ALCOA WHEELS WIELEN DIE U KUNT VERTROUWEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALCOA WHEELS WIELEN DIE U KUNT VERTROUWEN"

Transcriptie

1 ALCOA WHEELS WIELEN DIE U KUNT VERTROUWEN

2 ALCOA WHEELS De beste oplossing voor uw bedrijf GROOTSTE FABRIKANT VAN ALUMINIUM WIELEN Alcoa Wheels heeft vele jaren ervaring op het vlak van aluminium wielen. Wij hebben het gesmede aluminium wiel zelfs uitgevonden in Onze wielen worden vervaardigd in een sterk geautomatiseerde en hypermoderne fabriek en volgens een door Alcoa ontwikkeld speciaal smeedproces. In 2016 splitste Alcoa in 2 bedrijven: Alcoa en Arconic. Alcoa Wheels worden geproduceerd door Arconic Wheel and Transportation Products dat onderdeel uitmaakt van de Arconic groep. Wij bieden een groot assortiment wielmaten aan, van 17.5 /19.5 tot een ruime keuze aan 22.5 wielen. Wij kunnen met trots stellen dat onze wielen de eerste aluminium wielen zijn die getest en goedgekeurd zijn door alle Europese vrachtwagen- en busfabrikanten. Onze kwaliteitsproducten staan in alle OEM-optieboeken voor vrachtwagens en bussen. ALCOA WHEELS ZIJN DUURZAAM Alcoa Wheels doorstaan met glans de LBF-test en voldoen op die manier aan de vereiste die vrachtwagenfabrikanten stellen. De LBF-test is een biaxiale vermoeiingsproef voor wielen van bedrijfsvoertuigen. Bij het testen van de duurzaamheid van het wiel wordt rekening gehouden met echte rijomstandigheden (roteren, bochten en operationele belasting). De Association of European Wheel Manufacturers (EUWA) schrijft voor dat de wielen een belasting moeten verdragen die gelijk is aan 1,5 miljoen kilometer testen.

3 ARCONIC IS MEER DAN ENKEL ALCOA WHEELS Arconic is letterlijk overal! Wij hebben niet alleen de grondslag gelegd voor de huidige aluminium sector, maar zijn ook wereldleider in de technologie, productie en verwerking van lichte metalen. Wij bieden innoverende, uit verschillende materialen samengestelde oplossingen aan met een duidelijke meerwaarde. Onze technologieën worden nuttig toegepast in de transportsector en dragen bij tot de optimalisatie van industriële producten en consumentenelektronica. Op dit moment tellen wij medewerkers en zijn wij een vaste waarde in 25 landen.

4 ALCOA WHEELS Uw voordeel, ons engagement De wielen van Alcoa Wheels worden gesmeed uit één blok aluminium. Onder een pers van ton wordt dit blok tot een wiel gesmeed. Vervolgens krijgen de wielen een warmtebehandeling om hun mechanische sterkte te optimaliseren. Het specifieke smeedproces dat Alcoa Wheels toepast, zorgt ervoor dat de moleculenstructuur van het aluminium mooi meeloopt met de vorm van het wiel, zelfs in de kritieke zone waar schijf en velg naast elkaar liggen. Het geeft onze wielen hun ongeëvenaarde gesmede kracht, die zelfs de strengste tests doorstaat. Wij hebben zoveel vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van onze wielen, dat wij een garantie van 5 jaar garantie geven, zonder kilometerbeperking. Alcoa Wheels zijn een must. De beste keuze voor uw voertuig. Aluminium wielen van Alcoa Wheels bieden heel wat voordelen in vergelijking met stalen en gietaluminium wielen. Gewichtsbesparing TOT 47% LICHTER DAN STAAL Als u van staal overschakelt op Alcoa Wheels, bespaart u, afhankelijk van de wielmaat, tot 47% aan gewicht, en: Vergroot u het laadvermogen van uw voertuig Dalen uw operationele kosten Vergroot u uw winst Configuratie Vrachtwagen (trekker/ motorwagen) Wielmaat Vooras Wielmaat Stnd. Aandrijfas Wielmaat Toegev. As(sen) #wielen Totale gewichtsbesparing 4x2 - Optie I 2x 22.5x8.25 4x 22.5x x2 - Optie II 2x 22.5x9.00 4x 22.5x x4 2x 22.5x9.00 4x 22.5x9.00 6x 22.5x Oplegger - Super Single Gebruikt Wieltype #wielen Totale gewichtsbesparing 3 Assen (9 ton) 6x 22.5x11.75 ET Bus (Stad/Touring) Gebruikt Wieltype #wielen Totale gewichtsbesparing 4x2 (Stadsbus) 6x 22.5x Afhankelijk van de configuratie en de wielmaat garanderen Alcoa Wheels een gewichtsbesparing tot 250 kg!

5 BEREKEN UW RETURN ON INVESTMENT (ROI) MET ALCOA WHEELS! Met onze ROI-calculator berekent u hoe snel u uw investering in Alcoa Wheels terugverdient. Ga naar onze website en verbaas u hoe snel onze wielen zichzelf terugverdienen.

6 Ongeëvenaarde gesmede kracht Sterker en duurzamer dan staal. Gesmede aluminium wielen van Alcoa Wheels zijn letterlijk sterker dan staal. RESULTATEN VAN ONZE KRACHTTEST De wielen worden onder een pers geplaatst tot ze 5 cm vervormen. Een gesmeed wiel van Alcoa Wheels vervormt pas onder een last van kg Bij een stalen wiel treedt dezelfde vervorming al op bij kg Alcoa Wheels zijn 5 keer sterker! RESULTATEN VAN ONZE IMPACTTEST - DE JAPANSE JWL-TEST De test simuleert een aanrijding, waarbij een vrachtwagen met een snelheid van 50 km/u op een hoge stoeprand rijdt. Daarvoor wordt op de band en het wiel een gewicht van 910 kg neergelaten. Bij de stalen wielen leidt dit tot heel wat vervorming aan de rand en de banden verliezen veel lucht Gietaluminium wielen breken Alcoa Wheels doorstaan glansrijk de test Stalen wiel Gietaluminium wiel Gesmeed aluminium wiel van Alcoa Wheels Dit leidt ook tot minder stilstandtijd voor transporteurs. De gesmede aluminium wielen van Alcoa Wheels gaan gemiddeld 20 jaar en langer mee.

7 Verbeterde brandstofefficiëntie, CO₂reductie en bandenprestaties BRANDSTOFEFFICIËNTIE Gesmede aluminium wielen brengen onmiskenbare voordelen met zich mee. Niet alleen voor transporteurs en fabrikanten, maar ook voor steden, gemeenten, burgers en belastingbetalers en - nog belangrijker - het milieu. Een aantal hybride bussen zijn uitgerust met gesmede aluminium wielen van Alcoa Wheels. De essentiële parameters worden systematisch gemeten en vergeleken met bussen die uitgerust zijn met stalen wielen. Na 6 tot 7 maanden wordt bij hybride bussen een brandstofbesparing van meer dan 1% vastgesteld, wat dus leidt tot nog lagere operationelekosten en een duidelijke groene bijdrage. CO₂-REDUCTIE Alcoa Wheels verkleinen de CO₂-voetafdruk van bedrijfsvoertuigen aanzienlijk: Twaalf stalen wielen vervangen door aluminium wielen resulteert in een vermindering van de CO₂-uitstoot met 13,3 ton, over de hele levensduur van de wielen (1,5 miljoen km) Alcoa Wheels zijn Cradle to Cradle Certified CM, wat bevestigt dat ze een veilig en milieuvriendelijk product zijn BANDENPRESTATIES Alcoa Wheels zijn gesmeed en 100% CNC bewerkt. Ze hebben dan ook minder onbalans en banden kennen een hogere kilometerprestatie in vergelijking met een gewalst en gelast stalen wiel. Dit vermindert ook de rolweerstand. En dat is niet alles! Aluminium geleidt de warmte drie keer beter dan staal en gezien zijn warmteafgevende eigenschappen, wordt dit materiaal vaak gebruikt om koelelementen in laptops en radiateuren voor auto s en vrachtwagens te produceren. Warmte zorgt voor een snellere bandenslijtage en is nadelig voor de remprestaties en de levensduur van remvoering. Alcoa Wheels Staal Uit een thermische vergelijking tussen aluminium en staal blijkt dat Alcoa Wheels in een identieke bedrijfsomgeving tot 22 C koeler blijven.

8 ALCOA WHEELS AFWERKIN DURA-BRIGHT EVO LVL Beste uitstraling en onderhoudsvriendelijk Basismodel met een g

9 GEN ONE BRUSHED limmende afwerking Basisuitvoering

10 ALCOA WHEELS AFWERKINGEN Dura-Bright EVO BESTE UITSTRALING EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK Alcoa Wheels zijn verkrijgbaar met de gepatenteerde Dura-Bright EVO oppervlaktebehandeling, waardoor wielen jarenlang hun spiegelglans behouden zonder te polijsten. Ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk dankzij de verregaande bescherming die het gespecialiseerde aluminium oppervlak biedt. Dura-Bright EVO wielen zijn bestand tegen schoonmaakproducten met ph-waarden van 2 tot 12. DURA-BRIGHT EV CONVENTIONELE COATING Doorzichtige poederlaag Conversielaag Aluminium Dura-Bright is geen coating, maar een oppervlaktebehandeling die in het aluminium dringt en onderdeel wordt van het wiel. De oppervlaktebehandeling schilfert niet, komt niet los, vertoont geen barsten en corrosie zoals vaak het geval is bij conventionele coatings. GEPATENTEERDE BEHANDELING VAN ALCOA WHEELS Heldere laag Overgangszone Aluminium De Dura-Bright behandeling is beschikbaar op vrijwel alle wielmaten van Alcoa Wheels. Meer informatie vindt u op het specificatieoverzicht dat u kunt downloaden via onze website

11 Dura-Bright wielen reinigen Geen enkel wiel is makkelijker te onderhouden dan een Dura-Bright wiel. In slechts 6 stappen naar schitterende wielen: º F (35º C) 95º F (35º C) H 2 O Laat de wielen afkoelen tot minder dan 35 C (95 F). Verwijder de moerkappen H 2 O Spoel minstens 30 seconden af met water. Giet Dura-Bright Wheel Wash in een emmer. Verdunnen met water hoeft niet. Reinig het wiel H 2 O H 2 O Spoel na met water. Herhaal wekelijks. Meer informatie: youtu.be/3khylldtc4m

12 LvL ONE MEER OOGSTRELENDE MOGELIJKHEDEN VOOR KLANTEN Door zijn geavanceerde procestechnologie krijgt LvL ONE zijn schitterende afwerking. LvL ONE heeft een gladder en glanzender oppervlak dan Brushed wielen, maar vereist de gebruikelijke procedure op het gebied van onderhoud. Voor een glanzend oppervlak is het wel nodig om te polijsten. Niet te min ziet het wiel er fantastisch uit en biedt het dezelfde voordelen als de andere Alcoa Wheels uitvoeringen. Brushed De Brushed uitvoering van Alcoa Wheels vereist basis onderhoud. Brushed wielen worden veel gebruikt in grote vloten waar opleggers vaak worden gewisseld. Brushed wielen roesten niet en hoeven niet opnieuw gespoten te worden. Voor meer informatie over onderhoud: arconic.com/alcoawheels/europe/nl/info_page/wheelcare1.asp

13 GESPECIALISEERDE TOEPASSINGEN DURA-FLANGE Dura-Flange wielen ondergaan een gepatenteerde oppervlaktebehandeling welke de velgrand beschermt tegen slijtage. Dit maakt Dura-Flange wielen uiterst geschikt om zware en bewegende vrachten te vervoeren, waarbij de hiel van de band tegen de velgrand aanschuurt. De wielen zijn beschikbaar in Brushed (geborstelde) uitvoering en in alle courante wielmaten. Meer informatie vindt u op het specificatieoverzicht dat u kunt downloaden via onze website WORKHORSE Schijfrembescherming en hoger draagvermogen. WorkHorse wielen hebben geen koelgaten en beschermen daarom het schijfremsysteem op de voor/aandrijfas tegen zand en grind. WorkHorse wielen zijn vooral geschikt voor bouwvoertuigen met schijfremmen. De wielen zijn beschikbaar in Brushed (geborstelde) uitvoering en in een aantal wielmaten: 22.5 x9.00 en 22.5 x11.75, bolling 120 mm.

14 Alcoa Wheels zijn perfect voor uw bedrijf Gesmede aluminium wielen van Alcoa Wheels zijn beschikbaar voor alle commerciële voertuigen en zijn geschikt voor elk soort transport. Ontdek in onderstaand overzicht hoe Alcoa Wheels ook voor u een bijdrage kunnen leveren. Segment Voordeel Uitstraling ECO Gewicht Kracht Tankwagen Gesloten vaste bulklading (Silo) Open vaste bulklading (Kipwagen) Koelwagen Containerchassis Bouwsegement Stukgoederen Bosbouw Touringcar Stadsbus

15 Aanvullende links alcoawheelseurope.com alcoa-accessories.com alcoafleet.eu facebook.com/alcoawheelseurope

16 Dutch - Edition 1 ARCONIC WHEEL AND TRANSPORTATION PRODUCTS Industrieweg 135 B-3583 Paal, Belgium info.wheels@arconic.com Tel: Fax:

Alcoa gesmede aluminium wielen. Feiten en cijfers

Alcoa gesmede aluminium wielen. Feiten en cijfers Alcoa gesmede aluminium wielen Feiten en cijfers WIST U DAT? Alcoa wielen zijn de sterkste Elk wiel wordt gemaakt van een blok hoogwaardig en corrosieresistent aluminium. Met een 8000 ton pers wordt dit

Nadere informatie

Alcoa Dura-Bright wielen. Schitterend met weinig onderhoud

Alcoa Dura-Bright wielen. Schitterend met weinig onderhoud Alcoa Dura-Bright wielen Schitterend met weinig onderhoud Alcoa Dura-Bright wielen met XBR technologie De duurzame oppervlaktebehandeling die je reinigt met water en zeep Nu kunnen uw wielen er stralend

Nadere informatie

Alcoa. Wielen die je kunt vertrouwen

Alcoa. Wielen die je kunt vertrouwen Alcoa Wielen die je kunt vertrouwen Alcoa, uw partner sinds 1948 Gedurende 120 jaar is Alcoa gegroeid en veranderd, dankzij onze erfenis van innovatie en de toewijding van onze mensen. Wij hebben markten

Nadere informatie

WIEL ACCESSOIRE PRODUCTCATALOGUS

WIEL ACCESSOIRE PRODUCTCATALOGUS WIEL ACCESSOIRE PRODUCTCATALOGUS Waarom accessoires voor Alcoa Wheels? Het onderhouden van uw Alcoa Wheels om ze in de beste staat te houden is een topprioriteit en moet dat altijd zijn. Alcoa Accessory

Nadere informatie

Alcoa Accessoires Catalogus. Europa, editie 2

Alcoa Accessoires Catalogus. Europa, editie 2 Alcoa Accessoires Catalogus Europa, editie 2 REINIGINGS- PRODUCTEN ALclean 1 liter fles GAXALC001DFG Reiniger voor aluminium wielen. Verwijdert schijfremstof. Verwijdert oxidatie met behoud van glans.

Nadere informatie

NEDERLANDS ALCOA ACCESSOIRES CATALOGUS

NEDERLANDS ALCOA ACCESSOIRES CATALOGUS NEDERLANDS ALCOA ACCESSOIRES CATALOGUS 2006-2007 REINIGINGSPRODUCTEN ALclean 1 liter fles GAXALC001DFG Reiniger voor aluminium wielen. Verwijdert schijfremstof. Verwijdert oxidatie met behoud van glans.

Nadere informatie

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden Originele BMW banden Sterbandengarantie Echt rijplezier BMW STERBANDEN. GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. BMW EfficientDynamics Minder uitstoot. Meer rijplezier. WAT DEKT DE BMW STERBANDENGARANTIE?

Nadere informatie

Brandstof besparen... kilometer na kilometer...

Brandstof besparen... kilometer na kilometer... Brandstof besparen... kilometer na kilometer... Bridgestone, uw partner voor een meer milieuverantwoordelijk gedrag Als bedrijf dat betrokken is bij mobiliteit, spant Bridgestone zich in om de CO 2 -uitstoot

Nadere informatie

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht.

TM800. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. Official Partner Download de gratis app Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE MOBIEL+ BANDENSERVICE Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

KÖGEL TRAILERAS KTA MAXIMALE LOOPRUST! TECHNISCHE GEGEVENS...4 UW VOORDELEN...7 KTA IN DETAIL...5 KTA REPAIR TOOL... 11

KÖGEL TRAILERAS KTA MAXIMALE LOOPRUST! TECHNISCHE GEGEVENS...4 UW VOORDELEN...7 KTA IN DETAIL...5 KTA REPAIR TOOL... 11 KÖGEL TRAILERAS KTA MAXIMALE LOOPRUST! KÖGEL TRAILERAS KTA De Kögel Traileras KTA is een geïntegreerd chassissysteem dat als sterke ruggengraat voor de Kögel voertuigen fungeert. Optimaal afgestemd op

Nadere informatie

TM800. Verrijk uw gewassen.

TM800. Verrijk uw gewassen. TM8. Verrijk uw gewassen. Official Partner Download gratis deze applicatie Tire ibrochure TM8. Kwaliteit op het eerste zicht. TM8. De radiaalband voor landbouwvoertuigen die alle grondsoorten de baas kan.

Nadere informatie

VOLVO VRACHTWAGENS EN BUSSEN

VOLVO VRACHTWAGENS EN BUSSEN TOEPASSINGSGIDS VOLVO VRACHTWAGENS EN BUSSEN MEI 2018 BRIDGESTONE CORPORATE EEN OPWINDENDE REIS ALS WERELDMARKTLEIDER IN BANDEN. In het begin van de jaren 1950 werd Bridgestone de grootste bandenproducent

Nadere informatie

september 2012 NIEUW! NIEUW! Maak kennis met de nieuwste leden van de Alcoa familie! 22.5 x wiel met bolling 45 mm voor binnenladers

september 2012 NIEUW! NIEUW! Maak kennis met de nieuwste leden van de Alcoa familie! 22.5 x wiel met bolling 45 mm voor binnenladers september 2012 Maak kennis met de nieuwste leden van de Alcoa familie! Alcoa Wheel Products Europe presenteert met veel trots 3 nieuwe wielen. Deze nieuwe wielen zijn geschikt voor trailer applicaties.

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

Putdeksel uit composiet

Putdeksel uit composiet Putdeksel uit composiet www.kobra-kio.com 02 Dankzij een nieuw en gepatenteerd productieproces vervaardigt de POLIECO GROUP innovatieve putdeksels uit speciaal composietmateriaal. PUTDEKSEL KIO EN 124

Nadere informatie

MERCEDES-BENZ VRACHTWAGENS EN BUSSEN

MERCEDES-BENZ VRACHTWAGENS EN BUSSEN TOEPASSINGSGIDS MERCEDES-BENZ VRACHTWAGENS EN BUSSEN MEI 2018 BRIDGESTONE CORPORATE EEN OPWINDENDE REIS ALS WERELDMARKTLEIDER IN BANDEN. In het begin van de jaren 1950 werd Bridgestone de grootste bandenproducent

Nadere informatie

Hulpstoffen. Hulpstoffen voor aardvochtig beton

Hulpstoffen. Hulpstoffen voor aardvochtig beton voor aardvochtig beton topprestaties in de productie van aardvochtig beton met SikaPaver technologie Prefab betonproducten geproduceerd met aardvochtig beton kenmerken zich door een grote veelzijdigheid

Nadere informatie

Geschikt voor stadsgebruik en nog veel meer

Geschikt voor stadsgebruik en nog veel meer Geschikt voor stadsgebruik en nog veel meer De nieuwe robuuste R-STEER 002 en R-DRIVE 002 voor middelgrote vrachtwagens 1 Robuust en geschikt voor stadsgebruik De nieuwe premiumbanden van Bridgestone voor

Nadere informatie

Product naam: MM03675

Product naam: MM03675 Product naam: MM03675 Specificaties MM03675: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 2800K (warmwit) Inbouwmaat: 118 mm Lumen: 600 lu Beschermingsklasse: IP20 RA: 80 Te

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

TH400 - TH500 Agro Industrial. Duurzame efficiëntie.

TH400 - TH500 Agro Industrial. Duurzame efficiëntie. TH400 - TH500 Agro Industrial. Duurzame efficiëntie. Download gratis deze applicatie Tire ibrochure TH400_TH500_NL2017.indd 1 13/11/17 15:10 TH400 Agro Industrial. TH400 is het nieuwe Agro-industriële

Nadere informatie

Never change a winning tyre

Never change a winning tyre Never change a winning tyre Veelzijdigheid is belangrijker dan ooit In het huidige lastige economische klimaat is een van de beste manieren om de activiteiten van uw transportbedrijf en wagenpark te optimaliseren

Nadere informatie

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten

De HPR130XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten De HPR1XD levert ongeëvenaarde HyDefinition-snijkwaliteit met maar de helft van de operationele kosten Hypertherm heeft gedurende meer dan veertig jaar meer dan 75 gepatenteerde plasmatechnologieën ontwikkeld

Nadere informatie

Band plakken. AOC OOST Almelo Groot Obbink

Band plakken. AOC OOST Almelo Groot Obbink AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2020 De fiets met een lekke band. Als je een fiets hebt, krijg je wel eens een lekke band. Dan is het handig als je hem zelf kunt plakken. Controleer eerst het ventiel.

Nadere informatie

NIEUW. Invacare Zephyr

NIEUW. Invacare Zephyr Geniet van het leven! De is de meest stille, veilige en comfortabele voorwielaangedreven rolstoel in de markt, ongeacht de rijomstandigheden. Het is de unieke combinatie van de True Track motoren en de

Nadere informatie

KRAANOPLEGGER KRAANOPLEGGERS PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS

KRAANOPLEGGER KRAANOPLEGGERS PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS KRAANOPLEGGER Elk model in vier lengtes beschikbaar PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS KRAANOPLEGGERS Onder de merknamen Kennis en Floor produceert Pacton kraanopleggers. Deze opleggers vertegenwoordigen

Nadere informatie

Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken

Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken Kosten- & tijdsbesparende bandenoplossingen voor wagenparken Laat ons voor u zorgen! Als wagenparkbeheerder is een van uw grootste uitdagingen om de prestaties van uw wagenpark te maximaliseren en tegelijkertijd

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Belangrijkste eigenschappen van de KIO-putdeksels : DUURZAAM EN RESISTENT LICHT EN HANDIG GELUIDSREMMEND CORROSIEBESTENDIG MILIEUVRIENDELIJK

Belangrijkste eigenschappen van de KIO-putdeksels : DUURZAAM EN RESISTENT LICHT EN HANDIG GELUIDSREMMEND CORROSIEBESTENDIG MILIEUVRIENDELIJK PUTDEKSEL KIO EN 124 Om sterke en hoogresistente putdeksels (van verschillende grootte) te produceren, doen we een beroep op een nieuwe techniek waarbij composietmateriaal wordt gebruikt. Composiet is

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 600 lu Te vervangen lamp: RA: 80 Lamp

Nadere informatie

Product naam: MM03034

Product naam: MM03034 Product naam: MM03034 Specificaties MM03034: Levensduur: 20000u Lengte: 55 mm Wattage: 4.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 40 gr Cd: 800 cd Spanning: 230 V Bundelbreedte: 24 graden Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Rijd verder het hele jaar door...

Rijd verder het hele jaar door... Het nieuwe KMAX-assortiment. Rijd verder het hele jaar door... Tot 5% meer kilometrage * * Vergelijkende tests uitgevoerd door Goodyear Innovation Center Luxembourg op maat 15/80R22.5 tussen juli 2011

Nadere informatie

Product naam: MM01919

Product naam: MM01919 Product naam: MM01919 Specificaties MM01919: Levensduur: 25000u Wattage: 7.00W Kleur: 2800K Cd: 600 cd RA: 85 Bundelbreedte: 35 graden Lamp soort: PAR16 Lampvoet: E14 Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning:

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

Product naam: MM02673

Product naam: MM02673 Product naam: MM02673 Specificaties MM02673: Levensduur L90: 20000u Lengte: 74 mm Wattage: 7.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 82 gr Lumen: 750 lm Spanning: 230 V Cd: 320 cd Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

ON/OFF UF 05 (S) UF 16 (S) UF 18 (T) UR 01 (S) UZ 01 (D) UR 02 (D) UF 20 (T) UZ 07 (D) UF 02 (T) UZ 05 (D) UR 09 (S)

ON/OFF UF 05 (S) UF 16 (S) UF 18 (T) UR 01 (S) UZ 01 (D) UR 02 (D) UF 20 (T) UZ 07 (D) UF 02 (T) UZ 05 (D) UR 09 (S) PRESENTS MADE BY International UF 16 (S) UF 05 (S) Regional UF 18 (T) ON/OFF UR 01 (S) Aurora is een divisie van Hankook, een internationaal bejubeld bandenmerk. Hankook is Zuid-Korea s grootste radiale

Nadere informatie

THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY.

THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY. INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY. THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES Alle producten van Ceramic Pro zijn getest door SGS. `s Werelds meest

Nadere informatie

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies Bijl Bruggen specialist in dragende composietconstructies BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET BIJL kwaliteit Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen.

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen. De draagconstructie

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

3M Traffic Safety Systems. Diamond Grade Contourmarkering. Zichtbaar beter. zichtbaar veiliger

3M Traffic Safety Systems. Diamond Grade Contourmarkering. Zichtbaar beter. zichtbaar veiliger 3M Traffic Safety Systems Diamond Grade Contourmarkering Zichtbaar beter zichtbaar veiliger Alles over de invoering van ECE Reglement 48 vanaf 10 juli 2011 Retroreflecterende contourmarkering Minder ongevallen

Nadere informatie

Product naam: MM02274

Product naam: MM02274 Product naam: MM02274 Specificaties MM02274: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15.00W Diameter: 111 mm Kleur: 2800K Gewicht: 290 gr Cd: 18000 cd Spanning: 230 V RA: 85 Beschermingsklasse: IP20

Nadere informatie

TOEPASSINGSGIDS RENAULT VRACHTWAGENS MEI 2018

TOEPASSINGSGIDS RENAULT VRACHTWAGENS MEI 2018 TOEPASSINGSGIDS RENAULT VRACHTWAGENS MEI 2018 BRIDGESTONE CORPORATE EEN OPWINDENDE REIS ALS WERELDMARKTLEIDER IN BANDEN. In het begin van de jaren 1950 werd Bridgestone de grootste bandenproducent van

Nadere informatie

Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie

Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie 26/01/2012 Duurzaam herstellen en produceren van hoogwaardige producten met lasertechnologie Marleen Rombouts Lasercentrum Vlaanderen, Vito, Mol (België) Marleen.Rombouts@vito.be Benelux Laserevent 2012,

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Het beste van twee werelden Samen in één product Welkom bij de toekomst van bouwen Duurzaamheid en klimaatbescherming worden steeds belangrijker, en

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Groep LED Soort Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 9W Beschermingsgraad IP20 Spanning 230V Lengte 118mm Lichtkleur 4000K (koelwit) Breedte 55mm Lampsoort

Nadere informatie

TM700. Prestaties op het eerste gezicht.

TM700. Prestaties op het eerste gezicht. . Prestaties op het eerste gezicht. Official Partner Download deze applicatie gratis Tire ibrochure . Prestaties op het eerste gezicht.. Optimale radiaaltechnologie die nog verbetert na verloop van tijd.

Nadere informatie

EEN INNOVEREND CONCEPT VOOR HET WATERTOERISME

EEN INNOVEREND CONCEPT VOOR HET WATERTOERISME EEN INNOVEREND CONCEPT VOOR HET WATERTOERISME CRADLE B WIEGEN-STABILISATOREN VOOR BOTEN Cradle B sprl 27c Route de Bouillon 6700 Stockem Belgium Tel: +32 471 53 06 45 E-mail: info@cradleb.com DENK CRADLE

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

NEW ISUZU D-MAX. 1 Isuzu D-Max

NEW ISUZU D-MAX. 1 Isuzu D-Max NEW ISUZU D-MAX 1 Isuzu D-Max Hardtop modellen Isuzu D-Max 2012 1. Hardtop Alpha - Type E - DC-versie Een volledig uitgeruste hardtop: - Alpha Type E DC in standaard-wit / gespoten in de wagenkleur / voorzien

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

Dualfold. Vouwdeuren. Sapa Building System

Dualfold. Vouwdeuren. Sapa Building System Dualfold Vouwdeuren Sapa Building System Dualfold opent schitterende perspectieven om het beste uit uw huis te halen. De deuren schuiven en vouwen zonder moeite. Zo krijgt u ruimte om te ontspannen en

Nadere informatie

Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg.

Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg. Engelen Heere is verheugd u te kunnen melden dat wij de exclusieve verdeler zijn van de XLT pizza rolbandovens voor België, Nederland en Luxemburg. Voorstelling XLT is gestart met de productie van de rolbandovens

Nadere informatie

DE LICHTGEWICHT VAN BETON

DE LICHTGEWICHT VAN BETON DE LICHTGEWICHT VAN BETON Kleuren en afwerkingen De Aerlox is in zwart beschikbaar. NOVO+ * INGEKLEURDE BODY zwart Vederlicht zwaargewicht De Aerlox: wel de kracht, niet de kilo s Een betonnen dakpan weegt

Nadere informatie

Nieuw FUELMAX PERFORMANCE. Brandstofbesparing op een hoger niveau

Nieuw FUELMAX PERFORMANCE. Brandstofbesparing op een hoger niveau Nieuw FUELMX Brandstofbesparing op een hoger niveau Nieuw FUELMX Goodyear FUELMX is het hoogstaande brandstofefficiënte bandengamma met een bijzonder lage rolweerstand, waardoor vloten en OEM S hun brandstofbesparing

Nadere informatie

COMPOSIETEN IN BEWEGING

COMPOSIETEN IN BEWEGING COMPOSIETEN IN BEWEGING WCCS Conferentie Emmen, 11 februari 2016 Ir. Jos ter Laak Algemeen Directeur j.terlaak@ctcgroup.nl CTC Energie Bouw & Infra Transport Specials CTC s focus ligt op constructieve

Nadere informatie

Product naam: MM07277

Product naam: MM07277 Product naam: MM07277 Specificaties MM07277: Groep LED Lumen/Watt 125.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 8W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

Wereld in transitie. Drivers en trends

Wereld in transitie. Drivers en trends Wereld in transitie Drivers en trends Batterij vereisten Uitdagingen Veiligheid GRID EV ELECTRONICA Lange levensduur Hoge energiecapaciteit Snel laden Goedkoop Duurzaam 3 @VITO/EnergyVille Missie Doel:

Nadere informatie

Product naam: MM01921

Product naam: MM01921 Product naam: MM01921 Specificaties MM01921: Levensduur: 25000u Lengte: 76 mm Wattage: 7W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Spanning: 230 V Cd: 600 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 85 Te vervangen lamp: Bundelbreedte:

Nadere informatie

Nieuwe innovatieve Parketlak

Nieuwe innovatieve Parketlak Passie voor Houten Vloeren Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en

Nadere informatie

Retroreflecterende contourmarkering. Zichtbaar beter en veiliger.

Retroreflecterende contourmarkering. Zichtbaar beter en veiliger. Retroreflecterende contourmarkering. Zichtbaar beter en veiliger. Be noticed. Stand out from the crowd. Waarom retroreflecterende contourmarkering? Een derde van alle ongelukken met vrachtwagens doet zich

Nadere informatie

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten.

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Achtergrond Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Hoe ouder een voertuig, hoe meer slijtage en dus hoe hoger de reparatiekosten. Speciaal voor prijsgevoelige klanten met oudere voertuigen vormen

Nadere informatie

Product naam: MM01916

Product naam: MM01916 Product naam: MM01916 Specificaties MM01916: Groep LED Levensduur L90 30.000u Wattage 15W Spanning 230V Lichtkleur 4000K (koelwit) Lampsoort PAR30 Fitting E27 Dimbaar NEE Lumen 336 lm Cd 3200 cd Soort

Nadere informatie

intelligent design betrouwbaarheid uitzonderlijke onvoorwaardelijke prijs-kwaliteitverhouding simpelwegindrukwekkend

intelligent design betrouwbaarheid uitzonderlijke onvoorwaardelijke prijs-kwaliteitverhouding simpelwegindrukwekkend intelligent design onvoorwaardelijke betrouwbaarheid uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding simpelwegindrukwekkend C A M S H E L V I N G B A S I C S - S E R I E Camshelving Basics Innovatief design,

Nadere informatie

Het nieuwe FUELMAX-assortiment. Rijd verder op minder brandstof...

Het nieuwe FUELMAX-assortiment. Rijd verder op minder brandstof... Het nieuwe FUELMAX-assortiment. Rijd verder op minder brandstof... Tot 10% verbeterde rolweerstand * * Vergelijkende tests uitgevoerd door Goodyear GIC*L op maat 15/70R22.5 laten zien dat nieuwe Goodyear

Nadere informatie

3-kanaals systeem beschermt kabels en leidingen met een uitwendige diameter tot 57,2 mm

3-kanaals systeem beschermt kabels en leidingen met een uitwendige diameter tot 57,2 mm kabelgoten en slangenbruggen KABELGOTEN HD 2, 3, 4, 5-kanaals sytemen Geschikt voor vrachtauto s en vorkheftrucks in industriële situaties. Kabelgoten HD hebben een scharnierend deksel, dat het plaatsen

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt

Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt Made in Japan De Kyotanabe fabriek, gelegen in Kasai Science City, produceert ons brede scala geavanceerde technologische

Nadere informatie

Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt

Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt Lambda RS Rollenketting De meest geavanceerde zelfsmerende ketting op de Europese markt Made in Japan De Kyotanabe fabriek, gelegen in Kasai Science City, produceert ons brede scala geavanceerde technologische

Nadere informatie

Never change a winning tyre

Never change a winning tyre Never change a winning tyre Veelzijdigheid De nieuwe generatie regionale banden van Bridgestone Echt veelzijdig, echt multifunctioneel De nieuwe regionale banden van Bridgestone, de R-STEER 001 en de R-DRIVE

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

Product naam: MM03590

Product naam: MM03590 Product naam: MM03590 Specificaties MM03590: Groep LED Lumen/Watt 64.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 7W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 83mm

Nadere informatie

Product naam: MM07277

Product naam: MM07277 Product naam: MM07277 Specificaties MM07277: Groep LED Lumen/Watt 125.00 lm/watt Levensduur 25.000u Soort R7s Wattage 8W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

Product naam: MM03734

Product naam: MM03734 Product naam: MM03734 Specificaties MM03734: Levensduur: 30000u Wattage: 25.00W Kleur: 3000K (wit) Lumen: 2000 lu RA: 80 Power factor: 0.95 > Lamp soort: T8 Lampvoet: G13 Lengte: 1500 mm Diameter: 28 mm

Nadere informatie

Product naam: MM05240

Product naam: MM05240 Product naam: MM05240 Specificaties MM05240: Levensduur: 35000u Diameter: 111 mm Wattage: 12.00W Spanning: 36 V Kleur: 2800-1800K (Dim to WARM) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 850 lu Te vervangen lamp:

Nadere informatie

DCC & HMR. Innovatie in conservering. Verleng de levensduur van masten met Kaal DCC-coating & HMR maaiveldbescherming.

DCC & HMR. Innovatie in conservering. Verleng de levensduur van masten met Kaal DCC-coating & HMR maaiveldbescherming. DCC & HMR Verleng de levensduur van masten met Kaal DCC-coating & HMR maaiveldbescherming. more than masts voor masten: Kaal DCC-coating HMR maaiveldbescherming Kaal Masten staat in voor het verlengen

Nadere informatie

Alcoa Mei - Mai Tyres and wheels... Our passion

Alcoa Mei - Mai Tyres and wheels... Our passion / Alcoa Mei - Mai 2015 Tyres and wheels... Our passion Alcoa aluminium velgen Alcoa is de wereldwijde producent van gesmede aluminium wielen en toebehoren voor trucks, trailers en bussen, met fabrieken

Nadere informatie

recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE

recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE recommends Castrol EDGE Professional STRENGTH TO PERFORM FREEDOM TO DRIVE ONTWIKKELD MET Škoda Castrol heeft al 5 jaar wereldwijd een strategische samenwerking met Škoda en deze werd onlangs met minstens

Nadere informatie

Goodyear Proactive Solutions

Goodyear Proactive Solutions Goodyear Proactive Solutions Fact Sheet Goodyear Proactive Solutions is een volledig pakket van op gegevens gebaseerde oplossingen met geavanceerde telematica en gepatenteerde voorspellende analytische

Nadere informatie

Product naam: MM02672

Product naam: MM02672 Product naam: MM02672 Specificaties MM02672: Groep LED Soort Reflector PAR16/20 Levensduur L90 20.000u RA 80 Wattage 7W Straalhoek 35 graden Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K Lengte

Nadere informatie

TSUBAKI neptunetm RS ROllEnKETTInG OPPErVLAKTEBEhANDELDE corrosiewerende KETTING

TSUBAKI neptunetm RS ROllEnKETTInG OPPErVLAKTEBEhANDELDE corrosiewerende KETTING TSUBAKI neptune TM RS ROLLENKETTING Oppervlaktebehandelde corrosiewerende TSUBAKI neptune TM RS ROLLENKETTING MADE IN JAPAN Gevestigd in Kansai Science City, de Kyotanabe fabriek belichaamt ons brede spectrum

Nadere informatie

Product naam: MM02272

Product naam: MM02272 Product naam: MM02272 Specificaties MM02272: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 2800K Gewicht: 244 gr Cd: 1440 cd Spanning: 230 V Bundelbreedte: 45 graden Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM04062

Product naam: MM04062 Product naam: MM04062 Specificaties MM04062: Levensduur: 15000u Lengte: 87 mm Wattage: 3.50W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 250 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 120 cd Te

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com CROWN Vouwdeuren 1 TOT 3 METER HOOG 2 BREID UW LEEFRUIMTE UIT Gooi de deuren open met aluminium vouwdeuren. Het is een geweldige manier om uw leefruimte en tuin bij elkaar aan te laten sluiten en geeft

Nadere informatie

De ongelooflijke M12 - Gewoon inschakelen en wegvaren

De ongelooflijke M12 - Gewoon inschakelen en wegvaren De ongelooflijke M12 - Gewoon inschakelen en wegvaren Een Yamaha Electric Drive is de handigste en milieuvriendelijkste manier om een kleine boot aan te drijven - en het zal u verbazen hoe krachtig hij

Nadere informatie

POMPEN EN COMPRESSOREN

POMPEN EN COMPRESSOREN KOPPELINGEN EN REMMEN VOOR POMPEN EN COMPRESSOREN OUR BEST TECHNOLOGY IS HUMAN Technologie is de basis van ons werk. Toch zijn we er daarmee nog niet. Het gaat er vooral om wat je ermee doet. En dat blijft

Nadere informatie

TSUBAKI NEPTUNE TM RS ROLLENKETTING OPPERVLAKTEBEHANDELDE CORROSIEWERENDE KETTING

TSUBAKI NEPTUNE TM RS ROLLENKETTING OPPERVLAKTEBEHANDELDE CORROSIEWERENDE KETTING TSUBAKI NEPTUNE TM RS ROLLENKETTING OPPERVLAKTEBEHANDELDE CORROSIEWERENDE KETTING TSUBAKI NEPTUNETM RS ROLLENKETTING MADE IN JAPAN Gevestigd in Kansai Science City, de Kyotanabe fabriek belichaamt ons

Nadere informatie

Slanghaspels met veer

Slanghaspels met veer 1 Slanghaspels RT Slanghaspels RT Lichtgewicht, economische haspels Voor lucht/water/olie/vet De RT serie is een economische, lichtgewicht, veeraangedreven haspel voor minder zware toepassingen maar die

Nadere informatie

van ruimte m² te winnen

van ruimte m² te winnen nr 1. fabrikant van ruimte OM EENVOUDIG m² te winnen De tussenvloer met grote overspanning DE VLOERCONSTRUCTIES PROPLUS LP: Creëren ruimte op de begane grond Zijn voordelig op alle gebieden: verwarming,

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

Product naam: MM03075

Product naam: MM03075 Product naam: MM03075 Specificaties MM03075: Levensduur: 25000u Lengte: Wattage: 6.00W Diameter: Kleur: 2400K (Mellow Light de LED Gewicht: flame kleur) Cd: 600 cd Spanning: RA: 82 Stroom uit: Bundelbreedte:

Nadere informatie

Product naam: MM02273

Product naam: MM02273 Product naam: MM02273 Specificaties MM02273: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 4000K (koelwit) Gewicht: 244 gr Cd: 1440 cd Spanning: 230 V RA: 93 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking

ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking DOORSLIJPWERKZAAMHEDEN 3m green corps doorslijpschijf 76 mm Omschrijving 63102 green-corps cut off Wheel (cow) doorslijpschijf 1,3 mm Ø 76 mm x 9,53 mm 50 x SLIJPWERKZAAMHEDEN

Nadere informatie

Product naam: MM04449

Product naam: MM04449 Product naam: MM04449 Specificaties MM04449: Groep LED Lumen 90 grdn cone 550 lm Levensduur L90 35.000u Lumen/Watt 57.00 lm/watt Wattage 11W Soort Reflector AR111 Spanning 12V RA 80 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie