Het heeft lang geduurd. Wat hebben we heerlijk na gezomerd. Nu vallen toch echt de blaadjes en hebben we onze winterjassen nodig.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het heeft lang geduurd. Wat hebben we heerlijk na gezomerd. Nu vallen toch echt de blaadjes en hebben we onze winterjassen nodig."

Transcriptie

1 Het heeft lang geduurd. Wat hebben we heerlijk na gezomerd. Nu vallen toch echt de blaadjes en hebben we onze winterjassen nodig. De herfst begon voor ons als De Regenboog met drie daverende voorstellingen 'De Rode Prinses'. Kijkt u daar ook met veel plezier op terug? Wij hebben van het oefenen en het uitspelen genoten en genieten nog steeds na. Zo krijgen we bijvoorbeeld het Regenboog-lied niet meer uit ons hoofd en herhalen we een aantal mooie uitspraken steeds. Na het organiseren en vieren van ons 25-jarig jubileum gaan we volop aan de slag met het organiseren van andere schooltijden, m.i.v. 9 januari In deze nieuwsbrief leest u hier meer over. Verder leest u over Kaart in Actie, de schoolkerkdienst, actie Schoenmaatjes, Regenbogenblik en nog veel meer. Veel leesplezier! Vanuit het team Geboorte Fien, Karina Juf Karina is op dit moment vooral mama Karina, want Fien is hun pas geboren, jongste gezinslid. We feliciteren haar en haar man en oudste zoon Joep van harte! Juf Karina start in januari 2017 in groep 4a op De Regenboog Osseveld. Nu geniet ze nog volop van haar verlof. Juf Ronkje werkt vanaf komende week alleen nog op maandag en dinsdag. Sinds de herfstvakantie zorgt zij met haar man voor twee pleegkindjes. Aan het einde van de week komt meester William in groep 3C op De Regenboog Woudhuis. Welkom nieuwe leerlingen Hoera deze kinderen zijn nu 4 jaar. Dan mag je echt naar school! Azranur is in groep 1 /2 A gestart. Lucy, Ruben, Jill en Fedde in groep 1/ 2 B. In 1/2 D is Boaz gestart en in groep 1/2 C Marnick. We wensen jullie een mooie Regenboog tijd toe!

2 Andere schooltijden Maandag 9 januari 2017 starten we met de andere schooltijden. U hebt daarover informatie ontvangen. Ook kunt u via de Regenboog-web site van de MR uitgebreid lezen wat deze tijden en de consequenties daarvan inhouden. Vanaf maandag 9 januari gaan de kinderen van de groepen 1 t/m 4 op maandag, dinsdag en donderdag tot uur naar school. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 gaan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot uur naar school. We starten alle dagen op dezelfde tijd. Alle kinderen zijn op de woensdagmiddag vrij (school uit om uur). De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 zijn alle vrijdagmiddagen vrij (school uit om uur). Ook zijn er voor deze groepen een aantal vrije vrijdagen ingepland (deze staan in de ouderkalender). Tussen de middag hebben de leerkrachten een half uur pauze. De kinderen hebben 3 kwartier pauze. De kinderen eten en spelen buiten onder begeleiding van teamleden en medewerkers van de tussen schoolse opvang. We zorgen voor goed buiten speelgoed en spelen voor binnen (bij slecht weer). De kinderen spelen op verschillende tijden en in verschillende groepen buiten (shifts). Alle kinderen eten dus vanaf 9 januari 2017 op school. Over het rooster van eten en buiten spelen, de hoogte van de vrijwillige bijdrage en de manier waarop de bijdrage wordt geïnd wordt u via DigiDuif eind november geïnformeerd. De Buitenschoolse opvang (OOK) is geïnformeerd over de wijziging van schooltijden m.i.v. 9 januari Voor vragen kunt u terecht bij een van de leden van de werkgroep Andere Schooltijden: Marjolein Kraan (Regenboog-Osseveld), Alice Stulp (Regenboog-Woudhuis), Karin Bos (Regenboog-Woudhuis en Regenboog-Osseveld) en Joke Pennings (Regenboog-Woudhuis en Regenboog-Osseveld) Schoolkerkdienst Osseveld Zondag a.s. is het zover: de kerk-schooldienst in de Julianakerk aan de Deventerstraat met het thema doorbijten. Kinderen uit verschillende groepen doen mee en ieder heeft liedjes voorbereid. De uitnodiging is aan alle kinderen van De Regenboog- Osseveld uitgedeeld en het thema 'doorbijten', dus we rekenen op een volle kerk. Vanaf uur bent u welkom, om uur starten we.

3 Kaart in Actie De leerlingen hebben tijdens de jubileumweek een mooie tekening gemaakt. Aankomende week worden de kaarten die van deze tekening gemaakt zijn op school bezorgd. De kinderen krijgen pakketjes kaarten mee naar huis, deze kunnen ze verkopen aan familie, buren en familie. Bij de kaarten krijgen ze uitleg hoe dit verder in zijn werk gaat. We hopen op een mooie opbrengst voor de school, met name voor de schoolpleinen. Uiteraard horen jullie hier binnenkort meer over. Actie schoenmaatjes Vorig jaar verzamelden we samen enorm veel gevulde schoenendozen. Ook dit jaar doen we weer mee. In week 46 krijgt ieder kind een folder mee met de uitleg. Misschien is er een groep die samen een doos vult, maar u kunt ook als gezin meedoen. Het gaat om een kleine bijdrage die enorm veel doet met een kind ver weg. Belangrijk om te onthouden is dat u niet perse spullen moet kopen. Ook goed werkend tweedehands speelgoed kan gegeven worden. De precieze richtlijnen staan in de folder. Wij als De Regenboog vinden het alleen al geweldig om samen ons steentje bij te dragen. Zo maken we de wereld een klein beetje mooier. Facultatieve Tienminutengesprekken Binnen de gesprekscyclus van De Regenboog, staan de komende weken de facultatieve 10 minuten gesprekken gepland. U bent- indien u dit wenst - van harte welkom om met de leerkracht te spreken over uw kind in de groep. Daarnaast is het mogelijk dat u door de leerkracht uitgenodigd wordt. Bij deze gesprekken is uw kind niet aanwezig. U kunt zelf een tijd aanvinken. Het is belangrijk om deze tijd en datum zelf in uw agenda te noteren, omdat de tijd na het invullen niet zichtbaar is. De groepen 3 houden deze periode driehoek gesprekken en in februari minutengesprekken met u als ouder/verzorger. Dit vinden we voor de ontwikkeling van uw kind tijdens groep 3 een goede aanpassing.

4 Regenbogenblik Vrijdag 11 november a.s. is de eerste Regenbogenblik op Osseveld in de hal van 11:00 tot 12:00 uur (10 maart op Woudhuis). Deze Regenbogenblik wordt verzorgd door Dajenne Maters en haar collega. Zij zijn logopedisten bij de Logopediepraktijk Woudhuis-Osseveld. Veel leerlingen van De Regenboog volgen bij hen logopedie. In dit uurtje geven zij informatie over de taal-spraakontwikkeling van kinderen van 0 tot 7 jaar. Zij zullen aan de hand van praktijkvoorbeelden het één en ander laten zien en toelichten. Wanneer verloopt de taal-spraakontwikkeling normaal, gaat het goed en wanneer is er extra hulp van een logopedist nodig. Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Dajenne Maters tijdens het inloopspreekmoment van 12:00 uur tot 12:45 uur. Op Woudhuis is er een inloopspreekmoment op maandag 14 november van 12:00 uur tot 12:45 uur. Ook leerkrachten kunnen gebruik maken van dit inloopspreekmoment voor het krijgen van informatie, vragen te stellen. U bent als ouders/ verzorgers van de beide Regenboogscholen van harte uitgenodigd voor deze Regenbogenblik! Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Vrijdag 18 november komt Mirjam Kistemaker weer bij ons op school. Wanneer u vragen of twijfels heeft over gezondheid, (op)voeden of opgroeien, bent u tussen 8.15u en 9.15u van harte welkom op Regenboog- Osseveld. U hoeft zich hiervoor niet van te voren aan te melden. Vooruitblik Advent en Kerst In de Adventperiode leggen we de verbinding met de bewoners van Talma Borgh door samen kerst te kleuren. We gaan op bezoek en kleuren de kerstplaten die vanuit Kerst055 aangeboden worden. Op 22 december a.s. vieren we op een andere manier Kerstfeest, het is tenslotte een jubileumjaar voor De Regenboog! We beleven Kerst met het gezin, in de wijk en op school. Natuurlijk houden we u op de hoogte van het programma.

5 Ouderraad: De ouderraad organiseert elk schooljaar activiteiten o.a. het Sinterklaasfeest, Kerst, Pasen, Schoolfotograaf en Avondvierdaagse. Hiervoor zijn er commissies waarin leden van de ouderraad en leerkrachten van de school actief zijn. Deze activiteiten worden bekostigduit of via de ouderbijdrage en door ouders begeleid samen met de school. De ouderraad is een aparte stichting met een eigen budget. Op dit moment bestaat de ouderraad uit 10 ouders. Een voorzitter, Secretaris, Penningmeester en 7 leden. Wie zitten er in de Ouderraad? Daphne Arnoldussen (nieuwe voorzitter), Anouk Wiegraad (secretaris), Esther van Hevelingen (penningmeester), Cherine Ariaans, Monique Dorst, Cathelijne Meijer, Anne de Vries-Hoogerwerf, Sonja Otter, Arjan van den Brink, Gabry Oom-van der Woldt. Wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden, benieuwd naar wat de Ouderraad allemaal doet? Kom naar één van onze vergaderingen, de date staan op de website van de school. Maandelijks kunt u iets lezen over de Ouderraad in de nieuwsbrief van school of via Facebook. De voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest zijn in volle gang, meer hierover leest u binnenkort op Facebook. Ook de voorbereidingen voor de kerstviering is in volle gang. Nieuwe vloerbedekking Regenboog Woudhuis Er wordt nieuwe vloerbedekking gelegd op Regenboog-Woudhuis. In de lokalen hebben we gekozen voor tapijttegels. Deze tegels zijn antiallergeen. Deze zachte vloerbedekking geeft veel minder geluidsoverlast bij het schuiven van bijv. stoeltjes en tafels. De tegels zijn makkelijk schoon te maken en te wisselen. De kinderen zijn blij met de vloerbedekking. Je kunt nu heerlijk op de grond spelen. In een klas hebben ze zelfs al een sloffendag georganiseerd, want: 'Het lijkt nu wel op thuis, daar doe ik ook altijd mijn schoenen uit'. Misschien iets voor de hele school? WOOS colleges op 8 november in de Regenboog \Osseveld \( zie flyer) In de wijk worden in november 4 colleges gehouden met al thema opvoeden, met goede sprekers! 1, 15 en 22 november is de bijeenkomst in Talma Borgh. Op 8 november a.s. wordt de avond over opvoeden en opgroeien in de hal van De Regenboog Osseveld gehouden. Weet dat u welkom bent.

6 Kanjernieuws Ook tijdens dit schooljaar zijn we volop bezig met de kanjertraining. In veel groepen is veel aandacht geweest voor vertrouwensoefeningen en energizers. Zeker aan het begin van een schooljaar is dit belangrijk. Op deze manier kunnen we elkaar (opnieuw) leren kennen en vertrouwen. Een voorbeeld van een vertrouwensoefening is de levende hindernisbaan. De helft van de klas vormt een obstakel op een parcours: een bokje waar je overheen moet springen, iemand waar je onderdoor moet kruipen. De andere leerlingen leggen het parcours af. Dit was leuk om te doen, soms ook wel spannend! Als team hebben we een scholingsdag gevolgd en onze licentie B gehaald. We hebben veel leerzame tips gekregen en ervaringen kunnen delen. We zijn gestart met een nieuw leerlingvolgsysteem op het gebied van gedrag: KanVas. Dit volgsysteem sluit aan bij de kanjertraining. De leerkracht vult over alle leerlingen een vragenlijst in. In de bovenbouw zullen de kinderen ook zelf een vragenlijst invullen. Onze bijbelverhalen Week 42 t/m 45 (17 oktober t/m 11 november): Doorbijten Inhoud: Over ergens voor gaan, je doel nastreven en volhouden. Over wat je ertoe brengt om tegenstand te overwinnen. Bijbelverhalen: Jakob en Esau, Jakob en Laban; Rachel en Lea (Genesis 25 t/m 33). Week 46 t/m 48 (14 november t/m 2 december): Verbinden Inhoud: Over wat mensen bindt en de kracht van een samenleving. Over verdeeldheid en over broederschap, over tegenpolen en bruggenbouwers. Bijbelverhalen: Jozef en zijn broers (Genesis 37); Jozef, Potifar en de farao (Genesis 39 t/m 41); Het weerzien van de broers (Genesis 44 en 45). Agenda 30 oktober Schoolkerkdienst Regenboog Osseveld Julianakerk Deventerstraat u. 31 oktober 11 november 10 minuten gesprekken 1 november 8.30 uur gebedsgroep (op De Regenboog Osseveld) 2 november 8.45 uur Klassenshow groep 3a en groep 3d 4 november Groep 1 en 2 vrij 4 november Klassenshow groep 7a en groep 7c 11 november 11uur- 12 uur Regenbogenblik op De Regenboog Osseveld 16 november Klassenshow groep 6a en groep 6c 18 november 8.45 uur Klassenshow groep 3c en groep 3/4b 18 november 8.15uur 9.15 uur inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (Osseveld) 23 november Studiedag. Leerlingen vrij!

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: In groep 1c heten we Dex Bruining welkom als nieuwe leerling. Vanwege een verhuizing zijn ook Teun Rijpma (groep 1b) en Stan Rijpma (groep 3a) vanaf dinsdag

Nadere informatie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 6-2 0 1 7 0 3 N O V E M B E R 2 0 1 6 Directeur: Bartele van der Veer directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering.

Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering. een ster maakt de lucht minder dreigend een kaars maakt de

Nadere informatie

Intro Geachte ouders, verzorgers, Trefwoord doorbijten verbinden Wim Hofmanplein donderdagmiddag 17 november om uur

Intro Geachte ouders, verzorgers, Trefwoord doorbijten verbinden Wim Hofmanplein donderdagmiddag 17 november om uur Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne week herfstvakantie gaan we op naar de tijd van de feesten. Gezellig met de cadeautjes rondom Sinterklaas en met de lichtjes naar ons Kerstfeest. We kijken

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 25 november 2016 weeknieuws 12 Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632

Nadere informatie

Ik wil graag een deel van de inleiding bij de startbijeenkomst voor het team van De Regenboog delen:

Ik wil graag een deel van de inleiding bij de startbijeenkomst voor het team van De Regenboog delen: Beste ouder(s)/verzorger(s), We starten het nieuwe schooljaar. Wat vliegt de zomertijd voorbij! Ik wens u als ouder(s) verzorger(s), mede namens het team, een mooi schooljaar toe, hartelijke groet, Joke

Nadere informatie

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Nieuwsbrief Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Trefwoord: Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 2 Aan de ouders/verzorgers, Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool

Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool Nieuwsbrief November 2016 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Bijbelonderwijs en Trefwoord Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken we op school

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Geachte ouders, Schoolfruit

Geachte ouders, Schoolfruit Nieuwsbrief 13 29 november 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolfruit * Small miracles * Peutergym Iedere maand is er een PCBO Junior activiteit op het Kompas die voor een deel bestaat uit bewegen.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van oktober. We zijn weer goed gestart na de herfstvakantie. Een prachtige week met heel veel mooi weer ligt achter ons.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Schoolnieuws PBS

Schoolnieuws PBS Schoolnieuws 07-11-2016 PBS De afspraken die we gemaakt hebben, zijn op papier duidelijk en vanzelfsprekend. We hebben de afgelopen weken gemerkt dat de uitvoering in de praktijk lastiger is. In alle groepen

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Zoals u weet is Joke Pennings, directeur van PCBO de Regenboog ziek. PCBO heeft mij gevraagd om tijdelijk een aantal directietaken op de Regenboog op me te

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Agenda. Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt

Agenda. Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 9-4 november PCBO Academy met Adjiedj. Bakas en de onderwijsmarkt Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 9-4 november Met deze week: Portfoliogesprekken- Ouderavond lezen- Wijziging Spreker PCBO Academy- Dag van Techniek- Leuk informatie - Gymschoenen

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Op weg naar het licht

Op weg naar het licht Op weg naar het licht Wij zijn nog steeds op weg, nog steeds niet wijs en met een ster Wij hebben Jezus' verhaal van horen zeggen... Wij zijn nog steeds op weg, dwalend...van wanhoop naar hoop willen we

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, S ch oo l ka le nd er 2017-2018 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2017-2018. Met deze kalender willen wij u graag goed informeren over de activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 14 oktober 2016 weeknieuws 7 Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Nr november 2016

Nr november 2016 Nr. 5 11 november 2016 punt is dat vooral het maken van een originele surprise het belangrijkste is. De bel zal op deze ochtend al om 8.20 uur gaan. De kinderen gaan direct naar binnen, zodat elke klas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF December 2016

NIEUWSBRIEF December 2016 NIEUWSBRIEF December 2016 Agenda 5 december Sinterklaasfeest 8 december MR-vergadering 21 december (avond) Kerstviering 24 december t/m 8 januari Kerstvakantie Geachte ouder(s), verzorger(s), In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14.

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14. Nieuwsbrief 5 CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Woensdag 6 november 19.30-20.30 Kledingbeurs Er is enorm veel kleding door u bijeen gebracht. We hopen dat u ook met velen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Neemt u ook eens een kijkje op onze Facebookpagina. Daar geven wij het hele jaar door een kijkje in het dagelijks leven

Neemt u ook eens een kijkje op onze Facebookpagina. Daar geven wij het hele jaar door een kijkje in het dagelijks leven Schoolkalender 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Met deze kalender willen wij u graag goed informeren over de activiteiten in het komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar 2017-2018 14-09-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Wijzigingen doorgeven - Schoolgids en kalender - Informatieavonden - Foto s op Facebook

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Beste Ouder(s)/verzorger(s),

Beste Ouder(s)/verzorger(s), Beste Ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is begonnen en hoe... Deze week stemmen we over het voorstel andere schooltijden; er wordt kunstgras gelegd op Regenboog-Osseveld; de feestweken worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober Om te onthouden

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober Om te onthouden Zonnewijzer Open dag Op woensdag 14 oktober is er weer een open dag op school. Wij staan deze dag graag voor u klaar om u rond te leiden en u van alles te vertellen over ons onderwijs. Zijn uw buren, familie

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 48.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 48. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 48 Wervelwindt Vanuit het managementteam De voorbereidingen voor Sint en Kerst zijn

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 25 november 2016 CBS t Kompas Agenda 28 november Onderbouw vrij 4 december Oud papier 5 december Sinterklaasfeest 9 december Nieuwsbrief 16 december Nieuwsbrief 22 december Kerstviering

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan.

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan. Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Het Licht Als vonk van vertrouwen Sprankelend of heel klein Geboren in een stal Het oude nieuwe verhaal Om mee op weg te gaan. We wensen elkaar fijne Kerstdagen

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: Nr. 6 18nov. 2016. Op e Hichte Schooljaar 2016-2017. Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Chr. Basisonderwijs. Dr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nr oktober 2016

Nr oktober 2016 Nr. 4 28 oktober 2016 Net alle bloeiende beammen drage tagelyk frucht. Een Fries spreekwoord dat het unieke van elk mens onderstreept. Zo is het ook met onze kinderen op school. Toch zijn we (ouders, leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016 de Info Schooljaar 2015/2016, nummer 18 27 mei 2016 In deze nieuwsbrief: - Welkom op school - Rosa geboren - Maandafsluiting groep 1-2b - Activiteiten in de komende periode - Afwezigheid juf Annet en juf

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe.

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe. Geachte ouders/verzorgers, De vakantie zit er weer op: terug in het gareel en weer allemaal aan het werk! Gelukkig hebben we met elkaar vastgesteld dat alle leerlingen en leerkrachten weer gezond op school

Nadere informatie

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform Schooljaar 2018-2019 In deze Communicatieplatform nieuwsbrief: Parro Medezeggenschapsraad Kinderpostzegels Sint Nicolaas en Nicolet Nieuws van de Ouderraad Gebedsgroep Schoolfruit Nieuwe boeken Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Bijbelverhalen onderbouw: Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21).

Bijbelverhalen onderbouw: Week 41: Ismaël lacht Isaak uit (Genesis 21, 1-9); Hagar en Ismaël horen er ook bij (Genesis 21, 10-21). Nieuwsbrief woensdag 12 oktober In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Fietsenkeuring Opa en oma middag Welkom op school Oud papier Woensdag 12 oktober Nog twee dagen en dan begint de herfstvakantie.

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Schooljaar 2013-2014 Datum 19 december 2013 Op de kalender Vrijdag 20 december Begin Kerstvakantie Maandag 6 januari 2014 Studiedag team Dinsdag 7 januari Eerste

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje:

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: Weekmail obs Hagen 30 november 2018 5 December Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: De groepen 1 tot en met 4 De kinderen moeten op de normale tijd

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard

Nieuwsbrief schooljaar nr. 9 week 44. Het thema van deze week is: Het volhouden waard Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 nr. 9 week 44 Het thema van deze week is: Het volhouden waard Deze week gaat het over de waarden van het volhouden. Voor welke doelen zou je net dat stapje meer zetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7 Nieuwsbrief 23 februari jaargang 32 nr.7 Carnaval Vrijdag 9 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie