Voorwoord. De meesters en juffendagen op beide locaties kunnen ook met recht een succes genoemd worden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. De meesters en juffendagen op beide locaties kunnen ook met recht een succes genoemd worden."

Transcriptie

1 Voorwoord Activiteiten van de afgelopen weken Wat gaat een schooljaar snel, vooral de laatste weken na de meivakantie lijken wel omgevlogen. En zo ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De kinderen van groep 8 zijn ingeschreven op de scholen voor Voortgezet Onderwijs en zijn op meerdaagse schoolreis geweest in Austerlitz. Ook dit jaar was het weer een succes. Deze dagen zijn prima verlopen in een uitstekende sfeer. De kinderen en de begeleidende leerkrachten kunnen terugkijken op een fijne schoolreis. Terwijl ik dit voorwoord schrijf zijn deze kinderen bezig met de voorbereidingen voor hun laatste bijzondere activiteit van hun basisschooltijd: de musical en de afscheidsavond. Voor hen zit de basisschool er dan op. Wij wensen al die achtste-groepers heel veel succes in het Voortgezet Onderwijs. Onlangs ontvingen weer veel kinderen van De Driekleur hun medaille voor deelname aan de avondvierdaagse. De organiserende ouders en leerkrachten hadden ook dit jaar de boel goed geregeld en we kunnen ook dit een succesvolle activiteit noemen. De avondvierdaagse is een activiteit geworden die niet meer weg te denken is in ons jaarrooster waar kinderen en hun ouders veel plezier aan beleven. De meesters en juffendagen op beide locaties kunnen ook met recht een succes genoemd worden. Schoolgids, locatiegids en namenlijsten, studiedagen In de laatste week van dit schooljaar ontvangt u van ons de locatiegids met daarin alle belangrijke data en huishoudelijke informatie voor het schooljaar en de lijsten met de namen van de kinderen per groep. De ouders/verzorgers van de locatie Wilhelmina krijgen een eigen gids en voor de ouders/verzorgers van de Daltonlocatie wordt er weer een andere gids uitgegeven Direct na de zomervakantie ontvangt u van ons de vernieuwde schoolgids met alle inhoudelijke informatie over de gehele Driekleur. Wel wil ik alvast aankondigen dat we voor het schooljaar wat meer studiedagen hebben ingepland. We willen het komende jaar ons als team verder professionaliseren en scholen en dat vraagt tijd en planning o.a. ook van opleiders. Een deel van de scholing vindt buiten lestijd plaats, maar niet alles valt zo te plannen, vandaar wat extra studiedagen. Deze dagen kunnen we plannen omdat wij als Driekleur ruim voldoende lesuren maken met de kinderen. Deze studiedagen staan vermeld in de locatiegidsen. De onderwerpen van professionalisering zijn o.a: gesprekken met kinderen, digitale vaardigheden (i.v.m. komst tablets en ipads in de klassen maar ook gebruik software) boeiend en aantrekkelijk onderwijs aan het jonge kind, het belang van goede instructie voor goede resultaten, maar volgt ook het gehele team weer een training bedrijfshulpverlening (EHBO,brandbestrijding,ontruimen, veiligheid). Kortom allemaal zaken waar uw kind profijt van heeft!

2 Rapport- of eindgesprekken en uitzwaaigesprekken De afgelopen dagen waren op beide locaties de rapport- of eindgesprekken nieuwe stijl. De reacties die wij kregen waren veelal heel positief. Fijn dat er aan het eind van het schooljaar ook nog een afrondend gesprek is met de leerkracht Fijn ook dat er voor de gesprekken wat meer tijd is ingeruimd Zomaar even een paar reacties die we kregen. Helemaal nieuw waren de uitzwaaigesprekken met de ouders en de kinderen van de groepen 8. De leerkrachten van groep 8 en leden van de schoolleiding hebben in deze gesprekken samen met de ouders en de kinderen teruggekeken op acht schooljaren Driekleur. Van de uitnodiging voor een uitzwaaigesprek hebben veel ouders met hun kind gebruik gemaakt. Uit deze uitzwaaigesprekken blijkt dat eigenlijk iedereen het goed heeft gehad op De Driekleur, maar hebben we ook heel bruikbare feedback ontvangen en wat tips. Het leuke was dat deze tips vooral van de kinderen zelf kwamen. Dit is ook een mooie brug naar het nieuwe schooljaar. In willen we kijken op welke wijze we de kinderen een belangrijke rol kunnen gaan geven in de gesprekken. Dit schooljaar hebben we gewerkt aan het opfrissen of moderniseren van de gesprekken met de ouders en dat zetten we voort in , maar gaan we ook aan de slag met de kindgesprekken. We hebben hier hoge verwachtingen van. Zo dat waren even wat activiteiten op een rij uit de laatste weken van het schooljaar, maar er is veel meer gebeurd dit jaar. Naast hard werken in de klas aan het bereiken van goede resultaten op het gebied van taal, rekenen, lezen, schrijven en wereldoriëntatie zorgen de andere extra activiteiten voor de kers op de taart, de krenten in de pap, de slagroom op de taart, kortom die activiteiten die de kinderen zich lang blijven herinneren van hun basisschooltijd. Al deze activiteiten zijn niet te organiseren zonder de hulp van ouders. We zijn dan ook ontzettend blij met en trots op al die betrokken en hulpvaardige ouders die De Driekleur heeft. Reuze bedankt!! Tot slot willen wij u reuze bedanken voor een goed schooljaar en het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen u een fijne vakantie en zien u en uw kind(eren) graag weer terug op maandag 21 augustus.

3 Agenda locatie Dalton Donderdag 29 juni : kleutergroepen Indianenfeest Dinsdag 4 juli: musical groep 8 Donderdag 6 juli: Vrijdag 7 juli: wisselmiddag ijsje van de ouderraad zomervakantie om 12.00u Juffen en meestersfeest. Wat een super, gezellig,fantastisch feest hebben we woensdag 21 juni gehad. Het begon al met een TOPclown die de entertainment deed en samen met de kinderen uit volle borst de leerkrachten toezongen. Bij de vossenjacht waren de elementen van dalton goed zichtbaar: samenwerken, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid! Mooi om te zien en terug te horen van andere. Op het Marktplein kregen de leerlingen een stukje taart van de MEGAtaart die de ouderraad geregeld had voor ons en de kinderen als verrassing. Na de vossen gevonden te hebben en een ervaring rijker kregen wij ook nog een lekker broodje knakworst en limonade. Dit is gesponsord door de clown BEDANKT! Rest mij nog om u als ouders ook te bedanken voor jullie hulp, zonder jullie hadden wij nooit zo n gaaf feest kunnen organiseren voor de kinderen. Namens het team wil ik ook de kinderen en ouders bedanken voor de knutsels, tekeningen, lieve woorden, kaartjes en cadeautjes..het wordt vaak gezegd maar het was VEEL te gek! Schoolplein De kinderen van de DaltonRaad zijn dit schooljaar een actie begonnen om sponsors te vinden voor het schoolplein. Naast het zoeken van sponsors zullen hebben zij ook dit schooljaar zelf een sponsorloop georganiseerd om geld in te zamelen. Een panna -voetbalveldje en een chillplekje staan o.a. op hun wensenlijstje. Dit schooljaar zou dat gerealiseerd zijn. Wij kunnen u melden alles is afgesproken met de hovenier, deze komt net na de zomervakantie alles in orde maken. Zo krijgen de kinderen het nieuwe schooljaar een fijne speelplaats.

4 Oudergesprekken/Rapportgesprekken Dit schooljaar zijn we gestart met een andere wijze van het voeren van gesprekken met u als ouders, verzorgers (het startgesprek aan het begin van het schooljaar het voortgangsrapportgesprek begin maart en het afsluitende gesprek/rapportgesprek en voor groep 8 uitzwaaigesprek). We hebben veel positieve reacties gehad op deze manier van gesprekken voeren, maar ook leerpunten die we meenemen naar het nieuwe schooljaar. Verder hebben wij bij een studiemoment ook besproken hoe wij de kinderen kunnen betrekken in de gesprekken, hier gaan wij volgend schooljaar naar kijken wat de mogelijkheden zijn. Geslaagd! De afgelopen twee jaar heeft juf Manon een opleiding gevolgd voor Daltonleerkracht. Wij kunnen melden dat zij hiervoor op 9 juni geslaagd is. Onze daltonlocatie is een daltonleerkracht rijker. Proficiat. Indianenfeest ter afsluiten van het thema! Vanwege de Nationale modderdag en het afronden van ons thema, Indianen. Zijn de groepen 1/2 vandaag naar Avonturis in Maassluis. Rond half 10 kwamen 70 indianen het indianendorp binnen. Vandaag was dit hun rijke leeromgeving. Want lekker buiten spelen waarbij je vies mag worden, welk kind wil dat niet? Op ModderDag kan het! Want spelen met water en zand, contact met natuur en aarde is van onschatbare waarde voor onze kinderen! Wij zullen als echte indianen op ontdekking gaan en ons een dagje laten betoveren door modder. De foto's zullen snel volgen. Een grote dankjewel gaat uit naar alle ouders die rijden en die er vandaag ook bij blijven.

5 Ruilmiddag/Wenmiddag Donderdag 6 juli s middag is ons bekende ruil/wenmiddag. De leerlingen gaan dan kennis maken met de nieuwe groepsleerkracht(en) voor het komende jaar. Het is altijd voor beide een spannende maar gezellige middag. Ook de nieuwe kleuters die in de zomervakantie 4 jaar worden komen dan een middagje meedraaien op school. De groep 2 leerlingen die naar groep 3 gaan mogen ook hun gymspullen meenemen, zij krijgen ook een gymles van meester Peter. Luizencontrole Vanaf volgend schooljaar vindt de luizencontrole plaats iedere woensdag na de vakantie. Graag dan geen gel in de haren doen van uw kind. De kleuters worden aan het eind van de ochtend gecontroleerd i.v.m. het kleuterzwemmen. Musical groep 8 Wekenlang hebben de kinderen gezongen, geoefend, geschilderd, gedanst en geknutseld. En nu is het tijd om de wereld het resultaat te laten zien: De afscheidsmusical van groep 8: Niet te filmen Nadat we 2x hebben opgetreden voor onze eigen schoolbevolking, is er op maandag, 3 juli, een optreden voor opa s, oma s, ooms, tantes, neven en nichten, buren en andere belangstellenden. Zaal open: uur. Aanvang uur. Op dinsdagavond, 4 juli, is de afscheidsavond voor vaders en moeders en familieleden. Zaal open uur. Aanvang uur. Na afloop van de musical is er nog gelegenheid voor een hapje en een slokje. Vervolgens gaan ouders en kinderen naar huis en is de basisschoolperiode afgesloten. Acht jaren vlogen voorbij. N.B.: Dinsdagmiddag, 4 juli, hebben de kinderen van groep 8 geen school meer. Ze kunnen zich dan opladen voor het avondprogramma.

6 Kleuterzwemmen Voor de kinderen van de groepen 1/2 is er op woensdagmorgen gelegenheid om mee te doen aan het kleuterzwemmen. Hieraan zijn kosten verbonden. Verdere informatie hierover leest u in de algemene schoolgids. ijs-ijs-ijs-ijs De ouderraad heeft een heerlijke koele verrassing voor de kinderen. Vrijdagochtend 7 juli mogen de kinderen bij de ijscokar een heerlijk ijsje halen. Dit om het gezellig, fijne schooljaar af te sluiten! Tips voor lezen in de vakantie Blijven lezen is belangrijk voor kinderen om een sterke terugval tegen te gaan. Met behulp van de volgende tips bevorder je toch het lezen. Maak met uw kind een afspraak wanneer er gelezen gaat worden. Een aantal keren per week een kwartier lezen is belangrijk. Voor de continuïteit is een schema maken aan te raden. Bijvoorbeeld: Om de andere dag lezen (dus één dag lezen, één dag vrij). Of vier dagen achter elkaar lezen, drie dagen leesvrij. Belangrijk is dat uw kind deze keuze maakt! Het tijdstip waarop gelezen wordt is ook van belang. Overleg dit ook met uw kind. De ervaring is dat s morgens vroeg lezen het beste rendement heeft, maar daarnaast ook het heerlijke gevoel geeft klaar te zijn voor die dag! Spreek met uw kind een ritueel af, bijvoorbeeld opstaan, aankleden, lezen, ontbijten

7 s Avonds lezen heeft als nadeel dat uw kind moe wordt, geen zin meer heeft om te lezen, en er misschien de hele dag tegenaan hikt. Hierdoor is het rendement lager. Kies samen leuke boeken uit: boeken die uw kind wil lezen. In de vakantie staat het plezier in lezen voorop! Zo kunt u het lezen wat variëren: U leest voor en uw kind wijst aan waar u moet lezen. Uw leest een stukje voor en uw kind moet zeggen wat het laatste woord van de zin is. Om en om een zin lezen. Samen hardop lezen. Houd de tijd bij van het stukje tekst dat uw kind leest. Laat dit stukje drie dagen achter elkaar lezen en neem daarna de tijd weer op (deze zal sneller zijn!). Lees voor met gekke stemmen. Laat uw kind af en toe een hoofdstuk in zichzelf lezen en vraag waar het over ging. Laat uw kind lezen en af en toe stoppen. U leest vanaf die plek verder, stopt weer en uw kind gaat verder. Varieer de leeslengtes. Gooi om de beurt met een of 2 dobbelstenen; je moet zoveel zinnen lezen als je gooit (en laat de ouder het dubbele aantal lezen!). Zet een kookwekker en stop met lezen als die afloopt. Veel leesplezier!! Wijzigingen van gegevens Als er wijzigingen in adresgegevens, mailadressen en telefoonnummers voordoen, dan kunt u deze het beste rechtstreeks aan onze administratie doorgeven. Het mailadres is: administratie@obsdedriekleur.nl NIEUWS van de Medezeggenschapsraad (MR) Dinsdagavond 13 juni is er door uw MR vergaderd in de Wilhelminalocatie van de Driekleur. Jazeker, u leest het goed, dit gebeurt in de avonduren en ook nog eens afwisselend in beide locaties. Doel van de vergaderingen is objectief meepraten over, advies geven ten aanzien van en instemmen met diverse aspecten die betrekking hebben op het gevoerde beleid binnen OBS De Driekleur. Dit gebeurt door een aantal vertegenwoordigers van zowel leraren als ouders. Mocht u als betrokken ouder iets te vragen of aan te merken hebben, kunt u natuurlijk altijd een van de leden van de MR aanspreken. Wij wijzen u er

8 ook op dat u zelf agendapunten kunt inbrengen en wel via mr@obsdedriekleur.nl. Daarnaast kunt u, na overleg, de MR vergadering bijwonen. Er is tijdens de afgelopen vergadering gesproken over het wegvallen van de locatiedirecteur van de Dalton René Kops en de impact die dat heeft op René persoonlijk maar ook zeker de bezetting. Ook is er gesproken over de prikactie en het later openen van de beide schoollocaties op 27 juni en de rechten en plichten van school en personeel die daarmee samenhangen. Het in het vorige MRverslag besproken mediabeleid is onderhanden en de voortgang daarvan wordt bewaakt. Behalve Marcel de Voogd van de oudergeleding, die zal worden opgevolgd door Marijke de Smit, stopt ook Marja Koks van de teamgeleding met haar bijdrage aan de MR. Concreet betekent dit voor de achtergebleven leden dat er veel ervaring de deur uitwandelt en zodoende hebben we behalve aan een waardig afscheid voor deze gewaardeerde leden ook nog wat aandacht besteed aan het waarborgen van een soepel vervolg van de MR en een warm welkom voor de nieuwe leden. Helaas betekent dit voor de oudergeleding dat er nu uitsluitend Daltonouders deel van uitmaken, omdat zich helaas geen Wilhelminaouders hebben aangemeld. Voor de balans was het wenselijk geweest van beide locaties vertegenwoordigers te hebben, maar niet getreurd, zoals al aangegeven dienen we objectief de belangen van ALLE ouders en treden we met opgeheven hoofd de toekomst tegemoet! Marcel en Marja, bedankt voor vele jaren inzet! Met vriendelijke groet, Stefan Ruinard Goede en leerzame apps voor kinderen. Bron: Mijn kind Online, een website van Kennisnet. Het aanbod van apps voor kinderen is groot. Hoe herken je in dit aanbod de goede en leerzame exemplaren? Mijn kind online heeft een brochure met 125 leerzame apps & websites gemaakt. Hieronder vindt u een selectie van apps voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. NB. Voor de meeste apps moet betaald worden. Onderbouw 4-6 jaar. Robots

9 Inhoud: kleuren, vormen, cijfers, reeksen. Voor IPad Een app vol robots, van het beginliedje Arme rammelende robot, tot vragen als: Welke twee kleuren heeft deze robot? en Welke robot heeft meer armen? gemaakt door de Kleuteruniversiteit. Thinkrolls 2 Inhoud: puzzel, logisch nadenken Voor IPhone, IPad en Android. In dit spel leren kinderen door logisch na te denken hun rollende poppetje door een parcours te leiden. Urenlang puzzelplezier dankzij 235 levels. De moeilijkheidsgraad is aan te passen. Kinderen leren problemen op te lossen door bruggetjes te bouwen en valkuilen te ontwijken voordat ze naar een volgend level gaan. Middenbouw 7-9 jaar. The Foos. Inhoud: programmeren, kritisch denken, algoritmes Voor IPad, IPhone en Android. Dit award winning spel leert kinderen van vijf tot tien jaar programmeren. Het begint met een poppetje een stapje naar een donut te laten zetten, maar elk level wordt het moeilijker. Je leert veel en snel. Crazy Gears Inhoud: puzzelen en mechanismen Voor IPhone en IPad. De app start eenvoudig, zodat kinderen zelf kunnen ontdekken hoe Crazy Gears werkt. Het is de bedoeling dat je tandwielen, katrollen en stangen met elkaar

10 verbind en als je dit op de juiste manier doet, ga je automatisch naar de volgende puzzel Bovenbouw jaar. Cryptica Inhoud: puzzelen Voor IPad, IPhone en Android De opdracht van dit spel is dat je alle tempeltegels op de juiste plek moet schuiven. Dat klinkt simpel, maar is knap lastig. Alle tegels schuiven namelijk tegelijk; heb je de één goed, schuift de ander weer weg... Een pittig denkspel dat langzaam moeilijker wordt. Strip Designer Inhoud: stripverhaal maken Voor IPad en IPhone Tekentalent of niet, met deze app zet elk kind in een handomdraai een strip in elkaar. Wat stip Designer zo leuk maakt, is dat je foto s uit je bibliotheek uploadt. Het keuzemenu bevat filters, waarmee kinderen hun strip kunnen verfraaien en tekstballonnetjes die het verhaal tot leven wekken. De app is Engelstalig, maar zo gebruiksvriendelijk dat kinderen dit waarschijnlijk niet een opvalt. Voor iedereen: De VakantieBieb-app Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Zet de VakantieBieb-app op je tablet of smartphone en download een grote selectie e-books voor kinderen. De app is van 1 juni t/m 31 augustus gratis te downloaden via de App Store en de Google Play Store

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie

Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie Nieuwsbrief 11 OBS De Driekleur Daltonlocatie 9 februari 2017 Voorwoord Nieuwe vorm oudergesprekken, vervolg Dit schooljaar zijn we gestart met een andere wijze van het voeren van gesprekken met u als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA Nieuwsbrief 5 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA vrij 3 nov. Extra gymles voor groep 7 do 9 nov. Les over brandveiligheid voor groep 6 vrij 10 nov. Extra gymles voor groep 8 wo 15 nov.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie

Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie Nieuwsbrief 12 OBS De Driekleur Daltonlocatie 23 februari 2017 Agenda Daltonlocatie 23 feb Rapport groep 2 t/m 8 27 feb Start voorjaarsvakantie 6 maart Weer naar school Geen melk/optimel 7 maart Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Daltonlocatie 31 okt 2017 AGENDA

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Daltonlocatie 31 okt 2017 AGENDA Nieuwsbrief 5 OBS De Driekleur Daltonlocatie 31 okt 2017 AGENDA 31 okt Nieuwsbrief 5 1 nov les weerbaarheid groep 4-5 en 6 2 Nov Les milieu over plastic, groepen 4,5 en 6 8 nov les weerbaarheid groep 4-5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 24 juni Start intekenen eindgesprekken in Digiduif 27 juni Juffen/ meestersdag 28 juni Sluiting intekenen Eindgesprekken in Digiduif 29 juni Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 Daltonlocatie

Nieuwsbrief 9 Daltonlocatie Nieuwsbrief 9 Daltonlocatie Voorwoord Een nieuw jaar, een nieuwe start! Namens het team van obs De Driekleur wil ik u een goed, voorspoedig, gelukkig en vooral een gezond en veilig 2017 wensen. Wij zullen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. OBS De Driekleur Daltonlocatie 5 juni 2018

Nieuwsbrief 18. OBS De Driekleur Daltonlocatie 5 juni 2018 Nieuwsbrief 18 OBS De Driekleur Daltonlocatie 5 juni 2018 11 juni Deze week verkeerslessen 12 juni Daltoninloop groep 1-2A, 3, 5, 6 en 7 13 juni Studiedag, kinderen vrij 14 juni Pyjamadag: Iedereen is

Nadere informatie

SCHOOLJAAR juni 2019

SCHOOLJAAR juni 2019 SCHOOLJAAR 2018-2019 juni 2019 BELANGRIJKE DATA 5 juli Musical groep 8 8 juli Musical groep 8 9 juli Musical groep 8 10 juli Uitvliegeren groep 8 12 juli Alle leerlingen vrij 12 juli Start zomervakantie

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer16, 20 mei 2016 Kalender: 21 mei Finale Schoolatletiek 25 mei Inloopspreekuur CJG gaat deze keer niet door 28 mei verjaardag juf Mascha 30 mei verjaardag Carla 31 mei Start avondvierdaagse,

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad VOORAF U ontvangt vandaag alweer de laatste Diekpraat van dit schooljaar. Een Diekpraat met veel informatie over de komende periode. Door het aanhoudende warme weer lijkt het al zomer. U kunt lezen wat

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 De Driekleur Daltonlocatie 10 mei 2019

Nieuwsbrief 14 De Driekleur Daltonlocatie 10 mei 2019 Nieuwsbrief 14 De Driekleur Daltonlocatie 10 mei 2019 Schooljaar 2019-2020, welke juf of meester krijgt welke groep De voorbereidingen voor het schooljaar 2019-2020 zijn al weer een tijdje aan de gang.

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

juli 2017 Belangrijke data Extra vrije dag i.v.m. verbouwing atelier Vanuit de directie

juli 2017 Belangrijke data Extra vrije dag i.v.m. verbouwing atelier Vanuit de directie Het info Uiltje juli 2017 Belangrijke data : - 4 juli Schoolreis groep 1 t/m 3 naar de Spelerij in Dieren - 5-7 juli Groep 8 op schoolkamp naar Oldebroek - 11 juli Schoonmaakavond - 12 juli Afscheid juf

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 4 oktober Voorwoord

Nieuwsbrief 3. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 4 oktober Voorwoord Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Daltonlocatie 4 oktober 2018 Voorwoord (on) Nut van de Luizenzakken Op beide locaties gebruiken we de zogenaamde luizenzakken. Het nut van deze zakken om de besmetting met

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten April 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten April 2019 t Talent April 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de MR Subsidie voor Let s Play Vervolg 10 minuutjes Leuk om te weten Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is alweer bijna meivakantie. De afgelopen periode

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 39 Afscheid juf Trudy Na ruim 28 jaar met veel passie werkzaam te zijn geweest op de St. Odulfus, neemt juf Trudy in verband met pensioen afscheid van onze school en van het onderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 24 e jaargang nr 17 7 juni 2016 Een geslaagd zomerfeest....1 De winnaars van de Sponsorloop...2 Afscheid schoolverlaters...2 De gouden reis van Sinbad...2 Schoolreis september 2016...3 Schooltuin...3

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie