Wijkplatform Oostpolder - De Kooij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijkplatform Oostpolder - De Kooij"

Transcriptie

1 Wijkplatform Oostpolder - De Kooij Nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 2 (juli 2013) Grijp uw kans... Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van We krijgen steeds meer positieve berichten over onze nieuwsbrief, onze website en onze Facebookpagina. Voor het wijkplatform een bewijs dat we met deze communicatiemiddelen op de juiste weg zijn. We blijven ons best doen om u ook dit jaar goed te informeren over de ontwikkelingen in onze wijk. Voor de gemeente is het wijkplatform een niet meer weg te denken overlegorgaan. Bij steeds meer zaken worden de leden van het wijkplatform betrokken. Zo wordt ons wijkplatform door de gemeente Papendrecht serieus betrokken bij ontwikkelingen en de problematiek in de wijken Oostpolder en De Kooij. Welke accenten dienen er op de korte en lange termijn in de wijk gelegd te worden? Allerlei onderwerpen waarmee u als wijkbewoner direct te maken krijgt, worden in het wijkplatform besproken. Het is dan ook erg belangrijk dat onze 2 wijken goed vertegenwoordigd zijn in het wijkplatform. Het wijkplatform zoekt nog diverse vrijwilligers voor het ondersteunen van diverse activiteiten en actieve bestuursleden voor het bestuur van het wijkplatform. Iedereen is welkom. Nieuw bloed genereert, nieuwe ideeën en die hebben we altijd nodig. Grijp dus uw kans Voor aanmelding als vrijwilliger of als nieuw bestuurslid zie verderop in deze nieuwsbrief. Nader uitgelicht... nieuw logo Sinds eind maart 2013 heeft ons wijkplatform een nieuw logo. Het oude logo was behoorlijk gedateerd en aan een update toe. Het logo is ontworpen door Michel Kwist, een bewoner uit de wijk Oostpolder. Het nieuwe logo staat voor de samenwerking tussen bewoners in de wijken Oostpolder & De Kooij onderling, maar staat ook voor de samenwerking tussen de bewoners met de verschillende instanties binnen Papendrecht. De verschillende kleuren poppetjes symboliseren in eerste instantie de verschillende typen mensen in de wijken en de diversiteit aan culturen. Maar ook hebben de verschillende kleuren een diepere betekenis. Rood staat symbool voor energiek, avontuurlijk, dynamisch, passie en verlangens. Paars staat voor inspiratie en originaliteit. De kleur groen staat voor veiligheid, rust en natuur. En tenslotte staat de kleur lichtgroen staat voor verfrissend.

2 Kinderspeelmiddag/Nationale buitenspeeldag De door ons gekozen datum, 15 mei, bleek in de meivakantie te vallen. In overleg met diverse betrokkenen is er besloten deze activiteit te verplaatsen naar 12 juni 2013, te weten de Nationale Buitenspeeldag. Door het wijkplatform en de gemeente Papendrecht werd een nieuwe planning gemaakt en ondersteund door Woonkracht 10 en regionale kinderopvangorganisatie Wasko. Het grasveld naast supermarkt MCD en én het Cruyff Court werden omgetoverd in een waar kinderspeelparadijs. Kinderen konden deelnemen aan diverse attracties of activiteiten, zoals bumperbal, wipe out, stormbaan, glittertattoes, schminken, wasstrijken, bloemstukjes maken etc. Ook werd de inwendige mens op deze middag niet vergeten en kregen de kinderen broodjes knakworst, limonade, koek en ijs. Voor de aanwezige ouders was er een terras ingericht waar zij konden genieten van een gratis kopje koffie of thee. Ook waren er voor de Nationale buitenspeelmiddag op school vliegers gemaakt, maar omdat deze nog niet allemaal op tijd klaar waren, is in overleg met het schoolbestuur besloten om hier na de zomervakantie mee door te gaan en dit dan mogelijk te koppelen aan een vliegerwedstrijd. Nadere informatie hierover volgt nog in de volgende nieuwsbrief. In totaal hebben 555 kinderen van deze buitenspeelmiddag genoten. Dit kon alleen maar door de inzet van een groot aantal fantastische vrijwilligers die hebben gezorgd voor de op- en afbouw, de bemensing van de kraampjes, Rode kruis, horeca etc. Er was zelfs een vrijwilliger als verkeersregelaar die het voor de kinderen mogelijk maakte om veilig over te steken tussen de twee speellocaties. Last but not least... een groot compliment voor de twee dames van Wijkgericht werken van de gemeente Papendrecht, Leni van Mourik en Lisette Human, die zich zoals altijd geweldig hebben ingezet voor uw/onze (klein)kinderen.

3 We vinden het erg jammer dat niet meer ouders zich hebben opgegeven als vrijwilliger. Als meer ouders of grootouders zich één of twee uurtjes beschikbaar stellen, is het voor andere vrijwilligers ook mogelijk om zelf even rond te kijken of met hun (klein)kind te spelen tijdens de kinderspeelmiddag.. Aarzel dus niet en vul de in deze nieuwsbrief opgenomen inschrijfformulier in en stel u beschikbaar. Al is het maar voor een uurtje per keer. (U kunt het formulier inleveren op één van de in de colofon genoemde adressen van de bestuursleden.)

4 Fout in puzzelwedstrijd - Versla ALS Zoals u weet heeft het wijkplatform in de maand maart de actie Versla ALS gesteund. In de vorige nieuwsbrief werd een puzzel opgenomen. Ondanks het feit dat er een fout in de puzzel zat, zijn er toch nog een groot aantal reacties binnengekomen. Onder de goede oplossingen zijn 3 prijzen van elk 2 kaartjes verloot voor het concert van de Belgische band Dr. Fred & the Medicine Men verloot. De gelukkigen waren: A. Duyvis, G. Branten en D. Kommer Feyte. Zij hebben hun kaartjes ontvangen en genoten van een heerlijk concert. Uitstel puzzeltocht/speurtocht De puzzeltocht die was gepland voor 24 april hebben wij door gebrek aan belanstelling moeten uitstellen. Deze wordt gecombineerd met het Halloweenfeest op zaterdag 26 oktober. Buurtcomité reikt jeugd rond Cruyff Court de hand Het bewonersinitiatief comité Welkom in de Zaling heeft de voetbaljeugd rond het Cruyff Court aan de Zaling in De Oostpolder een handje geholpen om het partijspel nog sneller te laten verlopen. Zij reikten namelijk een ballenhengel uit, waarmee de bal snel uit de naastgelegen sloot kan worden gehaald. De bewoners, die ook enkele avonden per week in koppels toezicht houden op het Cruyff Court en omgeving, zagen al langere tijd dat jongeren zich in allerlei bochten wrongen om de bal uit de sloot te halen, als deze door een medespeler over het hek was gejaagd en in de sloot was beland. Zij gebruikten niet alleen kluiten en stenen uit de directe omgeving, maar maakten daarbij ook gebruik van takken, die helaas nog aan de bomen vastzaten. Hierop ontstond het idee voor de aanschaf van de ballenhengel, die dankzij financiële ondersteuning van het Wijkplatform Oostpolder/ De Kooij kon worden gerealiseerd.

5 Handwerk- en knutselactiviteiten Omdat we deze in onze wijk (nog niet) hebben hierbij de volgende tip voor iedereen die hier interesse in heeft. Iedere donderdagmiddag bij Bosshardt van half twee tot half vier kan er van beginnend tot gevorderd of puur voor de gezelligheid worden gebreid, geknutseld of kaarten gemaakt onder leiding van Agnes. Loop ook eens binnen, we zien u graag komen. Staringlaan 3 te Papendrecht. Activiteitenagenda Wat staat er binnenkort weer op het programma? Woensdag 28 augustus Zaterdag 7 september Zaterdag 26 oktober Kinderspeelmiddag in de Kooy PPD games. Dit belooft een groot spektakel te worden, dus geef je tijdig op. Verder nieuws volgt Halloweenfeest met puzzel(spook)tocht. Verder nieuws volgt. Reserveer deze data alvast in uw agenda en de agenda van uw kinderen. Financiële bijdragen, giften en sponsering Het Wijkplatform Oostpolder De Kooij wordt voor een gedeelte financieel ondersteunt door de gemeente Papendrecht. Echter kunnen we ook niet zonder financiële en materiële ondersteuning van bewoners, organisaties en bedrijven. Wilt u ons werk ook financieel steunen? Dit kunt u doen door uw financiële bijdrage over te maken op: Bankrekeningnummer t.n.v. Platform Oostpolder Sponsoring Bent u een bedrijf of organisatie en u wilt ons of één van onze vele activiteiten van het wijkplatform sponsoren? Neem dan contact op met: Marcel Stevens, m.stevens10@chello.nl of

6 Colofon 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Wijkplatform Oostpolder De Kooij. Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Of heeft u zelf iets te melden wat relevant is voor uw straat, buurt of wijk? Laat het ons weten. Neem dan contact op met het wijkplatform Oostpolder De Kooij via het adres info@oostpolderdekooij.nl. info@oostpolderdekooij.nl Contact met de bestuursleden van het Wijkplatform Oostpolder - De Kooij Aad Westerbeke (voorzitter) Kolblei 8 aadwesterbeke@live.nl Gerlof Meijer (secretaris) Zernikelaan 372 gerlofmeijer@msn.com Astrid Müssig (pennigmeester) Zernikelaan 680 a.meijer2@chello.nl Marcel Stevens (algemeen bestuurslid) Alver 20 mst@mavim.nl Shameer Robin (algemeen bestuurslid) Kolblei 10 rizrobin@hotmail.com Anita Boogaard (algemeen bestuurslid) Kolblei 26 a.boogaard37@upcmail.nl Wijkcoördinatoren van de gemeente Papendrecht Wijkgericht Werken richt zich op het samenkomen, ontmoetingen in de wijk en het met elkaar in gesprek gaan in de wijk. Bewoners, politie, woningstichting Woonkracht 10 en de gemeente Papendrecht werken samen aan realisering van wensen en oplossingen voor problemen en streven naar vergroting van het verantwoordelijkheidsgevoel van bewoners voor hun woonomgeving. De gemeentelijke wijkcoördinatoren voor Papendrecht zijn mevrouw Leni van Mourik en mevrouw Lisette Human, bereikbaar via wijkgerichtwerken@papendrecht.nl of via telefoonnummer: Meldpunt Veiligheid, Leefbaarheid & Onderhoud Meldingen over gemeentelijk beheer, onderhoud in de wijken en (gevoelens van) onveiligheid kunnen worden gedaan via een webformulier. Via het door u opgegeven adres wordt het resultaat van uw melding door de gemeente aan u teruggekoppeld. Eventueel kunt u uw melding ook telefonisch via doorgeven, of langskomen in de gemeentewinkel van de gemeente Papendrecht. Contact met uw wijkagent? Contact met uw wijkagent Patricia Hagenaar? Bel haar op (lokaal tarief). Een afspraak met Patricia maken is altijd mogelijk. Patricia is ook te volgen op Twitter Overige nummers: Alarmnummer (Alleen spoed) : 112 (gratis) Meldnummer Dieren in nood : 144 (lokaal tarief) Meld Misdaad Anoniem : (gratis)

7 Oproep: vrijwilligers/bestuursleden gezocht! Zoals eerder gemeld, zoekt het wijkplatform altijd vrijwilligers die ons willen helpen bij de diverse komende activiteiten en evenementen. Wij kunnen niet zonder de hulp van u als vrijwilliger. Aarzel niet en schrijf u dus in. Ik ben beschikbaar voor het wijkplatform als: wel/niet wel/niet wel/niet hulp bij alle mogelijke activiteiten hulp bij een enkele activiteit bestuurslid Mijn voorkeur gaat uit naar:... Mijn kracht ligt op het gebied van:... Verder ben ik ook goed in:... Naam... Adres... Postcode... Telefoon... Mobiele nummer Inleveren formulier U kunt het formulier afleveren op 1 van de adressen van de bestuursleden vermeld in het colofon. Ook kunt ons een sturen op info@oostpolderdekooij.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

8 Een Drukkerij voor al uw drukwerk vindt u gewoon in Papendrecht! Kom gerust bij ons langs! U vindt ons aan de Ketelweg 63e, 3356 LD Papendrecht naast Profile Tyrecenter en t.o. Opnieuw & Co. G R A F I M E D I A SCGM ISO G E C E R T I F I C E E R D Certificaatnummer SCGM

Wijkplatform Oostpolder - De Kooij

Wijkplatform Oostpolder - De Kooij Wijkplatform Oostpolder - De Kooij Nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 3 (oktober 2013) T is weer voorbij die mooie zomer Voor u ligt de derde nieuwsbrief van 2013. De zomer is al weer voorbij en de herfst is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkplatform Oostpolder De Kooij

Nieuwsbrief Wijkplatform Oostpolder De Kooij Nieuwsbrief Wijkplatform Oostpolder De Kooij Editie februari maart 2013 Een nieuw jaar een nieuw begin! Hier heeft u allemaal op zitten wachten, de eerste nieuwsbrief van 2013. Een teken dat de winter

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Wijkjaarplan 2015 Stichting Wijkplatform Oostpolder De Kooy

Wijkjaarplan 2015 Stichting Wijkplatform Oostpolder De Kooy Wijkjaarplan 2015 Stichting Wijkplatform Oostpolder De Kooy Auteurs : Marcel Stevens Status : Definitief Datum : 30-12-2014 1 Wijkjaarplan 2015 Stichting Wijkplatform Oostpolder De Kooy - 30-12-2014 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Wandelen. Hoera! Het is weer lente! in de wijk. Oostpolder-De Kooij

Wandelen. Hoera! Het is weer lente! in de wijk. Oostpolder-De Kooij Wijkplatform Oostpolder-De Kooij Nieuwsbrief Jaargang 12, nr. 1 (mei 2015) Hoera! Het is weer lente! U heeft het allang gemerkt. Het is weer langer licht, de vogeltjes fl uiten s ochtends weer, de bloemen

Nadere informatie

Stichting Wijkplatform Oostpolder - de Kooij Opgericht in januari 2005.

Stichting Wijkplatform Oostpolder - de Kooij Opgericht in januari 2005. Stichting Wijkplatform Oostpolder - de Kooij Opgericht in januari 2005. Wijkjaarplan 2013 Voor de wijken Oostpolder- de Kooij te Papendrecht December 2012 1 Inhoudsopgave Blz. Hoofdstuk 1. Inleiding 3

Nadere informatie

4. Daarnaast is er een themabijeenkomst Met de inbreker geweest. Daarover meer onder het kopje Themabijeenkomst Inbraakpreventie.

4. Daarnaast is er een themabijeenkomst Met de inbreker geweest. Daarover meer onder het kopje Themabijeenkomst Inbraakpreventie. Beste bewoner, Zoals u van ons gewend bent, houden we u regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw buurt. Ook in deze nieuwsbrief leest u alles over het laatste nieuws. Verbeteringen in

Nadere informatie

Jaarplan Wijkplatform Stadsdennen. Mailadres: Website: (binnenkort op het web)

Jaarplan Wijkplatform Stadsdennen. Mailadres: Website:  (binnenkort op het web) Jaarplan 2016. Wijkplatform Stadsdennen. Mailadres: info@wijkplatformstadsdennen.nl Website: www.wijkplatformstadsdennen.nl (binnenkort op het web) Theoretische budget wijk Stadsdennen: Peildatum is 15

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Wijkjaarplan 2014 Wijkplatform Oostpolder De Kooij

Wijkjaarplan 2014 Wijkplatform Oostpolder De Kooij Wijkjaarplan 2014 Wijkplatform Oostpolder De Kooij Auteurs : Aad Westerbeke, Marcel Stevens Status : Definitief Datum : 30-11-2013 1 Wijkjaarplan 2014 Wijkplatform Oostpolder De Kooij - 30-11-2013 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Nog even ter herinnering: woensdag 17 juni is de laatste studiedag van dit schooljaar.

Nog even ter herinnering: woensdag 17 juni is de laatste studiedag van dit schooljaar. Nieuwsbrief nr. 11, schooljaar 2014-2015 29 mei 2015 ALGEMEEN. Enquêtes. Vorige week vrijdag hebben wij u laten weten dat het probleem met het versturen van de ingevulde lijsten verholpen was. Woensdag

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling:

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling: Juni 2016 Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling: Kinderen van het koor zijn 10 minuten voor aanvang van de repetitie

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Het Tooropje December

Het Tooropje December Het Tooropje December 2018 www.chtoorop.nl Activiteiten Agenda Dec 2018 - Jan 2019 31 Dec Zaal open voor wie gezellig bij elkaar wil zijn 04 Jan Nieuwjaars Receptie 07 Jan Inleveren oude koffiekaarten

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018

Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018 Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018 JBC Randenbroek 13 Oktober 2018 Parelhoenstraat 12 3815 AG Amersfoort Email adres: elly.dijkman@ziggo.nl Ondanks dat er weinig copy is binnengekomen is het toch tijd

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Mei Volg de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen op:

Mei Volg de SamenLoop voor Hoop gemeente Tubbergen op: In deze editie: - Belangrijke data - Kaarsenzakken verkoop - Vrijwilligers gezocht - Acties uitgelicht - Speciale SLVH kaart - Benefiet Concert - Zelfgemaakte bonbons - Verse Cake - Autowasdag - Kinderloop

Nadere informatie

Wijkactiviteiten Papendrecht BEKENDHEID, DEELNAME, VRIJWILLIGERSWERK & EIGEN INITIATIEVEN

Wijkactiviteiten Papendrecht BEKENDHEID, DEELNAME, VRIJWILLIGERSWERK & EIGEN INITIATIEVEN Wijkactiviteiten Papendrecht BEKENDHEID, DEELNAME, VRIJWILLIGERSWERK & EIGEN INITIATIEVEN Inhoud 1. Conclusies 2. Wijkactiviteiten 3. Vrijwilligerswerk bij activiteiten 4. Eigen initiatief voor activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 17-11-2017 nummer 12 In deze nieuwsbrief: - Open podium - Aanmelden broertjes/zusjes - Sinterklaas - Adreslijsten - Engels in groep 1 t/m 4 - Ouders gevraagd! - Jungle kijkdoos in groep 5 -

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

BELEID WIJKGERICHTE BIJDRAGE 2016

BELEID WIJKGERICHTE BIJDRAGE 2016 BELEID WIJKGERICHTE BIJDRAGE 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 1.1 Aanleiding... 2 1.2 Kernwaarden... 2 2. Beleid Wijkgerichte bijdrage... 3 3. Leefbaarheidsfonds... 5 Bijlage 1: Aanvraagformulier Leefbaarheidsfonds...

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06/2014 MBP

Nieuwsbrief 06/2014 MBP Nieuwsbrief 06/2014 MBP Beste lezers, Voor u ligt het 6 e exemplaar Van de nieuwsbrief van buurtpreventie Maasdijk weliswaar! Ook dit keer hebben we weer heel wat te vertellen, Zodat we het niet rond hoeven

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober

2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Oktober 2018 2 oktober 3 oktober 8 oktober 8 en 11 oktober 10 oktober 12 oktober 16 oktober 19 oktober 22 t/m 26 oktober 31 oktober Nieuwsbrief Vergadering werkgroep Kerk, School en Gezin Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie

Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer?

Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer? Datum: Wat is er te doen? Waar en wanneer? 15 december Kersttocht Gennep-Zuid (St. Kersttocht Gennep-Zuid) 20 december Workshop Bloemschikken (4Events) Kerstvakantie Filmfestival (4Events) 29 december

Nadere informatie

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer twee en dertig, de 1 e van 2017.

Beste lezer, Voor u ligt onze nieuwsbrief nummer twee en dertig, de 1 e van 2017. NIEUWSBRIEF Nr.32-6 e JAARGANG uitgave nr.1 van 2017 opmaak: januari 2017 www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje en WOK) Beste lezer, Voor u ligt

Nadere informatie

Upload foto. tip: vul eerst het titelvlak voordat je de foto toevoegt. Nieuwsflits Wildeman- en Blomwijckerbuurt

Upload foto. tip: vul eerst het titelvlak voordat je de foto toevoegt. Nieuwsflits Wildeman- en Blomwijckerbuurt Upload foto tip: vul eerst het titelvlak voordat je de foto toevoegt. Nieuwsflits Wildeman- en Blomwijckerbuurt September/oktober 2018 Zo gaat het Broekmanhuis eruit zien. Wat gebeurt er in uw buurt? We

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten Oktober 2018 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Jaarlijkse actie Kerk zijn we samen

Jaarlijkse actie Kerk zijn we samen PAROCHIE H. ANDREAS Jaarlijkse actie Op 20 januari start de actie Kerkbalans. Het thema is dit jaar 'geef voor je kerk'. De kerk krijgt zoals u weet geen overheidssubsidie en is dus afhankelijk van de

Nadere informatie

Een goed idee voor je buurt is geld waard!

Een goed idee voor je buurt is geld waard! Een goed idee voor je buurt is geld waard! Fijn buiten zitten met mooi weer Een bankje bij ons woongebouw. Gezellig samen een praatje maken. Als het aan mij ligt We hebben geld ingezameld in de buurt.

Nadere informatie

Doe mee! Horen Zien Bellen

Doe mee! Horen Zien Bellen Horen Zien Bellen Doe mee! Een veilige woon- en leefomgeving. Met Burgernet kunnen we daar samen wat aan doen. De gemeente en de politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. Maar, we kunnen uw

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen,

Beste vrienden van Scouting Diemen, Beste vrienden van Scouting Diemen, Onze laatste nieuwsbrief is alweer van begin juni. Tijd om u weer te informeren over de voortgang van de bouw van onze blokhut. Want ongelooflijk...wat gebeurt er veel.

Nadere informatie

19 mei 2017 Feestweek

19 mei 2017 Feestweek OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer15 19 mei 2017 Feestweek Feestweek vol verrassingen. Wat gaat het toch snel allemaal! Want de

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

24 maart Avondspeurtocht

24 maart Avondspeurtocht Dertigste jaargang 2 e editie. Juni 2012 Met de zomer in aantocht zit de helft van ons verenigingsjaar er al weer op. We hebben weer een aantal leuke aktiviteiten achter de rug waarover je in deze editie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten Mei 2019 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te spreken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Vanaf nu kunt u ook blik en drankenkartons in de plastic hero zak doen en aan straat zetten.

Vanaf nu kunt u ook blik en drankenkartons in de plastic hero zak doen en aan straat zetten. MAART 2015 Inhoud: Afval inzamelen: Controle Hondenpoep: Vacature: Adopteer een straat: Burendag: Handwerkclub: Bloemschikken: Mandala tekenen: Afval inzamelen: Vanaf nu kunt u ook blik en drankenkartons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Als gebruikelijk doen wij de herfstactiviteit samen met de Stadsboerderij De Woelige Stal. Sandra, de boerin, had al gezegd:

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012

Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012 Nieuwsbrief van de Bewoners Vereniging "Het Puyven" Digitale Nieuwsbrief; 2e jaargang nummer 1 Maart 2012 BEZOEK ONZE SITE www.hetpuyven.nl IN DEZE NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief Voorzitter Financiën Verslag

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 maart 2016

Nieuwsbrief nr. 19 maart 2016 Nieuwsbrief nr. 19 maart 2016 Beste buurtbewoners. Voor u ligt onze nieuwsbrief met daarin een aantal nieuwe onderwerpen waarmee wij het komend jaar gaan starten of al van start zijn gegaan. Als voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de 1ste nieuwsbrief van het 10de jaargang. Waarin U kunt zien en lezen wat er in de maanden januari, februari en maart gebeurd is en

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten April 2018 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te spreken

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april Inmiddels zijn er

De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april Inmiddels zijn er NIEUWSBRIEF Editie 4 oktober 2015 BESTE WIJKBEWONERS, De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van april 2015. Inmiddels zijn er nieuwe zaken waarover we u willen informeren. Maar eerst nog een korte terugblik.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2011

Nieuwsbrief. juni 2011 Woordje van de voorzitter Ons verjaardagspartijtje komt naderbij en dus tijd voor een nieuwsbrief met dat onderwerp als belangrijkste thema. Daarnaast ook alvast de eerste berichten voor het komende seizoen.

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Hallo nieuwe badminton(st/n)er,

Hallo nieuwe badminton(st/n)er, Hallo nieuwe badminton(st/n)er, Graag heten we je van harte welkom bij de Papendrechtse Badminton Club. Bij deze brief vind je naast een inschrijfformulier en een machtiging tot incasso, ook aanvullende

Nadere informatie

Aanleiding. vragenlijst Erflanden Pagina 2

Aanleiding. vragenlijst Erflanden Pagina 2 Digitale enquête Aanleiding De Smederijen is een samenwerkingsverband van de gemeente Hoogeveen, verenigingen van Plaatselijk Belang, drie woningstichtingen (Actium, Woonconcept, Domesta), SWW Hoogeveen

Nadere informatie

Deze Nieuwsbrief bevat informatie over :

Deze Nieuwsbrief bevat informatie over : Editie 7 april 2016 Beste buurtbewoners, Deze Nieuwsbrief bevat informatie over : 1. Samen een insectenhotel maken op 23 april 2. Buurtpreventie app in gebruik 3. Algemene Ledenvergadering op 9 mei 4.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Editie 3 April 2015

NIEUWSBRIEF. Editie 3 April 2015 NIEUWSBRIEF Editie 3 April 2015 In deze Nieuwsbrief geven we u een overzicht van recente gebeurtenissen en actuele informatie over onze buurt en omgeving. UITNODIGING JAARLIJKSE ALGEMENE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

De jeugd van tegenwoordig!

De jeugd van tegenwoordig! Beste ouders en verzorgers, De jeugd van tegenwoordig! Meester Gradus, mogen wij misschien de schoolfiets even lenen om iets van thuis op te halen? We zijn iets vergeten mee te nemen Twee leerlingen kijken

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 11-07-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Er zijn nog een aantal leuke activiteiten

Nadere informatie

WIJKKRANT. Voor de wijk SMAKTERHEIDE

WIJKKRANT. Voor de wijk SMAKTERHEIDE WIJKKRANT Voor de wijk SMAKTERHEIDE BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS: ALARMNUMMER: 112 BRANDWEER: 077-3598777 POLITIE: 0900-8844 (geen spoed) Wijkagent: Harold Jacobs Huisartsenpost: 0900-8818 (15 ct. per minuut)

Nadere informatie

Jaarlijkse actie Wat doen wij zoal met uw bijdrage?

Jaarlijkse actie Wat doen wij zoal met uw bijdrage? PAROCHIE H. ANDREAS Jaarlijkse actie Ook dit jaar doet de Andreasparochie weer mee met de jaarlijkse actie Kerkbalans. De actieperiode is van 19 januari t/m 2 februari. Het thema is hetzelfde als vorig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 27 september 2017

Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Nieuwsbrief 2 27 september 2017 Beste kinderen en ouders, Zoals u heeft kunnen lezen in de jaarkalender zijn alle kinderen a.s. donderdag 28-9-2017 vrij. Wij hebben dan een studiedag. Met het gehele team

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

EDITIE 1e KWARTAAL 2018

EDITIE 1e KWARTAAL 2018 EDITIE 1e KWARTAAL 2018 In dit boekje onder andere: Bestemming de Wig en de Kadans: laat uw stem horen! Actie achterpadverlichting met subsidie Reanimatie/AED s in Best Oproep van Buurtvereniging WD25

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

MOZAïEK. Schooljaar: Datum: maart 2014 Nummer: 10 IN DIT NUMMER: Het mozaïek wordt gelegd met kleine

MOZAïEK. Schooljaar: Datum: maart 2014 Nummer: 10 IN DIT NUMMER: Het mozaïek wordt gelegd met kleine Schooljaar: 2013-2014 Datum: maart 2014 Nummer: 10 IN DIT NUMMER: 1. MOZAïEK & HOE WERKT DAT? 2. OUDERS DOEN MEE HOE WERKT DAT? Het mozaïek wordt gelegd met kleine vierkante steentjes. We beschikken over

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), Beste ouder(s) / verzorger(s), Bedankt voor je interesse in gastouderbureau OOK! Bij deze ontvang je van ons het aanmeldformulier vraagouder. Door het invullen van dit formulier ontvangen wij de basisgegevens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schorvoort for Life. Turnhout

NIEUWSBRIEF. Schorvoort for Life. Turnhout NIEUWSBRIEF 7de JAARGANG Nr. 1 Voorzitter Luc Dirken Bergbeemden 24 Tel:0494/65.38.28 luc.dirken@pandora.be Bestuurslid Sophie Brouwers Bergbeemden109 b4 Bestuurslid Dirk Stoops. Bergbeemden 45 Schatbewaarder

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie