Oktober enthousiaste medewerkers de uitdaging aangegaan om met elkaar het project 'beweegtuin'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oktober enthousiaste medewerkers de uitdaging aangegaan om met elkaar het project 'beweegtuin'"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Beweegtuin Oktober 2016 BEWEEGTUIN VOOR TOPAZ OVERDUIN Zoals u waarschijnlijk weet willen we op het terrein van Topaz Overduin een beweegtuin realiseren voor de cliënten met de ziekte van Huntington, dementie en gerontopsychiatrie. Het belang van bewegen voor lichaam en geest wordt steeds duidelijker. De wens om een beweegtuin te realiseren lag er al langer. Nu met het 50 jarige bestaan van Topaz Overduin is er een start gemaakt met de daadwerkelijke realisatie van deze wens. Binnen Topaz Overduin zijn vier enthousiaste medewerkers de uitdaging aangegaan om met elkaar het project 'beweegtuin' te realiseren. Deze projectgroep bestaat uit Esther van Iterson (actviteitenbegeleider), Astrid Buskermolen (Hoofd Welzijn), Marit van den Oever (actviteitenbegeleider) en Jessie van der Bent ((fysiotherapeut). [op de foto van links naar rechts] De beweegtuin krijgt een uitnodigend karakter. Mensen, jong en oud, worden gemotiveerd om in beweging te komen. Het wordt een plek om elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen en met familie, kinderen, of vrienden gestimuleerd te worden om actief in beweging te komen. Ook als je niet actief mee kunt doen is het een leuke plek om naar toe te gaan, omdat er veel te zien valt. Daarnaast is buiten zijn goed voor ieders stemming. Verpleeghuisbewoners komen over het algemeen veel te weinig buiten. Buiten zijn heeft een gunstig effect op de biologische klok. Mensen hebben daardoor minder slaapproblemen. Ook hopen wij met de beweegtuin te bereiken dat er meer mensen van buitenaf naar Topaz Overduin komen. Ook voor hen is het een goede stimulans tot bewegen. Wij hopen dat deze tuin een paradepaardje wordt van Topaz Overduin. De projectgroep is inmiddels druk bezig met het werven van fondsen en sponsors. Voor dit project is een bedrag van ,- nodig. De teller staat op het moment dat deze nieuwsbrief geschreven wordt op ,-. Wij zijn heel trots dat dit mooie bedrag is binnengehaald. Hoe de projectgroep aan dit bedrag gekomen is, leest u in deze nieuwsbrief.

2 Voorjaarsmarkt Easy Riders Vrijwilligersdag In mei werd de jaarlijkse voorjaarsmarkt georganiseerd. Het was een zeer geslaagde dag. De opbrengst van 4.000,- kwam ten goede van de beweegtuin. Dit mooie bedrag is mede te danken aan onze sponsors. U moet dan denken aan de prijzen voor het rad van avontuur en bijvoorbeeld de vis die werd verkocht. Deze spullen zijn allemaal Het is een traditie dat de motorclub Easy Riders in de maand mei een mooie motortour voor de bewoners organiseert. Een aantal bewoners kijkt hier echt naar uit. Ook de Easy Riders wilden het project steunen. Een paar dagen voor het jaarlijkse vrijwilligers-uitje in juni, kwam een vrijwilligster op het idee om 'met de pet' rond te gaan voor de beweegtuin. Tijdens het diner voegde ze de daad bij het woord en ging rond met -in dit geval- kluis. De inhoud van de kluis was 263,-. Geweldig! Eind juni werd er, in samenwerking met Welzijnskwartier Katwijk, een gezellig disco-avond voor de bewoners gehouden. Halverwege de avond kwamen enkele leden van de Easy Riders met ronkende motoren het terrein oprijden. Dit was een complete verrassing voor de bewoners. Zij wisten niets af van dit bezoek. Uit naam van de motorclub overhandigde Marja van Hintum, die elk jaar de motorrit organiseert, een cheque van 800,- voor de beweegtuin. Easy Riders bedankt! gratis ter beschikking gesteld. Heel hartelijk dank sponsors! Bouman roofvogels Tijdens de voorjaarsmarkt verzorgt Brian Bouman altijd een roofvogel demonstratie. Na de demonstratie was het mogelijk om tegen een kleine vergoeding met een roofvogel of een uil op de foto te gaan. Een gedeelte van deze 'fotoshoot' ad 200,- doneerde Brian aan de beweegtuin. Hartelijk dank Brian!

3 Vrienden van Topaz De projectgroep heeft ook de stichting 'Vrienden van Topaz' geïnformeerd over de plannen en gevraagd om een bijdrage in de kosten. Zij reageerden positief. Ze vonden het een heel mooi initiatief en wilden dit steunen met een bedrag van 8.000,-. Dit zijn dus echte vrienden die helpen de beweegtuin te realiseren! Toezegging fondsen Er zijn ook door fondsen toezeggingen gedaan. De toegezegde bedragen zijn dus nog niet ontvangen, maar we kunnen hier wel op rekenen. Zo heeft het ROCAK FONDS een toezegging gedaan van 5.000,-. De stichting 'De Carlosgulden' zegde een bedrag van 3.000,- toe. Het 'Pastoraal Fonds' van Topaz Overduin gaat een bedrag van 2.500,- overmaken. Er zijn nog meer aanvragen gedaan bij diverse fondsen. Wellicht dat zij ons ook willen ondersteunen. Lisette van Marrewijk Oud stagiaire Lisette van Marrewijk, stapte op woensdag 17 augustus op de fiets om van Topaz Overduin in Katwijk naar Santiago de Compostella in Spanje te fietsen. Een tocht die zo'n 2 maanden in beslag neemt. Daarna wil Lisette zelfs nog een stukje doorfietsen naar Portugal. Lisette besloot om haar monstertocht te laten sponsoren en het geld te doneren aan Topaz Overduin voor de realisatie van de beweegtuin. Zij heeft inmiddels ruim kilometer voor de beweegtuin gefietst en heeft Santiago de Compostella bereikt! De teller van het opgehaalde sponsorgeld staat op ruim 2.800,-. Wilt u Lisette ook steunen? Dat kan via de website Bij de receptie van Topaz Overduin staat ook een spaarpot waar u een gift in kunt doen. Dan zorgen wij dat de donaties uit de bus overgemaakt worden. Alvast hartelijk dank ook namens Lisette! PlantLab Soms komt een donatie uit een onverwachte hoek. Een medewerkster van Topaz Overduin is zo enthousiaist over het project, dat zij haar echtgenoot vroeg of het bedrijf, waar hij mede-eigenaar van is, zou willen helpen. En dat wilde het bedrijf PlantLab graag. Er werd een bedrag van 1.500,- overgemaakt. Super bedankt PlantLab!

4 Strandpaviljoen Zilt Geniet u ook wel eens van een heerlijk kopje koffie aan het strand in Katwijk? Dan kent u vast 'Zilt' al. De eigenaar van dit strandpaviljoen draagt het beweegtuin-project een warm hart toe. Vier jaar lang wordt een bedrag van 1.000,gesponsord. Geweldig! Heemskerk Fresh & Easy Hij wilde daarom het bedrag schenken aan de beweegtuin, die ook ten goede komt aan de Huntingtonbewoners. Maar hij wilde ook graag met zijn collega's iets doen met de bewoners. We kozen toepasselijk voor een activiteit waarbij we allemaal in beweging moesten komen. Samen met een groep bewoners maakten we allereerst een wandeling naar de Strandpost Noord. Heemskerk Fresh & Easy uit Rijnsburg heeft een 'voetfiets-bank' voor de beweegtuin gesponsord. Met dit toestel kan je zittend je conditie opbouwen. Het is hiermee mogelijk om al fietsend in je eigen tempo je uithoudingsvermogen te verbeteren. Een geweldig toestel voor de bewoners. Wij zijn hier erg blij mee. Giften U leest over grote bedragen die worden geschonken, maar er zijn ook diverse kleine giften binnengekomen. Deze giften ontvingen wij van bewoners en familie. Iedereen heel hartelijk dank hiervoor. Elke gift, groot of klein, helpt om tot het bedrag te komen dat we nodig hebben om de beweegtuin te realiseren. Handen uit de mouwen Begin september hebben we een leuke activiteit georganiseerd voor een groep Huntingtonbewoners waarbij een groep belastingadviseurs uit Amsterdam ons kwam helpen. Belastingadviseur Ron Unger ging met penisoen en kreeg een cheque, die hij aan een goed doel mocht schenken. Van dichtbij heeft Ron Unger meegemaakt wat de ziekte van Huntington inhoudt en wat een impact de ziekte op het leven van mensen heeft.

5 Op het strand mochten we gebruik maken van de faciliteiten van de reddingsbrigade. Er werden leuke sportieve activiteiten gedaan. Er waren zelf speciale strandrolstoelen, zodat iedereen tot bij de zee kon komen. Voor de inwendigen mens was ook gezorgd. Strandpaviljoen Noord trakteerde kosteloos op patat met kroket of frikandel erbij. Na de maaltijd werd er teruggewandeld naar Topaz Overduin. Daar overhandigde Ron Unger vervolgens de mooie cheque van 2.000,- We hebben met zijn allen erg genoten. Lege flessen actie Groen van Pinstererschool De dochter van medewerkster Esther van Iterson, moest op school een spreekbeurt houden. Zij besloot om haar klas te vertellen over de beweegtuin voor Topaz Overduin. Maar ze wilde ook graag helpen bij de realisatie van de beweegtuin. Ze ging hierover in gesprek met de directeur. Er is besloten dat de leerlingen van de Groen van Prinstererschool tussen 1 en 14 oktober statiegeldflessen gaan inzamelen. De opbrengst hiervan is voor het beweegtuin-project. Wat een super initiatief. Lionsclub Rijnsburg/Valkenburg Tijdens de Flower Parade (bloemencorso) van Rijnsburg heeft de Lionsclub Rijnsburg/Valkenburg voor verschillende doelen geld ingezameld. Eén van die doelen was de beweegtuin van Topaz. Wij hebben een uitnodiging ontvangen om op 11 oktober a.s. de gift in ontvangst te nemen. We wachten gespannen af. In de volgende nieuwsbrief komen we hier op terug. Beweegtuin U heeft in deze nieuwsbrief kunnen lezen wat de projectgroep heeft gedaan om gelden bijeen te krijgen. Het doel is om in het voorjaar van 2017 de eerste toestellen van de beweegtuin te laten plaatsen. Zoals u gelezen heeft, hebben we nu ,- bijeen gebracht. We hebben dus nog wel wat geld nodig. Gelukkig heeft de projectgroep nog allerlei ideeën om sponsorgeld binnen te halen. En er lopen ook nog verschillende gesprekken om activiteiten te ondernemen, waarvan de op- Powered by TCPDF ( brengst ten goede komst van de beweegtuin. Zodra deze activiteiten vastere vormen aan nemen, gaan we u hierover informeren. Mocht uzelf ook een idee hebben: we staan hier zeker voor open! Neem gerust contact op met een medewerker van de projectgroep. Steentje bijdragen Wilt u na het lezen van deze nieuwsbrief ook een steentje bijdragen aan de realisatie van dit project? Dat kan natuurlijk. U kunt uw bijdrage overmaken naar: Topaz Overduin Nachtegaallan SX Katwijk NL19FLVB Onder vermelding van: 'beweegtuin Overduin' Alvast heel hartelijk dank! ***

Nieuwsbrief Beweegtuin Topaz Overduin April 2016

Nieuwsbrief Beweegtuin Topaz Overduin April 2016 Nieuwsbrief Beweegtuin Topaz Overduin April 2016 Beweegtuin Topaz Overduin Voor u ligt de tweede nieuwsbrief om u te informeren over de beweegtuin op het terrein van Topaz Overduin. De projectgroepleden

Nadere informatie

Week van de Voedselbanken

Week van de Voedselbanken Jaargang 7, nr.2, oktober 2018 Beste lezer, Voor u ligt de laatste Nieuwsbrief van de Voedselbank Eindhoven met daarin een aantal recente acties en twee oproepen aan u. Allereerst de uitnodiging om op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 jaargang 4

Nieuwsbrief nr. 1 jaargang 4 Nieuwsbrief nr. 1 jaargang 4 Mt Ventoux Challenge 2016 - Graaf Engelbrecht We gaan weer naar de top! Graaf Engelbrecht zet zich dit jaar opnieuw in voor Join4energy, een stichting die fondsen werft voor

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Respijtdagen

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Respijtdagen Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Het is alweer tijd voor de nieuwsbrief van voorjaar 2017. Een hartelijk welkom voor de nieuw geregistreerde mantelzorgers. U ontvangt hopelijk al de andere

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. februari 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen!

NIEUWSBRIEF. februari 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen! Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen! Voor jullie ligt de 6 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. Het zijn spannende tijden voor onze kinderen, de oplevering is bijna

Nadere informatie

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie.

Aansluitend is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie. ZONDAG 7 MEI Dankdienst De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 30 in Hoogeveen 14:30-15:30 uur alle belangstellenden Indien u niet op eigen gelegenheid naar de Vredehorst kunt gaan en vervoer nodig heeft, graag

Nadere informatie

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Welkom Bedrijfsvriend! Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Wat fantastisch dat uw bedrijf besloten heeft zich in te zetten voor het

Nadere informatie

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden.

Ideeën en tips. Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Ideeën en tips Help ons de droom van Gijs waar te maken: andere zieken kinderen en hun familie eventjes een warm nest aanbieden. Fondsenwerving is niet moeilijk, ervaar het zelf! G Wat wordt er met het

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Financieel verslag 2017

Financieel verslag 2017 Financieel verslag 2017 Oudelandhof 38 T+31(0)613050204 info@avavieren.nl bank: NL35RABO0167870521 2691 ZD www.avavieren.nl KvK: 6045045 INHOUDSOPGAVE pagina Verslag van het bestuur 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

Activiteitenprogramma voor Ouderen Zomers Palet 2017

Activiteitenprogramma voor Ouderen Zomers Palet 2017 ZOMERS PALET Activiteitenprogramma voor Ouderen Zomers Palet 2017 d e v e r b i n d e n d e f a c t o r 1 ZOMERS PALET 2017 11 JULI T/M 16 AUGUSTUS Welzijnskwartier organiseert deze zomer voor de 12e keer

Nadere informatie

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling... 4 3. Visie... 4 4. Werkwijze... 4 5. Terugblik 2017... 5 6. Toezicht... 7 7. Vooruitkijken...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F OUDERRAAD

N I E U W S B R I E F OUDERRAAD N I E U W S B R I E F OUDERRAAD De ouderraad bestaat uit 12 ouders. Zij bespreekt en organiseert, in overleg met de leerkrachten, allerlei schoolactiviteiten. De ouderraad heeft de taken verdeeld. Zo is

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

versteek Sponsorloop Hartewensen En verder... Groeiende Businessclub. Donatiemogelijkheden. Agenda deloopplank

versteek Sponsorloop Hartewensen En verder... Groeiende Businessclub. Donatiemogelijkheden. Agenda deloopplank de versteek Halfjaarlijkse nieuwskrant van Stichting Vrienden van De Loopplank 2012 1 Sponsorloop Bijna 2000 euro hebben ze opgehaald! De sportieve kids van De Loopplank. Wat is er met dit geld aangeschaft?

Nadere informatie

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions Internationaal 100 jaar. Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt

Nadere informatie

NIEUWBOUWNIEUWS KONINGIN WILHELMINASCHOOL

NIEUWBOUWNIEUWS KONINGIN WILHELMINASCHOOL KONINGIN WILHELMINASCHOOL NIEUWBOUWNIEUWS STAND VAN ZAKEN Donderdagmiddag zijn we weer in d nieuwe school om te kijken of alles goed wordt afgeleverd. Dan zal ook de Kunstenaar, Elmo Vermijs aanwezig zijn.

Nadere informatie

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 2011 Leerlingen luiden 2011 in met Schoolmaaltijd Na de kerstvakantie in januari 2011 werd op basisschool Mahoussi het nieuwe jaar goed

Nadere informatie

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl

Portfolio. Stichting Achterhoekrunners Team 84. Roparun 23-25 mei 2015. www.achterhoekrunners.nl Portfolio Stichting Achterhoekrunners Team 84 Roparun 23-25 mei 2015 www.achterhoekrunners.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... Van de voorzitter

Nadere informatie

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt Fitness

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING INTRODUCTIE INTRODUCTIE Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie in actie willen komen voor Spieren voor Spieren! Zoals

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons.

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. Beste lezers,... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. De afgelopen maand weer veel contact met de Syrische statushouders in Purmerend. Nu de mannen alleen langzamerhand allemaal hun gezin overkrijgen

Nadere informatie

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur.

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur. Voorwoord Na zes weken zomervakantie zijn we al weer bijna een week onderweg in het nieuwe schoolseizoen. We hopen er weer een mooi jaar van te maken. In deze nieuwsbrief leest u wat er de eerste weken

Nadere informatie

Rommelmarkt Oudelandse Hof

Rommelmarkt Oudelandse Hof NIEUWS OVER DIVOO ZORG- EN AAIPROJECTEN HERFST 2018- NUMMER 20 VOORZITTER VRIJWILLIGERS Marianne Beukers marianne.beukers@divoo.nl 06-13747770 VICE-VOORZITTER SECRETARIS Liesbeth Volmuller l.volmuller@gmail.com

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 19-1-2015

Jaarverslag 2014 19-1-2015 Jaarverslag 2014 19-1-2015 Voorwoord... 3 Het bestuur... 3 Het ontstaan van Stichting Estafetteloop... 4 De Stichting Estafetteloop... 4 De 100 van Spijkenisse... 5 Hoe werkt het... 5 Het goede doel...

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Herfs Verwachting Vertrek Bezoek Zien Geregistreerd schoolleider Dag van de Leraar Prikkelarme kermis Regelvierdag Reddingsbrigade Kalender oktober Kalender november SBO De

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie,

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie, 7 SEPTEMBER 2013 7 SEPTEMBER 2013 VOORWOORD colofon Beste deelnemer, sponsor, relatie, Voor u ligt het fotoboek van de Tour de Mestreech 2013. Wij zijn bijzonder trots u dit te mogen presenteren, niet

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8 20-09-2017 Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2017-2018 Agenda voor de komende weken 27-09-2017 fietscontrole 04-10-2017 start Kinderboekenweek 04-10-2017 kleedjesmarkt start: 11.45 uur 05-10-2017 staking:

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

Weber. U bent van harte welkom

Weber. U bent van harte welkom Weber U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Weber 3 Weber en ligging 4 Wegwijs in Weber 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. ook iets voor u? Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk. ook iets voor u? Vrijwilligerswerk ook iets voor u? Inhoud Wie zijn wij? Wat u voor ons kunt betekenen Wat kunt u doen als vrijwilliger? Wat verwachten wij van u? Hoe word ik vrijwilliger? Meer weten? 4 4 9 9 10 11 Wilt u graag iets voor

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Terugblik palmpasenoptocht. Stichting Opkikker. 1 van 5. Hofbode - 13 mei 2014

Terugblik palmpasenoptocht. Stichting Opkikker. 1 van 5. Hofbode - 13 mei 2014 1 van 5 Hofbode - 13 mei 2014 Terugblik palmpasenoptocht Stichting Opkikker Wij, Ilse en Cas Hoge willen graag iedereen heel erg bedanken voor het inleveren van de mobieltjes voor de Stichting Opkikker.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. december 2018 BOUW. Hallo allemaal!

NIEUWSBRIEF. december 2018 BOUW. Hallo allemaal! Hallo allemaal! Voor jullie ligt dan eindelijk de 4 e editie van de nieuwsbrief van Stichting Zo Mooi Wonen over de ontwikkelingen betreffende de realisatie van het woonhuis voor 12 jongeren met een verstandelijke

Nadere informatie

2. In deze voorwaarden worden de afspraken tussen GO en Donateurs en tussen GO en Projecthouders vastgelegd.

2. In deze voorwaarden worden de afspraken tussen GO en Donateurs en tussen GO en Projecthouders vastgelegd. Algemene Voorwaarden Voorwaarden Donateurs 1. Geef Onderwijs (hierna: GO, www.geefonderwijs.nl) is een crowdfundingplatform dat zich volledig richt op het Nederlandse onderwijs. Via Geef Onderwijs kan

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Aan het woord: Leo Goudriaan, Stichting Vrienden Hospice De Zwijndrechtse Waard

Aan het woord: Leo Goudriaan, Stichting Vrienden Hospice De Zwijndrechtse Waard NIEUWSBRIEF UITGAVE 42, JULI 2015 Terugblik op de eerste helft van 2015 In de periode van 1 januari tot en met 22 juni zijn er 20 bewoners (14 vrouwen en 6 mannen) opgenomen in hospice De Cirkel. De gemiddelde

Nadere informatie

Jaarverslag Welzijn:

Jaarverslag Welzijn: Jaarverslag 2018 Welzijn: Het hoofddoel van Stichting Sidney and Friends is huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten, vanaf Groot Schuylenburg in Apeldoorn, bij een super leuke locatie : boerderij de

Nadere informatie

Nummer: 13 7 maart 2014

Nummer: 13 7 maart 2014 Nummer: 13 7 maart 2014 Agenda: Dag Activiteit Maandag 10-3 Start schoolproject Maandag 10-3 OR & MR 18:30 Woensdag 12-3 Bapo Ingrid / groep 3 en 4/5 tennisclinic Vrijdag 14-3 Groep 3 Film Brammetje Baas

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016 editie 3. 5 jaar Pact Sam Sam

Nieuwsbrief oktober 2016 editie 3. 5 jaar Pact Sam Sam Nieuwsbrief oktober 2016 editie 3 INHOUDSOPGAVE 1. 5 Jaar Pact Sam Sam 2. Krantenartikelen 3. Netwerkcafé Jubileumbijeenkomst 29 november 4. Trainingen 5. Diaconie Protestantse Gemeente Hoogland/Amersfoort-Noord

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSR Oktober 2014

Nieuwsbrief NSR Oktober 2014 Nieuwsbrief NSR Oktober 2014 Lieve Ladies, Vol trots kunnen wij jullie melden dat we in de afgelopen maand onze eerste 2 cheques in ontvangst mochten nemen. Deze 2 bijzondere evenementen worden verderop

Nadere informatie

Walk4Food Handleiding

Walk4Food Handleiding Walk4Food Handleiding Inhoud Inleiding 3 1. Wat is Walk4Food? 3 2. Samenstelling team 4 3. De organisatie stap voor stap 4 4. Na afloop van de sponsorloop 5 5. Tips 6 Bijlage: Opzet persbericht 7 2 Inleiding

Nadere informatie

Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces

Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces Wilt u de verhalen van stichting Leergeld uit de eerste hand horen? Wilt u kennismaken met de intermediairs en bestuursleden? Dan bent u van harte welkom

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

1. Project naam? De Bejaardenboottocht. 2. Wanneer heeft deze plaatsgevonden? Zaterdag 17 juni Wat was het doel?

1. Project naam? De Bejaardenboottocht. 2. Wanneer heeft deze plaatsgevonden? Zaterdag 17 juni Wat was het doel? 1. Project naam? De Bejaardenboottocht 2. Wanneer heeft deze plaatsgevonden? Zaterdag 17 juni 2017 3. Wat was het doel? In samenwerking met het Koningin Emma Fonds organiseert JCI s-gravenhage al 53 jaar

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN!

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN! Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 35 5 juni 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Assenrade. U bent van harte welkom

Assenrade. U bent van harte welkom Assenrade U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Assenrade 3 Assenrade en ligging 4 Wonen in Assenrade 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 8 februari 2019

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 8 februari 2019 Datum: vrijdag 8 februari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Carnaval: Wie-o-wie?? Wie-o-wie??? Zullen het worden? De nieuwe jeugdprins en prinses en het boerenbruidspaar? Op vrijdag 1 maart vieren we carnaval

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs

Openbare basisschool voor Daltononderwijs Openbare basisschool voor Daltononderwijs De Meern, 23 december 2016 Welkom op de Apollo 11! Welkom Giulia Verhagen, Valentijn Del Tin en Shahin Falahi Firouzi. We wensen jullie een hele fijne tijd op

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Suba Nederland Kameelstraat 19 6531 RN Nijmegen tel. 024-3510245 e-mail: info@subanederland.nl www.subanederland.

Jaarverslag. Stichting Suba Nederland Kameelstraat 19 6531 RN Nijmegen tel. 024-3510245 e-mail: info@subanederland.nl www.subanederland. Jaarverslag 2015 Stichting Suba Nederland Kameelstraat 19 6531 RN Nijmegen tel. 024-3510245 e-mail: info@subanederland.nl www.subanederland.nl Stichting Suba Nederland Jaarverslag 2015 1 JAARVERSLAG STICHTING

Nadere informatie

Welkom in de Spreng. palliatief-terminale zorg

Welkom in de Spreng. palliatief-terminale zorg Welkom in de Spreng palliatief-terminale zorg Inhoud Welkom in De Spreng 2 Uw plek in De Spreng 3 Hoe verloopt de opname? 5 Welke zorg kunnen wij u bieden? 7 Adres- en contactgegevens 8 Tot slot 9............

Nadere informatie

Samenvatting Jaarverslag Stichting Almeloopers 2015 / 2016

Samenvatting Jaarverslag Stichting Almeloopers 2015 / 2016 Samenvatting Jaarverslag Stichting Almeloopers 2015 / 2016 1. Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag 2015 2016 van de Stichting Almeloopers. De Stichting Almeloopers is een stichting die zich richt op het

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC Nieuwsbrief 2 Stichting Jammajammi ~ samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise Apanga in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - welkom en presentatie nieuw logo - update weeshuis Sunrise

Nadere informatie

HET HANDBOEK voor SPONSORWERVING

HET HANDBOEK voor SPONSORWERVING HET HANDBOEK voor SPONSORWERVING INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk Welkomstwoord deelnemers Over A Sister s Hope Wie zijn wij? Waarom is er zoveel geld nodig? A Sister s Hope 60k Walk Deelname De wandeling Sponsorwerving

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

De Deuderick. U bent van harte welkom

De Deuderick. U bent van harte welkom De Deuderick U bent van harte welkom Inhoud Welkom in De Deuderick 3 De Deuderick 4 Wonen in De Deuderick 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Den Hollantschen Post

Den Hollantschen Post Den Hollantschen Post editie 10 juni 2015 Burgemeester op de Craenenbroecker koffie W e hadden speciaal bezoek in zorgvilla Craenenbroeck. Dit naar aanleiding van een bericht op onze Facebookpagina over

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.25 17 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 7 april Voorstelling groepen 1 en 5 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan

Nadere informatie

De Volle Aandacht. Welkom

De Volle Aandacht. Welkom De Volle Aandacht Welkom Van harte welkom in De Volle Aandacht. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 project dokterspost in Kais

Nieuwsbrief 2 project dokterspost in Kais Nieuwsbrief 2 project dokterspost in Kais In deze nieuwsbrief - Voortgang van het project - Crew 2 - Gasten uit India - Eindpresentatie crew 2 TU Delft - Acties - Gedane acties - Nieuwe acties - Verdere

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen.

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Bij ons draait het om u.

Bij ons draait het om u. Bij ons draait het om u. En om de mensen die voor u belangrijk zijn. Als u wilt, kunnen wij u en uw naasten ondersteunen. Bijvoorbeeld met goede zorg, hulp bij het huishouden of een personenalarm. En alles

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Informatiepakket Team Katwijk

Informatiepakket Team Katwijk Informatiepakket Team Katwijk Katwijkers fietsen 1280 kilometer voor het goede doel Katwijk februari 2012 Negen Katwijkse wielrenners gaan onder de naam Team Katwijk op 26 augustus 2012 de uitdaging aan

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Als je ouder wordt en afhankelijk van zorg, zijn veel dingen die vroeger gewoon

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool Spreekbeurt voor een huis Leuk dat je dit pakketje van onze website hebt gedownload! Ga je een spreekbeurt houden over het werk van Wereldfoundation?

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie