Milieuvriendelijke akoestische panelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Milieuvriendelijke akoestische panelen"

Transcriptie

1 Milieuvriendelijke akoestische panelen Bamboe wanden & plafonds: 100% made in Holland Duurzame variant voor exotische houtsoorten Specialist in bamboe wand- en plafondtoepassingen Eigen moderne productiehal Bamboe Acoustics verbetert de akoestiek in alle ruimtes Bamboe leent zich voor de meest uiteenlopende toepassingen voor wand en plafond

2 1 >Inhoud Bamboe: ijzersterk inhoud >Over Bamboo acoustics >Panelen voor wand en plafond >Mogelijkheden & maatwerk >Het proces >Oplossingen voor scholen de zorg vastgoed de retail afbouw architecten >Onze collecties Perfo (Light-) Line Grill Carved

3 Veilig, sterk en fluisterstil > 2 en fluisterstil Zoekt u een unieke uitstraling voor uw kantoor, winkel, school of zorginstelling? Of heeft u last van lawaaiige ruimtes? Dan is bamboe iets voor u. Onze bamboepanelen geven uw ruimte een luxe, warme uitstraling en absorberen geluid voor een prettige akoestiek. Duurzaam, milieuvriendelijk bouwmateriaal Bamboe is erg sterk en gaat lang mee. Daarnaast heeft bamboe vergelijkbare eigenschappen als tropisch hardhout, maar zonder de negatieve gevolgen voor de natuur. Deze grassoort groeit bijna sneller dan de mens het kan oogsten en voor bamboe hoeft geen regenwoud gekapt te worden. Bamboe kunt u met recht een feel good wood noemen. U krijgt een goed gevoel in de ruimte vanwege de warme, moderne uitstraling. Bovendien veroorzaakt de kap van dit snelgroeiende gras geen schade aan het milieu. Bamboo Acoustics vertaalt uw wensen in passende oplossingen. Oplossingen die passen binnen uw plannen, uw ideeën en uw budget.

4 3 >Over bamboo acoustics Over Bamboo Acoustics Voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen Vakwerk Bamboo Acoustics is dé specialist in bamboe wand- en plafondtoepassingen. Het team van Bamboo Acoustics bestaat uit deskundigen op het gebied van bamboe en geluidsreducerende panelen voor wand en plafond. Ons team bedenkt en ontwikkelt graag met u mee. Van concept naar uitvoering en eventueel tot aan de montage met één van onze installatiepartners. Maatwerk Wij leveren ons bamboemateriaal standaard in diverse formaten en tinten. Heeft u andere wensen? Dan gaan wij op zoek naar een oplossing. Wij maken onze producten zelf in onze moderne fabriek in Almere, en combineren ons ambachtelijk vakmanschap met de beste bamboe voor een prachtig resultaat. Voor wie werken we? Bamboo Acoustics werkt voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Bijvoorbeeld architectenbureaus, projectinrichters, scholen, overheidsgebouwen, winkeliers, kantoorinrichters en zorginstellingen. Bamboo Acoustics levert milieuvriendelijke akoestische panelen voor wanden en plafonds. Bamboo acoustics... Is dé specialist in bamboe wanden plafondtoepassingen; Ontwikkelt zelf unieke akoestische bamboepanelen voor verschillende branches; Combineert vakmanschap met flexibiliteit. Uniek klus klik klaar paneel, optioneel met verlichting. Een kleine aanpassing een groots effect.

5 Panelen voor wand & plafond > 4 Panelen voor wand & plafond DE +punten Onze bamboepanelen + Luxe uitstraling + Gemaakt van het materiaal van de toekomst + Aanzienlijke geluidsreductie + Snel en eenvoudig te monteren + Gaan lang mee en zijn robuust + Ontwikkeld door de bamboespecialist + Maatwerk mogelijk + Toegevoegde waarde bij renovatie + Zowel binnen als buiten te gebruiken + 100% made in Holland Enkele van onze panelen geven in een handomdraai een andere uitstraling aan de ruimte. Geluidsabsorberend Geluid beïnvloedt onze productiviteit en verstoort de communicatie. Akoestische panelen absorberen overtollig geluid, zodat we rustig kunnen werken en praten. Milieuvriendelijk Bamboepanelen zijn één van de milieuvriendelijkste bouwmaterialen. Bamboe gaat vele jaren langer mee dan het nodig heeft om te groeien. Modern en warm tegelijk Bamboe past uitstekend in moderne interieurstijlen en heeft een warme en luxe uitstraling.

6 5 >Mogelijkheden & maatwerk Mogelijkheden & Akoestisch Brandwerend Lichtgewicht Duurzaam Afwijkende vormen? Een speciaal patroon in uw panelen? Geen probleem voor Bamboo Acoustics. In onze moderne productiehal produceren wij uw droompaneel. Door steeds nieuwe mogelijkheden van bamboe te onderzoeken en voortdurend te innoveren heeft Bamboo Acoustics inmiddels een breed scala aan wandplafond- en gevelpanelen ontworpen. Die panelen zijn in verschillende kleuren, formaten en patronen verkrijgbaar. Kleur De diverse kleuren van de Bamboo Acoustics panelen geven door hun tint en afwerking invulling aan iedere ruimte. De verschillende kleuren die wij gebruiken zijn: Naturel, Caramel, Walnut en Mixt. Daarnaast zijn er onuitputtelijke mogelijkheden door het bamboe te voorzien van een karakteristieke kleurlak of olie. Uitvoering Bamboo Acoustics ontwikkelde diverse collecties van panelen met een heel eigen uitstraling; Perfo, Carved, Line en Grill. Met deze collecties geven we karakter aan iedere ruimte. U kiest zelf voor strak zakelijk, stijlvol natuurlijk, een subtiel lijnenpatroon of robuuste warmte. Geïntegreerd licht In onze Line-panelen kan verlichting geïntegreerd worden. Met deze panelen maakt u betrekkelijk eenvoudig een moderne werkplek van een donker hoekje. Een kleine aanpassing zorgt voor een groots effect!

7 Mogelijkheden & maatwerk > 6 maatwerk Bamboe maakt meer mogelijk Slim design met geluidsabsorberende eigenschappen Akoestisch Brandwerend te maken; Flexibel en duurzaam; Lichtgewicht; Ook oplossingen voor buitengebruik; Leverbaar in diverse kleuren, patronen en afmetingen; Laat geluid uw werk niet verstoren Geluid beïnvloedt onze productiviteit en verstoort de communicatie. Langdurige blootstelling aan geluid kan een negatieve invloed hebben op onze gezondheid. Het gebruik van hout, glas, beton of steen is funest voor de akoestiek in een ruimte. Onze akoestische panelen absorberen overtollig geluid. Onderzoek heeft uitgewezen dat bamboevezels goed scoren qua absorptie van geluid in het bereik van hoge frequenties.

8 7 > Het proces Het proces Bamboo Acoustics gebruikt snelgroeiende Mao Zhu-bamboe uit China. Deze bamboe wordt gekapt en verwerkt tot bamboe halffabrikaten. Van deze producten maken wij in Nederland akoestische bamboepanelen. 1 Plant 2 Plaat Bamboe is een snelgroeiende grassoort. Het bamboe dat Bamboo Acoustics gebruikt is de reuzenbamboesoort Mao Zhu. Mao Zhu-bamboe groeit op grote schaal op plantages in China. In het groeiseizoen schieten de stammen de lucht in. Boeren oogsten jaarlijks ca. een kwart van de stammen, hierdoor sterft het bamboe nooit uit. De volgroeide stammen, met een diameter van 12 tot 20 centimeter, verkopen ze aan de verwerkende industrie. In fabrieken worden de holle buisvormige bamboestammen in smalle strips gespleten. Deze strips, van ongeveer tweeëneenhalve meter lang, worden gekookt en daarna onder hoge druk geperst en verlijmd tot bij voorbeeld platen of vervezeld en gecomprimeerd tot massief bamboe. Bij dit productieproces wordt tussen de 3 en 10 procent lijm gebruikt.

9 Het proces > 8 Bamboo Acoustics weet precies welke soort bamboe zich het beste leent voor toepassingen in de bouw. We hanteren strenge kwaliteitsnormen voor teelt, oogst, opslag en vervoer. 3 Paneel Na verwerking tot halffabrikaten komen de bamboe producten aan in Almere. In de moderne fabriek bewerken onze vakmensen de platen tot akoestische panelen. Door het gebruik van verschillende machines en bewerkingen krijgen de panelen hun karakteristieke uitstraling, kleur en afwerking. Wilt u een keer bij het productieproces komen kijken? Dat mag, want wij zijn erg trots op onze ambachtsmensen en producten. Maak een afspraak via +31 (0) of mail naar info@bambooacoustics.nl. Bamboe is één van de snelst groeiende planten, zeker in vergelijking met bomen. Al na 5-6 jaar zijn de bamboeplanten net zo hard als tropisch hardhout. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Wij adviseren u graag.

10 9 > Oplossing voor Oplossingen voor Voor veel bedrijven is bamboe een logische keuze. Bamboe biedt namelijk talloze mogelijkheden voor de constructie van wanden, plafonds en gevelelementen. scholen zorg vastgoed retail afbouw architecten

11 Oplossing voor > 10 Bamboo Acoustics werkt verbluffend goed op de akoestiek in ruimtes. Dat is goed nieuws voor studenten, patiënten en werknemers. Creëer de beste omgeving voor studenten en personeel. Een omgeving die uitnodigt tot ontmoeten en bestand is tegen vandalisme. Interieurs voor de gezondheidszorg vragen om extra aandacht. Zowel qua feel and touch als functionaliteit. Onze panelen dragen bij aan een prettige sfeer. Een nieuwe huurder? Renoveren? Onze akoestische panelen veranderen de uitstraling van een pand in een handomdraai. Met beperkt budget uw winkel een modern uiterlijk geven? Onze Klus, Klik, Klaar-panelen zijn een uitkomst. Bamboe geeft panden een moderne, strakke en toch comfortabele uitstraling. Prettig om in te leven en te werken. Een gebouw en het materiaal moeten voldoen aan een keur van eisen. Bamboe is een hoogwaardig product voor een hoogwaardige gebouwomgeving.

12 11 > De oplossing voor scholen scholen Leren gaat het beste in een rustige ruimte Het interieur van een onderwijsinstelling moet niet alleen uitnodigen tot ontmoeten en inspireren. Het moet ook een plek zijn waar optimaal kan worden gewerkt en in sommige gevallen bestand zijn tegen vandalisme (hufterproof). Onze akoestisch panelen zijn bij uitstek geschikt om uw schoolgebouw een moderne look en feel te geven. Onze plafondpanelen absorberen tenminste zestig procent van het geluid (Noise Reduction Coefficient (NCR) waarde 0,6-0,75 voor de Light Line). Hiermee voldoen onze panelen aan de eisen die gesteld worden binnen de Wet geluidhinder. Vanaf het eerste idee tot en met de oplevering is Bamboo Acoustics een betrouwbaar aanspreekpunt met kennis en ervaring in de onderwijswereld. Wij zijn flexibel en weten voor bijna elke uitdaging een oplossing te vinden. Innovatie, vakmanschap en flexibiliteit, dat is waar wij voor staan!

13 De oplossing voor de zorg > 12 zorg Geborgenheid en functionaliteit in de zorg Uw patiënten, bezoekers en medewerkers verwachten van u het beste. Zowel van de zorg die u verleent als van de plek waar die zorg wordt verleend. Bamboo Acoustics ontwikkelt en verzorgt interieurs op maat voor ziekenhuizen, apotheken, huisartspraktijken en zorginstellingen. Interieurs in zorginstellingen moeten vooral zorgen voor een prettige en veilige sfeer, maar moeten ook robuust en eenvoudig schoon te maken zijn. Onze bamboe is ook te voorzien van antibacteriële lakken. Akoestische plafondpanelen van Bamboo Acoustics absorberen tenminste zestig procent van het geluid (Noise Reduction Coefficient (NCR) waarde 0,6-0,75 voor de Light Line, gelijk aan db). Hiermee voldoen onze panelen aan de eisen die gesteld worden binnen de Wet geluidhinder. Met andere producten kunnen wij zelfs NRC-waardes van 0,90 behalen. Door middel van het gebruik van verschillende kleuren en uitvoeringen creëert u in iedere ruimte de juiste ambiance.

14 13 > De oplossing voor vastgoed vastgoed Bamboe voegt waarde toe aan al uw objecten Bamboo Acoustics creëert bamboepanelen op maat met een persoonlijke eigentijdse uitstraling. Een kleine verandering met minimaal budget kan een andere uitstraling geven waardoor uw vastgoed aantrekkelijk oogt voor de huurder. Bamboe is representatief, stijlvol en daarnaast ook praktisch, functioneel en nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de gebruiker. afwerkingen en kleuren, of zelfs bijzondere vormen, creëren wij uw unieke interieur. Bamboo Acoustics zorgt ervoor dat elke ruimte de juiste uitstraling en functie krijgt. Het Bamboo Acoustics-concept zorgt voor snelheid en flexibiliteit bij veranderingen aan de gebouwomgeving met slechts een kleine investering. Wij bieden een grote keuze aan materialen. Door het gebruik van verschillende

15 De oplossing voor de retail > 14 retail Winkelen steeds meer een beleving In het gevecht om het winkelend publiek, worden steeds meer winkels omgetoverd tot een uniek concept waar winkelen een beleving is. Strak vormgegeven balies, of juist cosy plekjes voor een rustmomentje met een latte macchiato. Winkels worden gemiddeld eens in de vijf jaar gerestyled. Dat is een fikse kostenpost, zeker als uw winkel daarvoor enige tijd dicht moet. Met de flexibele plafondpanelen van Bamboo Acoustics is dat niet nodig. U verandert in een handomdraai zelf de uitstraling van uw winkel, door gebruik te maken van het unieke Klus, Klik, Klaarsysteem. U verandert gewoon zelf vrij eenvoudig de uitstraling van uw winkel.

16 15 > De oplossing voor de afbouw afbouw Vakmanschap, deskundig advies en kwaliteit Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare partner in de afbouw? Bij Bamboo Acoustics werken vakmensen die jarenlang ervaring hebben met bamboe materialen en de verwerking ervan. Wij spreken uw taal. De akoestische panelen zijn ideaal voor een vlotte afbouw van kantoren, bedrijfspanden, winkels, ziekenhuizen, scholen en openbare gebouwen. Bamboe doet het uitstekend in verschillende interieurstijlen en heeft een comfortabel luxe uitstraling. Light Line is de nieuwste innovatie van Bamboo Acoustics. In dit paneel is verlichting geïntegreerd, inclusief armatuur en stekkerklaar. In een handomdraai verandert een donkere ruimte in een lichte werkplek. Zoekt u een oplossing, maatwerk of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die bamboe biedt? Bij Bamboo Acoustics bent u verzekerd van een goed advies.

17 De oplossing voor architecten > 16 architecten Bamboe doet het goed in elk ontwerp Steeds meer architecten kiezen voor bamboe in plaats van tropisch hardhout als bouwmateriaal. Niet alleen omdat bamboe een duurzaam materiaal is, maar ook omdat het perfect aansluit bij de hedendaagse interieurwensen. Bamboe doet bovendien wonderen voor de akoestiek in ruimtes. Door steeds nieuwe mogelijkheden van bamboe te onderzoeken en voortdurend te innoveren, heeft Bamboo Acoustics een breed scala aan akoestische wand- plafond- en gevelpanelen ontworpen. Vanwege de speciale manier van verwerken, heeft het bamboe dezelfde uitstraling en hardheid als hardhout. Hierdoor zijn de panelen breed inzetbaar, zowel voor interieur als exterieur. Omdat Bamboo Acoustics al het bouwmateriaal in iedere gewenste maat, afwerking en kleur kan leveren, sluit het altijd naadloos aan bij uw ontwerp.

18 17 > Onze collecties Perfo panels (Light-) Line panels Grill panels Carved panels

19 Onze collecties > 18 Collecties Perfo panels (Light-) Line panels Grill panels Carved panels

20 19 > Onze collecties Perfo collecties: >Perfo Onze akoestische Perfo-panelen zijn niet alleen mooi, ze hebben ook uitstekende akoestische eigenschappen. Perfo-wand- en plafondpanelen doen goede zaken in scholen, kantoren, ziekenhuizen en sportaccommodaties. Perfo panelen: Beste resultaten qua akoestiek Grote veelzijdigheid in diameter perforaties Mogelijkheden voor perforeren van patronen en bedrijfslogo s Perfo-panelen worden standaard voorzien van perforaties van ø 8mm. De Perfo-panelen absorberen overtollig geluid. De akoestische eigenschappen worden nog extra versterkt, doordat wij aan de achterkant een zwart akoestisch vlies aanbrengen. Plafond- en wandpanelen zijn leverbaar in diverse bamboe en houttinten en tevens verkrijgbaar op zwart dragermateriaal. Zowel de Perfo-wandpanelen als de Perfo-plafondpanelen laten zich eenvoudig en snel monteren. Of u nu kiest voor esthetiek of kwaliteit, behoefte heeft aan snelle montage òf op zoek bent naar een goedkope budget oplossing om uw akoestiek te verbeteren, binnen onze collectie Perfo panelen bieden wij voor ieder probleem diverse oplossingen. Wilt u nog 1 stap verder gaan qua design combineer dan onze panelen met patroonperforatie. Vraag ons naar de mogelijkheden. Diverse patronen en kleuren caramel Plain pressed Side pressed >perfo P-32 >perfo P-32d Kleuren naturel Plain pressed Side pressed Patronen >perfo P-16 >perfo P16-d

21 Onze collecties (Light-) Line > 20 collecties: >(Light-) Line Line-panelen geven door hun lijnenpatroon een zeer strak en stijlvol en ruimtelijk aanzicht. Line-panelen zijn bij uitstek het product om LED verlichting te integreren vanuit het bamboe paneel. Ook lenen de panelen zich goed als combinatie met wit materiaal en zijn ze zeer eenvoudig te monteren. Line panelen Benadrukken ruimtelijkheid Luxe uitstraling Mogelijkheid voor unieke (werk)verlichting Diverse patronen Snelle montage De akoestische eigenschappen van de Line-panelen worden versterkt doordat wij aan de achterkant een zwart akoestisch vlies aanbrengen, dit vlies zorgt ervoor dat nagalm zo minimaal mogelijk wordt gehouden. Onze nieuwste innovatie in plafondpanelen is de Light Line. In de Light Line is verlichting geïntegreerd. Dit systeem bevestigt u vrij eenvoudig in een bestaand mineraal plafond. In een handomdraai verandert een donkere plek in een hippe, lichte werkplek. De verlichtingsarmaturen zijn bijna onzichtbaar wanneer de verlichting uit is. Diverse patronen en kleuren caramel Plain pressed Side pressed >line 28-4 >Light line 28-4 Kleuren naturel Plain pressed Side pressed Patronen >line 14-2 >line 13-3

22 21 >Onze collecties Grill collecties: >Grill Grill-panelen zijn robuuste plafondpanelen. In tegenstelling tot de andere collecties zijn deze panelen gemaakt van massief bamboe. Grill-panelen geven elke ruimte een luxe en warme uitstraling. De panelen zijn ideaal voor renovatieprojecten. Grill panelen: Goede akoestische eigenschappen 100% bamboe Meest duurzame product Robuuste uitstraling Kantoren, winkels, scholen en restaurants; allemaal knappen ze enorm op van onze Grillpanelen. Grill-panelen zijn niet alleen mooi, ze hebben ook een uitstekende akoestisch werking. De akoestische eigenschappen van de panelen worden nog versterkt door het akoestisch vlies dat wij aan de achterzijde aanbrengen. Grill-panelen zijn 100% gemaakt van bamboe dus het meest duurzame product uit onze collecties. Nog niet duurzaam genoeg? Vraag naar mogelijkheden van FSC/PEFC bamboe. Deze panelen kunnen desgewenst ook voorzien worden met licht of brandwerend geleverd worden. Diverse patronen en kleuren De formaten >grill small 600 x mm dik Kleuren caramel Side pressed >grill medium 1200 x mm dik >grill large 1800 x mm dik ook verkrijgbaar in 15 mm dikte

23 Onze collecties Carved > 22 collecties: >Carved Onze Bamboo Carved-panelen zijn een fraai en stijlvol bouwmateriaal. Het is de meest decoratieve plaat in ons assortiment. De patronen en structuren die in het bamboeoppervlak zijn gefreesd geven een ruimte een bijzondere en stijlvolle uitstraling. Carved panelen: Esthetisch Brengen structuur aan op wand of plafond Goede tactiliteit Onze bamboe Carved-panelen combineren ethetiek en structuur met elkaar. Voor zowel de wandenindustrie, als de interieurbouw. Indien echter akoestiek in uw ruimte een belangrijke rol speelt, raden wij de Perfo of Line panelen aan. Carved-panelen zijn verkrijgbaar in de patronen Bahia, Rio, Maringa, Escala en Salsa. Ze laten zich uitstekend verwerken, waardoor dit product uitermate geschikt is voor de toepassing in bijvoorbeeld wanden, vast meubilair balies en andere interieurtoepassingen. Diverse patronen en kleuren Een greep uit onze patronen >carved BAHIA >carved RIO >carved MARINGA >carved ESCALA >carved SALSA Kleuren Walnut Mixt Caramel Naturel

24 Heeft u vragen over onze panelen of wat wij voor u kunnen betekeken? Neem dan contact op of vraag een samplebox aan. +31 (0) info@bambooacoustics.nl Dit is een samenwerking tussen Bamboo acoustics en BambooXL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bamboo Acoustics teksten website Opmerkingen vooraf van Nico Hallo Dick, Jandik, Michel, Hieronder teksten voor de website op basis van brochure De teksten zijn korter, compacter, met minder franje dan

Nadere informatie

Naadloze akoestiek. OWAplan

Naadloze akoestiek. OWAplan Naadloze akoestiek OWAplan Naadloze akoestiek U weet als ontwerper dat steeds meer opdrachtgevers de voorkeur geven aan een naadloos plafond. En daar dient zich een dilemma aan. Hoe zijn een strakke vormgeving

Nadere informatie

TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS

TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS TOPLINE Super absorberende panelen Wanden en plafonds zijn essentieel voor akoestisch comfort. Bij toepassing van Topline kan de combinatie van reflectie,

Nadere informatie

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision Sound and Vision rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Geluidsgolven zetten de lucht in beweging, weerkaatsen, worden versterkt of geabsorbeerd. Het gedrag van geluidsgolven bepaalt de akoestische

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY 01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14 Parket / Parquet High Quality Flooring 02. Intra ompulatie.pdf 1 23-04-13 14:27 Parket / Parquet waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 03. Intra Voorwoord.pdf

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work an exciting acoustic design collection Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Nadere informatie

De perfecte allround plafondoplossing

De perfecte allround plafondoplossing Sinfonia De perfecte allround plafondoplossing OWAlifetime collection Sinfonia 2 UITSTEKENDE akoestiek Zichtbaar Galm, rumoer, echo. Te veel geluid is niet prettig. Sinfonia zorgt ervoor dat geluid u niet

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN VOLG ONS OP: AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN ObiAcoustic AKOESTISCHE PANELEN AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN Het gebruik en de toepassingen van kantoorpanden verandert in hoog tempo. De vraag naar

Nadere informatie

Brillianto. Voor optimale ruimteakoestiek

Brillianto. Voor optimale ruimteakoestiek OWA Brillianto Voor optimale ruimteakoestiek Brillianto Brillianto is een mineraal plafondpaneel met een gladde oppervlaktestructuur dankzij een egaal wit vlies. Het is in twee absorptiewaarden verkrijgbaar:

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

Akoestische systemen.

Akoestische systemen. Akoestische systemen www.caparol.be CAPAROL AKOESTISCHE SYSTEMEN AKOESTISCHE SYSTEMEN CapaCoustic VEELZIJDIG EN EFFECTIEF Snel en eenvoudig naar een betere geluidskwaliteit Zoekt u naar een oplossing om

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN SLIMLINE SYSTEEMWANDEN STRAK, STIJLVOL EN GELUIDSISOLEREND Verwol Interieursystemen Verwol ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige systeemwanden en deuren.

Nadere informatie

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN SLIMLINE SYSTEEMWANDEN STRAK, STIJLVOL EN GELUIDSISOLEREND Clearvision 30 2 Clearvision 100 / Flushdeur Verwol Interieursystemen Verwol ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert al meer dan 30 jaar

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel: hygiënische wanden plafondoplossing voor de voedingsmiddelensector Met name in de voedingsmiddelensector

Nadere informatie

hard als steen mooi als hout

hard als steen mooi als hout MOSO bamboo solida 100% bamboe 2 3 hard als steen mooi als hout 4 5 bamboo solida MOSO Bamboo Solida is bijzonder dankzij de enorme hardheid. Daarnaast bestaat Bamboo Solida voor 100% uit bamboevezels

Nadere informatie

Inspiratie om uw keuken te vernieuwen

Inspiratie om uw keuken te vernieuwen Keuken Inspiratiegids Inspiratie om uw keuken te vernieuwen Dit is versie 1.0 van deze inspiratiegids Download hier de nieuwste versie van dit rapport. Disclaimer Bij het samenstellen van deze gids is

Nadere informatie

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN studio petra vonk WAT is en wat doet het PLECTERE is een object gemaakt van wollen viltstroken waarmee akoestische scheidingswanden en roomdividers gemaakt kunnen worden.

Nadere informatie

GELUID VERVAAGD, RUIMTE GROEIT. DESIGN VOOR DE ZINTUIGEN

GELUID VERVAAGD, RUIMTE GROEIT. DESIGN VOOR DE ZINTUIGEN GELUID VERVAAGD, RUIMTE GROEIT. DESIGN VOOR DE ZINTUIGEN PROJECT Van der Valk Princeville Breda EEN ONTWERP DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT. AANNEMER Pennings Akoestiek LAND Nederland Het creëren van toekomstgerichte,

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz)

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz) Akoestiek Akoestiek is de wijze waarop geluid zich in een ruimte verspreidt. Een goede akoestiek zorgt voor rust iets wat in een werkomgeving essentieel is. Het nieuwe werken is kostenefficiënt, inspirerend

Nadere informatie

We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955

We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955 We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955 Akoestiek in kantoorruimtes De opkomst van open en innovatieve kantoren is niet meer

Nadere informatie

Last van galm? Een holle klank? Een echo?

Last van galm? Een holle klank? Een echo? Last van galm? Een holle klank? Een echo? Akoestische oplossingen die gegarandeerd werken! incatro.be Akoestiek verbeteren, met oog voor esthetiek Incatro is gespecialiseerd in ruimteakoestiek en geeft

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website www.meinema.nl Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd:

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN HET GEZICHT VAN... Vloeren Studio Duiven Als eigenaar van Vloeren Studio Duiven breng ik jarenlange ervaring mee. Sinds 1997 ben ik actief als zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

creating better environments

creating better environments creating better environments Bulletin Board is een decoratieve en functionele linoleum afwerking met diverse toepassingsgebieden. Het is ideaal als prikbord in scholen, ziekenhuizen, kantoren of in huis,

Nadere informatie

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN VOLG ONS OP: AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN MARVO AKOESTIEK akoestische oplossingen AKOESTISCHE WAND- EN PLAFONDPANELEN Het gebruik en de toepassingen van kantoorpanden veranderen in hoog tempo. De

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3

www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 www.drentea.nl Deze brochure is gedrukt op verantwoord FSC papier Versie 3 anewdayattheoffice FOCUS ON PEOPLE Focus on people is de visie van Drentea op ondernemen, ontwerpen, produceren en inrichten.

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND HET GEZICHT VAN... PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25

Nadere informatie

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN SLIMLINE SYSTEEMWANDEN STRAK, STIJLVOL EN GELUIDSISOLEREND Verwol Interieursystemen Verwol ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige systeemwanden en deuren.

Nadere informatie

CREATING COMFORT. YELA Lighting the creating comfort brand!

CREATING COMFORT. YELA Lighting the creating comfort brand! LOOKBOOK 2019 CREATING COMFORT Wij zijn YELA Lighting, the new light in town op het gebied van LED verlichting! Wij zijn het merk van LEDSign, de specialist op gebied van LED verlichting, lichtreclames,

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Hout: de eerste prijs

Hout: de eerste prijs PARKET Parket is dé tijdloze vloerbekleding bij uitstek en heeft nog steeds enorm veel succes. De kwaliteit ervan is nauw verbonden met de gebruikte houtsoort. De beste houtsoorten leveren de beste plankenvloeren,

Nadere informatie

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Inspiratie om uw keuken te vernieuwen

Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Inspiratie om uw keuken te vernieuwen Ook uw keuken in één dag vernieuwd? Inspiratie om uw keuken te vernieuwen Nieuwe fronten en keukenblad toveren uw keuken in één dag om tot een nieuwe keuken Schilders, dichters of ander kunstenaars hebben

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

MASSIEVE DEUREN F3 M8 M9 M10 M12

MASSIEVE DEUREN F3 M8 M9 M10 M12 Deze deuren worden vervaardigd in een familiebedrijf opgericht in 1970 dat zich heeft gespecialiseerd in binnendeuren. Het volledige productieproces gebeurt in eigen atelier. Met meer dan 45 jaar ervaring

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN HET GEZICHT VAN... NEERLANDIA LEVERT ECHT VAKWERK Een echt familiebedrijf Harry van der Zanden is begin jaren 90 in het parket begonnen op de werkvloer.

Nadere informatie

AcoustiSol AcoustiStof

AcoustiSol AcoustiStof AcoustiStof Akoestiek zoals het hoort Eenvoudig en veelzijdig Vaak wordt bij het ontwerp van het interieur gekozen voor harde materialen die een strakke uitstraling hebben. Het nadeel is dat deze keuze

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels...

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels... INHOUDSOPGAVE Ons ambachtswerk... 4 Tuintafels... 14 Salontafels... 6 Plantenbakken... 16 Eettafels... 8 Bedrijfs- en horecameubilair... 18 Kasten... 10 Projecten... 20 Deuren... 12 Cortenstaal producten...

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT MYSTERIEUS ZWART De tijdloze horizontale jaloezieën van bece zijn ideaal voor grote raampartijen. Houten jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 350 cm.

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 3 Create your personal space De badkamer is de ruimte waar u alle vrijheid krijgt. Niemand maakt die beter

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Akoestische producten

Akoestische producten Akoestische producten Akoestische producten AtmR voert onder Private Label een eigen merk aan hoogwaardig gestoffeerde producten. In deze brochure een overzicht van alle standaard akoestische oplossingen.

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden de snelle en ideale parketvloeroplossing ook voor gebruik op vloerverwarming. inhoud 04 comfort behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden Bamboe

Nadere informatie

esthetisch AXAL Extra Microperforatie

esthetisch AXAL Extra Microperforatie AXAL Axal is één van de vele metalen plafondsystemen van Orcal. Het exclusieve, zelfcentrerend ontwerp zorgt voor een subtiele sponning tussen de panelen van 6 mm breed en 10 millimeter diep. Het gepatenteerde

Nadere informatie

Parket: zo veelzijdig

Parket: zo veelzijdig 12 HOUT Parket: zo veelzijdig Parket doet automatisch denken aan klassieke en rustieke interieurs waar het uiteraard een vaste waarde blijft. Maar we zien houten vloeren ook vaak opduiken in moderne interieurs.

Nadere informatie

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur Introductie Verwol Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, (systeem)plafonds,

Nadere informatie

AcoustiPanelz. In Studio s, kantoren, hifi-luisterruimtes, home cinemas en conferentieruimtes komen AcoustiPanelz geweldig tot hun recht.

AcoustiPanelz. In Studio s, kantoren, hifi-luisterruimtes, home cinemas en conferentieruimtes komen AcoustiPanelz geweldig tot hun recht. Boldz Acoustics is gespecialiseerd in het ontwerpen van esthetisch mooie en stoere akoestische producten. De kennis om deze producten te ontwikkelen komt voort uit jarenlange ervaring in het akoestisch

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

akoestische wand- en plafondpanelen

akoestische wand- en plafondpanelen akoestische wand- en plafondpanelen Kunst waar het stil van wordt wanneer akoestiek kunst wordt en toen werd het stil Phonix is een vernieuwend concept om de akoestiek in uw interieur te optimaliseren

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Aluminium plafonds VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright HunterDouglas 2008. HDPRC

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

P R O F I E L F O L D E R

P R O F I E L F O L D E R PROFIELFOLDER Brakel Wandsystemen: een kwalitatief modulair wandsysteem met onbegrensde mogelijkheden. State-of-the-art in esthetiek, design, afwerking en details. Onbegrensd in keuzes, materialen en vormgeving.

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

PLAFOND MET BREDE PANELEN

PLAFOND MET BREDE PANELEN PLAFOND MET BREDE PANELEN EIGENTIJDS DESIGN FLEXIBILITEIT IN ONTWERP EENVOUDIG DEMONTEERBAAR ONDERHOUDSVRIENDELIJK UITSTEKENDE AKOESTIEK BELGISCH KWALITEITSPRODUCT lcc-plafonds.be Brede panelen voor uw

Nadere informatie

PR- R unner. Productoverzicht

PR- R unner. Productoverzicht PR- R unner Productoverzicht - Fotopanelen - Fotowanden - Walltex fotobehang - Scheidingswanden (gebogen & mobiel) - Deskdividers - Plafondelementen - LED plafonds-/wanden - Meubilair - Aluminium profielen

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

Akoestische. schilderijen. mooi functioneel!

Akoestische. schilderijen. mooi functioneel! Akoestische schilderijen mooi functioneel! Akoestiek met een esthetisch randje Iedereen kent dat wel: een lege, holle ruimte, waarin het geluid weerkaatst. Soms wordt dat geaccepteerd, maar in veel gevallenwordt

Nadere informatie

AKOESTIEK COMFORT GELUID ONDER CONTROLE. voor gebruikers architecten facilitair managers adviseurs eigenaren en beheerders vastgoed

AKOESTIEK COMFORT GELUID ONDER CONTROLE. voor gebruikers architecten facilitair managers adviseurs eigenaren en beheerders vastgoed AKOESTIEK COMFORT GELUID ONDER CONTROLE voor gebruikers architecten facilitair managers adviseurs eigenaren en beheerders vastgoed Wat is akoestiek weerkaatst geluid. De tijdsduur totdat geluid is uitgestorven

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick

Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick -NEDER ABRIKAAT Lumick (8x) 600 x 1200 mm Lumick (4x) 600 x 1200 mm De magie van dolfijnen en onze andere zeezoogdieren is nu ook in onze restaurants

Nadere informatie

LINEAIR PLAFOND MET GESLOTEN VOEGEN

LINEAIR PLAFOND MET GESLOTEN VOEGEN LINEAIR PLAFOND MET GESLOTEN VOEGEN FLEXIBILITEIT IN ONTWERP VLAK HEDENDAAGS PLAFOND UITSTEKENDE AKOESTIEK EENVOUDIG DEMONTEERBAAR BINNEN- EN BUITENTOEPASSING BELGISCH KWALITEITSPRODUCT lcc-plafonds.be

Nadere informatie

X edge Een andere kijk op systeemplafonds. Bella Sky Hotel, Bella Center Ørestad DK

X edge Een andere kijk op systeemplafonds. Bella Sky Hotel, Bella Center Ørestad DK X edge Een andere kijk op systeemplafonds Bella Sky Hotel, Bella Center Ørestad DK Herlev Ziekenhuis, Afdeling Oncologie, Herlev DK Bestaat er een plafondpaneel dat alles kan? Absoluut de nieuwe X edge

Nadere informatie

Project vloeren. Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea

Project vloeren. Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea Project vloeren PVC/LVT stroken, Tapijttegels, Linoleum, Marmoleum, Projectvinyl, Homogeen

Nadere informatie

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max.

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max. CABERNET W-802 W 80 40 88 1,5 min. 2 max. CABERNET Product Artikel Kg W-802 80 W-802 Paneel 4-5 Kg 5Un 120Un N 40 88 1,5 min. 2 max. 0,32 m 2 HET BEDRIJF Bolucchi is partner van het eerste uur van PanelPiedra

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering.

het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. PURE Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal

Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal AKOESTISCHE OPLOSSINGEN In de hedendaagse architectuur wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als beton, glas en staal. Op akoestisch gebied laten deze vaak te

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie