Infinity MView Mobility Patiëntbewakingsoplossing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Infinity MView Mobility Patiëntbewakingsoplossing"

Transcriptie

1 Infinity MView Mobility Patiëntbewakingsoplossing Met Infinity MView Mobility heeft u toegang tot een breed scala aan klinische gegevens, daar waar u ze nodig heeft. Bekijk near-real-time vitale functies en respiratoire gegevens van een patiënt die is aangesloten op een Infinity-monitor en geïntegreerde beademingsmachine. Ontvang dezelfde informatie wanneer u er niet bent, door gebruik te maken van de MView remote bewakingsapplicatie via uw, aan het netwerk geconnecteerde, mobiel toestel. D Infinity MView webapplicatie Bekijk near-real-time vitale functies, trends en full-disclosure, op elk moment, waar u ook bent, via uw smartphone, tablet of pc. Patiëntweergaven Bekijk near-real-time bewaking, weergegeven in schermformaten ClassicView en FarView. Patiëntenbrowser Op het scherm ALL PATIENTS (ALLE PATIËNTEN) worden de numerieke gegevens weergegeven van alle patiënten die zijn verbonden met het Infinity bewakingsnetwerk. Op het scherm MY PATIENTS (MIJN PATIËNTEN) worden de numerieke gegevens weergegeven van de patiënten die zijn geselecteerd door de gebruiker.

2 02 Infinity MView Mobility Voordelen Integreert gegevens voor een volledig beeld van de patiënt Met Infinity MView kunt u veranderingen in de situatie van de patiënt observeren, zelfs wanneer u niet in zijn nabijheid bent. Bekijk near-real-time de vitale functies en beademingsgegevens, hybride tabelarische/grafische trends en een full-disclosure van 10 minuten op elk moment vanuit elke locatie, door gebruik te maken van uw mobiele toestel dat verbonden is met het ziekenhuisnetwerk. Vergroot de mobiliteit* U kunt kijken hoe het met uw patiënt gaat, waar u op dat moment ook werkt. De gebruiksvriendelijke Infinity MView webapplicatie maakt het mogelijk patiëntgegevens te raadplegen op de plek waar u ze nodig heeft. U kunt meerdere patiënten observeren en vervolgens de gegevens van een specifieke patiënt in meer detail bekijken via een van uw, met het ziekenhuisnetwerk verbonden, toestellen. Functioneert met de bestaande netwerkinfrastructuur U kunt gebruik maken van uw huidige mobiele toestellen en ziekenhuisnetwerk hardware. Infinity MView remote bewakingsfunctionaliteit is HTML 5 compatibel en werkt met veel gebruikte besturingssystemen zoals ios, Android, Microsoft, Linux en Blackberry. Houdt uw patiëntengegevens veilig Met uw door IT geautoriseerde toestellen heeft u toegang tot bewakings- en beademingsinformatie die wordt verzameld op het ziekenhuisnetwerk door het Infinity MView informatiemanagement systeem. Wanneer u de MView mobiele applicatie opent, wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, waarna uw gebruikersrechten worden gecontroleerd. Vult uw workflow en informatiebehoefte aan U kunt drie individuele profielen opslaan op elk toestel. U kunt voor het bekijken van informatie de volgorde en kleur van curves en numerieke gegevens in het patiëntoverzicht naar uw voorkeur instellen. Integratie van vitale functies en respiratoire gegevens stellen u in staat om efficiënter de werking van behandelingen en medicatie te evalueren. * De Infinity MView Better Care NetServer applicatie stuurt near-real-time de vitale functies en gegevens naar zijn webapplicatie. De Infinity MView-webapplicatie is niet bedoeld om een diagnose te stellen. De Infinity MView webapplicatie geeft alarmen weer maar is niet bedoeld om het primaire alarmsysteem van een ziekenhuis of klinische afdeling te vervangen. Alarmen die worden weergegeven door de Infinity MView-webapplicatie moeten worden behandeld in overeenstemming met de standaard bedieningsprocedures.

3 Infinity MView Mobility 03 D D D Details MView ClassicView schermen smartphone en tablet MView trends, full-disclosure en beademingsgegevens MView ClassicView alarmen smartphone en tablet D D D MView mobiele applicaties smartphone Infinity MView FarView schermen smartphone en tablet MView FarView alarmen smartphone en tablet Systeemonderdelen Better Care NetServer Applicaties D Ophalen en analyseren van opgeslagen patiëntgegevens die zijn gegenereerd door Infinity patiëntbewakingsmonitoren en geïntegreerde apparaten alsook netwerksystemen.

4 04 Infinity MView Mobility Systeemonderdelen Infinity Gateway Suite Server Software D Infinity Gateway is een open, op standaard normen gebaseerde, softwaresuite die naadloos integratie mogelijk maakt tussen het Infinity Netwerk en de bestaande IT-infrastructuur. De suite bestaat uit applicaties, interfaces en data access tools die uitwisseling van patiëntinformatie faciliteert tussen uw Infinity Netwerk en andere ziekenhuissystemen. Verwante producten D Infinity Acute Care System Transformeer uw klinische workflow met Infinity Acute Care System. Zijn multi parameter bewakingsmonitor integreert met zijn, aan het netwerk geconnecteerde, medical-grade werkstation die u voorziet van real-time vitale functies en toegang geeft tot klinische ziekenhuissystemen en datamanagement applicaties voor een uitgebreid scala aan patiëntinformatie en krachtige analyse tools aan het bed. D Infinity M540 Stroomlijn uw workflow met een monitor die met één druk op de knop overschakelt van bedzijdig naar transport. Laat kabels en modules verbonden met uw patiënt en continueer het bewaken van parameters en alarmen in real time terwijl gegevens tijdens transport worden opgeslagen. Gebruik de Infinity M540 als stand-alone monitor of integreer de M540 met ziekenhuis-it voor toegang tot klinische informatiesystemen en data analyse applicaties.

5 Infinity MView Mobility 05 Verwante producten D Infinity M300 Het managen van de zorg van mobiele patiënten is een uitdaging omdat u een balans moet vinden tussen mobiliteit en patiëntveiligheid. De innovatieve Infinity M300-patiënt gedragen monitor biedt constante bewaking van telemetriepatiënten door gebruik te maken van het bestaande wifi -netwerk van het ziekenhuis. Door het kleurenscherm en de hoorbare alarmen van de M300 kunt u de status van uw patiënt adequaat beoordelen en direct handelen. Infinity Omega Solution MT Deze twee schermen oplossing biedt toegang tot afbeeldingen, labuitslagen en andere klinische gegevens en toont real-time vitale functies aan bed via een 20 touchscreen. De bedzijdige/transport monitor bewaakt de patiënt continu tijdens transport en aan bed. Infinity Delta MT Met de Delta multi parameter monitor kunt u volwassen, pediatrische en neonatale patiënten continu bewaken, zowel aan bed als tijdens transport. De noodzaak van een separate transportmonitor is daarmee overbodig. Ondersteunt, ziekenhuisbreed, alle patiënt gerelateerde urgentieniveaus. Infinity Delta XL MT Met een 12,2 (310mm) kleurenscherm bewaakt de Delta-XL uw patiënten continu, zowel aan bed als tijdens transport de noodzaak van een separate transportmonitor is daarmee overbodig. Ondersteunt, ziekenhuisbreed, alle categorien patiënten en urgentieniveaus.

6 06 Infinity MView Mobility Technische gegevens Infinity Gateway Server Platform vereisten* Besturingssysteem Windows Server 2008 R2 64-bit Enterprise of Windows Server 2008 R2 SP1 of 64-bit Windows 7 Enterprise IIS 7.5 Adobe Reader 8 of 9 CPU Pentium 4 of gelijkwaardig; 2 GHz of meer Opslag Minimaal 60 GB Geheugen Minimaal 1 GB RAM I/O Minimaal 4x USB 2 met één dedicated Dräger-software license key Video's 1024 x 768 of hoger, 256 kleuren of meer Netwerk Dual 10/100 Base T PCI bus Ethernet adapters (voor verbinding met het Infinity Netwerk en het netwerk van de klant/het ziekenhuis) Drive CD-R of DVD+/-R-drive UPS Uninterruptible Power Supply (UPS) is optioneel maar aanbevolen om de continue werking te garanderen tijdens kortstondige stroomonderbrekingen en om het systeem te beschermen tegen storingen. * Limiet van 55 bewaakte bedden per Infinity Gateway Serverinstallatie. Infinity Gateway Server Software en Better Care software applicaties kunnen worden gedeployed op één server. Better Care Net Server Software Server Platform vereisten Besturingssysteem Windows 7/2003 of hoger; Windows Server 2008 R2 Standaard SP1 CPU Intel Xeon X5670 (quad core) 2.9 GHz of gelijkwaardig Opslag 32 GB (afhankelijk van lokale data die bewaard moet blijven) Geheugen 8 GB RAM (55 bedden simultaan) Netwerk Lantronix EDS4100 (4 poorten) of UDS2100 (2 poorten) voor seriële apparaten; LAN 1GB (vanaf 10 connecties) Andere vereisten Microsoft.NET Framework 4.0 of hoger Opmerking: Als gevolg van functionaliteit waarbij real time biomedische signalen worden weergegeven, wordt aanbevolen om via een VLAN-netwerk verbinding te maken met computers en medische apparaten waarop Better Care Net Server is geïnstalleerd. Wanneer Better Care software applicaties en Infinity Gateway Server Software op één server zijn gedeployed, dient u de Infinity Gateway server vereisten aan te houden. Better Care is een gedeponeerd handelsmerk van Better Care S.L. ios is een gedeponeerd handelsmerk van Cisco Technology, Inc. in de VS en andere landen. Android is een gedeponeerd handelsmerk van Google, Inc. Microsoft, Windows en Windows Server zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation. Adobe en Adobe Reader zijn gedeponeerde handelsmerken van Adobe Systems Incorporated. Intel, Pentium en Xeon zijn gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation. Blackberry is het handelsmerk of het gedeponeerde handelsmerk van Blackberry Limited, waarvoor de exclusieve rechten nadrukkelijk voorbehouden zijn. Dräger is niet geaffilieerd met, geëndosseerd, gesponsord of anderszins geautoriseerd door Blackberry Limited. Lantronix is een gedeponeerd handelsmerk van Lantronix, Inc. Linux is een gedeponeerd handelsmerk van Linus Torvalds. De naam Dräger en Dräger logo, Infinity en PatientWatch zijn gedeponeerde handelsmerken van Dräger. Bestelinformatie Vereiste software Infinity Gateway Server Software VF

7 Infinity MView Mobility 07 Bestelinformatie (1 vereist per netwerkinstallatie) Infinity PatientWatch tot 96 licenties MS22853 WinAccess API Data Access Tool (1 vereist per netwerkinstallatie) Better Care Net Server Manager Basic: ondersteunt tot 5 curven per smart display weergave en 6 bedlicenties of Better Care Net Server Manager Extended: ondersteunt 5+ curven per smart display weergave en 6 bedlicenties met beademingsgegevens van gekoppelde apparaten via Medibus/ Medibus.X MS33379 of MS33380 Better Care Mobile Applicatie MS33668 Softwareopties Aanvullende bedlicentie voor voor Better Care Net Server Manager Basic (1 vereist per bed) MS33381 Aanvullende bedlicentie voor Better Care Net Server Manager Extended (1 vereist per bed) MS33382 Better Care 10-minuten Full-Disclosure-optie (1 vereist per netwerkinstallatie) MS33383 Better Care Follow-Me QR-code optie (1 vereist per netwerkinstallatie) MS33384 Voor het bestellen van bewakingsmonitoren, bewakingsparameters en accessoires verwijzen wij naar de afzonderlijke productspecificatiebladen. Raadpleeg de Dräger Mounting Systems Catalog voor VESA-display montage-oplossingen. Het is mogelijk dat Infinity MView Patient Monitoring Solution niet in alle landen is goedgekeurd voor marktvrijgave

8 08 Infinity MView Mobility Niet alle producten, functies of diensten worden in alle landen verkocht. De vermelde handelsmerken zijn alleen in bepaalde landen gedeponeerd en niet noodzakelijkerwijs in het land waarin dit materiaal wordt uitgebracht. Ga naar voor de actuele status. HOOFDKANTOOR NEDERLAND Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Duitsland Dräger Nederland B.V. Huygensstraat LT Zoetermeer Postbus AW Zoetermeer Tel +31 (0) Fax +31 (0) Producent: Draeger Medical Systems, Inc Quarry Road Telford, PA , USA Vind uw Drägercontactpersoon op: HQ PP Onderhevig aan wijzigingen 2016 Drägerwerk AG & Co. KGaA Opmerkingen

Infinity MView Bedside Patiëntbewakingsoplossing

Infinity MView Bedside Patiëntbewakingsoplossing Infinity MView Bedside Patiëntbewakingsoplossing Met de Infinity MView ziet u een breder scala aan vitale functies en opgeslagen klinische gegevens. De Infinity MView combineert de mogelijkheden van een

Nadere informatie

Dräger CSE Connect Software

Dräger CSE Connect Software Dräger CSE Connect Software De Dräger CSE Connect-softwareoplossing digitaliseert de uitwisseling van informatie tijdens vrijgavemetingen. De gegevensoverdracht tussen de smartphone-app en de webapplicatie

Nadere informatie

Dräger VarioGard 3320 IR transmitter Detectie van toxische gassen en zuurstof

Dräger VarioGard 3320 IR transmitter Detectie van toxische gassen en zuurstof Dräger VarioGard 3320 IR transmitter Detectie van toxische gassen en zuurstof D-6453-2010 De Dräger VarioGard 3320 IR is een digitale transmitter met een ingebouwde optische infrarood DrägerSensor. Deze

Nadere informatie

Dräger VarioGard 3300 IR Transmitter Detectie van ontvlambare gassen en dampen

Dräger VarioGard 3300 IR Transmitter Detectie van ontvlambare gassen en dampen Dräger VarioGard 3300 IR Transmitter Detectie van ontvlambare gassen en dampen D-6453-2010 De Dräger VarioGard 3300 IR is een digitale transmitter met een ingebouwde optische infrarood DrägerSensor. Deze

Nadere informatie

Dräger VarioGard centrale eenheid Besturingssysteem

Dräger VarioGard centrale eenheid Besturingssysteem Dräger VarioGard centrale eenheid Besturingssysteem Als centrale eenheid vormt de Dräger VarioGard de spil van een kostenefficiënt, modulair gasdetectiesysteem. Een digitale bus maakt aansluiting en beheer

Nadere informatie

VentStar Oxylog beademingssystemen Medische accessoires

VentStar Oxylog beademingssystemen Medische accessoires VentStar Oxylog beademingssystemen Medische accessoires D-2936-2018 Betrouwbaar, praktisch en getest op veiligheid. De VentStar Oxylog disposable beademingscircuits zorgen voor een ideale verbinding tussen

Nadere informatie

Dräger VarioGard 2320 IR Detectie van toxische gassen en zuurstof

Dräger VarioGard 2320 IR Detectie van toxische gassen en zuurstof Dräger VarioGard 2320 IR Detectie van toxische gassen en zuurstof Op tal van werkterreinen is snelle en betrouwbare gasdetectie van cruciaal belang. Hiervoor heeft Dräger de stationaire gasdetectorserie

Nadere informatie

Dräger VarioGard 2300 IR Detectie van ontvlambare gassen en dampen

Dräger VarioGard 2300 IR Detectie van ontvlambare gassen en dampen Dräger VarioGard 2300 IR Detectie van ontvlambare gassen en dampen D-6452-2010 Op tal van werkterreinen is snelle en betrouwbare gasdetectie van cruciaal belang. Hiervoor heeft Dräger de stationaire gasdetectorserie

Nadere informatie

Dräger Aerotest Navy Testapparatuur

Dräger Aerotest Navy Testapparatuur Dräger Aerotest Navy Testapparatuur De Dräger Aerotest Navy, specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van de Marine, controleert de zuiverheid van ademlucht in het hogedrukbereik. Transportkofer Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Dräger DCD 5000 Afname van orale vloeistof

Dräger DCD 5000 Afname van orale vloeistof Dräger DCD 5000 Afname van orale vloeistof Eenvoudige, snelle en veilige detectie van verdovende middelen en drugs: de Dräger DCD 5000 is niet alleen in staat speekselmonsters (orale vloeistof) gemakkelijk

Nadere informatie

DrägerSensor XXS DrägerSensoren

DrägerSensor XXS DrägerSensoren DrägerSensor XXS DrägerSensoren D-12191-2010 Dräger heeft de geminimaliseerde elektronische sensoren speciaal ontworpen voor de Dräger Pac, X-am 1/2/5 en X-am 8000 productportfolio. Deze krachtige sensoren

Nadere informatie

Dräger REGIS 300 en REGIS 500 Inzetcontrole

Dräger REGIS 300 en REGIS 500 Inzetcontrole Dräger REGIS 300 en REGIS 500 Inzetcontrole ST-3210-2003 D-101201-2013 Handsfree monitoring van de adembescherming gedragen door brandweerof noodhulpteams: de REGIS 300 en 500 zijn handige en robuuste

Nadere informatie

Dräger Infrarood sensoren DrägerSensoren

Dräger Infrarood sensoren DrägerSensoren Dräger Infrarood sensoren DrägerSensoren De Dräger infrarood sensoren leveren de best mogelijke meetresultaten en zijn volledig ongevoelig voor vergiftiging. Dankzij de lange levensduur van deze sensoren

Nadere informatie

DrägerSensor XXS DrägerSensoren

DrägerSensor XXS DrägerSensoren DrägerSensor XXS DrägerSensoren Dräger heeft de geminimaliseerde elektronische sensoren speciaal ontworpen voor de Dräger Pac en X-am 1/2/5 productportfolio. Deze krachtige sensoren detecteren vele verschillende

Nadere informatie

Dräger X-plore 7300 Motoraangedreven aanblaasfilterunit

Dräger X-plore 7300 Motoraangedreven aanblaasfilterunit Dräger X-plore 7300 Motoraangedreven aanblaasfilterunit De Dräger X-plore 7300 motoraangedreven aanblaasfilterunit is een uitstekende keuze voor bescherming tegen gevaarlijke deeltjes. Ideaal voor werkzaamheden

Nadere informatie

Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming

Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming De Dräger X-pect 8200 en 8300 veiligheidsbrillen zijn ontworpen voor een optimale pasvorm en een hoog comfort. Zij gaan lang mee dankzij het gebruik

Nadere informatie

PID sensoren DrägerSensoren

PID sensoren DrägerSensoren PID sensoren DrägerSensoren PID sensoren zijn de juiste keuze voor het detecteren van lage concentraties vluchtige organische verbindingen. Een PID (fotoionisatie detector) wordt gebruikt om groepen gevaarlijke

Nadere informatie

Dräger PARAT 3100 Vluchtmasker met filter

Dräger PARAT 3100 Vluchtmasker met filter Dräger PARAT 3100 Vluchtmasker met filter De Dräger PARAT 3100 is een halfgelaatsmasker met een ABEK-15 multigasfilter. Verpakt in een robuuste en ergonomische behuizing is de eenheid compact en eenvoudig

Nadere informatie

Dräger RPS 3500 Reddingsuitrusting

Dräger RPS 3500 Reddingsuitrusting Dräger RPS 3500 Reddingsuitrusting Het Dräger RPS 3500 Reddingspakketsysteem is ontworpen voor gebruik door teams voor snelle interventie en stelt brandbestrijders in staat collega's of burgers die vastzitten

Nadere informatie

Kalibratiegas en toebehoren Kalibratie en bumptesten

Kalibratiegas en toebehoren Kalibratie en bumptesten Kalibratiegas en toebehoren Kalibratie en bumptesten D-0494-2018 Kalibratie van uw uitrusting garandeert een veilig gebruik en veilige werking en is bovendien conform de toepasselijke richtlijnen en wettelijke

Nadere informatie

Dräger Prestor 5000 Testapparatuur

Dräger Prestor 5000 Testapparatuur Dräger Prestor 5000 Testapparatuur De Dräger Prestor 5000 is een uiterst efficiënt toestel voor het testen van volgelaatmaskers op hun correcte en dus veilige werking. De volautomatische testprocedure reduceert

Nadere informatie

Vluchtmasker met filter

Vluchtmasker met filter Dräger PARAT 3100 Vluchtmasker met filter De Dräger PARAT 3100 is een halfgelaatsmasker met een ABEK-15 multigasfilter. Verpakt in een robuuste en ergonomische behuizing is de eenheid compact en eenvoudig

Nadere informatie

Dräger Oxy K 30 S/HW/HS Zuurstofvluchttoestel (zelfredder)

Dräger Oxy K 30 S/HW/HS Zuurstofvluchttoestel (zelfredder) Dräger Oxy K 30 S/HW/HS Zuurstofvluchttoestel (zelfredder) De omgevingslucht onafhankelijke vluchttoestellen uit de Dräger Oxy K 30-serie zijn beschikbaar in uitvoeringen met een hoofdkap of met een mondstuk.

Nadere informatie

Dräger X-plore 5500 Volgelaatsmasker

Dräger X-plore 5500 Volgelaatsmasker Dräger X-plore 5500 Volgelaatsmasker Hetzij gebruikt in de chemische industrie, automobiel industrie, scheepsbouw, tuinbouw of metaalbouw: het Dräger X-plore 5500 volgelaatsmasker is de beste oplossing

Nadere informatie

Dräger Bodyguard 1000 Inzetcontrole

Dräger Bodyguard 1000 Inzetcontrole Dräger Bodyguard 1000 Inzetcontrole D-38263-2015 De robuuste en lichte Dräger Bodyguard 1000, de nieuwste aanwinst van de Dräger Bodyguard productfamilie, is bedoeld om levens te beschermen. Het toestel

Nadere informatie

Dräger X-plore 6300 Volgelaatsmasker

Dräger X-plore 6300 Volgelaatsmasker Dräger X-plore 6300 Volgelaatsmasker De Dräger X-plore 6300 is een efficiënt en voordelig volgelaatsmasker. Het is bedoeld voor kostenbewuste gebruikers die niet op comfort of kwaliteit willen besparen.

Nadere informatie

Gebouwd om elke uitdaging aan te gaan Dräger Oxylog VE300

Gebouwd om elke uitdaging aan te gaan Dräger Oxylog VE300 D-12984-2017 Gebouwd om elke uitdaging aan te gaan Dräger Oxylog VE300 02 DRÄGER OXYLOG VE300 We hebben onszelf geen enkele moeite bespaard, zodat u dat wel kunt KLAAR OM ELKE UITDAGING AAN TE GAAN Wanneer

Nadere informatie

Dräger Flame 3000 Flame Detection

Dräger Flame 3000 Flame Detection Dräger Flame 3000 Flame Detection De Dräger Flame 3000 is een op imaging (beeldherkenning) gebaseerde, explosieveilig uitgevoerde vlamdetector. Dit visuele vlamdetectiesysteem maakt gebruik van digitale

Nadere informatie

Dräger Pac 3500 Enkelvoudig gasmeetinstrument

Dräger Pac 3500 Enkelvoudig gasmeetinstrument Dräger Pac 3500 Enkelvoudig gasmeetinstrument Snel en betrouwbaar, nauwkeurig en onderhoudsvrij gedurende maximal 2 jaar: de Dräger Pac 3500 is ideaal voor de persoonlijke bewaking van koolmonoxide, zwavelwaterstof

Nadere informatie

Intelligentie voor Spirometrie. Spirometrie PC Software

Intelligentie voor Spirometrie. Spirometrie PC Software Intelligentie voor Spirometrie Spirometrie PC Software Maakt Spirometrie Eenvoudig De Spirometrie PC Software is ontwikkeld en afgestemd op de wensen vele professionals in de gezondheidszorg. De multi

Nadere informatie

Systeemeisen. CA4000 Versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA4000

Systeemeisen. CA4000 Versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA4000 Systeemeisen CA4000 Versie 1.0.50.72 Aanvullende informatie Artikelnummer: CA4000 Versie: 13-4-2018 Inleiding Geachte gebruiker, Deze handleiding bevat de systeem eisen waaraan een systeem moet voldoen

Nadere informatie

Dräger X-plore 6570 Volgelaatsmasker

Dräger X-plore 6570 Volgelaatsmasker Dräger X-plore 6570 Volgelaatsmasker Het Dräger X-plore 6570 volgelaatsmasker heeft zich wereldwijd al decennialang bewezen. Het uiterst comfortabele masker is geschikt voor professioneel gebruik in een

Nadere informatie

Neuron Stroomlijn 7.5

Neuron Stroomlijn 7.5 Neuron Stroomlijn 7.3 Systeemeisen Neuron Stroomlijn 7.5 Systeemeisen Systeemeisen Neuron Stroomlijn Vicrea Solutions BV Vanadiumweg 11K 3812 PX, Amersfoort 033-4604080 Introductie Inhoudsopgave In dit

Nadere informatie

Dräger X-plore 6530 Volgelaatsmasker

Dräger X-plore 6530 Volgelaatsmasker Dräger X-plore 6530 Volgelaatsmasker Het Dräger X-plore 6530 volgelaatsmasker heeft zich wereldwijd al decennialang bewezen. Het voldoet qua betrouwbaarheid, kwaliteit en pasvorm aan de hoogste eisen.

Nadere informatie

ASSISTANCE SOFTWARE INSTALLATIE-EISEN ASSISTANCE SOFTWARE FOR MICROSOFT DYNAMICS. Author : AV. Datum : 30 augustus 2013 Versie : 6 Status : Definitief

ASSISTANCE SOFTWARE INSTALLATIE-EISEN ASSISTANCE SOFTWARE FOR MICROSOFT DYNAMICS. Author : AV. Datum : 30 augustus 2013 Versie : 6 Status : Definitief ASSISTANCE SOFTWARE INSTALLATIE-EISEN ASSISTANCE SOFTWARE FOR MICROSOFT DYNAMICS Author : AV Datum : 30 augustus 2013 Versie : 6 Status : Definitief INHOUD INTRODUCTIE... 1 1. WERKSTATIONS... 2 1.1 GEBRUIKERS

Nadere informatie

Dräger DrugCheck 3000 Drugstestsystemen

Dräger DrugCheck 3000 Drugstestsystemen Dräger DrugCheck 3000 Drugstestsystemen Met de Dräger DrugCheck 3000 weet u binnen enkele minuten of een persoon onder invloed van drugs is. De compacte en hygiënische, op speeksel gebaseerde, drugstest

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Zuurstofvluchttoestel (zelfredder)

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Zuurstofvluchttoestel (zelfredder) Dräger Oxy 3000/6000 MK II Zuurstofvluchttoestel (zelfredder) Robuust en altijd onder controle: de omgevingslucht onafhankelijke zuurstofvluchttoestellen Dräger Oxy 3000 en 6000 MK II zijn ontworpen om

Nadere informatie

Dräger Porta Control 3000 Testapparatuur

Dräger Porta Control 3000 Testapparatuur Dräger Porta Control 3000 Testapparatuur D-2238-2015 Meer veiligheid tijdens werkzaamheden in een gaspak: met de draagbare Dräger Porta Control 3000 testkoffer kan voor gebruik een betrouwbare lekdichtheidstest

Nadere informatie

Zebra TC-51 met Drägerware.App Drägerware Software

Zebra TC-51 met Drägerware.App Drägerware Software Zebra TC-51 met Drägerware.App Drägerware Software De systeemoplossing Zebra TC-51 met Drägerware.App maakt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer van de apparatuurvoorraad mogelijk. Deze oplossing

Nadere informatie

Dräger DrugCheck 3000 Drugstestsystemen

Dräger DrugCheck 3000 Drugstestsystemen Dräger DrugCheck 3000 Drugstestsystemen Met de Dräger DrugCheck 3000 weet u binnen enkele minuten of een persoon onder invloed van drugs is. De compacte en hygiënische, op speeksel gebaseerde, drugstest

Nadere informatie

GERACC.net suite Systeemsoftware- en hardwarevereisten

GERACC.net suite Systeemsoftware- en hardwarevereisten suite 1. Hardware/Software eisen voor de installatie van de suite 1.1 PC Clients Processor: Processor snelheid: Dual Core 2.4 GHz of sneller Besturingssysteem: Windows XP SP3 of hoger (let op: raadpleeg

Nadere informatie

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Eenvoudig mobielzakelijk printen EveryonePrint is ideaal voor alle bedrijven, van groot tot klein, waar gebruikers

Nadere informatie

SuperOffice Systeemvereisten

SuperOffice Systeemvereisten Minimale systeemvereisten voor SuperOffice CRM De minimale systeemvereisten voor SuperOffice CRM zijn tevens afhankelijk van het besturingssysteem en de services/applicaties die op het systeem actief zijn.

Nadere informatie

HANDBOEK LSM BASISPRINCIPES LSM

HANDBOEK LSM BASISPRINCIPES LSM Pagina 1 1.0 BASISPRINCIPES LSM 1.1. SYSTEEMEISEN VANAF LSM 3.1 SP1 (WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN) ALGEMEEN Lokale administratorrechten voor de installatie Communicatie: TCP/IP (NetBios actief), LAN (aanbevolen:

Nadere informatie

Dräger Pac 3500 Enkelvoudig gasmeetinstrument

Dräger Pac 3500 Enkelvoudig gasmeetinstrument Dräger Pac 3500 Enkelvoudig gasmeetinstrument Snel en betrouwbaar, nauwkeurig en onderhoudsvrij gedurende maximal 2 jaar: de Dräger Pac 3500 is ideaal voor de persoonlijke bewaking van koolmonoxide, zwavelwaterstof

Nadere informatie

Handleiding Epson Connect NPD NL

Handleiding Epson Connect NPD NL Handleiding Epson Connect NPD4945-00 NL Epson Connect en andere mobiele oplossingen Wat is Epson Connect? Epson Connect biedt mobiele diensten die het mogelijk maken om af te drukken en te scannen waar

Nadere informatie

TOUGHPAD FZ-X1 met Drägerware.App Drägerware Software

TOUGHPAD FZ-X1 met Drägerware.App Drägerware Software TOUGHPAD FZ-X1 met Drägerware.App Drägerware Software D-21135-2015 Met deze hard- en software oplossing kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw apparatuur inventariseren en beheren. Deze oplossing is uitermate

Nadere informatie

Vamos / Vamos plus Anesthesiegas-monitoren

Vamos / Vamos plus Anesthesiegas-monitoren Vamos / Vamos plus Anesthesiegas-monitoren D-15623-2014 Doelgerichte, veilige anesthesie vereist efficiënte anesthesiegasmonitoren. Dit is precies wat Vamos en Vamos plus compact anesthesiegas-monitoren

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement.

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Algemeen Met KYOCERA scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen

Nadere informatie

SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers

SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers Opmerkingen bij publicatie SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers Over deze opmerkingen bij publicatie In deze opmerkingen bij publicatie vindt u een overzicht van de functies van

Nadere informatie

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding

Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16. Configuratie handleiding VERSA CONTROL Mobiele App voor VERSA alarmsystemen Versa_control_qs_nl 07/16 Configuratie handleiding Het VERSA, VERSA IP en VERSA Plus alarmsysteem kan ook worden bediend vanaf een mobiel apparaat (Smartphone

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

SPACE ProAccess 3.0. Voor nadere toelichting kan contact opgenomen worden met SALTO.

SPACE ProAccess 3.0. Voor nadere toelichting kan contact opgenomen worden met SALTO. SPACE ProAccess 3.0 SALTO voorziet de partner van een document dat als checklist dient voor een juiste voorbereiding van de SALTO Web Software en de vereisten van het netwerk. Dit document is bedoeld voor

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

Dräger PAS Filter-serie Reddingsuitrusting

Dräger PAS Filter-serie Reddingsuitrusting Filter-serie Reddingsuitrusting filters zuiveren op een betrouwbare manier lucht - bijv. uit een bestaand luchtleidingnetwerk - van vloeibare en vaste deeltjes, oliedampen en geuren. Dit houdt niet alleen

Nadere informatie

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR EEN NOG BETERE TOUCHSCREEN-ERVARING GROTERE DEELNAME VAN STUDENTEN EN DOCENTEN Zoekt u naar een geavanceerdere manier om

Nadere informatie

Dräger Pac 5500 Enkelvoudig gasmeetinstrument

Dräger Pac 5500 Enkelvoudig gasmeetinstrument Dräger Pac 5500 Enkelvoudig gasmeetinstrument Speciaal ontworpen voor een langdurige inzet: de Dräger Pac 5500 heeft een vrijwel onbeperkte levensduur en is ideaal voor een snelle en nauwkeurige persoonlijke

Nadere informatie

Dräger X-plore 3300 en 3500 Halfgelaatsmasker

Dräger X-plore 3300 en 3500 Halfgelaatsmasker Dräger X-plore 3300 en 3500 Halfgelaatsmasker Een perfecte combinatie: een modern ontwerp en gering gewicht bieden u extra bescherming en comfort. Kies tussen het onderhoudsarme, kosteneffectieve Dräger

Nadere informatie

Dräger PARAT 3200 Vluchtmasker met filter

Dräger PARAT 3200 Vluchtmasker met filter Dräger PARAT 3200 Vluchtmasker met filter De Dräger PARAT 3200 is een vluchtmiddel dat bestaat uit een mondstuk en neusklem met een ABEK-15 multigasfilter. Verpakt in een robuuste en ergonomische behuizing

Nadere informatie

MICROSOFT SURFACE GO MHN ,00. Kenmerken X-COM BVBA. Artikelcode : ITMSSUMHN00003

MICROSOFT SURFACE GO MHN ,00. Kenmerken X-COM BVBA. Artikelcode : ITMSSUMHN00003 MICROSOFT SURFACE GO MHN-00003 Artikelcode : ITMSSUMHN00003 Microsoft Surface Go. Beeldschermdiagonaal: 25,4 cm (10"), Resolutie: 1800 x 1200 Pixels, Display technologie: IPS. Interne opslagcapaciteit:

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

Dräger BabyFlow plus Accessoires en Consumables

Dräger BabyFlow plus Accessoires en Consumables Dräger BabyFlow plus Accessoires en Consumables Het uitstekende, non-invasieve systeem, ontworpen voor maximale prestaties en optimaal patiëntcomfort. D-48842-2015 02 Dräger BabyFlow plus Voordelen Prestaties

Nadere informatie

ACER CHROMEBOX CXI3 289,00. Kenmerken VBC COMPUTERS. Artikelcode : ITACCHROMEBOXCL

ACER CHROMEBOX CXI3 289,00. Kenmerken VBC COMPUTERS. Artikelcode : ITACCHROMEBOXCL ACER CHROMEBOX CXI3 Artikelcode : ITACCHROMEBOXCL Acer Chromebox Chromebox CXI3. Frequentie van processor:,8 GHz, Processorfamilie: Intel Celeron, Processormodel: 3865U. Intern geheugen: 4 GB, Intern geheugentype:

Nadere informatie

Wifi-instellingengids

Wifi-instellingengids Wifi-instellingengids Wifi-verbindingen met de printer Verbinding met een computer maken via een wifi-router Direct verbinding maken met een computer Verbinding met een smartapparaat maken via een wifi-router

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

Pagina 1. Installatiehandleiding vanaf versie 2017

Pagina 1. Installatiehandleiding vanaf versie 2017 Pagina 1 Installatiehandleiding vanaf versie 2017 Inhoudsopgave Update stand alone DATAflor BUSINESS (single user)... 3 Update server DATAflor BUSINESS... 6 Update client DATAflor BUSINESS (na server update)...

Nadere informatie

OPENTEXT RIGHTFAX 16.4

OPENTEXT RIGHTFAX 16.4 RIGHTF.2901 OPENTEXT RIGHTFAX 16.4 SYSTEEMVEREISTEN Het volgend document bevat de minimale en de aanbevolen systeemvereisten om Rightfax versie 16.4 te laten draaien op een server of netwerk. ECMsolutions

Nadere informatie

Hard- en softwarevereisten voor

Hard- en softwarevereisten voor Hard- en softwarevereisten voor Datum Maart 2017 Versie 1.37 LIS BV www.lisbv.nl Inhoud Inhoud 1. Operating systemen en databases... 3 2.1. Minimale eisen (maximaal 3 gebruikers)... 4 2.1.1. Werkplek met

Nadere informatie

Scenario Advies SYSTEEMEISEN. November Versie 5.0

Scenario Advies SYSTEEMEISEN. November Versie 5.0 Scenario Advies SYSTEEMEISEN November 2016 Versie 5.0 Hoofdstuk 1, Inleiding Scenario Advies Inhoud 1 Inleiding Scenario Advies... 1 2 Netwerkomgeving... 1 2.1 Windows besturingssystemen... 1 2.1.1 Netwerk

Nadere informatie

Releasenotes versie 1.1 VERSIE A

Releasenotes versie 1.1 VERSIE A Releasenotes versie 1.1 VERSIE 10. 06A Inhoud 1. Inleiding FORTUNA 10.06A 3 2. Systeemeisen FORTUNA 10 4 3. Installatie 5 4. FORTUNA App 6 5. Beveiliging 6 6. Besturingssystemen 6 7. App functionaliteiten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

Professionele mobiliteit.

Professionele mobiliteit. Professionele mobiliteit. HP Mobility. De mobiele oplossing die bij u past. Speciaal ontworpen voor business, met de snelste processors en de meest veelzijdige software. U werkt helemaal anders met de

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding TiSM- PC 10, 25, 100 en PRO Behorende bij TiSM Release 11.1 R e v i s i e 1 1 1 0 28 De producten van Triple Eye zijn onderhevig aan veranderingen welke zonder voorafgaande aankondiging

Nadere informatie

Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibratie en bumptesten

Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibratie en bumptesten Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibratie en bumptesten De Dräger X-dock serie biedt u de volledige controle over uw draagbare Dräger gasmeetinstrumenten. Automatische bumptesten en kalibraties met minder

Nadere informatie

TALIS. Basis systeemeisen. Versie 3.4 Approved CREATED WITH

TALIS. Basis systeemeisen. Versie 3.4 Approved CREATED WITH Basis systeemeisen Versie 3.4 Approved Aangemaakt op: 28-10-2015 8:11:01 Auteur TANS CREATED WITH Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. 4 2.1 Stand-alone 4 2.2 server en werkstations 4 2.3 Remote 5 1. Inleiding

Nadere informatie

Systeemeisen PB-Software

Systeemeisen PB-Software Systeemeisen PB-Software Een installatie van de PB-Software bestaat afhankelijk van de omvang van de inrichting uit een aantal onderdelen. Deze onderdelen worden afhankelijk van de functie verdeeld over

Nadere informatie

Systeemeisen PB-Software

Systeemeisen PB-Software Systeemeisen PB-Software versie november 2018 PB Automatisering B.V. adres Hoeveveld 28 6584 GG Molenhoek [Lb] telefoon [024] 358 58 20 fax [024] 358 33 77 internet www.pieterbas.nl e-mail info@pieterbas.nl

Nadere informatie

Systeemeisen Exact Compact product update 406

Systeemeisen Exact Compact product update 406 1 van 6 08-10-2013 12:07 Exact Compact Systeemeisen Exact Compact product update 406 Een pressionele administratie moet bedrijfszeker zijn. U moet er in het dagelijks gebruik snel en zonder onderbrekingen

Nadere informatie

Dräger Interlock 5000 Alcoholslot

Dräger Interlock 5000 Alcoholslot Dräger Interlock 5000 Alcoholslot De Dräger Interlock 5000 is een ademalcoholmeetinstrument met startblokkering. Na een eenvoudige ademalcoholmeting zorgt het systeem voor een veilige start en een veilige

Nadere informatie

CareConnect Fin Pre-requirements

CareConnect Fin Pre-requirements Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Type installaties... 3 C. Hardware en software vereisten... 4 1. PC Clients... 4 2. Terminal Server Clients (Thin Clients)... 4 3. Server... 4 D. Operating

Nadere informatie

Handleiding Installatie Mobiele Token

Handleiding Installatie Mobiele Token Handleiding Installatie Mobiele Token Versie: 1.1 Datum: 31-12-2014 Inhoud Uitleg... 3 Installatie Digipass for Mobile ES App... 4 Installatie op een Apple apparaat... 4 Installatie op een Android apparaat...

Nadere informatie

Systeemeisen Facet 6.0

Systeemeisen Facet 6.0 Systeemeisen Facet 6.0 Facet is het computerexamensysteem voor het afnemen van centraal geplande examens en toetsen. Facet kan zowel offline als online gebruikt worden. Bij een online-afname worden de

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk educatie- & zorgpakketten aanbieden Online communicatie via cliënt specifieke agenda, notificaties en email Direct

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding KMO Solutions

RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding KMO Solutions RI&E Schoonmaak - APP Gebruikershandleiding 2016 KMO Solutions Inhoudsopgave Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Over deze handleiding 4 Hoofdstuk 2 Regis't APP 5 2.1 Voorwaarden voor gebruik... 5 2.1.1... Mogelijkheden

Nadere informatie

Inleiding.

Inleiding. Inleiding 1.1 General purpose computers 1.2 Computers in netwerken 1.3 Mainframe computers 1.4 Veiligheidsaspecten bij pc-montage 1.5 De binnenkant van een computer 1.6 De werking van de computer 1.1 General

Nadere informatie

Dräger UCF 6000 Warmtebeeldcamera s

Dräger UCF 6000 Warmtebeeldcamera s Dräger UCF 6000 Warmtebeeldcamera s Deze camera is met één hand te bedienen en levert zelfs onder de meest extreme omstandigheden een uitstekende beeldkwaliteit. De gebruiksvriendelijke warmtebeeldcamera

Nadere informatie

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Functieoverzicht DIN rail PC Geïntegreerde KNX buskoppeling Besturingssysteem Windows Embedded Standard 2009 Visualisatiesoftware Facility Pilot

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA.

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Algemeen Met KYOCERA scannen naar Trivium FORTUNA beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Trivium FORTUNA. Met

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Het apparaat installeren 1 De software installeren 2 Led-status Verbruiksartikelen aanschaffen 1 2 1. Het apparaat installeren 40 cm (15.8inches) 10 cm (4.0 inches) 45 cm (17.7

Nadere informatie

Intelligentie voor Spirometrie. Spirometrie PC Software

Intelligentie voor Spirometrie. Spirometrie PC Software Intelligentie voor Spirometrie Spirometrie PC Software Maakt Spirometrie Eenvoudig De Spirometrie PC Software is ontwikkeld en afgestemd op de wensen van vele professionals in de gezondheidszorg. De multi

Nadere informatie

USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p

USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p Product ID: USB32VGAEH3 De USB32VGAEH3 USB 3.0-naar-VGA-adapter verandert een USB

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Het apparaat installeren 1 De software installeren 2 Led-status Verbruiksartikelen aanschaffen 1 2 1. Het apparaat installeren 40 cm (15.8 inches) 10 cm (4.0 inches) 70 cm (27.6

Nadere informatie

TALIS. Systeemeisen Basis. Versie 3.0 Approved CREATED WITH

TALIS. Systeemeisen Basis. Versie 3.0 Approved CREATED WITH Systeemeisen Basis Versie 3.0 Approved Aangemaakt op: 28-7-2015 16:19:16 Auteur TANS CREATED WITH Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. 4 2.1 Stand-alone 4 2.2 server en werkstations 4 2.3 Remote 5 1. Inleiding

Nadere informatie

OTOsuite. Installatiehandleiding. Nederlands

OTOsuite. Installatiehandleiding. Nederlands OTOsuite Installatiehandleiding Nederlands In dit document wordt beschreven hoe u de OTOsuite-software kunt installeren vanaf een dvd, een geheugenstick of een zipbestand. Systeemvereisten Processor van

Nadere informatie

SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW. s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren

SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW. s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren 69.- WINNEN? Ga naar www.qmotion.nl/winnen Beantwoord de 3 vragen

Nadere informatie