NIEUWS. Delfsail. De foto s. Oud Papier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWS. Delfsail. De foto s. Oud Papier"

Transcriptie

1 NIEUWS Ja ar ga n g 6, n um m er 1 1 Delfsail Dinsdag 14 juni is het project Delfsail officieel geopend. Voor schooltijd waren alle leerkrachten op het plein verkleed als kapitein, matroos of piraat. Er werden allerlei zeemansliederen gezongen. Zelfs Jack Sparrow was van de partij met zijn piratenvriendin. Nadat alle liedjes waren gezongen gingen alle kinderen en leerkrachten naar binnen en heeft Jack Sparrow met zijn vriendin nog een bezoek gebracht aan alle klassen. De foto s Op de website kunt u foto s bekijken die gemaakt zijn bij allerlei evenementen. Het wachtwoord waarmee u kunt inloggen is te vinden in de mail van de nieuwsbrief. Oud Papier De opbrengst van het oud papier van mei was 43,20. De papiercontainer staat op onderstaande data bij de school: 29 september oktober november december januari februari maart april mei juni juli 2017

2 Ouderbetrokkenheid Omgaan met ouders, hoe doe je dat. In de nieuwsbrief van april hebben we verslag gedaan van de bijeenkomst ouderbetrokkenheid. Toen hebben we aangekondigd dat we regelmatig op dit onderwerp terugkomen. In het kader van het project ouderbetrokkenheid zijn voor volgend schooljaar enkele acties voor en met ouders uitgedacht. De activiteiten zijn bedoeld om de samenwerkingsrelatie tussen ouders en leerkrachten te verstevigen en eventueel verder uit te bouwen. Op de eerste schooldag na de zomervakantie beginnen we met een ontmoetings/goedjaar borrel voor leerkrachten, ouders én kinderen. Onder het genot van een hapje en een drankje zien en spreken we elkaar. Goed om van elkaar de zomervakantie verhalen te horen. En natuurlijk toasten we samen op een heel goed en succesvol schooljaar In september volgt een individueel kennismakingsgesprek tussen leerkracht, ouders en kind. Tijdens dit gesprek maken we kennis, wisselen we informatie uit over hoe het gaat met uw kind en spreken we af hoe en waarover we elkaar op de hoogte houden. U krijgt hiervoor ter zijner tijd een uitnodiging.

3 Ouder infoavond 21 juni De ontwikkeling van het Kindcentrum en de fusie Zoals u weet hebben we op 21 juni de infoavond over de ontwikkeling van het kindcentrum en de fusie gehouden. Ongeveer 40 ouders van de Noorderbreedte, de Meerpaal en ook ouders van Kids2B hebben deze avond bezocht. In het eerste deel van de avond hebben de ouders geluisterd, naar de informatie van het team en Henriette Kruger. Henriette is de begeleidster van het fusieproces. Het tweede gedeelte van de avond waren de ouders aan het woord om ideeën te vertellen en vragen te stellen. De bedoeling van de avond was om de werkgroepen die aan het werk gaan voor de ontwikkeling van het kindcentrum en de fusie CBS Meerpaal en BS Noorderbreedte, waardevolle input mee te geven. De sfeer was positief en opbouwend. Het heeft ons veel opgeleverd. Met de opbrengsten kunnen we het komend schooljaar voorbereidingen treffen voor een daadwerkelijke fusie van beide scholen in het kindcentrum Noord op 1 augustus Er is van de avond een filmpje gemaakt, die u binnenkort op de website van de school kunt bekijken. Ook vindt u uitgebreid verslag van deze avond. U kunt dan nog eens nalezen wat er zoal is gezegd en gevraagd. Alle ouders die geweest zijn op de avond, hartelijk dank. Adolf Godlieb

4

5 Typecursus Deze leerlingen hebben de typecursus gevolgd. Allemaal geslaagd! En er waren ook hoge scores : Manon bijvoorbeeld: Zij had 164 aanslagen per minuut. En nog blind ook! Een super resultaat. Want ze hadden les, maar moesten thuis ook nog flink oefenen. Allemaal gelukt en ook dankzij de ondersteuning van de ouders. Want het oefenen viel niet altijd mee.

6 Korfbalkampioenen!! In januari hebben een aantal kinderen van groep 5/6 meegedaan aan het schoolkorfbaltoernooi. Ze zijn toen als 1e geëindigd, dat betekende dat we mee mochten doen aan het Provinciale schoolkorfbaltoernooi. Dit toernooi vond plaats op 4 juni in het Drentse Hoogeveen. Met 10 kinderen en een heleboel enthousiaste ouders trokken we richting Hoogeveen. Het was erg warm maar dat deerde de kinderen niet. Ze speelden erg sportief en de ouders moedigden fanatiek aan. Het resultaat; 1 wedstrijd gewonnen, 1 wedstrijd gelijk gespeeld en helaas 3 wedstrijden verloren. Maar uiteindelijk toch een goed resultaat; we zijn Groninger Kampioen 2016 geworden! We willen via deze weg de ouders bedanken voor het rijden en natuurlijk het aanmoedigen! Belangrijke data: 5 juli OR vergadering 5 juli Vrije middag groep 1/2 6 juli Alle leerlingen vrij 7 juli Musical van groep 8 15 juli Vrije middag alle leerlingen 18 juli Zomervakantie

7 Schoolreis groep 1 en 2

8 Schoolreis groep 3, 4 en 5

9 Schoolreis groep 6 en 7

10 Skaten Donderdag 6 juni was er een skate clinic. groep 6,7 en 8 deden er aan mee. Er kwam een man uit Zwolle, hij heet Erwin. Er waren professionele skateboarden en beginners skateboarden. We hebben een beetje geleerd hoe we moesten skaten. Hij kon zelf heel goed skaten. We vonden het allemaal heel leuk. Gelukkig waren er geen ongelukken. Aybike en Coen Verkeersexamen Groep 7 heeft verkeersexamen gedaan. En GESLAAGD!!!!!

11 Groep 4 naar de Reidehoeve Groep 4 heeft donderdag 23 juni een bezoek gebracht aan buitenplaats Reidehoeve te Termunten. We hebben zeehonden bekeken. Er was een zeehond met een blauw oog en ook een zeehond met een rode kop. Ook hebben we garnalen, krabben en visjes gevangen. We hebben het erg naar de zin gehad.

12 Groep 7 Termunten Ook groep 7 is naar Termunten geweest en heeft daar een leuke leerzame dag gehad. Vrijlating zeehonden vrijdag 24 juni 2016 Wij zijn vrijdag naar Pieterburen geweest en we hebben daar naar zeehonden gekeken in de zeehondencrèche. Want onze meester doet daar vrijwilligerswerk voor de zeehondencrèche. We liepen wat rond en we zagen allemaal zeehonden in binnenruimtes en buiten lagen ze in het water. De kinderen die hun telefoon mee hadden namen foto s. De zeehonden moeten drie fases doorlopen in de crèche voordat ze weer vrijgelaten worden. Als ze zelfstandig kunnen eten kunnen ze weer vrijgelaten worden. Hierna gingen we met de drie zeehonden naar Lauwersoog. Meester ging met Damain en Roy in de bus met de zeehonden achterin toen we daar waren gingen we naar het kleine strandje. We gingen de zeehonden uit de bus halen, de kisten met de zeehonden waren heel zwaar want ze waren rond de 50 kilo en dan zaten ze ook nog in kisten. Er waren drie zeehonden. Ze hebben de volgende namen: Generaal Zod, Stiffie en Cane We gingen een wedstrijd doen wie er als eerste in het water was en Generaal Zod had gewonnen. Leroy groep 7

13 Groep 3 op excursie naar het strand en het Muzeeaquarium Groep 3 is in het kader van het project Delfsail een ochtend naar het strand geweest en hebben ze een bezoek gebracht aan het Muzeeaquarium. We troffen het erg met het weer, het was droog en zo nu en dan liet de zon zich even zien. De kinderen hebben zich op het strand erg goed vermaakt. Ze hebben schelpen gevonden, maar ook krabben en kwallen. Uiteraard werden er ook mooie zandkastelen gebouwd. Op het strand waren vissers bezig om pieren uit het zand te halen. De kinderen mochten soms even meehelpen om de pieren uit het zand te scheppen. In het Muzeeaquarium hebben de kinderen mooie vissen gezien en andere zeedieren. Helemaal bovenin het museum was een stuurhut waar de kinderen zelf stuurman of kapitein konden spelen. Er was nog veel meer te zien en de kinderen vonden het erg leuk.

14 Onze Toppers Arda, Ensar en Tim uit groep 5 F- pupillen met hun voetbalbeker Amasus Damster Jeugdtoernooi Voetbalkampioenen Valencio, Devin, Giuliano en Mohamad uit groep 3 met de beker Jeugdtoernooi 2016 NEC. Jayden, Tim en Thijs uit groep 5 met de Penaltybokaal V.V.Farmsum. Thijs, Tim, Arda, Zaki, Ensar, Tim van Beek, Jordy en Mehmet hebben meegedaan aan de jeugdtoernooien 2016 NEC Delzijl, vv. Farmsum en het ZaWico toernooi. (Jayden ontbreekt op de foto). Chimène en Berkay uit groep 5 met een medaille van taekwondo. Dewi Rooske heeft de 3e prijs gewonnen met een Majorettewedstrijd te Bedum. Berkay Hof met een voetbalmedaille van vv Omlandia en Mehmet Hof met een medaille van f-pupil KNVB finale. De Clubkampioenen van de Eemsrobben. Roxanne. Kiki, Edwin en Niek, zwemmers uit groep 6, 7 en 8. Gefeliciteerd!

15 Nog meer Toppers!! Carlijn Tammenga uit groep 1-2 met een medaille van de Kangoeroeklup korfbal Jordi Mos uit groep 5 met een voetbalbeker. De 2e prijs F-pupillen Amasus Damster Jeugdtoernooi 2016 Jocelyn uit groep 5 heeft met haar twirl team in Scheemda de 1e plaats behaald. Kiki, Xoë, Edwin en Niek hebben deelgenomen en medailles gewonnen op de 25 m. finales zwemmen Regio Noord KNZB 18 juni Melissa van Brugge uit groep 5 met de beker UR The Dancecomp. cat. 1 Recr. 5 t/m 8 jaar Demi en Marleys uit groep 6 en 5 zijn 1e geworden met het Legacy Future E1 team in Leeuwarden. Gefeliciteerd!

16 Nog meer Toppers... Edwin Bulten uit groep 6 met beker zwemmen 4 kamp Uithuizen Noél Beckx uit groep 1/2 met zijn zwemdiploma B Jordy Mos uit groep 5 met een beker voor de 3e prijs jeugdtoernooi 2016 NEC Delfzijl Kiki heeft de tweede plaats behaald. Dit was bij de vierkamp zwemmen. Finalewedstrijd in Uithuizen Verregend en al heeft Koen bij de 1000 meter kidsrun de tweede plaats behaald. Stadsloop Appingedam Deelnemers kidsrun Stadsloop Appingedam. Merla de heeft eerste prijs gewonnen bij de meisjes. Gefeliciteerd!

17 Vakantierooster Zomervakantie t/m De Avond4daagse

18 Bezoek Reidehoeve groep 5 en 6 De kinderen van groep 5 en 6 hebben een bezoek gebracht aan de Buitenplaats Reidehoeve van het Groninger Landschap in Termunten. We zijn bij de vogelkijkhut, de vispassage en de zeehondenkijkwand geweest. Er waren een aantal zeehonden (inclusief babyzeehond) te zien. In de vogelkijkhut hebben we een aantal nestjes van de boerenzwaluw gezien. Ook zagen we vanuit de vogelkijkhut een aantal lepelaars. Het was een komen en gaan van diverse soorten vogels. De kinderen vonden het allemaal erg interessant. Via deze weg willen we de ouders die gereden hebben heel erg bedanken!! Facebook Onze school heeft samen met de Meerpaal een Facebook-pagina, waar regelmatig leuke weetjes en foto's te vinden zijn. De Facebook-pagina Basisschool Noorderbreedte en Cbs. de Meerpaal is een besloten groep. Ouders, die lid willen worden kunnen zich aanmelden via onderstaande link.

NIEUWS. Spannend bezoek. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Spannend bezoek. De foto s. Oud Papier NIEUWS 22-04- 2016 Jaa rgang 6, nummer 9 Spannend bezoek Cap n Jack Sparrow op basisschool Noorderbreedte. Cap n Jack Sparrow nodigt de groepen 5 t/m 8 van basisscholen uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam

Nadere informatie

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-03- 2016 Jaa rgang 6, nummer 8 Medezeggenschapsraad Beste ouders en verzorgers, Wij willen u op de hoogte brengen van een wijziging in de samenstelling van de MR van onze school. In de MR zitten

Nadere informatie

Uitnodiging. De Foto s. Oud Papier. Adolf Godlieb Josette Hogenkamp Monique de Grooth

Uitnodiging. De Foto s. Oud Papier. Adolf Godlieb Josette Hogenkamp Monique de Grooth 30-06-2017 Jaargang 1, nummer 4 Uitnodiging Vrijdag 7 juli om 10.00 uur zal wethouder Menninga de opening verrichten van Kindcentrum Noord. De basisscholen CBS de Meerpaal en bs Noorderbreedte gaan fuseren.

Nadere informatie

NIEUWS. De Leerlingenraad. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. De Leerlingenraad. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-10- 2016 Jaa rgang 7, nummer 3 De Leerlingenraad De eerste vergadering van de leerlingenraad vond plaats op donderdag 6 oktober. Veel nieuwe gezichten zaten aan de vergadertafel. Kiki Bootsman,

Nadere informatie

NIEUWS. Van 2016 naar De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Van 2016 naar De foto s. Oud Papier NIEUWS 23-12- 2016 Jaa rgang 7, nummer 5 Van 2016 naar 2017 2016 is bijna voorbij. In de maand december kijk je terug op het afgelopen jaar. Ik denk dan o.a. aan de schoolreizen, NSA, feestavonden, schoolvoetbal

Nadere informatie

NIEUWS. Opkikker. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Opkikker. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-10-2 01 5 Ja ar ga n g 6, n um m er 3 Opkikker Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Een Opkikkerdag is een dag vol ontspanning en plezier voor

Nadere informatie

NIEUWS. Bedankt! De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Bedankt! De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-05- 2015 Jaa rgang 5, nummer 10 Bedankt! Beste kinderen, ouders, stagiaires, boekenpret moeders en collega s! Heel hartelijk bedankt voor het prachtige en gezellige afscheid op 1 mei! Ik heb

Nadere informatie

NIEUWS. Het schoolfonds/de ouderbijdrage 2015-2016. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Het schoolfonds/de ouderbijdrage 2015-2016. De foto s. Oud Papier NIEUWS 30-11- 2015 Jaa rgang 6, nummer 4 Het schoolfonds/de ouderbijdrage 2015-2016 Het basisonderwijs wordt, zoals u ongetwijfeld weet, door het rijk gesubsidieerd. Waarom dan een schoolfonds? Op vrijwel

Nadere informatie

NIEUWS. Schoolreis juni 2015. De foto s. Oud Papier. Verbouw bredeschool Delfzijl Noord

NIEUWS. Schoolreis juni 2015. De foto s. Oud Papier. Verbouw bredeschool Delfzijl Noord NIEUWS 30-04-2 01 5 Ja ar ga n g 5, n um m er 9 Schoolreis juni 2015 Denkt u aan de betaling van de schoolreis!! De schoolreis voor de groepen 1 t/m 7 vindt plaats op maandag 1 juni. De meerdaagse schoolreis

Nadere informatie

NIEUWS. Schoolplein. De website. Oud papier

NIEUWS. Schoolplein. De website. Oud papier NIEUWS 8-04- 20 11 Jaa rgang 25-04-2 1, 014 nummer 2 Jaa rgang 4, nummer 10 Schoolplein Tijdens de bouw van de school is samen met leerlingen een plan gemaakt om het schoolplein in te richten. Helaas is

Nadere informatie

NIEUWS. Kick Off Schoolsportvereniging Delfzijl. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Kick Off Schoolsportvereniging Delfzijl. De foto s. Oud Papier NIEUWS 30-09 -2015 Jaar gan g 6, n ummer 2 Kick Off Schoolsportvereniging Delfzijl Op donderdag 17 en 24 september was de kick-off van de schoolsportvereniging in Delfzijl Noord voor het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

De Foto s. Oud Papier. De Lentefair

De Foto s. Oud Papier. De Lentefair 21-04-2017 Jaargang 1, nummer 2 De Lentefair Op woensdag 12 april werd er van 12:30 tot 14:30 uur een Lentefair georganiseerd in de Brede School Noord in Delfzijl. De fair werd georganiseerd door BS Noorderbreedte,

Nadere informatie

NIEUWS. Schoolpunten sparen. De foto s. Oud Papier. Beste ouders,

NIEUWS. Schoolpunten sparen. De foto s. Oud Papier. Beste ouders, NIEUWS 30-09- 2016 Jaa rgang 7, nummer 2 Schoolpunten sparen Beste ouders, Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor de Noorderbreedte en voor de Meerpaal. Bij elke besteding van 10,-

Nadere informatie

NIEUWS. Opening Project Water. De website. Oud papier

NIEUWS. Opening Project Water. De website. Oud papier NIEUWS 8-0 4-20 11 Jaa rgang 31-03 -2 1, 014 num m er 2 Jaa rgang 4, num m er 9 Opening Project Water Maandagmorgen 3 maart om 8.15 uur werd het Project Water geopend. Op het plein waren de leerkrachten

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

NIEUWS. Technics4U. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Technics4U. De foto s. Oud Papier NIEUWS 30-11- 2014 Jaa rgang 5, nummer 4 Technics4U Op vrijdag 2 november zijn de groepen 7A en 7B net als vorig jaar naar de techniekmanifestatie Technics4U geweest op het Eemsdeltacollege aan de Sikkel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

Herkansingen typevaardigheid

Herkansingen typevaardigheid Schooljaar 2012-2013 vrijdag 26 april 2013 nr. 15 Maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei Maandag 13 mei papiercontainer bij school TV Woensdag 15 mei Panna toernooi groep 6/7 Vrijdag 17 mei nieuwsbrief Herkansingen

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

NIEUWS. Kinderen, ouder(s), verzorger(s) en belangstellenden. De website. Oud papier. Iedereen een mooie zomervakantie en tot maandag 18 augustus.

NIEUWS. Kinderen, ouder(s), verzorger(s) en belangstellenden. De website. Oud papier. Iedereen een mooie zomervakantie en tot maandag 18 augustus. NIEUWS 8-0 4-20 11 Jaa rgang 4-0 7-1, 20 14 num m er 2 Jaa rgang 4, nummer 12 Kinderen, ouder(s), verzorger(s) en belangstellenden De maand juni is voorbij. De zomer is begonnen. Het schooljaar 2013/2014

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

NIEUWS. Voorwoord. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Voorwoord. De foto s. Oud Papier NIEUWS 03-07-2 01 5 Ja ar ga n g 5, n um m er 1 1 Voorwoord De zomervakantie 2015 staat voor de deur. De scholen in het noorden zitten bij de eerste groep vakantiegangers. Vroeg vakantie krijgen betekent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Met deze week: Nieuw thema: Het beste idee van Meppel - Bezoek Winkelstraat - Voetbalkampioenen - Schooltennis - Schoolreis - OV Chipkaart

Met deze week: Nieuw thema: Het beste idee van Meppel - Bezoek Winkelstraat - Voetbalkampioenen - Schooltennis - Schoolreis - OV Chipkaart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 34-20 mei Met deze week: Nieuw thema: Het beste idee van Meppel - Bezoek Winkelstraat - Voetbalkampioenen - Schooltennis - Schoolreis - OV Chipkaart

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

NIEUWS. Verbouwplannen/verhuizing. De foto s. De Sponsorloop. Oud Papier

NIEUWS. Verbouwplannen/verhuizing. De foto s. De Sponsorloop. Oud Papier NIEUWS 31-03- 2015 Jaa rgang 5, nummer 8 Verbouwplannen/verhuizing Ruim een maand geleden waren er informatiebijeenkomsten over o.a. beëindiging beheerstructuur brede scholen Delfzijl (Noord en Tuikwerd),

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 08-06-2016 Trapvaardigheid Op 17 en 18 mei heeft groep 8 aan het Bavo verkeersveiligheidscircuit bij voetbalvereniging Good Luck deelgenomen. De leerlingen zijn wat betreft hun fietskwaliteiten

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

De Foto s. Oud Papier. Mijlpaal voor CBS Meerpaal, BS Noorderbreedte en Kids2B

De Foto s. Oud Papier. Mijlpaal voor CBS Meerpaal, BS Noorderbreedte en Kids2B 4-04-2017 Jaargang 1, nummer 1 Mijlpaal voor CBS Meerpaal, BS Noorderbreedte en Kids2B Voor u ligt de eerste uitgave van de gezamenlijke nieuwsbrief van Kids2B, de Noorderbreedte en de Meerpaal. Een stap

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

NIEUWS. Het ontbijt bij de burgemeester. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Het ontbijt bij de burgemeester. De foto s. Oud Papier NIEUWS 30-11-2 01 6 Ja ar ga n g 7, n um m er 4 Het ontbijt bij de burgemeester Het was heel leuk bij de burgemeester. Het eten werd steeds bijgevuld. We hadden het ook nog over geschiedenis gehad, want

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief mei 2016 Nieuwsbrief 18 31 mei 2016 GROEPSACTIVITEITEN Schoolreisje Afgelopen vrijdag zijn de kinderen van de groepen 1-2-3 op schoolreisje geweest naar Megapret in Lievelde. Het was één groot feest! U kunt de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 9 juni 2017

Nieuwsbrief 17 9 juni 2017 Nieuwsbrief 17 9 juni 2017 Agenda 12 juni 13 juni 14 juni 21 juni 23 juni Schoolkamp groep 3 + 4 Schoolreis kleuters Schoolkamp groep 5+ 6 Informatiebijeenkomst TA4kids, 08:30 uur Uitgifte nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg!

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg! Nummer 23 28 e jaargang 8 t/m 15 maart 2019 11 maart Jeroen Oosterhof Voorpoort 12 maart Jeroen Oosterhof directiedag 12 maart Voorstelling groep 5 Zwemmiddag groep 4 15 maart Landelijke stakingsdag: leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13. Mestreechs Kinderdictee Deze uitnodiging is bestemd voor kinderen van de groepen 5 t/m 8

Nieuwsbrief 13. Mestreechs Kinderdictee Deze uitnodiging is bestemd voor kinderen van de groepen 5 t/m 8 Nieuwsbrief 13 vrijdag 20 maart 2015 Mestreechs Kinderdictee Deze uitnodiging is bestemd voor kinderen van de groepen 5 t/m 8 Veldeke Krink Mestreech organiseert dit jaar weer een kinderdictee op ZONDAGMIDDAG

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 9 J a a r g a n g 5 m e i 2017

N i e u w s b r i e f 9 J a a r g a n g 5 m e i 2017 N i e u w s b r i e f 9 J a a r g a n g 5 m e i 2017 Nieuwe leerling Lynthe en Heika zijn bij ons op school gekomen. Lynthe is vier jaar geworden en start in groep 1. Heika zit in groep 3. We wensen ze

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 21-2017-2018 AGENDA 21 juli 2 sept. Zomervakantie 3 sept. Eerste schooldag 7 sept. Schoolbbq Georganiseerd

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 24 september 2015

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 24 september 2015 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 24 september 2015 Kamp groep 7 en 8 Dit schooljaar gaan de groepen 7 en 8 voor het eerst aan

Nadere informatie

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken.

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken. Geachte Ouder(s), Verzorger(s) Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 4 1 november 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 7 juni 2017 nr. 117 Agenda 9 juni Viering Vruchten van de Geest Thema: Geduld 15 juni: voorlichting stichting Sajith 20 juni LOT 21 juni Zomerfair tbv Sajith 22 juni Lesvrije

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

AGENDA. Nr.13 VW

AGENDA. Nr.13 VW Nr.13 VW 18-03-2016 AGENDA Vrijdag 18 maart Schoolvoetbalwedstrijd Engelenburghschool - JVS 17.00 uur (Sportpark Panhuis DOVO) Maandag 21 maart Schoolvoetbalwedstrijd De Plantage - JVS 17.30 uur (Sportpark

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Akkerfeitje AGENDA. Jaargang Nummer 7 Juni Juli 2016

Akkerfeitje AGENDA. Jaargang Nummer 7 Juni Juli 2016 Akkerfeitje Jaargang 2015 2016 Nummer 7 akkerfeitje@bsdeakker.nl AGENDA Juni 2016 14-06 MR-vergadering 20.00 uur 15-06 Oudervereniging 20.00 uur 21-06 GMR-vergadering 20.00 uur 21-06 Schoolverpleegkundige

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Oudernieuwsbrief 11 mei 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: De kalender De avondvierdaagse Uitstapjes en schoolreisjes Van onze verslaggevers Interessante website Wist u dat? De kalender 15 mei groep

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Nummer 24 schooljaar 2014-2015 Verjaardagen leerlingen en juffen 3 maart Matthijs (7 jaar) - groep 3 4 maart Tim (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes 7 maart Ivy (8

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 5. Nieuwjaarsbijeenkomst AGENDA

Jaargang 1 nummer 5. Nieuwjaarsbijeenkomst AGENDA 21-07-2017 Jaargang 1 nummer 5 Nieuwjaarsbijeenkomst De eerste schooldag van het Kindcentrum Noord en dan direct feest. Veel ouders zijn om drie uur gekomen voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Hoofdweg 94 9678 PP Westerlee 9677 Tel: 0597-431190 Email: obsftvenema@sooog.nl Website: www.ftvenemaschool.nl Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: 7 juni Team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief 14

schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 24-03-2014 schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief 14 Van de directie In de vorige Lijstereens stond een klein foutje in het stukje over de algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2018 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF juni 2018 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda Week van 4 juni -8 juni Cito week 1 Week van 11 juni 15 juni Cito week 2 Dinsdag 5 juni Oud papier Vrijdag 8 juni Koffieochtend: Dalton een jaar verder. Zondag 17 juni Vaderdag 18-19 - 20 juni Groep

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

04-04 Theoretisch verkeersexamen groep Praktisch verkeersexamen groep Paasbrunch/Paascircuit (Informatie volgt)

04-04 Theoretisch verkeersexamen groep Praktisch verkeersexamen groep Paasbrunch/Paascircuit (Informatie volgt) SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359461359 : erkenhorst@stichtingpromes.nl Website : http://www.deberkenhorst.nl 22 maart 2019 AGENDA 04-04 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders,

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Nieuwsbrief Veenhuizen, 11 april 2019 DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Wat was het geweldig, onze eerste echte SPEEL en LEER-show. De groepen 3 en 4 hebben het vorige week 4 april twee keer opgevoerd.

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 26-29 maart Met deze week: Theoretisch verkeersexamen - Informatie Openluchtmuseum - Paasviering - Grote Rekendag

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief juni2016 NB Nr 10 Inhoudsopgave: IKC Spring, BSO kindercentrum Voorschoolse opvang, nieuwe schooltijden, Rots en Water NB Oud

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

18 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda

18 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 september 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 3 Van de directie Voor u ligt Lijstereens nummer 3. In dit nummer aandacht voor de staking.

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Belangrijke data. Uitslag vragenlijst veiligheid. Nieuwsbrief April 2019

Belangrijke data. Uitslag vragenlijst veiligheid. Nieuwsbrief April 2019 Belangrijke data 8 april Bezoek van De Klimaatbus aan groep 6-7 8 april Bezoek van groep 1-2B aan de lammetjes 8 april MR - bijeenkomst, locatie De Kluft (aanvang 19.00 uur) 12 april Koningsspelen 16 en

Nadere informatie