de juiste keuze gemaakt. Uw apparaat is voor huishoudelijk gebruik gemaakt en is een kwaliteitsproduct,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig gemonteerde

Nadere informatie

Afzuigkap. Gebruiksaanwijzing Model EMV604

Afzuigkap. Gebruiksaanwijzing Model EMV604 Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Model EMV604 NL Inhoudsopgave pagina Technische gegevens 3 Beschrijving apparaat 4 Installatie 5 Installatie 6 Installatie opmerkingen 7 Veiligheidsvoorschriften en adviezen

Nadere informatie

Telescopische afzuigkap TEL06

Telescopische afzuigkap TEL06 Telescopische afzuigkap TEL06 2 Gelieve de volgende informatie van het typeplaatje voor een later gebruik te noteren, alsook de aankoopdatum, zoals op de rekening / factuur staat vermeld: Model... Serienummer...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap FKH91

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap FKH91 Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Model FKH61 FKH91 Geachte klant, Wij danken u voor de aanschaf van onze afzuigkap. U heeft de juiste keuze gemaakt. Uw apparaat van Exquisit is voor huishoudelijk gebruik gemaakt

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING KFD611-B KFD911-B

INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING KFD611-B KFD911-B INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING KFD611-B KFD911-B KFD611-B/KFD911-B Versie NL 05/2016 Pagina 1 van 18 INLEIDING Dank u voor het kiezen van deze afzuigkap. Deze handleiding is ontworpen om u te voorzien

Nadere informatie

exquisit domestic and professional appliances

exquisit domestic and professional appliances exquisit domestic and professional appliances r KS17-4RVA+ 14 15 1617 189 2022 23 Pagina 1 van 24 CE Leest u de gebruiksaanwijzing aandachtig door, inclusief de aandachtspunten en waarschuwingen, voordat

Nadere informatie

LEES VOOR GEBRUIK ALLE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN EN DE GEBRUIKSAANWIJZING EN VOLG ZE OP.

LEES VOOR GEBRUIK ALLE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN EN DE GEBRUIKSAANWIJZING EN VOLG ZE OP. Gebruiksaanwijzing Koelkast KS18-17A+++ LEES VOOR GEBRUIK ALLE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN EN DE GEBRUIKSAANWIJZING EN VOLG ZE OP. KS18-17A+++ Versie NL 01/2018 Pagina 1 van 13 VEILIGHEIDSTIPS 1. WAARSCHUWING:

Nadere informatie

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX CH90EL Gebruiksaanwijzing GEBRUIKERSHANDLEIDING CH-60E-L CH-90E-L Lees aandachtig deze handleiding alvorens de dampkap in gebruik te nemen Lees en bewaar deze instructies goed INSTRUCTIES, GEBRUIK

Nadere informatie

31 cm. 31 cm. 7,8 cm. 89,8 cm. 65 cm 50 cm HOB SURFACE

31 cm. 31 cm. 7,8 cm. 89,8 cm. 65 cm 50 cm HOB SURFACE 31 cm 31 cm 7,8 cm 89,8 cm 65 cm 50 cm 1 HOB SURFACE 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 NL VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN BELANGRIJK MOET WORDEN GELEZEN EN IN ACHT GENOMEN

Nadere informatie

Vlakscherm afzuigkap

Vlakscherm afzuigkap Gebruiksaanwijzing Vlakscherm afzuigkap ModelFSH 61 Geachte klant, Wij danken u voor de aanschaf van onze afzuigkap. U heeft de juiste keuze gemaakt. Uw apparaat van Exquisit is voor huishoudelijk gebruik

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing INHOUDSOPGAVE AANWIJZINGEN - ONDERDELEN...32 INSTALLATIE...33 GEBRUIK - ONDERHOUD...34

Gebruiksaanwijzing INHOUDSOPGAVE AANWIJZINGEN - ONDERDELEN...32 INSTALLATIE...33 GEBRUIK - ONDERHOUD...34 Instructions Manual Bedienungsanleitung Manuel d Instructions Руководство по эксплуатации Kullanim Kilavuku Naudojimosi instrukcija Gebruiksaanwijzing Brugsvejledning Εγχειρίδιο οδηγιών Manual de Instruções

Nadere informatie

exq GS230/2A+ Diepvrieskast Gebruiksaanwijzing

exq GS230/2A+ Diepvrieskast Gebruiksaanwijzing exq.02-2010 GS230/2A+ Diepvrieskast Gebruiksaanwijzing 1 Gebruiksaanwijzing GS230/2A+ Lees de gebruiksaanwijzing door alvorens de vrieskast de eerste keer in gebruik te nemen. De gebruiksaanwijzing geeft

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HORECA KOELER BC600INOX VRIEZER BF600INOX

Gebruiksaanwijzing HORECA KOELER BC600INOX VRIEZER BF600INOX Gebruiksaanwijzing HORECA KOELER BC600INOX VRIEZER BF600INOX LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING GOED DOOR VOORAFGAANDE AAN HET INSTELLEN VAN DE APPARATUUR, DE BEDIENING EN HET ONDERHOUD. BC600INOX/BF600INOX Versie

Nadere informatie

L N L N. Fig.3 L N L N. Fig.4

L N L N. Fig.3 L N L N. Fig.4 SILET DESIG L L Fig.3 L L Fig.4 L L Ls Fig.5 L L Ls Fig.6 T (min) Fig.7 SILET CRZ L L Ls Fig.8 L L Fig.9 T (min) Fig.10 HR (%) CT-12/14 12 V 50Hz 230 V 50Hz TIME-DELAY FUSE 125 ma MAX. L SILET-100 CZ

Nadere informatie

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE INGEBRUIKNEMING MILIEUTIPS BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES BEDIENING ONDERHOUD EN REINIGING OPSPOREN VAN STORINGEN KLANTENSERVICE INSTALLATIE 13 VOOR DE INGEBRUIKNEMING Voor

Nadere informatie

Ventilatormotor 1. IV Gebruiksomstandigheden

Ventilatormotor 1. IV Gebruiksomstandigheden Kenmerken III Technische gegevens Type afzuigkap KD9560.0E Voedingsspanning AC 230V ~50Hz Ventilatormotor 1 Verlichting Halogeenlampjes 2x20W Aantal vetfilters 1 Snelheidstrappen 4 Breedte [cm] 90 Diepte

Nadere informatie

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond ... Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 DEEL 1 Informatie over de veiligheid 1.1. Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing DRESDEN 925-KFD

Gebruiksaanwijzing DRESDEN 925-KFD Gebruiksaanwijzing Afzuigkap DRESDEN 925-KFD DRESDEN 925-KFD Versie NL 06/2017 Pagina 1 van 16 Veiligheidsinstructies Deze handleiding geeft informatie over de juiste installatie en het gebruik van uw

Nadere informatie

483,- Gratis bezorgd in Nederland

483,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT afzuigkap vlakscherm DNG5390IN 483,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving Vlakscherm

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Afzuigkap EBH 76 W

Gebruiksaanwijzing Afzuigkap EBH 76 W Gebruiksaanwijzing Afzuigkap EBH 76 W EBH 76 W Versie NL 11/2018 Pagina 1 van 13 Inhoudsopgave 1. Veiligheidsinstructies 2. Installatie 3. Begin met het gebruik van uw afzuigkap 4. Problemen en oplossingen

Nadere informatie

INSTALLATIE EN GEBRUIKSAANWIJZING

INSTALLATIE EN GEBRUIKSAANWIJZING INSTALLATIE EN GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD INTRODUCTIE 162 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 162 SPECIFICATIES 164 INSTALLATIE (VENTILATIE BUITEN) 165 INSTALLATIE (VENTILATIE BINNEN) 169 BESCHRIJVING VAN DE COMPONENTEN

Nadere informatie

LED Inbouwspot WDS 3 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten www.auga.nl www.auga.nl

LED Inbouwspot WDS 3 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten www.auga.nl www.auga.nl LED Inbouwspot WDS 3 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten www.auga.nl www.auga.nl 1 Wij danken u voor de aankoop van dit product en wensen u veel waterplezier. Technische specificaties 1 Stroomkabel:

Nadere informatie

SMOOTH120-L Schuifdeur Softclose Montage voorschrift

SMOOTH120-L Schuifdeur Softclose Montage voorschrift SMOOTH120-L Schuifdeur Softclose Montage voorschrift Model Links 6 7 8 1 2 9 10 3 21 12 11 4 13 15 5 14 20 16 x 3 x 2 19 9-SMNR01 9-SMNR02 17 18 BS-2.5/4/5 9-SMNR05 M4X30 1 x 1 2 x 1 3 x 1 4 x 7 5 x 3

Nadere informatie

195,- Gratis bezorgd in Nederland

195,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT afzuigkap vlakscherm DNHV5460SG 195,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 120 mm. + 27,00 Beschrijving Vlakscherm

Nadere informatie

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE INGEBRUIKNEMING MILIEUTIPS BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES BEDIENING ONDERHOUD EN REINIGING HET OPSPOREN VAN STORINGEN KLANTENSERVICE INSTALLATIE 13 VOOR DE INGEBRUIKNEMING

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

LED Inbouwspot WDS 1 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten

LED Inbouwspot WDS 1 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten LED Inbouwspot WDS 1 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten www.auga.nl www.auga.nl 1 Wij danken u voor de aankoop van dit product en wensen u veel waterplezier. Technische specificaties 1 Stroomkabel:

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Teller serie DC50 Versie 2.0 ISO 9001

Gebruiksaanwijzing Teller serie DC50 Versie 2.0 ISO 9001 Gebruiksaanwijzing Teller serie DC50 Versie 2.0 ISO 9001 Inhoud 1 Veiligheid 2 Uitleg toetsen 3 Instellingen parameters 4 Basis functies 5 Technische gegevens 6 Afmetingen 7 Foutmeldingen 8 Garantie 1.

Nadere informatie

Universele Werklamp GT-AL-02

Universele Werklamp GT-AL-02 Universele Werklamp GT-AL-02 GEBRUIKSAANWIJZING V/09/09 Lees deze handleiding voor het eerste gebruik van deze werklamp door en leef voor uw eigen bescherming in ieder geval de veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

429,- Gratis bezorgd in Nederland

429,- Gratis bezorgd in Nederland PELGRIM afzuigkap rvs BSK961RVS 429,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Pelgrim BSK961RVS

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-3500 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70198 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt) Apparaat :HAARSTIJLSET

Nadere informatie

348,- Gratis bezorgd in Nederland

348,- Gratis bezorgd in Nederland PELGRIM afzuigkap rvs BSK661RVS 348,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Pelgrim BSK661RVS

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap

Gebruiksaanwijzing. Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Model IS90E/B Geachte klant, Wij danken u voor de aanschaf van onze afzuigkap. U heeft de juiste keuze gemaakt. Uw apparaat van Exquisit is voor huishoudelijk gebruik gemaakt

Nadere informatie

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator Bestnr. 53 73 73 Toerentalregelaar voor ventilator Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Fig.1a Fig.1b

Fig.1a Fig.1b SIET SIET 1 3 Fig.1a 4 2 1 3 5 4 2 Fig.1b Fig.2 Fig.3 Fig.4 s Fig.5 s Fig.6 Fig.7 T (min) SIET CRZ SIET CDZ T (min) 30 20 5 A SIET CRIZ s Fig.8 Fig.9 T (min) Fig.10 HR (%) 5 (!) (!) 20 90% 10 80% 5 70%

Nadere informatie

201,- Gratis bezorgd in Nederland

201,- Gratis bezorgd in Nederland ATAG afzuigkap vlakscherm WV6211AM 201,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Atag WV6211AM

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

ALVORENS DE KOOKPLAAT TE GEBRUIKEN Blz. 19. ADVIEZEN VOOR MILIEUBESCHERMING Blz. 19. WAARSCHUWINGEN EN ALGEMENE WENKEN Blz. 19

ALVORENS DE KOOKPLAAT TE GEBRUIKEN Blz. 19. ADVIEZEN VOOR MILIEUBESCHERMING Blz. 19. WAARSCHUWINGEN EN ALGEMENE WENKEN Blz. 19 NL INHOUD ALVORENS DE KOOKPLAAT TE GEBRUIKEN Blz. 19 ADVIEZEN VOOR MILIEUBESCHERMING Blz. 19 WAARSCHUWINGEN EN ALGEMENE WENKEN Blz. 19 ADVIEZEN VOOR ENERGIEBESPARING Blz. 20 REINIGING EN ONDERHOUD VAN

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING INBOUW GASKOOKPLATEN BEGK750STGBL BEGK640STX BEGK750STX BEGK745STX BEGK950STX

GEBRUIKSAANWIJZING INBOUW GASKOOKPLATEN BEGK750STGBL BEGK640STX BEGK750STX BEGK745STX BEGK950STX GEBRUIKSAANWIJZING INBOUW GASKOOKPLATEN BEGK750STGBL BEGK640STX BEGK750STX BEGK745STX BEGK950STX EGK750STGBL/640STX/750STX/950STX/EGK745STX Versie NL 09/2013 Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing....

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

INSTALLATIE EN GEBRUIK Opmerking voor de installatie: De minimale afstand tussen het steunoppervlak van de pannen op het kooktoestel en het laagste

INSTALLATIE EN GEBRUIK Opmerking voor de installatie: De minimale afstand tussen het steunoppervlak van de pannen op het kooktoestel en het laagste NL INSTALLATIE EN GEBRUIK Opmerking voor de installatie: De minimale afstand tussen het steunoppervlak van de pannen op het kooktoestel en het laagste deel van de afzuigkap mag niet minder dan 60 cm zijn

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR A C B F G D E Bedien uw Halogeenverlichting met één van de vele KlikAanKlikUit-zenders (niet inbegrepen). Voorzijde A: Aansluiting

Nadere informatie

Gebruikershandleiding.

Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. Fabrikant: Gispen International BV Parallelweg west 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: IC 2007 Elektrisch Hoogteverstelbare tafel. Bouwjaar: 2013 Versie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting en ingebouwde afstandsbediening! Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

MODEL NR.:TT-VS6 GEBRUIKSAANWIJZING.

MODEL NR.:TT-VS6 GEBRUIKSAANWIJZING. MODEL NR.:TT-VS6 GEBRUIKSAANWIJZING www.zline-world.com BESCHRIJVING A. Aan-/uit knop D. Stofvak B. Handgreep E. Vloerborstel C. Buis BELANGRIJK 1. Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig. 2. Controleer

Nadere informatie

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Svenska 27 Dansk 30 Norsk 33 Suomi 36 Português 39 Ελληνικά 43 عربية 50 282893 Princess Mini Cooler White 282895 Princess Mini Cooler

Nadere informatie

WHIRLPOOL AKM331. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL AKM331. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKM331 Gebruiksaanwijzing NL INHOUD ALVORENS DE KOOKPLAAT TE GEBRUIKEN Blz. 19 ADVIEZEN VOOR MILIEUBESCHERMING Blz. 19 WAARSCHUWINGEN EN ALGEMENE WENKEN Blz. 19 ADVIEZEN VOOR ENERGIEBESPARING

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

GS 230NFA+E Vrieskast Gebruiksaanwijzing

GS 230NFA+E Vrieskast Gebruiksaanwijzing GS 230NFA+E Vrieskast Gebruiksaanwijzing GS230NFA+E Versie NL 12/2013 Pagina 1 van 11 Gebruiksaanwijzing GS230NFA+E Lees de gebruiksaanwijzing door alvorens de vrieskast de eerste keer in gebruik te nemen.

Nadere informatie

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic. OPMERKING: Deze gebruikers handleiding bevat belangrijke informatie, zoals veiligheid & installatie punten, die u er toe zal leiden om het beste uit uw apparaat te halen. Hou het op een veilige plaats,

Nadere informatie

EM1N

EM1N HANDLEIDING ELEKTRISCH MES WWW.primo-elektro.be GEBRUIKERSGIDS Lees aandacht allen instructies - bewaar deze handleiding voor later raadpleging. inhoudsopgave 1. GARANTIEVOORWAARDEN P3 2. VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing BullDuster

Gebruiksaanwijzing BullDuster Gebruiksaanwijzing BullDuster 1 Inhoudsopgave Pagina Introductie / Algemeen 2 Bediening / Filters 3 Accessoires 4 Vervangtabel filters 4 Garantie 4 Probleemoplossing 4 Conformiteitsverklaring 4 Introductie

Nadere informatie

PA3-1000R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS. Afstandsbediening A: Zend-indicator B: Aan / uit knoppen C: Huiscode-schuif

PA3-1000R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS. Afstandsbediening A: Zend-indicator B: Aan / uit knoppen C: Huiscode-schuif D C E A B F Afstandsbediening A: Zend-indicator B: Aan / uit knoppen C: Huiscode-schuif Schakelaar D: Spanningsindicator E: Kinderbeveiliging F: Letter-/cijfercodeschijf 1 [1] Instellen ontvang -code Draai

Nadere informatie

- - AOY0001 AOY0004 AOY0003 AOY0002

- - AOY0001 AOY0004 AOY0003 AOY0002 AquaOxy500 - - A AOY0001 B AOY0004 C AOY0003 D ; ; AOY0002 2 - - E AOY0008 F AOY0006 3 - - G AOY0009 H AOY0010 4 - - I AOY0007 5 Veiligheidsinstructies - NL - Dit apparaat kan gevaar opleveren voor personen

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting! Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door en neem de gebruiksinstructies te

Nadere informatie

Instructions Manual Bedienungsanleitung Manuel d Instructions Руководство по эксплуатации Naudojimosi instrukcija Gebruiksaanwijzing Brugsvejledning

Instructions Manual Bedienungsanleitung Manuel d Instructions Руководство по эксплуатации Naudojimosi instrukcija Gebruiksaanwijzing Brugsvejledning Instructions Manual Bedienungsanleitung Manuel d Instructions Руководство по эксплуатации Naudojimosi instrukcija Gebruiksaanwijzing Brugsvejledning Εγχειρίδιο οδηγιών Manual de Instruções Instrukcja Obslugi

Nadere informatie

GLASDEUR KOELER BC1.30

GLASDEUR KOELER BC1.30 GEBRUIKSAANWIJZING GLASDEUR KOELER BC1.30 Om een veilige werking te kunnen garanderen, verzoeken wij u deze handleiding eerst grondig door te lezen voordat u het apparaat gebruikt. BC1.30 Versie NL 11/2014

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT OMSCHRIJVING Deze LED spot met ingebouwde ontvanger is draadloos en dus overal te bevestigen. Met een KlikAanKlikUit zender naar keuze kunt u het lampje

Nadere informatie

Big Fire Gasblokken. Big-fire 400. Big-fire 570. Big-fire 730. Big-fire 750. Big-fire 1025. Big-fire 1125. Big-fire 570 Propaan. Big-fire 750 Propaan

Big Fire Gasblokken. Big-fire 400. Big-fire 570. Big-fire 730. Big-fire 750. Big-fire 1025. Big-fire 1125. Big-fire 570 Propaan. Big-fire 750 Propaan Big Fire Gasblokken Big-fire 400 Big-fire 570 Big-fire 730 Big-fire 750 Big-fire 1025 Big-fire 1125 Big-fire 570 Propaan Big-fire 750 Propaan Big-fire 1125 Propaan Big Fire B.V. is een dochteronderneming

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Accessoire voor het malen op gewicht Gebruikershandleiding ESATTO TM afgebeeld met Preciso TM molen TM Inhoudsopgave Introductie... 2 2 3 4 5 7 8 8 9 11 1 Introductie TM TM TM TM TM Herhaalbaarheid en

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 1 2 3 4 5 Inhoud 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter Gefeliciteerd

Nadere informatie