Plurynwaaier. Overzicht behandeling en ondersteuning bij complexe zorgvragen. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Plurynwaaier. Overzicht behandeling en ondersteuning bij complexe zorgvragen. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn"

Transcriptie

1 Plurynwaaier Overzicht behandeling en ondersteuning bij complexe zorgvragen Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

2 Inhoud 1. Pluryn 2. Voor wie is Pluryn? 3. Werken 4. Leren 5. Wonen 6. Dagbesteding 7. Vrije tijd 8. Behandeling 9. Thuis en in de wijk 10. Maatschappelijke ondernemingen milieuvoorzieningen jeugd milieuvoorzieningen volwassenen 13. ehealth ontwikkelingen 14. Samenwerkingspartners 15. Waar vindt u Pluryn?

3 Glans geven aan het leven. Zin door zorg.

4 Pluryn 1. Pluryn in het kort: Voor jongeren en volwassenen met een beperking en/of complexe zorgvragen Ondersteuning bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd Specialistische begeleiding, behandeling, crisishulp en spoedzorg Thuis, in de wijk of op onze locaties Integrale oplossingen, altijd maatwerk

5 Een en al aandacht. Een luisterend oor.

6 Voor wie is Pluryn? 2. Pluryn is er voor jongeren en volwassenen met een beperking en/of complexe zorgvragen, zoals: Gedragsproblemen zoals agressie, overlast of problemen met loverboys Meerdere, complexe beperkingen: lichamelijk en/of verstandelijk Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), autisme of chronische ziekten Problemen in het gezin met opvoeden en opgroeien Tienermoeders Leerproblemen op school Problemen om werk te krijgen en te houden Chronische arbeidshandicap en re-integratie Ouderdomsproblemen bij ouderen met verstandelijke beperking

7 Focus op complexe zorgvragen. Passende oplossingen.

8 Voor wie? Mensen die door hun problemen moeilijk werk krijgen en houden Wajong'ers Schoolverlaters en langdurig werklozen Mensen met een chronische arbeidshandicap Voor welke vragen? Ik zoek passend werk Wie helpt mij bij het zoeken van een leuke baan? Ik wil re-integreren Ik wil werken en leren tegelijk Waar kan ik werkervaring opdoen? Hoe kan ik me omscholen? Help me om een baan te houden Hoe krijg ik mijn zoon van de bank af? Ik wil graag aan de slag in een gewoon bedrijf Onze mogelijkheden: PlurynWerkt.nl Arbeidsintegratie Jobcoaches en banenzoekers Beroepsopleidingen Leerwerkbedrijven Participatietrajecten Oriëntatietrajecten Mini-jobs en ZZP-trajecten Groepsbegeleid werken in bedrijven Maatschappelijke ondernemingen Begeleiding en behandeling Werken 3.

9 Samen leven samen werken. Werkend leren.

10 Voor wie? Kinderen en jongeren met leerproblemen Leerlingen in speciaal onderwijs Wajong'ers Mensen die zich willen omscholen Mensen die voor zichzelf willen zorgen Mensen die willen bijleren Voor welke vragen? Ik wil een vak leren Ik wil een diploma halen Waar kan ik me omscholen? Waar behaal ik een startkwalificatie? Ik wil leren en werken tegelijk Welk onderwijs past bij mij? Ik wil meer voor mijzelf opkomen Hoe kan ik beter met geld omgaan? Hoe kom ik meer onder de mensen? Waar is een computercursus? Ik wil leren om zelfstandig te zijn Onze mogelijkheden: Beroepsonderwijs Entree-opleidingen Praktijkonderwijs Leerwerktrajecten Oriëntatietrajecten Aangepast onderwijs (Voortgezet) speciaal onderwijs Schoolsupport Cursussen en trainingen Jij Leert Begeleiding en behandeling Leren 4.

11 Steeds weer een beetje wijzer. Aangepast onderwijs.

12 Voor wie? Mensen met een beperking en/of complexe zorgvragen die zelfstandig willen wonen of een woonvoorziening zoeken Voor welke vragen? Kan ik hulp krijgen bij zelfstandig wonen? Waar vind ik een geschikte woongroep? Mijn kind is thuis niet te handhaven De zorg voor ons kind wordt te zwaar Ik zoek opvang voor een tienermoeder en haar kindje Waar kan mijn kind beschermd wonen? Waar kan ik met mijn partner samenwonen? Wonen Onze mogelijkheden: Ambulante begeleiding Individueel wonen met intensieve begeleiding Woontraining Woongroepen in stad of dorp Wonen met behandeling en/of begeleiding Gespecialiseerde 24 uurszorg 5.

13 Een plekje voor jezelf. Zelfstandig wonen.

14 Voor wie? Mensen met een beperking en/of complexe zorgvragen die een leuke en zinvolle dagbesteding zoeken Voor welke vragen? Ik wil wat te doen hebben Ik wil graag contact met anderen Ik wil graag aan de slag in een gewoon bedrijf Ik wil werken in een maatschappelijke onderneming Ik zoek werk, maar weet nog niet wat Kan ik van mijn passie mijn werk maken? Dagbesteding Onze mogelijkheden: Samenwerkingstrajecten met bedrijven en instellingen Leerwerkbedrijven Participatietrajecten op maat Maatschappelijke ondernemingen Activerende dagbesteding Begeleiding en behandeling Oriëntatietrajecten 6.

15 Maestro, muziek! Zinvolle dagbesteding.

16 Voor wie? Mensen met een beperking en/of complexe zorgvragen die zoeken naar een leuke vrijetijdsbesteding Voor welke vragen? Ik zoek een leuke hobby Welke sportclub past bij mij? Waar kan ik muziekles krijgen? Waar kan ik computerles krijgen? Wie wil er met mij op vakantie? Ik zoek een maatje voor uitstapjes Waar kan ik uitgaan en mensen ontmoeten? Welke toneelverenigingen zijn er? Wat is er allemaal mogelijk? Adviseer me Vrije tijd Onze mogelijkheden: Sport- en hobbyclubs Activiteitencentrum en soos Theater en muziek Concertzaal Maatjes en vrijwilligers Vakantiekampen Cursussen en trainingen Toneel voor mensen met een beperking Begeleiding en behandeling Equipe Mont Ventoux 7.

17 Samen sporten samen scoren. Vrijetijdsbesteding.

18 Voor wie? Mensen met een beperking en/of complexe zorgvragen en hun directe omgeving Voor welke vragen? Wij hebben hulp bij de opvoeding nodig Het gaat niet goed in mijn gezin, wat kan ik doen? Wij hebben thuis altijd ruzie Ik wil stoppen met piekeren Ik durf niet alleen de straat op In de winkel durf ik niets aan mensen te vragen Op school is ons kind niet te handhaven Hoe houden we deze jongen op het goede pad? Mijn kind heeft een eetprobleem Behandeling Onze mogelijkheden: Trainingen Dagbehandeling GGZ-Therapie: creatief, cognitief, bewegingstherapie IOG (Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling), ook voor mensen met NAH MDFT (Multi Dimensionele Familie Therapie) Specialistische teams: (AVG-)artsen, paramedici etc. Behandeling bij voedselweigering en onzindelijkheid Psychodiagnostiek Orthopedagogische behandelcentra Hersenz MST (Multi Systeem Therapie) 8.

19 Ook op de kleintjes letten. Zorg voor moeder en kind.

20 Voor wie? Mensen met een beperking en/of complexe zorgvragen die thuis wonen Voor welke vragen? Bij wie moet ik zijn voor hulp? Ik wil een opleiding gaan volgen Ik zoek werk of iets te doen Ik heb angsten, hoe kom ik daar van af? Hoe krijg ik mijn leven weer op orde? Wij zoeken tijdelijke opvang Ik heb problemen thuis. Wat te doen? Hoe houden we onze jongens op het rechte pad? Hoe bescherm ik mijn dochter tegen haar loverboy? Mijn ouders kunnen niet voor mij zorgen Ik heb behandeling nodig. Kan dat thuis? Hoe kom ik van de ruzie af in ons gezin? Thuis en in de wijk Onze mogelijkheden: Wijkteams en vrijwilligerswerk Specialistische ondersteuning via De Praktijk Cursussen en trainingen Jij Leert Ambulante ondersteuning Participatietrajecten Op weg naar werk: Gezinscoaches/-regisseurs Naschoolse dagbehandeling Crisis- en spoedhulp Gezinsbehandeling en -therapie Activiteitencentra NAH-centra Overbruggingszorg 9.

21 Altijd alle nodige aandacht. Begeleid wonen.

22 Maatschappelijke ondernemingen Voor wie? Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt Werkzoekenden via gemeenten en UWV Mensen met chronische arbeidshandicap Mensen die willen re-integreren Stagiaires en vrijwilligers Voor welke vragen? Hoe kom ik weer onder de mensen? Ik wil werkervaring opdoen Kan ik bij die maatschappelijke onderneming werken? Ik wil werken in een bedrijf Ik wil een vak leren Onze maatschappelijke ondernemingen: Bikewerk, BliXem, Bloesem Theehuis, Buurtmarkt Breedeweg, Cardo Theater, Coffyn, Nezzo, Meneer Vos, 10.

23 Het beste uit de bus. Samen schoonmaken.

24 3 milieuvoorzieningen jeugd Voor wie? Jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en/of sterke gedragsstoornissen Jongeren via (gesloten) Jeugdzorg, GGZ, Justitie Jongeren met een lichamelijke beperking, NAH of chronische ziekte Voor welke vragen? De zorg voor ons kind wordt te zwaar Dit kind moet weer tot bloei komen Waar vind ik een geschikte woongroep met behandeling? Welke behandeling is er voor gedragsproblemen? Deze jongere moet beschermd wonen Dit meisje moet weg bij haar loverboy Ik wil wonen met werken of naar school Mijn zoon hoort niet in een gevangenis Onze mogelijkheden: Gespecialiseerde 24 uurszorg Wonen, leren en vrije tijd Therapie en training Begeleiding en behandeling (Voortgezet) speciaal onderwijs Arbeidstoeleiding (Orthopedagogische) behandelcentra Open Jeugdzorg en Jeugdzorg Plus 11.

25 Samen sterker ongeacht beperking. Een helpende hand.

26 3 milieuvoorzieningen volwassenen Voor wie? Volwassenen met: Een verstandelijke beperking en zeer complexe gedragsproblematiek Een verstandelijke beperking en geriatrische problemen Een lichamelijke beperking, NAH of chronische ziekte en complexe zorgvragen Voor welke vragen? Welke behandeling is er voor gedragsproblemen? Is er een geschikte woongroep waar ik begeleiding heb? Is vrije tijd en begeleiding ook geregeld? Ik wil mijn leven op de rit krijgen Ik heb structuur en begrenzing nodig Ik heb veiligheid nodig Wat is mijn perspectief voor de toekomst? Zijn er medische voorzieningen aanwezig? Is er een aangepaste voorziening voor ouderen? Ik wil toewerken naar een zelfstandig leven Onze mogelijkheden: Gespecialiseerde 24 uurszorg Wonen, werken en vrije tijd Aangepaste woonvormen met 24 uurszorg Behandeling en begeleiding Ieder zijn eigen plan Besloten instellingen Specialistische teams: artsen, gedragsdeskundigen etc. 12.

27 Allemaal een steentje bijdragen. 3 milieuvoorzieningen.

28 ehealth ontwikkelingen Voor wie? Mensen met een beperking en/of complexe zorgvraag die gebruik willen maken van internet en social media voor begeleiding en behandeling Voor welke vragen? Kan ik mijn eigen gegevens inzien? Kan ik chatten en mailen met mijn begeleider? Kan ik mijn dagboek en agenda bijhouden? Ik wil snel in contact komen met mijn netwerk Als er iets is, wil ik snel iemand zien Welke handige online hulpmiddelen zijn er? Ik wil zelfstandig wonen en contact via beeldbellen Wat heeft Pluryn allemaal te bieden? Onze mogelijkheden: Internetplatform Quli ( met apps Beeldbellen voor begeleiding op afstand Web-app voor online intake/aanmelden Chatten Serious gaming Living Lab Denktank cliënten Uitleenservice 13.

29 Beter bereikbaar. Altijd antwoord.

30 Voor wie? Alle cliënten van Pluryn en partners Voor welke doelen? Maximale participatie van cliënten Integraal aanbod kunnen bieden Werken, leren, vrije tijd en wonen Begeleiding en behandeling Beleid en onderzoek Zorg organiseren in ketens Onze partners: Collega-instellingen Zorgregio's en gemeenten MEE Samenwerkingspartners Bureau Jeugdzorg Thuiszorg GGZ Verslavingszorg Justitie Woningbouwverenigingen Bedrijven Regulier en speciaal onderwijs Universiteiten en hogescholen Ziekenhuizen UWV Zorgverzekeraars Sociale wijkteams CIZ Veilig Thuis 14.

31 Voldoening schenken met écht werk. Maatschappelijke ondernemingen.

32 Waar vindt u Pluryn? Pluryn staat midden in de maatschappij en werkt landelijk, regionaal en wijkgericht vanuit meer dan 300 vestigingen in Gelderland, Noord-Limburg en Noordoost-Brabant: Woonvormen in de wijk Maatschappelijke ondernemingen Activiteitencentra Scholen 3 milieuvoorzieningen Hoofdkantoor Woonlocaties Maatschappelijke ondernemingen en activiteitencentra Scholen 15.

33 Contact met Pluryn Klantenbureau Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met ons: T E klantenbureau@pluryn.nl I Bel voor algemene vragen: T Bezoekadres Industrieweg TW Nijmegen Postadres Postbus AB Nijmegen PW0217C011

Plurynwaaier. Sterker in de samenleving. Aanbod van Pluryn bij complexe zorgvragen in gehandicaptenzorg en jeugdzorg.

Plurynwaaier. Sterker in de samenleving. Aanbod van Pluryn bij complexe zorgvragen in gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Plurynwaaier Aanbod van Pluryn bij complexe zorgvragen in gehandicaptenzorg en jeugdzorg Sterker in de samenleving Powered by Pluryn Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Snel naar de onderwerpen?

Nadere informatie

Ondersteuning bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd

Ondersteuning bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd Ondersteuning bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd Voor mensen met een handicap en complexere problematiek en jongeren met gedragsproblemen Sterker in de samenleving Een mens kijkt van

Nadere informatie

Autisme Spectrum Stoornis. Zo gewoon mogelijk verder leven

Autisme Spectrum Stoornis. Zo gewoon mogelijk verder leven Autisme Spectrum Stoornis Zo gewoon mogelijk verder leven Wat is ASS? ASS is een afkorting voor Autisme Spectrum Stoornissen. Het is een verzamelnaam voor verschillende stoornissen. Klassiek autisme, Asperger

Nadere informatie

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Mensen met een hulpvraag krijgen ondersteuning thuis en in de wijk. Het wijkteam regelt dit. Soms is er gespecialiseerde

Nadere informatie

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Mensen met een hulpvraag krijgen ondersteuning thuis en in de wijk. Het wijkteam regelt dit. Soms is er gespecialiseerde

Nadere informatie

Kinderen met hersenletsel: hoe verder? Sterker in de samenleving.

Kinderen met hersenletsel: hoe verder? Sterker in de samenleving. Kinderen met hersenletsel: hoe verder? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Bram valt van de schommel en was een tijdje buiten bewustzijn. Na een opname in het ziekenhuis keurt een arts hem medisch

Nadere informatie

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Mensen met een hulpvraag krijgen ondersteuning thuis en in de wijk. Het wijkteam regelt dit. Soms is er gespecialiseerde

Nadere informatie

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Mensen met een hulpvraag krijgen ondersteuning thuis en in de wijk. Het wijkteam regelt dit. Soms is er gespecialiseerde

Nadere informatie

GESPECIALISEERDE JEUGDZORG

GESPECIALISEERDE JEUGDZORG GESPECIALISEERDE JEUGDZORG We zoeken nadrukkelijk de samenwerking met gemeenten voor gespecialiseerde jeugdhulp aan jongeren, voor wie de reguliere ambulante en residentiële jeugdzorg niet toereikend is.

Nadere informatie

Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving.

Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving. Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kan iedereen overkomen. Zo ook Liesbeth. Zij stond s morgens op en het voelde of

Nadere informatie

Zo gewoon mogelijk verder met ASS Sterker in de samenleving.

Zo gewoon mogelijk verder met ASS Sterker in de samenleving. Zo gewoon mogelijk verder met ASS Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Froukje is een vlotte, jonge meid. Ze staat midden in het leven. Maar soms worden mensen heel boos om haar opmerkingen. Froukje

Nadere informatie

Thuis wonen met ondersteuning Sterker in de samenleving.

Thuis wonen met ondersteuning Sterker in de samenleving. Thuis wonen met ondersteuning Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Woon je zelfstandig of binnen je gezin en heb je daarbij ondersteuning nodig? Dan kun je gebruik maken van de ambulante hulpverlening

Nadere informatie

Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving.

Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving. Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kan iedereen overkomen. Zo ook Liesbeth. Zij stond s morgens op en het voelde of

Nadere informatie

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Mensen met een hulpvraag krijgen ondersteuning thuis en in de wijk. Het wijkteam regelt dit. Soms is er gespecialiseerde

Nadere informatie

Woonondersteuning die bij je past Sterker in de samenleving.

Woonondersteuning die bij je past Sterker in de samenleving. Woonondersteuning die bij je past Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn De plaats waar en de manier waarop je woont, kies je zorgvuldig. Je huis is immers je thuis. Hier wil je je prettig voelen.

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level. Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level. Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk (21) woonde drie jaar op een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Ze maakte in haar

Nadere informatie

Ik bouw aan mijn toekomst. Stap voor stap. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Ik bouw aan mijn toekomst. Stap voor stap. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ik bouw aan mijn toekomst. Stap voor stap. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn De zorgbehoefte van jongeren en hun gezin staat centraal. Pluryn onderschrijft deze stelling uit het huidige zorgstelsel.

Nadere informatie

WERKEN AAN ONTWIKKELING MET EXTRA BEGELEIDING EN BEHANDELING. Voor zeer moeilijk opvoedbare en lerende jongeren (ZMOLK)

WERKEN AAN ONTWIKKELING MET EXTRA BEGELEIDING EN BEHANDELING. Voor zeer moeilijk opvoedbare en lerende jongeren (ZMOLK) WERKEN AAN ONTWIKKELING MET EXTRA BEGELEIDING EN BEHANDELING Voor zeer moeilijk opvoedbare en lerende jongeren (ZMOLK) JONGEREN ONTDEKKEN WAT ZE WEL KUNNEN Jongeren met een IQ tussen 40 en 60 en ernstige

Nadere informatie

NAH, HOE VERDER? Kies de hulp die bij je past

NAH, HOE VERDER? Kies de hulp die bij je past NAH, HOE VERDER? Kies de hulp die bij je past WAT IS NAH? NAH is de afkorting van Niet-Aangeboren Hersenletsel. Iedereen, jong of oud, kan hersenletsel oplopen door ziekte of ongeval, bijvoorbeeld door

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk woont al jaren bij een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar ze wil zelfstandiger

Nadere informatie

Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving.

Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving. Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn De blijdschap bij Charley was groot toen er een plek voor haar vrijkwam in een woongroep van Pluryn in Horst. Zij voelt zich

Nadere informatie

Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving.

Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving. Niet-aangeboren hersenletsel, hoe verder? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kan iedereen overkomen. Het overkwam Ruud. Twee jaar geleden kreeg hij onverwachts

Nadere informatie

Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Jongeren met complexe problemen krijgen bij voorkeur ondersteuning thuis en in de wijk. Zo kort en effectief mogelijk. Soms is tijdelijk verblijf in een behandelcentrum

Nadere informatie

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn

Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ik werk en maak mijn eigen keuzes. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Mensen met een hulpvraag krijgen thuis en in de wijk ondersteuning. Het wijkteam regelt dit. Soms is er gespecialiseerde

Nadere informatie

Werkenrode Volwassenen. Volwassenen met een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren- hersenletsel (NAH)

Werkenrode Volwassenen. Volwassenen met een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren- hersenletsel (NAH) Werkenrode Volwassenen Volwassenen met een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren- hersenletsel (NAH) Mensen met een handicap willen graag zo zelfstandig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk woont al jaren bij een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar ze wil zelfstandiger

Nadere informatie

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap De Winckelsteegh voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap Maak kennis met De Winckelsteegh Wil je deze brochure lezen in eenvoudige taal? Zoek de plaatjes van het vergrootglas. Daaronder staan

Nadere informatie

Kinderen met hersenletsel: hoe verder? Sterker in de samenleving.

Kinderen met hersenletsel: hoe verder? Sterker in de samenleving. Kinderen met hersenletsel: hoe verder? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Bram valt van de schommel en is vijftien minuten buiten bewustzijn. Na een opname in het ziekenhuis keurt een arts hem

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

Kansen voor jongeren met een laag IQ Sterker in de samenleving.

Kansen voor jongeren met een laag IQ Sterker in de samenleving. Kansen voor jongeren met een laag IQ Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Emma woont sinds kort bij een woongroep van Pluryn. Onderwijs krijgt zij in het gebouw van haar woongroep. Zij ontdekt

Nadere informatie

Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind. Sterker in de samenleving.

Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind. Sterker in de samenleving. Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Carolina heeft net een kindje gekregen. Als jonge moeder komt er ineens veel op haar af. Carolina heeft een licht

Nadere informatie

Je eigen woonruimte met intensieve begeleiding Sterker in de samenleving.

Je eigen woonruimte met intensieve begeleiding Sterker in de samenleving. Je eigen woonruimte met intensieve begeleiding Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Nooit had ik durven dromen dat ik nog eens een eigen huis zou hebben. En nu woon ik hier. De begeleiding van

Nadere informatie

BEGELEID WONEN VOOR MOEDER EN KIND. Voor jonge moeders met een licht verstandelijke beperking

BEGELEID WONEN VOOR MOEDER EN KIND. Voor jonge moeders met een licht verstandelijke beperking BEGELEID WONEN VOOR MOEDER EN KIND Voor jonge moeders met een licht verstandelijke beperking DOE WAT HET BESTE IS VOOR JOU EN JE KIND Heb je net een kindje gekregen of ga je binnenkort bevallen? Als moeder

Nadere informatie

Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind Sterker in de samenleving.

Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind Sterker in de samenleving. Begeleid wonen voor jonge moeders en hun kind Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Carolina heeft net een kindje gekregen. Als jonge moeder komt er ineens veel op haar af. Carolina heeft een licht

Nadere informatie

DE BEELE. Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen

DE BEELE. Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen DE BEELE Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen DE BEELE Zoeken naar de juiste aanpak Bij De Beele wonen jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar met een licht verstandelijke

Nadere informatie

OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding

OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding Training Begeleid Wonen training begeleid WONeN de beste voorbereiding voor LAter Wil je als jongere of volwassene graag zelfstandig wonen? Maar moet je daarvoor eerst

Nadere informatie

Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving.

Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ivana loopt stage bij Pluryn: Ik werk hier dagelijks met mensen met een licht verstandelijke beperking. aak hebben ze

Nadere informatie

Proef het verschil bij Bloesem Theehuis

Proef het verschil bij Bloesem Theehuis Proef het verschil bij Bloesem Theehuis WELKOM BIJ BLOESEM Bij Bloesem Theehuis draait alles om thee. Dat ruik je en dat proef je! In onze gezellige theeschenkerij in Herpen schenken we met zorg geselecteerde

Nadere informatie

Kunnen wij bij u aan de slag? Aan het werk in de samenleving.

Kunnen wij bij u aan de slag? Aan het werk in de samenleving. Kunnen wij bij u aan de slag? Aan het werk in de samenleving. Powered by Pluryn Hecht u waarde aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen (MVO)? Het in dienst nemen van mensen met een arbeidshandicap

Nadere informatie

Gezinsbehandeling (IOG) bij kinderen met gedragsproblemen Sterker in de samenleving.

Gezinsbehandeling (IOG) bij kinderen met gedragsproblemen Sterker in de samenleving. Gezinsbehandeling (IOG) bij kinderen met gedragsproblemen Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Marco is acht jaar en heeft een licht verstandelijke beperking. Daarnaast heeft hij gedrags-, leer-,

Nadere informatie

verwijzers De beste ondersteuning op maat Behandeling en begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking

verwijzers De beste ondersteuning op maat Behandeling en begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking verwijzers De beste ondersteuning op maat Behandeling en begeleiding voor mensen met een licht verstandelijke beperking Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben een niet-zichtbare beperking

Nadere informatie

Stage lopen bij Pluryn. Informatie voor toekomstige stagiairs

Stage lopen bij Pluryn. Informatie voor toekomstige stagiairs Stage lopen bij Pluryn Informatie voor toekomstige stagiairs Volg je een MBO- of HBO-opleiding? Denk dan aan Pluryn! Welkom bij Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen met een handicap bij wonen, werken, leren,

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving.

Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Monique is maatje van Ellen. Een aantal keren per maand gaan ze samen leuke dingen doen. Dingen die Ellen door haar beperking

Nadere informatie

Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving.

Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ivana loopt stage bij Pluryn: Ik werk hier dagelijks met mensen met een licht verstandelijke beperking. aak hebben ze

Nadere informatie

Gezinsondersteuning bij opvoeding Sterker in de samenleving.

Gezinsondersteuning bij opvoeding Sterker in de samenleving. Gezinsondersteuning bij opvoeding Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Wesley heeft een licht verstandelijke beperking. Het is een leuke jongen, maar de laatste tijd zijn er wat spanningen en uitdagingen

Nadere informatie

IOG NAH BeHANdelING IN Het GezIN. Voor kinderen en jongeren met een Niet-Aangeboren Hersenletsel

IOG NAH BeHANdelING IN Het GezIN. Voor kinderen en jongeren met een Niet-Aangeboren Hersenletsel IOG NAH BeHANdelING IN Het GezIN Voor kinderen en jongeren met een Niet-Aangeboren Hersenletsel INteNsIeVe OrtHOPedAGOGIscHe GezINsBeHANdelING BIj NAH uw kind blijft thuis wonen door hulp aan huis Vertoont

Nadere informatie

Multi Systeem Therapie bij gedragsproblemen Sterker in de samenleving.

Multi Systeem Therapie bij gedragsproblemen Sterker in de samenleving. Multi Systeem Therapie bij gedragsproblemen Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Jeroen raakte al op jonge leeftijd verslaafd aan drugs. Om aan geld te komen, zet hij iedereen in zijn omgeving

Nadere informatie

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving.

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Het was supergezellig. Ik kon met iedereen goed opschieten en we hebben allemaal leuke dingen gedaan, vertelt Dilano

Nadere informatie

Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving.

Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving. Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Thuis en ook op school gaat het echt beter. Ik heb minder ruzie met de andere kinderen. Met andere mensen omgaan,

Nadere informatie

Als de problemen je boven het hoofd groeien. Sterker in de samenleving.

Als de problemen je boven het hoofd groeien. Sterker in de samenleving. Als de problemen je boven het hoofd groeien. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Dylan gaat na een ruzie niet meer naar zijn werk. Hij woont zelfstandig, maar is eigenlijk zelden thuis te vinden.

Nadere informatie

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving.

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Het was supergezellig. Ik kon met iedereen goed opschieten en we hebben allemaal leuke dingen gedaan, vertelt Dilano

Nadere informatie

Met therapie werken aan je problemen Sterker in de samenleving.

Met therapie werken aan je problemen Sterker in de samenleving. Met therapie werken aan je problemen Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ik kreeg één keer per week therapie om beter in mijn vel te zitten. Ik leerde om te gaan met vervelende gebeurtenissen

Nadere informatie

verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB

verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB verwijzers Behandeling en begeleiding Forensische zorg voor mensen met een LVB Forensische cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben na een delict strafrechtelijk zorg opgelegd gekregen.

Nadere informatie

Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving.

Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving. Dagbehandeling, ondersteuning van kind en ouders Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Thuis en ook op school gaat het echt beter. Ik heb minder ruzie met de andere kinderen. Met andere mensen omgaan,

Nadere informatie

Ontdekken wat je wél kan, in een aangepaste omgeving Sterker in de samenleving.

Ontdekken wat je wél kan, in een aangepaste omgeving Sterker in de samenleving. Ontdekken wat je wél kan, in een aangepaste omgeving Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Emma woont sinds kort bij een woongroep van Pluryn. Onderwijs krijgt zij in het gebouw van haar woongroep.

Nadere informatie

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving.

Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Er even tussenuit op een goed logeeradres? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Het was supergezellig. Ik kon met iedereen goed opschieten en we hebben allemaal leuke dingen gedaan, vertelt Dilano

Nadere informatie

Zelf bepalen hoe jouw dag eruit ziet...

Zelf bepalen hoe jouw dag eruit ziet... Zelf bepalen hoe jouw dag eruit ziet... Jij doet mee. Werken, leren en dagbesteding wat past bij jou? Helen werkt als klassenassistent op een basisschool. Helen wilde graag een kinderboek schrijven. Thuis

Nadere informatie

KOFFIE MET ZORG. JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN

KOFFIE MET ZORG. JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN KOFFIE MET ZORG. JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN WELKOM BIJ COFFYN De geur van versgebrande koffie komt je tegemoet als je het koffiehuis binnenstapt. Naast ambachtelijk gebrande koffie hebben we gebak en

Nadere informatie

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving.

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Eén ding is zeker: voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan

Nadere informatie

Zorg met aandacht, puur en intens.

Zorg met aandacht, puur en intens. Zorg met aandacht, puur en intens. Kinderdienstencentrum Heimdal Ieder kind is bijzonder. Kinderdienstencentrum Heimdal Het kleinschalige Kinderdienstencentrum Heimdal is er voor kinderen en jongeren met

Nadere informatie

Residentiële opname voorkomen of verkorten. Intensieve Dagbehandeling

Residentiële opname voorkomen of verkorten. Intensieve Dagbehandeling Residentiële opname voorkomen of verkorten. Intensieve Dagbehandeling Als eerdere hulpverlening niet hielp. Intensieve dagbehandeling Soms zijn kinderen en jongeren niet geholpen met alleen ambulante hulpverlening

Nadere informatie

ORO ziet kansen. Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand

ORO ziet kansen. Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand ORO ziet kansen Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand ORO is er voor alle mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zuidoost

Nadere informatie

Werken aan perspectief op de boerderij. De Dijckhof

Werken aan perspectief op de boerderij. De Dijckhof Werken aan perspectief op de boerderij. De Dijckhof Ingewikkelde, vaak complexe problematiek. Welkom op De Dijckhof Op een mooie, landelijke locatie aan de rand van Driebergen ligt De Dijckhof. De boerderij

Nadere informatie

Kom naar Werkzin in Elst. Voor wie is Werkzin?

Kom naar Werkzin in Elst. Voor wie is Werkzin? Maatwerk in leren Kom naar Werkzin in Elst Wil jij een vak leren? Jezelf ontwikkelen? En wil het op een gewone school niet lukken? Dan is Werkzin in Elst echt iets voor jou. Bij dit opleidingscentrum leer

Nadere informatie

Specialistische zorg bij het ouder worden. Sterker in de samenleving.

Specialistische zorg bij het ouder worden. Sterker in de samenleving. Specialistische zorg bij het ouder worden. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Sylvia is een ouder wordende vrouw met een verstandelijke beperking. Haar lichamelijke klachten nemen toe met het

Nadere informatie

J72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving.

J72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving. J72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Werken met multimedia was altijd al mijn passie. Tijdens de Talentenexpeditie liep ik stage bij het Multimediacentrum van Pluryn.

Nadere informatie

j72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving.

j72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving. j72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Werken met multimedia was altijd al mijn passie. Tijdens de Talentenexpeditie liep ik stage bij het Multimediacentrum van Pluryn.

Nadere informatie

COMPLEET IN GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

COMPLEET IN GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG COMPLEET IN GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG MET ggz helpt kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische klachten. Ook naasten van mensen met psychische klachten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Nadere informatie

Specialistische zorg bij het ouder worden Sterker in de samenleving.

Specialistische zorg bij het ouder worden Sterker in de samenleving. Specialistische zorg bij het ouder worden Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Janneke is een ouder wordende vrouw met een verstandelijke handicap. Haar lichamelijke klachten nemen toe met het

Nadere informatie

ALTIJD EN OVERAL. Quli is een online zorgplatform dat helpt beter voor jezelf te zorgen en zoveel mogelijk zelf te blijven doen. WWW.QULI.

ALTIJD EN OVERAL. Quli is een online zorgplatform dat helpt beter voor jezelf te zorgen en zoveel mogelijk zelf te blijven doen. WWW.QULI. ALTIJD EN OVERAL ALTIJD EN OVERAL Quli is een online zorgplatform dat helpt beter voor jezelf te zorgen en zoveel mogelijk zelf te blijven doen. WWW.QULI.NL Quli staat voor Quality for life en dat betekent

Nadere informatie

Zelfstandig mét onder steuning. Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport

Zelfstandig mét onder steuning. Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport Heliomare Zelfstandig mét onder steuning Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport Heliomare Zelfstandig mét ondersteuning Heliomare Heliomare ondersteunt mensen met een

Nadere informatie

Intensieve begeleiding naar een betere toekomst. Nieuwe Perspectieven

Intensieve begeleiding naar een betere toekomst. Nieuwe Perspectieven Intensieve begeleiding naar een betere toekomst. Nieuwe Perspectieven Als jongeren zijn vastgelopen. Nieuwe Perspectieven Jongeren kunnen op meerdere gebieden vastlopen in het leven. Soms dreigen ze daardoor

Nadere informatie

Voorwoord. Jongeren met een lichamelijke handicap (LG-J)

Voorwoord. Jongeren met een lichamelijke handicap (LG-J) Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn 2014 Pagina 3 Voorwoord Pagina 4 Hoofdstuk 1 Pluryn in het kort Pagina 6 Hoofdstuk 2 Wonen, werken, leren en vrije tijd Pagina 8 Hoofdstuk 3 De juiste ondersteuning

Nadere informatie

Wonen en behandeling voor moeders en hun kind.

Wonen en behandeling voor moeders en hun kind. Wonen en behandeling voor moeders en hun kind. Moeder&Kindhuis Jong en moeder. Een veilige en gespecialiseerde omgeving Jong en moeder van een baby of klein kind, het lijkt zo mooi, maar makkelijk is het

Nadere informatie

Sterker in de samenleving

Sterker in de samenleving Sterker in de samenleving Rob de Jong voorzitter Raad van Bestuur Het gaat er niet om waar we goed in zijn, maar wat we afspreken, doen én bereiken. Powered by Pluryn > Blijdschap bij Equipe Mont Ventoux

Nadere informatie

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) Begeleiding en zorg voor kinderen en jongeren

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) Begeleiding en zorg voor kinderen en jongeren Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) Begeleiding en zorg voor kinderen en jongeren Professionele deskundigheid en zorg Als een kind of jongere hersenletsel krijgt door een ongeluk of ziekte, dan kan dit

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Dagbesteding. WMO en dagbesteding regio Amsterdam

Dagbesteding. WMO en dagbesteding regio Amsterdam Dagbesteding WMO en dagbesteding regio Amsterdam Samenwerken biedt kansen In uw gemeente wonen cliënten die voor het merendeel al jaren gebruik maken van Heliomare Dagbesteding. Met deze folder willen

Nadere informatie

Aansprekende zorg, ambulante dienstverlening en logeren. Kinderdiensten van Intermetzo

Aansprekende zorg, ambulante dienstverlening en logeren. Kinderdiensten van Intermetzo Aansprekende zorg, ambulante dienstverlening en logeren. Kinderdiensten van Intermetzo Kinderen leren van en met elkaar. Kinderdagcentrum Heimdal Sommige kinderen en jongeren hebben naast een ontwikkelingsachterstand

Nadere informatie

Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH

Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH kies het Werk dat BiJ Je Past! Bloesem Theehuis in Herpen is een unieke plek om te

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

dagbesteding tot betaald

dagbesteding tot betaald Heliomare Van tot Vandagbesteding dagbesteding betaald werk werk tot betaald Meer ka ns passend op werk Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport 'Ik werk al weer vijf

Nadere informatie

Veilig opgroeien in een vervangende opvoedsituatie. Specialistisch Groepswonen

Veilig opgroeien in een vervangende opvoedsituatie. Specialistisch Groepswonen Veilig opgroeien in een vervangende opvoedsituatie. Specialistisch Groepswonen Specialistisch Groepswonen Sommige kinderen en jongeren kunnen vanwege de ernst van hun gedragsproblematiek niet thuis wonen.

Nadere informatie

Cosis dichtbij voor hulp aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking

Cosis dichtbij voor hulp aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking Cosis dichtbij voor hulp aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking Wie is Cosis? Cosis biedt hulp aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een psychische of verstandelijke beperking.

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Algemene brochure. voor mensen met een beperking. MEE maakt meedoen mogelijk

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Algemene brochure. voor mensen met een beperking. MEE maakt meedoen mogelijk MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Algemene brochure voor mensen met een beperking MEE maakt meedoen mogelijk 1 Colofon Tekst en samenstelling Eenvoudig Communiceren Amsterdam Afd. Communicatie

Nadere informatie

Samen op eigen kracht

Samen op eigen kracht Samen op eigen kracht Samen op eigen kracht 1 Regisseur van je eigen leven 2 Wie je ook bent en wat je ook kunt... wij vinden dat iedereen regisseur moet kunnen zijn van zijn eigen leven en waar mogelijk

Nadere informatie

ZO KORT ALS MOGELIJK, ZO INTENSIEF ALS NOODZAKELIJK

ZO KORT ALS MOGELIJK, ZO INTENSIEF ALS NOODZAKELIJK JEUGDZORG PLUS ZO KORT ALS MOGELIJK, ZO INTENSIEF ALS NOODZAKELIJK De Hoenderloo Groep is door de overheid aangewezen als instelling voor gesloten jeugdzorg. Op onze locatie Kop van Deelen behandelen we

Nadere informatie

Geen idee wat je iq is? Snel duidelijkheid met intelligentietesten van Pluryn

Geen idee wat je iq is? Snel duidelijkheid met intelligentietesten van Pluryn Geen idee wat je iq is? Snel duidelijkheid met intelligentietesten van Pluryn Geen idee wat je IQ is? Marc is een jongen met complexe problemen. Om de juiste ondersteuning te krijgen wil hij weten wat

Nadere informatie

ROYAAL VERGADEREN. Wij cateren ook uw vergadering, feest of bijeenkomst. locatie

ROYAAL VERGADEREN. Wij cateren ook uw vergadering, feest of bijeenkomst. locatie WELKOM BIJ STATIE Wachten, flexwerken of vergaderen op een koninklijke locatie? Met verse koffie van Coffyn en geurige thee van Bloesem, een tot in de puntjes verzorgde lunch of een warme maaltijd? In

Nadere informatie

Tarieven bij Verordening jeugdhulp gemeente Tilburg 2019

Tarieven bij Verordening jeugdhulp gemeente Tilburg 2019 Tarieven bij Verordening jeugdhulp gemeente Tilburg 2019 Bijlage 1 - Producten en tarieven laagspecialistische jeugdhulp - Segment 2 PGB formeel 2019 Licht Middel Zwaar Doorlopend Chronisch Arrangement

Nadere informatie

Voorzieningen en tarieven 2018 Wmo en Jeugdhulp. Het college van burgemeester en wethouders der gemeente Mook en Middelaar,

Voorzieningen en tarieven 2018 Wmo en Jeugdhulp. Het college van burgemeester en wethouders der gemeente Mook en Middelaar, GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Mook en Middelaar Nr. 3614 9 januari Voorzieningen en tarieven Wmo en Jeugdhulp Het college van burgemeester en wethouders der gemeente Mook en Middelaar,

Nadere informatie

Onbeperkt meedoen! Voortgangsrapportage samenvatting in begrijpelijke taal. Luisteren naar mensen met een beperking

Onbeperkt meedoen! Voortgangsrapportage samenvatting in begrijpelijke taal. Luisteren naar mensen met een beperking samenvatting in begrijpelijke taal Voortgangsrapportage 2019 Onbeperkt meedoen! In Nederland hebben ruim 2 miljoen mensen een beperking. Ze zijn slechtziend, blind of doof, hebben een lichamelijke beperking,

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

Wij zijn Sterk in Werk. De juiste match. Kijk voor meer informatie op

Wij zijn Sterk in Werk. De juiste match. Kijk voor meer informatie op Wij zijn Sterk in Werk De juiste match Kijk voor meer informatie op www.stichtingsterkinwerk.nl Wij zijn Sterk in Werk Jongeren en (jong)volwassenen met gedrags-, leerproblemen en/of ontwikkelingsstoornissen

Nadere informatie

Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie

Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie Onderzoek Equipe Mont Ventoux Groter zelfvertrouwen, meer veerkracht, betere communicatie Specialist in zware en complexe ondersteuning Een Wat is Equipe Mont Ventoux? overwinning op jezelf Leren omgaan

Nadere informatie

Uitgebreide versie. Jouw plan bij Pluryn. Het (Elektronisch) Individueel Plan

Uitgebreide versie. Jouw plan bij Pluryn. Het (Elektronisch) Individueel Plan Uitgebreide versie Jouw plan bij Pluryn Het (Elektronisch) Individueel Plan EIP, je eigen plan Iedere cliënt bij Pluryn heeft een eigen plan. Jij en Pluryn zetten in dat plan wat voor jou belangrijk is.

Nadere informatie

Kinderen. Samen op pad. Ondersteuning

Kinderen. Samen op pad. Ondersteuning Kinderen Kinderen Samen op pad Kind zijn betekent de kans krijgen om je te ontwikkelen, te groeien, te ontdekken, te leren, te spelen en te sporten in een veilige omgeving. Sommige kinderen hebben bijzondere

Nadere informatie

Behandeling. Leven zoals jij dat wilt. Rian leerde voor zichzelf opkomen. Ondersteund door SDW

Behandeling. Leven zoals jij dat wilt. Rian leerde voor zichzelf opkomen. Ondersteund door SDW Behandeling Leven zoals jij dat wilt Rian leerde voor zichzelf opkomen Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Therapie pagina 9 Onderzoek en behandelplan

Nadere informatie

Veilig opgroeien in een gezinssituatie. Gezinswonen

Veilig opgroeien in een gezinssituatie. Gezinswonen Veilig opgroeien in een gezinssituatie. Gezinswonen De kracht van het gewone leven. Gezinswonen Sommige kinderen en jongeren hebben langdurig behoefte aan een kleinschalige woonomgeving, in gezinsverband.

Nadere informatie

Je maakt het in het Multimediateam Sterker in de samenleving.

Je maakt het in het Multimediateam Sterker in de samenleving. Je maakt het in het Multimediateam Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Filmen? Dat is niet zo Jordi s ding. Presenteren wél. Net als eten. Iedere maand maakt hij een filmpje Koken met Jordi voor

Nadere informatie