Welkom op de eigen pagina van speelzaal Dikkie Dik, seizoen 2013 / 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom op de eigen pagina van speelzaal Dikkie Dik, seizoen 2013 / 2014"

Transcriptie

1 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Dikkie Dik, seizoen 2013 / 2014 Feestweek Dikkie dik wat een gezellige feestweek hebben we gehad op Dikkie dik! Er waren veel activiteiten en we hebben de kindjes mooi geschminkt. Isana is een mooie vlinder!

2 Is onze Spaanse prinses Joni niet prachtig? Ook maakten we heerlijke fruitspiesjes van het meegebrachte fruit. Zelf nog meloen en druiven toegevoegd. En wat hebben ze gesmikkeld. Zien eten doet eten want het was iedere keer op!

3 Diashow Hoera een baby! Klik hier Thema Hoera een baby We zijn weer van start gegaan met het thema "Hoera een baby!". Om de huishoek om te toveren tot een vrolijke babyhoek hebben we heel erg veel hulp van ouders gekregen! De moeder van Danni heeft voor hele gezellige gordijnen gezorgd......en de moeder van Ricardo heeft een prachtig wiegje voor ons gemaakt. Het bedje heeft zij wit geschilderd, en het hemeltje heeft zij van mooi wit kant gemaakt met een schattig sierrandje erlangs. Ze heeft zelfs een dekentje en een kussentje gemaakt dat aan de ene kant roze en aan de andere kant blauw is geworden. We zijn er super blij mee!

4 Tijdens dit thema lezen wij het boek "Wat moeten we doen met de boehoe baby" voor. Dit boek hebben we uitgeprint en geplastificeerd. De kaarten hangen nu met klitteband aan de muur. Op deze manier kunnen de peuters in de vorm van een spelletje zelf de volgorde uit het boek bepalen. Daarnaast voeren wij allerlei leuke activiteiten uit. We proberen bijvoorbeeld te achterhalen waarom onze baby huilt en proberen hem op verschillende manieren te troosten. We komen er uiteindelijk achter dat hij een vieze broek heeft, en de peuters mogen deze zelf verschonen.

5

6 De kinderen mochten ook voelen en ruiken aan verschillende babyprodukten. We lieten ze spelen met babyolie, babycreme en babyshampoo. Vervolgens smeerden wij de baby lekker in met de verschillende materialen. De kinderen vonden het heel erg leuk om te voelen en te ruiken aan de verschillende spulletjes.

7 De peuters mochten voor dit thema ook allemaal een babyfoto van zichzelf meenemen. Natuurlijk werd er ook een recente foto van de peuter bij gedaan. Al deze foto's hebben wij verzameld in een boek en in dit boek kunnen de kinderen kijken. Op deze foto zie je dat Derrick ontzettend enthousiast reageerde toen hij zijn eigen foto in het boek zag langskomen.

8 Om de zintuigen van de peuters te prikkelen, en verschillende smaken met hen te vergelijken, hebben we voedingsmiddelen voor baby's laten proeven. We hebben de kinderen verschillende fruithapjes laten proeven om hen zo te laten ervaren wat een baby nu allemaal eet. Ook melk en pap hebben we uitgeprobeerd. De kinderen vonden het erg leuk om te doen. We hebben de peuters ook uitgelegd dat het eten voor een baby nog heel zacht is, omdat ze nog geen tandjes hebben. De peuters vonden het proeven erg interessant en vooral de babymelk was erg geliefd. :-) Om het tellen met uw peuter te oefenen kunt u gebruik maken van onderstaand telspel. Dit telspelletje past binnen het thema "Hoera een baby" en is dus extra leuk om in deze periode met hen te oefenen:

9 Ook in het berenhuis is er een baby geboren. Om het thema zoveel terug te laten komen in alle hoeken van de speelzaal, hebben we een wiegje neergezet. Het huis werd ook versierd met roze en blauwe vlaggetjes en natuurlijk mocht er ook geen ooievaar ontbreken. :-)

10

11 De thematafels zijn ook helemaal aangepast aan het nieuwe thema.

12 Er valt ontzettend veel aan te ontdekken!

13 Thema Krrrrrrokodil Tijdens het thema krokodil, hebben we vaak uit het boek voorgelezen. De kinderen kenden het verhaal erg goed, en wisten precies wat er ging gebeuren. De peuters mochten het verhaal aan de hand van losse platen op volgorde leggen. We lieten ze zelf nadenken over het verloop van het boek. Het was bewonderingswaardi g om te zien hoe goed ze dit begrepen!

14 De platen in de juiste volgorde leggen ging hartstikke goed! Knap hoor!!

15 Natuurlijk werd er ook dit jaar op peuterspeelzaal Dikkie Dik aandacht besteed aan de Nationale Voorleesda gen. Doelstelling van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Het boek wat dit jaar centraal stond heette Krrrrokodil. Rondom dit boek hebben wij een thema uitgebouwd waarin leuke en leerzame activiteiten met de peuters werden uitgevoerd. Tijdens het voorleesontbijt werden de peuters eerst voorgelezen uit het boek. Daarna gingen we met elkaar aan tafel om gezellig gezamenlijk te eten. De feestelijke krokodil van komkommer en tomaat viel enorm in de smaak bij de peuters.

16 Ook het verhaal viel erg in de smaak bij de peuters. Na het boek een aantal keer voorgelezen te hebben, mochten de kinderen het verhaaltje zelf naspelen.

17 De ouders werden allemaal op de peuterspeelzaal uitgeno digd om het toneelstuk te komen bewonderen. Tijdens het thema werden er ook vele spelletjes gespeeld die betrekking hadden op het boek: `Krrrrokodil`.

18 Zo hebben we samen met de peuters een memoryspel gemaakt wat bestond uit de dieren die in het boek voorkwamen. Het was erg leuk om te zien dat de peuters zelfs de "libelle" op de memory herkenden, nadat we dit meerdere keren in het boek hadden laten zien.

19 Sinterklaas Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht... Tijdens de Sinterklaasperiode hebben we een prachtige stoomboot met de peuters gemaakt. Ze vonden het helemaal geweldig om als Piet en Sint verkleed te gaan en te spelen dat ze naar Spanje toe vaarden.

20 We hebben tijdens deze feestelijke periode hele leuke activiteiten ondernomen. Zo hebben we heerlijke pepernoten gebakken, schoentjes gemaakt en gezet en natuurlijk een echte Pietengym geoefend.

21 HIEP HIEP HOERA Hoera, onze lieve voorleesvrijwilligster was jarig en trakteerde op feestelijke rozijntjes met rietjes. De kinderen waren erg blij met de leuke traktatie die zij ontvingen. Lieve Liesbeth, wij wensen jou nog vele jaren en hopen dat je nog lang bij ons blijft voorlezen.

22 Wat trek ik aan vandaag? Het thema "wat heb ik aan vandaag" was een groot succes! De kinderen mocht en ter afsluiting van het thema hun eigen modecreatief showen op een catwalk! De verkleedkleding werd door de ouders en kinderen ontworpen en de versiering vond plaats op Dikkie Dik.

23 Sommige ouders bedachten de meest speciale creaties voor hun kinderen. Deze gouden robot was een echte eyecatcher op onze catwalk!!

24 Natuurlijk vonden de kinderen het schitterend om hun creaties te showen. En met wat swingende muziek op de achtergrond werd het een heel feestelijke show!

25 Ook het schminken werd door onze enthousiaste ouders zelf gedaan.

26 En nu nog even met z'n allen op de catwalk. Wat zijn ze prachtig hè!!? Reuzen en kabouters We zijn begonnen met het thema "Reuzen en kabouters". Tijdens dit thema hebben we veel aandacht besteed aan groottes en het maken van vergelijkinge n. De kinderen werden ook door middel van VVE spelletjes uitgedaagd om na te denken over groottes (maak je zelf groot en klein, sta op je tenen en loop als een reus en kabouter)

27 Tijdens dit thema hebben we een kabouterdans geoefend. Dit deden we op basis van het versje "drie kleine kaboutertjes". Na afloop van het thema mochten de kinderen de dans aan hun ouders showen. Dit was een groot succes!

28 Drie kleine kaboutertjes onder een paddenstoel.

29 Opknappen buitenruimte De afgelopen weken zijn we heel erg druk geweest met het opknappen van de buitenruimte! De vader van Ehsen heeft ons ontzettend goed geholpen met het huren van een aanhanger en het ophalen van de wilgentenen. De wilgentenen werden gebruikt voor het dichtmaken van de wigwam. De vader van Celina heeft heel erg veel voor de speelzaal gedaan. Hij heeft een gedeelte van de tegels verwijderd, en op die plek nieuw gras neergelegd. Zonder zijn hulp hadden we het niet gered! De vader van Dylan heeft het gras met de aanhanger, en heel veel zakken tuinaarde, voor ons opgehaald bij het tuincentrum.

30 De peuters genieten van de gezellige nieuwe tuin! Rechtsachter komt een rommelhoekje; een plekje waar kinderen met natuurlijke materialen kunnen spelen. Voelen, zien, ruiken en horen...in een natuurlijke speelomgeving worden de zintuigen geprikkeld en valt er zoveel meer te ontdekken! De moeders van Andy, Iker en Isana hebben de zijkant van het hek met wilgentenen dichtgemaakt. Het resultaat is erg leuk geworden! Nu al een veel natuurlijker gezicht, en we zijn nog niet eens klaar!

31 De wigwam is nu een spannende hoek waar de kinderen zich in kunnen verschuilen.

Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014. De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly

Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014. De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014 De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly Graag verwijzen we u naar onze site voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen 2013 2014 OEF WAT IS HET WARM Ons laatste thema voor de vakantie is Oef wat is het warm. We gaan het hebben over warm en koud, wat voor kleren

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2013 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2013 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK ACTIVITEITEN JAARPLAN 2013 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK HET ACTIVITEITEN JAARPLAN IN DE PRAKTIJK PUK & Ko Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Kindercentrum Wereldplek werken sinds 2009 met

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Puk is jarig! Vieren jullie dit met ons mee? Klik hier voor de uitnodiging. Thema: Wat heb jij aan vandaag? Het thema wat heb jij

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema "water" In dit thema staat water centraal.

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema water In dit thema staat water centraal. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus Seizoen 2013 / 2014 Thema "water" In dit thema staat water centraal. Water komt uit de kraan maar zit ook in een fles, je kunt het drinken maar je

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE!

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! BETOVEREND Dit thema was in 1 woord betoverend met jullie kinderen. Samen meegaan in hun fantasie en ontdekkingswereld was nog nooit zoveel aan bod gekomen

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen Geboortegedichtjes Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien Die moet beslist met eigen ogen Dit schitterende wonder komen zien We hebben ze geteld Je armpjes en je

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Datum: december 2013 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Hoera Haelen Datum: februari 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie en nieuwe lay-out van onze nieuwsbrief leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Het team van Ollie; Gerda, Linda & Carla. Stagiaire Jesselin. Regelmatig proberen wij foto's te maken, u kunt altijd hier kijken of er

Nadere informatie

BLOEMENSLINGER THEMA LENTE

BLOEMENSLINGER THEMA LENTE Welkom op de eigen pagina van speelzaal Petteflet, seizoen 2013 / 2014 BLOEMENSLINGER THEMA LENTE thema ziek AFGELOPEN WEEK WAREN DE NATIONALE VOORLEESDAGEN!! DE HELE WEEK WERD ER VOOR GELEZEN UIT EEN

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013

Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013 Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013 Oudercommissie Binnen Mikz is er een OuderCommissie (OC) actief. Deze bestaat uit een groep enthousiaste ouders die actief betrokken is bij het reilen en zeilen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Speeldoos Peuterspeelzaal De Speeldoos 0345-580582 Oranje Nassaustraat 21 speeldoos@telfort.nl 4191 EC Geldermalsen www.spgg.nl Beste ouders/verzorgers In de eerste

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij - Schoolzwemkampioenschappen - Hulp gezocht - Thema Reuzen en Kabouters bij de peuteropvang - Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Schooljaar SEPTEMBER - OKTOBER

Schooljaar SEPTEMBER - OKTOBER Schooljaar 2016-2017 SEPTEMBER - OKTOBER Hallo allemaal, Hier zijn we weer met een nieuwe nieuwsbrief! Die is tweemaandelijks te vinden via de website op onze klasblog. We willen jullie er nog eens aan

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

VVE programma Uk & Puk

VVE programma Uk & Puk VVE programma Uk & Puk Kinderdagverblijf het Helpernest werkt sinds 2013 met het VVE programma Uk en Puk. Wij vinden gerichte aandacht voor de begeleiding van baby s en peuters en het stimuleren van hun

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz.

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz. WELKOM PUK!!! Van week 35 t/m 40 gaan wij van start met het thema Welkom Puk. De vakantie is weer voorbij, dat betekent dat er nieuwe baby s en kinderen bij ons op De Boerderij komen. Zo wordt ook Puk

Nadere informatie

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3,

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3, Klassennieuws Erichem, 18 december 2015 Beste ouders van groep 1-2-3, Het jaar 2015 is zo goed als om. We hebben een gezellige, drukke feestmaand achter de rug waarin we hard gewerkt hebben maar ook veel

Nadere informatie

Sint in de stad. Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi

Sint in de stad. Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi Sint in de stad Het feest gaat door! Mireille de Vries - Numbi H et is bijna Sinterklaas in Blauwwaterland. Nog zeven nachtjes slapen en het is zover! De tv mag even aan in de klas. Voor deze bijzondere

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2015

Nieuwsbrief De Vrijbuitertjes November 2015 Welkom We heten de volgende peuters en hun ouders van harte welkom: Amber Stoffelsen Brenna Stoffelsen Maaike Jansen Nicole van Steeg Ryan van Beekhoven Sophie Stoffelsen Stein Kooistra Thomas Schuurhannes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Balade. Januari Herinrichting BaLaDe. . Inleiding

Nieuwsbrief Balade. Januari Herinrichting BaLaDe. . Inleiding Nieuwsbrief Balade Januari 2012. Inleiding Namens de redactie van regio Waalwijk aan iedereen een heel gezond en gelukkig 2012 toegewenst! De feestdagen zijn achter de rug en we starten fris het nieuwe

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Informatie voor ouders van kinderen van 0 1 ½ jaar

Informatie voor ouders van kinderen van 0 1 ½ jaar Sint en Kerst Informatie voor ouders van kinderen van 0 1 ½ jaar 0 1 ½ In het thema 'Sint en Kerst' staat de viering van Sinterklaas en Kerst centraal. Bij het thema 'Sinterklaas', leren de kinderen hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!) Illustraties van Alex de Wolf Mmarmer Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2014 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2014 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK ACTIVITEITEN JAARPLAN 2014 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK HET ACTIVITEITEN JAARPLAN IN DE PRAKTIJK PUK & Ko Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Kindercentrum Wereldplek werken sinds 2009 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag?

Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag? Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag? Terugblik Wat was het gezellig om al die knuffels in de klas te hebben! Sommige knuffels bleven op school slapen, maar de meeste knuffels gingen aan het einde

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12 Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Nou? Wij gaan trouwen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderopvang Kits Oonlie. Reuzen en kabouters

Nieuwsbrief. Kinderopvang Kits Oonlie. Reuzen en kabouters Deze nieuwsbrief is speciaal voor ouders/verzorgers van kinderen op de peutergroep en de verticale groep van kinderopvang Kits Oonlie. Deze nieuwsbrief verschijnt elke twee maanden en hierin worden twee

Nadere informatie

Montessori Peuterkrant

Montessori Peuterkrant Montessori Peuterkrant Kerstkrant 2006 Illustratie : Sarah Naar de basisschool. Er gaan in het nieuwe jaar wel vier peuters naar de basisschool. Naar groep B van Agnes en Annelies gaat Amy (febr). Ties,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest.

Nieuwsbrief. 20 juli zomervakantie. Kabouter feest. Nieuwsbrief 20 juli zomervakantie De maanden mei, juni en juli waren heel erg gezellig. Alles stond in het teken van verschillende bijzonderheden, zoals Moederdag, Vaderdag en het kabouterfeest. Wauw best

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK HET ACTIVITEITEN JAARPLAN IN DE PRAKTIJK PUK & Ko Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Kindercentrum Wereldplek werken sinds 2009 met

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!!

Belangrijke data. Jarigen. Algemeen. 25 November nummer 6. Van 26 november tot 9 december. Ouders opgelet!! 25 November 2016 - nummer 6 Belangrijke data Maandag 28 november Oudergesprekken Donderdag 1 december Oudergesprekken Maandag 5 december Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 december De kinderen hoeven

Nadere informatie

LEESTIP. Speel- & Leerbrief JUNI 2015 1. Marja Baeten. Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar BABY S ZIJN OVERAL JUNI 2015.

LEESTIP. Speel- & Leerbrief JUNI 2015 1. Marja Baeten. Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar BABY S ZIJN OVERAL JUNI 2015. Pedagogisch werken met plezier s Speel- & Leerbrief JUNI 2015 BABY S ZIJN OVERAL Kinderen die PIPPO lezen, zien vaak baby s om zich heen. Natuurlijk in de kinderopvang maar ook omdat vriendjes of zijzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel

THEMA: FEEST. Peuterstart Groepen: Krabben en Kreeften. Ballonnen plakken. VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel THEMA: FEEST Dag 19/11/2018 We maken ballonnen en doen het ballonnenkleurenspel Ballonnen plakken VVE: kringgesprek Puk is jarig,woordkaartjes bekijken Ballonnen(kleur)spel We maken verlanglijstjes voor

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes:

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes: Weeknieuws week 50 Peutercollege weetjes: - We hebben een nieuwe collega in onze invalpool. Haar naam is Albertina dos Santos en we zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. - Heeft u al aan de leidster

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee Augustus 0 WELKOM 7 0 7 Logeerkoffer mee 0 7 0 Deze maand beginnen we weer met het VVE programma Piramide. Piramide is een totaalprogramma waarbij alle ontwikkelingsgebieden van het kind gestimuleerd worden.

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal heel veel geluk in de toekomst! Hopelijk zien we jullie nog een keer voorbij komen!

Wij wensen jullie allemaal heel veel geluk in de toekomst! Hopelijk zien we jullie nog een keer voorbij komen! Verjaardagen: - Jimmy is op 18 augustus jarig geweest! Oktober: - 19 Lynn Teluij - 21 Mila Theunissen - 28 Victor Tielen November: - 20 Milan Rutten - 21 Emmy Moen December: - 9 Nick Hellegers - 22 Thuur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf!

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! ikook! Oirschot Castaert 98 5688PG Oirschot T:040-3333801 W: www.ik-ook.nu E: oirschot@ik-ook.nu Dit is ons kinderdagverblijf: Guppies Kinderdagverblijf voor

Nadere informatie

Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis.

Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis. Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis. Maar ook binnen doen we leuke activiteiten zoals tasjes

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Winnaar Zeeuwse Onderwijsprijs

Winnaar Zeeuwse Onderwijsprijs Nieuwsbrief 10 november 2016 Belangrijke data. 15 november: Biebbus 13:00-14:45 16 november: Vergadering oudervereniging 17 november: Spelletjesmiddag groep 1 t/m 4 5 december: Sinterklaas op school 8

Nadere informatie

Eet smakelijk. ( 5 januari t/m 31 januari)

Eet smakelijk. ( 5 januari t/m 31 januari) Eet smakelijk ( 5 januari t/m 31 januari) In dit thema staat eten centraal. De kinderen gaan fruit/groente proeven en ontdekken al spelenderwijs wat vies is en wat lekker is. Ook gaan we koekjes die ze

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

Noach s nieuws. Genesis 8:1 Maar God had Noach en de dieren in de ark niet vergeten!

Noach s nieuws. Genesis 8:1 Maar God had Noach en de dieren in de ark niet vergeten! Noach s nieuws 4e editie 16 april 2018 Christelijke Kinderdagverblijf Noach Wisselspoor 6 2908 AC Capelle aan den IJssel Tel: 06-38326230 Info@kinderdagverblijf-noach.nl Genesis 8:1 Maar God had Noach

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Inhoud. Bekijk het eens van een andere kant. Hoe voel jij je? Je eigen gebruiksaanwijzing

Inhoud. Bekijk het eens van een andere kant. Hoe voel jij je? Je eigen gebruiksaanwijzing 1. Bekijk het eens van een andere kant 1.1 Zwart-witdenken of relativeren Individuele opdracht 1.1 Wat vind jij? Groepsopdracht 1.1 Mag je soms stelen? 1.2 Optimist of pessimist, positief of negatief Individuele

Nadere informatie

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven.

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Pit Groeihuis Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Aangeboden door 7.30-8.30 uur Brengen van de kindjes Ik maak je nog even mooi,

Nadere informatie

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Week 15 Datum 7 tot en met 11 April 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ fruit eten. Fruit onder een doek verstoppen. Wat ligt er

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorjaar. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Voorjaar. 3 plus groep: Nieuwsbrief Voorjaar Sinterklaas is weer terug naar Spanje en de Kerstspullen staan weer op zolder. Oud en nieuw is gevierd en na twee heerlijke weken vakantie beginnen we met het jaar 2019. Thema Fruit:

Nadere informatie

Pedagogisch werkplan Peuteropvang Wigwam

Pedagogisch werkplan Peuteropvang Wigwam 1 Pedagogisch werkplan Peuteropvang Wigwam Inhoud 1. informatie over Peuteropvang Wigwam p. 3 2. groepsomvang, leeftijdsopbouw en personeel p. 4 3. kennismaking en wennen p. 4 4. dagindeling p. 5 5. vieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Kindercentrum Het Hart. Babygroep Het Muizennest

Kindercentrum Het Hart. Babygroep Het Muizennest Kindercentrum Het Hart Babygroep Het Muizennest Fotograaf Op dinsdag 20 september is de fotograaf ook op het muizennest geweest. In een ontspannen sfeer zijn er leuke foto s genomen. Zowel binnen als buiten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Hoera Haelen Datum: december 2013. Beste ouders/verzorgers, In deze editie en nieuwe lay-out van onze nieuwsbrief leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Jip en Janneke

Peuterspeelzaal Jip en Janneke Peuterspeelzaal Jip en Janneke Haarlemmerliede, 12-5-2012 Beste ouders, Deze maand zijn wij begonnen met het werkprogramma Puk en Ko. Wij willen aan het eind van ieder thema een verslagje maken zodat ook

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350. violierkids@komkids

Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350. violierkids@komkids Themabrief Wij gaan voorlezen Maart en april 2014 Peuterspeelzaal Viooltjes Stockholm 1 3124 SG Schiedam 06-44726350 violierkids@komkids Wat willen wij? In het begin van de zomer gaan wij in de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Beste ouders van de Uilengroep,

Beste ouders van de Uilengroep, Beste ouders van de Uilengroep, De tweede nieuwsbrief. Rondom het thema herfst hebben we weer gezongen, geknutseld, gespeeld, verhaaltjes gelezen, taal -en rekenspelletjes gedaan enz. Ook konden we de

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN Zondag 3: Maandag 4 Pup-up kaarten maken Woensdag 6 Gloeilamp versieren Donderdag 7 Pup-up kaarten maken Informatiebijeenkomst van Angela de diëtiste (avond) Zondag 10:

Nadere informatie

Het schakeltje Februari en maart

Het schakeltje Februari en maart Het schakeltje Februari en maart Na de voorjaarsvakantie begon het baby project. De kinderen brachten babyfoto s van zichzelf mee. Sommige kinderen hadden ook een geboortekaartje van zichzelf. Alles werd

Nadere informatie

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi Nieuwe leerlingen Thijs Spanheim, het broertje van Romie uit groep 3, start volgende week op onze school. Ook Jens Wetselaar wordt op 3 december a.s. vier jaar. Zij komen de komende weken al gezellig een

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

december nummer 7

december nummer 7 2016 2017 7 december 2016 - nummer 7 Agenda Vrijdag 9 dec. Rapporten gr 3 t/m 8. Maandag 12 en dinsdag 13 dec. Ouderavonden groep 1 t/m 8. Woensdag 14 dec. CREA-dag Woensdag 21 dec. Kerstviering van 16.30u

Nadere informatie

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes Kidsz - krant! Jaargang 4 nr. 4 Samenvoegen een succes De afgelopen herfstvakantie bewees dat de kinderen van de Sporadenlaan en de Odyssee geen moeite hebben met het samenvoegen. Sterker nog, ze genoten

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie