Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw Nieuwsbrief t Riekske

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw Nieuwsbrief t Riekske"

Transcriptie

1 Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw Nieuwsbrief t Riekske Voorwoord: Beste Kroeme Riekers, We zitten volop in het zomerseizoen, het seizoen van oogsten wat men eerder gezaaid heeft, en met veel liefde en zorgen heeft grootgebracht. Heerlijk die zomerse slaatjes, met eigen sla, tomaten, komkommer, wortelen, aardappeltjes, selder, bloemkool en oh noem maar op. Het is door het natte voorjaar echter ook het seizoen dat onkruid eveneens fel groeit, mogen wij ieder van U vragen om zijn tuintje én het aangrenzende pad voor of langs zijn tuintje van onkruid te houden. In deze nieuwsbrief hebben we U weer heel wat te vertellen, er zijn heel wat meldingen en het bestuur wenst U dan ook veel leesplezier. 1) Opendeur Dit jaar, op 4 en 5 juni, hield De Kroeme Riek haar opendeurdagen, gekoppeld aan het 2-jaarlijkse event Open Tuin- en VijverWeekend in ons district. Voor onze tuinen mogen we weer spreken van een succes, met een gelijkaardig bezoekersaantal ten opzichte van voorgaande opendeurweekends, weer een 150-tal bezoekers. Het bestuur wil bij deze graag alle vrijwilligers danken die zijn komen helpen bij de opbouw, bemannen en afbreken van de tentjes, of die zijn komen tuinieren om alzo een werkende tuin aan de bezoekers te kunnen aanbieden. Dit jaar stond er ook een infostand voor de lokale BIN (Buurt Informatie Netwerk). Een bezoek van de lokale notabelen kon niet ontbreken. Gekoppeld aan de opendeur hadden we net als bij de vorige editie, een soort vragenlijstje meegegeven aan onze bezoekers, met als doel hen aandachtig onze tuinen te laten ontdekken. Enkele cijfers: 90% hoogst behaalde score (6 personen, waarvan er 3 de schiftingsvraag correct hadden) 70% - meest gemaakte fout: welk ei is het sterkste, grote of kleine? 65% - Gemiddelde score (en wij dachten het eenvoudig gehouden te hebben) 49 - formulieren werden binnengebracht Winnaar van de mand gevuld met verse, eigen gekweekte groenten is : ******************************************

2 2) Ontlenen droogtoestel en bosmaaier De inhoud van de bus voor vrije giften op de opendeur, werd gebruikt voor de aankoop van een benzine bosmaaier, om alzo een beter onderhoud te kunnen uitvoeren tussen onze fruitbomen en langs de buitenzijde van de omheining. Deze is aangekocht door de vzw en staat ter beschikking van alle tuinders, echter onder bepaalde voorwaarden, net zoals het (kruiden en groenten/fruit -) droogtoestel dat verleden jaar werd aangekocht: Het droogtoestel en de bosmaaier zijn te ontlenen bij Wim thuis, zie voor contactgegevens op de website of in het tuinhuis. Voor het droogtoestel betaalt U enkel een borg van 20, indien het toestel onbeschadigd en netjes terug wordt gebracht, krijgt u dit bedrag terug. Voor de bosmaaier betaald U het verbruik, vastgelegd op 15 per begonnen uur. Wegens het potentiële gevaar (bosmaaier werkt met draad maar ook met messen) en de daaraan verbonden verantwoordelijkheid, mag U de bosmaaier niet zelf hanteren, maar komt iemand van het bestuur het klusje bij/voor u doen. 3) Onderhoud Er zijn weer een aantal tuintjes waar het onkruid welig tiert. Deze tuinders worden een eerste keer persoonlijk gecontacteerd met de vraag dit op te ruimen. 4) Roefeldag 1 oktober 2016 We doen, na het succes van verleden jaar, ook dit jaar mee aan de Roefeldag, op 1 oktober. Enkel in de namiddag, en voor de jongste deelnemers. We vertellen hen een klein beetje over moestuinieren, al wandelend doorheen onze tuinen ontdekken de kinderen verschillende groenten. Net als verleden jaar willen we de kinderen graag wat laten oogsten (verleden jaar was het aardappelen opgraven een immens succes gezien de vuile broeken nadien). In een tweede deel gaan we dan potjes vullen met bloembollen en dergelijke. Wim staat er die dag alleen voor, en zoekt dan ook nog enkele vrijwilligers die van 12u tot 17u zich hiervoor kunnen vrijmaken geef je naam even door via de website -> inschrijvingen of telefonisch via (Wim) 5) TuinHier Congres 1 oktober 2016 De andere bestuursleden Ivo en Anneke trekken op dezelfde dag naar het jaarlijkse gewestelijk TuinHier congres, ditmaal is Limburg de ontvangende provincie. Zij volgen een hele dag vergaderingen en workshops, en zullen ons hiervan een klein verslagje bezorgen nadien.

3 6) Daguitstap Heusden-Zolder 8 oktober 2016 We hebben U op de Algemene Ledenvergadering, die het vorige werkingsjaar afsloot, beloofd eens iets anders te doen dan een workshop, voorbeeld was een daguitstap of zo. Na vele hersenbrekers en nadenk- (en ook tel-) werk, bleek dit voor onze vereniging alleen niet haalbaar (lees betaalbaar), dus hebben we besloten ons hiervoor te verenigen met de KWB waarmee wij verleden jaar een eerste samenwerking hadden op het Pompoenbuurtfeest. Achteraan deze nieuwsbrief vind U meer info over deze eerste daguitstap. Indien U inschrijft, moet U dit rechtstreeks bij hen doen, met de vermelding dat U van De Kroeme Riek bent. Geef ook even Uw naam door aan Wim. 7) Pompoenbuurtfeest 16 oktober 2016 Na het ongeziene succes van verleden jaar, herhalen KWB, Zeescouts en De Kroeme Riek het pompoenbuurtfeest, en dit op 16 oktober 2016, van 13u tot 18u. Infobladen met bijgevoegde pompoenpitjes, zoals nu te vinden in ons tuinhuis, werden met een oplage van 3500 stuks verdeeld over scholen en verenigingen in de wijde omgeving. Ook De Kroeme Riek heeft extra pompoenplantjes gezet. Bij sommige wordt het de bedoeling om grote pompoenen te kweken, maar we hebber er ook heel wat kleinere nodig, zodat de kinderen ze deze dag kunnen uithollen tot leuke gezichtjes. Wie kan er hiervoor nog wat pompoenen kweken? Tevens voorziet De Kroeme Riek weer in een infostand, en organiseren we workshops vierkante meter tuinieren. 8) Workshop + herfstopkuis + stalmest 22 oktober 2016 Op 22 oktober om 10u, start dan onze laatste workshop, locatie op de tuintjes, getiteld: Evaluatie van het voorbije jaar: bespreking van tuin- en teeltproblemen. Heeft U afgelopen jaar problemen ondervonden, dan kan U deze voorleggen aan TuinHier lesgever Jos van Troy. Kan U dit tonen met beelden of foto s, dan helpt dit zeker, ook voor het verslag dat we nadien willen opstellen. Maak dus nu foto s van je probleemgroentjes, en bezorg ze alvast aan Wim. Er wordt dan ook de herfstopkuis gehouden, paden en tuintjes worden dus proper gemaakt. Ook de stalmest zal dan weer geleverd worden, ditmaal een mengeling van koeien en paardenmest. Tuinders die graag mest willen hebben, kunnen dit bestellen via de website -> inschrijvingen of telefonisch via (Wim). 9) Slot en water We merken geregeld dat als tuinders binnen zijn, zij vergeten van het open slot aan de poort te verdraaien. Mogen wij iedereen hier even aan doen herinneren, we vragen dit om te voorkomen dat anderen de code kunnen aflezen, en alzo binnen (in ons tuinhuis) zouden kunnen geraken.

4 10) Facebook De Kroeme Riek heeft al jaren een facebookgroep, waarlangs wij ook willen communiceren en waarlangs alle facebookleden met het bestuur en andere tuinders kunnen communiceren. Zoek op Ecotuin De Kroeme Riek of volg het F-symbooltje op onze website, rechts naast de hoofding. 11) TuinHier Magazine We kregen van een van onze nieuwe leden de melding dat hij na enkele maanden nog steeds het maandblad TuinHier Magazine niet in de bus kreeg. Mogen wij bij deze aan iedereen vragen om Wim even te laten weten of je al dan niet het TuinHier Magazine aankrijgt, U heeft er tenslotte voor betaald en heeft er dus recht op. Via onze website- >inschrijvingen kan je aangeven of je het Magazine ontvangt of niet. Gelieve dus sowieso te antwoorden aub, dan kunnen wij alles nakijken. De recente bestuursverlagen staan op de website, en hangen in het tuinhuis. Ook de agenda is bijgewerkt! Blijf het infobord lezen voor de allerlaatste informatie en foto s, welke je tevens ook altijd kan terugvinden op onze website Graag tot een volgend t Riekske! Met vriendelijke groeten, Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw Lokatie: Gillis Damaesstraat, 2040 Berendrecht Maatschappelijke zetel: Noordland 23/1, 2040 Zandvliet dekroemeriek@gmail.com

5 Bezoek aan Heusden - Zolder een uitzonderlijke belevenis Zaterdag 8 oktober :15u afspraak op het Picoloplein in Stabroek. De bus vertrekt stipt om 07:45u richting Heusden. Na een warme welkom en hartelijke ontvangst van de ploeg van kwb Heusden waarbij heerlijke koffie of thee en een koffiekoek wordt geserveerd, start deze dag met een bezoekje aan de omloop van Terlaemen gevolgd door een natuurwandeling naar de Kluis van Bolderberg. Na een broodmaaltijd met de wereldberoemde Limburgse vlaai als toetje, bezoeken we de kerk van Zolder waar de mijnschade nog zeer goed zichtbaar is. Ook zullen we natuurlijk de mijnterreinen en de terril zelf bezoeken met zeer ervaren gidsen die alles over het mijnverleden verhalend zullen brengen. Tenslotte mag een bezoek aan de mooie moskee niet ontbreken. Je kan zeggen dat kwb Heusden daar kind aan huis is en één grote familie vormt met deze Turkse gemeenschap. Verwend worden we zeker op het eind van de dag (17:30u) met een onvergetelijk 3-gangen menu. Prijs per persoon 35 euro, inbegrepen: autocar vervoer, koffie en koffiekoek s morgens, alle gegidste bezoeken tijdens de ganse dag, de broodmaaltijd en Limburgse vlaai (koffie en thee inbegrepen), en tenslotte een 3-gangen menu vóór de terugreis. Om praktische redenen houden we de groep beperkt tot 29 personen. Indien nodig wordt een grotere bus gereserveerd (50 personen), maar VOL = VOL. Er kan vanaf nu ingeschreven worden door overschrijving van 35 euro per persoon op rekening BE van kwb Berendrecht met mededeling Bezoek Heusden-Zolder + DKR + NAAM. (Indien we het maximum aantal van 29 personen bereiken, wordt de deelnameprijs onmiddellijk teruggestort)

6 Kwb Polder De Kroeme Riek en Zeescouts Kludde nodigen jullie nu al uit op een super leuk Pompoenbuurtfeest en -stoet naast Bib Het Viswater in Berendrecht op zondag 16 oktober 2016 met ondersteuning van:

Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2015

Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2015 Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2015 Vul hieronder de gevraagde gegevens in (indien van toepassing) 1. Workshops: Opstarten van de moestuin Beoogde doel : We doen uit de doeken hoe we onze

Nadere informatie

Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2014

Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2014 Bijlage 1: Aktiviteitenverslag m.b.t. het jaar 2014 Vul hieronder de gevraagde gegevens in (indien van toepassing) 1. Workshops: Opstarten van de moestuin Beoogde doel : We doen uit de doeken hoe we onze

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw

Huishoudelijk Reglement Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw Huishoudelijk Reglement Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw Artikel 1. Overeenkomst met District - Kennisname gebruikersreglement tussen enerzijds Eco-Buurtmoestuin De Kroeme Riek vzw en anderzijds district

Nadere informatie

Zomeractiviteit 2017 Mijn van Waterschei 24 juni 2017

Zomeractiviteit 2017 Mijn van Waterschei 24 juni 2017 Zomeractiviteit 2017 Mijn van Waterschei 24 juni 2017 Maaslandse Wijnvrienden vzw 2 juni 2017 Jaargang 5 Nieuwsflash 9 Maaslandse Wijnvrienden Nieuwsflash! Zaterdag 24 juni 2017 : Zomeractiviteit Met de

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Mei 2017 Voorwoord mei Dag iedereen! De

Nadere informatie

op smaak weekend 3-4 maart 2012

op smaak weekend 3-4 maart 2012 breng je afdeling op smaak weekend 3-4 maart 2012 de smaak van een mojito? Heeft je afdeling de smaak van een heerlijke mojito? Of is het vooral trekken en sleuren door altijd dezelfden en is de belangstelling

Nadere informatie

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar. M i n i R a a k

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. M i n i R a a k Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k April 2016 kwb gooik & strijland Inhoud Samenaankoop stookolie... 3 Dauwtrip naar Halle... 4

Nadere informatie

Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2014

Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2014 Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord...2 2. Ontwikkeling ledenbestand en wachtlijst...2 3. 2014: jaaroverzicht in vogelvlucht...3 4. Verantwoording bestuur...7 1 1. Voorwoord

Nadere informatie

Berendrecht-Zandvliet-Lillo. Groenvoorziening. Gemeenschapsvormend tuinierproject. Tijdelijk gebruik gronden. Goedkeuring.

Berendrecht-Zandvliet-Lillo. Groenvoorziening. Gemeenschapsvormend tuinierproject. Tijdelijk gebruik gronden. Goedkeuring. Berendrecht-Zandvliet-Lillo A-Punt Groenvoorziening. Gemeenschapsvormend tuinierproject. Tijdelijk gebruik gronden. Goedkeuring. Agendapunt, college, gewone zitting, 10/03/2010, jaarnummer 3984 Auteur:

Nadere informatie

Sprokkelblad- tweede editie Den diner

Sprokkelblad- tweede editie Den diner Sprokkelblad- tweede editie 2015-2016 Den diner 1 Voorwoord Beste chirovrienden, We hebben er weer veel nieuwe leden bij en daarmee zijn we erg blij! Voor het tweede deel van het jaar, hebben we weer veel

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN Schooljaar 2017/2018, nr. 1 SEPTEMBER, OKTOBER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gemonde,

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011

Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011 Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011 Maart 2012 1. Voorwoord Op 20 april 2011 was het zover: de officiële oprichting van de Vereniging Buurtmoestuin Castellum! Het was het tastbare resultaat

Nadere informatie

Goede volkstuinvrienden, beste petanquevrienden en sympathisanten, ONZE BESTE WENSEN VOOR 2015!

Goede volkstuinvrienden, beste petanquevrienden en sympathisanten, ONZE BESTE WENSEN VOOR 2015! vzw Volkstuin Werk van den Akker Sint-Amandsberg Koninklijke Vereniging Maatschappelijke zetel: Sint-Dorotheastraat 80 B-9040 Gent EINDEJAARSBRIEF 2014 Goede volkstuinvrienden, beste petanquevrienden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 2

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 2 Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen Nr. 2 April 2018 www.volkstuinverenigingvianen.nl volkstuinverenigingvianen@gmail.com Beste tuinders Op maandag 16 april jl. hebben we de jaarlijkse Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Sprokkelblad- tweede editie Den diner

Sprokkelblad- tweede editie Den diner Sprokkelblad- tweede editie 2016-2017 Den diner 1 Voorwoord Beste chirovrienden, We beginnen aan ons 2 de semester in nieuwe lokalen, Een mooie plek voor nieuwe verhalen. Om te beginnen gaan we per groep

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

Sprokkelblad tweede editie Den Diner

Sprokkelblad tweede editie Den Diner Sprokkelblad tweede editie 2017 2018 Den Diner 1 Voorwoord Beste chirovrienden, We hebben er weer veel nieuwe leden bij En daarmee zijn we erg blij! Voor het tweede deel van het jaar, Hebben we weer veel

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen nr.2

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen nr.2 Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen 20017 nr.2 www.volkstuinverenigingvianen.nl april 2017 Beste tuinders, Het voorjaar is weer aangebroken en dat is op onze tuinen te merken ook. Bloesem in volle pracht,

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief !"#$%&'("#)**! Tweemaandelijkse Nieuwsbrief +%,-.!/'!-)%#!#0122#,!3%'3!*#0!)%4*0%'3!511)-#'672!72!*#0!8)770$1'-9! *0!7;!,=13?#)6%',0)+;#'0#'@!2+2%0#),@! 47'4#)0!;#0##'!'11)!7',!'%#+?#!=7611=9!!

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord... 4 Jouw gedacht... 5 Middagpauze Workshops Einde Bedankt... 22

Inhoudsopgave. Voorwoord... 4 Jouw gedacht... 5 Middagpauze Workshops Einde Bedankt... 22 VERSLAG 2 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Jouw gedacht... 5 Middagpauze... 17 Workshops... 18 Einde... 21 Bedankt... 22 3 Beste Kei-Jonger, Op zaterdag 28 april 2018 kwamen we met een hele groep Kei-Jongers

Nadere informatie

Welke doelen stellen we ons volgend. Weet dat wij kunnen helpen! Weldra en ieder van ons kan nu terugblikken. jaar? Willen we nog een categorie

Welke doelen stellen we ons volgend. Weet dat wij kunnen helpen! Weldra en ieder van ons kan nu terugblikken. jaar? Willen we nog een categorie Kon. Soleo SPREUK V/D MAAND: Als ik iets goeds zie, geef ik een compliment. Als ik iets fouts zie, bied ik mijn hulp aan. -Nelson Mandela- Mei 2015 EN ZO WORDT OOK DIT SEIZOEN GESCHIEDENIS De eindrondes

Nadere informatie

Zaaien en planten. Wat is er nodig om een zaadje te laten groeien?

Zaaien en planten. Wat is er nodig om een zaadje te laten groeien? Stap 1 de tuin opruimen, vrijmaken van onkruid en omspitten Stap 2 de moestuin bemesting geven volgens het grondonderzoek Stap 3 de moestuin indelen in percelen Stap 4 Zaaien en planten Wat is er nodig

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

In ons Sloeberinfoblaadje van de maand juni willen we u info geven over het reilen en zeilen in het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Sloeber.

In ons Sloeberinfoblaadje van de maand juni willen we u info geven over het reilen en zeilen in het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Sloeber. Beste ouder(s), In ons Sloeberinfoblaadje van de maand juni willen we u info geven over het reilen en zeilen in het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Sloeber. Enkele mededelingen In Sloeber Geluwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN

Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Nieuwsbrief Gezinsbond Zelzate februari 2012 ZWEMLESSEN Data zwemlessen - noteer in uw agenda : februari 2012 : 4-11 en 18 maart 2012: 3-10 - 17-24 en 31 april 2012: 21 mei 2012: 5-12 - 19 en 26 juni 2012:

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3

PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3 PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3 Beste, Met dit document geven we graag wat meer informatie over de muzieklessen in De Nieuwe Muziekschool, waarvoor uw zoon of dochter ingeschreven is. In bijlage zit ook

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Augustus november 2017

ACTIVITEITEN Augustus november 2017 Vief -Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09 gilberte.van.uytven@telenet.be

Nadere informatie

Kleine Groene Vingertjes workshop 5 april 2014. Gezinsbond Stekene

Kleine Groene Vingertjes workshop 5 april 2014. Gezinsbond Stekene Kleine Groene Vingertjes workshop 5 april 2014 Gezinsbond Stekene Inleiding Kinderen houden van tuinieren Tuinieren bevat 2 elementen waar kinderen zot op zijn: aardegrond en buitenlucht. De zomerzon zal

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Appwijs - ontdek tientallen onmisbare apps voor je tablet en smartphone Heb je een smartphone of een tablet? Dan heb je ongetwijfeld al enkele apps uitgeprobeerd! Maar zo zijn

Nadere informatie

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos.

Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven en de organisatie van het Prullenbos. Beste Prullenbos-fan, De fantastische zomer van 2013 is bijna voorbij... En de sfeervolle herfstdagen komen er aan... Met deze periodieke nieuwsbrief willen we jullie nog meer betrekken bij onze initiatieven

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets 2015

Vakantiewerking Geetbets 2015 En wat gaan we doen op het speelplein? Week 1: 6-10 juli: kleuterweek: Op wereldreis Iedere dag op tocht door een ander connent. Tipi s bouwen met de indianen, eten met stokjes bij de chinezen,... Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017

STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017 View this email in your browser STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017 Zomer in volle gang! Het is weer zover: de schoolvakanties zijn begonnen op vrijdag 21 juli... de kindertuinen en generatietuinen

Nadere informatie

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE KERMIS EN JAARMARKT BELSELE PROGRAMMA november 2013 Beste Belselenaar, Beste lezer, Elf november, 11.11.11 en de winterjaarmarkt, drie begrippen in Belsele, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elf november

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Tuinplan Buurtmoestuin de BuurtKlaver 18 september 2012

Tuinplan Buurtmoestuin de BuurtKlaver 18 september 2012 Tuinplan Buurtmoestuin de BuurtKlaver 18 september 2012 Vooraf Uitlaatklep medewerkers hoeveelheid Organisa=e gekregen stekjes, verbeteren die snel de grond in moesten. Het plan Verloop en verzuim tegengaan

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

Catalogus taverne kattenbroek

Catalogus taverne kattenbroek Catalogus taverne kattenbroek 2 Voorwoord Culinaire service Eco & Hygiëne Gerechten Catering voor, tijdens of na uw sportactiviteit? Taverne Kattenbroek biedt mogelijkheden aan voor zowel particulieren

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Evaluatieformulier buitenlandse reis 2019

Evaluatieformulier buitenlandse reis 2019 Beste groepsverantwoordelijke, Wij danken je om voor JEKA te hebben gekozen voor de organisatie van deze reis. Tot bij de terugkomst beschouwden wij jullie als klant, maar nu ben je onze eerste ambassadeur

Nadere informatie

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Achtergrond Club is steeds op zoek naar vrijwilligers Ondersteuning van het bestuur Betrokkenheid van allen binnen de club verhogen Samenhorigheid verhogen Efficientie

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Januari Maart 2018

ACTIVITEITEN Januari Maart 2018 Vief Antwerpen-Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09

Nadere informatie

ontdekt de datum van onze volgende beurs in 2017! We bieden een exclusieve figuur aan! We

ontdekt de datum van onze volgende beurs in 2017! We bieden een exclusieve figuur aan! We Nieuwsbrief 3 augustus 2016 Mail in uw browser bekijken Beste leden van Connect to Smile vzw, Een derde, overvolle nieuwsbrief! We blikken terug op onze beurs van 2016 en onze familiedag! U ontdekt de

Nadere informatie

Trots op hun oogst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF. MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten.

Trots op hun oogst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF. MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten. 112 12 JULI 2014 ELSEVIER Trots op hun oogst MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten. Liza Karsemeijer Foto s René van der Hulst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF JOHN VAN

Nadere informatie

Evaluatieformulier buitenlandse reis

Evaluatieformulier buitenlandse reis Evaluatieformulier buitenlandse reis Beste groepsverantwoordelijke, Wij danken je voor JEKA te hebben gekozen voor de organisatie van deze reis. Tot bij de terugkomst beschouwden wij jullie als klant,

Nadere informatie

Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015

Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015 Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015 Thema: Bloeiend Zijpe is een bloeiend, kleurrijk, creatief en sportief evenement dat voor de 10e maal wordt georganiseerd en dat dit jaar hopelijk weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NOVEMBER - DECEMBER 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers.

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. APZ Nieuws Vergadering van 25 september 2015 Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. Paardenwijding Op 08 november 2015

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

IAB-OPLEIDINGEN. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail.

IAB-OPLEIDINGEN. U richt zich telkens bij voorkeur tot de organisator van uw opleiding. De contactgegevens vindt u onderaan de bevestigingsmail. IAB-OPLEIDINGEN Afspraken over inschrijven, betalen, subsidies, afwezigheid, annuleren, inhaalsessies, afgelasting, aanwezigheidsattest, documentatie, evaluatie, vragen 1. U ONTVANGT NA UW INSCHRIJVING

Nadere informatie

Het geven van een oudercursus. Het geven van ouderbegeleiding in groep voor ouders van dyslectische kinderen Workshop maandag 11december 2017

Het geven van een oudercursus. Het geven van ouderbegeleiding in groep voor ouders van dyslectische kinderen Workshop maandag 11december 2017 Het geven van een oudercursus Het geven van ouderbegeleiding in groep voor ouders van dyslectische kinderen Workshop maandag 11december 2017 dr. Ronny Boey & H. Niessen Inhoud Deze vorming biedt een concreet

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

zondag 3 juli - 13u00

zondag 3 juli - 13u00 Praterke-plus Spel zonder grenzen Bremberg zondag 3 juli - 13u00 Deze sportactiviteit is bedoeld voor deelnemers van 8 tot 88 jaar! Voor de allerkleinsten voorzien we een springkasteel. Schrijf op voorhand

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS...

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... Concentra Selfservice Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3 Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... 4 Mijn straat is niet gekend... 4 De knop bevestig postcode werkt

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en bouwen graag met u verder aan een duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en bouwen graag met u verder aan een duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Harelbeke, 7 april 2016 Beste heer / mevrouw, Ons bedrijf Limburg win(d)t NV is bouwheer en exploitant van het windpark in Maasmechelen. U heeft allicht zelf opgemerkt dat de windmolens sinds enige tijd

Nadere informatie

Wat vind je in dit boekje?

Wat vind je in dit boekje? 30/07 t.e.m. 03/08 Wat vind je in dit boekje? Inhoudstabel...2 Voorwoordje van de kampleider...3 Algemene praktische info...4 Inschrijvingsstrookje en medische fiche...5 Leeuwkes...7 Jongknapen...8 Voorwoordje

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

21e WERKJAAR NIEUWSBRIEF nr. 11 Juli en augustus 2019

21e WERKJAAR NIEUWSBRIEF nr. 11 Juli en augustus 2019 21e WERKJAAR NIEUWSBRIEF nr. 11 Juli en augustus 2019 Beste vrienden Op 4 juli sluiten we ons werkjaar feestelijk af met de «Zomerhappening», die zal doorgaan in Zaal «Kattebroek». Dit wordt zeker opnieuw

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van losse tickets

HANDLEIDING. online reserveren van losse tickets HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Seizoen 2013-2014 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere ckets te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en bouwen graag met u verder aan een duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en bouwen graag met u verder aan een duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Harelbeke, 10 februari 2014 Beste heer / mevrouw, Ons bedrijf Limburg win(d)t NV is bouwheer en exploitant van het windpark in Ham. U heeft allicht zelf opgemerkt dat de windmolens sinds enige tijd draaien.

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Vermetten Pupillenkamp 2019

Vermetten Pupillenkamp 2019 Vermetten Pupillenkamp 2019 Aan alle pupillen van de voetbalvereniging GILZE en hun ouders/verzorgers. Het 26ste jaar van het pupillenkamp komt er weer aan. Dit jaar is het kamp de afsluiter van het voetbalseizoen.

Nadere informatie

In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u contact opnemen met de volgende personen :

In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u contact opnemen met de volgende personen : Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Destelbergen organiseert het centrum voor kinderopvang Infano vzw in alle basisscholen in de gemeente de voor -

Nadere informatie

Verenigingsnieuws. ATV Ons Belang Nieuwegein

Verenigingsnieuws. ATV Ons Belang Nieuwegein 1 Verenigingsnieuws ATV Ons Belang Nieuwegein December 2015 Zaden en pootaardappelen bestellen voor 2016 Alle leden hebben inmiddels de nieuwe zaadgids van Garant Zaadhandel en de biologische zaadgids

Nadere informatie

Aanvraag van een werkings- en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden

Aanvraag van een werkings- en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden Aanvraag van een werkings- en projecttoelage voor gemeentelijke adviesraden 110-F003-140512 Gemeentebestuur Oosterzele dienst Financiën Dorp 1, 9860 Oosterzele T 09 362 50 09 E-mail: financien@oosterzele.be

Nadere informatie

zaterdag 16 september van of zaterdag 23 september van 10 12

zaterdag 16 september van of zaterdag 23 september van 10 12 Verenigingsnieuws ATV Ons Belang Nieuwegein September 2017 Nieuwe toegangspassen voor alle leden Het nieuwe toegangssysteem werkt. We kunnen daarom overstappen op de nieuwe passen. De huidige handzenders

Nadere informatie

HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2015-2016 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012

LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012 LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012 Beste leden, De voorbije weken brachten onze activiteiten terug heel wat mensen bijeen: voor twee boeiende info-avonden Familie duurt langer

Nadere informatie

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt.

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt. NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 32- December 2017 Voorwoord Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie